Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok

Az albánok

2009.07.21. 00:00 - Gudea enszi

Tudjuk, hogy nem tisztességes dolog az efféle remény és jövőképmentes helyeken élezni a nyelvünket, de továbbra sem bírunk ellenállni az olyan országoknak, amelyeknél három számot kell tárcsázni a 00 után, ha fel akarjuk hívni őket. Maradunk hát az exoszmán határokon belül. Egy nép amelyik mindent a buta görögöktől vett át, amit nem, azt pedig a koszos latinoktól. Ezen felül még azon óriási vívmány kötődik hozzá, hogy a románok ősévé bírt válni. Európa közmondásos utolsója, aki szemmel láthatólag nem is vágyódik ennél feljebb.

 

     Természetesen az imént csak vicceltünk, hiszen Albánia legalább olyan messze van Európától, mint Izrael. Egy muzulmán nép a Balkánon az kettőből semmi, ami az európaiságot illeti. Valójában ez a muzulmán dolog is inkább csak legenda, hiszen ma már többen vannak az ortodoxok – persze nem mintha ez közelebb hozná őket Európához. Legtöbbjük viszont hitetlen gyaur, így hiába okozott jópár államcsődöt és társadalmi összeomlást, és hiába vonták ki hivatalosan a forgalomból, Albániában továbbra is a kommunizmus az erkölcsi alapvetés. Hiszen sosem próbáltak még ennél jobbat. Az se tévesszen meg senkit, hogy NATO-tagok lettek, és az EU-ba törekednek. Ezen dolgok tekintélye ott veszett el, ahol a szlovák hadsereget NATO-elemmé, a leplezetlenül korrupt Romániát pedig EU-taggá tették. Ahová már bárki bejuthat, ott Albánia számára is nyitva áll az ajtó.


A Mercis a luxusvillája, a gyerek a szamárral Európa felé tart.

     Kétségeink vannak viszont azzal kapcsolatban, hogy az albánok valóban nép lennének. Elvileg az ősrégi trákokhoz van valami közük, csakhogy mi Szkander bég 15. századi sunnyogásáig semmiről sem tudunk amit albánok csináltak volna, és utána 400 évig megint mindent áthat a nyomasztó, üres csend. De még ha igaz is a trák ősiség legendája, ettől csak a belgák és a macedónok esnek hanyatt, mi nem. Attól, hogy valakik régen éltek, még nem éltek szükségszerűen különbül, mint a somme-i lövészárkok németjei. Azt már tudjuk, hogy a görögök butaságát csak a szegénységük múlta alul; nos, a trákok ezt a szintet nyaldosták alulról.

 

Erről a fényképről nem tudtuk kideríteni, hogy a rablóbanda ittjárta előtt, vagy után készült.

 

 

     Ugye mindenki ismeri a szüntelenül provokáló, majd a megérdemelt verés elől az anyjához szaladó gusztustalan óvodás karakterét? Az albánok is nagyon önérzetesek és büszkék tudnak lenni amikor a velük egy súlycsoportban bénázó népekkel izmoznak. Igazán kiteljesedni viszont akkor tudnak, amikor egy az egész környéket ellepő nagyhatalom szolgálatába állva elszívhatják a levegőt a szomszédaik elől. Na, nem mintha megszakadna a szívünk a szerb-macedón-görög szerű söpredékekért (kiváltképp a szerbekért nem), de az albánok gerinctelensége sosem ismert határokat.

