Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

A gyűlölködés szakmódszertana 1.

2009.05.20. 05:41 - Gudea enszi

Felmerült már a kommentek között az ötlet, és mi is úgy érezzük, hogy adósak vagyunk egy komoly miérttel. Nevezetesen miért e blog, miért is kell gyűlölködnünk, és hogyan csináljuk? Íme hát a gyűlölködés szakmódszertana, amely minden Magyar Embernek csak hasznára válhat.

     Az első kérdés tehát, hogy miért kell gyűlölködnünk. A gyűlölködés az egészséges életmód alapvető része, nemesít és edzi a szellemet. Köztudott, hogy az ember csak önmagát szereti, mindenki mást csak legfeljebb elvisel, de inkább gyűlöl. És ez így van rendjén. A gyűlölet hű társ a mindennapokban, az ép lélek valódi támasza. Segít nekünk, Magyar Embereknek elhelyezni magunkat a világban, a többiekkel szemben, azok rovására, hogy tisztába jöjjünk helyünkkel és küldetésünkkel. Általa megtudhatjuk, hogy mi haszna van a létezésünknek. Az, hogy másénak semmi sincs.

     Gyűlölni természetesen sokmindenkit lehet. Népeket, népcsoportokat, társadalmi csoportokat, tájegységek lakóit, foglalkozások művelőit, vagy egyéb bármilyen szempontból elkülöníthető csoportokat. A kulcsszó mindenesetre a csoport. Elemi hiba, hogyha elkezdjük egyénekre lebontani a gyűlöletünket. Ez ugyanis kivédhetetlenül elgyengüléshez, megbocsátáshoz és veszélyes engedékenységhez vezet. Valóban tisztán látni csak kollektívák esetében lehetséges. Senki ne próbálja hát gyűlölni a szomszédját, mert az csak szubjektíven kialakult benyomásokhoz, igazságtalan és hamis képzetekhez vezetne. Sokkal termékenyebb az egész szomszédságot, sőt az egész utcát, vagy akár az egész falut/várost, egy egész népet gyűlölni. Ennek szellemében szeretnénk megkérni kedves olvasóinkat, hogy ne szorítkozzanak egy-egy kommentelő kolléga gyűlölésére, hanem bátran gyűlöljék a funkcionális analfabéta kommentelők teljes mezőnyét.

     Meg kell látnunk, hogy ha az egészséges és gyümölcsöző gyűlölködés csoportok ellen irányul, akkor lehetetlen mindezt általánosítás nélkül megvalósítani. Megállapíthatjuk tehát, hogy az általánosítás a gyűlölködési metódus alappillére. Nem szabad elfecsérelnünk az erőnket és időnket olyan felesleges dolgokra, mint az egyéni szempontok megismerése, és nem szabad bedőlnünk az egyén megismerését szorgalmazó áltudományos maszlagnak sem. Csakis általánosítva juthatunk el a végső, helyes, tárgyilagos tapasztalathoz.

     Nagyon fontos, hogy a jól képzett gyűlölködő nem csapkod cél nélkül, hanem megfontoltan halad, tudományos módszerekkel dolgozik, és mérlegel. A gyűlölt nép vagy csoport tulajdonságait pontosan mutatja be, a túlzások és valótlanságok állítását elkerüli. A tények alapján alakítja ki álláspontját, és sosem hazudik senkiről. A jól képzett gyűlölködő mérlegel, hiszen néha akad olyan dolog az érintettnél, amit nem gyűlölünk. Ennek oka vagy az adott dolog megfelelő minősége, vagy a már gyűlöletre is alkalmatlan szánalmassága lehet. Előbbiről ugyan nem szükséges szót ejteni, hiszen a rajongás és az elismerés csak a legritkább esetekben tartozik tudományágunk berkeibe, ám roppant fontos, hogy a nem gyűlölt részletet éppoly magabiztossággal állapítsa meg, mint a gyűlöltet. Ha gyűlöletre alkalmatlan szánalmasság esete forog fenn, akkor a gyűlölet terminus helyett ajánlott a megvetés szakkifejezés használata.

     A gyűlölés ugyanúgy alkotmányos alapjog, mint a fingás és a Barátok közt. A valódi szabad, demokrata gyűlölködő mindenáron kitart a jogai mellett, és szabadon gyűlöli az őt rasszistának vagy sovinisztának megbélyegző, kollektíven gonosz és pénzéhes társaságot. Reméljük, hogy szakmai eligazításunkkal olvasóink segítségére lehettünk! Módszertanunk a jövőben várhatóan további tematikus áttekintésekkel bővül majd. Ezekből kiderül, hogy milyen szempontok alapján lehet és érdemes gyűlölködnünk.

