Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A queer-elmélet úttörői

2009.06.23. 22:28 - Gudea enszi

Blogunk ezúttal rendhagyó ellenséggel jelentkezik. Mint már a módszertanban is ismertettük, kicsinyesség, és sekélyes provincializmus lenne részünkről, ha csak népeket, és azok közül is elsősorban a környékbelieket rühellnénk végletesen. Mi ugyanúgy tudunk gyűlölni vallási, és életmódbeli hovatartozás szerinti közösségeket is. Akiket a legjobban gyűlölünk, azok pedig a „túlokos” bölcsészek. Az intolerancia elleni harc a másság elfogadtatásáért kezdődött, és mára gyakorlatilag véget is ért volna. Ha nem létezne egy csoport, amely az összes eddigi erőfeszítés ellenére sem tudta elfogadni a másságot… Mai ellenségeink többen vannak, s ezért majdnem annyira veszélyesek, mint amennyire idegesítőek. Ők a queer-elmélet kiötlői.

(A queer szó jelentése eredetileg furcsa, különös, szokatlan. Napjainkban jelentése minden olyan emberre vonatkozhat, aki nem kizárólagosan heteroszexuális, azaz bármi módon „kilóg” a társadalom hagyományos sémáiból.)

Nyilván mindenki ismeri az alábbi viccet.
Két liberális anyuka tolja a parkban a babakocsit, és beszélgetnek:
– A tiéd fiú vagy lány?
– Nem tudom, majd ha felnő, eldönti.

     A rossz hír az, hogy ez már nem vicc. A queer-elmélet kiötlőitől ugyanis megtudtuk, hogy mi is a baj a heteroszexuális világgal, és miért ilyen romlott, kirekesztő és elnyomó ez a rendszer. Már-már buggyanna a szánkból a „fasiszta” jelző is, de végül éppen bent marad. Azonnal éreznénk magunkban a belső igényt, hogy elhatárolódjunk a kirekesztő, heteroszexuális énünktől, ha nem vettük volna észre az ördögi hasonlóságot a queer-tudósok és a szlovákok között. Ahogy a különböző csoportok gyűlölése is egy tőről fakadó érzelem, úgy meg kell lássuk: nincs kétféle frusztráció sem. Egyféle frusztráció van, méghozzá az, amely érezvén saját magában a teljes testi-lelki káoszt, elkezd önmaga nagyságáról ábrándozni, és egyúttal elvitatja azt a fennálló rendszert, amelyben nemhogy nem tartják jóarcnak, de még csak nem is képes annak érezni magát. Itt szeretnénk leszögezni, hogy eszünkben sincs szexuális kisebbségekkel kötözködni, hiszen – noha szókimondásunk legendás – ízlésről még mi sem vagyunk hajlandók vitát nyitni. Egyszerűen képtelenek vagyunk viszont gyűlölet nélkül elmenni azok mellett, akik rettenetesen ostoba, tudálékos bölcsész mivoltukat azzal fejelik meg, hogy belénk, egészséges lelkűekbe akarnak előbb bűntudatot plántálni, hogy aztán átragasszák ránk a nemi frusztrációikat is. A szlovákok sajnos kénytelenek voltak azzal szembesülni, hogy ők bizony korábban nem léteztek, s ezért egy új dimenzióba helyezve magukat és az egész összefüggést elkezdték magyarázni, hogy korábban bizony csak ők léteztek. Ők a kezdet és a vég, alfa és ómega, Ádám és Bernie Maddoff. A queer-elmélet „nagy koponyáinál” akaratunkon kívül is csak ennek az analógiáját tudjuk látni.

     Bizony kedves olvasóink, az, hogy fütyivel, illetve puncival születünk, szerintük még az égvilágon semmit nem jelent. Mindössze a mi velejéig romlott, előítéletes társadalmunk az, amely túlságosan messzemenő következtetést von le az elsődleges nemi jellegből, és a lógóval születő gyerekeket fiúnak, a csíkkal születőket pedig lánynak kényszeríti. És minő rettenet: az érintettek megkérdezése nélkül! A diktatúrát nem lehet elég korán a népre erőltetni, az újszülöttet rögtön a születése után meg kell fosztani a választás szabadságától. Csúnya, rossz hetero diktatúra! És ez még mind semmi! Tudnunk kell, hogy mindannyiunkban ott van a meleg/leszbikus, csak éppen elnyomva. A férfiak csak tudat alatt gyászolják a férfit, akit a társadalmi elvárások kényszere miatt sosem volt módjuk szeretni, noha a lelkük mélyén persze nagyon akarták; s ugyanez vonatkozik a nőkre a sosem szeretett nővel. Ez a lappangó gyász pedig teljes melankóliába taszít bennünket a civilizációnkkal, Rómeóval és Júliával, bukkakével és minden mással együtt. A megismertek fényében beláthatjuk, micsoda trauma, amikor egy elfojtott meleg férfi és egy elfojtott leszbikus nő, tudatalatt egymástól undorodva hozzák össze az új jövevényt. A queer-tudósok végeredményben levonják a tanulságot, hogy igazából nem is léteznek pontosan körülhatárolható nemek, hanem csak egyénenként eltérő nemi identitások. Pont ezért szerintük el kell vetni a nemek hagyományos meghatározását, mert az nem elég modern, és nem elég demokratikus. Azzal mit sem törődnek, hogy az ügető, a  Malév New York-i járata és a 13. havi nyugdíj után még azt is elvennék tőlünk, hogy egy jól sikerült menet után igazi Férfinek/Nőnek érezhessük magunkat.

