Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Az örmények

2009.07.18. 21:10 - Kurtz ezredes

Van egy méltatlanul keveset emlegetett kis kereskedőnép, valahol beszorulva a Kaukázus hegyei közé, akiket láthatóan kevesen utálnak annyira, amennyire megérdemlik. Minden van nekik, ami a jóval gyűlöltebb zsidóknak – pozíció, pénz, hatalom, diaszpóra, összenőtt szemöldök, Holocaust – valamiért mégis kevesen tudják pontosan, miféle ördögi erővel bírnak ezek a kis kavarógépek. Nos, ismerjük meg EZEKET kicsit közelebbről.

 

 

     Máris ellentmondunk a bevezetőszövegnek. Sajnos az örmények messze nem szorultak be a Kaukázusba. Bár ez lenne a helyzet! Szétspricceltek a szélrózsa minden irányába, és idővel bűnös uralmukat az egész világra kiterjesztették. Ellentétben a zsidókkal – akik láthatóan nem bírtak kitörni a szokásos orvos-ügyvéd-pénzember háromszögből – az örmények beszivárgási mutatói egész egyszerűen elképesztőek. Nem érik be a világkereskedelemmel, bankokkal és állami pénznyomdák felügyeletével, minden kell nekik. Miniszterelnökök, sakkozófeleségek, amerikaifutball-szakkommentátorok, olyan helyeken is átvették már a hatalmat, ahol egy zsidónak esélye sem lenne. Még szomorúbb tény, hogy a háttérből machinálva, páratlan manipulációs képességükkel elérték, hogy a világ másokat gyűlöljön helyettük. Különösen azok, akik egyébként fogékonyak a gyűlöletre.

 

Aranyaaam, pici aranyam!

 

     A franciák tornagyőzelmei idején mi történt? Arabozták Zidane-t, niggerezték Desailly-t, csimpánzozták Henry-t. Kikről nem esett egy árva szó sem? Djorkaeff és Boghossian. Pedig mi egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem az előbbi hármas felelős Ronaldo epilepsziás rohamáért, meg az EB-döntő-n való hosszabbításért. Kit tartanak minden idők legirritálóbb celeb-partikurvájának? Paris Hiltont. Hallott már valaki a „legjobb barátnő”-ről, Kim Kardashian-ról? Pontos utasításai nélkül szegény Paris még egy karkötőt sem vehet fel. Kit utál a világ a Holocaust-ért? Azt a szerencsétlen kefebajszú osztrák paprikajancsit. Na és ki az, akinek egy személyben köszönhető minden német háborús siker? Úgy van, Heinz Guderian, akiről mindenki csak áradozik, pedig ha ő nem kavar be a háttérben, még Luxemburg zsidósága is békében éli meg az ezredfordulót. Miért fogja kirakni a Kurucinfo ezt a posztot a zsidóbűnözés rovatban? Mert zsidó bérblognak gondolnak majd minket. Na mit gondolnak a kedves olvasók, van zsidó az adminok között? Persze, hogy nincs. Örmény viszont van. Szüntelenül terelgetni, manipulálni próbál minket, és minden bizonnyal hamar bekommentel majd, hogy védje üzleti érdekeit.

 

Az Ararát Bölcseinek jegyzőkönyve

 

     Aki még ezek után sem képes felfogni, hogy micsoda népség ez, annak felvázolnánk Örményország történetét. Mi magyarok mindig oroszlánként küzdöttünk szabadságunkért, ha jött valami aljas kis hódító, aki úgy vélte, leigázhat minket. Az örmények amióta csak vannak egy dologra törekednek, kebelezze be őket valami kurrens nagyhatalom, mert egy ilyen jóval nagyobb piacot jelent. Így volt ez a törökökkel, aztán így volt az oroszokkal, aztán végül a Szovjetunióval is így lett. Bizony a jereváni rádió viccei nem viccek voltak, hanem a legaljasabb suttogó propaganda egy olyan médiabirodalomtól, amelynek a CNN meg a Haaretz együttvéve sem lenne képes útját állni. Aki most pislog, annak csak egy nevet mondunk! Annak a mocsoknak a nevét, aki a legjobban kavarta a szart a Központi Bizottságban, aki leverette a magyar forradalmat, akinek az öccséről elnevezték a MIG-eket. Még véletlenül sem Lenin, Sztálin vagy Hruscsov. Ők arra voltak jók, hogy a balhét elvigyék. Ők, a láthatatlan és alig ismert Anasztasz Mikojan játékszerei voltak csupán.