     Kellemes gyűlölködést kívánunk mindenkinek!

Címkék: pina csoport liberális gyűlölködés általánosítás szabadelvű szakmódszertan

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr951132696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.20. 10:17:41

Köszönjük, egyetértős. A pina is.

Empty 2009.05.20. 13:06:24

A pina jó, de a sok munka helyett internetezô, blogokat - mégha néha ilyen remek posztokat is -, író, netán hozzászóló embereket tiszta szívembôl gyûlölöm.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.20. 15:09:20

@Empty:
Én a blog mellett építkezem, emésztőt ások majd, úgyhogy engem igazán nincs okod most:)

Empty 2009.05.20. 15:18:36

@Kurtz ezredes:

Nagyon helyes, én fát vágok közben. Mert a fákat is gyûlölöm. Úgy el tudják hagyni magukat, ha lefekszenek. :-)

CSL 2009.05.20. 15:20:14

@Kurtz ezredes:
Titeket gyűlölünk legjobban mert gyűlöletet szítotok!:) Egyébként is miből telik építkezésre? Burzsuj vagy ez még egy ok!:)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.20. 15:32:30

Természetesen Szanyi Tibor országában hitelből építkezünk. A fákat meg hagyjuk, olyanok mint a négyes metró, amíg nem kell a föld alá is menni nincs velük semmi baj, de ma mégis...

FreeTibet 2009.05.20. 20:55:31

http://www.youtube.com/watch?v=sU7Iso1NGCo

A nemigazi, szabad, demokrata gyűlölködők viszont harcolnak a kirekesztés ellen. Pedig nincs is annál szebb dolog, mint sztereotípiákra alapozva jól elküldeni mindenkit a halál f.szára! :)

One China 2009.05.20. 21:02:02

@FreeTibet:

Oszt mit kezdene az a sok befüstölôzött lusta szerzetes a nagy szabadsággal ott a terméketlen, hideg, száraz, nyavalyás országukban?

FreeTibet 2009.05.20. 22:33:24

@One China:

Egy biztos, bármelyik ország, népcsoport, vagy vallás kúl', amely egy kicsit is bele mer köpni annak a magát szuperhatalomnak képzelő ország levesébe, amely valójában csak egy szánalmas bóvligyáros. Semmit nem tudnak ezek csak össze-vissza menetelni a japán hadsereg elől, meg lenyúlni az okos fehér emberek által kifejlesztett technológiákat, hogy aztán' a lapostetvek életszínvonalán élő munkásaikkal állítsák elő ugyanazt. Ezeknek a sok kisfaszú faszokank ráadásul még egy tisztességes vallása sincs, mert ha lenne, a kommunisták egyből internálnák őket.

haromttt 2009.05.20. 22:47:51

Tibet Kína része!!!

haromttt 2009.05.20. 22:55:41

@Kurtz ezredes:
Mondtam én, hogy nem a dicső Szovjetunió része?
Nem úgy mint az a mocskos azerbajdzsán! Na azokat kell utálni!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.20. 23:02:18

@haromttt:
Ez jellemző rátok örményekre. A proletár internacionalizmus álarca mögé bújva egyből a szomszédotokat akarnátok megveretni a nagy mackóval. Nagyon átlátszó!

FreeTibet 2009.05.20. 23:43:19

@haromttt:
Ez kérem olyan tőrőlmetszett zagyvaság, mintha azt mondanánk, hogy a Felvidék Szlovákia része. Az elmúlt 60 évet leszámítva Tibet sosem tartozott Kínához. Az elmúlt 16 évet leszámítva sosem volt olyan, hogy Szlovákia. Ilyen egyszerű ez.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.20. 23:53:06

@FreeTibet:
Én aztán köztudottan gyűlölöm a buddhistákat, meg mindent ami hozzájuk kapcsolható, de sajnos a Himalája csúcsain átkukucskálva is nevetséges föld tárul elénk. Ezzel a szlovákos beszólással viszont meggyőztél. Tibet nyugodtan legyen önálló. Eritrea kapjon egy erős vetélytársat a világ legelbaszottabb országa versenyben.

Empty 2009.05.21. 00:07:08

Érdekes összehasonlítás.

