Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Az olaszok

2009.05.12. 01:43 - Gudea enszi

Ismét visszatérünk az Unió hazai vizeire, és egyik leggyűlöltebb ellenségünket vesszük szemügyre, amelynek indokolatlanul nagy rajongótábora van itthon, legyen szó ételről, autókról, fociról vagy akár pasikról. Szerintük az olaszokat szeretni, az olaszoknak drukkolni menő. Nem az.

 

     Olasz barátaink Traianus óta olyan mélyre zuhantak, hogy nemhogy csizmát, de egy oláh bocskort sem érdemelnének. Abban nyilván egyetértünk, hogy egy nép minősége akkor ismerszik meg, amikor közvetlenül és odaadóan kell tennie saját magáért. Tehát arról, hogy milyen viszonya is van neki a háborúval. Nos, az olaszoknak semmilyen, mert évszázadok óta nem láttak olyat közelről. Na, nem mintha nem lett volna rá lehetőségük, de valahogy éles helyzetben azonnal arccal hazafelé helyezkedtek, és lövöldözés helyett inkább a mamma pestájával és a fiestával kívántak foglalkozni. Az egykori hódító latinok mára elválaszthatatlanul összefonódtak a léhaság, a hiszti és a kóros műmájerkedés fogalmaival. És ne kezdjen nekünk senki a hatalmas építészeti és művészeti érdemekkel érvelni ezen naplopó csürhe mellett! Az a szerencséjük, hogy a valamirevaló népek mindig egymással voltak elfoglalva. Nem véletlen, hogy soha senki nem támadt az olaszokra, hiszen az legalább akkora perverzió lenne, mint nőt megverni. Ha bármelyik szomszédjuk nekik ment volna, katonái aznap este már a lebontott Colosseum kövein ülve, a Dávid-szobor másolatának darabjaival rakták volna körül a Capitoliumon a reneszánsz festményekkel begyújtott tábortüzüket. Mint ahogy ledöntötték volna azt a szar tornyot is, amit még csak egyenesre sem voltak képesek felépíteni ezek a szerencsétlenek. Egyébként valószínűleg hangos „puttana” kiáltozás, és heves gesztikulálás volt minden, amit egykor az ellen tettek, hogy ne dőljön el teljesen.

Ansaldo és bátor vezetője

     Nem kenyerünk nekünk a gúny, úgyhogy eltekintünk attól, hogy Mars fiaival emlegessük egy mondatban talján barátainkat. Az az ország, amelynek déli felét Garibaldi ezer éhező csavargóval el tudta foglalni, mégis megér néhány sort. Ugye mondanunk sem kell, hogy mire lett volna elég ezer fegyveres Magyarországon a 19. században? Az olaszok voltak azok, akiknek a kétszeres túlerejét a németek által már megvert Franciaország is hazakergette, és hasonlóképp cselekedtek ezzel a sok olajos hajú gatyarohasztóval a szoknyás, buta görögök is. A kopasz törpe Mussolini (érdemes tudni, hogy Olaszország összes eddigi vezetője törpe volt és csúnya) meg téphette a maradék haját oldalt, hogy akadozik a Római Birodalom újjáalakítása. Az európai gyarmattartók között is egyedülállóak, hiszen afrikai országtól csak az olaszok voltak képesek kikapni. Abesszínia lándzsákkal felszerelt katonái úgy hazazavarták a hangoskodó digó bagázst, hogy az negyven évig nem is mert újra próbálkozni.

     Amikor 1941-ben a Duisburg hajókonvoj vitte Rommeléknek Afrikába a benzint, töltényt és a fehér kolbászt sörrel, a németek – vesztükre – egy olasz flottára bízták a kíséretét. Váratlanul felbukkant azonban 4 brit hajó, amelyek szellemi és bátorságbeli fölényüket kihasználva elsüllyesztették a 12 olasz hadihajó által őrzött teljes német konvojt, ráadásul még az egyik talján bárka meglékelésére is maradt erejük, hogy aztán sértetlenül térjenek vissza az övéikhez. Az olasz hadiipar gyöngyszemei voltak a méltán legendás Ansaldo „tankok”, amelyek deréktól lefelé védték a vezetőjüket. Sajnos az egyébként egy erősebb venyigével is átszúrható gép tervezésekor nem vették figyelembe az olasz férfilélek vonásait, hiszen Ansaldóval a derék körül sokkal nehezebb elfutni, mint gyalog. Az olaszok nevéhez fűződik egy háborús világrekord is. Isonzonál végre nem félgőzös törökök és civilizálatlan tuaregek jöttek szembe, hanem igazi germán és magyar férfiak, akiknél a férfiasság nemcsak a farkukkal való helikopterezésben merül ki. A caporetto-i áttöréskor a Monarchia hadai az egész olasz állomány negyedét, 300 ezer bőgőmasinát vetettek fogságba, és az eldobált puskáik is a kezünkre kerültek, szinte az egész ágyúállományukkal együtt. Az az 50 ezer digó katona, akinek az osztrák-magyar és az olasz hadsereg elől is sikerült elfutnia, később odahaza került börtönbe vagy kivégzőosztag elé. Ezt a gyávaságot még a románok is megirigyelhetnék. Az elmondottakból teljesen világos, hogyha ezeket a nyúlszívű divatcézárokat éles harci helyzetben összeeresztenék az egri nőkkel, sírva robogóznának haza a mamma szoknyájáig.

 

Ezeket koboztuk el a szófogadatlan taljánoktól

 

     Közkeletű vélemény, hogy Észak-Olaszország gazdagabb, rendezettebb és úgy általában jobb hely, mint Dél. Valóigaz, hogy a Rómától délre eső vidék megrekedt valahol 1820 és 1905 között, és arra járva nehéz eldöntenünk, hogy Tunézia félreeső helyein, vagy éppen Kelet-Romániában járunk-e. Az itteni vendéglősök szabadidejükben azt tervezgetik, hogy legközelebb melyik haragosukat fogják lelőni, munka közben pedig akkorát számláznak a kedves külföldi vendégnek, hogy annak az V. kerületben kávézót üzemeltető kopasz, fukszos kisnemesek is csodájára járnának. A valódi munkát messziről kerülő, sörétes puskával hadonászó déliekből fejlődött ki a hírhedt olasz maffia, amelyet Coppola és Scorsese hazug propagandafilmjei nyomán szívesen tart úriemberek gyülekezetének a dolgos európai ember. A fegyvertelen emberre, lesből és lehetőleg túlerőben támadás gyakorlata azonban bennünk egészen másfajta népséggel való párhuzamot érlel meg. Ezt a benyomásunkat csak tovább erősíti a nápolyiak által már évek óta megejtő nyugalommal szemlélt lakótelep méretű szemétdomb a városukban. Egyedül annak örülhetünk, hogy a török szablyák elől iszkoló bizánci tudósok nem álltak meg Otrantóban és Bariban, mert akkor a helyi gengszterek pár nap alatt az egész reneszánszt feláldozták volna a rablógyilkosság oltárán. Az elmondottak ellenére mégsem érthetünk egyet a bekezdés elején említett állítással. Nem az Észak a jobb, hanem a Dél a rosszabb. Hiába építettek ugyanis északon muskátlis házakat a németek, sajnos ez is kevésnek bizonyult. Jelen sorok szerzője végignézte és -hallgatta egy északi kisvárosban, amint egy utcácska két szemközti társasházának harmadik emeleti lakói kint csüngenek az ablakban. A két család heves tellegetések, és elviselhetetlen mediterrán óbégatás alkalmazásával, így a járókelők fölött érezte legcélszerűbbnek lebonyolítani a minden bizonnyal roppant fajsúlyos vitáját. Amikor a családfők már kimerültek a hősi harcban, akkor a duplaakkora mammák álltak a frontvonalba. Csak úgy záporoztak a „vaffankúló”-k az utca fölé kiteregetett, száradó bugyik közt.