Ezek a drogoktól és önmarcangolástól bomlott hippi bölcsész elmék azt bizonygatják nekünk, hogy túl kell lépnünk a nemek hagyományos felosztásán, mert úgysem lehet őket pontosan meghatározni. Gondolom férfiolvasóink is úgy vannak vele, hogy valamikor reggel fél nyolc és fél kilenc között mindezek ellenére is határozottan férfinek tűnnek maguk előtt, nem pedig valami intermezzónak valahol az abszolút férfi és az abszolút nő közti skálán. Írásunk főszereplőinek valójában az fáj, hogy van egy olyan szervük amelybe passzol egy másik, ám zsigeri undort éreznek, amikor ez a belepasszoló szerv a helyére kerül. Azaz csak azt hiszik, hogy zsigeri undort éreznének, mivel még sohasem próbálták. Na de nézzük meg, hogy kik is azok, akik mindenképpen belénk akarják verni, hogy férfi és nő mint olyan márpedig nincs.

Ezek a nők(!!!) azok, akik „rájöttek”, hogy igazából nem is léteznek nemek:

 

 

 

Judith Butler – 53 éves nő, aki úgy néz ki, mint egy 32 éves férfi. Jól tartja magát. Gratulálunk! Mindenhez.

 

 

Annamarie Jagose – Simán eljátszhatná a bandájával bronxi kisboltokat és kispolgárokat fosztogató Jamalt a Bosszúvágy 6-ban, ha szegény jó Charles Bronson nem hagyott volna itt bennünket.

 

 

 

 

 Judith Halberstam – Meggyőződésünk, hogy a felmenői között csak férfiak vannak. Ahogy az is, hogy szükség esetén egymaga lepofozna egy egész Alice Springs-i kocsmát, tele tenyerestalpas Bruce-okkal. Idáig érezzük a sörszagát.

 

 

 

 

 

Kedves „Hölgyeim”!

 

Mi igazán megértjük, hogy magukat valóban képtelenek bárhová is besorolni, és néha meg kell magyarázni a bizonyítványt, de azért ezt talán mégse kellett volna! El lennénk ragadtatva, ha nem próbálnák ránk erőltetni azt, amit a Jóisten – kiszámíthatatlan humorából fakadóan – magukra erőltetett.

 

Mély együttérzéssel: a Gyűlölt Ellenségeink szerkesztősége

 

Címkék: pina férfi meleg liberális buzi diktatúra fasiszta komplexus kirekesztő queer

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr931204433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.06.24. 01:35:56

Ebból a postból azért remélem hiányzik a szokásos duplacsavar :D
Ha meg nem, akkor radikalizálódtok, gyerekek.

haromt · http://90es.blog.hu 2009.06.24. 14:39:33

@Rorschach:
ehhez nem kell radikalizálódni. Az ilyen embereket gyűlölni kell tiszta szívből.
Nem a buzikkal van a baj, hanem ezekkel az idiótákkal

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.06.24. 15:06:16

@Rorschach:
Ez a blog történetének legkevesebb rejtett utalással bíró cikke. Egyszerűen olyan düh vett erőt rajtunk, amilyenre még nem volt példa. A férfiember nem tehet róla, ideges lesz ha el akarják venni tőle a férfi mivoltát vagy a kajáját.
Azt pedig külön kiemeltük, hogy nem ízlésről vitázunk, hanem a hippi überbölcsészeket gyűlöljük. Nagyon.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.06.24. 18:44:50

@Gudea enszi:

Olyan kevés a komment, hogy szinte gyanús, hogy nemcsak azok irányítják az országot, hanem amazok is...

Empty 2009.06.25. 11:06:30

Csak a homofóbok szólnak hozzá?!

Pistabá 2009.06.25. 11:39:08

Az überbölcsészek álokoskodásán túl több oldalról is piszkálható a dolog. Egyrészt a homoszex a fajfenntartás mint egyik legalapvetőbb ösztön defektje, szóval kérdem én miért nem betegség? Másrészt a társadalmi elfogadottság tekintetében felháborító ahogy összemossák a többi kisebbséggel. A vallási-etnikai kisebbséghez tartozásnak lehet pozitív tartalma, hagyományai stb, ezzel szemben a homoszexualitásnak abszolút semmi nincs.

Empty 2009.06.25. 12:58:46

@Pistabá:

Pozitív tartalma: nem szaporodnak.
Hagyomány: ókori görögök. Eredmény: bajszos nôk.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.06.25. 14:55:45

Ezt a posztot szeretném ordítva felolvasni a Parlament esélyegyenlőség-ügyi bizottsága előtt, és utána beleverni mindegyik fasz liberális orrát az asztalba, mint kölyökkutyáét a saját hugyába.
RESPECT! Óriásit nőttetek a szememben.