     Persze azok a fajtestvérek sem tétlenkedtek, akiket a sors szeszélye más vidékekre sodort. Mit csinált az hatszáz örmény család, akiket a jóhiszemű és végtelenül naiv Apafi Mihány fogadott be a XVII. század második felében – ekkortájt keletkezett az ármány (arm-ian) szavunk – Erdélybe? Természetesen villámgyorsan rátette a kezét a kereskedelemre – ezt nevezték az ókorban Armageddon-nak, lásd a rejtett utalásokat a Bibliában – pár év, és egy marék rőzsét nem lehetett eladni a tudtuk és beleegyezésük – és természetesen nekik fizetett járulék – nélkül. Mi meg ahelyett, hogy leráztuk volna ezt a felháborító és kizsigerelő rabigát, és elzavartuk volna ezeket a vámpírokat a kőfejtőbe dolgozni, azt lestünk, hogy a rabbi mit kever a zsinagóga malterjába. Aztán amikor a magyar nép rájött, hogy az örmények rosszabbak mint a zsidók, már nem volt mit tenni. Őszintén szólva meg is érdemeljük sorsunkat, innen már egyenes út vezetett Szálasi (Szálosjan) meg Gyurcsány (Gyurcsjan) miniszterelnökségéig.

 

Johnny Walker (Valkerjan) igazi arca

 

     Gyakorlatilag értelmetlen megkülönböztetni egymástól az Örményországon belüli és kívüli örményeket. Ha mégis erre kellene vállalkozunk, akkor mindenképpen fontos tény, hogy az örményfertőzöttség Oroszországban, az USA-ban, Franciaroszágban, Iránban, Libanonban és Görögországban öltött elviselhetetlen méreteket. Ezek a helyek gyakorlatilag még minimális önállóságuktól is meg vannak fosztva. A szomszédok közül Azerbajdzsánt és Törökországot gyűlölik a legjobban – valószínűleg ide valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem sikerült befúrni a csápjaikat – Grúziát pedig tavaly leckéztették meg, az orosz haderő álcája alatt, de őszintén szólva mindenkit utálnak, aki ezen a bolygón él, és nincs velük alárendelt üzleti kapcsolatban. Szeretni csak két dolgot szeretnek, ha olcsón vehetnek, és ha azt drágán adhatják tovább.

     Most végre minden világos lett ugye? Még az ábécéjük is számokat rejt, gonoszságuk és kapzsiságuk határtalan. AZOK helyére már nem kell metélt farkincákat meg zöld, gülüszemű idegeneket képzelni. A világot igenis az örmények mozgatják. Ha ezt most el is intézik egy laza kézlegyintéssel, azért jusson eszébe a kedves szkeptikusoknak, amikor az az áltexasi köcsög ismét megnyeri a Tour de France-t, meg amikor a 40 éve holdralépő „amerikait” köszöntik, meg…, meg…

Címkék: pina összeesküvés zsarnokság pénz ármány kereskedelem hatalom jereván vagyon világuralom örmény ararát konteo kereskedőnép beszivárgás

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr21253750

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Alku 2012.09.03. 13:18:22

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született." Kivonat Ali és Ovi tárgyalási je...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

One China 2009.07.18. 21:53:07

Na, ezt a váratlan, s kellemes meglepetést!

One China 2009.07.18. 22:08:38

És még k* sokáig is élnek ezek.

,,Kirk Kerkorian tőzsdeguru is fiatalon kezdte: a ma 91 éves üzletember a harmincas években pilótaleckékért cserébe vigyázott a híres női pilóta, Pancho Barnes gyermekére, majd ennek köszönhetően tudott elhelyezkedni a második világháború alatt a brit légierőnél. Kerkorian feladata az volt, hogy a kanadai gyárból Angliába szállítson repülőket havi ezer dolláros fizetésért.

A háború alatt keresett pénzéből vette meg 1947-ben a Trans International Airlines légitársaságot 60 ezer dollárért, melynek részvényeit később 104 millió dollárért adta el. Kerkorian befektetési cége, a Tracinda jelenleg az MGM Mirage repülőgépgyár 35 százalékát birtokolja, miután májusban eladott 18 százalékot részesedéséből. A Forbes becslése szerint ötmilliárd dolláros vagyon felett rendelkezik jelenleg az egykori pilóta."