Kína tisztességesen hadsereggel meghódította Tibetet.
Szlovákia lopott magának egy országot.

Empty 2009.05.21. 00:14:23

@FreeTibet:

Hát ez az. Ez az elmaradott, primitív nép simán bekajálta a hatalmas, de még nála is nagyobb lúzerek által lakott hippitelepet.

Empty 2009.05.21. 00:59:19

@Gudea enszi:

Bocsánat, természetesen igazad van, ezeket a szláv nyelven beszélô új országokat mindig keverem.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:01:08

@FreeTibet:
Azért ez így meglehetősen meredek. Szlovákia valóban nem volt, de Tibet már majdnem 300 éve Kína része, csak éppen a császár bukásakor álnokul elszakadt, és 39 évig úgy maradt. De végül helyreállt az igazság.

@Empty:
Már megbocsáss, de azt a csehek lopták. A szlovákok csak elkérték, és amikor a cseheknek már marhára nem kellett, akkor odaadták.

Empty 2009.05.21. 01:01:27

Hé! Kimoderáltad magad?! ;-)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:05:50

@Empty:
Bocs a keveredésért! Csak közben rájöttem, h Tibet nem 250, hanem 300 éve Kína része. Ez fontos.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:05:52

@Empty:
Ez itt nem az szdsz.hu! Az oldalon nincs moderálás, legfejlebb a blogmotor betegeskedik.

Empty 2009.05.21. 01:11:40

A blogmotor és az szdsz egymondatban említése kérdéseket vetne fel, ha nem tudnám, hogy ez nem helyes.
Attól félek az elvtársak ideológiai képzettségében hiányosságokat találna a megfelelô bizottság.
Persze csak, ha a kirendelésük feltétlen szükségszerûséggé válna.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:15:48

@Empty:
Erre nem lesz szükség. Az EP választás előtt kampányposztot csinálunk Göncz Kingával, Gurmai Zitával sőt akár még Gyurcsány Katussal is ha van rá igény.

Empty 2009.05.21. 01:19:29

@Kurtz ezredes:

Gurmai Zita? Rendben.
Gurmai Zita - NETE
http://www.youtube.com/watch?v=Sd28oET6ad4

De, Budai Bernadette, s Dobrev Klára? Fotókkal illusztrálva? A kedvemért elvtársak!

Empty 2009.05.21. 01:22:47

@Empty:

Tudom, hogy nem indulnak, az EP választáson, csak a vizuális egyensúly érdekében merészkedtem gondolni BB-re...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:28:25

Mi szívesen bemutatnánk az mszp összes nőtagját, de akkor a médiatörvény értelmében olyanokat is be kell vonni mint Pelczné, Mátrai Márta, John Emese, Dávid Ibolya és így tovább, úgyhogy nem lehet mindent egy hét alatt. Értsétek meg! :)

Empty 2009.05.21. 01:31:44

Esetleg 2 hét alatt?
Selmeczi Gabriella is jöhet.

www.selmeczigabi.hu/

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.05.21. 01:37:15

@Empty:
Legjobb tudomásom szerint egészen a közelmúltig Üröm polgármestere volt.

Empty 2009.05.21. 01:41:35

@Kurtz ezredes:

Istenem, de hiányzik. Üröm jó hely. Egyszer ettem ott sültkolbászt, nagyon jó volt.

http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=42&mv=82

Ô is eszembe jutott.

Subba Daddy 2009.09.24. 18:29:43

@Empty: Empty 2009.05.20. 13:06:24
A pina jó, de a sok munka helyett internetezô, blogokat - mégha néha ilyen remek posztokat is -, író, netán hozzászóló embereket tiszta szívembôl gyûlölöm.

klasszikus öngyülölő

donphobos 2010.09.03. 19:50:45

Az oldal megismerése előtt viszonylag amatőr szinten gyűlöltem sokakat, amióta olvasom a bejegyzéseket azóta viszont már tudományos alapokra helyezve teszem mindezt. Azt nem állítom hogy olyan fejlett szinten gyűlölök mint ahogy a szerzők teszik, de igyekszem javulni. Mindazonáltal az elmaradás okán gyűlölöm magamat is :-)

Nem sorolom fel a kedvenc bejegyzéseimet terjedelmi okokra hivatkozva. Egyetlen dolog méltó kiemelésre az oldalon amit nem tudok gyűlölni: a pina :-)

Maradok további kiolthatatlan gyűlölettel!