     Sajnos bárhová nyúlunk, csak kínos olasz vonatkozásokat találunk. Fő büszkeségük egy kőbánya Róma belsejében, és néhány épület, amelyek német hatás nélkül sosem jöttek volna létre. Az átlagos turista viszont csak egy szigetekre és cölöpökre épült, süllyedőfélben lévő, galambfosos pöcegödröt ismer, amelyben csónaknak szánt dinnyehéjakon közlekednek. Fontos adat, hogy Velencét a mi hunjaink által pedánsan eltakarított Aquileia halálfélelemtől remegő túlélői tákolták össze.

 

Egy olasz autót kint felejtettek az esőn

 

     Az olasz autók ugyanolyanok, mint az egész nép. Hirtelen fellángolásokra telik csak, és sznob olajsejkeknek adják el a hanyatló sportkocsijaikat. Ha normális autót kéne legyártani, az már nem sikerül, mert pillanatokon belül szétrohad a kaszni. A Ferrari egyetlen mentsége, hogy Thomas Magnum is ilyennel közlekedett, ő pedig köztudottan jó arc.

     A kölyökpezsgő szintjén mozgó habzó boraikat nálunk a nők is csak úgy isszák, nehogy meglássa valaki. Erősebb alkoholt amit fogyasztanak nem is tudunk mondani, alighanem már a Tokaji aszútól is maradandó májkárosodást szenvednének ezek a messzeföldön híres macsók. Ételeiket is nagy népszerűség övezi hazánkban, amit mi, magyar konyhán felnőtt emberek egyszerűen nem tudunk hova tenni. Az olaszoknál egy tányér tészta egy kis öntettel már főétel tud lenni, míg nálunk ez legfeljebb a körítés lehetne egy jókora húsdarab mellett. Nem mondom, egy-egy szelet pizza jól tud esni ebéd előtt, de aki szerint az jobb, mint egy kiadós hagymás rostélyos, annak valami fontos dolog kimaradt az életéből.

     Az olasz zenét senkinek sem kell különösebben bemutatni. Vélhetően legtöbbünk már átélte a család nőtagjai által favorizált Nagy Olasz Slágeralbum, illetve annak a legváratlanabb pillanatban, alattomosan támadó részei által okozott traumát. Azzurro, Lásátemíkantáre, In Ginocchio Da Te… arról híresek, hogy mindegyiket elénekelte már magyarul országunk egy-egy ezerszer megalázódott, középszerű bohóca.  Az olasz filmipar a Bud Spencer – Terence Hill pároson és a fiatal Sophia Lorenen kívül semmi hasznosat nem tud felmutatni, és az sem lehet véletlen, hogy előbbiek is Amerikában csinálták meg a szerencséjüket. Tudjuk, hogy az életképtelen, elvakultan rajongó bölcsészek most majd jönnek Fellini és Mastroianni agyzsibbasztó marhaságaival, pedig azok megnézése nagyjából ugyanakkora élményt nyújt, mint egy AC Milan – Juventus BL-döntőé. És el is érkeztünk az olasz öntudat sarkalatos pontjához, a focihoz. A digók szeretik a focit, mi több, imádják, és szeretik azt hinni, hogy nekik jó focijuk van. Ebből természetesen egy szó sem igaz, hiszen náluk undorítóbban (ha ez lehetséges) csak a Chelsea gyilkolja ezt a jobb sorsra érdemes játékot. Az, hogy a csatáraprító hátvédekre alapozó olasz labdarúgó válogatottnak már négy csillag van a címerében, nem jelez egyebet, mint a FIFA teljes impotenciáját a játék szépsége és értelme feletti őrködésben. Mindannyian jobban járnánk, ha nem kéne többé elviselnünk ezt a lusta, szimuláns bagázst a testhez tapadós trikóikban, a Totti-féle hisztis infantilizmust és a vehemensen gesztikuláló, robbantgató szurkolóikat.

 

 

 

Olaszország térképe

 

 

 

 

 

     Azt még valahogy átlátjuk, hogy a hazug propaganda hatására miként tudnak egészséges magyar nők nagyorrú, afrikoid olasz férfiak után koslatni, de egynémely magyar férfiak rajongása felfoghatatlan. Ez a balkanizált nyomortelep békeidőben is úgy cseréli a miniszterelnökeit, mint mi háborúban. Oda se neki, hogy Isztriától Mallorcáig az összes náci turista a macskaevőkön röhög, ezek meg vannak győződve önnön kiválóságukról, és sovinisztábbak, mint a magyar és a román együttvéve. Őszintén reméljük, hogy a sors egyszer igazságot szolgáltat, és ellepik őket a kelet-európai cigányok. Aztán majd veszekedhetnek rajta, hogy melyik fél halmozta fel a szemetet a város közepén. Mindkét oldalnak erős érvei lesznek a másik ellen.

Címkék: zene pina olasz foci ferrari autó étel velence háború korrupció cigány futás szemét hiszti macsó totti gyáva róma digó catanaccio

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr931116305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gattolini 2010.12.13. 15:39:37

Értem...
légy kedves nekem kifejteni azt,hogy vajh mi fog történni velem,ha a türelmed elfogy...

Türelmes itt én vagyok.

A futballt meg úgy utálom,ahogy van,legyen az magyar,olasz,német vagy akármilyen más,a szurkolókat meg méginkább rühellem,tehát inkább próbálj valami más példán keresztül hatni rám.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 16:04:17

@gattolini:
akkor abbahagyom a hitvány gyáva semmirekellő sunyi olasz nép összehasonlítását a sajátunkkal, és beérem a toporzékolóan öngyűlölő olaszbarát magyar díszpéldányában való gyönyörködésben
bár igazából élvezetemet lelem az olyan párhuzamok felállításában, hogy míg Bornemissza Gergő a háromszor robbanó ágyúgolyót próbálgatta, addig csirifiszkió addig ismeretlen árnyalatú pasztellszínek kikeverésével gazdagította az emberiséget
tudok még rengeteg ilyet, úgyhogy elmehetünk tőlem 5000 kommentig is, jöhet a csupa szemét Budapest? mert az a nápolyi szemétvezúvra pillantva igazán hálás téma lenne nekem

gattolini 2010.12.13. 17:34:38

@Kurtz ezredes:

ha megkérlek,ne gyönyörködj bennem,tudod,pár hozzászólással korábban igen szépen meghatároztad önmagad,nem kifejezetten szeretem,ha egy nem nő (szándékosan kerültem esetedben a férfi meghatározást) legelteti rajtam a szemét,még ha az csak virtuális is.