 

Albán igények. A világbéke kedvéért Thesszalonikit és Nápolyt lehagyták a térképről

 

Jellemző, hogy a középkorban, a két világ határán élve a nép egyik fele katolikus, a másik ortodox volt. A törökök alatt persze iszlamizálódtak, majd a komcsik idején készségesen lettek hithű ateisták. Micsoda ismerős simulékonyság, nemde? Elképzelhető, hogy ez a többieknek is feltűnt, és most nem csak úgy passzióból rühelli őket az egész környék mint a szart. A törököknek persze megpróbáltak ellenállni – egyszer. Az imént említett Szkander bégnek is érdekes módon török méltósága volt, és szóljon aki tud ezen kívül akár egyetlen albán lázadásról! Amint észrevették, hogy a szerbeknek rosszabb a török iga alatt, mint nekik, egyből megbékéltek az új status quoval, és elkezdtek berendezkedni a hosszú távú seggnyalásra. Egyik nép sem adott annyi béget, pasát és vezírt a szultánságnak, mint ezek a szurtos albánok, akik lubickoltak az Oszmán Birodalom hátbakéselős-selyemzsinóros, rothadó fertőjében. Természetesen ezt megelőzően sem volt egy önálló pillanatuk sem. Bizánci, bolgár, vagy éppen velencei szolgálatban szedték be az adót – arcukon gyermeki örömmel – a saját ellenségeiktől. Az igazat megvallva nehezen hisszük el, hogy semmi közük az örményekhez. Az albán karrieristák leghíresebbje Mohamed Ali egyiptomi pasa (naná, sohasem otthon próbálkoznak – ez is milyen ismerős), aki hűséges típus volt. Csak éppen mindig máshoz. Amint ráeszmélt, hogy az angolok már menőbbek a levantei partoknál, mint a jó öreg törökök, azonnal szembeállt egykori kenyéradóival. Nekünk magyaroknak meg kéne fontolnunk az albánok és a szerbek együttes leigázását. Soha többé nem lenne gondunk a majrés rácokkal, a szkipetárok imádnák legyilkolni őket magyar zászló alatt.

 

Albánia Anyácska a szerbek és a macedónok kihalását kéri Allahtól

 

 

 

 

 

 

 

    Roppant könnyen viselték az olasz fennhatóságot is, szerencsétlen digók pedig későn eszméltek rá, hogy az egyébként is balkanoid országuk még délebbre került a Brenner-hágótól a beszivárgott albánoknak köszönhetően. Természetesen a diaszpórában utazó népekhez hasonlóan utóbbiaknak eszük ágában sem volt rendes munka után nézni, így ahová csak elkerültek, oda exportálták saját hazai kultúrájukat. Ez az albán kultúra a rablás, gyilkosság, emberrablás, vérbosszú négyesre, illetve az ezekből tetszőlegesen alkalmazott kombókra épül. Aki azt gondolja, hogy ez 2009-ben, az Európai Unió előszobájában nem így van, az rosszul gondolja. Az egyszeri albán (Sami) még mindig az EU-szabvány határértéknél jóval többször baktat át szamárháton az ellenségéhez (Ali), hogy átvágja a torkát a szerencsétlennek. Ennek megindoklásához pedig bőven elég, ha Ali egykor ellopott Samitól két kecskét, noha Sami korábban Alitól csak egyet.

Ugye tudjuk kik szeretnek ilyen színes házakban lakni?

 

 

 

Kikötő az Ohridi-tó partján

 

 

 

 

 

 

 

    Mondanunk sem kell, hogy amilyen a belföld, olyan a külpolitika is. Most, hogy lerendezni látszanak a partit a szerbekkel, és orvul elvették tőlük Ősszerbiát, gyorsan új öldöklőpartner után kell nézni. Elvégre egy igazi balkáni kecsketerelő brigád azonnal kételkedni kezd önmaga létezésében, amint halálos ellenség nélkül marad. Az albánok ezt természetesen a másik szomszédban, a bolgárokban macedónokban találták meg. Albánia és Macedónia kapcsolatát elnézve nem tudunk másra gondolni, mint két – egyébként irritálóan csúnya és gnóm – kóborkutyára, amelyek úgy fognak együtt megdögleni, hogy egymás nyakát harapják. Lehetetlen megjósolni, hogy ezt a bolgárok vagy a szerbek fogják-e jobban élvezni.

