Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok
  • Bicepsz Elek: Ennek a posztnak minden szava igaz!! vilagterkep.atlatszo.hu/2017/08/25/viszlat-visegrad-most-vez... (2017.08.25. 18:50) Már megváltoztak…

A macedónok

2009.04.20. 10:37 - Kurtz ezredes

Őszintén bevalljuk, nagyon kevés alkalom volt eddig pályafutásunk során, amikor utólag kissé erősnek éreztük sorainkat. Nem mintha a tótokra nem lenne teljesen igaz és érvekkel alátámasztott az a rengeteg ténymegállapításunk, de azért mégis. Tulajdonképpen ők nem csehek, lengyelek meg ruszinok csak nagyon hasonlítanak rájuk.

 

     Macedónia lakói azonban egytől-egyig bolgárul beszélő/főző/öltözködő/bicskázó/kecskéző bolgárok – vagy az esetleg a még náluk is több fokkal rosszabb albánok. Ezeket még csak-csak elnéznénk ennek a szerencsétlen népségnek, hiszen Kelet-Európában amúgy is teljesen kibogozhatatlan, hogy most ki-kicsoda. Szlovákia viszont legalább kitalálta magára ezt a Szlovákia izét. Magyarán bár minden államiságukhoz köthető jelképet pofátlanul lenyúltak valahonnan, de a saját nevükre azért mégsem a Pannonia-Superior kifejezést vélték legelfogadhatóbbnak. Az a csapat borostás bunyevác partizán, aki 1944-ben a területen bóklászva kitalálta, hogy a minden bizonnyal ismét Jugoszláviához kerülő tartománynak kéne valami hangzatos, ütős név, már nem volt ennyire visszafogott.

     Egy egészen kevés jóindulat még bennünk is van, így nem áruljuk el, hogy a területet addig Vardarnak hívták, de a nép egész egyszerűen csak mint Dél-Szerbia vagy Öreg-Szerbia emlegette. Nem sok szót vesztegetnénk múltjára. A jugoszláv rakétáról második fokozatként – 1991. szeptember 8-án – vált le. Ekkor még az ókori makedón zászlót viselve, amit azóta picit finomítottak. Aki egy kicsit is emlékszik erre a tagállam-kivállós procedúrára akkoriban, annak most biztos mosolyra derítettük arcát, aki nem, annak elmondjuk. Ilyenkor azok a vérivó rácok kiügyeskedték az utolsó csöppet a slivovicás butykosból, és valahogy kikászálódtak a városi laktanyájuk udvaráról, így fitogtatva „erejüket”. Végiggrasszáltak a T-72-esekkel a főutcán, aztán valami szaros, villamosokból meg deszkákból emelt torlasznál megakadtak és visszatakarodtak odújukba. Hamar belátták, hogy ideje elkotródni, és igyekeztek legalább némi kárt tenni egykori földjükön. A legtöbbször ez abból állt, hogy kidöntötték valami buszmegálló tábláját, és átmentek a lánctalpakkal pár ócska Jugón meg Zastaván. Ez minden kicsit is számító helyen kínosan ismétlődve lett előadva.

     Macedónia nemcsak Európa legkevesebb évvel rendelkező országa (most a Románia – Moldova, alias Dr. Genya – Kicsi Én kapcsolatot nem vesszük figyelembe), hanem az ex-Jugoszlávia egyetlen olyan szeglete, amit ezek az ősköcsög szerbek is szó nélkül otthagytak. Arkan kapitány és mosdatlan cimborái rendre feldúlták a balkán összes valamirevaló, nem szerb többségű tartományát, a környékbeli antropológusoknak több évtizednyi biztos megélhetést biztosítva. Erre a helyre valamiért viszont magasról szartak. Egyetlen macedón falu férfilakosságát sem akarták befedni kohósalakkal, sőt még csak egy kibaszott mesterlövészt sem ültettek be a skopjei minaret tornyába, hogy onnan tizedelje a népet. Ez tökéletesen megmutatja a macedón lét értelmetlenségét.

 

Görög-macedón határmegállapító vegyesbizottság vitás kérdéseket tisztáz a Dorjan-tó környékén.