Bornemissza kitünő példa,miként tesz legendává valakit egy különben szerintem is kitűnő regény,csak sajnos az élet kissé nem regényesen alakult,hiszen később,ha ismereteim nem csalnak,épp ő volt Eger várának kapitánya,mikor is török kézre került...
nem tudom,jártál-e már ott,ha igen,elkerülte a figyelmedet egy épület:a minaret.
Tudod,azt nem mi építettük,hanem a török,a már elfoglalt várban,tehát szar példát hoztál.
Meg hát mondjuk Michelangelót az egész világ ismeri,Bornemissza neve-a mai liberális világban,amikor könyvet már alig-alig olvasnak-5 millió magyarnak mond valamit,és szeretném azt az idegenforgalmi bevételt,amit mondjuk Róma hoz évről-évre az olaszoknak.
Budapest és Nápoly között meg annyi a különbség,hogy tudod Budapest mo.fővárosa,de ez sem előttem,sem minden normális ember előtt nem menti Nápolyt azért,ami ott folyik.Csak tudod,Nápoly 2500km-re van innen,a Moszkva tér meg jóformán itt,az ablakom alatt...
De már régen írtam:párhuzamokat,pláne a mából...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 17:43:17

@gattolini:
Ok, én befejeztem mára
magyarország egy nagy nulla, nincs igazán se nyelvünk, se történelmünk, se kultúránk, se ételeink, se szép nőink, a férfiak meg mind gyáva buzik, városaink rondák és koszosak, még bulizni sem tudunk
neked tényleg tetsszen csak jobban a legendás OLASZORSZÁG, még a pénzük is több
következő lépcsőben billgécet ajánlom, mert neki is több pénze van magyarországnál
mostantól csakis lenéző mosollyal válaszolunk öngyűlölő görcseidre :)

gattolini 2010.12.13. 17:51:54

Ne add fel ilyen könnyen!
Felróvod az olaszoknak,hogy gyáván megfutamodtak a háborúban,te meg itt néhány komment után a nyugodt békében felveszed a nyúlcipőt?
Nincsennek rendben az idegeid...
Nem kellene másokat lenézni,akkor,amikor mi magunk sem vagyunk valami nagy durranás.Ennyi.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 17:58:52

@gattolini:
bénán provokálsz, ami annyira nem baj, mert provokálni kevesen tudnak jól, de nyugodtan próbálkozz.
Magyarként kötelesség lenézni a szarabb, hitványabb társaságokat, tehát mindenkit. Ez tesz minket igazán magyarrá. Kurva nagy durranás vagyunk, Belgium a 3/4ed GDPjét odaadná ha negyed ekkora durranás lehetne.

gattolini 2010.12.13. 18:16:30

Te tényleg teljesen idióta vagy,vagy egyszerűen mondva:hülye.
Miért is lenne kötelessége bárkinek is olyan bunkó paraszt vadbaromnak lenni,mint amilyen te vagy,aki mindenkit lenéz és gyűlől?
Nagyon szép mintapéldánya vagy a magyarságnak.
Röhm hauptmann vagy mi.
Fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez.

gattolini 2010.12.13. 18:21:15

Tényleg,jó hogy felhívtad figyelmemet,hogy nem csak az olaszokat nézed le és útálod,hanem mindenkit,úgy látom,van már itt pár förmedvény,úgy is lesz egy kis plussz időm,átnézem,és kedvesen szét off-olom,csak hogy ne érezd jól magad,te kis übermens herrenvolk turultojásfióka.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 18:48:40

Várunk szeretettel minden cikk alá :)
Hidd el, a te fajtád külön inspirálja küldetéstudatunkat. Ügyesen felépítetted magadban, hogy aki a magyarnál gazdagabb meg híresebb, az jobb is, és egy kollektíven gyáva nép kollektív gyávasága sokkal jobban fáj neked, mint magának a kollektíven gyáva népnek, ezért pincsikutyaként csaholsz körbe minket, mert rosszat mertünk mondani a kis drágáidról. Hidd el hogy ez minket gecire szórakoztat ám, sőt kezd komoly rajongótáborod alakulni olvasóink körében is :)
Külön édes, hogy végső érvként a kispolgári kicsinyesség jolly jokeréhez, a pénzhez próbálsz nyúlni.
Luxemburg még Olaszországnál is jobb hely, ott kurva gazdagok az emberek, csak még egyetlen luxemburgiban sem merült fel őszintén, hogy ő tényleg luxemburgi lenne, én azt a posztot javaslom következőnek.

Illés Béla 2010.12.13. 18:56:12

@gattolini:
A személyeskedéssel kocsmai szintre mentél...

gabesz7004 2010.12.13. 18:58:26

@gattolini: Amennyiben simán leidiótáználak válaszul arra, hogy az Ezredest idiótázod az nem lenne elég stílusos! Inkább annyi mondanék csak hogy te egy szar kis zsidó, álliberális, hazaáruló seggfej vagy, akit annak idején a Taigetosz lábánál végezte volna, de "hála" az elmúlt bibsi-komcsi-libsi időszaknak sajnos életben hagytak, hogy tovább fertőzd ezt a szép országot, ahogy teszitek 120 éve! Leszámítva 1944-et, ami -igazán bátrak kijelenthetjük- nehézségekkel teli, de szinte zsidómentes év volt! Kérlek szépen, költözz el innen! Mehetsz Jaffába, vagy egyenesen Rómába, hogy olasz-zsidó barátaidat csodálhasd, csak innen el!

gattolini 2010.12.13. 19:16:34

@Illés Béla:

Érdekes...ha valaki más használ mondjuk trágár szavakat,az nem kocsmai szint,csak aki nem áll be közétek,annak rossz a stílusa,ugye...

gattolini 2010.12.13. 19:23:31

@gabesz7004:

Hú,de beszartam,kicsi fiam...köhög a bolha...
Taigetosz...csak le ne zuhanj.
Most valami befehlpanzerkampfwagenfünf kommandantnak érzed magad,vagy a vadásztöhötöm2 parancsnokának?
Gyermekem,csak jelzem:még az anyád meg az apád sem született meg akkor,amikor azok az idők jártak,amiről te itt álmodozol,és halkan megjegyzem,hogy ha csak komolyan belegondolnál,már akkor is beszarnál és behugyoznál,és gyorsan kivernéd a fejedből azt a tévhitet,hogy te vagy michaelwittmannssobersturmbanführer,vagy mi.

Illés Béla 2010.12.13. 19:33:10

@gattolini: Elolvasva az összes hozzászólásod,azt kell hogy mondjam...hogy te kötekedsz.
Tisztára mintha krimóban lennél.

dzsefi 2010.12.13. 19:42:26

hát gyerekek, szakadok a röhögéstől ezen a párbeszéden :D

viszont elnézést, de muszájnak érzem beleszólni a szórakozásotokba: gattolini, még mindig nem esett le, hogy ez a blog miről szól (segítek: nem a magyarkodásról, sőt...)? Szarkazmus, szatíra, irónia, valami? És az a legdurvább, hogy te szó szerint vetted a paródiát, és a másik oldalról nekiálltál anyázni. Well played, sir.