     Albánia a maga nemében csúcstartó, és nem csak azzal, hogy Európában egyedüliként tudott Dél-Amerikát csinálni. Az egy főre eső bunkerek száma ugyanis meghaladja Magyarország egy főre eső holokauszt-emléknapjainak a számát. Ráadásul az alapvető európai technikai vívmányokba (közművesítés, aszfaltút, autó, stb.) csak az utóbbi években belekóstolt albánok olyan bunkereket kaptak állambácsitól megőrzésre, amelyektől bármilyen ellenség padlót fogott volna. Az összes nép a röhögéstől, az olasz pedig így jelzi, hogy megadja magát. Aprajafalva sajnos ugyanolyan történelmi zsákutcának bizonyult, mint maga Albánia, ráadásul ezt kedves kék törpök helyett borostás barna bűnözők őrizték.

     Végezetül szenteljünk némi figyelmet eme hegyi hordák leghíresebb szülöttjének. Teréz anya, éhező gyermekek megetetője, harmadik világbeli sátortáborok állandó lakója, a szeretet hirdetője azon nép gyermeke, amelynek fiai bicskával a kezükben jönnek világra. Legalább akkora bravúr ez, mintha egy magyar nem kívánná a telekszomszédja pusztulását. Aztán persze a nővér vérszomjas, álszent honfitársai elneveztek ám róla mindent a tiranai repülőtértől a főkórházig. Hiába, ahol nem akad Szent László, Hunyadi Mátyás és Rákóczi Ferenc, ott Lorántffy Zsuzsannával kell beérni.

Címkék: pina vér gyilkosság emberrablás ateizmus áruló ortodox albán gerinctelen bűnöző nyomor bunker vérbosszú muzulmán opportunizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr361257848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2009.07.21. 03:22:07

Ezért a mondatért jár az arany:
"Egy muzulmán nép a Balkánon az kettőből semmi, ami az európaiságot illeti"

Lasombra 2009.07.21. 09:26:36

tőlem is egy arany az önmegtartóztatásért, hogy nem csaptátok le ezt a magas labdát: albánok -> ellenszenv -> nika se perimeno.

2009.07.21. 12:44:57

kihagytatok vmit: jó tudni, hogy e lusta, koszos népség miatt szívott Magyarország és így Európa törökökkel:

„Szkander bég egyetlen szövetségese Hunyadi János volt, de kettejük vállalkozásait nem kísérte hadi szerencse: az albánok sem az 1444-es várnai csatába, sem az 1448-as második rigómezei csatába nem értek oda időben, amelyek Hunyadi vereségével végződtek.”

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.21. 12:51:17

@Lasombra:
Delhusa Gjon wannabe albán, szerintünk igazából macedón, csak ezt cikinek érezte, és ezért próbált egy nagy múltú, tiszteletreméltó népet találni magának. Mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem sikerült neki.

@Bölcs Ész:
"Szkander bég 15. századi SUNNYOGÁSÁIG (kiemelés tőlem - a szerk.) semmiről sem tudunk amit albánok csináltak volna"

2009.07.21. 12:59:55

@Gudea enszi: ok, csak a részletek hiányoztak a műveletlenek számára. : )

2009.07.21. 13:00:30

viszont Marosán Erika egy nagyon finom örmény-zsidó kombó. : )

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.22. 01:31:53

@Bölcs Ész: ne vicceljünk, a Marosán klasszikus erdélyi román név.

Híres albánok vannak Belushin meg Teréz anyán kívül? Nem mintha ők ketten olyan sok jót tettek volna.

Gjonihoz annyit, hogy magyar neveltetéséhez képest nagyon szépen megtanult dojcsul, ami azért mindig dicséretes, még ha egy albán is teszi.

