Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Gesta9323: Az osztrák Freud! Na, menjetek a p.csáb@… :D (2020.07.07. 20:28) Az osztrákok
  • Zsolt Máté Papp: @Egysenki: NEM, NEM és NEM! Te pont annak a sterilizált, önmegvető, bocsánat hogy élek, tucat-nem-... (2020.06.29. 22:24) A csehek
  • HajdúB: Európa alfele Olaszország. Mondotta egykor a nagy ánglius államférfi. A ki vért és könnyeket ígért... (2020.06.06. 00:32) Az olaszok
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok

Kalifornia

2009.05.14. 21:52 - Kurtz ezredes

A napfény, a citrusok és a cukrozott nyál hazája. A nyugati világ gennyes tályoga több kórokozót bocsátott ki, mint az összes többi állam együttvéve. Két leghíresebb találmányuk a kocogás és a gördeszka. Kurva gazdagok, pedig állandóan lefagyó programokon és álmokon kívül semmit sem gyártanak. Zászlójuk alapján akár szovjet tagköztársaság is lehetnének. Lássuk a Nyugati-part ékkövét.

     Aki túlzásnak érzi a bevezetőt, annak mindenképpen a figyelmébe ajánljuk: ezek sajnos tények. Ha találkozunk valami trendi borzalommal, az 50%-os valószínűséggel a Santa Barbara – Malibu – Santa Monica partszakaszon lépett először működésbe, és a fennmaradó 50% legfeljebb Kalifornia más térségeit rejtheti. Természetesen ez a hely nem tetszelgett mindig divatdiktátori szerepkörben. Garcia őrmester és átizzadt egyenruhában unatkozó alárendeltjei bizonyára el sem tudták képzelni, hogy poros laktanyájuk udvarának négyzetmétere egykor az aranynál is többet fog érni. Sajnos azonban a sors kiszámíthatatlan szeszélyéből úgy alakult, hogy ez az Isten háta mögötti sivatagos hegyvidék valahogy a fasz jó oldalára került, és 150 évig ott is bírt maradni. Mi magyarok érezzük csak igazán, micsoda igazságtalanság ez.

 

Óvodai divat Los Angeles környékén

 

     Történelme természetesen nincs, hiszen az ország két, valamit is számító eseményében sem bírt részt venni, azt a jelentéktelen határvillongást, amiért egyáltalán az a szerencse érhette, hogy USA tagállam lett, még az amerikaiak sem sorolják a nemzeti ünnepeik közé. Településeinek nevei vagy spanyol vagy indián vagy angolra fordított indián kifejezésekben merülnek ki, leszámítva az olyan újonnan emelt lakóparkokat, amelyeket már kénytelenek voltak valamilyen helyi szinten híresnek számító lótolvaj-elhárítóról elnevezni. Aki szerint Magyarország, Csehország, Ukrajna meg ilyen helyek versengenek az egy nőre eső legtöbb kurva kitüntető címéért, az kukkantson csak be egy helyi közoktatási intézmény leányvécéjébe, már ha egyáltalán odafér a sok perverz tatától. Mi leszünk az utolsó sajtótermék Magyarországon, amelyik szót emel a szabad szexualitás ellen, de azért 10-es éveink elején mi leginkább legóztunk, a San Pornando Fernando völgyben valószínűleg egyedül lettünk volna ilyenek a korosztályunkból.

     Az állam kormányzója szerencsére közismert személy, így mindenki tisztában van vele, hogy a tárcserénél bonyolultabb műveletekhez szellemi kapacitásai egész egyszerűen elégtelenek. Aki most arra gondol, hogy ezért Kaliforniát is zsidó árnyékkormány igazgatja, az egyrészt antiszemita, másrészt nagyot téved. Az államban komoly befolyása kizárólag az agyonplasztikázott, riasztóan hófehér mosolyú 50-es politikusnőknek van – akik egykor margarétával a hajukban szopták végig a redvás hippitelepeket, így tiltakozva a vietnámi háború ellen – ezért teljesen világos, hogy a mindennél és mindenkinél kártékonyabb buddhisták mozgatják a szálakat. Csak halkan jegyezzük meg, hogy Svarci messze nem a legcsekélyebb értelmű medvebocs az állam vezetői székében, gondoljunk csak az innen elszármazott legendás Ronald Reaganre.