Czelder Orbán 2009.07.18. 23:03:05

Hmmm, fincsi. :-)))

És én még azt hittem, hogy a 'sidók a legveszélyesebbek. Azt tudtátok, hogy II. András volt az első antiszemita náci?
www.1000ev.hu/index.php?a=3¶m=528

Elhati

egyenes · http://endre-mocska.blog.hu/ 2009.07.18. 23:18:18

na épp ideje volt újra valami igazán gyűlölhető _nép_-ről írni a sporthorgászok, latinnyelv-tanárok és jegylyukasztó automaták szintű furcsaságok után.
köszi, kurtz! o/

keep up the good work

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.18. 23:24:01

Nahát, új poszt! Akkor elolvasom

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.18. 23:25:19

Kolonel, nagyon reméltem, hogy az Aranyblog után sem áll meg az élet nálatok.

DE (és most jön az a bizonyos DE) direkt hagyjátok nekem, hogy lecsapjam a magas labdát? Persze megértem, hova lenne a blog interaktiviása :-))

SERJ TANKIAN, a visszataszító, libanoni születésű, amerikai ÖRMÉNY már szart ér? Nemcsak hogy csúnya, de a modoros, "intelligens" zenéjét se kedvelheti jóérzésű ember.

Maradok tisztelettel.

One China 2009.07.18. 23:32:49

Ez kurva jogos volt, de ô sem maradhat ki:

Cherilyn Sarkisian LaPierre Bono Allman
nemcsak fantasztikus énekes, hanem kitûnô színésznô is.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.18. 23:34:41

Köszönöm ezredes, most már nem halok meg naívan, s tudatlanul.
Csak az ármány szót nem hiszem el.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.18. 23:34:54

@Modor Tibi:
Természetesen hagytunk híres örményeket nektek is.
"Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, több mint 270 millió albumot adott el világszerte. Többszörös Grammy-díjas, Emmy-díjas és Billboard díjas."
"Egyike annak a hat teniszezőnek, akik pályafutásuk során megnyerték mind a négy Grand Slam-tornát – közülük csak Rod Laver, Roger Federer és ő volt erre az ún. „open era” alatt képes. Megnyerte a Tennis Masters Cup döntőjét, a Davis-kupát és az olimpiai bajnoki címet is. Pályafutása során 17 ATP Masters Series tornát nyert, többet, mint eddig bárki."
Eszméletlen, hogy ez a maroknyi köcsög mi minden harácsolt már össze. Serj Tankiannal pedig a világból ki lehet űzni. Az ilyen ficánkolna inkább Dagobert bácsi módjára a tallérjaiban, ahelyett h összeklimpíroz ilyen rettenteket.

One China 2009.07.18. 23:36:14

Na meg a Charles Aznavour bakker.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.18. 23:40:27

Blogunk örménye szokatlanul hallgatag. Ahogy persze "felveszi" hétfőn a munkát, egyből ide fog találni meglátjátok. Ja, és System of Down rajongó is nem kell mondanom. Most is biztos jóízűen burkolja a Marlenkát.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.19. 10:32:58

@Modor Tibi:
Érdemes megfigyelni a System of a Down amerikaellenessége mögött megbúvó rejtett zsidózást! Az örmények végtelenül gyűlölik a potens konkurenciát.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.19. 11:45:21

@Gudea enszi: akkor a Jó Magyar Ember már csak egy kávét kér?

2009.07.19. 12:01:54

egy székely közmondás: 10 román ér egy székelyt, 10 székely ér egy zsidót, 10 zsidó ér egy örményt. : )

2009.07.19. 12:02:36

volt/jelenlegi magyarországi örmény hírességeket írjatok!

One China 2009.07.19. 12:19:12

[A 2 48-as állítólagos örményt hagyjuk. Különösen egyiküket.]

2009.07.19. 22:51:02

jaaa... még! : )

rozushka 2009.07.20. 11:29:49

na jol van, jol van, vegre valami...:)
a selyemkereskedo dedapam vezetekneve Siflis vala...a jo oreg meg elvett egy becsi "judithot". na, hate me now:)

Lasombra 2009.07.20. 13:03:15

az egyetlen örmény, akinek valaha is épkézláb ötlete akadt, egy bizonyos jazz zenész volt: Jack Kevorkian, aka. Dr. Death. az önmegvalósítás ezen ágát azonban nem nézték jó szemmel AZOK - ráadásul a michigani AZOK. (Michiganről már tudjuk, miért érdemes utálni) - bebörtönözték.

még két dolog, annak illusztrálására, hogy mennyire alattomos és sunyi nép ez az arméniai.