A háromlekest meg muszáj megemlíteni az államvallássá tett ateizmus mellett. Nem volt hülye ez az Enver Hodzsa.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.07.22. 08:24:41

úú nekem volt egy albán palim egy évig. meg eljött ide pestre is, aztán jó hülyén éreztem magam, mert itt meg úgy nézett ki, mintha a stricim lenne.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.07.22. 08:31:45

delhusa dzsoni meg annyira albán, hogy az egyetlen balkáni feldolgozása a niká sze perimeno is görögül van. amúgy meg a legfölső képen a mercis nem a luxusvillájába tart, mert albániában mindenki- aza MINDENKI- mercivel jár. ami európában eltűnik, az ott lesz meg.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.22. 14:14:39

@Bettie Page:
Azért a mindenki-t cáfolnám, mert akkor nem lenne szükség szamarakra. Nyilvánvalóan arrafelé is kéz a kézben jár az információközelben tartózkodás és a merci.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.07.22. 20:08:27

Azért szeretem ezt a blogot, mert Bedemárton utálja. (És úgy gondolja, h tkp ő találta ki:D)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.23. 01:49:47

@Eltiron72:
Sajnos ez nekünk édeskevés. Majd ha már gyűlölni fog minket, akkor lehetünk elégedettek. Mellesleg honnan vannak ilyen bennfentes információid?

Ja és elsősorban azért szereted ezt a blogot, mert szabad utat enged legelemibb és legősibb emberi érzelmednek...

One China 2009.07.23. 02:43:23

@Eltiron72:

A Bede Márton szeretetre tanít téged? Nagyon rossz úton jársz. Valami alapvetô gond lehet veled. Gondold végig: heteroszexuális, fehér férfi vagy? Zavar téged, hogy megkérdeztem?

mark renton 2009.07.23. 09:57:24

"Ugye tudjuk kik szeretnek ilyen színes házakban lakni?"
:)

annyira, de annyira utálom színes házakban lakókat, de annyira

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.23. 15:52:44

A 90-es blogon kellene megkérdeznem lehet, de: Dr. Alban miért Dr. Alban.

Ja, és Bede Márton tutira albán, és zsidó is.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.23. 18:02:50

@Rorschach:
Svédországban biztos hiányzott neki Afrika, azért választott magának onnan egy országot.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 01:43:48

@Kurtz ezredes:

Alban az öööö nem Albánia? Vagy nem tévedek? Igen?

One China 2009.07.24. 01:45:50

@Rorschach:

Értetlen vagy. Gyûlöllek, te szerencsétlen.
Dr. Albannak egyébként ez a neve: Alban Nwapa.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 02:12:16

@One China:

Aki egy elnyomó kommunista diktatúra nevében irogat ide, az főleg ne okoskodjon, hagyjon nekem békemet, vagy Isten engem úgy segéljen, felpofoztatom az eligyüli örményével.

One China 2009.07.24. 02:17:57

@Rorschach:

Te majomarc. A kínaiak pont annyira kommunisták mint imperialista barátaid. Tisztességes diktatúra, nem is állítanak mást. Ellentétben a hozzád hasonlatos majom által irányított demokratikus [ha-ha] nihilizmus hazájával. Lehet rugózni az országot vezetô párt nevén: Kína-kommunista, USA -demokrata, Nagy-Britannia-Munkáspárt.

Gyûlöllek.

One China 2009.07.24. 02:29:58

@Rorschach:

Kereskedelmi kirendeltség

22 Phung Khac Khoan
DISTRICT 1, HCM CITY, Vietnam
Tel.: 00-848-829-0130
E-mail: nincs
Időeltolódás: + 6 óra
A hivatal intézi a Kambodzsával kapcsolatos ügyeket is.

Kínában már nem gyártunk ilyesmit. Viszont 100 db Intel Core2 Quad processzor rendelése esetén tudunk 10% árengedményt adni.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 02:29:59

@One China:

Amúgy nem érdekel mit dumál maga, Kína kommunista, és e tény felett még a maga szóvirágai is csak annyit érnek mint döglött lovon a zsoké, Kína egy kommunista diktatúra, ahol még a google-t is cenzúrázzák,úgyhogy magának a neve halgass!!!!