 

Az egyetlen komoly érv az erdei remeteség mellett

 

     Kalifornia világszerte ismert ékessége az úgynevezett „Bay Area”, ami az egész Egyesült Államok legcoolabb helyeként vonult be a köztudatba. Itt jegyeznénk meg, hogy hiába az előnyös természeti fekvés, egyszerűen nem tudunk szeretni egy olyan öblöt, ahol Horn Gáboréknak nem kéne négyévente lerágni tíz körmüket, hogy most meg lesz-e az a fránya 5% (most már tényleg nem lesz meg te köcsög!). Ahol egész Amerika legkilátástalanabb fekete gettója néz farkasszemet a homokozás fővárosával, és mintha nem volna még elég, a szomszédságukban székel az egyetemi szintre emelt hippizmus – Berkeley – az nem lehet jó hely. Soha. És itt hívom fel a figyelmet, hogy mi aztán liberálisok vagyunk, de egy ilyen izé települjön inkább az IJsselmeer mellé, Joseph McCarthy hazájában semmi keresnivalója. Persze megértjük, hogy San Francisco ekkora sztár lett, mert az amerikai városok közül még csak kinéz valahogy, de a mi villamosaink nem 100 éves, vezető nélkül kóborló, csörlőn vontatott ósdi kasznik, amibe 30 utas is alig-alig tud bepréselődni.  A Budapestről szóló útikönyvekben sem a váci börtön meg a Megyeri híd tesz ki oldalakat, úgyhogy Michael Douglas nyugodtan repülgessen csak 25 métereket otthon, mi magyarok nem vagyunk rá kíváncsiak.

     Vannak világutazók, akik La Pazt vagy Addis Abebát tartják a világ legkilátástalanabb nagyvárosának, a mi szavazatunk azonban egyértelműen Los Angeselé, ami nagyjából úgy néz ki, mintha 6 felhőkarcoló köré 200 darab Érdet építettek volna, majd egyedüli menekülési lehetőségként 8 sávos, borzasztóan nyomasztó autópályákkal kötögették volna egymáshoz ezeket a szerencsétlen kommunákat. A városban és környékén él a világ hírességeinek jelentős része, ők viszont hál Istennek vagy nincsenek otthon, vagy nem szegik meg Los Angeles egyetlen és legfontosabb törvényét: „Ne merészkedj: mexikói területre, ha fekete vagy; feketére, ha mexikói; és utcára, ha fehér”. Több említésre méltó település nincs, San Diego egy egyszerű tengerészeti támaszpontnak indult, és a világtörténelem legnagyobb rejtélyei közé tartozik, hogy kik és miért fejlesztették milliós várossá.

 

Kalifornia Gauleitere köszönti az állam törvényes kivégzőeszközét, a ciános gázkamrát

 

     Ha már hírességek, aki nem zsidó MAGYAR, az szót sem érdemel, ez esetben ugyanis irritálóan ostoba, és – ha hiszünk  egy kicsit az összeesküvés-elméletekben – tevékenységének egyetlen értelme az Al-Kaidának önkéntelenül végzett propagandamunka lehet. Az arab világban nyilván sok bombaöv-felcsatolás vezethető vissza Paris Hilton tehénetetésére, Lindsay Lohen leszbicsókjaira vagy Hugh Hefner tévés háremére. Az itt villával rendelkező férficelebek között találunk jó arcokat – Jack Nicholson, Leslie Nielsen, Tom Selleck – a nők közül azonban csak Sandra Bullockot és Salma Hayeket tartjuk valamire, rajtuk kívül senki sincs, akit megérdemelne minket.

