Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Gyűlöllek te rohadék [...]! – személyeskedőposzt

2009.08.04. 02:04 - Gudea enszi

Úgy döntöttünk, hogy olvasóinkkal egyetértésben újabb lovat adunk a webkettő alá. Tovább haladunk az interaktivizálódás fényes útján, a demokratikus kultúra illatos virágoskertje felé. Közkívánatra íme, itt a személyeskedő-gyűlölködőposzt. Nevezhetnénk akár "szobának" is, hiszen az aktivitásotokat látva számítunk a poszt elcsetesedésére. Éppen e célból hoztuk létre, úgyhogy ne zavartassátok magatokat, csak bátran mondjátok meg a rohadéknak az igazságot!

     Ez természetesen nem azt jelenti, hogy abba kell hagyni a cikkek alatti kommentelést; itt viszont  kulturált gyűlölködés keretében rendezhetitek le a posztokhoz közvetlenül nem kapcsolódó, ám jogos sérelmeken alapuló ellentéteiteket (ez eleve kommunikációs csapda, hiszen kizárólag jogos sérelem létezik).

     Korábban lefektettük a gyűlölködési szakmódszertanban, hogy a képzett gyűlölködő nem egyéneket, hanem közösségeket gyűlöl. Ezen tételünket továbbra is fenntartjuk, hiszen az egyéni megbocsátásra való természetes emberi hajlam jóvátehetetlen károkat tehet a gyűlöletben. Ugyanakkor részben módosítanunk kell, ennek pedig ti vagytok az okai. Örömmel tapasztaljuk, hogy tevékenységünk nem hiábavaló, és páran remekül alkalmazzátok eme nemes, ám fiatal tudomány szakmai alapjait, nevesül az objektivitást és az általánosítást. Azt is észre kellett vennünk, hogy az alapelveket általában sikerrel vetítitek át egyénekre is, és az érvek közt továbbra is a közösséghez tartozás a döntő. A tudomány fiatalságából fakad, hogy művelőivel együtt alakul, változik. A tapasztalatok fényében tehát arra biztatunk mindenkit, hogy bátran személyeskedjen a gyűlölt ellenséggel, de eközben mindig tartsátok szem előtt, hogy akit gyűlöltök, az valakik közé tartozik. Márpedig ti azokat a valakiket gyűlölitek igazán.

Idegen – idegenszívű?
MSZP-s – Fideszes?
Horthysta – kádárista?
Budapesti – vidéki?
Budai – pesti?
Hegyvidéki – síkvidéki?
Anyaországi – határontúli?
Fradista – Újpestes?
Kapitalista – kommunista?
Jézus – Darwin?
Nemes – paraszt?
TV2-s – RTL Klubos?
Adidasos – Nike-s?
Pálinkás – tequilás?
Vállalkozó – állami alkalmazott?
Van sapkája – nincs sapkája?
Depeche Mode-os – Duran Duran-es?
Zsidó – cigány?

Oltsd le a mocskos rohadékot, hogy a lába se érje a Szent Magyar Anyaföldet!

Címkék: pina gyűlölet személyeskedés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr611287338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czelder Orbán 2010.04.05. 21:15:10

Gyűlölöm a húsvéti tojást! Együnk inkább nyulat!!

GabrisBa 2010.04.30. 00:30:37

Gyűlölöm azokat a rohadékokat, akik miatt a csapból is az folyik, hogy a magyar emberek mennyire sz@rok! Még jobban gyűlölöm azokat, akik ezen a blogon - amely olykor egyértelműen az abszurd humor magasságába emelkedik - értetlenkednek, és beszólnak az igazszívű gyűlölködőknek, hogy ők fogják be, mert "csak" magyarok, jobb ha tudják, hol a helyük, stb, stb... Valójában ők a szánalmasak, ami nemcsak gyűlöletre, de gyűlöletkeltésre is okot ad!
Ezen kívül gyűlölöm azokat, akik azt hirdetik, hogy minden ember és nemzet egyenlő és egyenlő értékű! Megnézném az ilyen - gyűlölnivaló - neoliberálist, ha az egyenlőség alapján a vakbélműtétjét végző sebészt kicserélnénk egy semmirevaló (és persze gyűlölnivaló) politikusra, vagy a gyereke nevelését végző tanárt kicserélnénk egy deviánscigányra (akit persze határtalanülgyűlölünk)!

Pekár Szabi 2010.05.12. 09:33:09

Jól van GarbaiSándor, vörös lepel rád..

petrov144 2010.05.19. 19:29:10

Gyűlölöm a beképzelt többdiplomás (főleg jog) picsákat, gyűlölöm azt aki felveszi a telefont és utána félrerak egy időre, aki nem csinálja meg amit vállalt és magamat is kibaszottul rohadtul utálom hogy nincs bennem annyi hogy elhívjam a lányt aki tetszik

gabesz7004 2010.05.22. 00:58:23

Ezredes és Enszi, b....tok meg! Rájöttem a TITOKRA! Tudom ki pénzel titeket! A Magyar Turizmus ZRt! Azért gyűlöltettek meg velünk minden népet, hogy ne legyen kedvünk beutazni kis Földünket és csak itthon költsük a pénzt! :)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.10.06. 21:45:27

Ezennel gyűlölöm

- a Twilight-fanokat
- az olyan filmeket, amik nemhogy a mozijegy árát, de az időt se érték meg (khm mint a MÁTRIX 3 khm)
- Elfriede Jelineket, meg a tanárt, aki kötelezővé tette főiskolán azt a szart
- John Wayne-t, vén hájas rasszista
- ha már itt valaki a húsvéti tojást említette, dögöljön meg, aki a locsolkodást feltalálta
- Rowlingot, amiért megölte Fredet
- Tom Hankset
- Michael Douglast a sunyi pofájával
- bármely kövér, ordibáló germán übermencs hőstenort, aki azt képzeli, hogy el tudja énekelni Peter Grimest (tudja a lófaszt, mind olyan, mint egy eltévedt Trisztán Borisszal beoltva)
- úgy általában a kövér tenorokat
- José Curát, miafaszér játssza az eszit, hogy ő MACSÓ, Che Guevara sokkal jobban nézett ki
- Anna Netrebkót, azt hiszi az a picsa, hogy ő az új Callas, na menjen a francba
- Orlando Bloomot, nyálas kis pöcs
- Keira Knightleyt, még játszani se tud, és ezek ketten mnidig lehúzzák a színvonalat
- John Malkovichot, az idegesítően vontatott francia beszédével (csakis eredeti hanggal az igazi, ha utálni akarjuk)
- Drew Sarichot, bármely szerepben

nyílméregbéka 2010.12.16. 21:28:44

- Fáy Miklóst, amiért most már filmkritikákat is ír,
- és azt az embert, aki ezt hagyja!

Noked-Lee 2010.12.23. 11:29:45

ami régóta érlelődik bennem:
mérhetetlenül gyűlölöm az index címlapról idesereglő-2 sor elolvasása után pattogó-idegeneket védő-magyarokat fikázó-jó eséllyel NYUGATON élő-humorérzékkel nem rendelkező-liberális fasztarisznyákat!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 14:27:38

@Noked-Lee:
Ugyan már, nem kell így kikelni rájuk. Szerintem összességében emelik a minőséget. Egyrészt remekül lehet szórakozni a habzó szájakon, másrészt humoros hozzászólások sokaságát provokálják ki a szerzőkből és az értő olvasókból egyaránt. Ezen aztán megintcsak jól szórakozunk.
És amikor a Magyar Ember jól is szórakozik, akkor valóban mindene megvan, ami a teljes élethez szükséges. :)

Ironfist 2010.12.23. 21:31:59

@Gudea enszi:
És ha a magyar ember jól szórakozik valaki más kárán, azt a Magyar Ember (ez két külön nép) nem tűri, és trollkodásért bannolja a metapediájáról :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 23:08:12

@Ironfist:
Pontosabban:
Ha a Magyar Ember jól szórakozik, azt a görcsei folytán vagy öngyűlölőnek vagy nácinak szegődött magyar ember bannolja a saját megjelenési felületéről, mert az érveknek híján van.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.23. 23:09:21

@Ironfist:
Mi vagyunk a Magyar Emberek, ugyanis minőségbeli különbség van köztünk, és a magyar emberek között. Ezek egyszerűen nem tudnak szabadulni a németektől, azoktól a németektől, akik a frusztrált, fajbeteg osztrákoktól, beférkőző örményektől, őket rövidpórázon tartó zsidóktól és elképesztő mértékben szaporodó törököktől nem bírnak szabadulni.

Ironfist 2010.12.24. 01:01:44

@Kurtz ezredes:
tudtommal mi, akik tudjuk használni a magyar nyelvet, és tudjuk hogy se a "magyar" szó, se az "ember" szó nem tulajdonnév, tudjuk, hogy így mindkettőt kisbetűvel kell írni, és ezért nem mi vagyunk a Magyar Emberek, hanem akik naggggyon nagggyon MAGYARok :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.24. 02:12:43

@Ironfist:
A Magyar Ember/magyar ember -- mint a társam már említette -- minőségbeli különbséget jelenít meg. A kisbetűvel/nagybetűvel írás pedig egyszerű helyesírási vetület, így azoknak, akik magas szinten művelik a magyar nyelvet jogukban áll alakítani, fejleszteni, jelentéskészletében bővíteni azt. Eredetileg mi is iróniának szántuk a kifejezést, de rá kellett döbbennünk, hogy valós jelentést hordoz, így használata indokolt.

Ironfist 2010.12.24. 11:23:30

@Gudea enszi:

Na, tehát, ha jól értem, van a Magyar Ember, aki csak magát hívja Magyar Embernek, mi őket magyar embernek, mert így helyes nyelvtanilag, meg van a Magyar Ember, aki nyelvtanilag magyar ember, de magunkat úgy nevezik, hogy Magyar Ember, megkülönböztetve ezzel magunkat a Magyar Embertől, ami helyesen magyar ember?

Illés Béla 2010.12.24. 15:24:51

Gyűlölöm a karácsonyi vendégvárással együtt járó rengeteg munkát!
Továbbá,gyűlölöm a "szingli" életmódot vallásként űző,az orruknál tovább látni képtelen,a saját intellektusuk hamis tudatának fényében fürdő nőket!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.24. 16:12:08

@Ironfist:
Immár kiválóan átlátod a helyzetet!

@Illés Béla:
A szingli életmódot vallásként űző nők rövid időn belül olyan kemény homok fölé lesznek terelve (ld.: az "Év végi interaktív gyűlölködés" posztban említett könyvet), amelybe esélytelen lesz belenyomni szépséges fejecskéjüket az igazság elől.

Illés Béla 2010.12.24. 16:35:38

@Gudea enszi: Bennetek sohasem csalódom,ellentétben az említett hordához tartozó nőkkel.
Megnyugodtam. :)

Ironfist 2010.12.25. 15:16:41

@Gudea enszi:

Ettől függetlenül én azért úgy írom, hogy magyar ember, mert nyelvtanilag így helyes. A nagybetűzés meg maradjon meg csak lelki dicsnek, gyakorlatban meg a nagymagyaroknak, meg az ángílusoknak-dojcsoknak :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.25. 17:04:16

@Ironfist:
"A német nyelvben minden Főnév nagybetűvel kezdődik. Ez jó ötlet, és ebben a nyelvben a jó ötlet a ritkaság folytán szükségképpen szemet szúr."
(Mark Twain)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.25. 17:21:29

@Gudea enszi:
Nagyon aranyos tud lenni, mikor egy angol anyanyelvű más nyelvet fikáz, főleg ha saját állítása szerint ő nem angol

Ironfist 2010.12.25. 19:00:22

@Gudea enszi:

Hmm, valóban. angol barátainknál nem. Csak mostanában mintha terjedne ez náluk is, sok programban nagybetű minden főnév náluk. Ez tévesztett meg, lévén hiába van nyelvvizsgám, nem vagyok a legprofibb angol nyelvész a világon.

@Kurtz ezredes:

Az angoloknál említettétek, hogy milyen büszkék, kifinomult, és őőőőősrégen kiforrott, kultúrált, és rendkívüli bonyolultsággal bíró nyelvükre? Az amcsik meg még inkább, hisz náluk minden, ami két szótagnál többet tartalmaz, az emberek fejébe születésükkor beépítendő szókurtítógép segítségével automatikusan két szótagúra rövidül. Pl: El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula ---> "ellé"

gabesz7004 2010.12.25. 19:12:57

Véleményem szerint a Magyar nagybetűs írása simán belefér a hazaszeretet és az egészséges nemzettudat fogalmába, még ha nyelvtanilag helytelen is! Persze értem hogy ez nem elég PC és a magyargyűlölők tiltakoznak ilyenkor!

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.01.07. 19:16:48

- gyűlölöm az egl_comm_sales hülyepicsáit, minden szart beletettem a psoztba, amit kérnek, mégsem jelent meg.
- gyűlölöm Manát, modoros fasz, aki ráadásul picsának tetteti magát és úgy öltözik, mint egy tizenéves gót, miközben lehet vagy negyven.

Frontin 2011.01.10. 17:53:01

Gyűlölöm magam, mert mindig mindenkinek megbocsájtok.
Főleg magamnak!

SzJ1982 2011.02.28. 13:36:53

Milyen undorító már, hogy vagy másfél hónapja senki nem ugatott bele? Ennyire elégedettek vagytok, basszátok meg? Hát rohadjatok meg egytől egyig! Mind!

gabesz7004 2011.02.28. 14:27:54

@Szentjóbi János: Gyűlölöm ha valaki itt elégedetlenkedik! Most miért szítod a tüzet ezen a békés oldalon? Gyűlöllek, te rohadék! :D

gabesz7004 2011.03.15. 17:17:45

@melchi zadok: Na végre! Erről van szó! Neked is hasonló jókat cimbora! :)

Illés Béla 2011.03.18. 23:47:38

Gyűlölöm a "fenntartható fejlődés"álnéven az arcunkba nyomott szart!
Gyűlölöm ,hogy ezt nap mint nap hallanom kell.
Basszameg,a fák sem nőnek az égig!
Gyűlölöm,hogy nem nevezik a nevén a kibaszott KAPITALIZMUST.
Gyűlölöm,hogy nem ismerik el hogy ez a szar rendszer,akárcsak a kommunizmus anno,döglődik.
Gyűlölöm,hogy erről az úgynevezett (teszem hozzá,jól megfizetett)
"szakértők" nem beszélnek.
Gyűlölöm,hogy az "ember",ha nincs vagyona,tulajdona,részvénye...akármije,most már valóban semmit nem ér.
Gyűlölöm a humanizmus halálát.
Gyűlölöm az emberiséget tönkretevő kapzsiságot bálványozó médiát,politikusokat ,"embereket".
Gyűlölöm a kibaszott és egyben végtelenül agresszív amerikai egyesült államokat,amiért mindenkire ráerőszakolja a gazdasági fasizmusát,még akár fegyverrel is.
Gyűlölöm a szájbavágott multikat,amiért tönkreteszik az utcámban lévő(és egyben nagyon barátságos,írhatnám,családias)kisboltot,csak azzal,hogy a kibaszott spanyol paradicsomot/akármit,olcsóbban kartelezik be ebbe a nyomorult országba.

Ezt még sorolhatnám,de szerintem átjött a lényeg...köszönöm hogy "meghallgattak".

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 00:00:57

@Illés Béla:
Hát hogyne hallgattunk volna meg! A dolog azonban ennél sokkal egyszerűbb és rövidebb. Te gyűlölöd a germán protestantizmust és a germán protestánsokat, ennyi az egész.

Illés Béla 2011.03.19. 00:14:50

@Gudea enszi: Nézd,én általában egyből értem mire célzol ,de most nem. :)
Nem értem mi köze a germánokhoz (azon kívül,hogy én sváb vagyok),ahhoz amit írtam.
Ha jól tudom a kapitalizmust az angolok találták fel.
Száz szónak is egy a vége...szeretném ha kifejtenéd.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 00:37:11

@Illés Béla:
Hát nem nagyon akarok spoilerezni, mivel egészen biztosan lesz protestánsok poszt is.
A magyar protestánsokra nem vonatkozik a megállapítás, ugyanis esetükben ez az osztrákokkal való szembehelyezkedés jelképe volt, és mint ilyen, messzemenően becsülendő. Ami az osztrákokkal szemben áll, az már eleve csak jó lehet.
A protestáns vallás lényege, hogy az éhező germánok kurvára elunták, hogy Róma szétrablása után se jutott nekik túl sok, mert a termelés továbbviteléhez már túl ostobák voltak. A jókat evőkre tekintő éhező dühével találták ki a protestantizmust, amely lényegében ideológiai háttér a gyakorlati (kalózkodás, gyarmatosítás) és a spekulatív (bankárkodás) harácsoláshoz. Az féktelen, zsigeri, elvtelen, mohó harácsolás pedig megszülte mindazt, amire előbb kiakadtál.

Illés Béla 2011.03.19. 01:09:47

@Gudea enszi: Köszi.
De szerintem ez már bőven túlnőt azon,hogy kizárólagosan egyes rasszokra/vallási csoportokra vetítve igaz legyen.
Inkább úgy írnám,hogy úgy alles cuzammen az egész(tisztelet a kivételnek)emberiségre igaz.
Engem ez dühít.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 01:11:45

@Illés Béla:
Te magad írtad:
"Gyűlölöm a kibaszott és egyben végtelenül agresszív amerikai egyesült államokat,amiért mindenkire ráerőszakolja a gazdasági fasizmusát,még akár fegyverrel is."

Az USA a protestantizmus erős karja.

Illés Béla 2011.03.19. 07:41:51

@Gudea enszi: Valóban,és sajnos az egész világ őket majmolja...vesztünkre.

Illés Béla 2011.03.19. 07:44:46

Jut eszembe.
Lesz,nem csak államokra lebontott,hanem az egész szarkupacot ostorozó poszt?
Szerintem megérettek rá.

Illés Béla 2011.03.19. 22:01:40

@Kurtz ezredes:Köszönöm ezredes. :)
Bár gyűlölöm a várakozást,de most kivételt teszek,mert ha valamely ország megérett a tudományosan megalapozott gyűlöletre,az pont az usa.

gabesz7004 2011.03.20. 18:52:41

Javaslom az amcsi és a zsidó (nem ugyanaz?) posztot egyszerre kirakni, mert utána hamarosan vége lesz azoldalnak! Szóval ne kapkodjatok velük. Aki felvilágosult úgyis tudja hogy gyűlölni kell őket!
A protestánsok miatt viszont ismét protestálnom kell! :) Nem emlékszem hogy Luter találta volna ki a lidlt, vagy a spart, szóval ne varrjuk az Ö nyakába az új kizsákmányolást! Inkább egy másik vallási csoport lehet a felelős!

supernowa 2011.04.01. 17:37:14

Semmi április elseji gyűlölködés??! Pedig valahogy számítottam valami különlegességre, átverésre, ilyesmi..
Hát, azért még van egy kis időtök, hogy ne vívjátok ki mértéktelen s vak gyűlöletemet...de ha így lesz, az sem baj, akkor is várom a következő posztot :)

Noked-Lee 2011.04.04. 07:29:43

BRÉKING! kikiáltották azániát!
index.hu/kulfold/2011/04/04/kikialtottak_azaniat/
mihamarabbi posztot kérek a magyarság ősellenségének számító azánokról!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.04. 11:50:55

@Noked-Lee:
Persze, majd jönnek a Langerhans szigetek után

Jakováli Hasszán 2011.04.08. 15:51:39

@supernowa: Nyugodj meg, már készül, nem is kell sokat aludni és meglátod. Egy hosszú, kalandos világkörüli túra első, rendkívül gyűlöletes és undorító állomása lesz a posztunk. Már most rühelljük őket, pedig még az utólagos kutatómunka is folyik a szerkesztés mellett.

Intizar 2011.04.09. 14:23:43

GYŰLÖLÖM a fingfejű, pudvásszarszívű vatrantyú SZOVJETNÁCIKAT!
Pusztulj el redshon! Táncolni akarok a sírodon!

Letifer 2011.04.13. 21:59:39

Gyűlölöm a faszcibáló ex-osztálytársam, aki naponta 3-4 spamlevelet küld, mert nem képes egy geci vírusirtót felbaszni a kurva gépére.
Gyűlölöm Chameát, mert egy tudálékos ProArt-os talpnyaló.
Gyűlölöm Styxx-et, mert nem tetszenek a hozzászólásai.
Gyűlölöm altoidot is, hasonló okokból.

Egyelőre ennyi. Ja és gyűlölöm az iskolázatlan proletár-kezdeményeket, akik Kőbányait szürcsölve nem képesek megéretni, hogy egye_lőre és nem egyeNlőre.

Letifer 2011.04.13. 22:21:09

Tévedtem, gyűlölöm azokat is akik a kurva névmásokat nagy kezdőbetűvel írják. "Azért, mert tisztelnek _e_ngem..." Lófaszt.

Nina Skye 2011.04.15. 13:44:11

@Letifer: azokat en is, meg akik a szexet sexnek irjak:D

es a ferjem unokaoccset is, mert amikor neha ott dekkol nalunk tikkel es kattog az idegbeteg tinije a hirado alatt.

ezen kivul: a fodraszomat, mert mondtam, neki bazdmeg, hogy puhitsa a hajam vegeit, ne lenyessen belole 15 centit

a szomszed csivavajat, mert szerintem ellopta az egyik papucsomat a haz elott, amikor atbujt a kerites alatt-ha elkaplak neked annyi , csak szolok!

Alcanis Ivennil 2011.05.08. 15:09:16

Gyűlölöm a Napóleon-komplexusos kis pöcsöket.
Gyűlölöm a feketében grasszáló izomagyú rasszistákat. Bónusz pont, ha kakastolluk is van. Húzzanak vissza a kibaszott Horthy-korszakba.
Gyűlölöm az alábbi printeket: Little Bears Café, Fruits Parlor (főleg a piros/rózsaszín), Fantastic Dolly.

Mr. Winston Wolf 2011.05.12. 22:36:59

Komolyan, haljak meg de fényt kaptam: most esett le, hogy miként is fér össze a kuruc antiszemitizmus a szefárd lelkülettel: úgy belerejszolnék az összes bigott, katolikus, Habsburg-párti fasszopó labanc orrlyukába, hogy ihaj! Ottoman power and algerian pirates kick ass!

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.05.16. 09:03:54

a tévénézők nevében gyűlölöm az azerieket. Mi a fene lesz már az azeriek bemutatásával? Tudtommal van örmény szerkesztő.
Szóval mielőtt a blogot is gyűlölném, tessék intézkedni.

Noked-Lee 2011.05.17. 10:21:36

mikor lesz már poszt úgy egyáltalán? hiszen (sajnos) annyi nemzetnek hazudott neveletlen csürhe van szerte a kontinensen és a világon!

gabesz7004 2011.05.17. 15:07:00

@Noked-Lee: Kedvenc ezredesünk február 21-óta nem posztolt. Remélem kutatóúton van s egy gyűlöletes irománnyal örvendeztet meg minket pár nap múlva!

Jakováli Hasszán 2011.05.17. 15:12:47

@Noked-Lee: @gabesz7004: Huhh ne is mondjátok! Nem látok az idegtől basszus! Kedvenc ezredesetekkel egy négykezest írunk, nagyon jó kis kombinált ínyencfalat lesz, a rá következőről nem is beszélve, de hát az a másik két kéz még késlekedik. Beütött a tavasz és enszink meg ezredesünk turbékol ezerrel....

Noked-Lee 2011.05.17. 19:56:44

@Jakováli Hasszán: nincs mese, ezredest meg enszit ki kell baszni a picsába. igazából úgyis rühellte már őket mindenki, csak féltünk megmondani.
kenyeret és posztot a népnek!

lapi 2.1 2011.05.21. 16:25:37

gyűlölöm a knézyt, meg ezt a bicikli-szakértőt - talán sipos, de ez nem biztos - mert egyiknek sincs humorérzéke, mégis végig poénkodják ezeket a gyűlöletesen hosszú kerékpár körversenyeket!

gabesz7004 2011.05.21. 21:46:13

@lapi 2.1: Mi a rossebért nézed????

lapi 2.1 2011.05.22. 15:42:57

@gabesz7004:

mert a zajos és unalmas forma egyet annál is jobban gyűlölöm.

gabesz7004 2011.05.22. 21:39:00

@lapi 2.1: Na jó, újból! Mi a rossebért nézel tv-t? Csak elbutit!

Noked-Lee 2011.05.31. 09:21:19

najólvan, kimondom:
hasszánt a kormányba, kurtzot/enszit a dunába!

Jakováli Hasszán 2011.05.31. 11:44:19

@Noked-Lee: Erre igazából nem nekem kéne reagálnom, de kellemetlenül érzem magam, a fiúk ugyanis a bányában dolgoznak, néha meg fontos kiküldetésen vannak. Nincs kedvem kiállni a parlament erkélyére, hogy megnyugtassam és hazaküldjem az elégedetlenkedőket, ez a szerep nem tetszik, meg én sem szeretem ha kifütyülnek.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.05.31. 12:10:03

@Jakováli Hasszán: ugye a "munka" meg az "időelbaszás" között különbség van. Poszt meg nincs.
Gyűlölök mindenkit.

Noked-Lee 2011.05.31. 15:15:53

@Jakováli Hasszán: dehogy megnyugatni! közéjük lövetni!

Illés Béla 2011.09.29. 21:16:33

Gyűlölöm a kib@szott "nemzeti vágta" elkényeztettet cba-s(szuperkúl tesók) szervezőit,amiért ilyen felületesek voltak!
Őket hajtanám végig egy szögesdróttal és taposóaknákkal szegélyezett szűk ösvényen!
Valamint gyűlölöm,hogy már már arra kell gondolnom a általam nagyra értékelt szerzőkről,hogy az igazán rázós témákról,nemzetekről/vallásokról ,nem(mernek?) akarnak írni semmit.
Gyűlölném ha a végén az derülne ki,hogy ez a nemes küldetés,miszerint legyünk büszkék hazánkra,csak egy rossz vicc lenne minek tanulságos végkicsengése az "igazából csak teszteltünk "befejezés követne.
Ezért,mivel gyűlölök várakozni,elvárom a szerzőuraktól,hogy álljanak elő valami igazán tökös(írhatnám bátor)cikkel,amely valódi ellenségeinket alázza porig.
Remélem hozzászólásom építőjellegű kritikaként értelmeződik a gyűlölt szerkesztőknél.

Addig is... Havy Metal:

www.youtube.com/watch?v=NOnnHDEMMrQ

:)

Illés Béla 2011.09.29. 21:21:07

Gyűlölöm magam ha kapkodási hibát vétek!
Természetesen :HEAVY b@sszameg. :)

Tomislav (törölt) 2011.10.01. 13:02:33

Gyűlölködő Batrátaim! Nemrég véletlenül fedeztem fel az oldalt, azt már néhány éve tudom magamról, hogy látens gyűlölködő vagyok, de úgy érzem most jött el az az idő amikor kiadhatom magamból mindent! Szántam néhány napot, hogy a lehető legtöbb posztot végigolvassa, a kommentekkel együtt, csak egy kérdés maradt rejtély számomra! Ha van egy saját postom, azt hogy tudom elérni, hogy mindenki számára gyűlölhetővé váljon! Gyűlöletteljes üdvözlettel! Tomislav

Tomislav (törölt) 2011.10.01. 13:36:10

Gyűlöletem örökre azoké a vállalkozóké akik minimálbérre jelentik be az embert aztán a többit amit beigértek elfelejtik kifizetni, közben ott alázzák meg a dolgozókat, ahol csak tudják!

traktakoma 2011.10.02. 18:02:38

@Tomislav: és még jobban gyűlölöm azokat a vállalkozókat, akik még be sem jelentenek

Tomislav (törölt) 2011.10.02. 18:12:17

@traktakoma: Mindig is azt vallottam, hogy a szarnak is van fokozata és most egy gyönyörű hasonlat! Köszönöm! Jah és Gyűlöletem!

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.10.05. 08:14:17

Gyűlölöm, hogy feltételezik rólam, hogy keresek annyit a vállalkozásomban, hogy ha kifizetem azt a kibaszott sok járulékot, adót, meg hozzájárulást, marad nekem annyi, amennyiből normálisan meg lehet élni!

Illés Béla 2012.04.06. 00:34:17

Ezt a muzsikát,meg kell osztanom mindenkivel(bár gyűlölök megosztani bármit),mert őszinte.

www.youtube.com/watch?v=vtu8OyWalj0

nickita 2012.04.12. 12:31:21

kapjátok be, gyűlöllek titeket.

Illés Béla 2012.04.14. 17:11:13

Gyűlölném ha az emberek ezt nem néznék meg,mert gyűlöletesen elgondolkodtató :

www.youtube.com/watch?v=giSe_XdnPts

Katamori 2012.05.08. 17:50:49

Én a szlovákokat gyűlölöm, kábé annyira mint a cigányokat. FHU hogy pusztulna el mind

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.19. 15:46:37

@Csehszlovák Kém:
A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka túlságosan beleélte magát a cenzúrába, ezért itt kap választ. Erre azt fogja mondani, hogy azért nem engedte át a hozzászólásomat, mert akkora baromságok voltak benne. A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka tehát nem engedi, hogy ezt mások ítéljék meg. Mindazonáltal cáfolatra hiába is számítunk tőle.

dotoho.blog.hu/2012/05/11/pesti_flash_pragaban/fullcommentlist/1#c16638569

"Magyar nacionalista barátaink csak arról feledkeznek meg"
"Nincsenek nacionalista barátaim"

Dönstd már el kérlek! Ez igazán nem tűnik bonyolult feladatnak. Képes leszel rá?

"A cseh felkelés még május 1-én Přerovban tört ki [...] átterjedt a lázadás Olmücre [...] ezer cseh településen kezdtek el tüntetni"

Magadtól is tudod, hogy mi a különbség felkelés, lázadás és tüntetéssorozat között, vagy szakavatottabb ember segítségére szorulsz? Ha óhajtod, elmagyarázom.

Heydrich megölése tényleg bátor, tökös húzás volt. A szlovák Gabčík lőni próbált, a morva Kubiš gránátot dobott, a cseh társuk, Karel Čurda pedig elárulta őket, hogy a Gestapo kezén végezzék. A merénylet szlovák és morva ellenállás nélkül nem sikerülhetett volna. De legfőképp az egészet megszervező angol titkosszolgálat nélkül nem ment volna. És legeslegfőképpen a Heydrichet a kórházban likvidáló náci kollégái nélkül nem ment volna. Cseh ellenállás nélkül viszont simán.

Magát a prágai felkelést már jópár napja tervezgették, szervezgették, de csak nem bírt kirobbanni. Aztán május 5-én hajnalban megérkezett a szovjetek elől menekülő két, nehézfegyverzettel is felszerelt orosz SS-hadosztály, a vezetőjük, Vlasov megegyezett a cseh ellenállókkal, és megszállta a város jelentős részét. Ezt a németek zokon vették, és kitört a harc. A csehek ekkor mertek előbújni. Aztán az oroszok 8-án reggel beszüntették a harcot a németekkel, és továbbálltak nyugatra. A csehek mit léptek ekkor? Sietve ők is megegyeztek a németekkel, hogy hagyják elmenni őket, cserébe pedig azok nem lövik szét Prágát. Ez nem felkelés, mégcsak nem is lázadás. Ez csak az oroszok köpenyébe kapaszkodás volt. És halottak még szép, hogy voltak. A háború már csak ilyen. Ha egy városban két hadsereg lövöldözi egymást, ott katonák és civilek halnak meg. Ez a cseheken kívül senki más számára nem meglepő.

"bravó, "bátor" német katonák!"
Te most a német katonákat támadod nekem? Hidd el, hogy nem rühelled nálam jobban a genetikusan náci, aljadék németeket! Az biológiailag kizárt.

A háborúpárti Horthy-rendszer nem idegen megszállás volt, hanem egy revizionista kormányzat. A saját kormányunk volt, ezért nem lázadtunk ellene. A náci megszállás ellen meg vszeg azért nem lázadtunk, mert egy hadsereg ellen civilként fellázadni kb. annyi esélyed van, mintha főbelövöd magad. A cseheknél viszont 5 éven át német polgári közigazgatás volt. És ne felejtsük ki az 1942-es, prágai náci szimpátiatüntetést! 200 ezer fővel ez a cseh állam valaha volt legnagyobb megmozdulása. Második a bársonyos forradalom kb. 130 ezerrel.

A 600 ezer zsidót halottnak beállítani súlyos csúsztatás. 435 ezer zsidót deportáltak a németek, de jelentős részük túlélte a háborút. Éppen olyan időket éltünk, amikor nem igazán volt olyan európai nép, amely tűzbe ment volna a zsidók megmentéséért. A magyarok is illeszkedtek a korszellemhez, ez kétségtelen. A 200 ezer magyar honvédot nem vágóhídra küldték, hanem harcolni. Tudod, a háború egy olyan dolog, amikor a katonák elmennek harcolni. Ezért tűrte mindenki. Ez megintcsak egy olyan dolog, amely a cseheken kívül senki számára nem meglepő.

Illés Béla 2012.08.17. 20:15:25

@Gudea enszi: "A liberális demokrácia és a szólásszabadság nagy bajnoka túlságosan beleélte magát a cenzúrába,",nem vagy egyedül.
Valamennyire már ismersz,így tudhatod hogy nem szoktam trágár vagy közönséges hsz-t írni,de mégis úgy jártam ahogy te.
Ehhez nem kellet mást tennem csak felemlegetnem az általad is említett moderálási elveit,és a te esetedet felhozni példaként.

Egyben megragadnám az alkalmat én is hogy üzenjek neki:
Élvezd ki azt az alányalást amit az általad gondosan megszűrt agyhalott zümmögőkórus szolgáltat a számodra.
Egyben kívánom neked,hogy (az index által erősen támogatott)nézeteid a magyarságról a hazaszeretettről,történelemről minél szélesebb körben ismertek legyenek,hátha megkapod méltó jutalmadat,remélem inkább előbb mint utóbb.

etikone 2012.11.26. 02:25:34

Rühellem a nímand nyomorék hátizsákos buzikat! Baszottul nem láttak semmit eddig az életben, de kurvára nagynak érzik magukat, mert falat másznak, hegyet másznak, pop zenét hallgatnak, csőgatyához hordanak futócipőt, kacsacsőrös bézbólsatyi alatt béna, pattanásos arc, ha lány akkor szedetlen szemöldök, John Lennon szemüveg! Kibaszott Tesco-s hátizsákjukkal. Nyomorékok, akiknek rádió szól a vacak telefonjuk headsetjén. Szavaznak kedvenc énekeseikre a tehetségkutatókon, kocognak a kutyájukkal, és egy buzeráns mondattal nem többek az átlagnál! Gyűlölöm, hogy nagyképűen állítják, hogy még sosem nyúltak drogokhoz, dohányárúhoz, gyógyszerekhez, piához, nem vettek részt orgiákon, nem buliztak soha egyet igazán. Napi 3 fogmosás, este 11 előtt alukálni menni, rendszeres imádkozás a nyomorult istenükhöz. Büszkék, hogy nem esznek gyorsétteremben, mert anyuka kurvajó csirkepaprikást főz. Szavazni sem járnak, mert nekik tökéletesen mindegy. Minden jó. Egy kurva szót sem lehet velük politikáról, művészetekről, zenéről, filmekről beszélgetni. A témáik a sport, edukáció, gyerekek, utazás, hétköznapok körül forognak. Ezek vesznek ajándékba egymásnak wellnesstúrákat, lézerbuborék-ajándékképkockát, egyéni egeret a laptophoz, humorosnak tűnő alsót, nyakkendőt. Verik a mellkasukat, mert havi egyszer színházba járnak, heti egyszer templomba, évi egyszer moziba. Hiába van pénzük, sehol sem veszik ki a részüket a kellemes züllésből, egy kis társadalomból való kiszakadásból. Aftershave, popsikép, egyenletesre vágott haj, szemérmesség, eminenskedés, focilabda, kosárlabda, tenisztatyó. MÁGLYÁRA VELETEK!!!!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.12.06. 09:31:20

@Gudea enszi: Cheszlovák kémre ráfutni, parádés!
A csávó komplett klinikai eset! A demokratikus szlotákia nagy védelmezője, bárkit kitilt a blogjárol aki nem tapsol a libsi rémálmaihoz. Állítólag magyar, de leginkább szloták (olyan cseh aki beszél magyarul..). Aki állítólag Prágában él... másoktól azt halottam, hogy a negyvenhez közel, az anyjánál lakik a panelban! Ha anyu nem váltja ki időben a gyógyszereit olyankor írja az öngyűlöletből fakadó, magyar ellenes böffeneteit! Mondjuk én sikítva röhögök a hülyeségein. Amikor pl. legutóbb elfogyott a skizó gyogyó, előkapta kedvenc uhurszkó témáját, ebben mindíg brillírozik! Simán kifejtette, hogy angolul pl. az Ország az Hungary de a Magyarokat azt Magyarnak hívják. Hát majdnem megfulladtam a röhögéstől. A valóság kicsit sem zavarja!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.12.06. 09:58:18

Egy időben jó biznisznek tűn az occsó magyar nemzeti színű szalag olasz exportja, majd a fransziját exportálni ámerikába. A tuti biznisz azonban az orosz szalag gyártása lenne, a nem kicsi Oroszországon kívül bármelyik neoszláv törpe államba lehetne árulni!

lac40 2013.05.05. 07:02:12

Gyűlölöm az öntelt, nagyképű Zeneakadémistákat. Nem mind olyan, de az esetek 95%-ban olyan szinten el van szállva az agyuk, hogy arra szavak nincsenek. Ennek okai a következők:
-a Zeneakadémián két jegy létezik: 4-es, vagy 5-ös. A skála alsó részeit nem használják, mert akkor előjönne az, mennyi tehetségtelen, nagyképű fasz leledzik ott, és az egyetem nívója csökkenne
-a felvételi eljárás pofára megy, az írásbeliken oly mértékben csalnak, hogy arra szavak nincsenek. Efölött az oktatók szemet hunynak
-lenéznek másokat, legyen az műszakis, bölcsész vagy bármi más, de még a saját társaikat is lenézik, akik máshová járnak, ahol használják a skála alsó részeit is. Ezért ők nem lesznek nagyképűek, de ezek a semmire azok...

Az egyik azt mondta egyszer, kétféle ember létezik: az aki a Zeneakadémiára jár, illetve az, aki csak szeretne. Azt hittem, hogy orronvágom érte (mert aki gépészmérnök akar lenni, az nem jár oda), mert nagy volt neki. Amúgy oda sok júden jár, de az már másik kérdés. Meg az is más kérdés, hogy mennyit ér a diplomájuk...

szekertabor · provo.blog.hu 2013.07.16. 16:58:58

Tele van a puttonyom a műszálas üleppuhított biciklismezbe és áramvonalas bringasisakba öltözött sportkerékpárosokkal, akik a közutakon nyomják a csilivili MB-jukkal. A közutak közlekedésre vannak, nem sportpályák. Gyűlölöm azokat, akik miatt nem tudok átmenni a szomszéd faluba, mert falkába verődve tekernek felfelé az emelkedőn 1 Km/h sebességgel, és nem lehet őket szabályosan megelőzni, mert nem tudod, mi jön éppen szembe a dombtető mögött.

Semmi bajom a micisapkás alkoholista bácsival, aki átkerekezik a szomszédba, hogy megigyon egy pár felest. Sem a hátizsákos vagy kosaras nénivel, aki bevásárolni teker az úton. Ezek közlekednek. De a sportolni vágyók menjenek a sportpályára, vagy építtessenek maguknak bicikliutakat. Vagy ha akkora vagányok, menjenek a földutakon.

omron 2013.07.30. 08:41:31

Gyűlölöm a sok b*zi nyamvadt korcs úrvezetőt, akiknek annyira nincs térérzékük, hogy nem mernek előzni egy biciklist, ha a szembesávban jön egy maruti!
Gyűlölöm a 73 sebességes, teleszkópos, rigórugós, kevlárkarbongumis, hidraulikahengeres, infrás-lézeres montenbájkosokat, akik tizenöttel kóvályognak a belvárosban.
Továbbá az összes olyan biciklist, akik menő csapatok mezeit veszik meg a menő boltokban, és egyszer sem xartak be az erőlködéstől Aggteleknél, Pannonhalmán, a Misinán, vagy a Budai hegyekben.
Gyűlölöm továbbá a renccerváltást, mert előtte csak az igazgatóknak, párttitkároknak meg orvosoknak volt zsigulija, wartburgja, trabantburgja, azoktól meg el lehetett férni az országutakon, nem voltak olyan sokan...
Gyűlölöm a kerékpárútnak nevezett izéket, amiket kátyúzók dobáltak le a platóról, teregettek szét, majd okos szakemberek dicsekedtek, hogy már nem kell a kerékpárosoknak gyakorolni a halálfélelmet az utakon.
Ja! Csak a kerékpárúton. Mikor tolat elém valaki, kerülgetem a tejesnénit, (hol van az már...) a sóderkupacot, a kutyákat, a benövő csalánt, a kömívesbrigádot, a vetélt gyereket.
Most mi a fenét csináljak biciklizés helyett? Kosárlabda, kajak, lovasíjászat? Amihez kéz-láb-szem kell, abban jó vagyok. Amihez ész is, abban már nem annyira. Van ezeknek is olyan fílingje, mint amikor a busz mögötti vákumban sepersz kilencvennel, a hátsó ablakban meg gúvadnak a szemek?
Tényleg, az megvan, hogy sarga csovon kapaszkodik, szeme uveges, fulebol drot log ki - mi az? Diák a buszon.
Fú de felhúztam magam! Megyek, kibontok egy bikavért, hogy még reggelig kijózanodjak, mert menni kell anyagért, utánfutóval.

Gibson Adolf Mel 2013.09.07. 03:29:46

Megvetem az neten osztó, agresszív/furmányos kéttojásos házi metélt vélemény ügynököket!

Intizar 2013.09.10. 12:18:40

Gyűűűűűlölöm az agyatlanokat, akik azt mondják, "úgyhogy", mikor kifogy belőlük a félcédulás gondolat. Tanuld meg, b*meg, elfogadni, hogy nincs több mondanivalód, és ilyenkor fejezd be a mondatot tisztességesen. Ponttal a végén.

Thyhor 2014.02.03. 10:31:28

Gyűlölöm a cigányokat, az összes magyar és nemmagyar kereskedelmi csatornát és a kínálatukat,Győzikét,Bódi Gusztit,Lagzi Lajcsit,Schobert Norbit,Annetkát és még sorolhatnám...ezeket a zsidóbérenc mocskokat,a való világot és azt hogy degradálják az országot.Gázkamrát érdemelnének ezért a leépítő tevékenységért.Utálom még ezen kívül a habart krumpli levest,a szlávokat,a komputeremet amikor belassul,a buzikat,a transzokat,az okostojásokat az egyetemen...Utálom amikor a képembe hazudnak,amikor rendet rak valaki az asztalomon és kurvára utálom ha valaki nem tud konkrétan válaszolni a kérdésemre hanem metaforákkal vagy ironikus heccelésekkel felel,hogy égnének az olyanok a pokolban!!!

Evam 2014.03.04. 16:19:12

Gyűlölöm Apámat és anyámat, mert felelőtlenül vállaltak erre a világra. Gyűlölöm őket, hogy átmosták az agyam az ő életérzésükkel, gondolataikkal, hazugságaikkal, képmutatásaikkal és ezt beállították jónak előttem. Gyűlölöm, hogy emberek másokon uralkodnak. Gyűlölöm, hogy a szülők gyermekeiken uralkodnak és agymosottakká válnak és miattuk szívnak egész életükben.

gyűlölök minden képmutató kapcsolatot, gyűlölöl hogy hazugság létezik a világban, gyűlölöm a manipulációt, gyűlölöm, hogy egymást kihasználják az emberek.

Gyűlölöm, hogy valamikor én is Ő hozzájuk tartoztam!!!!!!!

Gyűlölöm Németh Sándort a hit gyülekezete vezetőjét, aki ezreket manipulál és használ ki. Gyűlölöm, hogy ráveszi az embereket hogy abban higyjenek amiben ő, hogy kicsalja a pénzükez a szegény emberekből is, kihasználva őket, mert tudja hogy sérült emberek!!!!!!!!

Gyűlölöm a múltam, gyűlölöm a régi önmagam!

Gyűlölöm, hogy valaha is hozzájuk tartoztam!!!

Illés Béla 2014.04.30. 22:30:01

Gyűlölöm hogy elérkeztem arra pontra,mikor már a "rendszer"egy olyan kis részévé zsugorodtam,többek közt a"a rugalmas munkaidőnek"köszönhetően mintha nem is léteznék...Tényleg csak ennyi az életünk?

mayorlacko 2015.05.06. 11:33:18

Gyűlölöm a dickboekot és nem értem miért ragszkodtok hozzá ennyire kitartóan. Ok, nem törekedtek széles népszerűségre és talán kevesebb az idióta háesz, de esetleg a disgusting disqus? Ha rangon aluli, elfogadom, viszont akkor sem lépek rá arra a népszerű közösségi oldalra és talán vagyunk így még páran.

omron 2015.11.01. 16:42:57

Nem köszönök!
Mi a fax értelme van a netnek, ha fél percig tart, mire egy oldal betölltődik?
Mert a ványadt, punnyadt, sörhasú, szar geci szemétláda webmester félti a munkahelyét, és nem mer beszólni a megbízójának? A szájtnak arról kéne szólni, hogy vezesse az oda látogatót, nem arról, hogy félrevezesse! Tudom, hogy a reklám makes the world go round, de akkor is ba...xxxák +!
Ez természetesen nem ide szól. csak dühöngök!

omron 2015.12.20. 15:39:45

Ablak, ahogy Kapus Vilijem kitalálta. Címsor, menüsor, eszközsor, tulajdonságsor. És mondá az űr, hogy ez így jó!
És jöttek sokan, bálványimádók, hamis próféták követői, akik újítani akarnak.
Hát baxxxák meg! Magukat.
Group, ungroup, copy, paste, align, transform, fill, contour.
Ez annyira bonyolult?
Teleszarják az alkalmazást mindenféle óegyiptomi ákombákom hieroglifákkal.
Hosszú évek után se tudom, melyik paca az import, melyik az export. Meg kell pihentetnem fölötte az egérkurzort, hogy kiírja.
Rohadjon szét a zagya!
Azért feltételezhetné a hujjje szoftveróriás, ha valaki megvesz egy grafikai vagy tördelő vagy szövegszerkesztő xart, az olyan olvasni is tud!

omron 2015.12.20. 15:58:18

Eltűnt a beírásom!
Szóval! ELTE BTK-s hölgyeknek:
Legyél Abdullah negyedik felesége!

omron 2016.01.25. 07:38:31

Már megint a pedagógusokat tolják a pofámba hétfőn reggel! Negyvenvalahány éve kezdtem az első elemit, azóta biztosan sztrájkolnak. Minek tanítsak az iskolában, akkor ki fog jönni magánórára?
Az a csoda, hogy megtanultam a betűket. Nem a tanárok miatt, hanem mert érdekelt old satterhand meg vinetu sorsa.