Amúgy meg Kurtz ezredes nevét nem ismerni tényleg illene: en.wikipedia.org/wiki/Walter_E._Kurtz

gabesz7004 2010.12.13. 19:43:28

@gattolini: Kicsit mellélőttél hülyegyerek! Lehet magadból indulsz ki, de én nem az oviban írom a hsz-eim, mint te okostojás! A szüleim igenis abban az időben születtek! Én pedig voltam katona, veled ellentétben! Azt hiszem te fostad volna le a bokád a kiképzésen! Persze te nem lettél volna ott mert E katgórát kaptál volna a sorozáson! Menj szépen idd meg a kakaód és nézd meg a minimaxon a kedvenc mesét, utána pedig húzz aludni nyomikám!

gattolini 2010.12.13. 19:45:23

@Illés Béla:

Miért,ez a blog nem egy virtuális kocsma..?
Tényleg elolvastad az összes hozzászólást,mert ha igen,láthatnád,hogy eleinte próbáltam normálisan,érvekkel...de aztán rájöttem,minek,sokkal hatékonyabb tudok lenni akkor,ha a saját stílusotokban cseverészek veletek,úgy is mondhatnám,ismert dal szövek:lementem kutyába...és működik!!!
De válaszolhatnál a kérdésemre is:csak az én kocsmai stílusom zavat,másé nem?
Észrevettem egy érdekes dolgot:én minden konkrét felvetésre igyekszem konkrét választ adni,akár tételesen is,míg a tisztelt kommentelők az általam feltett kérdésekre sokszor nem adnak választ,terelnek.

gabesz7004 2010.12.13. 19:46:12

@dzsefi: Ki kell hogy ábrándítsalak! És ebben Enszi és az Ezredes is megerősyíthet, itt semmi irónia és szarkazmus nincs! Csak kőkemény gyűlölet!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 19:48:57

@gabesz7004:
ez igazából mindenkinek egyénre szabott dolog
most, hogy így újra ránéztem tottira, del pierora meg mussolinire nálam tényleg csak kőkemény gyűlölet maradt, vastagon körbeágyazva jó sok megvetéssel
a görögöket viszont nincs szívem gyűlölni, olyan aranyosan butuskák

Illés Béla 2010.12.13. 19:49:38

@gattolini: Szerintem neked ez küldetés...nekünk szórakozás. :)

gattolini 2010.12.13. 19:50:45

@gabesz7004:

És kisfiam,hol voltál?
Én az Mn1200,az MH 9238,és az MH 7587-e alakulatoknál szolgáltam le a magam sorkatonai idejét.
Ovi,kicsi ss sturmannon,vagy niemandom...?
Mennyi idős is vagy?18 vagy 20?
Te kis zseboroszlán.

dzsefi 2010.12.13. 19:51:45

@gabesz7004: na jó, néha én is korlátlanul gyűlölök, de leginkább szórakozni járok a blogra :)

gattolini 2010.12.13. 19:55:16

@gabesz7004:

Na,már szaladsz a segítségért,megerősítésért,jajj,gyertek már segíteni,gudejaenci,meg Kurcröhm ezredes...
Nyugodj már meg,ilyen állapotban vagy már ennyitől,nem sokáig bírtad volna az ostfront-on...gyengék az idegeid,kamerád,gyengék...

gabesz7004 2010.12.13. 19:58:28

@gattolini: 40! :) Segítek 70ben születtem április hónapban és nem, ismétlem NEM az elején! A végén! Tápiószecső és Kaposvár, Füredi I.

gattolini 2010.12.13. 19:59:27

@Kurtz ezredes:

tényleg,Szálasiról mi jut eszedbe,gyűlölet,vagy valami hasonló,mint a panzerkommandantnak,végtelen nyugalom,szeretet,boldogság...
nagyon tetszik,ahogy erőlködtök,már hárman-négyen-öten próbáltok lenyomni...kicsi vagy kurcom,kicsi...

gattolini 2010.12.13. 20:04:39

@gabesz7004:

Segítek:én is 70,én is április,és én sem az elején,bár ennek nem tudom milyen jelentősége van szerinted...
mármint hogy áprilisnak melyik részén születik az ember...
jajj ne,csak nem 20.-án születtél...
nem,már tudom,Úristen,30.-án,nem lehet igaz,csak nem tényleg április 30.-án születtél,óóóó,akkor már mindent értek,te vagy a reikarnációja.....nem folytatom,a vér is meghűlt bennem,ó,fogadd hódolatomat,mein Führer...így már minden más...

gabesz7004 2010.12.13. 20:05:40

@gattolini: Nem kell segítség! Egyedül is szétütöm a digó szádat!

gabesz7004 2010.12.13. 20:11:16

@gattolini: Sajnos nem! De aznap is született egy nagy ember!

gattolini 2010.12.13. 20:20:31

@gabesz7004:

És hogyan?Kinyúlsz a monitorból...
Bazdmeg,te nem egyszerű nácinyilas vagy,hanem hülye nácinyilas...
Ne röhögtess,baszki,mert még valami bajom lesz a sok kacagástól.
Hülye gyerek.
Nem,ide pöfögsz a tigriseden,és a 88-al szétlőssz,aztán az mg42-vel lőssz szitává?
Cseréld le a képedet Skorzeny képére.
Tök jó.A virtuális hős.A kiber boxharcos.

gattolini 2010.12.13. 20:24:52

@Illés Béla:

Helyben vagyunk.Rommel tábornok képét hordozó hősünkből kibúlyt a liberális entelektüel:gyorsan átvált egyszavas angolnyelvű mondatokra.
Most akkor te hős turulszittya vagy,északi árjagermánharciisten vagy inglismen?
Összezavartál teljesen...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 20:28:06

Esküszünk semmi közünk hozzá, tényleg magától ennyire hülye, ne fake-ezzetek :)

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.12.13. 20:31:03

óbazmeg. Itt egyesek mintha félreértenék a blog alapvető szellemiségét.

gattolini 2010.12.13. 20:31:40

@gabesz7004:

Hú,de erős vagy.És bátor.Hiszen ilyet ki lehet jelenteni a sz.gép előtt,nincs következménye.
És mikor és hol kívánod szétütni a digó számat?
És mivel?Azokkal a kötőtűkkel,amik kibújnak a válladból?
Ne röhögtesd más ki magad,de tényleg.Nyugi.Összeomlottál?Ez már a lövészárokfrász?