 

 

     Előre kifogjuk a szelet az összes macedónbarát vitorlájából. Bárki is próbálná őket védeni, ez az ország annyira szánalmasan a világ vége, hogy eddig csak három dologgal tudta feltornászni magát a Népszabadság címlapjára. Egy 1963-as földrengéssel, ami az összes sárkunyhót ledöntötte, egy 2004-es légikatasztrófával, amikor az államelnökük nekinyalt valami ködös bosnyák zergefuttatónak, és ami mindennek az alja, idén NATO tagságuk megtorpedózásával. Igaz 2008 nem az az év volt, amikor az észak-atlanti igazságosztók boldog-boldogtalant bevettek volna a partyba, de azok a szerencsétlen kaukázusi kretének legalább háborúba keveredtek az oroszokkal. Be kell látni, hogy pár trillió köbméter földgáz tényleg jelent némi befolyást még egy olyan hulladék népségnek is mint a ruszki, Görögországra viszont egész egyszerűen nincs mentség. Macedóniát ugyanis rendre a világ egyik legröhejesebb népe bokáztatja – amikor szeretné felvetetni magát olyan szervezetekbe, amelyekben rajta kívül lassan a világ összes országa tag már – a görögök. Ez a nép az, amelyiknek utolsó világpolitikailag jelentős tette a Szalamiszi Csata volt, és az azóta eltelt 2500 évben mindössze az a szivaros idióta Churchill látott bennük valamit. Amikor megalakul Macedónia, neve miatt Görögországban akkora vihart kavart a dolog, hogy a sok kigombolt ingű szőrös bunkó elképzelhetetlen módon még a Szent Sziesztát meg a kávéházi backgammont is otthagyta, és gyújtogatva követelte idétlen kormányától, lépjen már valamit. Azóta a görögök ott szopatják a macedónokat, ahol tudják. Még a nevük elé is sikerült odaerőltetniük a FYR betűket, ami Former Yugoslav Republicot takar. Ezt annyira komolyan kell venni, hogy mindenhol ott van. Útlevél, ENSZ-székház, Olimpiai megnyitó, vébéselejtező, mindenhol. Egyszer komolyan fogunk valami cserediákot vagy takarítónőt onnan, és megnézzük, hogy bemondja-e a három betűt, mikor megkérdezzük származási helyét. Reméljük a mongoloknál nem találnak valami bazi nagy gáztározót, mert akkor esélyes, hogy nekünk is a Former Occupied Land by Mongols négyest kell majd hordozni a Hungary előtt.

     Rövid értékítélet: Régebben legalább arra jó volt, hogy a jugók meg a görögök között is legyen hova hugyozni, ha letámolyog a turistacsorda a Neoplanról. A fapados járatok megjelenése miatt egyszerűen nem is értjük, miért létezik még.

Címkék: pina görög kecske balkán bicska bolgár jugoszláv macedón

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr401075628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.04.28. 07:34:41

" Reméljük a mongoloknál nem találnak valami bazi nagy gáztározót, mert akkor esélyes, hogy nekünk is a Former Occupied Land by Mongols négyest kell majd hordozni a Hungary előtt."

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :))))))))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.01. 17:51:41

Indokolatlanul, alulkommentelt post!:DDDD

Jablaka 2009.10.06. 19:36:44

igazából elgondolkodtam, de még egy kép sincs előttem, hogy hogyan nézhet ki az ország bármelyik szeglete is. még vmi szaros nemzeti italjuk sincs? olyan nép nincs is a világon.

Da Real Knee Grow 2009.11.12. 16:26:06

voltam már. macedónia olyasmi mint egy nyilvános vécé ajtó nélkül: funkcionál, de gecire nem érdekel senkit.

Albu 2010.01.27. 02:07:16

Ez az írás gyönyörű. Nem is értem, miért nem olvastam el eddig.

(Ezt nem éppen értem: „a Románia–Moldova, alias Dr. Genya–Kicsi Én kapcsolatot nem vesszük figyelembe”.)

Bőséges ismeretet igényel ezeknek a szakcikkeknek a megértése, igazi szellemi bravúr mindegyik.

P@blo 2010.03.06. 17:30:11

@Albu: Azt jelenti, hogy Moldova tul.képpen kis Románia, mint a filmben, ahol dr. Genya mini ikre Kicsi Én volt

liza81 2010.04.17. 16:12:04

Elég gusztustalan leírás ez, erről az országról!
Én is voltam már Macedóniában és szerintem nem stimmel az írás!Igenis szép ország,természeti adottságai miatt!Ráadásul az emberek nagyon kedvesek!Arról nem tehetnek,hogy az exjugoszláviai politikusok anno egy dínárt sem áldoztak a fejlesztésekre,mert mindenekelőtt csak Belgrád volt a fontos!Most már önállóak,próbálnak ők is fejlődni,amit mi magyarok is nagyon jól tudunk,hogy elég nehéz!Nem így van?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.17. 21:42:02

@liza81:
Teljes mértékben elszégyelltük magunkat Kurtz kollégámmal. Valótlanságok tömkelegét írtuk le úgy, hogy még csak észre sem vettük. Ez iszonyú!
Erősen elgondolkoztunk rajta, hogy le is vesszük ezt a cikket, és azonnal elégetjük, de végül adtunk magunknak még egy esélyt.
Megegyeztünk, hogy megkérünk rá, hogy inkább olvasd el ezt:
gyuloltellensegeink.blog.hu/2010/03/08/a_nok_16