1. Gollam. igen, ne is kérdezzétek. ő is. mégis, egy aranygyűrűhöz milyen náció ragaszkodhat ilyen hitelesen? (oké, hacsak nem AZOK.) naná, hogy Andy Serkis ilyen jól alakította.

2. az alattomos rejtőzködő próbálkozásaik, álnéven, a kertek alól támadva mindenhol a világon. Djorkaeff és Agassi csak a jéghegy csúcsa. egy bizonyos Marie-Rose Karatchiannak gyermeke jószerivel a halálba kergette szegény Ayrton Sennát.
a leghíresebb magyar péksegédet hagyjuk fenti kérésre, de gondolatban húzzunk egy strigulát.
vagy az a rengeteg sakkozó. (sakk, bahh) pláne ilyen névvel, hogy Garry Kimovich Weinstein. igazi szörnyszülött.

szerintem itt az irodában is biztos dekkol egy.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.20. 13:35:42

@Lasombra:
Bizony-bizony, Prost is örmény ám. Ezek után már nem kérdés h miért baszogatta szegény Ayrtont mindig a FIA...

Asidotus 2009.07.20. 15:09:49

Azannya, a wikipedia (az angol) csak úgy sorjázza a híres örményeket!

2009.07.24. 01:12:17

@Krawiec: kösz, dorkát azt basznám. : ) bár a vezetéknevük latin (=„tücsök”) és evangelikusok.

+ még a Marosán Erika

Mokele-Mbembe 2009.07.29. 13:03:41

Lányi Zsolt, az örmény öntudatra ébredt kisgazda?

Catmayer 2009.11.10. 00:33:24

Miklós Horthy – (1868-1957) part Armenian (Mikhail Nalbandian) the Regent of Hungary during the interwar years and throughout most of World War II

en.wikipedia.org/wiki/List_of_Armenians

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.13. 14:13:48

Harry Tavitian, híres etno-jazz zenész, nagyon sokat lép fel Magyarországon is.
en.wikipedia.org/wiki/Harry_Tavitian

Minden örményeket picit is utáló fasznak ajánlom.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.02. 04:25:29

Ez a nyitókép pont úgy néz ki, mint egy segg.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.07. 16:47:18

@Gudea enszi:

Még az örmények is leszarnak minket?

krj 2009.12.21. 11:28:35

Agassi, Aján Tamás is pl.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 02:42:02

@krj:

Vádaskodsz? Bemártasz tisztess'ges mberekt, te örmény állat!

KariKa 2010.02.09. 21:16:02

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy névnapján sok szeretettel köszönthessem Avenasian Alexet!

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.20. 16:54:51

"Így volt ez a törökökkel, aztán így volt az oroszokkal, aztán végül a Szovjetunióval is így lett."
Míg mi, európaiak (legalábbis mi magyarok, a többiek önértékelésével valami baj van; vagy nem számítanak nemzetnek) jogosan érzünk gyűlöletet a szovjetek (értsd: oroszok) ellen a megszállásunk miatt, addig az örmények kifejezetten örültek neki.
Lásd:
userserve-ak.last.fm/serve/500/363017/System+of+a+Down.jpg
vagy:
www.mtv.com/shared/media/news/images/s/System_Of_A_Down/sq-system-cccp-jersey-press-per.jpg
A világuralmi törekvéseiket meg talán az egyik legjobban a saját egyházuk jellemzi.
Azt azért sajnáltam, hogy egy szó sem esett a konyhaművészetükről. Pedig a saslikról aztán oldalakat lehetne írni.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.09. 18:24:09

Ez nem lehet igaz! Hát ez is! Pedig ezeknek van a legszebb hangjuk.
en.wikipedia.org/wiki/Avedis_Zildjian

Erre külön felhívnám mindenki figyelmét:
"The first Zildjian cymbals were created in 1623 by Avedis Zildjian, an alchemist who was looking for a way to turn base metal into gold."