One China 2009.07.24. 02:35:30

@Rorschach:

Az egy Kína kifejezést nem biztos, hogy érted... Egyébként helyeslem az idióta füstölgô tibetiek, s a muzulmán terrorista ujgur tevehajcsárok elleni kemény fellépést. Ráadásul mindezt saját hazájukban teszik, ellentétben mással.

hu.chineseembassy.org/hu/ztlm/twwt/t84625.htm

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 02:40:24

@One China:

Maga Tajvani aktivista? Miért nem ezzel kezdte. Gyűlöljük azokat is...

One China 2009.07.24. 02:42:12

@Rorschach:

Szerencsétlen szigetlakók. Gyûlölöm mindet.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 02:48:09

@One China:

De most tényleg, ez most már érdekel. Maga nem is aktivista, maga ellenaktivista. Tajvan ENSZ tagsága ellen kampányol, mert az sértené Kína érdekeit. Ha jól értem. De miért?

One China 2009.07.24. 02:51:14

@Rorschach:

Maga miért reklámoz egy szerencsétlen svájci[ha-ha] pancsert aki mindenben pinát látott? Gondolom ugyanazért mint én Kínát. Jól keresek. Alaplap nem kell?

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 02:59:17

@One China:


:)
Mivégre ez a nagy rokonszenv Kína iránt, mondja, valljon színt. Nekem ez gyanús. Sunázná a kínai gyévocskákat, vagy igértek magának pártízezer hektárnyi telkecskét Hoang-hoang tartomány közepén, ahol csak maga, meg a tigrisek?

One China 2009.07.24. 03:06:53

@Rorschach:

A kínai kisribancokat rühellem, csakúgy mint a nyamvadt országukat. Egyszerûen azt bírom bennük, hogy euróban fizetnek, s bosszantják a jenkiket. [Na meg desszertként a ruszkikat is.]

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 03:15:22

@One China:

Nos, tudta maga, hogy Én kínai cégnél dolgozom??? Nem? Hát most mondom! Minden nap látom őket, és minden okom megvan rá, hogy gyűlöljem őket. Az amerikaiak valóban jobban utálhatóak nüansznyit, de az a látensbuzi country zene miatt van, egyébként ugyanolyan pöcs az összes a ruszkikkal együtt.

Ja és izé, Free Tibet, ENSZ membership for TAIWAN!

One China 2009.07.24. 03:19:18

@Rorschach:

Akkor egy kínai is:

www.funnycoolstuff.com/images/sexy-chinese-girl.jpg

Tibet kb. 5 percig lenne free, ha elszakadna Kínától. Legkésôbb másnap reggelre Indiához tartozna, s még örülnének is neki az idióta buddhisták.

Remélem Kurdisztán, s Baszkföld ENSZ tgságát is támogatod.

U.i.: Már nem sokáig dolgozol ott.

One China 2009.07.24. 03:21:09

@Rorschach:

Meglepôdtél mi?

Albanian Beauty - Hot Albanian Girls - Part 2
www.youtube.com/watch?v=es0uBQTfHHw

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 03:27:35

@One China:

Háezmiez? Na ne már, hogy a nagyfelbontású HD-s képek korában ilyen 2x2 cm-es bizbaszokkal szúrd ki szemem.


Egyébként akkor sincs rá semmi bizonyíték hogy azok albánok. Az albán lányok kizárt hogy így nézzenek ki. Szerintem egy féltékeny albán rakta össze a videót más országok lányaiból, nyilván főleg Magyarországéból, mert megunta nézni a nője kazalszerű hónaljszőrzetét...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 10:27:02

@One China:

Aztakurva, ezek ám az érdekes népszokások, nem a búsójárás...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.24. 16:53:58

@One China:
Amióta él ez a blog, napról napra jobban szeretem Magyarországot. De senki mást!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.24. 19:03:20

@One China:

Amúgy ennek mi értelme volt, hogy hetyke bajszot rajzoltak maguknak szénnel? A bányába is lementek a fiúkkal?

