Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A görögök

2009.04.30. 00:51 - Kurtz ezredes

Sok országról kijelentettük már, hogy rettenetes, kilátástalan, röhejes és úgy általában tökéletesen kiérdemli megvetésünket. Görögország azonban hozzájuk képest is különleges, itt láthatóan minden összejött. Hegyek, szigetek, hegyes szigetek, kecskék, szőrös nőstények, dögmeleg, szakadatlan erdőerdőkórótűzek, ráadásul a kontinens egyetlen olyan szegletében sikerült berendezkedniük, amihez képest még Albánia is északi-nyugati irányban található.

A görög nép beteges tévképzetei már-már a szlovákét ostromolnák, ha az utóbbi egyáltalán létezne. A Balkán többi barlanglakója nemzeti önigazolásként legfeljebb csak részegen csettintget a levegőbe, ezek az idióták azonban komolyan hisznek abban, hogy ókori pongyolás/buzeráns elődeiknek köszönhetően az európai kultúra megalapozóinak tarthatják magukat. Mi azonban tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy a hatodikos matekanyagon, mókás ostromgépeken, mitológián, nagy filozófiai örök igazságokon és három oszlopfőn kívül az égvilágon semmit sem dobtak be a közösbe. Ezekre meg ugye semmi szükségünk sincs a 21. század hajnalán.

 

A világ egyetlen katonai lábbelije amely magyar mesesorozatot ihletett

 

Történelmük nagyjából akkor ért véget, amikor a Római Köztársaság éledezni kezdett. Természetesen igen ciki volt, hogy a görög töriórán -300 után egyből 1821 jön, ezért megkapaszkodtak a Bizánci Birodalom roskatag testében, nagyvonalúan göröggé téve azt. Az egyetlen igazán szimpatikus tettük, a még náluk is sokkalta nagyobb gyökér olasz hadsereg elkergetése volt, amiért nem győzünk elég hálásak lenni nekik. Igen vicces lehetett, amikor olyan hatalmas skalpok után, mint Líbia, Etiópia és Albánia, a sok zselézett zergetoll úgy gondolta, hogy simán elbánik majd a pompomos papucsban parádézó, fehér szoknyás és blúzos görög katonákkal, de ha nincsenek a nácik, ez a sok harsinyás idióta Montenegróig kergeti a digókat. Hitler legnagyobb tévedése nem a Szovjetunió lerohanása, az amerikai hadüzenet, vagy a sztálingrádi kitörés megtagadása volt, hanem a Metaxas-vonal elleni hajnali támadás. Ha a délutáni szieszta idején indulnak meg, vacsorára már az összes athéni vendéglő terasza tömve lett volna a sok vigyorgó csukaszürke vadállattal.

Mindennek ellenére, ha – ne adj Isten – megkérdezünk egy csököttet, hogy mégis mi a nyavalya ad neki némi nemzetiségi büszkeséget, az ókori viselt dolgaik mellett minden bizonnyal a szomszédokkal való idióta területi vitáikat említi majd, amit olyan retardált országokkal szemben folytatnak, mint a pilótajátékot állami szintre emelő Albánia, a nem is létező Macedónia – őket különösen gyűlölik, – és a szintén szánalmas Bulgária. Nem is említve azt a permanens sziklamegjelölő játékot, amit jó pár éve játszanak török barátaikkal.

 

Dolgos görög mindennapok, felhívjuk a figyelmet a valószínűleg évtizedekkel ezelőtt meghajlott asztallábra.

 

Nézzük a görög mindennapokat. Nos megértjük, hogy ennyire büszkék ókori bölcseikre, hiszen velük a görög nép több évezredre kigondolkodta magát. Ma a megszokottól eltérően némi szubjektív elemet is viszünk a cikkbe, hiszen a sors kegyéből 14 évvel ezelőtt egyikünk eltöltött némi időt a krétai top-értelmiség körében, így első kézből tudunk felvilágosítást adni annak a szigetnek a szellemi állapotáról, amelyik villanyszerelőt hív a kiégett körtéhez és a teletexten szeretne komolyzenét hallgatni. Innen már nem nehéz eljutni addig a pontig, hogy vajon minek tudhatják be ezek a villámlás vagy a vulkánkitörés természeti jelenségeit…