     Sport: A kép itt lehangolóbb mindennél. A Bay-Area még csak-csak kinéz valahogy, de focicsapataik utoljára akkor voltak képesek felmutatni valamit, amikor Esterházy meg Détári vagdosta a gólokat Kanadának. Tőlük délre már csak a Red Wing-szel azonos undorkategóriában tartózkodó San Diego Chargers található, akikkel taplóságban még a Blackburn Rovers sem nagyon veheti fel a versenyt. Ha van olyan jobb sorsra érdemes csapat, amelyiknek valami borzasztó okból kifolyólag Los Angelesben kell meghúzódni, igyekszik az első adandó alkalommal lelépni ebből a kilátástalan megalopoliszból. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy manapság egy ilyen sem akad, így ez a városnak nevezett szörnyszülött kénytelen mindenféle pótszerre fanyalodni, elsősorban baseball és kosárlabda formájában. Látszólag ez csillapítja is őrjítő kínjaikat, de ahol a totálisan tehetségtelen Shaquille O'Neal vagy a mentális zavarok tucatjait produkáló, nőerőszakoló Kobe Bryant bírt Puskási magasságokba emelkedni, ott jó pár délutánt kellene még feküdni a pszichiáteri rekamilon mire minden rendben lesz a fejekben. Hokifronton el ne feledkezzünk az örökös sereghajtó büszke címét birtokló Kingsről, a rájátszásból mindig elsőként távozó Sharksról, valamit a Mikiegér és Pocahontas közti üres percekben megálmodott Ducksról, akik sajnos Hamupipőke kastélyával ellentétben valahogy kiszabadultak Disneyland kapuján. Ha a mesebirodalom trónján egy kicsit ambiciózusabb nagyfőnökök kotlanak, még Donald Kacsából is lehetett volna FED elnök.


     Ha egyszer úgy istenesen megreccsen az a kurva törésvonal, nemcsak Lex Lutor lesz nagyon boldog a sok tengerparti ingatlanával, mi is beüzemeljük a pezsgőszökőkutat a szerkesztőség előterében.

Címkék: amerika pina usa szex divat california trend nfl nba nhl schwarzenegger nyál

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr351122276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.05.14. 22:46:42

Megint egy csodálatos alkotás !

Czelder Orbán 2009.05.14. 23:26:57

Gyöngyszem. Nem tudok, mit hozzátenni. :-)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.15. 02:02:31

Drágák vagytok, tényleg mindjárt könnyezni kezdek és megköszönöm anyámnak. Mi lesz itt, ha geszti pétert meg a hozzá hasonló óriási köcsögöket kezdjük majd ki?

Empty 2009.05.15. 03:47:39

Kalifornia! Egek, máris megkívántam, hogy odamenjek. Csudaszép lehet...

Dr. Kocsis László · http://naczivadasz.com/ 2009.05.15. 04:08:23

@Kurtz: Na de az már zsidózás lenne, amit ugye én nem vennék jó szemmel... Amit elfelejtettél kiemelni, vagyis egy kis pozitívum Kaliforniával kapcsolatban, hogy a legtöbb buzipornó is onnan származik. Svárci zikkájlozásától meg össze-vissza fostam magam. Utóbbi miatt a posztod kiemelt dicséretet kap.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.15. 04:22:36

@Dr. Kocsis László:
Elnézést, homokpornóban vannak hiányosságaim és ezeket nem is hinném, hogy pótolni fogom.

Empty 2009.05.15. 04:53:28

Biggest Sand Castle on Venice Beach California
www.youtube.com/watch?v=9IjdPmIQgno

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.05.15. 08:30:01

Nem rossz, de szlovákok és csehek elemzését nem veri. Azért tényleg jó, kijár a harmadosztályú vállveregetés! ;)

nyugtalan 2009.05.15. 09:16:43

Nagyon, jó, de bizony, a tótokon fetrengtem a röhögéstől...
Valami hasonlót ha összehoztok a rácokról...fúúú...sok sikert... :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.15. 10:27:54

Mindenkinek köszönjük a véget nem érő dicséretfolyamot, de egyet azért megjegyeznék. Ideje lenne már túllépnünk ezen a magyaros provincializmuson, hogy csak a szomszédainkat gyűlöljük. Lássuk be végre azt, ami ezen az oldalon szép sorjában ki is fog derülni, hogy az összes népet gyűlölnünk kell! Ez a fárasztó, ám nemes feladat mindannyiunk közös ügye!