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.07.26. 17:45:05

"Az egy főre eső bunkerek száma ugyanis meghaladja Magyarország egy főre eső holokauszt-emléknapjainak a számát. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.26. 17:55:11

@One China:
Már-már én is bedőltem volna ennek, de teljesen nyilvánvaló, hogy kama az egész. Albán nő szénnel rajzol bajuszt... Johan Mjallby meg beszőkíti a haját mi?

Mokele-Mbembe 2009.07.29. 13:27:51

"Ezek a fiatal lányok szénnel bajuszt is rajzoltak maguknak"... az értő olvasó tudja, hogy ez max 9-10 éves kort jelent arrafelé. Onnantól rendesen borotválkoztak, mint a többi férfi

Pistabá 2009.07.30. 17:22:41

Albánia jó hely a nomád motoros túrázgatáshoz. Valami felkészített 20 éves nemkárérte enduroval lehet nagyot csapatni a hegyek között. Csak legyen gyertya meg karbi tisztító felszerelés, a benzinben sokminden előfordulhat.

Ilírrian 2010.08.08. 13:26:34

Te úr isten! Ennyire nem lehettek primitívek! Ti magyarok vagytok egyáltalán vagy a médiát beszennyező pióca fajta? Tudjátok ti kik az albánok? Volt közötök már egyhez is? Beszéltetek már egyel is? Életetek már egyel is? Nekik semmi bajuk a magyarokkal a magyar kurvákat vagy alkoholistákat lenézik amiből akad nem kevés! És igazuk van! Ha érdekel benneteket kérdezzetek! Az albánok ősei az Illírek voltak és ha tudni akarjátok Albánia első és egyetlen királynője magyar volt! És azon már elgondolkodtatok hogy Európában az egyetlen olyan nyelv amelynek nem létezik testvére az a magyar és az albán és mesterségesen teszik őket is és minket is tönkre? Kicsit hülyén nézett ki Európa közepén egy akkora ország mint Magyarország ezért likvidálni kellet és ha tudni akarjátok ők mindig is mellettünk voltak. A magyarokat mindig is tisztelték de ha ilyeneket irtogattok ismeretlen emberekről akkor mi vártok? Ez nagyon ronda dolog volt amiket irtatok de majd most meglátjuk kikkel is levelezgetek...

Ilírrian 2010.08.08. 13:42:37

Talán el kéne gondolkoznotok hogy miért egyedül a magyar himnusz olyan szomorú és miért írták úgy át a történelmünket a magyarokban teljesen olyan érzést keltenek hogy ti "nyomorult szerencsétlenek örüljetek hogy egyáltalán élhettek." Semmi buzdítás vagy összetartás nincs és egyedül csak a magyar himnuszra mondható el! tudjátok példát vehetnénk az albánoktól mert összetartanak és nem hagynak magukból hülyét csinálni ők legalább tesznek valamit nem úgy mint a magyarok!Tőlük tartanak a magyarokon meg röhögnek 100 éve csak sírni tudunk Trianonon.Te mit tettél le az asztalra azon kívül hogy a billentyűdet nyomkodod és olyan dolgokat szidsz amikről fogalmad sincs. Akár a himnusz csak sír de semmiért nem tesz! Szerb ősföld????...na most menj a ....El vagyok képedve hogy ennyire lebutították ezt a népet. Ezt nem akarom elinni...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.08.08. 18:10:54

@Ilírrian:
Pedig nyugodtan idd el! Gondolom a pénzedre gondoltál, amit az albánok is előszeretettel isznak el.
Azt, hogy az albánok összetartóak a gegekre vagy a toszkokra értetted?
Egyébként pedig jól látod, valóban ennyire lebutították ezt a népet. Képesek voltak végigasszisztálni, amint előbb keresztényből kollektíven muzulmánná, majd ateista kommunistává nevelték őket, noha mindegyik csak egy sületlen ideológia. Ennél nagyobb hülyét szerintem még ha hagynák, akkor sem akarna már belőlük csinálni senki.