Igen szórakoztató az is, amikor a sokat szidott BKV buszállomány viselt dolgairól hall ezt-azt az ember, mindenesetre tudnánk tippet adni, hogy hova passzoljuk el a 20 éves Ikarusokat, mert ismerünk pár helyet arrafelé, ahol a buszok legfiatalabbja bizonyára éveket ver a Milfhunter legérettebb címszereplőjére. Nem is kell mondjuk, hogy a karbantartási útmutatók jóval vékonyabbak lehetnek a magyarnál. A védelem első vonalát a műszerfal mellett elhelyezett szentkép, a másodikat pedig a fölé aggatott fokhagymafüzér jelenti. Ennyi bármelyik őslakosnak bőségesen elég, a túlbiztosítás pedig a legkevésbé sem görög erény, ha értjük egymást…

 

Nyereményjáték! Hol közlekedik az oldalt látható viszonylat?

a/ Bangalore-Pondicherry

b/ Medellín-Calí

c/ Kvetta-Kandahar

d/ Manila-Lingayen

 
 

Közgazdász olvasóinknak melegen ajánljuk, hogy feküdjenek rá a görög gazdaság tanulmányozására. Valószínűleg Nobel-díj lesz ugyanis a jutalma annak a páratlan koponyának, aki megfejti, miből finanszírozza a fehér robogót meg a backgammont a sok, roskatag hokedliken dekkoló kávéházi naplopó. Valószínűleg még Szaúd-Arábia is veri őket foglalkoztatási mutatóban, úgyhogy a turizmusból, olajligetekből meg a szamaragolásból ennyi alamizsna nem jöhet össze. Bár ahol a multicégnél engedélyezett a munkaidő alatti lábáztatás és kompok tucatjai futnak zátonyra egy válogatott meccs alkalmával, valószínűleg még a foglalkoztatott polgároktól sem lehet sokat várni.

A görög hölgyek páratlan szépségét Heléné és Aphrodité óta nem kell bemutatni a világnak. Megjegyeznénk azonban, hogy 35 alatt még csak-csak próbálnak adni magukra, ezen túl viszont feladják az egyenlőtlen és kilátástalan küzdelmet a szőrszálakkal, és inkább szabad utat engednek a természet erőinek. A férfiakra sajnos még ennyi jót sem tudunk mondani. Ahol a trendi mutogatni a kulkajánosi mellkasokat és növeszteni a körmöt a kisujjakon az még a Joyban sem érdemel egy fél flekket.

A sport Görögországban gyakorlatilag a tévé előtt heverészést jelenti, hacsak nem tekintjük sportolásnak a vízisít meg a motorcsónakos siklóernyőzést, de görög ezeknél is legfeljebb a vontató szerepkörében található. Érmet kizárólag olyan sportban bírnak kikönyörögni, amiben értelmes ország versenyzőt sem indít. Örökké emlékezetes marad számunkra az általuk rendezett zseniális olimpia, amivel olyan adósságokba verték az államháztartást, hogy azzal még egy tucat Veres János sem tudna megbirkózni. Ugye mindenkiben felsejlik még a záróünnepség, amit sikerült dáridói mélységekbe süllyeszteni, a körbe-körbe bolyongó nyugdíjas helyi táncdalénekessel a rekortánon, akik mikrofonnal a kezükben óbégatták, hogy „Ápopsze kónyirosz”, miközben a kezdőkörben DJ Tiesto keverte a szettet. Hát ennél már a Kínai Néphadsereg zászlófelvonása meg a neurotikus dobolás is élvezhetőbb volt. A szörfben meg kecskegelésben elért 6 aranyérem szintén önmagáért beszél, különösen, hogy mi magyarok tudjuk csak igazán, milyen szemérmetlenül csalnak ilyenkor a házigazdának.