2009.06.25. 20:05:18

@Pistabá: ezek a bölcsészpicsák feküdnek le mindenféle jöttment lúzernépekkel, mint pl.: indiánok, indiaiak, görögög stb. : )

füligjimmy77 2009.06.25. 20:14:52

Azért a homokosokat nem gondolom betegnek, tőlem aztán tényleg, akárki akárkivel, legfeljebb elkapja az éccet. De attól felforr az agyvizem, mikor egy picsa szerint azért viselkedek férfiasan, mert elfojtom magamban a homit. Azok közé tartozom, akik egy tízkilós kalapáccsal pikkpakk szét tudnak verni dolgokat (na, összerakni, azt má' nem, de szétverni igen), a lakásomat én magam újitgatom, szeretek egy nap fél kiló húst megenni, ha egy sör lecsúszik, az se baj. Van ilyen is, meg van olyan is, aki rózsaszín pólót hord (hú, a digómajmolókat de utálom). De érvelésük szerint pont ettől vagy te buzi. Valóban kikezdhetetlen, bármit csinálsz, homi vagy, meg elfojtasz.

Greg House · http://mindenkihazudik.blog.hu 2009.06.26. 16:28:59

Szerintem ugyanúgy semmi közük ahhoz, hogy mit fojtok el, vagy mit nem, mint ahogyan nekem sincs az ő szexuális szokásaikhoz. Ez is csak a pszichológia egyik vakvágánya, idióta sarlatánok...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.01. 01:57:42

@Rorschach:
Most érjétek be heti egy ellenséggel, mert a 90esen nyomulunk inkább. Értelemszerűen a héten lesz poszt.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.01. 02:05:08

Kollégám a maga faragatlan stílusában azt próbálta közölni, hogy a 90es blog miatt most kissé elfoglaltak vagyunk, de természetesen továbbra is gyűlölködünk amennyit csak bírunk.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.01. 10:18:12

@Gudea enszi:

Azért éreztem én valahol, hogy nem érdemeljük meg ezt a sok finom gyűlöletet, amit Tőletek kapunk. Hálásabbnak kellett volna lennünk.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.03. 17:35:55

@Rorschach:
Szó sincs ilyesmiről, nálunk az OLVASÓ az első, holnap este pedig jön egy újabb ellenség!

Empty 2009.07.05. 01:14:15

@Kurtz ezredes:

Öregkoromra tévesen értelmeztem a holnap este jelentését. Mindig tanul az ember, de most itt vagyok, olvasnék, s sehol egy kis gyûlölnivaló...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.05. 08:54:07

@Empty:
Elnézést, most én is gyűlölöm magamat, de közbejött egy két napos halaszthatatlan elfoglaltság...
Gudea persze fesztiválozik, mi mást is csinálna?
Keddre igyekszem feltenni.

Empty 2009.07.05. 14:46:19

@Kurtz ezredes:

Ne gyûlöld magad, ugyan már! Majd én gyûlöllek téged, Gudeát meg még inkább.

Várom az ellenséget.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.06. 19:40:54

Minden kedves gyűlölt olvasónktól elnézést kérünk a hosszas hallgatásért. Ahogy gyűlölt kollégám szavaiból kivettem, a héten mindketten csepegtetünk némi savat.

Empty 2009.07.06. 23:51:07

@Gudea enszi:

Nem volt itt gond. Nem szállítottatok gyûlölnivaló ellenséget - az összes felszabadult gyûlöletünket felétek fordítottuk.

2009.07.07. 16:29:40

kanada? és európa kanadája: dánia? ; )

Empty 2009.07.08. 00:34:42

@Kurtz ezredes:

És elmúlt a kedd is...

Ez úgyis idevág:

Erasure - Love to hate you
www.youtube.com/watch?v=7AY88BQZWos

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.08. 00:39:31

@Empty:
Néhány perc és dupla poszttal igyekszünk enyhíteni az elvonási tüneteken!

Dódi 2009.11.12. 13:26:50

egész vicces cikk volt, bár én több sztereotípiát vártam volna...
az viszont kétségbeejtő, hogy egyesek komolyan is veszik (Eltiron72). :P

Hayna 2010.03.08. 06:58:12

Csak annyit, hogy nem a Jóisten erőltette rá ezekre a lényekre a senemférfi-senemnő szerepet, hanem az ördög. Az Isten férfit és nőt teremtett, ezek aztán eltévelyedtek erre-arra...

gabesz7004 2010.04.11. 19:46:33

@Dódi: Attól hogy vicces,még komoly gyűlölet és igazságatartalma van! Eltiron72 kolléga jól mondja a magáét!

Lorgem 2013.10.31. 07:21:09

Végre van valami szimpatikus a germánokban. Felszámolják önmagukat.

nol.hu/kulfold/jonnek_az_x-nemuek?ref=sso