Ennek pedig a hossza az, ami nem kicsit ijesztő:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Armenian_businesspeople

aku99 2010.07.13. 11:08:31

ha ilyen rohadt nagy nácik vagytok nézzétek meg hogy a szálasi barátotok mien nem zetiségü volt -.-"

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.07.13. 20:58:09

@aku99:
"az örmények beszivárgási mutatói egész egyszerűen elképesztőek. Nem érik be a világkereskedelemmel, bankokkal és állami pénznyomdák felügyeletével, minden kell nekik. Miniszterelnökök, sakkozófeleségek, amerikaifutball-szakkommentátorok, olyan helyeken is átvették már a hatalmat, ahol egy zsidónak esélye sem lenne."

aku99 2010.10.04. 19:33:58

na figyel megértem hogy szidtok egykét népet ezzel én is igy vagyok örmény létemre, de hogy mindenkiben sak a bajt keresitek azért az már nem normális... amugy a magyar felsoroltak közül egy párat ismerek ... és higgyétek el tisztességes emberek nem oyanok mint ahogy ti azt elhszitek...

Noked-Lee 2010.10.04. 23:58:12

@aku99: hát ez az! még szálasi is örmény! mindenütt ott vannak, mindenről ők tehetnek, mindent őt irányítanak, mindenre ráteszik a kezüket!!!!! én félek tőlük szabályosan!

Jakováli Hasszán 2011.03.13. 18:41:21

Megemlíteném hogy az aradi vértanúk közül Lázár Vilmos és Kiss Ernő is örmények voltak. Lázár az egyetlen ezredes volt, aki beberült a 13 közé, Kiss Ernő pedig egy dúsgazdag temesvári marhakereskedő családból származott. Kiss Ernőről még annyit kell tudni, hogy ő vezényelte le a saját kivégzését

hulladaemon 2011.03.13. 23:38:12

A blog lényege, hogy mindenkit telibe gyűlölünk! A napi feszkót ilyeneken le lehet vezetni nagy-nagy kacagások közepette! Ez nem személyes, csak üzlet.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.15. 12:28:57

@hulladaemon:
A napi feszkónál azért egy kicsit többről van itt szó. Azt nem lehet, és a blog létezése óta már nem is kell nyugodt beletörődéssel viselni, hogy bármelyik nép, vagy népnek hazudott izé felszínét megkapargatjuk, iszonyúan kínos és ocsmány dolgok villannak elő.

Döbrögik Bűne 2012.05.02. 14:19:01

Kedves Kurtz Ezredes!
Tele vagy tévedésekkel! Persze nem tehetsz erről, hiszen egy bizonyos Gyurcsány Ferenc elvtársúr 2006-ab elmondta. "hazudtunk reggel, délben és este, hónapokon, éveken át, mindenkit becsaptunk.." Hazudtak ők már 50 évvel ezelőtt meg most is azt teszik! Különben Gyurcsánynak az égvilágon semmi köze az örményekhez. Cigány. Apja magasrangú pártfunkci volt, így tudott bejutni az egyetemre! Mert ugyebár akkortájt "kontraszelekció" volt, tehát csak a kiváltságosak: az elvtársak vagy csemetéik juthattak be, azonkívül azok, akiket KÜLDTE az ávéhá és a párt! Azok akár 4 elemivel is bejutottak! Ezért van mostanában ennyi zűr a szakdolgozatok, diplomák körüli plágium-ügyekkel, mert az elvtársurak sz...ak a törvényekre, így a szerzői jogra is!
Ami pedig Antoniewicz Rolandot illet: róla is összehazudtak sokmindent, amit csak nem szégyelltek. Ugyanis a komcsi kócerájt ő verte szét!
Érdemes elolvasni:

dobrogikbune-antoniewiczroland.blogspot.com/
karpatiharsona-mszpesmeciarek.blogspot.com/2011/11/antoniewicz-roland-12-fo-bune.html
www.leki17.hu/images/2010/2010_09_08/kerenyi.pdf
dobrogikbune-antoniewiczroland-prepedia-wiki.blog.hu/

Mr.Serj Tankian 2012.05.21. 11:16:29

Örömmel látom, hogy engem már ti is gyűlöltök! Nem baj, bosszúból írok nektek egy dalt a szeretettről meg a világbékéről!

Hullamosó Papagáj 2012.08.31. 20:50:05

és ezeket haragítottuk most magunkra...uram irgalmazz!

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2012.08.31. 22:24:53

Majd csinálunk örmény városállamot Sopronból, a felét már így is Jerevánnak hívják indafoto.hu/tacsifoto/image/10868797-cba4362e/gyujtemeny/493 Üdv

Bicepsz Elek 2012.09.01. 13:16:13

Es most mar tenyleg!!!!!! Armenia hadat uzen majd nekunk!!!!!!

sMarcus14 2012.09.01. 13:58:54

Eddig el sem olvastam ezt a cikket, mivel alig hallottam róluk, és nem tartottam érdemesnek őket arra, hogy akár csak 2 percet is rájuk szánjak, de a cikket az örményeknek sikerült igazolniuk.