 

 

A görög vízilabda-szakág történetének egyetlen említésre méltó pillanta

  

Csapatsportjaik még ennél is szánalmasabbak. Ha vízilabdában mi vagyunk a császárok, akkor ők nyilván az udvari bolondok lehetnek. Fociválogatottjuk szintén röhej. Azoknak, akik a futballisták mércéjét megnyert címekkel szeretik jellemezni mindenképpen megemlítjük, hogy – a kettőt dekázni nem tudó Werner Liebrichhel, vagy a görög Addams Family szimpatikus lakájával, Angelosz Hariszteasz-szal szemben – Puskás Ferenc meg Kocsis Sándor sosem lettek világ-  és Európa-bajnokok, úgyhogy tessék szépen elfelejteni ezt az elitista baromságot. Amikor persze nagy véletlenül nyernek valamit, érdemes a helyszínen megtapasztalni, melyik az EU egyetlen tagországa, ahol levegőbe lövöldözéssel szokás köszönteni a tornagyőzelmet. Ez persze csak addig lesz így, amíg délnyugati szomszédunkkal is révbe érnek a csatlakozási tárgyalások, bár egyáltalán nem vagyunk meggyőződve, hogy az uniós tagság fontosabb nekik a fáskamrákban bujkáló Ante Gotovinánál.

Ételeik nagy része a fenti szitokáradattal ellentétben még talán dicséretet érdemelne, leszámítva néhány ajakragasztóan cukros török cuccot, ahol azonban a legnépszerűbb tévé előtti snack még mindig a főtt kecskefej, az ezt a részt sem úszhatja meg.

Aki oda készül nyaralni, immár tisztában van azzal, mi rejlik a barátságos mosolyok mögött. A görögök mégsem igazán méltók feszültséglevezetőnek. Vannak népek akiket gyűlölni kell, és vannak akiket csak hangosan kiröhögni. Pontosan akkora hangerővel, mint amikor kiderült, hogy Onassis elveszi Jackie Kennedyt.

Címkék: szőrös pina buta sziget filozófia görög kecske középkor lusta hegy balkán ókor naplopó elmaradott terméketlen onassis

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr141094850

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blog és a pénz 2011.11.02. 16:11:04

Követhető látogatók, hírlevezhető olvasótábor. Bevételek. E-book gyorsan és egyszerűen, termékeladás, könyvkiadás ...  

Trackback: A görögök 2011.11.02. 11:12:01

Valószínűleg Nobel-díj lesz a jutalma annak a páratlan koponyának, aki megfejti, miből finanszírozza a fehér robogót a sok, roskatag hokedliken dekkoló kávéházi naplopó.

Trackback: A görögök 2011.11.02. 11:12:01

Valószínűleg Nobel-díj lesz a jutalma annak a páratlan koponyának, aki megfejti, miből finanszírozza a fehér robogót a sok, roskatag hokedliken dekkoló kávéházi naplopó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.04.30. 07:50:02

Azért Demokrisztosz és bartai munkásságától n tudok elteknteni. Mindazonáltal ez nemad okot büüszkeségea görögöknek, mert a ai görög kecskebaszók kb úgy viszonyulnak a ókori görögökhöz, mint az arab kecskebaszók az ókori egyiptomiakhoz.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.04.30. 17:24:21

Ezt az egyenruhát elnézve a cél, hogy az ellenség halálra röhögje magát?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.04.30. 17:52:55

@Rorschach:
Az olasz hadsereg a heves gesztikuláláson és a fejvesztett menekülésen kívül aligha volt képes másra.

Dr. Kocsis László · http://naczivadasz.com/ 2009.04.30. 21:22:55

Nehéz ilyesmihez hozzászólni, szeretnék, de ezek úgy lapulnak a fűben, hogy a busmanokról is több szó esik mostanában. Görögöt még interneten se lehet látni. Pedig még a 90's években igen keresettek voltak, már nem az interneten, de mint egy Ladával is átvészelhető nyári kirándulás célpontjaként. Most meg semmi. Ha jól értem, ennek az az oka, hogy ők ott továbbra is változatlanul hülyék, csak mára már cirkuszi látványosságnak is kevések. Görögország válság ready?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.03. 19:42:50

@Dr. Kocsis László:
A válasz egyszerű, mint minden hulladékország esetében. Fapados légitársaságok.