Illés Béla 2010.12.13. 20:35:19

Téged szerintem már nem kell összezavarni. :)
Szomorú lenyomata vagy egy olyan kornak,ami hála istennek letűnt.
Véleményszabadság van.
De azért mert én utálom a focit,még nem megyek föl egy focis oldalra anyázni őket...
Szerintem te olasz vagy. :)

gattolini 2010.12.13. 20:37:29

@Kurtz ezredes:

Érdekes,én vagyok hülye...
Röhm,olvastad-e már gabesz4007 hozzászólásait?
Tudod,barátom,rád férne egy alaposabb kivizsgálás...
Nem vagytok ti,te meg a gabesz4007 élettársak?
Csak mert arra felétek,germán harciistenek felé elég gyakori ez,és te már ugye,néhány hsz.-el feljebb elég szépen beismerted ezt.
ahogy a két fekete ruhába bújt germánharcos teste egymásnak feszül,mi?
Hogy is írtad magadról,csak férfitársaságban érzed jól magad...

gattolini 2010.12.13. 20:40:51

@Illés Béla:

Rommelem,képzavarban vagy,nem ez a kor tűnt le,hanem az,amiben te,kurtc meg gabesz4007 éltek,álmaitokban.
Jajj,felrúgtam a homokozó vödrötöket,de szar...

Illés Béla 2010.12.13. 20:44:26

@Kurtz ezredes:Csak egy gondolat...Gudea enszi hol van ilyenkor? :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 20:46:42

@Illés Béla:
na igen ez jogos, az előbb beszéltem vele és ha ő az akkor tényleg gecijól nyomja mert még én sem gyanakszom rá.
bár most ránéztem a tag régi kommentjeire, érdekesek :)

gattolini 2010.12.13. 20:50:33

@Illés Béla:

Na,már a második rettentehetetlen vinnyog a virtuális anyja után...
bazdmeg,meddig bírtátok volna -43 fokban,ha már most így ki vagytok akadva,szedd már össze magad,próbálj már meg férfiként viselkedne,és nem rinyálni itt más segítségéért,mi lesz ezután,egymás vállán sírjátok ki magatokat,kishomárok...

Illés Béla 2010.12.13. 20:55:06

Szerintem lebuktál. :)

gattolini 2010.12.13. 20:56:19

@Kurtz ezredes:

Bakker,ez már a vég,már egymást kezditek gyanusítani,fasza,jön majd a virtuális koncepciós per,vagy mi jön...
Kongassátok meg gyorsan a vészharangot,fújjátok meg a harsonákat,hordjátok körbe a véres kardot,kell a segítség,nem bírtok el egy macskazabáló,gyáva digóval???

Illés Béla 2010.12.13. 20:57:40

@Kurtz ezredes: Tuti hogy ő az...ilyen nincs.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 20:57:51

@Illés Béla:
és ha Modor Tibi?
sztem ő aztán gecire élvezi ezt és a melóhelyén van net

gattolini 2010.12.13. 21:00:34

@Illés Béla:

Keresitek a kivezető utat?
Nincs.
Tényleg?Hol van gabesz4007?
Főbe lőtte magát a Karabiner 98k-val?
Ha igen,azóta már a Valhallában van.

gabesz7004 2010.12.13. 21:02:02

@gattolini: Kötőtűk? :) Á, csak horgolótűk, a kötötűhöz még sokat kell gyúrnom! Egyébként annál nagyobb szégyen lesz ha szétcsapom a pofát. És teszem ezt teljes lelik nyugalommal gatyalini! Ki kell ábrándítsalak, az én élettársam egy igazi magyar menyecske, aki jól főz, okos és az ágyban is szuper! Nekem ez jutott, te csak masztizz nyugodtan valami szőrös, fekete olaszcigánylányra! :)))

gattolini 2010.12.13. 21:04:44

@Kurtz ezredes:

Kurc,ne basszál fel,busz?
Azt hittem,hogy neked egy Focke-Wulf 190-es géped van,mint példaképednek,Walter Nowotny-nak?
Mintha olyat írtál volna,ő az egyetlen igazi osztrák...

Illés Béla 2010.12.13. 21:13:18

@gattolini:
Ha te nem az vagy akinek gondolom,akkor csakis elmebeteg lehetsz...amit kötve hiszek.

gattolini 2010.12.13. 21:13:35

@gabesz7004:

Freudi elszólások...
És had kérdezzem meg,hogyan fogod szétcspani a pofámat,de tényleg?
Odamész mindenkihez,hogy bazdmeg,hé,tevagy a gattolini,nem,jó,igen,akkor bumm,lebaszol annak egyet aki azt mondja igen?
Te öcsém olyan hülye vagy,hogy azt már panoptikumban,vagy állatkerben kellene mutogatni...
És belegondoltál abba,hogy mi lesz,ha fordítva sül el a dolog...ja,akkor majd futsz az első rendőrőrsre,sírva,hogy jajj,az a csúnya cigány olasz teljesen ok nélkül elkövette ellenem a btk.188,és 189 paragrafusába ütköző súlyos testi sértés bűncselekményét...
Fejsd már ki itt,hogy mikor,hol,hogyan fogod szétcsapni a pofám...én meg kifejtem,mikor,hol,hogyan dugtam meg igazi magyar menyecske nejedet...nem tűnt még fel,hogy a gyerekednek olaszos vonásai vannak?

gattolini 2010.12.13. 21:16:41

@Illés Béla:

Üldözési mániád is van?
Kukken zí az ágy alá,hátha ott is ott vagyok...
Te már félsz...

gabesz7004 2010.12.13. 21:16:41

gatyalini, ha ennyire erős vagy, akkor mondd meg hogy hol s mikor! Rendezzük le boxban, férfiak módjára és hagyd a buzulást! Képzeld nem lettem öngyilkos, inkább az fordulhatna elő, hogy a hátam mögött egy grappától részeg idióta digó elkezd lövöldözni, miközben a mammáját hivogatja segítségért, hogy vigyék haza a frontról. Szóval ez a szerencsétlen anyámasszonkatonája lelövi a fél századot, mert célozni sem tanult meg!

gabesz7004 2010.12.13. 21:18:01

@gattolini: :)))))))))))))))))))) Tényleg a szőke haj és a kék szemek olyan olaszosak! Hogy eddig miért is nem gondoltam erre!!!! IDIÓTA!

gattolini 2010.12.13. 21:29:16

@gabesz7004:

Igen,és annyira magyarosak is egyúttal.
Miért,dél-tiroli olaszt még nem láttál,pöcsöm.
És mi a faxom lesz a garancia,hogy te ott leszel...vagy úgy képzeled,ha te hülye vagy,akkor mindenki hülye,és én is odamegyek mindekihez,hogy te vagy az az idióta fasz náci gabesz4007 arról a marha netes oldalról,és aki azt mondja,bambán,hogy aha,ja,annak lebaszok két nagy maflást,így verve végig a nagykörutat...
Hogyan akarsz te verekedni,amikor már most remeg kezed-lábad a dühtől,a teljes idegösszeomlás határára kerültél.Nagy a baj,nagyobb,mint gondoltam...próbálj meg egyenletesen mély levegőket venni,had álljon be a pulzusod és szívverésed meg a vérnyomásod egy normális közép-értékre,mert az lesz a vége,hogy az attack-ig már el sem jutunk,mert ott patkolsz el a gép előtt,kékszeműszőke gyermeked meg sírni fog,mint a záporeső,csak a nejed lesz boldog,tudod,a tűzrőlpattant,mert végre nyugodtan kefélhet a szomszédotokkal,a lebukás veszélye nélkül...

gattolini 2010.12.13. 21:34:30

@gabesz7004:

És igazisd meg a Ritterkreuzodat,ferdén áll...
Német katona létedre ilyen ápolatlanul akarsz elesni...

gattolini 2010.12.13. 21:38:07

Na...mi van...pizsamaosztás volt?