2009.05.15. 13:16:40

kibaszott világ 2.0

CSL 2009.05.15. 16:20:07

@Gudea enszi:
Hiába no! Ez már csak így van! Utálom az egész falut de a szomszédot a legjobban mert mindig egy egy méterrel beljebb tolja a kerítést a portámra..

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.05.15. 23:09:28

Ez is jó lett!

@Gudea enszi: Abszolút igaz! A gyűlölet gyönyörű és hasznos dolog, ez különböztet meg minket az állattól, és az olaszoktól...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.15. 23:19:07

@Dr. Kocsis László:
Te tényleg had kérdezzem már meg, Ernst Röhm meg a többi náczi aki legalább eltitkolta azzal mi van? Most akkor ők mégse annyira náczikok így?

Volokalamszky (törölt) 2009.05.15. 23:38:07

De nagy fasz vagy. És kúrva irígy. Menj a Dunádba fürödni.

Mäjer 2009.05.16. 04:00:05

Minden elismerésünk, egyszerűen zseniális! Üdvözlet a pécsi ifjú történészektől!

Mäjer 2009.05.16. 04:04:41

Minden elismerésünk! Üdvözletünket küldjük az ifjú történész hallgatók az neonyilas városból, Pécsről!

nyugtalan 2009.05.16. 08:11:31

@Gudea enszi:
oppsz...ezek szerint lebuktam, hogy honnan szívom magamba az intelligenciát... :D

Amúgy meg mindenhol nyogtalan vagyok, DAC fórumtól kezdven a torrent oldalakon át a zene.sk-ig /amit próbálok kerülni :P/, szóval itt is. Esetleg ismerhetlek?

nyugtalan 2009.05.16. 08:13:53

@Gudea enszi:
lebuktam...bár próbálom kerülni azt az oldalt :P

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.17. 17:06:32

Bocsánat volt egy kis technikai problémánk a kommenteknél, de most már úgy néz ki minden működik megint.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.17. 20:52:07

@brabham:
Ez a kedves kollégám területe, de ahogy kivettem a szavaiból, nem kell rájuk sokat várni már.

stulquec 2009.05.17. 22:16:22

Szolomayer! Vállalhatatlan vagy!! Magyarországnak, sok-sok Zikkáljra van szüksége! Tehát több Zikkálj, kevesebb szdsz :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.18. 16:01:27

@TaTa86.:
Köszönjük, magunk sem mondhattuk volna szebben.
Az olvasói kérések kapcsán elmondhatom, hogy a világ minden pénzéért sem hagynánk ki a portugálokat. Nehezen elképzelhető, hogy az olasz-szindróma még fokozható, de nem merjük kizárni ezt a lehetőséget.
Kis türelmet kérünk, hiszen hamarosan különleges apropója lesz a fekete ibérek kielemzésének. Ugye értitek mire gondolunk? ;)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.18. 16:04:04

@boogieee:
Magyarország többet érdemel egyetlen posztnál, nemsokára elkezdjük részletesen elemezni csoportjait, sőt személyeit. Ezt megígérhetem.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.18. 16:34:47

@Kurtz ezredes:

Ne tolódjunk el öniróniába. Ez itt egy utálatblog, vegytiszta, opálosan irizáló gyűlölettel a többi nemzet felé. Csak semmi libsi öngúny, mert azzal tudjuk, kiknek kedvezünk. Én szóltam. Most hazamegyek az őshazába a szíriuszra, de majd még üzenek onnan is, lehet.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.18. 16:40:46

@Rorschach:
Szó nincs ilyesmiről, de hazánkban is van rengeteg gyűlölt ellenség, akiket mi, egészséges emberek szívből gyűlölünk és megvetünk. Természetesen nem a reggel 7kor seggrészegen disznót vágókat fogjuk górcső alá venni, mert az kibaszottul király dolog.