supernowa 2010.09.30. 16:53:08

"...olyan bunkereket kaptak állambácsitól megőrzésre, amelyektől bármilyen ellenség padlót fogott volna. Az összes nép a röhögéstől, az olasz pedig így jelzi, hogy megadja magát."
Hát ezen szakadok:D

Oldm4n 2010.11.22. 14:03:39

@Ilírrian:

Ha nem érti az iróniát Ön, és nem olvasta a jobb felső sarkot, akkor ne fáradjon klimpírozással. A magyar talán az albánt utálja a legkevésbé a sok alsóbbrendű fajta közül. Persze, azért őket is utálja. Kissé zavarosak az Ön elméletei, kérem forduljon szakemberhez, nem jó viccelni az ilyennel! Még elhatalmasodik aztán megnézheti magát! Nem egészen értem az első post utolsó mondatát, mire is gondol Ön? Lehoran minket az albán néphadsereg? Megszórnak esetleg bunkerekkel? Verdammt! Erre nem gondoltunk! Majd veszünk bunkerelhárító atomrakétát!

Utálom magát!

Illirian 2010.12.15. 01:08:17

@Oldm4n:

Kedves Oldm4n!

Nem kommentálnám azt amit irt csak annyival ,hogy ez egy magyar közösségi oldal és megkérném,hogy fáradjon a szerb oldalakra mert kissé szerb bűze van a dolgoknak és őket szerintem sokkal többen utálják...és itt Ausztria, Németország és még sorolhatnám, jó sokan Európában. Az illetékes úriember az avatarodon sem érthető mivel a szláv népeket hogy is mondjam... nem éppen kedvelte!

Oldm4n 2010.12.15. 08:38:14

@Illirian:

A maga hipotéziseit nem is fejtem ki, akkora ostobaság. Fáradjon át a görögökhöz.

Maga hülye.

Noked-Lee 2010.12.15. 15:45:27

@Ilírrian:
"a médiát beszennyező pióca fajta"?
nem tudom, ki hogy van vele, de engem mélységesen felháborít ez a sunyi antiszemitizmus! ajvék & elhati!

gabrielka 2011.03.24. 10:21:18

@Oldm4n: ott a pont. a gorogok megmondjak miert lehet oket utalni.

Jakováli Hasszán 2011.03.27. 12:11:31

@Illirian: Mivel a Balkánon a gyűlölködés és bizalmatlanság az államközi kapcsolatok alapja, ezért ha magyar szemmel nem elég a gyűlölet-muníció egy poszthoz, akkor kölcsönvesszük egy balkáni szomszéd nézőpontját is, hogy jobban sisteregjenek a sorok. Egyébként meg hallottunk Apponyi Geraldine-ról, meg arról is, hogy Albánia a Monarchia támogatásával lett független. Olvasd el a szerb posztot, akkor talán lenyugszol. A helyedben azért óvatos lennék ezzel a nagy haverkodással az albánokkal, de persze az ellenségem ellensége a barátom. Itt van egy szép példa rá, hogy ők is mennyire tudnak ironizálni magukon:
www.youtube.com/watch?v=0tQN9otfE5Q

ok.trendi 2012.12.23. 10:21:14

abszolut egyet értek Illirianal
korekt kulturált megfogalmazás
én magyar vagyok aki olaszországban él ,megvan a véleményem a honfitársaimról
inkább örvendek ha nem kell kimondanom honnan jöttem

bulista 2014.01.29. 08:24:35

Mozizzatok kicsit gyerekek, aztán a kétharmadnál jöhet a 180 fokos fordulat:

www.youtube.com/watch?v=T-CL5bM-UAE