Illés Béla 2010.12.13. 21:38:11

@gattolini: Jó...tehát te tényleg elmebeteg vagy.
Én egy nagyon nyugodt ember vagyok...de most megkérlek,hogy menjél innen a Rézfaszú bagoly fészkén túli büdös halál Faszán túlmutató büdös picsába!
Érzed az iróniát?

gattolini 2010.12.13. 21:42:24

@Kurtz ezredes:

Ja,már elmebeteg...csak a ti kisstítű faszságotok nem az,ugye...
találj már ki valami újjat,ratyikám.
Szedjétek már össze magatokat,eddig olyan kurvára ment a fikázás,gyűlölködés,elfogyott a szusz,meg a spiritusz,hős vitézem...
csak halkan jegyzem meg,szét offolom a kis rózsaszín homokozódat.

gabesz7004 2010.12.13. 21:46:55

@gattolini: Türelemes vagyok veled, mint Tanárbácsi butuska elsőssel. Ismét egy kis segítség. Michael Wittmann és szőke haj, kék szem. Talán mert félig német vagyok. Sikeresen örökítettem a génjeimet, hogy na csak a sok betolakodó déli rabszolga szaporodjon, mint a patkányok!
Nem értem miért gondolod, hogy azért mert te már most összefostad magad a box említésére is, más is idegbeteg és kapkodó lett?! A pulzusom 68, a vérnyomásom 100/70. Igazad van, amikor kiütlek lehet felmegy egészem 110/75ig is! Jobban kell ezentúl figyelnem az egészségemre! Mindig ez a stressz!

gattolini 2010.12.13. 21:47:05

@Illés Béla:

Nem,kismajom majdnem rommelem.Nem én vagyok elmebeteg,hanem én vagyok a ti ápolótok.Nagy különbség.
Tudod,annyira elvoltatok eddig a gyűlőlködés módszertene,meg személyeskedő posz,gyűlölök mindnekit álomvilágába,ami érdekes szellemi és lelki világra vall,és most nagy baj van,jött valaki,akivel nem bírtok.
Mind hülyebuzikurcnak írtam,nemcsak hogy maradok,de szétoffolom ezt a csirkeólat.

Illés Béla 2010.12.13. 21:48:22

@gattolini: Ahogy nézem,te leszel kedvenc oldalunk állandó szereplője...a majom ketrecben...igaz Csita?

gabesz7004 2010.12.13. 21:48:50

@gattolini: dél-tiroli olasz? Azt hittem azok az osztrákok (akarom mondani németek)! :) Csak elloptátok őket!

gattolini 2010.12.13. 21:52:25

@gabesz7004:

Férfiember nem pofázik.Cselekszik.

gabesz7004 2010.12.13. 21:53:12

Látom kell egy poszt a hülyékről! Ime a remek mintapéldány gatyalini!

gattolini 2010.12.13. 21:54:34

@Illés Béla:

Rommelem,nem kellene már kiinnod a méregpoharat,Führeredért...
És még rosszabb lesz ez,hidd el.

gabesz7004 2010.12.13. 21:55:39

@gattolini: Ezt egyből vágtam a sok pofázásodból!

Illés Béla 2010.12.13. 21:59:40

@Kurtz ezredes: Ha megengedsz egy anyagi jellegű kérdést...a kllikelések után csörög a kassza?
Vagy csupán szívjóságból engedtek bolondokat garázdálkodni?

gattolini 2010.12.13. 22:03:32

@gabesz7004:

Én lennék a hülye?Én képzelem magam M.Wittmannak?
Én írtam ezt:
"Michael Wittmann és szőke haj, kék szem. Talán mert félig német vagyok. Sikeresen örökítettem a génjeimet, hogy na csak a sok betolakodó déli rabszolga szaporodjon, mint a patkányok"

Orvos látott-e már?
Elég baj az a világnak,ha te szaporítod a génjeidet,és elég nagy baj lehet az evolúcióval is,hogy még nem lépett túl rajtad...
Finoman felhívom a figyelmedet arra a tényra,hogy a III.Birodalomban az ilyen kórismű egyedeket az Eutanázia programmal kivonták a forgalomból,te annak a szerencsétlen ténynek köszönheted a megmaradásodat,hogy nagyszüleid és szüleid született magyar cigányok voltak,magyar állampolgárok,így nem vonatkoztak rájuk a birodalmi törvények,és ennek a paradoxona,hogy ma te itt lehetsz,és tovább szaporodhatsz,adhatod át örökítő anyagodat,egy sor degenerált,genetikai hulladék utódot létrehozva,akik majd Nérónak,Napóleonnak,Attilának és még a jó ég tudja,minek hiszik majd magukat.Épp úgy ahogy te Wittmannak.

gattolini 2010.12.13. 22:06:19

@Illés Béla:

Próbálkozz nem terelni,még félsz is.

gattolini 2010.12.13. 22:09:55

@gabesz7004:

Na ja,mert én ajánlottam fel először a verést...
Te akarsz lecsapni,hát akkor nosza,ne fogd vissza magad...
Amíg keresgélsz,addig a tűzrőlpattanatnagyonmagyarnagyonjólfőzésmégnagyonjóazágybanisnejedet nehogy megfarkalja valaki más,erre azért vigyázz.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 22:11:32

@Illés Béla:
nem csörög, de élvezzük mind a ketten, bár most már picit kezd unalmas lenni
tőlem írhat nyugodtan, ha ezzel hozzá tudunk járulni a budapesti közlekedés nyugodtabbá tételéhez, már megérte

gattolini 2010.12.13. 22:12:44

@Kurtz ezredes:

Kurc,már mondottam,ne keverd össze saját abnormális szexuális beállítottságodat máséval,ne vetísd ki másra.
Csak te élvezed.Ez nekem munka.

gattolini 2010.12.13. 22:18:35

@Illés Béla:

Had rangsoroljalak benneteket:

1:gudeja enci,jó a dumája,stb.
2:Kurtz,a homár,jól nyomja,csak sokat terel

vége.