TuszFeri 2009.05.04. 20:25:14

Hogy volt azzal a k. draga hiddal a Peloponessos felszigetre, amire elfelejtettek vasuti sint tenni?

Azert mind a per capita GDP-juket, mind a szuleteskor varhato elettartamukat elfogadnam.

TuszFeri 2009.05.04. 20:56:55

Ja, es a pohar foldhozvagdosos mulatozas hogy maradhatott ki?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.05. 14:08:22

Péterváradtól délre az egész fertő egy merő csörömpölés. Sajnos ezeknél a tányér a menő, több át nem aludt éjszakám tanúsíthatja.

kampó igric 2009.05.14. 19:32:56

Én csak azt szeretném itten hozzászólni, hogy nem tudom ugyan, hány görög van a világon, de hogy görög isten legalább eggyel több van az bijonos.
És akkor még a félisteneket nem is vettem számba.
Na mindegy. Más népeknek egy is sok, sőt az egy se is. Talán megbocsátják nékem a blogdogok, ha most éles nyelvemet tokba csúsztatom, és inkább szellemileg (agyilag őgyeleg, gagyi, vagy tőgymeleg) járulok az urnához, akarom mondni, az Úrnőhöz: "Minden népet utálok, megvetek, de egyes egyedeit szeretem szeretni. Ellentétben a 'politikutyokkal', akik szeretik a népet, de egyes egyedeit kutyába se hajlandók veendni." (KI)
Ez az önidézet csak annyira büdös, amennyire nem igaz. Gyerekkoromban ettem Korfu csokit, Asszem valami kókuszos szar volt, de akkor ízlett. Most meg szeretném hő nőmmel elhúzni Krétára a csíkot pár hétre, de nincsen pénzem. Valaki nevezzen el már valami csokit Krétának, hogy legalább egyek egy olyat is. Anno volt három kutyánk, persze nem egyszerre, hanem kihalásos, elkóborlásos alapon.
Az elsőnek apu adta a nevét: Kesztyű. Valami olyasmi alapon, hogy noha maga az eb fekete vala, de a lábain a fehér dominált, mintha kesztyűt viselt vón. A második kutyánk talán már nem bírt hasonló jegyekkel, de az elsőt úgy szerettük, hogy a másodiknak is Kesztyű lett a neve. Szerintem a harmadik kutyánk nevét ezek után bárki kitalálhatja.
Azidőtájt még a kutyák megették a csontot, és a kikakilás után pár órára fehérek lettek ezek az ebexcrementumok. Apám krétának hívta őket.

veiszi 2009.06.25. 23:22:05

én csak ma fedeztem fel ezt a blogot, de már a fél napom ráment, hogy a régebbi postokat is elolvasgassam :) viszont most kommentelek hozzá először, mert nem bírom megállni, hogy a görög nőkkel kapcsolatban meg ne jegyezzem, hogy Jennifer Aniston (Telly Savalas unokahúgaként vagy hasonló fokú rokonaként) görög felmenőktől származik, és az elmúlt másfél évtized legjobb női között van. de mivel ez egy ilyen blog, hozzátenném, hogy emiatt lehet gyűlölni mondjuk Brad Pittet (aki még hülye is, hogy csak ex) meg azt, aki épp az aktuális kampija :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.06.26. 00:27:23

@veiszi:
Figyelj nem fogunk itt alakoskodni, Jenny bizony tőlünk is sajogva bicegne haza. De hidd el, hogy az ottani felhozatal kifejezetten gyászos ilyen téren, hacsak nem gerjedsz a pelyhedző állú nénikékre.

Werwolf 2009.08.26. 16:06:02

a ciprusiak elszomoritoan nyomorultak.

Q-in-Law 2009.09.29. 10:50:53

Bangalore-bol nincs Pondicherry-be kozvetlen busz, at kell szallnod Chennai-ban :)

Intizar 2009.12.11. 14:34:44

Hadd ajánljam mindenkinek szíves figyelmébe Gerry Durrel Korfuval foglalkozó könyveit. Üdítő gyűlölködésnek híjával vannak ugyan, de sírva lehet röhögni a görögségeken.