Tilikov (törölt) 2009.05.18. 21:04:59

A magyarok közül igazán csak a gyűlölködőket lehet útálni, de őket is inkább sajnálni kellene. Azért ne aggódjatok, az ilyen habzó szájú intolerancia csak a tudatlanságotokból fakad, és egy kis tanulással még normális ember is lehet belőletek. Ha viszont ez nem a ti stílusotok akkor további kellemes gyűlölködést.

Czelder Orbán 2009.05.18. 21:21:55

@Tilikov:

Magyar szakos létedre (ha jól tévedek) nem erősséged a szövegértés, úgy látom. Szerintem fuss neki még egyszer.

lump 2009.05.18. 21:38:23

@Tilikov:
Kedves Tilikov! Te humornagyágyú! Amit irtál, az igazán fantasztikus.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.18. 21:45:50

@Tilikov:
Elnézésedet kérjük. Nevedből ítélve bizonyára lelkedbe gázoltunk a macedónos poszttal. Nagyon sajnáljuk, de ennek a bunkó népnek ilyenekre van igénye, mást nem hajlandó elolvasni.

Tilikov (törölt) 2009.05.19. 20:41:56

@Czelder Orbán: Tényleg nem menne a szövegértés? Valójában a nemzetközi kapcsolatok ápolásáról szólna a blog, csak én félreértelmeztem? Átfutottam másodszor is de ez még mindig uszító és gyűlöletkeltő maszlag.

@Kurtz ezredes: A nevemért nem a macedónokat kell utálni, hanem az oroszokat. Abban viszont egyetértünk, miszerint sajnálatos dolog, hogy a bunkó népnek ilyesmire van igénye. Egyebekben valószínűleg ütközik az álláspontunk, de nem kell aggódni, nem sokat fogom itt rontani a (poshadt) levegőt.

@Empty: Ezen a blogon ez meg sem lep. De nem baj, a lump szeret. :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.19. 20:54:18

@Tilikov:
Én mégis megkérnélek, h maradj még nyugodtan. Nem szeretném, ha ez a sok izé kiutálna innen.

Tilikov (törölt) 2009.05.19. 21:54:21

@Kurtz ezredes: Nem mintha én hinnék a világbékében. Bizonyára a háborúnak és a gyűlöletnek is megvan a maga társadalmi funkciója, de ez az alanyi jogon mindenkit utálunk, azért mégis csak túlzás. Bár sejtem, hogy nem gondolod te ezeket komolyan, inkább csak szórakoztatásnak szánod.

Bevallom néha én is elmosolyodtam rajta, és elgondolkodtatott, hogy az egyébként semmiféle kultúrális értéket nem képviselő szimpla sárdobálást, miért olvassák élvezettel az emberek. Talán a majom-ősök hajlamai buknak itt felszínre.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.19. 22:01:49

@Tilikov:
Megnyugtatlak, én is hittem a világbékében, amíg nem jutottam el kaliforniába...

Empty 2009.05.19. 22:28:40

@Tilikov:

Nagyon ajánlom, Kurtz ezredesnek, hogy komolyan gondolja amit csinál és nem szórakoztatásnak szánja.
A gyűlölet lehet az ami e sokat szenvedett nemzetet végre összekovácsolja. Én nem tréfálok.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.19. 22:51:16

@Empty:
Blogunk célja egyáltalán nem az üres gyűlölködés, sokkal inkább annak megmutatása, kiket képesek szimpatikusnak, menőnek találni honfitársaink, amikor összességében egyáltalán nem azok. Láttatok itt üres gyűlölködést pl a hokisainkról?