Ez az illés béla meg a gabesz4070 csak a futottak még kategória,sem szókincsük,sem kreativitásuk,javaslom kitiltani őket az oldalról,mert silány színvonalukkal csak rontják az oldal megítélését.
Nullák.Hol félnek,hol összeomlanak idegileg.Teljesen alkalmatlanok egy ilyen feladatkör betöltésére,mint a gyűlölködés.

gabesz7004 2010.12.13. 22:36:16

Te meg annak hogy öragapádék megúszták az endlösungot! Azt tudtam régről hogy a tüzérek süketek, de hogy idióták is azt eddig nem! Egyébként hogy élted meg nagy digóimádatodban, hogy 90 előtt még az olasz 5. gépsített dandár ellen kellett fantomharcolnunk? Vagy te már akkor nekik kémkedtél a Dobóban, vagy Szolnokon?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 22:47:03

@gabesz7004:
egyébként ajánlom mindenki figyelmébe a saját tökéletességének és nagyságának egyszemélyi megünneplését
emberünk egyszerre próbál pofozni, gesztikulálni, konfettit szórni a saját zselés hajára és vállveregetve kezetfogni magával
ez már Káli istennőnek is sok lenne egy kicsit, ő viszont meg sem rezdül :)
ilyet tényleg csak az olaszok tudnak, és biztos vagyok benne, hogy el is hiszi saját sikereit
kezdem ismét élvezni egy kicsit :)

gabesz7004 2010.12.13. 22:50:44

@Kurtz ezredes: Á, én viszont unom! Tipikus olasz csak a szája jár! Inkább megyek!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.13. 23:56:16

@gattolini:
Te jó ég, egy napra kiteszem a lábam, és kimaradok a legjobb röhögnivalóból.

Figyelj te olajos hajú kis fasztarisznya! Te most 40 évesen így kapuzárási pánikból baszod el itt a napjaidat, miközben mi szépen beosztunk, és közben egyéb hasznos dolgokat is csinálunk? Netán kikúrtak a munkahelyedről, és ebben a korban a te gyatra végzettségeddel már nem találsz semmit?

Ha valakik leszarnak téged, az valóban jelenthetné azt, hogy az érveid súlya elől futamodtak meg. Ez azonban valószínűtlen egy olyan ostoba tályog esetében (ez vagy te), aki nem tudja, hogy ki volt Eger kapitánya a vár elvesztésekor (Nyári Pál), nem tudja, hogy melyik mongol nagykán halt meg a tatárjárás idején (Ögödej), és ki volt Walter E. Kurtz (Apokalipiszis most, fsz.: Marlon Brando). Elképesztően egysíkú és unalmas vagy, ezenfelül ostoba, műveletlen és erőszakos, igazi született csürhe. Így ne csodálkozz, hogy az értelmesebbje magasról leszar téged!

Ide többezer ember jár vissza rendszeresen szórakozva tanulni. Ők olvassák ezt, mert kíváncsiak rá. Téged hányan olvasnak rendszeresen az érdekfeszítő mondandód miatt? Na ugye! Egy érdektelen száraz pöcs vagy. És ez már nem is valószínű, hogy meg fog változni a hátralévő idődben.

Aztán ha majd megjelent a Gyűlölt Ellenségeink könyv, járd végig a könyvesboltokat, és habzó szájjal tépd szét az összes példányt! Ugye kezded már érteni, hogy túl kis pont vagy te hozzánk képest...? ;)

Noked-Lee 2010.12.14. 20:50:42

juhú, visszatért gattolini, és teljes erejéből rázza a pofonfát! csak így tovább! forcá szkvádrá ádzúri, madonnámíjjá, puttáná, szkudetto, kálcsó manyifíkó!

Kemencés Szittya Buci 2010.12.14. 22:01:23

Na, ami erőt erre a kis gyűlölnivaló digóimádó, zsíroshajú, henyélő, hátközépig szőrös gattolinire pazaroltatok, azt egy új posztban is belefektethettétek volna!
Mikor lesz új?

Jamal_Fraser 2010.12.17. 15:46:28

És tényleg, pár napja kaptam az sms-t Nokedlee kollégától, hogy visszatért imádott Gattolinink! Ezúton szeretném ezt a visszatérést szívből megköszönni az egész szórakozni és rajtadröhögni vágyó blogközönség nevében!

Most tértél magadhoz különben, hogy választott néped, a cigányok nem jutottak tovább a csoportkörből a labdarúgó világbajnokságon? Bár mondjuk a másik cigány horda meg megnyerte...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.19. 15:01:03

Gattolini hol vagy???
Gyere vissza, hiányzol!

kígyóubulka 2011.01.19. 20:27:53

Azonfelül a tényen felül, hogy a koszos dígók kb egy szinten dekkolnak a leghülyébb cigány korccsal, de képesek elhinni magukról hogy már európai népség (a másik legalább sose hitte magáról) ez az egész okádmány hemzseg a tévedésektől, magyarnak távolról se nevezhető halandzsától, ti meg köcsög seggfejek vagytok, hogy ilyen kupac szarral kínáljátok meg az amúgy is az idióták szent menedékeként számon tartott internetet, balfaszkáim.

kígyóubulka 2011.01.19. 20:29:09

@Gudea enszi:
talán neked kéne mosó masát olvasgatni, akkor legalább kevesebbet ártanál, mint azzal hogy megtanultál írni meg a szgépet bekapcsolni, gyökérgyök.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.19. 23:07:44

@kígyóubulka:
Ó, egy újabb dísznáci érkezett köreinkbe. A metapédiás kameradjaid küldtek ide keménykedni? Tudom én mi fáj nektek. Igazából már az is meglepő, hogy elláttok idáig a németek segglyukából, ti hatalmas ungárok.

Azzal, hogy megtanultam írni, pedig máris túlszárnyalom a magyarok többségét, nem is beszélve a hozzád hasonló agyatlan furkó nácikról. Titeket nem is merlek magyarnak nevezni, mert ez számotokra csak kényszermegoldás, mivel nem lehettek németek.

Aki nem képes teljes mellszélességgel, büszkén magyar lenni, az alsóbbrendű. Ez az igazság. Sajnálom.

Egy faszt sajnálom. Nem értek annyit.

gabesz7004 2011.01.20. 14:49:52

Mivel károlyi és a zsidó bandája elbaszták az olasz állásainkat 18-ban, a héten olaszországnak nevezett osztrák (persze ha lenne, szóval német) területen snowboardoztam. Az hogy már négereket is felengednek a hegyre már mindennek a teteje. Internet nincs a szállodába, hanem az arószerben van internet sarok 1 €/ 10 perc-ért! Könyörgöm foglaljuk vissza a Tátrát, vagy a Fogarasi havasokat, hogy Magyarföldön lehessen csúszni egy jót!

csármánder 2011.03.31. 02:13:17

csak néhány "olasz" emberrel találkoztam, de bátram ki merem jelenteni, hogy egy undorító, nagyképű, csoportokba verődő hitvány csűrhe.

szerjóska 2011.05.07. 15:24:14

@gabesz7004: na, nem láttad a CC-n, hogy "az olasz nem zsidó"?
itt is van:
www.youtube.com/watch?v=ij-kGKp8_j4

okulj, és másszor ne sértsd meg így szegény zsidajait, nekik is van lelkük (?).

Illés Béla 2011.05.07. 19:57:04

@kígyóubulka:
Íme az olasz harci szellem.:
Wikipédia:

"Olaszország hadbalépése óta a legnagyobb veszteségét könyvelhette el a caporettói áttörés következtében. 40 000 halott és 20 000 sebesült mellett 300 000-en estek fogságba. 350 000 katona rendezetlenül vonult vissza, 50 000 katona dezertált. Az olasz tüzérség fele, 3150 löveg maradt az Isonzónál, 3000 gépfegyver és 300 000 puska volt a veszteség. A vereség olyannyira nagyméretű volt, hogy a teljes olasz hadsereget újjá kellett szervezni.". :)

Droid 2011.08.06. 18:10:26

Felvezetőként (félvezetőként?) annyit: a II. világháború után minden vesztes ország átértékelte abban betöltött szerepét, a németek persze a szélsőségeket nem tudták elfeledni, és kurvagáznak titulálták katonai hőstetteiket és a igencsak rákoncentráltak a 60-as évektől a hollókausztra. Egyesek a szokásos dögevő/hátbadöfő mentalitásukkal tűntek ki (csehek,szlovákok?, ROMÁNOK {nokedlee}, szerbek) természetesen a fasizmus elleni nagy küzdelem hevében... És itt jönnek az olaszok, akik be is kerültek a Guiness-rekordok könyvébe azzal, amikor Észak-Afrikában háromszoros túlerőben (gyengébbek kedvéért az olaszok voltak 3szoros túlerőben az angolokkal szemben) kezdték el lerakni a fegyvert az angolok előtt 1941 tavaszán és ha nem jönnek a németek Afrika bizony hamar digómentessé vált volna... Természetesen ezt követte az is, hogy amikor a szícílai és az olaszországi partraszállás lezajlott, az olasz katonák - bátorságukról személyes bizonyságot téve - elsőként rohantak az amerikai vonallakkal szembe, csak éppen nem a megfelelő fegyverzettel, hanem hangos rimánkodással és fehér zászlóval. Azt, hogy balkáni lesből genocidálókat már 1942-ben sem bírták a németek segitsége nélkül rendben tartani nem is csoda.

De - és itt jön a csavar - ha egyszer ilyen szarul szerepelt egy nagy(?) hatalom a II. vhban, a balkánon, akkor vajon hogyan látja a dolgokat visszatekintve? Nem húzom tovább az időt, jöjjön egy kép ami mindent elárul az olaszokról és a balkánhoz fűződő vioszonyukról..

kepfeltoltes.hu/110806/px151921746051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2011.08.16. 21:46:02

Emberek, eth inyen népre nem lehnet haragudnyi, még F. Jimmy is ezt mondaná :)
- www.youtube.com/watch?v=3C1fyc6oSGs&feature=related

Gibson Adolf Mel 2013.09.13. 08:24:13

@Gudea enszi:Ilyen szánalmas de annál szórakoztatóbb beszélgetést sajnos túl ritkán olvashatunk. Az agresszív, gyáva, unintelligens, de valamennyire kombinatív büdös zsidó és az agresszív, unintelligens, buta hisztis zsidó egymás torkának esik. A proli (akit ti teremtettetek) pedig asszisztál, nem ért, félreért, hőbörög. Na meg néhány még szerényebb képességű büdös zsidó próbál fejest ugrani ebbe a pöcegödörbe. Szép ez a kollektív frusztrált magyar gyűlölet. Az örmény fóbia meg viccesen átlátszó te kullogó követö. Kár megvetni a többi gusztustalan, kecskebaszó, legfeljebb teveszámoló retkes beduin törzset, hiszen ti is egész nap abban az undorító kavicssivatagban, 45 fokos forróságban ültök a hevenyészett sátraitok előtt, a kavicsokkal játszik az arabzsidó-cigány papucsból kilógó koszos lábujjatok, és forgó szemekkel, csorgó nyállal méregetitek a szerencsétlen kosok ánuszát, mert restségből még a teveszámolást is mással végeztetitek. Én már csak hátradőlők, kérek egy kávét, és örömmel várom, hogy kiirtsátok magatokat és egymást. A prolikat is vihetitek.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.09.13. 13:35:11

@Gibson Adolf Mel:
Esetleg még azt oszd meg velünk, hogy minket melyik zsidó kategóriába soroltál, hadd nevessünk! Mondjuk attól tartok, ennél többet érteni úgyse fogsz. A metapédiás gyerekek máig nem értik, hogy mi van, pedig még jóhiszeműen meg is próbáltuk elmagyarázni nekik.

Gibson Adolf Mel 2013.09.13. 18:43:55

@Gudea enszi: Értem én, sőt a jelentősségét is látom a munkátoknak, csak régen jobb volt, mert vállalni kellett a véleményt. A besorolást te is el tudod végezni, én csak a lubickolásotok alapján tudok megítélni. Kétlem, hogy tévedek.

Gibson Adolf Mel 2013.09.15. 13:39:52

@Gudea enszi:
Bolond

Sok ezer ember gyűlik össze,
Finom elméletbe kötve,
Valaki elszabadult vonatán
Zuhan igaza felé,

Sok ezer ember omlik össze,
Jaj! Ha elléptek mellőle
Valaki tűzcsiholó,
Szeme nő, feje-foga kovakő!

Szabotál, kiabál, muzsikál, kitalál,
S ne kerüljön a szemetek elé
Egyedül, ha kiáll, nekem nyolc, mit csinál,
Ne cicázzon, ugye kicsi a lé!

Piros a lámpa, s mégis moccan,
De nem mozdul, ha zöld van,
Csak az a sárga színű hülyeség
Veszi el a nagy eszét!

A szeme minden szépben ott van
S persze, persze minden rosszban
Na ez is ő, az is ő,
Kirakat gyönyörébe belefér!

Kikiabál a szellőzőből,
Dús pártasszonnyal flörtöl
A kapuról lelökik,
Kutyaszar születik a tenyerén

A gyüge otthon úgy eltéved,
És mégis mindig éget
Ide mutat, remegünk
Kire száll megin' az a nevetés...

Szabotál, kiabál, muzsikál, kitalál,
S ne kerüljön a szemetek elé
Egyedül, ha kiáll, nekem nyolc, mit csinál,
Ne cicázzon, ugye kicsi a lé!

(Szarka Tamás, nem mondom, hogy a földid, Duniskh strdh nem Királyrév.)

Amúgy hihetetlen ez a kényszeres verbalizálás. Attól tartok, te az Akkád uralomból maradtál vissza.

mayorlacko 2013.09.16. 19:26:48

Nem mintha enszi Gudea von oder van Hlinkahalen etc. vérvádolt nem lenne képes megvédeni magát, de itt valaki nagyon eltévedten (g)Agyi Endrét próbál játszani és hiába próbálom, nem értem.

Gibson Adolf Mel 2013.09.18. 09:32:56

@mayorlacko: Gratulálok! Te gyakran szoktál megvédeni embereket a hiába próbálom, nem értemtől?

mayorlacko 2013.09.19. 12:19:10

@Gibson Adolf Mel: Kösz. Nem túl gyakran, sőt, akiket nem szükséges, egyáltalán nem. Amúgy és valójában Téged nem értettelek, mire ez a bonyolult felháborodás. Ez egy ilyen blog és slussz, akad ennél sokl másabb, rosszabb, agresszívebb stb. Szerintem ezt rajtunk kívül nem is nagyon olvassa mára már szinte senki, thx 2 the faszbók.