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.21. 20:48:42

@liza81:
Azóta nagyon elgondolkodtam, és már borzasztóan bánt ez a cikk. A macedónok helyesek, nemcsak van országuk, de az még szép is. Rengeteget mosolyognak, macedónul beszélnek, és még véletlenül/egy icipicit sem bolgárok.

golaz_ 2010.05.07. 08:00:08

Még Szlovénia is fizetett Macedónia fejlesztésére, úgyhogy nem tudom mi ez a Belgrád volt a fontos szöveg. Egészen másik tagköztársaság.
Kimaradt a cikkből, hogy Macedóniában albánok is élnek, így aztán még nehezebb nekik.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.05.07. 09:57:34

@golaz_:
Macedónia lakói azonban egytől-egyig bolgárul beszélő/főző/öltözködő/bicskázó/kecskéző bolgárok – vagy az esetleg a még náluk is több fokkal rosszabb albánok.

kida 2010.12.07. 12:33:02

elárulom Macedónia kibaszott jó hely. persze az írás nagyon vicces

Noked-Lee 2010.12.07. 23:49:05

egy ismerősöm úgy fogalmazott: macedónia azért van, hogy mikor mész a görög tengerre, akkor félúton kiszállsz a kocsiból, és hugyozol egyet macedóniában.

gabesz7004 2010.12.13. 19:03:33

@Noked-Lee: Sőt ha kiteszed a lompost végig is hugyozhatod az országot! :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 19:09:31

@gabesz7004:
de paraszt vagy!
a makedón nagy sándort sokkal többen ismerik a világban mint az mszp-st
ott mosolyognak az emberek, nem szemetesek az utcák és 500 év múlva talán gazdagabbak lesznek náluk
mit vagy úgy oda a magyarokkal amikor mohácsnál meg bernben is kiszoptunk?

gabesz7004 2010.12.13. 19:35:03

@Kurtz ezredes: Fú tényleg! Á, most nagyon szégyenlem magam! Sőt gyűlölöm magam! Jaj, gyűlölni jó! Akkor szeressem magam? :)

gattolini 2010.12.13. 22:28:27

@Gudea enszi:

Gudea enci,a nőgyűlölő.
Teljesen elképzelhetetlen nála,hogy egy olyan cikket a férfiakról írjon.
Nem,azokba szerelmes.
Vagyis...?Kurtz szindróma?

mayorlacko 2013.08.19. 13:31:49

Ez volt az a zseniális poszt, amit azok után olvastam el, hogy az egyébként szintén kellemesre sikeredett mémet értelmezni voltam képes a kor kihívásainak eleget tévő projekteketen.
Sajnálatomra az a három napra sikeredett kis kirándulás a legnépszerűbb közösségi oldalon nem nyerte el a tetszésemet és semmiképpen sem miattatok.
Ez van, ilyen gyűlöletes a világ, mindenkit bedarál Mammon.
Miután örök és könnytelen búcsút mondtam fenti accountomnak, Csak a remény maradt számomra, hogy valmikor a távoli jövőben, amikor már sokkal többen fogják gyűlölni az antiszociális cukorvölgyet, mint ma teszi sokmilliónyi-milliárdnyi idióta, akkor ismét régi fényében ragyog e blog.
Amúgy, a témánál maradva, létezik egy száraz fehérbor, Gléda fantázianévvel, valami Duna-Tisza közi Kiss ember jóvoltából, ahol természetesen a Magyar Alföld napsugarának köszönhetően egy igazi ínyencséget tölt poharába a szomjas Magyar Ember, ám valami kötelezettség folytán a palack hátsó cimkéjén ott virít a "Származási hely: Macedónia" felirat.
Még azt sem mondom, hogy rossz bolgár bor, tudnak a besenyők kellemes vöröbort készíteni, fehéret viszont még nem adódott alkalmam kóstolni.
Ez a Nagy Sándoros, Bukephaloszos (nomen est omen) dolog pedig valóban röhejes, beleértve Oliver Stone agymenését is.
Na mindegy, a kulcs a fent említett "mém" megfejtésében a két zavaró "THIS" és "IS" után a legalsó soban keresendő, mégpedig a Former kezdetűnél.
Szerintem.
De azért hajrá, minden jót mindenkinek. :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.08.20. 15:32:43

@mayorlacko:
Sajnáljuk, párat azért majd feltöltünk ide is.

Szemerédy Alajos 2013.08.26. 16:15:53

@Noked-Lee: Ugyan már, amint átkeltél észak felől a Száván, nyugodtan hugyozhatsz.