Kíváncsi vagyok a fejleményekre.

seamus gonzalez 2012.09.02. 23:18:04

Gyertek el kedden, és meg lesz bocsátva ez az apró ballépés.
www.facebook.com/events/258927310876694/
Ellenkező esetben beszivárgunk közibetek, és munkához látunk az egykorvolt ifjútörökök legendás empátiájával...
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96rm%C3%A9ny_n%C3%A9pirt%C3%A1s

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.09.03. 10:35:01

@seamus gonzalez:
Persze, jönnénk szívesen, de egyik nagypapánk sem volt ávós tiszt, apukáink nem privatizáltak gyárakat. Nem fogunk nagyon kilógni a társaságból?

gabesz7004 2012.09.03. 17:44:37

Kártyával nem is lehet fizetni? Pfújj! Én nem megyek! :D Amúgy meg már az első mondattal elbaszták! Miért is lettünk hitszegők? Teleki naiv volt, nem lettünk esküszegők.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.09.03. 21:39:16

@Bölcs Ész 2012: Régen olvastam de úgy tudom az a vége,hogy ahol az Örmény éhenhal,ott a Kínai meggazdagszik.:))
De lehet rosszul emlékszem.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.09.03. 22:00:50

Azért valahogy tőlük nem tartok annyira,mint a szegény holokauszttúlélőktől.
De lehet velem van a baj.

Überfiorentini 2012.09.04. 11:36:25

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az örményeket is megholokausztolták, csak az erre épülő zsarolási potenciált a zsidók ügyesebben használják. Amúgy ez az egyetlen dolog, amiben lenyomják az örményeket.

Überfiorentini 2012.09.04. 11:41:05

Én amúgy kicsit jobban utánanéznék Ambrus Attila esetleges örmény felmenőinek is. Erdélyben köztudottan sok van belőlük, a Viszkis vonásai alapján eléggé kaukazoid. Az ihletet szerintem innen merítette:

en.wikipedia.org/wiki/Carl_Gugasian

seamus gonzalez 2012.09.12. 10:32:03

@Kurtz ezredes:
Semmi gond, majd legközelebb. Addig írjátok át a családi cv-ket ;o)

newenglandikagyloleves 2015.06.07. 22:22:01

És, hogy valóban elképesztő helyekre fúrták be magukat… Hihetetlen, hogy szaros alsógatyákból is képesek milliárd dolláros vagyont összehordani. Hat évvel a poszt visszaolvasása után ugrott be a nevének hangzása alapján, és három kattintás után láss csodát, be is bizonyosodott, hogy (Giorgio) Armani révén még a divatot is ők diktálják.

kaldijozef 2019.11.28. 12:49:31

@One China: Jé A hülye náciknak is saját oldaluk ? :) A nyíregyházi állatkertben is láttam párat.... CSAK ÍGY TOVÁBB ! ADOLFOTOK GRILLEZVE, MOSZKVÁBAN ŐRZIK, 20 RUBELÉRT MEGMNYALHATJÁTOK...-T. freemail.hu/mail/fm/xmldata?cmd=getattach&tid=xlMGPWJv2bYVgMzKAPk0&ulid=fispangeza@freemail.hu_1154948670&id=10228288&uid=1574941370.24254.fmx08.freemail.hu&cid=1&homeid=103&folder=%C3%A9rkezett&cache=1&save=0
:)

kaldijozef 2019.12.01. 19:35:31

@One China: Jé A hülye náciknak is saját oldaluk ? :) A nyíregyházi állatkertben is láttam párat.... CSAK ÍGY TOVÁBB ! ADOLFOTOK GRILLEZVE, MOSZKVÁBAN ŐRZIK, 20 RUBELÉRT MEGMNYALHATJÁTOK...-T. freemail.hu/mail/fm/xmldata?cmd=getattach&tid=xlMGPWJv2bYVgMzKAPk0&ulid=fispangeza@freemail.hu_1154948670&id=10228288&uid=1574941370.24254.fmx08.freemail.hu&cid=1&homeid=103&folder=%C3%A9rkezett&cache=1&save=0
:)

@Modor Tibi:

kaldijozef 2019.12.01. 19:37:26

@aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl.