Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Gyűlöllek te rohadék [...]! – személyeskedőposzt

2009.08.04. 02:04 - Gudea enszi

Úgy döntöttünk, hogy olvasóinkkal egyetértésben újabb lovat adunk a webkettő alá. Tovább haladunk az interaktivizálódás fényes útján, a demokratikus kultúra illatos virágoskertje felé. Közkívánatra íme, itt a személyeskedő-gyűlölködőposzt. Nevezhetnénk akár "szobának" is, hiszen az aktivitásotokat látva számítunk a poszt elcsetesedésére. Éppen e célból hoztuk létre, úgyhogy ne zavartassátok magatokat, csak bátran mondjátok meg a rohadéknak az igazságot!

     Ez természetesen nem azt jelenti, hogy abba kell hagyni a cikkek alatti kommentelést; itt viszont  kulturált gyűlölködés keretében rendezhetitek le a posztokhoz közvetlenül nem kapcsolódó, ám jogos sérelmeken alapuló ellentéteiteket (ez eleve kommunikációs csapda, hiszen kizárólag jogos sérelem létezik).

     Korábban lefektettük a gyűlölködési szakmódszertanban, hogy a képzett gyűlölködő nem egyéneket, hanem közösségeket gyűlöl. Ezen tételünket továbbra is fenntartjuk, hiszen az egyéni megbocsátásra való természetes emberi hajlam jóvátehetetlen károkat tehet a gyűlöletben. Ugyanakkor részben módosítanunk kell, ennek pedig ti vagytok az okai. Örömmel tapasztaljuk, hogy tevékenységünk nem hiábavaló, és páran remekül alkalmazzátok eme nemes, ám fiatal tudomány szakmai alapjait, nevesül az objektivitást és az általánosítást. Azt is észre kellett vennünk, hogy az alapelveket általában sikerrel vetítitek át egyénekre is, és az érvek közt továbbra is a közösséghez tartozás a döntő. A tudomány fiatalságából fakad, hogy művelőivel együtt alakul, változik. A tapasztalatok fényében tehát arra biztatunk mindenkit, hogy bátran személyeskedjen a gyűlölt ellenséggel, de eközben mindig tartsátok szem előtt, hogy akit gyűlöltök, az valakik közé tartozik. Márpedig ti azokat a valakiket gyűlölitek igazán.

Idegen – idegenszívű?
MSZP-s – Fideszes?
Horthysta – kádárista?
Budapesti – vidéki?
Budai – pesti?
Hegyvidéki – síkvidéki?
Anyaországi – határontúli?
Fradista – Újpestes?
Kapitalista – kommunista?
Jézus – Darwin?
Nemes – paraszt?
TV2-s – RTL Klubos?
Adidasos – Nike-s?
Pálinkás – tequilás?
Vállalkozó – állami alkalmazott?
Van sapkája – nincs sapkája?
Depeche Mode-os – Duran Duran-es?
Zsidó – cigány?

Oltsd le a mocskos rohadékot, hogy a lába se érje a Szent Magyar Anyaföldet!

Címkék: pina gyűlölet személyeskedés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr891287338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mäjer 2009.08.04. 09:03:34

Nem is tudom, hogy most, mint Budai Úri Polgár, kiket is gyűlölök jobban, azt a sok tirpák vidékit, aki feljön az aglomerációból, olyan nevenincs alvófalukból, mint Érd, a kis sárga buszával és ellepi a buszmegállót a susogós melegítőjében és a szendáljában, amit kizárólag fehér sportzoknival hord. Vagy a bunkó pestieket, akik kizárólag azért jönnek át a mi csodálatos és zöld Budánkra, hogy teljesen szétbasszák magukat a ZP-ben (csibeitató) és aztán valami bokorban hánnyanak rá cimborájuk, aki egy ott egy 13 éves kiscsajt kúr. Dilemma.

Noked-Lee 2009.08.04. 10:17:58

...vagy a nagypofájú öntelt budai balfaszokat, akik akár tetszik nekik, akár nem, mégis a liberális méhkas szánalmas heréit alkotják. és persze nem képesek felest inni, szutyok poolnak szurkolnak, és rendszeresen megtagadják gyökereiket...
trilemma.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.04. 10:40:19

gyűlöllek ábel anita, mert egy tehetségtelen, hangsúlyozni nem tudó, idegesítő kókler vagy csűrös karolával együtt, és el kell viseljelek titeket nap, mint nap, hogy láthassam férfiéletem ikonjait, sümeghy oszkárt, taki bát, hegyi bernátot, vágásit.....gyűlöllek titeket, picsmogó, langyos senkik!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 10:47:56

@Bastille:
Férfiéleted ikonjaiért a 90es blog nevében külön dicséretben részesülsz!

Redcap 2009.08.04. 12:46:30

Mindenkit utálok, aki nem issza meg tisztán a felest, hanem bekeveri mindenféle szarokba mint vodkanarancs, gintonic, pálinka-gyümölcslé(!!!). Az ilyeneknek hátra kellene kötözni a kezét egy kábelkötegelővel, majd egy motorkerékpár hajtásláncával kurvára megverni.

Utálom még a kereskedelmi csatornákat, amiért újraszinkronizálják és megvágják az olyan legendák mondatait és cselekedeteit mint John McLane.

Utálom a vegetáriánusokat, akik azért nem esznek húst, mert tagadják, hogy a hülye állatok azért vannak, hogy én lemészároljam, megsüssem és megegyem őket. Őket megsütném és megenném.

Utálom a niggerlelkű, de fehér bőrű rappereket, kötelet nekik.

Utálom a focista hajú 40 kilós balfasz diszkós arcokat, akik csapatostul járják a várost péntek esténként.

Utálom a mocsok 14 éves robogósokat, akik a lámpánál túráztatják a kávédarálót. Egyszer kiszállok a kocsiból és a kormánybilinccsel szétverem az idióta fejüket.

Utálom a féreg emókat, akik nem bírnak inni és összehányják az asztalokat, székeket a kocsmákban. Dugnék egy csövet a moslék pofájukba és megitatnám őket kromofággal.

Utálom a Reggeli című műsort, mert nincsen benne szar sem. Ugyanígy utálok minden női magazint, így pl a Nők Lapját, mert nagyanyáméknál a budin csak azt tudok olvasni és kurvára nem szól semmiről az a sajtóipari hulladék.

Utálom a K&H reklámokat, amennyire csak valamit utálni lehet, a buzi zenéjével együtt.

Utálom a balfasz informatikus hallgatókat akik azt hiszik, hogy ők szarják a spanyol viaszt, mert egyszer programozók lesznek, közben pinát még csak két dimenzióban láttak és két sörtől meg egy Unicumtól orron keresztül spriccelve hánynak.

Utálok minden egyes World of Warcraft játékost, a világ selejtjei.

Utálom a rasztákat, fehér ember ne legyen raszta.

Utálom a sznob pestieket.

Utálom a miskolciakat.

Utálom a csajokat akik azt hiszik, ha az ember megdugja őket, vagy esetleg smárol velük részegen, akkor már feltétlenül párkapcsolatot akar.

Utálom azokat a csajokat akik nem nyelik le.

Utálom, gyűlölöm az undorító csöves punk szarháziakat akik minden fesztiválon kéregetnek. Mindnek sorban szétverném a fejét egy kurvanagy franciakulccsal.

Utálom még természetesen a zsidót, cigányt, nigrát, stb...

Most hirtelen ennyi.

One China 2009.08.04. 15:32:05

Gyûlölöm azt a koszoslelkû Ford Escortost aki miatt nem tudok sem a ház elé parkolni, sem az udvarra beállni. Úgy ráálltam, hogy kénytelen lesz csengetni, ha mozdulni akar.

One China 2009.08.04. 15:58:11

Gyûlölöm Redcapet, mert egy szót sem ért abból amit olvas.

Redcap 2009.08.04. 16:15:06

@One China: én szeretem One China-t, mert a hülyék engem szórakoztatnak.

One China 2009.08.04. 16:26:58

@Redcap:

Ha egyszer is kiteszed a lábad a poros-lapos Kósavárosodból kimoderállak az országból. Utazgass csak fel-alá az SZDSZ-kék villamosodon.

Redcap 2009.08.04. 16:40:08

@One China: Éppen holnap megyek Pestre, majd vigyázok:D Az a villamos nem SZDSZ-kék, hanem Debrecen-kék, SZDSZ nálatok van, errefelé nem tudják milyen az SZDSZ-es... ha mégis, akkor jól megverik:D Mellesleg nálatok meg a buszok kékek, hogy van ez?

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.04. 16:42:27

Gyűlölöm a midiklorianokat, mert én azelőtt azt hittem hogy az erő mindent és mindenkit áthat, erre kiderül, hogy ilyen kis buzi egysejtűek okozzák a vérben, mint a hemoglobin, akkor kérdem én, mitől olyan nagy szám jedinek lenni?

Czelder Orbán 2009.08.04. 16:46:11

@Redcap:
Minden város kulturális fokmérője két tényezőből mérhető:
- a metrók száma és
- a helyi meki látogatottsága.

Ez alapján Debrecen csak egy feltúrbózott alföldi tanyaközpont. Ha gondolod, elküldhetjük demszkyt és dr kocsist (nem a Lászlót!), hogy Debrecenből végre világvárost faragjon.

Pistabá 2009.08.04. 16:48:09

Utálom az élhetetlen balfasz szocionista kormányunkat amiért a szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatban csak némi bölcsödei szintű visszapofázásra tellik a tehetségükből. Ha bevonulnának a tótok Pestre és kijelentenék hogy mostantól kezdve ez is az övék, itt is csak szlovákul lehet beszélni, ezek akkor sem lennének képesek többre mint hogy két hónap alatt megfogalmaznak egy elítélő nyilatkozatot.

One China 2009.08.04. 16:48:28

@Redcap:

A buszok más kékek, nem lagymatagok. Emeld már fel kicsit a sapkád, s vedd el az arcod elôl a sörösdobozt. Ki fog nyílni számodra is a világ.
SZDSZ pedig nincs.

Egyébként dobozból inni a sört?! Gyûlölöm az ilyet.

One China 2009.08.04. 16:49:48

@Czelder Orbán:

A Hagyó meg épít nekik egy pontonhidat. Folyót meg majd én megcsinálom nekik hozzá okosba.

Czelder Orbán 2009.08.04. 17:15:27

@One China:
Oké, de akkor enyém a metrótender! Ha hozol pekingi munkásokat, akkor megcsinálhatjuk felesben is.
A kitermelt löszből pedig hegyet építünk, hagy' örüljenek a prolik. Legalább télen szánkózhatnak egy jót.

Czelder Orbán 2009.08.04. 17:25:43

Az jutott eszembe, hogy ebből a blogból simán lehetne egy alternatív tirpákbokrétást (tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com) csinálni.
Itt is van annyi elit, mint ott, csak ez a blog univerzálisabb; nincs kivétel, minden célpont és sorra kerül. Ha-ha-ha!

One China 2009.08.04. 17:31:46

@Czelder Orbán:

A löszhegy tetejére lakópark épülhet plázákkal, hogy Redcap is lásson ilyet. A szánkópálya alatt fog húzódni az M666-os délkeleti mindent elkerülô városi autopálya alagútja.

One China 2009.08.04. 17:33:13

@One China:

Az M666-os természetesen keresztezni fogja a metrót, ahol felépítjük a világ elsô földalatti körforgalmát.

Czelder Orbán 2009.08.04. 17:39:46

Nem rossz, nem rossz, de előbb világvárost kell építenünk rengeteg mekivel és metróvonalakkal. Redcap majd kap egy ingyenjegyet a Tankcsapda 40 éves jubileumi koncertjére, amit a Kósa Lajosról elnevezett Stadionban tartanak majd a debreceni Nagyerdő helyén kialakított Nagyerdő Pláza mellett.

One China 2009.08.04. 17:45:49

@Czelder Orbán:

Mekik lehetnének a földalatt is. A vadaspark helyén meg létrehozzuk a Pirossipka Kiállítótermet, s Konferenciaközpontot. Lesz benne 3 meki egy burger, 2 KFC 1 pizza6, 5 török, s 8 kínai étterem. Állandó kiállítás: A sörösdobozok szerepe a XX. század kultúrális fejlôdésében.

Czelder Orbán 2009.08.04. 17:55:36

Fontos bréking a Konzis posztnál!

Kína úr sürgősen konzultáljon a tartótisztjével.

One China 2009.08.04. 18:07:14

@Czelder Orbán:

Jelentse Moszkvának: Holnap hajnalban Ürümcsi városától északra nagyszabású békefenntartó, s terrorelhárító hadgyakorlatra kerül sor. A gyakorlat várható hossza 3 hónap. Ezen idôszakban nem tudjuk garantálni a zökkenômentes cipô, s processzorellátást az Orosz Foderáció irányába.

Czelder Orbán 2009.08.04. 18:19:38

Moszkva Pekingnek:
Amennyiben kínai békefenntartók lepnék el Kirgízisztánt vagy Mongóliát, úgy Moszkva nagyszabású pénzügyi manőverrel felvásárolja a szudáni érdekeltségű kínai olajcégek részvényeit valamint elismeri Tibet és Ujgurisztán önrendelkezési jogát.
Emellett Moszkva elismeri India jogát Chittagong és Gwadar kikötőire.
Moszkva emellett kétségét fejezi ki, hogy a Kínai Néphadsereg mennyisége ellensúlyozni tudná a T-90-es harckocsik minőségét

Redcap 2009.08.04. 18:27:47

Hehe, szép tervek értem már Budapestnek miért megy ilyen jól:D

Egyébként a buzik isszák pohárból a sört:D

Ha már itt tartunk, a buzikat is utálom.

China egyébként vicces a piros sapka és sör iránti fóbiád. Nem szereted esetleg a sört? Ha nem, mered férfinak vallani magad? Nem szereted a pirosat? Aztán miért? Benne van ám a magyar zászlóban is, szép szín az. Esetleg azért mert nem elég maszkulin? Netalán azért félsz tőle, mert nem vagy biztos a szexualitásodban? Ha feltöltesz egy képet, akkor megígérem lesüllyedek a szintedre és én is azt fogom fikázni. Vagy a nevedet... hm, Kína... te bizonyára kommunista vagy. Elég óvodás színvonal, nemde?

One China 2009.08.04. 18:34:48

@Redcap:

Te tényleg nem érted amit olvasol: a sörösDOBOZ ami proli. A férfi ÜVEGbôl vagy KORSÓból issza a sört.

A pirossapka vicces. Kína meg legalább 15 éve nem kommunista. Egy kommunistának nevezett párt által irányított kapitalista ország. Te értetlen vagy azért próbállak nevelni.

Erre már brigadérosunk is felhívta a figyelmed:

gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/07/08/a_videkiek/fullcommentlist/1#c6671266

One China 2009.08.04. 18:42:41

@Czelder Orbán:

Ebben az esetben Kína megfontolja a Törökországhoz, Iránhoz valamint Izraelhez fûzôdô szálak szorosabbra fûzését valamint a Tumeni körzetben kisebb légi hadgyakorlatot inditunk szigorúan az észak-koreai határ megfigyelésének szándékával.

Egyben az ön fenti üzenetét elküldtük Obama úrnak, kiegészítve a következô kérdéssel:

Dear President!
Be válthatnánk a jövô hét során úgy 3-400 milliárdnyit a tulajdonunkban lévô állampapírjaikból? Kéne egy kis zseton az orosz fenyegetésre tekintettel, egy részét hadiáruban is törleszthetik.

Redcap 2009.08.04. 18:57:32

@One China: nem kérem, ez nem proli dolog, hanem csóró egyetemista dolog, nehéz az élet. De csak úgy mellesleg fesztiválon nem árulnak üveges sört. Öreg kutyát már nem lehet új trükkökre tanítani, hanyagolhatod a nevelést.

Czelder Orbán 2009.08.04. 18:59:55

@One China:
Hmmm, azt hiszem, maradjunk a szatellitállamok feletti gyámkodás kérdéskörénél. A felhatalmazásom egyébkéntis csak a Balkánra (azon belül is inkább csak Magyarországra) szól.
Azonban hadd jegyezzem meg, hogy a fenti országokban meglehetősen erős orosz lobbik működnek, amelyeket nem lehet csak úgy pikk-pakk kiütni a nyeregből.

Obama úr gazdaságának bedöntését azt hiszem többen sérelmeznék, mint ahányan örülnének neki, ergo ez kétélű fegyver.
Az Ön igényeit mindenesetre továbbítottam Moszkvába, tegyen Ön is hasonlóan és koncentráljuk inkább a közös érdekeinkre.

Szóval ott tartottunk, hogy a metró orosz, a pláza pedig kínai projekt legyen...

One China 2009.08.04. 19:02:45

@Redcap:

Na kérem. Ez egy remek válasz volt. Mióta vártam erre! Nem veszett kárba a rádfordított idô.

One China 2009.08.04. 19:09:00

@Czelder Orbán:

Természetesen a kínai gazdaságnak alapvetôen süksége van a Hülye jenkikre, mert azok minden szart megvesznek. Az a kérdés csak amolyan baráti, mondhatnám pajkos kérdés volt Mr. Barackhoz.

A balkáni térség az önök érdekszférája ezt pártunk készséggel elismeri. Minket e környéken kizárólag a piacainkon zajló ember-, s egyéb csempészet, valamint az éttermeinkben zajló békés pénzmosás zavartalan mûködése érdekel. A helyi hatóságok készséges együttmûködésének köszönhetôen ezzel nincs is probléma.

Gondolom egyetértünk abban, hogy az ujgurok, s tibetiek egytôl-egyig terroristák ahogy a kaukázusi népek is Önöknél.

charlie-to 2009.08.04. 19:12:46

Hogy én mennyire kurvára gyűlölöm a kibaszott macskajancsi, ál-magabiztos, topikkisajátító, folyamatosan offoló, hülye fasz kommentelőket!


És a kurva anyját Etusnak és Frajt Edit az ő lánya, aki ezért lett akkora nagy nekisemmisejó büdös kurva az is.

One China 2009.08.04. 19:13:21

@Czelder Orbán:

Debreceni beruházásunkra visszatérve: számtalan kínai munkásunk szakértelmének segítségével megspórolható a fúrópajzs. Bár megfontolandó: nem lenne-e célszerû eldózerolni azt a rusnya lapos várost, kiásni egy gödröt, megcsinálni a metrókat, s autópályát. Utána az egészet visszatemetve egy új, XXI. századi valódi 4D-s város épülhetne, 24 órás portaszolgálattal.

One China 2009.08.04. 19:14:23

@charlie-to:

Te kirekesztô vagy. Én minden hozzászólót egyaránt gyûlölök.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 19:20:26

@One China:
"A sörösdobozok szerepe a XX. század kultúrális fejlôdésében."

kultúúúúúrális...

Elmondhatatlanul gyűlölöm azokat, akik hosszú ú-val írják az áru és a kulturális szavakat!

Czelder Orbán 2009.08.04. 19:20:58

@One China:

Örvendek, hogy sikerült közös érdekeinket egyeztetni. Természetesen Oroszország sem gondolja komolyan az emberi jogok kérdését és szorgalmasan dolgozik azon, hogy a butuska napilapok szenzációhajhász újságírói is ... khm... megfelelően kezeljék a terrorizmus kérdéskörét.

Mindemellett a közös kooperáció során kiemelten fontosnak érzi megjegyezni, hogy a technológialopás mennyire, de mennyire ellenkezik az ortodox hagyománnyal. Éppen annyira, mint egyéb népek autonómiájának kérdése.

Redcap 2009.08.04. 19:26:52

@One China: nem igazán, még mindig azt gondolom, hogy Budapest az ország pöcegödre, Te pedig az alján úszkálsz:)

Czelder Orbán 2009.08.04. 19:29:04

@One China:

De hát ez barbárság! Ez nem Nyugat-Kína, ahol han telepesekkel kell kolonizálni azt az elátkozott Ujgurisztánt! Ez kérem itt Európa!
Bár tudom, ezt Ön nem értheti, hiszen Kína történelme másról sem szól, minthogy kimértek egy placcot és oda valami kúrvanagyot építettek legyen az Buddha szobor vagy Tiltott város.
Mi, büszke oroszok, csak kétszer csináltunk ilyet (Pétervár és Sztálingrád), de azok az átkozott nyemecek mindkettőt romhalmazzá dózerolták.

Szóval, Kína úr, ön itt él Európában és még mindig a Vörös Könyv alapján kíván városrendezést végrehajtani?

One China 2009.08.04. 19:37:47

@Gudea enszi:

Ó b+. Igazad van.

Gyûlölöm az elütésekbe belekötôket, osztják magas lóról az észt. Aztán létrehoznak egy közepes látogatottságú blogot, ahol atyaúristennek érzik magukat.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 19:42:33

@One China:
Ne foglalkozz vele! Ő ilyen. Látnád, amikor órákat szöszmötöl a betűtípusokkal, mintha Náray Tamás állna a tükör előtt... Utálom Gudea enszit. Ja, és neki is vannak ám néha ordas helyesírási hibái!

One China 2009.08.04. 19:43:45

@Redcap:

Te tényleg nem érted amit olvasol? Lásd:

gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/07/08/a_videkiek/fullcommentlist/1#c6677375

De még egyszer elmondom: Buda és Pest 2 külön világ. A Dunán átkelve azonnal évtizedekkel kerülsz vissza az idôben, s akkor hol van még onnan Debrecen. Az ország pöcegödre egyébként Pécs, ami tévedésbôl került a jobbik oldalra.

One China 2009.08.04. 19:46:02

@Kurtz ezredes:

Cuki lehet. Azt nem értem miért nem moderálod ki az ilyen idegenszívût, de örökre?! Bár ne. Akkor kin röhögnék éjszakánként.

One China 2009.08.04. 19:49:33

@Czelder Orbán:

Nem tudtam, hogy szükség van még az elavult épületekre. Azt a nagy templomot megtarthatjuk, ott lenne a Kósa téri közpoonti metrólejárat, a föld ffletti részében meg lehetne néhány kínai török és jenki gyorsétterem. Jut eszembe, létrehozhatna egy MacBorscsoz vagy valami hasonló láncot.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 20:26:02

@One China:
Gyűlölöm azokat, akik a helyesírói képzetlenségüket billentyűelütéssel magyarázzák. Az "u" 5 billentyűnyire van az "ú"-tól.

@Kurtz ezredes:
Azokat pedig a legeslegjobban gyűlölöm, akik az igényességet, és legfőképpen annak mástól is elvárását felesleges szöszmötölésnek állítják be. Majd ezt még értetlenséggel, és az alapfokú HTML nyelv megismerésétől való rettegéssel és ókonzervatív elzárkózással fejelik meg. Gyűlöllek Kurtz!

One China 2009.08.04. 20:30:42

@Gudea enszi:

Szerencsétlen ember(?) soha életemben nem használtam magyar ékezetes billentyûzetet.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 20:36:13

@One China:
Mert idegenszívű vagy. Még szerencse, h idejében kiderült. Ez a leggyűlöletesebb dolog.

One China 2009.08.04. 20:38:17

@Gudea enszi:

Ha Te idegenszívûnek nevezel, tudom, helyes úton járok.

Redcap 2009.08.04. 21:02:34

@One China: neked talán két külön világ, nekünk krumpli és burgonya:D Mellesleg akkor is egy város, ha a fejetekre álltok, így ha Pesten valaki az utca közepére szarik, akkor az már úgy lesz a tévében, hogy Budapesten szart valaki az utcára. Ez van kérem, ezt kell szeretni.

nyugtalan 2009.08.04. 21:51:41

Én gyűlölöm az ellenségeimet. A tótokat, a rácokat meg az oláhokat. Mert nem elég, hogy ingyen megkapták ami a miénk, még "baszogatnak" is minket. Hogy rohadjon meg mind!

One China 2009.08.04. 23:02:26

@Gudea enszi:

OFF
Mindenesetre gyógyulj meg.

veiszi 2009.08.04. 23:07:37

én a motorosokat gyűlölöm, akik 170-nel cikáznak az autók között 50-es táblánál, és sír a szájuk (vagy ami marad belőle) ha egy kúvanagyot tanyálnak (végre, hehe).
ja és rohaggyon meg az összes grafittis is, hogy vezetnék be rájuk a szentlászlói törvényeket! én biztos, hogy lecsonkolnám a mutatóujjukat, aztán fújják azt a spréfestéket a lábujjukkal!

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2009.08.04. 23:24:13

@One China: Imádom Pécset, és imádok az undorító fertőjében fetrengeni. És remélem egyszer az összes gané a nyakatokba ömlik amit termelünk. :)

One China 2009.08.04. 23:30:22

@wertzui1987:

Onnan legfeljebb a szerbhorvátok nyakába megy. :-)

Czelder Orbán 2009.08.04. 23:37:19

A Balkán Európa pöcegödre. Végtelenül szomorú, hogy van ember, aki képes lelkesedni azért a káoszért és koszért, ami ott van. Lehet ez Olaszország vagy Pécs, egyre megy. Én pl. azért lelkesedem a digókért, mert a teljesen kretén politikai elitük ellenére képesek nívós dolgokat felmutatni.
Pécs és a Balkán mikor lesz képes erre?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.04. 23:45:12

@One China:
Az undorító anyaországi fölényeskedés. Mi százszor különb magyarok vagyunk, mint ti a gőgötökkel együtt.
Nektek kell meggyógyulni. Sírás helyett tettek, irigykedés helyett munka. Retymutty népség vagytok! :)

One China 2009.08.04. 23:52:15

@Gudea enszi:

Az mitôl lett volna off, te. Avatarod kórházban van arra próbáltam utalni.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.05. 00:01:03

@One China:
Igaz, az offra nem figyeltem. Aggasztó hírek, reméljük, h a "súlyos állapot" minősítés nem tart sokáig.

Viszont akkor is gyűlölöm az üres anyaországi gőgöt. :)

Lasombra 2009.08.05. 00:28:19

gyűlölöm azokat, akik csetelnek egy szájbanyomorított blogon. ennél csak azok utálatosabbak, akik nemcsak magukban fortyogva scrolloznak, hanem ezt nagyokosan szóvá is teszik.
az idióta avatár képekről nem is beszélve. különben is, milyen nicknév az, hogy (insert tetszőleges hozzászóló)???

na, fel is húztam magam, kicsit rá kell pihennem. az én koromban már a gyűlölködés sem megy úgy, mint huszon... harmincöt éve.
de még nem végeztünk, hülye drogosok!!!!

One China 2009.08.05. 00:55:47

@Redcap:

Nagyon rossz hozzáállás. Neked teljesen mindegy, hogy német vagy francia eredetû szót használsz? Nem vagy te román véletlenül? Nagyon forog az a köpönyeg.

One China 2009.08.05. 00:57:43

@Gudea enszi:

De kérlek! Üres gyûlölködés helytelen. Te még csak a második külhoni magyar vagy akit konkrétan gyûlölök.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.05. 01:09:41

Na jó, én ebben a fertőben itt tovább nem veszek részt. Úgyis nektek, mezei olvasóknak csináltuk, gyűlöljétek csak ti egymást...!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 01:11:00

@tiboru:

Amit személy szerint kurvára nem értek, de ez van.

One China 2009.08.05. 01:17:43

@tiboru:

Nade ettôl nem kell, hogy szeressük ôt. Szeretett minket persze, de hogy végezte?! Az indokolatlan, s általánosító szeretet sosem vezet jóra.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.05. 01:21:36

@tiboru:

Sose higgyen annak, akinek szűz az anyukája, ott valami suskus van, én mondom.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 01:21:39

@One China:

Elfelejtettem mondani, hogy most szólt ide: rád nem vonatkozik az egész, téged nem szeret.

Amit személy szerint kurvára meg tudok érteni.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 01:23:09

@Rorschach:

A tegnap olvastam a Nők Lapjában, hogy negyven rongyért bárkinek visszavarrják a szűzhártyáját, még nekem is, úgyhogy nem nagy kunszt.

One China 2009.08.05. 01:25:31

@tiboru:

Én se szeretem a sok blogod, csak kínomban olvasom mert a többi még rosszabb. Kivétel persze ez lenne, ha nem lenne itt ez a Gudea.

U.i.: Mária csókjait küldi. [Már újra szûz.]

One China 2009.08.05. 01:35:24

@tiboru:

Nem, az ezredes. Valami csodás veled töltött éjszakát emlegetett mielôtt fôbelôtte magát.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 01:43:01

@One China:

Biztos rájött, hogy Jézus őt sem szereti.

Jobb, ha tudjátok: Jézus egyetlen ezredest sem szeret. Kivéve egy Khadafi nevűt.

One China 2009.08.05. 01:47:06

@tiboru:

Mi ez itt felvilágosítás? Ne offolj, de kösz. Én rosszul tudtam azt hittem ôt Mohamed szereti. Bár proféták mindketten végülis egyre megy.

Kadafi nagy kedvencem. Nagy fasz.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.05. 01:47:45

Nekem az a legnagyobb bajom Jézussal, hogy egy szeretetmániás hippi, akit nyilvánvalóan a buddhisták kreáltak figyelemelterelési célból. A fa alatt ücsörgő, és mindenféle nihilista világuralmi tervet fantáziáló buddha ezerszer veszélyesebb. Ezt a 'jézus szeret téged' szöveget ha egy tucatnyi hívő komolyan veszi manapság, viszont tele a világ agresszív, vérben forgó szemű buddhakövető robotokkal. Őket tudom igazán, tiszta szívből gyűlölni.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 01:53:19

@One China:

Egyszerű logikai fonal ám, nem nehéz:

Jézus (majdnem) mindenkit szeret => Mohamedet is => Mohamed szereti Khadafit => Jézus Khadafit is szereti.


@Kurtz ezredes:

Igen, a buddhistákkal jó lesz vigyázni, noha Jézus őket is szereti, de csak azért, mert nem ismeri a bandát.

One China 2009.08.05. 01:55:43

@tiboru:

Egyszerû? Nektek ott ejrópában. Nekünk mindegyik mocskos terrorista. Kadafi jófejnek tûnt, aztán túlnyomta magát nôi testôrökkel, s marokkói hasissal.

One China 2009.08.05. 01:57:40

A Jézus sztori a Buddha sztori béna másolata. Az eredetiben legalább Fehér Elefánt kapta el Sziddhártha édesanyját.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.05. 02:04:32

@Kurtz ezredes:

Buddha nem a fa alatt ücsörgött, hanem a sárban, szent aszkétizmusban, akkor még Sziddárta Gótama néven.
Az arra járó parasztok azt hitték, hogy egy ártó démon, és lehugyozták, egy vállalkozóbb szellemű paraszt egyenesen a fejére szart. Utána hullott ki a haja, szemöldöke, szakálla, vélhetőleg az alopecia totalis nevű betegség miatt, szóval csak ezért nincs hippi kinézete. Egyébként vélhetőleg pont ugyanakkora élhetetlen idióta volt, mint Krisztus, és kábé annyira vennék ma komolyan őt is, mint egy harmadéves bölcsészt 5-6 boroskóla után.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 02:04:42

@One China:

Szerintem a női testőr olyan, mint a Guinness vagy a mentaízű, foszforeszkáló óvszer: sosem elég belőle.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.05. 02:06:30

@Rorschach:

Szerintem most rábasztál; egy mondatban magadra haragítani Buddhát és Krisztust: lúzerség.

One China 2009.08.05. 02:08:34

@tiboru:

Na ezzel a mondattal teljesen egyetértek. Arról, hogy mindkettejük követôi agymosott lúzerek nem feltétlenül nevezettek tehetnek.

One China 2009.08.05. 02:10:38

@tiboru:

Ó baszzus, mik vannak? Nekem csak bazsalikomos-kakukkfüves volt, de csak a paradicsomszósztól kezdett világítani, aztán kiderült, hogy a csaj likopinallergiás. Kereshettem másikat hajnal félháromkor!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.05. 02:28:13

@tiboru:

Az igazi gyűlölködő nem ijed meg ilyen kisszerű kóklerektől, mint Krisztus és a Haverjai.
Kérdem én, hol vannak Krisztus trükkjei bármely mai szórakoztatóipari mágus mutatványaihoz?
Borrá változtatott egy kancsó vizet?
David Blaine egyenes adásban kivette a saját szívét!
Ja, és Krisztus túlélt egy keresztrefeszítést, hát miaz, lófasz, David Copperfiledet már sokkal különb módokon is kinyírták.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2009.08.05. 04:44:22

@Rorschach: Tegyük hozzá Krisztusnak azért bőven szüksége volt arra a minimális parasztvakításra. Abban a korban amikor egy kecske kettőt mekegett, már rohant is a falunépe megkövezni 4 szüzet nehogy eljöjjön az ördög értük... A hülye falusiakat lehetetlen volt meggyőzni, ha nem volt a szónoknál egy kis mágia bizony le se szarták.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2009.08.05. 04:48:10

@wertzui1987: meg hát Krisztus sose mondta, hogy létre akarok hozni egy egyházat, és hogy takarodjon mindenki templomba imádkozni. Ennek az üzleti jelentőségét az örmények ismerték fel legelőször...
Nem vagyok 100%-ig antiklerikális de néha elgondolkodtató, hogy a katolikus egyházat csak az különbözteti meg más egyházaktól; a papnak nincs szakálla, és/vagy van előbőre...

Lasombra 2009.08.05. 08:34:56

egyszer láttam egy dokumentumfilmet erről a dzsízösz gyerekről. kiderült, hogy amerikai és a valódi neve Ted. de szépen énekelt.

nagy mázlija volt, hogy a balfék olaszok hajtották végre az ítéletet. naná, hogy ezt is elcseszték. keresztre feszítés? mpfha! ma már egy szigorúbb oviban komolyabb büntetések vannak. az nem éli túl, aki nem akarja.

Pistabá 2009.08.05. 11:33:57

@veiszi: A motorosokat az gyűlöli aki akarna motorozni de nincs elég vér a farkában hogy kipróbálja, vagy anyuci megtiltotta neki és nem mer ellentmondani. Ez szar dolog de én megértelem, cserébe a gyűlölködő látens motorbuzikat nem gyűlölöm csak lenézem.

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.08.05. 13:30:04

Én utálom azokat, akik engem utálnak. Ezáltal nem is tudnám felsorolni, de a világ szinte minden pontjáról vannak bőségesen jeletkezők. De szívemben külön helye van a kisantant országoknak, természetesen, illetve az oroszoknak/kommunistáknak.

Ja, és utálok mindenkit aki akadályozza, hogy minél előbb diktátor lehessek! ;)

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.08.05. 13:32:34

Ez amúgy ilyen blogos pogó-dühöngő? Jó ötlet! :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.05. 14:29:10

gyűlölöm a lelki szegényeket, mert övék a mennyek országa!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.05. 14:33:56

gyűlölöm a lelki szegényeket, mert övék a mennyek országa!

One China 2009.08.05. 14:37:36

@Bastille:

Te viseltes börtön ne ismételgesd magad. Mi vagy te, a tudás anyja?

Czelder Orbán 2009.08.05. 15:23:49

@Bastille:
Gyűlöllek, mert Rejtőt koppintasz!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.05. 16:06:44

Gyűlölöm Rejtőt, mert minden könyvébe a legnagyobb pofonokat a legvékonyabb emberek osztják, de ezt az MMA közvetítések, és a Kimbo Slice féle youtube videók korában már mindenki levágja, hogy hülyeség, kell a tömeg keményen, ha máshoz nem, hát a földharchoz. És nincs olyan, hogy valaki letöri a fél szekeret, és azzal verekszik, Rejtő, átbasztál te álnok, látszik hogy zsidó vagy.
A midikloriánokat mondtam már?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.05. 17:00:37

@Czelder Orbán: gyűlöllek, mert rejtő miatt gyűlölsz!
@Rorschach: gyűlöllek, mert gyűlölöd rejtőt és ezzel engem is gyűlölsz!

Redcap 2009.08.05. 19:20:36

@One China: történetesen székely vagyok, ez mellément:D

One China 2009.08.05. 19:23:34

@Redcap:

Akkor kurvára nem ment mellé. A székely az a román aki nem volt képes megtanulni a román nyelvet. Egy székelyt már gyûlöltem, te csak a második vagy.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.05. 20:06:53

@Redcap:

Maguk székelyek olyan nagyra vannak magukkal, pedig nem is igaz, hogy maguk szartak minket. Jobb ha tőlem tudja az úr.

Redcap 2009.08.05. 21:20:02

@Rorschach: már pedig úgy volt, a Máriás mindenit! Az Open Stage pedig a legnagyobb királyság.

Czelder Orbán 2009.08.05. 21:37:04

Hopp, itt a századik komment!

Láthatólag visszaesett a színvonal, mióta Kína úrral megtárgyaltunk Debrecen sorsát, szóval kapjátok össze magatokat.

@Redcap:
Most döntsd már el, hogy te debreceni vagy vagy székely. Ezen a blogon nem toleráljuk a kettős identitást.

Gyűlöletben teljes kreatív gyűlölködést mindenkinek!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.06. 00:25:13

Megint csak pofázik mindenki, de hol vannak a belengetett ujgurok? kérdem én.

Hogy térek én így nyugovóra?

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2009.08.06. 07:27:59

Gyűlölöm az összes mocskos prolit, akivel tele van a város, főleg pest. De a hegylakó nagyképű kis buzikat is, vascsövet nekik.

Gyűlölöm a bkv-n totyogó retkes lábkörmű tömeget, de a mozgólépcsőn minden áron lejutni akaró lúzereket is; a lecsonkolt kezüket tömném a szájába az összesnek.

Utálom a kürtös, tubás csajokat is, mert mert egytől egyig rondák, meg a szaxi tudásukra büszke kiskurvákat is. Meg a klarinétosokat. Trombitám tokjának kis hegyes lábacskáival szakítanám be a fejüket.

A HR-es kurváknak (statementek, feedbackek stb) csak simán orrlevágás, hogy ha 35 éves koráig nem tudott összeszedni senkit, akkor ez után se tudjon.

Meg a sunnyogó geciket, akik azt mondják, hogy egyik párt olyan mint a másik. Igen bazmeg tudjuk, hogy kire szavaztál te köcsög, hiába komédiázol. Meg a kis köcsög nagyképű fideszeseket, akik még mindig nem tudják felfogni, hogy csak a saját nagyképűségük miatt vesztettek mindkétszer. A szemük láttára családtagok kutyával/lóval történő szétbaszatását ajánlom.

KariKa 2009.08.06. 12:43:20

Gyűlölöm a szomszéd házban lakó nénit, mert van egy kábé 30 négyzetméteres tetőterasza, de csak két kóró fonnyadozik, meg egy szétrozsdásodott fregoli, de az aszott seggét soha ki sem dugja, bazmeg, nem is szellőztet.

Redcap 2009.08.06. 13:28:08

@Czelder Orbán: márpedig székely származású vagyok, Nyíregyházán születtem és Debrecenben élek:D De ez nektek csak jó, több okból lehet engem gyűlölni.

KariKa 2009.08.06. 14:29:25

Azon gondolkodom, lehet-e valakit annyira gyűlölni, hogy le sem szarjuk, milyen származású, hol született és hol él?

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.06. 15:24:27

@KariKa:

Akit le se szarunk, azt le se szarjuk, viszont akit gyűlölünk, azzal törődünk is---

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.06. 15:49:21

Gyűlölöm a Spin Doctors nevű alternatív zenei formációt. Roppant idegesítőek.

One China 2009.08.06. 16:08:05

@KariKa:

Lehet, épp ez zajlik most köztünk. Eszeveszetten gyûlöllek.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.06. 20:50:42

Kisteleki István, te utolsó féreg, elmondhatatlanul gyűlöllek!

A magyar válogatottnak 12 év után megint van egy pici esélye kijutni a VB-re, amihez te személy szerint lószart sem tettél hozzá, legfeljebb keresztbe. Egyszerűen jól jött ki a lépés, van tartása a csapatnak, és így alakult a sorsolásnál a meccssorrend. Nektek viszont a rohadék pénzsóvár haverjaiddal ott az MLSZ-nél -- látva a nép lelkesedését -- azonnal elkezdtek megjelenni a $-jelek a pupilláitokon, és van pofátok 4000 Ft-ot elkérni a kapu mögötti jegyekért.

Igazi gusztustalan magyaros lenyúlás ez, te mocskos geci Kisteleki! Főleg, hogy jóelőre áruljátok a belépőket a portugál meccsre is, nehogy már olcsón kelljen adni, ha esetleg már a svéden elúszna a továbbjutás. Magyaros lenyúlásra nem tudok nektek mást kívánni, mint magyaros lámpavasra felhúzást a felbőszült tömeg által.

Rohadjatok meg az utolsó szemig a kibaszott maffia MLSZ-vezérkarban. Már egy ország gyűlöl benneteket. És csak többen leszünk.

One China 2009.08.06. 21:15:32

@Czelder Orbán:

Ez valóban kitûnô hír, s órák óta koccintgattunk itt a követségen, mikor errôl értesítettek minket:

mindennapiafrika.blog.hu/2009/08/06/algeria_novekvo_kina_ellenesseg

Jellemzô a hálátlan arabokra.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.06. 22:14:48

@Redcap:
Te csak ne ússzál az én farvizemen! Szépen fogalmazz meg önálló gyűlöletet! Téged is gyűlöllek!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.06. 23:45:38

Ahogy egy első generációs keresztény apostol mondta:

"Szólhatok az emberek, vagy az angyalok nyelvén, ha gyűlölet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom."

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.06. 23:47:04

Vagy itt:

"És lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és minden tudományt, hítemmel elmozdíthatom a hegyeket; ha gyűlölet nincs bennem, mit sem érek."

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.06. 23:54:37

@tiboru:
Mindigis tudtuk, hogy a gyűlölet Istennek tetsző dolog. Ezért is bátorkodtunk rendezett keretek közt meghonosítani a magyarok szívében. Hátha ezzel majd levetkőzhetjük a turáni átkot is.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.08.07. 00:41:30

Te szemét, mocskos, aljas geci, aki a Petőfi (igenis Petőfi, a kurva anyád!) rádió hírszerkesztőjének mondod magad! Jól tájékozottak már múlt éjjel, az átlagember pedig tegnap késő délelőtt már tudhatta, hogy verőcén ótvaros gyáva szemét kancigányok támadtak kétszeres túlerőben koncertre menő magyar srácokra.
De te, te anyáddal háló buzeráns, még este 7-koris bemondattad a hírekben, h "szkinhedek támadtak Verőcén romákra és egy ötéves kislányt (purgyét) és anyját (luvnyát) bántalmaztak."
Te mocskos geci állat, mennyit keresel ezzel a munkával? Nyeljél le egy vödörrel Draskovics gecijéből és dögölj bele, te féreg.

Lasombra 2009.08.07. 08:58:00

remélem mihamarabb áttétes hererákja lesz annak a szarjankónak, aki tegnap este a Fehérvári úton túráztatta a szutyok sportkocsiját, amin az egyetlen tuning a kipufogó felhangosítása.

továbbbá szeretném egyenként halántékon suhintani egy wartburg féltengellyel azokat a buzgó nyári munkás diákokat, akik szemetet (szerintük szórólapot) osztogatnak a legforgalmasabb ÉS legszűkebb helyeken ember-elé-állás módszerrel.

Amade (törölt) 2009.08.07. 09:21:27

"Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván,
Háborut emleget és lélekölő viadalt.
S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák
Szép adományairól zengve szeretni tanít!"
(ez vicc)

Ja és gyűlölöm a tót autótolvajokat meg a magyar(országi) liba-, fém- és baracktolvajokat!!!
Rájuk vágni harmincat!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.07. 09:54:11

Gyűlölöm a vadvirágos rétet!

dzsíni 2009.08.07. 17:22:33

Gyűlölöm az olyan debreceni, nyíregyházi vagy miskolci embereket, akik szerint még az állatok neve elé is parasztság névelőt rakni. Ők annyira ostobák, hogy még a barátok köztből sem voltak képesek rendesen elsajátítani az anyanyelvünket. Szerintük ráadásul a jösztök, az egy értelmes magyar szó. Szerintem meg már régen Romániához kellett volna csatolni azt a 3 megyét vagy inkább Ukrajnához, ott élnek tömegével az ő értelmi szintjükön tengődő élőlények.

Redcap 2009.08.07. 17:56:58

@dzsíni: mármint olyan élőlények, akik tudnak rendesen magyarul beszélni?

Stinkfist 2009.08.08. 03:07:01

gyűlölöm azokat a butapestieket, akik a névelőzésen kívül halláskárosodás és nyelvbénulás nélkül ki bírják ejteni a szájukon az "evvel/avval" szavakat. a combino alá fektetném mindet...

One China 2009.08.08. 03:25:16

@Stinkfist:

Ezzel a hozzászólással most mivégett akarod lejáratni magad? Budapestiek nem léteznek.

Lasombra 2009.08.08. 12:14:53

@dzsíni: miért, ez a három város nem ukrán??

elég a Dunát átlépni, és máris kapkodja a fejét az ember, hogy hova került, de a Tiszán túl... arra még a nesöneldzseografik se jár. bár meg tudom érteni őket. konkrétan SEMMI nincs arrafelé, csak ez az elcseszett puszta-romantika, amit még egyes agyhalott költők két évszázaddal ezelőtt nagyra értékeltek, de már a legcsóróbb kelet-német turista is megunt úgy 1987 körül. csodálom, hogy addig megéltek a minden ingertől mentes prérijükből.

Redcap 2009.08.08. 14:46:33

Gyűlölöm a Lasombra klánt, mert az Obtenebration egy szarig tápolt, undorító diszciplína, és, mert azt hiszik, hogy a Ventrue-k nyomába érhetnek.

Gyűlölöm a Tanulmányi Osztály dolgozóit akik tízkor kezdenek dolgozni, tizenegykor elmennek kávézni, délben pedig véget is ér az ügyfélfogadásuk. Utálom a TO-s néniket akiknek van pofájuk a képembe mondani, hogy most nem érnek rá, miközben a monitoron ott világít mögöttük a pasziánsz és csipog az msn. Felgyújtanám valamennyit.

Redcap 2009.08.09. 11:22:33

Jaigen.
Mindennél jobban gyűlölöm a Szigetlakókat.

Lasombra 2009.08.09. 18:28:00

a Szigetlakó tényleg ocsmány egy fajta. utálom, hogy egyet kell értenem egy debrecenivel.

a Lasombráknak meg kifejezett visszalépés lenne a válogatós, kékvér kurafiak nyomába érni. (a nicknév ne zavarjon össze, a malkávok a legjobb fejek :D)
ja, és utálok olyasmikről írni, amit az olvasók zöme úccse ért.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.09. 18:35:16

@Lasombra:
Gyűlölöm azokat, akik olyan dolgokról diskurálnak nyilvános fórumon, amit sokakkal egyetemben nem értünk.

Lasombra 2009.08.09. 18:40:10

@Gudea enszi: azokról nem is beszélve, akik csak sírnak, ahelyett nyitnának egy nyominger guglit. :)
(a pirossapkás kezdte!!!!)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.09. 18:49:59

@Lasombra:
Gúglit arra nyitok ami érdekel. Ez nem. És gyűlölöm ha kioktatnak. :)

dzsíni 2009.08.09. 20:58:24

Gyűlölöm a galambokat is, repkedő patkányok.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.11. 12:31:18

@Redcap:

Á, nincs maradéktalanul igazad. Én például ismerek olyan téóst, aki kifejezetten nem gyűlöletre termett.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.12. 22:47:16

gyűlöllek vladimir vluk, te sehonnani bitang tót!

Valandil 2009.08.13. 11:50:11

Minek aprózni a dolgokat:

Sok hülye déli kis buzzancs!!! (Én vagyok az egyetlen, aki az Északi-sarkon él!)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.08.13. 21:23:01

Gyűlölöm a hajnali napsugarat.

Jamal_Fraser 2009.08.16. 20:47:13

Gyűlölöm a Féreg Rucskát, mert undorító szóviccet küldött tegnap.

boriv19 2009.08.18. 15:25:03

Szívből és zsigerből gyűlölöm azt a rohadt büdöslábú Luminitát.

fekete mancs 2009.08.21. 01:48:32

gyulolom a tuzijatekot meg az egesz kibaszott parasztvakitast.

One China 2009.08.21. 01:58:49

@fekete mancs:

Én meg téged mert lenézed legszentebb ünnepünket. Biztos olyan helyen laksz ahonnan nem látod, s az irigység beszél belôled. Bár ma már vidéken is sok helyen van tûzijáték. Külföldi vagy tanyasi lehetsz. Vagy megvakított paraszt.

fekete mancs 2009.08.21. 14:23:07

@One China: vag az eszed, de ettol semmivel sem vagy kevesbe gyuloletre melto. kulfoldon tanyazom, de amikor pesti lakos voltam, akkor is gyuloltem ezt a meregdraga, semmiresejo felhajtast. kulonosen, miutan a tornado beleolt feltucat embert a Dunaba legszentebb unnepunk kereteben. ugyhogy most mar gyulollek teged, a vihart, a tuzijatekot meg azt, hogy mindezek ellenere vannak, akik ugy ugy latjak, hogy megis kurvajo otlet erre minden evben egy rakas penzt kihajitani az ablakon.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2009.08.24. 00:36:38

@Jamal_Fraser: Gyűlölöm a Féreg Szasszert, mert bár fajilag fehérnek néz ki, kulturálisan cigányként tengeti szánalmas életét. Legszívesebben belehagyományőrizném a Dunába!

One China 2009.08.25. 03:27:54

@fekete mancs:

Ez a rengetegnek tûnô pénz mindössze 2-3 végkielégítés, neked meg gondolom néhány havi kereseted. Nekem fontos, hogy halljam a durrogást. Néha meg is nézem. A vihar meg jön. Néha 20-án néha 21-én.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.09.09. 17:14:21

Kedves Slota barátunk azt reagálta Bajnai -- egyébként indokolatlanul békülékeny -- nyilatkozatára, hogy Magyarország próbára teszi Szlovákia türelmét.

Na most te borovicskafoltos, vén alkoholista barom! Mi lesz, ha mi, magyarok túlfeszítjük a húrt? Hm?
Kiborul a sztrapacska? Dühötökben földhöz vágjátok a dróttekercset? Neadjisten az üveglapokat is?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.09.17. 02:34:50

Nehezen hiszem, hogy mindenki ennyire meg van elégedve mindennel, és még egy szemernyi személyeskedő gyűlölet sem kívánkozik ki belőletek. Vagy magatokban tartjátok?!
Gyűlöljük az álszentséget!

One China 2009.09.17. 18:29:51

@Gudea enszi:

Mi bajod van? Írjak egy posztot a zarabokról? Vagy mi bajod van? Te református!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.09.21. 17:09:57

@One China:
Naná, máris kezdd el!

Nem tudok szabadulni a hozzád hasonló gőgös katolikusok iránti gyűlöletemtől. És nem is akarok.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2009.09.22. 12:42:49

Úgy látom, hanyatlik a blog.

Fénykorában biztos jutott volna energia arra, hogy ezen a napon azt a kritikátlan, küldetéstudatos, gyalogosgázoló, autófeltartó masszát jól meggyűlölködjétek, akiknek nincs ki a négy kerekük és még büszkék is rá.

Meg persze azt a méregpufogtató, közveszélyes, gyalogos- és bicikligázoló, belváros- és környezetgyilkos csürhét is kioszthatnátok, akik nem átallanak egy ilyen napon is bűzös harci szekerükre ülni...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.09.23. 00:28:16

@promontor:
Már megbocsáss, de mi csak komoly dolgokkal foglalkozunk. Olyanokkal, amelyek nagyobb hatást váltanak ki, mint egy Budapest szintű jelentéktelen világváros figyelmének a kiérdemelése fél napra.

birdlady 2009.09.29. 21:04:09

Épp azt akartam javasolni, hogy szülessen egy poszt biciklisek és autósok kategóriában. :)

Arszák 2009.10.19. 14:42:45

Gyerekek, nem tudom eldönteni: ti komolyan gondoljátok ezt a gyűlöletes blogot? Vagy pedig csak gőzlevezetésnek, illetve a gyűlölködés fölötti ironizálás gyáva csomagolásának szánjátok? Mert ha az utóbbi, akkor rohadjatok meg!
A gyűlölet a mindent teremtő és talán végre egy szép napon elpusztító erő, ami nem arra való, hogy csúfolják azok, akik képtelenek felnőni hozzá!!:@
No de ha őszinte a gyűlölködésetek, természetesen akkor is számíthattok őszinte gyűlöletemre, csak akkor legalább méltó ellenségként tekintek rátok.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.10.19. 14:55:18

@Arszák:
Gratulálunk! Azon kevesek között vagy, akik értik a céljainkat.
Bizony, ez a blog fából vaskarika, viszont sokkal jobban működik, ráadásul viccesebb is.

nyugtalan 2009.10.19. 16:45:39

@Gudea enszi:
...de ez a várakozás nem vicces...

Fügebor 2009.10.27. 15:20:58

Köcsög autósok meg gyalogosok.

arpiszan 2009.11.09. 13:25:16

Gyűlölöm a varacskosdiszófejű hájas köcsög kollégámat, aki egész nap a pofáját jártatja, nem igaz hogy nem bír csendbe dolgozni, lennék én a főnöke, meghajtanám hogy a seggén kapkodja a levegőt, nem lenne ám ideje hülyeségeket ordibálni reggeltől estig, hogy a lóbaszó kurva anyja vágná ketté a dagadt pofáját a fassszopó rohadéknak dögökjjön meg

arpiszan 2009.11.09. 13:28:12

szétbaszom a fejét mingyár

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.11.13. 20:06:26

Gyűlölt olvasóink!

Nemrégiben megalakult a facebookon a Gyűlölt Ellenségeink Klub. Természetesen a facebookot is rettenetesen gyűlöljük, ha másért nem, azért mert nem magyar.
Viszont ez a lépés azt szolgálja, hogy tovább kovácsolódjék az itteni törzsolvasók közössége, magunkat is beleértve. (Ha elég erős lobbitevékenységet fejtetek ki, talán még Kurtz kollégám is regisztrál erre a szennyedék nemmagyar közösségi portálra.)
Amennyiben érdeklődés van rá részetekről, csatlakozzatok a klubhoz! Ha nincs érdeklődés, akkor viszont el fog halni az egész a francba.

Czelder Orbán 2009.11.14. 12:24:46

A pudvás kurva anyját a primitív, őstahó szomszédomnak, bassza meg!!! Hazajövök hétvégére, hogy kiszabaduljak egy kissé a Budapest nevű Barbaricumból és bassza meg, ez a retkes, trágyaszagú fasz itt cserregteti azt a kibaszott traktorját. Hogy vinné el a gyehenna a cigó kurvájával együtt!!! Persze nyilván Lucifer is undorodva okádná el magát ettől a két lábon járó emberszabású féregtől. Ha még dolgozna, de nem! Inkább a kutyáját kínozza random módon ez az ávósjelölt ősproletár.

Bassza meg! Bassza meg! Bassza meg!!!! Az ilyen aljas gecik vették el az őseim földjét, hogy aztán '90-ben a kedves magyar állam teljesen elbaszott módon kárpótoljon. Gyűlölöm ezt a bandát.

nyílméregbéka 2009.11.14. 19:45:46

Gyűlölöm az átkozott, jobbkezes krumplipucoló-gyártókat, akik nem gondolnak ránk, balkezesekre, és arra kényszerítenek, hogy bicskával hámozzak meg 10 kg krumplit az esti bulira!!
Anyátokat, ti suták!

Egy balkezes!

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2009.11.16. 08:51:19

@nyílméregbéka:
Szeretnék május éjszakáján szétgyakni minden orgonát! (A zongorákat is. Meg a harmóniumokat is. Meg az _ÖSSZES_ rohadék billentyűs hangszert.)
A békák létének egyetlen indoka a rántott békacomb. Cumberland mártással, burgonyakrokettel.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.17. 10:13:38

Gyűlölöm és szívből megvetem az összes unintelligens vagy csak szimplán magyarkodó köcsög sztárocskát és TV/RÁDIÓ-bemondót akik nem képesek a Los Angelest LOSZÁNDZSELESZNEK, Dakart DÁKÁRNAK, Arafatot ÁRÁFÁTNAK mondani, hogy robbanna rájuk a stúdió.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2009.11.17. 11:40:56

@Talon Karrde:
Micsoda problémád van! Amúgy tényleg sok magyar ragaszkodik a jól bevált, kedves "A" betűhöz! :-)
Engem nem idegesít, már tök természetesnek veszem.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.17. 11:52:01

Gyűlölöm azokat az embereket akik bezárták az OPNI-t!

Gabibácsi 2009.11.17. 18:10:49

Gyűlölöm az összes büdöstalpú, mocskoskezű geci autószerelőt, aki a szakmunkás elvégzése után, nem hajlandó a szakmájából megélni. Nem' Még feketén kereskedik az alkatrészekkel, hogy én, mint alkatrész kereskedő ne tudjak geci kevés munkából megérdemelten nagy hasznot húzni. Hogy nyalogassanak herét a dögtelepen. Én is szívesen elmennék nyaralni, olyan cigányhordákhoz mint Brazília, ahova a köcsög maszek szerelők járnak, ahelyett hogy egy napot sem tudok kivenni az évben. Hogy a jó kurva anyátokat' Az Isten mártogasson kardántengelyt belétek!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.04. 15:24:42

@Gudea enszi: Remélem, elhal az egész a francba. Most facebook, holnap twitter, holnapután beszippant a hálózat te agyatlan barom! Hogy utálom az egész webkettes parasztságot, egy célja van, hogy zombivá tegyen mindenkit! Összegyűjtik az akaratlan bábokat egy klubban, aztán majd Mester klikkel egyet és mindenki boldogan végrehajtja a parancsot!

Hová lesz így a NAGYBETŰS ember, a szabad akarat?

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2009.12.09. 14:44:48

A Karácsony, mint gyűlölt ellenség nem ér meg egy posztot? :-)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.09. 15:30:41

@Jobb híján MDF-es:
Karácsonyra meglepetésként rendhagyó poszttal készülünk. Ezenkívül terveink szerint szavazások is gazdagítják majd az év végét. Hiszen a demokráciából sosem elég!

gabesz7004 2009.12.11. 19:35:02

@nyílméregbéka: Én meg gyűlölöm a balkezeseket! Főleg azokat, akik annyira ostobák, hogy nem képesek elősütött, fagyasztott hasiburit venni! Pedig ha igazán gyűlölnétek a sarki zöldségest, akkor nem vennétek nála sima krumplit!
Ja és gyűlölöm ezt a posztot, mert nem frissítik hetek óta! Annyi népet lehetne még gyűlölni! Mi van már a metéltekkel, mi???

gabesz7004 2009.12.12. 01:22:58

@Gudea enszi: Lóf@szt! Igérgettek itt mindenfélét, mintha valami gyűlölt politikusok lennétek, pedig csak szánalmas, gyűlölnivaló idióták vagytok! Én már nem csak titket gyűlöllek, hanem azokat is akik gyűlölnek titeket!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.13. 19:34:18

@gabesz7004:
Csak Gudeát van okotok gyűlölni, az én posztom mindjárt kész, holnap reggeltől olvashatjátok.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.13. 19:35:47

@Kurtz ezredes: gyűlöllek amiért ezt elárultad és nem lesz meglepetés!!!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.14. 04:03:42

@Talon Karrde:
Sajnos a blog.hu karbantart. Ha felkeltem délelőtt kirakom, addig ne várjátok.

Illés Béla 2009.12.20. 21:13:45

GyŰlőlöm hogy munkanélküli vagyok!(és igen b@sszameg tényleg keresem a munkát)
Gyűlölöm hogy nem jelent be senki
Gyűlölöm azokat a "külföldieket"-akik, szó szerint elveszik előlem a munkát.
Gyűlölöm hogy ilyen helyzetbe kerültem.
Gyűlölöm azokat akik ezután b@sztatnak.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.21. 11:29:22

@Illés Béla:

Az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország! Nem elég, hogy tehetségtelen és tehetetlen semmirekellő vagy, még rinyálsz is.

Illés Béla 2009.12.21. 18:58:22

@Panther V.:
Gyűlölöm ha olyanok ítélkeznek felettem,akik nem is ismernek.
Ja és anyád a semmirekellő!

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.21. 19:08:02

@Illés Béla:

Nem ítélkeztem, csak összefoglaltam amit elmondtál. Anyám eddig nem szidott téged, tehát te is csak engem minősíts, ha lehet. Te faragatlan, lusta, siránkozó tahó.

gabesz7004 2009.12.22. 05:45:59

@Panther V.: Én azt gyűlölöm, ha valaki a gyűlölet helyett sértegeti a másikat! Mert a kettő nagyon nem ugyanaz!

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 09:58:20

@gabesz7004:

Egyetértek. Illés Bélához címzett hozzászólásaim ezzel együtt fenntartom, mert nem idevalók.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 10:02:37

@Panther V.:

:-) Ez jól jött ki. Szinte azt mondanám ....i, de nem reklámozom. A lényeg valóban az: Szekeres úr hozászólásai nem idevalók, így az erre adott válaszaim se.

gabesz7004 2009.12.22. 12:00:36

@Panther V.: Gyűlölöm ha valaki megakadályozza embertársát, hogy gyűlölködjön egy kimondottan erre való posztban! :)

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 12:09:45

@gabesz7004:

Gyûlölni nem lehet oktalanul, bele a világba. Illés úr általánosságokban beszélt, ez a gondom. Ennek szerintemm itt nincs helye. Gyûlöllek, mert magyaráznom kell.

gabesz7004 2009.12.22. 12:33:20

Gyűlölöm hogy nem érted meg a gyűlöletes helyzetét, neki igenis van oka gyűlölni a világot, mert nincs munkája. Szerintem ez elég indok! Persze ideírhatta volna, hogy gyűlöli a Lehman Brothers-t s az AIG-t amiért idejuttatták a világot!
Köszönöm megtisztelő gyűlöleted!

Maradok gyűlölettel:
aki voltam!

Illés Béla 2009.12.24. 18:25:04

Gyűlölöm a Lehman Brothers-t és az AIG-t! :)
A helyzetem változott...találtam munkát de nem jelentenek be...na ezt gyűlölöm a legjobban.

Ui:gabesz7004
Rátapintottál a lényegre...nem értem ez másnak miért nem világos.

gabesz7004 2009.12.25. 21:47:51

@Illés Béla: Gyűlölöm ha igazam van! :(

SOK SIKERT!!!

gabesz7004 2010.02.23. 15:07:53

Ezredes, szeretnélek idézni és szembe-köpni-állítani önmagaddal! 2009 tavaszán ez írtad:

"Gondoltunk egy merészet, és mint Gyurcsány Ferenc Lamperth Mónika kezei közül a belügyet, na úgy szerveztük mi is ki az Ugocsából a Gyűlölt ellenségeink rovatot. Egy teljesen különálló egységes egésszé. A posztok között lesz már megismert, de heti minimum 2 új gyűlöletes ellenség is, a megszokott Ugocsa minőségben, csak nektek!"

HOL A HETI KÉT ÚJ POSZT???

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.02.23. 16:02:25

@gabesz7004:
Már készülőben az új poszt, legkésőbb holnap ismét friss gyűlölködés érkezik.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.02.23. 16:07:26

@gabesz7004:
Utáljuk magunkat is meg azokat akik miatt kevesebb idő jut a blogra, de a héten elszabadul a gyűlölet, lesz mit emészteni.

gabesz7004 2010.02.23. 20:12:38

@Gudea enszi: @Kurtz ezredes: Na jó! Akkor nem gyűlőllek benneteket majd annyira! :) (DEHOGYNEM!!!:))

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.02.23. 20:14:27

Amíg nincs új poszt, menjetek, és kakiltassátok tele tiboru gyepét a macskátokkal! :)

gabesz7004 2010.02.24. 10:43:04

@Gudea enszi: S ha nincs macskám? Menjek én? :D

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.02.24. 15:06:58

Kellene egy poszt a köcsög kommentezőkről is!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.04. 08:42:39

Biztosan mindenki észrevette, hogy eltűnt a kínálatból a román poszt. Ennek csakis az lehet az oka, hogy kisvártatva érkezik a bővített változat...

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.04. 15:40:24

"Biztosan mindenki észrevette, hogy eltűnt a kínálatból a román poszt."

Másból sem áll az életem, minthogy két óránként ellenőrzőm, hogy megvan-e a román poszt! :-)

Rich.mond 2010.03.04. 16:59:32

Tényleg eltűnt.
Az örmények keze-e van a dologban?

Illés Béla 2010.03.06. 20:59:52

Szívem legmélyéből gyűlölöm,a rohadt vén kurvákat akik zaklatnak a párkereső oldalon és miután(finoman) szembesítem őket a saját szánalmasságukkal,még engem inzultálnak/zaklatnak,azzal hogy én milyen egy modortalan ember vagyok!
Csak azért mert nem vagyok hajlandó őket megk.rni!
Az összes vén kurvának küldöm gyűlölettel:

www.youtube.com/watch?v=TfekNwxK0e4

Illés Béla 2010.03.06. 21:10:19

Az összes vén k.rurva,menjen a p.csába,aki a párkereső oldalon engem zaklat,mert tényleg finoman,de elutasítom őket és szembesítem saját szánalmasságukkal.
Azok meg tényleg menjenek a k.rva a büdös p.csába,akik ezek után még zaklatnak!
Nekik ezt küldöm,mély gyűlölettel:

www.youtube.com/watch?v=TfekNwxK0e4

Illés Béla 2010.03.06. 21:13:16

Bocsi,elnézést mindenkitől de azt hittem nem ment át... így talán dupla a hatás :)

Czelder Orbán 2010.04.05. 21:15:10

Gyűlölöm a húsvéti tojást! Együnk inkább nyulat!!

GabrisBa 2010.04.30. 00:30:37

Gyűlölöm azokat a rohadékokat, akik miatt a csapból is az folyik, hogy a magyar emberek mennyire sz@rok! Még jobban gyűlölöm azokat, akik ezen a blogon - amely olykor egyértelműen az abszurd humor magasságába emelkedik - értetlenkednek, és beszólnak az igazszívű gyűlölködőknek, hogy ők fogják be, mert "csak" magyarok, jobb ha tudják, hol a helyük, stb, stb... Valójában ők a szánalmasak, ami nemcsak gyűlöletre, de gyűlöletkeltésre is okot ad!
Ezen kívül gyűlölöm azokat, akik azt hirdetik, hogy minden ember és nemzet egyenlő és egyenlő értékű! Megnézném az ilyen - gyűlölnivaló - neoliberálist, ha az egyenlőség alapján a vakbélműtétjét végző sebészt kicserélnénk egy semmirevaló (és persze gyűlölnivaló) politikusra, vagy a gyereke nevelését végző tanárt kicserélnénk egy deviánscigányra (akit persze határtalanülgyűlölünk)!

Pekár Szabi 2010.05.12. 09:33:09

Jól van GarbaiSándor, vörös lepel rád..

petrov144 2010.05.19. 19:29:10

Gyűlölöm a beképzelt többdiplomás (főleg jog) picsákat, gyűlölöm azt aki felveszi a telefont és utána félrerak egy időre, aki nem csinálja meg amit vállalt és magamat is kibaszottul rohadtul utálom hogy nincs bennem annyi hogy elhívjam a lányt aki tetszik

gabesz7004 2010.05.22. 00:58:23

Ezredes és Enszi, b....tok meg! Rájöttem a TITOKRA! Tudom ki pénzel titeket! A Magyar Turizmus ZRt! Azért gyűlöltettek meg velünk minden népet, hogy ne legyen kedvünk beutazni kis Földünket és csak itthon költsük a pénzt! :)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.10.06. 21:45:27

Ezennel gyűlölöm

- a Twilight-fanokat
- az olyan filmeket, amik nemhogy a mozijegy árát, de az időt se érték meg (khm mint a MÁTRIX 3 khm)
- Elfriede Jelineket, meg a tanárt, aki kötelezővé tette főiskolán azt a szart
- John Wayne-t, vén hájas rasszista
- ha már itt valaki a húsvéti tojást említette, dögöljön meg, aki a locsolkodást feltalálta
- Rowlingot, amiért megölte Fredet
- Tom Hankset
- Michael Douglast a sunyi pofájával
- bármely kövér, ordibáló germán übermencs hőstenort, aki azt képzeli, hogy el tudja énekelni Peter Grimest (tudja a lófaszt, mind olyan, mint egy eltévedt Trisztán Borisszal beoltva)
- úgy általában a kövér tenorokat
- José Curát, miafaszér játssza az eszit, hogy ő MACSÓ, Che Guevara sokkal jobban nézett ki
- Anna Netrebkót, azt hiszi az a picsa, hogy ő az új Callas, na menjen a francba
- Orlando Bloomot, nyálas kis pöcs
- Keira Knightleyt, még játszani se tud, és ezek ketten mnidig lehúzzák a színvonalat
- John Malkovichot, az idegesítően vontatott francia beszédével (csakis eredeti hanggal az igazi, ha utálni akarjuk)
- Drew Sarichot, bármely szerepben

nyílméregbéka 2010.12.16. 21:28:44

- Fáy Miklóst, amiért most már filmkritikákat is ír,
- és azt az embert, aki ezt hagyja!

Noked-Lee 2010.12.23. 11:29:45

ami régóta érlelődik bennem:
mérhetetlenül gyűlölöm az index címlapról idesereglő-2 sor elolvasása után pattogó-idegeneket védő-magyarokat fikázó-jó eséllyel NYUGATON élő-humorérzékkel nem rendelkező-liberális fasztarisznyákat!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 14:27:38

@Noked-Lee:
Ugyan már, nem kell így kikelni rájuk. Szerintem összességében emelik a minőséget. Egyrészt remekül lehet szórakozni a habzó szájakon, másrészt humoros hozzászólások sokaságát provokálják ki a szerzőkből és az értő olvasókból egyaránt. Ezen aztán megintcsak jól szórakozunk.
És amikor a Magyar Ember jól is szórakozik, akkor valóban mindene megvan, ami a teljes élethez szükséges. :)

Ironfist 2010.12.23. 21:31:59

@Gudea enszi:
És ha a magyar ember jól szórakozik valaki más kárán, azt a Magyar Ember (ez két külön nép) nem tűri, és trollkodásért bannolja a metapediájáról :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 23:08:12

@Ironfist:
Pontosabban:
Ha a Magyar Ember jól szórakozik, azt a görcsei folytán vagy öngyűlölőnek vagy nácinak szegődött magyar ember bannolja a saját megjelenési felületéről, mert az érveknek híján van.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 23:09:21

@Ironfist:
Mi vagyunk a Magyar Emberek, ugyanis minőségbeli különbség van köztünk, és a magyar emberek között. Ezek egyszerűen nem tudnak szabadulni a németektől, azoktól a németektől, akik a frusztrált, fajbeteg osztrákoktól, beférkőző örményektől, őket rövidpórázon tartó zsidóktól és elképesztő mértékben szaporodó törököktől nem bírnak szabadulni.

Ironfist 2010.12.24. 01:01:44

@Kurtz ezredes:
tudtommal mi, akik tudjuk használni a magyar nyelvet, és tudjuk hogy se a "magyar" szó, se az "ember" szó nem tulajdonnév, tudjuk, hogy így mindkettőt kisbetűvel kell írni, és ezért nem mi vagyunk a Magyar Emberek, hanem akik naggggyon nagggyon MAGYARok :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.24. 02:12:43

@Ironfist:
A Magyar Ember/magyar ember -- mint a társam már említette -- minőségbeli különbséget jelenít meg. A kisbetűvel/nagybetűvel írás pedig egyszerű helyesírási vetület, így azoknak, akik magas szinten művelik a magyar nyelvet jogukban áll alakítani, fejleszteni, jelentéskészletében bővíteni azt. Eredetileg mi is iróniának szántuk a kifejezést, de rá kellett döbbennünk, hogy valós jelentést hordoz, így használata indokolt.

Ironfist 2010.12.24. 11:23:30

@Gudea enszi:

Na, tehát, ha jól értem, van a Magyar Ember, aki csak magát hívja Magyar Embernek, mi őket magyar embernek, mert így helyes nyelvtanilag, meg van a Magyar Ember, aki nyelvtanilag magyar ember, de magunkat úgy nevezik, hogy Magyar Ember, megkülönböztetve ezzel magunkat a Magyar Embertől, ami helyesen magyar ember?

Illés Béla 2010.12.24. 15:24:51

Gyűlölöm a karácsonyi vendégvárással együtt járó rengeteg munkát!
Továbbá,gyűlölöm a "szingli" életmódot vallásként űző,az orruknál tovább látni képtelen,a saját intellektusuk hamis tudatának fényében fürdő nőket!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.24. 16:12:08

@Ironfist:
Immár kiválóan átlátod a helyzetet!

@Illés Béla:
A szingli életmódot vallásként űző nők rövid időn belül olyan kemény homok fölé lesznek terelve (ld.: az "Év végi interaktív gyűlölködés" posztban említett könyvet), amelybe esélytelen lesz belenyomni szépséges fejecskéjüket az igazság elől.

Illés Béla 2010.12.24. 16:35:38

@Gudea enszi: Bennetek sohasem csalódom,ellentétben az említett hordához tartozó nőkkel.
Megnyugodtam. :)

Ironfist 2010.12.25. 15:16:41

@Gudea enszi:

Ettől függetlenül én azért úgy írom, hogy magyar ember, mert nyelvtanilag így helyes. A nagybetűzés meg maradjon meg csak lelki dicsnek, gyakorlatban meg a nagymagyaroknak, meg az ángílusoknak-dojcsoknak :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.25. 17:04:16

@Ironfist:
"A német nyelvben minden Főnév nagybetűvel kezdődik. Ez jó ötlet, és ebben a nyelvben a jó ötlet a ritkaság folytán szükségképpen szemet szúr."
(Mark Twain)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.25. 17:21:29

@Gudea enszi:
Nagyon aranyos tud lenni, mikor egy angol anyanyelvű más nyelvet fikáz, főleg ha saját állítása szerint ő nem angol

Ironfist 2010.12.25. 19:00:22

@Gudea enszi:

Hmm, valóban. angol barátainknál nem. Csak mostanában mintha terjedne ez náluk is, sok programban nagybetű minden főnév náluk. Ez tévesztett meg, lévén hiába van nyelvvizsgám, nem vagyok a legprofibb angol nyelvész a világon.

@Kurtz ezredes:

Az angoloknál említettétek, hogy milyen büszkék, kifinomult, és őőőőősrégen kiforrott, kultúrált, és rendkívüli bonyolultsággal bíró nyelvükre? Az amcsik meg még inkább, hisz náluk minden, ami két szótagnál többet tartalmaz, az emberek fejébe születésükkor beépítendő szókurtítógép segítségével automatikusan két szótagúra rövidül. Pl: El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula ---> "ellé"

gabesz7004 2010.12.25. 19:12:57

Véleményem szerint a Magyar nagybetűs írása simán belefér a hazaszeretet és az egészséges nemzettudat fogalmába, még ha nyelvtanilag helytelen is! Persze értem hogy ez nem elég PC és a magyargyűlölők tiltakoznak ilyenkor!

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.01.07. 19:16:48

- gyűlölöm az egl_comm_sales hülyepicsáit, minden szart beletettem a psoztba, amit kérnek, mégsem jelent meg.
- gyűlölöm Manát, modoros fasz, aki ráadásul picsának tetteti magát és úgy öltözik, mint egy tizenéves gót, miközben lehet vagy negyven.

Frontin 2011.01.10. 17:53:01

Gyűlölöm magam, mert mindig mindenkinek megbocsájtok.
Főleg magamnak!

SzJ1982 2011.02.28. 13:36:53

Milyen undorító már, hogy vagy másfél hónapja senki nem ugatott bele? Ennyire elégedettek vagytok, basszátok meg? Hát rohadjatok meg egytől egyig! Mind!

gabesz7004 2011.02.28. 14:27:54

@Szentjóbi János: Gyűlölöm ha valaki itt elégedetlenkedik! Most miért szítod a tüzet ezen a békés oldalon? Gyűlöllek, te rohadék! :D

gabesz7004 2011.03.15. 17:17:45

@melchi zadok: Na végre! Erről van szó! Neked is hasonló jókat cimbora! :)

Illés Béla 2011.03.18. 23:47:38

Gyűlölöm a "fenntartható fejlődés"álnéven az arcunkba nyomott szart!
Gyűlölöm ,hogy ezt nap mint nap hallanom kell.
Basszameg,a fák sem nőnek az égig!
Gyűlölöm,hogy nem nevezik a nevén a kibaszott KAPITALIZMUST.
Gyűlölöm,hogy nem ismerik el hogy ez a szar rendszer,akárcsak a kommunizmus anno,döglődik.
Gyűlölöm,hogy erről az úgynevezett (teszem hozzá,jól megfizetett)
"szakértők" nem beszélnek.
Gyűlölöm,hogy az "ember",ha nincs vagyona,tulajdona,részvénye...akármije,most már valóban semmit nem ér.
Gyűlölöm a humanizmus halálát.
Gyűlölöm az emberiséget tönkretevő kapzsiságot bálványozó médiát,politikusokat ,"embereket".
Gyűlölöm a kibaszott és egyben végtelenül agresszív amerikai egyesült államokat,amiért mindenkire ráerőszakolja a gazdasági fasizmusát,még akár fegyverrel is.
Gyűlölöm a szájbavágott multikat,amiért tönkreteszik az utcámban lévő(és egyben nagyon barátságos,írhatnám,családias)kisboltot,csak azzal,hogy a kibaszott spanyol paradicsomot/akármit,olcsóbban kartelezik be ebbe a nyomorult országba.

Ezt még sorolhatnám,de szerintem átjött a lényeg...köszönöm hogy "meghallgattak".

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 00:00:57

@Illés Béla:
Hát hogyne hallgattunk volna meg! A dolog azonban ennél sokkal egyszerűbb és rövidebb. Te gyűlölöd a germán protestantizmust és a germán protestánsokat, ennyi az egész.

Illés Béla 2011.03.19. 00:14:50

@Gudea enszi: Nézd,én általában egyből értem mire célzol ,de most nem. :)
Nem értem mi köze a germánokhoz (azon kívül,hogy én sváb vagyok),ahhoz amit írtam.
Ha jól tudom a kapitalizmust az angolok találták fel.
Száz szónak is egy a vége...szeretném ha kifejtenéd.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 00:37:11

@Illés Béla:
Hát nem nagyon akarok spoilerezni, mivel egészen biztosan lesz protestánsok poszt is.
A magyar protestánsokra nem vonatkozik a megállapítás, ugyanis esetükben ez az osztrákokkal való szembehelyezkedés jelképe volt, és mint ilyen, messzemenően becsülendő. Ami az osztrákokkal szemben áll, az már eleve csak jó lehet.
A protestáns vallás lényege, hogy az éhező germánok kurvára elunták, hogy Róma szétrablása után se jutott nekik túl sok, mert a termelés továbbviteléhez már túl ostobák voltak. A jókat evőkre tekintő éhező dühével találták ki a protestantizmust, amely lényegében ideológiai háttér a gyakorlati (kalózkodás, gyarmatosítás) és a spekulatív (bankárkodás) harácsoláshoz. Az féktelen, zsigeri, elvtelen, mohó harácsolás pedig megszülte mindazt, amire előbb kiakadtál.

Illés Béla 2011.03.19. 01:09:47

@Gudea enszi: Köszi.
De szerintem ez már bőven túlnőt azon,hogy kizárólagosan egyes rasszokra/vallási csoportokra vetítve igaz legyen.
Inkább úgy írnám,hogy úgy alles cuzammen az egész(tisztelet a kivételnek)emberiségre igaz.
Engem ez dühít.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 01:11:45

@Illés Béla:
Te magad írtad:
"Gyűlölöm a kibaszott és egyben végtelenül agresszív amerikai egyesült államokat,amiért mindenkire ráerőszakolja a gazdasági fasizmusát,még akár fegyverrel is."

Az USA a protestantizmus erős karja.

Illés Béla 2011.03.19. 07:41:51

@Gudea enszi: Valóban,és sajnos az egész világ őket majmolja...vesztünkre.

Illés Béla 2011.03.19. 07:44:46

Jut eszembe.
Lesz,nem csak államokra lebontott,hanem az egész szarkupacot ostorozó poszt?
Szerintem megérettek rá.

Illés Béla 2011.03.19. 22:01:40

@Kurtz ezredes:Köszönöm ezredes. :)
Bár gyűlölöm a várakozást,de most kivételt teszek,mert ha valamely ország megérett a tudományosan megalapozott gyűlöletre,az pont az usa.

gabesz7004 2011.03.20. 18:52:41

Javaslom az amcsi és a zsidó (nem ugyanaz?) posztot egyszerre kirakni, mert utána hamarosan vége lesz azoldalnak! Szóval ne kapkodjatok velük. Aki felvilágosult úgyis tudja hogy gyűlölni kell őket!
A protestánsok miatt viszont ismét protestálnom kell! :) Nem emlékszem hogy Luter találta volna ki a lidlt, vagy a spart, szóval ne varrjuk az Ö nyakába az új kizsákmányolást! Inkább egy másik vallási csoport lehet a felelős!

supernowa 2011.04.01. 17:37:14

Semmi április elseji gyűlölködés??! Pedig valahogy számítottam valami különlegességre, átverésre, ilyesmi..
Hát, azért még van egy kis időtök, hogy ne vívjátok ki mértéktelen s vak gyűlöletemet...de ha így lesz, az sem baj, akkor is várom a következő posztot :)

Noked-Lee 2011.04.04. 07:29:43

BRÉKING! kikiáltották azániát!
index.hu/kulfold/2011/04/04/kikialtottak_azaniat/
mihamarabbi posztot kérek a magyarság ősellenségének számító azánokról!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.04. 11:50:55

@Noked-Lee:
Persze, majd jönnek a Langerhans szigetek után

Jakováli Hasszán 2011.04.08. 15:51:39

@supernowa: Nyugodj meg, már készül, nem is kell sokat aludni és meglátod. Egy hosszú, kalandos világkörüli túra első, rendkívül gyűlöletes és undorító állomása lesz a posztunk. Már most rühelljük őket, pedig még az utólagos kutatómunka is folyik a szerkesztés mellett.

Intizar 2011.04.09. 14:23:43

GYŰLÖLÖM a fingfejű, pudvásszarszívű vatrantyú SZOVJETNÁCIKAT!
Pusztulj el redshon! Táncolni akarok a sírodon!

Letifer 2011.04.13. 21:59:39

Gyűlölöm a faszcibáló ex-osztálytársam, aki naponta 3-4 spamlevelet küld, mert nem képes egy geci vírusirtót felbaszni a kurva gépére.
Gyűlölöm Chameát, mert egy tudálékos ProArt-os talpnyaló.
Gyűlölöm Styxx-et, mert nem tetszenek a hozzászólásai.
Gyűlölöm altoidot is, hasonló okokból.

Egyelőre ennyi. Ja és gyűlölöm az iskolázatlan proletár-kezdeményeket, akik Kőbányait szürcsölve nem képesek megéretni, hogy egye_lőre és nem egyeNlőre.

Letifer 2011.04.13. 22:21:09

Tévedtem, gyűlölöm azokat is akik a kurva névmásokat nagy kezdőbetűvel írják. "Azért, mert tisztelnek _e_ngem..." Lófaszt.

Nina Skye 2011.04.15. 13:44:11

@Letifer: azokat en is, meg akik a szexet sexnek irjak:D

es a ferjem unokaoccset is, mert amikor neha ott dekkol nalunk tikkel es kattog az idegbeteg tinije a hirado alatt.

ezen kivul: a fodraszomat, mert mondtam, neki bazdmeg, hogy puhitsa a hajam vegeit, ne lenyessen belole 15 centit

a szomszed csivavajat, mert szerintem ellopta az egyik papucsomat a haz elott, amikor atbujt a kerites alatt-ha elkaplak neked annyi , csak szolok!

Alcanis Ivennil 2011.05.08. 15:09:16

Gyűlölöm a Napóleon-komplexusos kis pöcsöket.
Gyűlölöm a feketében grasszáló izomagyú rasszistákat. Bónusz pont, ha kakastolluk is van. Húzzanak vissza a kibaszott Horthy-korszakba.
Gyűlölöm az alábbi printeket: Little Bears Café, Fruits Parlor (főleg a piros/rózsaszín), Fantastic Dolly.

Mr. Winston Wolf 2011.05.12. 22:36:59

Komolyan, haljak meg de fényt kaptam: most esett le, hogy miként is fér össze a kuruc antiszemitizmus a szefárd lelkülettel: úgy belerejszolnék az összes bigott, katolikus, Habsburg-párti fasszopó labanc orrlyukába, hogy ihaj! Ottoman power and algerian pirates kick ass!

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.05.16. 09:03:54

a tévénézők nevében gyűlölöm az azerieket. Mi a fene lesz már az azeriek bemutatásával? Tudtommal van örmény szerkesztő.
Szóval mielőtt a blogot is gyűlölném, tessék intézkedni.

Noked-Lee 2011.05.17. 10:21:36

mikor lesz már poszt úgy egyáltalán? hiszen (sajnos) annyi nemzetnek hazudott neveletlen csürhe van szerte a kontinensen és a világon!

gabesz7004 2011.05.17. 15:07:00

@Noked-Lee: Kedvenc ezredesünk február 21-óta nem posztolt. Remélem kutatóúton van s egy gyűlöletes irománnyal örvendeztet meg minket pár nap múlva!

Jakováli Hasszán 2011.05.17. 15:12:47

@Noked-Lee: @gabesz7004: Huhh ne is mondjátok! Nem látok az idegtől basszus! Kedvenc ezredesetekkel egy négykezest írunk, nagyon jó kis kombinált ínyencfalat lesz, a rá következőről nem is beszélve, de hát az a másik két kéz még késlekedik. Beütött a tavasz és enszink meg ezredesünk turbékol ezerrel....

Noked-Lee 2011.05.17. 19:56:44

@Jakováli Hasszán: nincs mese, ezredest meg enszit ki kell baszni a picsába. igazából úgyis rühellte már őket mindenki, csak féltünk megmondani.
kenyeret és posztot a népnek!

lapi 2.1 2011.05.21. 16:25:37

gyűlölöm a knézyt, meg ezt a bicikli-szakértőt - talán sipos, de ez nem biztos - mert egyiknek sincs humorérzéke, mégis végig poénkodják ezeket a gyűlöletesen hosszú kerékpár körversenyeket!

gabesz7004 2011.05.21. 21:46:13

@lapi 2.1: Mi a rossebért nézed????

lapi 2.1 2011.05.22. 15:42:57

@gabesz7004:

mert a zajos és unalmas forma egyet annál is jobban gyűlölöm.

gabesz7004 2011.05.22. 21:39:00

@lapi 2.1: Na jó, újból! Mi a rossebért nézel tv-t? Csak elbutit!

Noked-Lee 2011.05.31. 09:21:19

najólvan, kimondom:
hasszánt a kormányba, kurtzot/enszit a dunába!

Jakováli Hasszán 2011.05.31. 11:44:19

@Noked-Lee: Erre igazából nem nekem kéne reagálnom, de kellemetlenül érzem magam, a fiúk ugyanis a bányában dolgoznak, néha meg fontos kiküldetésen vannak. Nincs kedvem kiállni a parlament erkélyére, hogy megnyugtassam és hazaküldjem az elégedetlenkedőket, ez a szerep nem tetszik, meg én sem szeretem ha kifütyülnek.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.05.31. 12:10:03

@Jakováli Hasszán: ugye a "munka" meg az "időelbaszás" között különbség van. Poszt meg nincs.
Gyűlölök mindenkit.

Noked-Lee 2011.05.31. 15:15:53

@Jakováli Hasszán: dehogy megnyugatni! közéjük lövetni!

Illés Béla 2011.09.29. 21:16:33

Gyűlölöm a kib@szott "nemzeti vágta" elkényeztettet cba-s(szuperkúl tesók) szervezőit,amiért ilyen felületesek voltak!
Őket hajtanám végig egy szögesdróttal és taposóaknákkal szegélyezett szűk ösvényen!
Valamint gyűlölöm,hogy már már arra kell gondolnom a általam nagyra értékelt szerzőkről,hogy az igazán rázós témákról,nemzetekről/vallásokról ,nem(mernek?) akarnak írni semmit.
Gyűlölném ha a végén az derülne ki,hogy ez a nemes küldetés,miszerint legyünk büszkék hazánkra,csak egy rossz vicc lenne minek tanulságos végkicsengése az "igazából csak teszteltünk "befejezés követne.
Ezért,mivel gyűlölök várakozni,elvárom a szerzőuraktól,hogy álljanak elő valami igazán tökös(írhatnám bátor)cikkel,amely valódi ellenségeinket alázza porig.
Remélem hozzászólásom építőjellegű kritikaként értelmeződik a gyűlölt szerkesztőknél.

Addig is... Havy Metal:

www.youtube.com/watch?v=NOnnHDEMMrQ

:)

Illés Béla 2011.09.29. 21:21:07

Gyűlölöm magam ha kapkodási hibát vétek!
Természetesen :HEAVY b@sszameg. :)

Tomislav (törölt) 2011.10.01. 13:02:33

Gyűlölködő Batrátaim! Nemrég véletlenül fedeztem fel az oldalt, azt már néhány éve tudom magamról, hogy látens gyűlölködő vagyok, de úgy érzem most jött el az az idő amikor kiadhatom magamból mindent! Szántam néhány napot, hogy a lehető legtöbb posztot végigolvassa, a kommentekkel együtt, csak egy kérdés maradt rejtély számomra! Ha van egy saját postom, azt hogy tudom elérni, hogy mindenki számára gyűlölhetővé váljon! Gyűlöletteljes üdvözlettel! Tomislav

Tomislav (törölt) 2011.10.01. 13:36:10

Gyűlöletem örökre azoké a vállalkozóké akik minimálbérre jelentik be az embert aztán a többit amit beigértek elfelejtik kifizetni, közben ott alázzák meg a dolgozókat, ahol csak tudják!

traktakoma 2011.10.02. 18:02:38

@Tomislav: és még jobban gyűlölöm azokat a vállalkozókat, akik még be sem jelentenek

Tomislav (törölt) 2011.10.02. 18:12:17

@traktakoma: Mindig is azt vallottam, hogy a szarnak is van fokozata és most egy gyönyörű hasonlat! Köszönöm! Jah és Gyűlöletem!

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.10.05. 08:14:17

Gyűlölöm, hogy feltételezik rólam, hogy keresek annyit a vállalkozásomban, hogy ha kifizetem azt a kibaszott sok járulékot, adót, meg hozzájárulást, marad nekem annyi, amennyiből normálisan meg lehet élni!

Illés Béla 2012.04.06. 00:34:17

Ezt a muzsikát,meg kell osztanom mindenkivel(bár gyűlölök megosztani bármit),mert őszinte.

www.youtube.com/watch?v=vtu8OyWalj0

nickita 2012.04.12. 12:31:21

kapjátok be, gyűlöllek titeket.

Illés Béla 2012.04.14. 17:11:13

Gyűlölném ha az emberek ezt nem néznék meg,mert gyűlöletesen elgondolkodtató :

www.youtube.com/watch?v=giSe_XdnPts

Katamori 2012.05.08. 17:50:49

Én a szlovákokat gyűlölöm, kábé annyira mint a cigányokat. FHU hogy pusztulna el mind

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.19. 15:46:37

@Csehszlovák Kém:
A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka túlságosan beleélte magát a cenzúrába, ezért itt kap választ. Erre azt fogja mondani, hogy azért nem engedte át a hozzászólásomat, mert akkora baromságok voltak benne. A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka tehát nem engedi, hogy ezt mások ítéljék meg. Mindazonáltal cáfolatra hiába is számítunk tőle.

dotoho.blog.hu/2012/05/11/pesti_flash_pragaban/fullcommentlist/1#c16638569

"Magyar nacionalista barátaink csak arról feledkeznek meg"
"Nincsenek nacionalista barátaim"

Dönstd már el kérlek! Ez igazán nem tűnik bonyolult feladatnak. Képes leszel rá?

"A cseh felkelés még május 1-én Přerovban tört ki [...] átterjedt a lázadás Olmücre [...] ezer cseh településen kezdtek el tüntetni"

Magadtól is tudod, hogy mi a különbség felkelés, lázadás és tüntetéssorozat között, vagy szakavatottabb ember segítségére szorulsz? Ha óhajtod, elmagyarázom.

Heydrich megölése tényleg bátor, tökös húzás volt. A szlovák Gabčík lőni próbált, a morva Kubiš gránátot dobott, a cseh társuk, Karel Čurda pedig elárulta őket, hogy a Gestapo kezén végezzék. A merénylet szlovák és morva ellenállás nélkül nem sikerülhetett volna. De legfőképp az egészet megszervező angol titkosszolgálat nélkül nem ment volna. És legeslegfőképpen a Heydrichet a kórházban likvidáló náci kollégái nélkül nem ment volna. Cseh ellenállás nélkül viszont simán.

Magát a prágai felkelést már jópár napja tervezgették, szervezgették, de csak nem bírt kirobbanni. Aztán május 5-én hajnalban megérkezett a szovjetek elől menekülő két, nehézfegyverzettel is felszerelt orosz SS-hadosztály, a vezetőjük, Vlasov megegyezett a cseh ellenállókkal, és megszállta a város jelentős részét. Ezt a németek zokon vették, és kitört a harc. A csehek ekkor mertek előbújni. Aztán az oroszok 8-án reggel beszüntették a harcot a németekkel, és továbbálltak nyugatra. A csehek mit léptek ekkor? Sietve ők is megegyeztek a németekkel, hogy hagyják elmenni őket, cserébe pedig azok nem lövik szét Prágát. Ez nem felkelés, mégcsak nem is lázadás. Ez csak az oroszok köpenyébe kapaszkodás volt. És halottak még szép, hogy voltak. A háború már csak ilyen. Ha egy városban két hadsereg lövöldözi egymást, ott katonák és civilek halnak meg. Ez a cseheken kívül senki más számára nem meglepő.

"bravó, "bátor" német katonák!"
Te most a német katonákat támadod nekem? Hidd el, hogy nem rühelled nálam jobban a genetikusan náci, aljadék németeket! Az biológiailag kizárt.

A háborúpárti Horthy-rendszer nem idegen megszállás volt, hanem egy revizionista kormányzat. A saját kormányunk volt, ezért nem lázadtunk ellene. A náci megszállás ellen meg vszeg azért nem lázadtunk, mert egy hadsereg ellen civilként fellázadni kb. annyi esélyed van, mintha főbelövöd magad. A cseheknél viszont 5 éven át német polgári közigazgatás volt. És ne felejtsük ki az 1942-es, prágai náci szimpátiatüntetést! 200 ezer fővel ez a cseh állam valaha volt legnagyobb megmozdulása. Második a bársonyos forradalom kb. 130 ezerrel.

A 600 ezer zsidót halottnak beállítani súlyos csúsztatás. 435 ezer zsidót deportáltak a németek, de jelentős részük túlélte a háborút. Éppen olyan időket éltünk, amikor nem igazán volt olyan európai nép, amely tűzbe ment volna a zsidók megmentéséért. A magyarok is illeszkedtek a korszellemhez, ez kétségtelen. A 200 ezer magyar honvédot nem vágóhídra küldték, hanem harcolni. Tudod, a háború egy olyan dolog, amikor a katonák elmennek harcolni. Ezért tűrte mindenki. Ez megintcsak egy olyan dolog, amely a cseheken kívül senki számára nem meglepő.

Illés Béla 2012.08.17. 20:15:25

@Gudea enszi: "A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka túlságosan beleélte magát a cenzúrába,",nem vagy egyedül.
Valamennyire már ismersz,így tudhatod hogy nem szoktam trágár vagy közönséges hsz-t írni,de mégis úgy jártam ahogy te.
Ehhez nem kellet mást tennem csak felemlegetnem az általad is említett moderálási elveit,és a te esetedet felhozni példaként.

Egyben megragadnám az alkalmat én is hogy üzenjek neki:
Élvezd ki azt az alányalást amit az általad gondosan megszűrt agyhalott zümmögőkórus szolgáltat a számodra.
Egyben kívánom neked,hogy (az index által erősen támogatott)nézeteid a magyarságról a hazaszeretettről,történelemről minél szélesebb körben ismertek legyenek,hátha megkapod méltó jutalmadat,remélem inkább előbb mint utóbb.

etikone 2012.11.26. 02:25:34

Rühellem a nímand nyomorék hátizsákos buzikat! Baszottul nem láttak semmit eddig az életben, de kurvára nagynak érzik magukat, mert falat másznak, hegyet másznak, pop zenét hallgatnak, csőgatyához hordanak futócipőt, kacsacsőrös bézbólsatyi alatt béna, pattanásos arc, ha lány akkor szedetlen szemöldök, John Lennon szemüveg! Kibaszott Tesco-s hátizsákjukkal. Nyomorékok, akiknek rádió szól a vacak telefonjuk headsetjén. Szavaznak kedvenc énekeseikre a tehetségkutatókon, kocognak a kutyájukkal, és egy buzeráns mondattal nem többek az átlagnál! Gyűlölöm, hogy nagyképűen állítják, hogy még sosem nyúltak drogokhoz, dohányárúhoz, gyógyszerekhez, piához, nem vettek részt orgiákon, nem buliztak soha egyet igazán. Napi 3 fogmosás, este 11 előtt alukálni menni, rendszeres imádkozás a nyomorult istenükhöz. Büszkék, hogy nem esznek gyorsétteremben, mert anyuka kurvajó csirkepaprikást főz. Szavazni sem járnak, mert nekik tökéletesen mindegy. Minden jó. Egy kurva szót sem lehet velük politikáról, művészetekről, zenéről, filmekről beszélgetni. A témáik a sport, edukáció, gyerekek, utazás, hétköznapok körül forognak. Ezek vesznek ajándékba egymásnak wellnesstúrákat, lézerbuborék-ajándékképkockát, egyéni egeret a laptophoz, humorosnak tűnő alsót, nyakkendőt. Verik a mellkasukat, mert havi egyszer színházba járnak, heti egyszer templomba, évi egyszer moziba. Hiába van pénzük, sehol sem veszik ki a részüket a kellemes züllésből, egy kis társadalomból való kiszakadásból. Aftershave, popsikép, egyenletesre vágott haj, szemérmesség, eminenskedés, focilabda, kosárlabda, tenisztatyó. MÁGLYÁRA VELETEK!!!!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.12.06. 09:31:20

@Gudea enszi: Cheszlovák kémre ráfutni, parádés!
A csávó komplett klinikai eset! A demokratikus szlotákia nagy védelmezője, bárkit kitilt a blogjárol aki nem tapsol a libsi rémálmaihoz. Állítólag magyar, de leginkább szloták (olyan cseh aki beszél magyarul..). Aki állítólag Prágában él... másoktól azt halottam, hogy a negyvenhez közel, az anyjánál lakik a panelban! Ha anyu nem váltja ki időben a gyógyszereit olyankor írja az öngyűlöletből fakadó, magyar ellenes böffeneteit! Mondjuk én sikítva röhögök a hülyeségein. Amikor pl. legutóbb elfogyott a skizó gyogyó, előkapta kedvenc uhurszkó témáját, ebben mindíg brillírozik! Simán kifejtette, hogy angolul pl. az Ország az Hungary de a Magyarokat azt Magyarnak hívják. Hát majdnem megfulladtam a röhögéstől. A valóság kicsit sem zavarja!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.12.06. 09:58:18

Egy időben jó biznisznek tűn az occsó magyar nemzeti színű szalag olasz exportja, majd a fransziját exportálni ámerikába. A tuti biznisz azonban az orosz szalag gyártása lenne, a nem kicsi Oroszországon kívül bármelyik neoszláv törpe államba lehetne árulni!

lac40 2013.05.05. 07:02:12

Gyűlölöm az öntelt, nagyképű Zeneakadémistákat. Nem mind olyan, de az esetek 95%-ban olyan szinten el van szállva az agyuk, hogy arra szavak nincsenek. Ennek okai a következők:
-a Zeneakadémián két jegy létezik: 4-es, vagy 5-ös. A skála alsó részeit nem használják, mert akkor előjönne az, mennyi tehetségtelen, nagyképű fasz leledzik ott, és az egyetem nívója csökkenne
-a felvételi eljárás pofára megy, az írásbeliken oly mértékben csalnak, hogy arra szavak nincsenek. Efölött az oktatók szemet hunynak
-lenéznek másokat, legyen az műszakis, bölcsész vagy bármi más, de még a saját társaikat is lenézik, akik máshová járnak, ahol használják a skála alsó részeit is. Ezért ők nem lesznek nagyképűek, de ezek a semmire azok...

Az egyik azt mondta egyszer, kétféle ember létezik: az aki a Zeneakadémiára jár, illetve az, aki csak szeretne. Azt hittem, hogy orronvágom érte (mert aki gépészmérnök akar lenni, az nem jár oda), mert nagy volt neki. Amúgy oda sok júden jár, de az már másik kérdés. Meg az is más kérdés, hogy mennyit ér a diplomájuk...

szekertabor · provo.blog.hu 2013.07.16. 16:58:58

Tele van a puttonyom a műszálas üleppuhított biciklismezbe és áramvonalas bringasisakba öltözött sportkerékpárosokkal, akik a közutakon nyomják a csilivili MB-jukkal. A közutak közlekedésre vannak, nem sportpályák. Gyűlölöm azokat, akik miatt nem tudok átmenni a szomszéd faluba, mert falkába verődve tekernek felfelé az emelkedőn 1 Km/h sebességgel, és nem lehet őket szabályosan megelőzni, mert nem tudod, mi jön éppen szembe a dombtető mögött.

Semmi bajom a micisapkás alkoholista bácsival, aki átkerekezik a szomszédba, hogy megigyon egy pár felest. Sem a hátizsákos vagy kosaras nénivel, aki bevásárolni teker az úton. Ezek közlekednek. De a sportolni vágyók menjenek a sportpályára, vagy építtessenek maguknak bicikliutakat. Vagy ha akkora vagányok, menjenek a földutakon.

omron 2013.07.30. 08:41:31

Gyűlölöm a sok b*zi nyamvadt korcs úrvezetőt, akiknek annyira nincs térérzékük, hogy nem mernek előzni egy biciklist, ha a szembesávban jön egy maruti!
Gyűlölöm a 73 sebességes, teleszkópos, rigórugós, kevlárkarbongumis, hidraulikahengeres, infrás-lézeres montenbájkosokat, akik tizenöttel kóvályognak a belvárosban.
Továbbá az összes olyan biciklist, akik menő csapatok mezeit veszik meg a menő boltokban, és egyszer sem xartak be az erőlködéstől Aggteleknél, Pannonhalmán, a Misinán, vagy a Budai hegyekben.
Gyűlölöm továbbá a renccerváltást, mert előtte csak az igazgatóknak, párttitkároknak meg orvosoknak volt zsigulija, wartburgja, trabantburgja, azoktól meg el lehetett férni az országutakon, nem voltak olyan sokan...
Gyűlölöm a kerékpárútnak nevezett izéket, amiket kátyúzók dobáltak le a platóról, teregettek szét, majd okos szakemberek dicsekedtek, hogy már nem kell a kerékpárosoknak gyakorolni a halálfélelmet az utakon.
Ja! Csak a kerékpárúton. Mikor tolat elém valaki, kerülgetem a tejesnénit, (hol van az már...) a sóderkupacot, a kutyákat, a benövő csalánt, a kömívesbrigádot, a vetélt gyereket.
Most mi a fenét csináljak biciklizés helyett? Kosárlabda, kajak, lovasíjászat? Amihez kéz-láb-szem kell, abban jó vagyok. Amihez ész is, abban már nem annyira. Van ezeknek is olyan fílingje, mint amikor a busz mögötti vákumban sepersz kilencvennel, a hátsó ablakban meg gúvadnak a szemek?
Tényleg, az megvan, hogy sarga csovon kapaszkodik, szeme uveges, fulebol drot log ki - mi az? Diák a buszon.
Fú de felhúztam magam! Megyek, kibontok egy bikavért, hogy még reggelig kijózanodjak, mert menni kell anyagért, utánfutóval.

Gibson Adolf Mel 2013.09.07. 03:29:46

Megvetem az neten osztó, agresszív/furmányos kéttojásos házi metélt vélemény ügynököket!

Intizar 2013.09.10. 12:18:40

Gyűűűűűlölöm az agyatlanokat, akik azt mondják, "úgyhogy", mikor kifogy belőlük a félcédulás gondolat. Tanuld meg, b*meg, elfogadni, hogy nincs több mondanivalód, és ilyenkor fejezd be a mondatot tisztességesen. Ponttal a végén.

Thyhor 2014.02.03. 10:31:28

Gyűlölöm a cigányokat, az összes magyar és nemmagyar kereskedelmi csatornát és a kínálatukat,Győzikét,Bódi Gusztit,Lagzi Lajcsit,Schobert Norbit,Annetkát és még sorolhatnám...ezeket a zsidóbérenc mocskokat,a való világot és azt hogy degradálják az országot.Gázkamrát érdemelnének ezért a leépítő tevékenységért.Utálom még ezen kívül a habart krumpli levest,a szlávokat,a komputeremet amikor belassul,a buzikat,a transzokat,az okostojásokat az egyetemen...Utálom amikor a képembe hazudnak,amikor rendet rak valaki az asztalomon és kurvára utálom ha valaki nem tud konkrétan válaszolni a kérdésemre hanem metaforákkal vagy ironikus heccelésekkel felel,hogy égnének az olyanok a pokolban!!!

Evam 2014.03.04. 16:19:12

Gyűlölöm Apámat és anyámat, mert felelőtlenül vállaltak erre a világra. Gyűlölöm őket, hogy átmosták az agyam az ő életérzésükkel, gondolataikkal, hazugságaikkal, képmutatásaikkal és ezt beállították jónak előttem. Gyűlölöm, hogy emberek másokon uralkodnak. Gyűlölöm, hogy a szülők gyermekeiken uralkodnak és agymosottakká válnak és miattuk szívnak egész életükben.

gyűlölök minden képmutató kapcsolatot, gyűlölöl hogy hazugság létezik a világban, gyűlölöm a manipulációt, gyűlölöm, hogy egymást kihasználják az emberek.

Gyűlölöm, hogy valamikor én is Ő hozzájuk tartoztam!!!!!!!

Gyűlölöm Németh Sándort a hit gyülekezete vezetőjét, aki ezreket manipulál és használ ki. Gyűlölöm, hogy ráveszi az embereket hogy abban higyjenek amiben ő, hogy kicsalja a pénzükez a szegény emberekből is, kihasználva őket, mert tudja hogy sérült emberek!!!!!!!!

Gyűlölöm a múltam, gyűlölöm a régi önmagam!

Gyűlölöm, hogy valaha is hozzájuk tartoztam!!!

Illés Béla 2014.04.30. 22:30:01

Gyűlölöm hogy elérkeztem arra pontra,mikor már a "rendszer"egy olyan kis részévé zsugorodtam,többek közt a"a rugalmas munkaidőnek"köszönhetően mintha nem is léteznék...Tényleg csak ennyi az életünk?

mayorlacko 2015.05.06. 11:33:18

Gyűlölöm a dickboekot és nem értem miért ragszkodtok hozzá ennyire kitartóan. Ok, nem törekedtek széles népszerűségre és talán kevesebb az idióta háesz, de esetleg a disgusting disqus? Ha rangon aluli, elfogadom, viszont akkor sem lépek rá arra a népszerű közösségi oldalra és talán vagyunk így még páran.

omron 2015.11.01. 16:42:57

Nem köszönök!
Mi a fax értelme van a netnek, ha fél percig tart, mire egy oldal betölltődik?
Mert a ványadt, punnyadt, sörhasú, szar geci szemétláda webmester félti a munkahelyét, és nem mer beszólni a megbízójának? A szájtnak arról kéne szólni, hogy vezesse az oda látogatót, nem arról, hogy félrevezesse! Tudom, hogy a reklám makes the world go round, de akkor is ba...xxxák +!
Ez természetesen nem ide szól. csak dühöngök!

omron 2015.12.20. 15:39:45

Ablak, ahogy Kapus Vilijem kitalálta. Címsor, menüsor, eszközsor, tulajdonságsor. És mondá az űr, hogy ez így jó!
És jöttek sokan, bálványimádók, hamis próféták követői, akik újítani akarnak.
Hát baxxxák meg! Magukat.
Group, ungroup, copy, paste, align, transform, fill, contour.
Ez annyira bonyolult?
Teleszarják az alkalmazást mindenféle óegyiptomi ákombákom hieroglifákkal.
Hosszú évek után se tudom, melyik paca az import, melyik az export. Meg kell pihentetnem fölötte az egérkurzort, hogy kiírja.
Rohadjon szét a zagya!
Azért feltételezhetné a hujjje szoftveróriás, ha valaki megvesz egy grafikai vagy tördelő vagy szövegszerkesztő xart, az olyan olvasni is tud!

omron 2015.12.20. 15:58:18

Eltűnt a beírásom!
Szóval! ELTE BTK-s hölgyeknek:
Legyél Abdullah negyedik felesége!

omron 2016.01.25. 07:38:31

Már megint a pedagógusokat tolják a pofámba hétfőn reggel! Negyvenvalahány éve kezdtem az első elemit, azóta biztosan sztrájkolnak. Minek tanítsak az iskolában, akkor ki fog jönni magánórára?
Az a csoda, hogy megtanultam a betűket. Nem a tanárok miatt, hanem mert érdekelt old satterhand meg vinetu sorsa.