Belisarius 2010.01.09. 23:20:35

Ennél undorítóbb, szánalmasabb nyomoronc bagázst még nem pipáltam... Rólatok beszélek természetesen, hogy rohadnátok meg ott ahol vagytok ti náci seggfejek!!! Egyáltalán miről szól ez a blog? Mindenkit gyűlölünk? Mindenk rossz csak mi "magyarok" nem? Elárulom hogy a görögöknek sokkal több közük van azokhoz akik az ókorban ott laktak mint a magyaroknak Árpádékhoz. Magyarok már nem is léteznek. Ez csak egy keverék csürhe, amit talán zsidók irányítanak és ennek ugyan én sem örülök, de lehet hogy azért van így mert okosabbak mint az úgynevezett magyarok.

Mit ártottak nektek a görögök???

Neki szóljatok be ha olyan nagy a pofátok:www.youtube.com/watch?v=pPY7zraRI1w

vagy neki:
www.youtube.com/watch?v=fUHL0UOXPfY
www.youtube.com/watch?v=zEVluYy7cxc
A Görög csajokról meg ennyit:
www.youtube.com/watch?v=kRGjZJwt3m0

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.01.09. 23:45:18

@Belisarius:

Azbazmeg. Előbb leszólsz mindenkit, hogy náci, utána meg zsidózol. Tényleg igaz, hogy görögországban mindenkit farbatosznak hívnak?

Czelder Orbán 2010.01.10. 12:47:08

@Belisarius:
Te figyu. Ha olyan nagy görögbuzi (vagy buzi görög?) vagy, miért egy bizánci hadvezér a példaképed? Ha odavagy Bizáncért, miért a latin írásmóddal írod a nicked nevét?
Ja, azt vágod, hogy származással érvelni rasszizmus, de minimum szociáldarwinizmus? No offense, csak egy buta görögbuzi (vagy buzi görög?) esetében nem árt tisztázni pár alapfogalmat.

Végül nyugtass meg, hogy nem a beloianniszi gettóból szabadultál. Ugye nem onnan?? Ugye nem???

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.12. 00:28:18

@Belisarius:

Végre van valakinek bátorsága megmondani ezeknek a férgeknek a frankót!

SPÁRTAAAAAA!!! VELED VAGYUNK!

gabesz7004 2010.01.14. 23:03:42

@Belisarius: Ennél ostobább kommentet még nem pipáltam! Gyűlölöm, hogy ilyen majmok idejönnek okoskodni! A görög nők? annyira rondák és szőrösek, hogy csak egy ilyen gyűlölnivaló majomnak tetszhetnek, mint te!

Intizar 2010.01.15. 01:36:16

Gyermekeim, édes...
olvassatok Gerry Durrellt. Jó fordításban hozzáférhetők a könyvei, nem fogjátok megbánni.

Eastbay1 2010.01.30. 12:28:45

@Kurtz ezredes: Neked, mint vitéz katonának illene tudnod, hogy a digók olyan simán kiszoptak Etiópiában mint a salgótarjáni üveg...

Belisarius 2010.02.09. 21:21:45

Elnézést kérek ha félreérthető voltam. Egy rossz szót nem szóltam a zsidókra, csak azt mondtam, hogy ebben az országban majdnem mindent (politikát, gazdaságot) ők irányítanak. Egész egyszerűen azért mert összetartanak és segítik egymást nem úgy mint a "sertésbaszó" magyarok.
A nevemről: Ha olyan okos vagy, tudhatnád, hogy abban az időben amikor ominózus hadvezérünk élt, még a latin volt a birodalom hivatalos nyelve. Így görög származása ellenére a legtöbb feljegyzés latinosan Flavius Belisarius-ként említi.

Belisarius 2010.02.09. 21:35:23

@gabesz7004: Én meg ennél ostobáb blogot nem pipáltam! De figyelj a jelek szerint nem tudod hogy működik egy link! Rá kell kattintani és akkor látod hogy van értelme a kommentemnek. De persze nem tudom milyen az ízlésed... még az is lehet hogy buzi vagy... na mind1 azért itt van még1:
www.youtube.com/watch?v=Hc9z_zWuxZE

HaKohen 2010.02.09. 23:02:31

@kampó igric:

MINDEN kutya krétát szarik, ha csontot evett előzőleg.

HaKohen 2010.02.09. 23:04:55

@Intizar:

Bár kétszer ajánlottad, kétszer ajánlottad, tök igazad van: Durrelt (Gerald, nem Lawrence) olvasni baromi élvezet.

Korfun volt néhány kutyája, egyik a Csuri. Az enyim is Csuri a nagy előd tiszteletére.

HaKohen 2010.02.09. 23:09:11

@Belisarius:

Most akkor te ki vagy? A görög származású latin Belisarius, akit Flaviusnak hívnak és megírta a zsidó háború történetét, közben átállt a rómaiakhoz, bár maga zsidó volt?

Ne hülyíts! Nem te vagy a nagy Heródes?

Nem voltál félreérthető.

Noked-Lee 2010.02.10. 09:12:47

jaj, hát itt senki sem olvas klasszikusokat?

Belisarius 2010.02.10. 21:25:45

@HaKohen: Szerintem lényegtelen hogy ki vagyok, a véleményem számít. Arról meg nem tehetek, ha neked ez túl komplikált. Egyébként nem, nem vagyok zsidó. Hiba volt szóba hoznom őket, de most már mind1.

Azt viszont elmagyarázhatná végre valaki, hogy mi értelme van a világ összes népét kigúnyolni. Szerintem ez a legundorítóbb dolog a világon.

Intizar 2010.02.10. 23:07:35

Meglepődtem, hogy nem vagy zsidó. A legviccesebb antiszemiták épp onnan kerülnek ki.
Hogy mi értelme van kigúnyolni a népeket? Merő szórakozásból teszik. Egyszerűen mulatságos.
Igen, arról szól, hogy "mindenkit gyűlölünk". Nem, nem arról, hogy csak magunkat nem. Magunkat pláne.
Az irónia eszközének ad absurdum hajtásáról van itt szó, mely PHILOSOPHICUS magasságokban szállong. Találd meg magadon a röhejest, isten is megsegít. Akkor másokon is röhöghetsz. A blogszerzők már ennél a második fázisnál tartanak. És nagyszerűen mulatnak (gondolom én).

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.10. 23:30:54

@Belisarius:

Nincs igazad. A legundorítóbb dolog a világon a litván mézpálinka:

csurtus.blog.hu/2008/03/06/nemzeti_italok_a_midus_balsamas

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.11. 01:14:00

@Belisarius:

Hát szó nincs errôl. Figyelj egy kicsit. Bántotta itt valaki az indiaiakat? Nem merte. Pakisztánt? Beszartak. Izraelrôl vagy Líbiáról már ne is beszéljünk.

One World. Two Word. One China.

gabesz7004 2010.02.14. 14:35:48

@Belisarius: Én ennél ostobább konkluziót még nem olvastam! Az hogy nem tetszenek a görög nők azt jelenti hogy buzi vagyok? lol Nem, nem vagyok buzi! Egyszerűen egy egészséges, hetero férfi vagyok, akinek a magyar nők a legszebbek a világon! Miért gondolod, hogy itt bárki is gyúnyolja a világ többi népét? Gyúnyolni valakiket vicces csipkelődéssel, iróniával szoktak. Itt tényleg gyűlöljük a semmitérő nemzeteket, már ha nemzetről lehet beszélni például a fantomország szlovákia kapcsán!?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.02.14. 22:35:35

@gabesz7004:
Ne aggódj, a görög nők még soha senkinek sem tetszettek, volt is nagy meleg arrafelé. A legújabb kutatások szerint még Xerxész átvonuló hadai is inkább az otthoni nőket ábrázoló fametszetekre recskáztak a táborban, semhogy megsimogassák valamelyik "Szép Heléné" bundás combját.

Bergamol 2010.03.25. 12:10:01

@Belisarius:
Szerintünk meg baromi vicces...
:D

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.03.25. 19:07:21

@Bergamol: És még ezt a felettébb röhejes (vagy inkább kétes?) feltételezést is megengedi magának: "...a véleményem számít." Skandallum!

;)

golaz_ 2010.05.07. 07:53:52

Rohadt görögök. Meg kell szüntetni az egészet és felosztani Bulgária és Szerbia között.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.05.07. 11:08:00

Elnézve a gazdasági helyzetet, a cikk szerzői páratlan éleslátásról, sőt, jövőismeretről tettek tanúbizonyságot már egy éve.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.05.07. 12:12:37

@peetmaster:
Köszönöm. Bevallom én is úgy gondolom, hogy az összes hitelminősítő csak szeretne ilyen páratlanul alapos és sziklaszilárd elemzést készíteni. Egy éve még boldogan öntötték ezekbe a balfaszokba a lóvét.

Illés Béla 2010.05.07. 18:25:57

Bár gyűlölöm ha valakit meg kell dicsérnem,de Kurtz ezredes(mint mindig)nagyot alkotott.
Az írás most nagyon aktuális,ezért megosztottam egy nagyobb publicitásnak örvendő lapon is :)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2011.11.02. 10:46:40

@peetmaster:
Évről évre megalapozottabb az elemzés!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.11.02. 10:48:24

@TuRuL_2k2:

Ma újra szuperaktuális a poszt, esetleg lehetne bővíteni egy-két új bekezdéssel, mert a görögök még a magyaroknál is retardáltabbak.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.11.02. 12:06:29

@TuRuL_2k2: sajnos. Hogy én mennyire gyűlölöm ezeket a semmirekellő lusta geciket, akik még népszavazni is akarnak arról, hogy nagy kegyesen elfogadják-e a sokmilliárdos ajándék hitelleírást. Nekem megy megy fel a chf-hitelem miattuk.

B-rocker (törölt) 2011.11.02. 12:11:09

Büdös nagy gyrosos bunkerek. Sose megyek arra többet.

hoplita 2011.11.02. 12:22:24

Kirakták a mandira a posztot, aktivizáljátok magatokat, lesz egy pár kommentelő.....plusz azok a zombik, akik mindent komolyan és szó szerint vesznek.:)

Eddig ott vagy 20 háesz van, köztük több is, aki már epedve vár egy zsidós írást.:D

Bandibacsi34 2011.11.05. 01:56:32

Szerintem idoszeru Kiraly Andras helotas videoja...

deku82 2012.05.09. 12:18:27

2012.V.6.
Szavazott a görög nép: hagyják őket békében (meghalni?)

atila68 (törölt) 2012.07.10. 20:29:11

Az egyetlen irigyelhető bennük a nemzeti önérzet, és büszkeség. Még ha az elmúlt kétezer évből nem is nagyon van mire.

mayorlacko 2014.01.19. 10:27:41

"Mivel az olaszok teljesen összeomlottak, és német részről fontos volt a balkán biztosítása ezért 1941 április 6. megindult a német támadás Bulgárián és Jugoszlávián át, megkerülve a görög védvonalat. Április 24.én Görögország is kapitulált."
Mi lehetett az oka, hogy csukaszürke fegyvertársellnségeink mindenfajta M kezdőbetüs "védvonalat" csak úgy megkerültek?
Valahogy mindkét esetben nemlétező országocskák is szerephez jutottak.

totalnick 2015.07.06. 14:51:26

Eltelt hat év, és semmi nem változott. A görögök továbbra is csak vitáznak arról, hogy mit kéne tenni, de persze a megszorítás nem tetszik nekik. Ha minden igaz, tegnap mentek csődbe végleg.

tucano 2015.07.06. 17:23:10

@Kurtz ezredes: sose hittem volna, hogy az azurrik hadseregét kell védjem, de meg kell tennem. Ők ezerszer jobban oldották a menekültkérdést a földközin, mint a Tirpitz-fetisiszta németek. El se hiszem, ha nem látom, de kiderült, hogy a német propaganda ellenére, mégiscsak a taljánok bírják jobban a meleget.