Empty 2009.05.19. 22:58:33

@Kurtz ezredes:

Természetesen, tökéletesen egyetértek. ;-)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.19. 23:33:51

A japánokon tünődtem hogy vajon menők-e, de végül is arra jutottam hogy nem. Kicsik, büdösek, és sárgák, ráadásul az abszolút nem menő amerikai tengeri flottát előzetes figyelmeztetés nélkül bombázni, majd kapitulálni pusztán kettő darab atombomba miatt nem csak hogy nem menő, hanem gyávaság is.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.19. 23:35:44

@Rorschach:
Na őket csak nem előre kielemezni, mert lassan rájuk kerül a sor :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.20. 03:22:01

@Kurtz ezredes:

Az eddigiek alapján maximálisan megbízom bennetek, és nem kis örömmel tölt el, hogy a kisköcsög japók valamelyik következő posztban el lesznek küldve a halál faszára. Teljesen jogosan. Már alig várom.

Illés Béla 2009.11.28. 20:12:36

Fasza lett! :)
Nagy gratuláció.

2010.05.08. 17:03:57

Sport témában kifelejtettétek a L.A. Galaxyt és a csontos kurvája miatt karrierjét tökéletesen szétcsesző Beckhamet! :D

supernowa 2010.10.07. 14:14:04

Erről a posztról a Dead Kennedys: "California Über alles" c. száma ugrott be :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.10.07. 20:19:57

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára:
Beckham karrierjét nem a csontos kurvája (szerencséd, h ezt nem a 90es blogon írtad be) cseszte szét, hanem az, hogy még a beltenyész angol mivoltához képest is parányi értelemmel áldotta meg a sors.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 01:02:39

mint bay areai lakos ( Sunnyvale ) jot kacagtam! :D bar az oaklandi gettot siman veri az east palo altoi, az LA high wayrol belinkelt kep pont a 10-es ami nem szamit localnak, ( megy le Phonenixbe ) meg sorolhatnek par par dolgot de kukacoskodas lenne, a poszt a szokott szinvonalu csillagos otos ( talan a szlovak elozi de max paraszthajszallal )

CSAK IGY TOVABB! :)

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 01:05:49

@Rorschach: japan nem kapitulalt, novemberig folytak a harcok. Ne hidd el amit tanulsz, csak tevedesben tart.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.03.25. 01:42:50

@visszakettopadlogaz:
Köszönjük! Ajánljuk az amerikai posztot is, a kanadait nem, mert az nem vág a témába (na jó, de).

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 04:02:00

@Kurtz ezredes: MINDENT elolvastam:) sajnalom nem elobb vettem eszre az altalad publikalt weboldalakat!!! Szorakoztatoak, szellemesek az irasaid! Koszonom!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.03.25. 15:19:48

@visszakettopadlogaz:
Megtisztelsz. Mi is nagyon örülünk, hogy végre van egy külföldön élő honfitársunk, aki nem veszítette el józan ítélőképességét.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 16:42:33

@Gudea enszi: a legtavolabb all tolem hogy megingassam teoriad Beckham mel kapcsolatban de meglatasom szerint o egyszeruen nagyravagyo volt. A hazassaga, a szerzodesei nekem ezt tukrozik. Penzugyi ertelmemben a karrierje messze lehagyja Giggs, Scholes, Skolsjaer ( veluk kezdte 7-8 evessen ) eves merlegfokonyv osszegeit, ebben az ertelemben sikeresebb. Az ex Spice Girls felesege is kellek a DB7 collekciohoz. Nem okos, ( ezt kijelenthetjuk ) de annyira nem hulye hogy ne bizza magat okos managerekre. Egy kozepes focista kivalo pontrugasokkal. Nepszeru ( itt az usaban mindenkepp ) es ezt hatekonyan forditja a beveteli oldala javara. "Beckham" az brand lett. Had legyek gonosz, ( hol mashol ha itt nem :) egy idomitott majomra is lehet epiteni karriert ha focizik, jokepu, a bulvarnak ad mindig anyagot es egy pop diva a felesege.