Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

A japánok

2009.08.09. 19:17 - Kurtz ezredes

Japán csodálatos ország, kultúrája ősi, népe dolgos és vendégszerető. A blogátlaggal szemben ez egy nagyon is létező nép, viszont Szlovákiával, Belgiummal meg Koszovóval ellentétben nem egyszerűen a saját nemléte frusztrálja. Miért foglalkozunk velük akkor? Évezredek óta létezik, mégis napról napra, percről percre bolondabb. Egy nép, amely nettó elmebeteg. Nem a negyede, nem a fele. MIND!

Jól sejti az olvasó, mai posztunk időzítése nem a véletlen műve. Japánnak amúgy van itthon egy kóros rajongótábora, de az évnek ebben a részében valahogy a kelleténél is sokkal nagyobb – főként kisírt szemű békelánykákból és szakállas pasijaikból verbuvált – csoportocskák lepnek el mindent. A beszélgetős házibulikat, az indexfórumot, a Gödör Klub környékét. Ezek többnyire jóravaló, de kissé naiv és buta népek. Ilyenkor fennen hangoztatják, hogy flex-szel essünk neki minden megatonnás robbanófejnek meg hordozórakéta-fúvókának. Faszságaiktól minden rendes ember 3 perc után menekül. Mi ugyanis – gyerekszoba, tolerancia vagy szánalom miatt – ilyenkor kénytelenek vagyunk hallgatni. Hát nem. Ez eddig volt. Kedves barátaim, mondjuk ki végre! Amit mi fehér emberek tettük Hirosimával és Nagaszakival az a lehető legjobb volt, amit ezek a güggyentek kaptak a fennállásuk alatti évezredek alatt. Természetesen – önmagunkhoz híven – nem a levegőbe beszélünk, ezért megpróbáljuk elmagyarázni Japán történetét, nullától napjainkig.

Predator

 

Mivel a japán egy ősi feudális társadalom, így adott volt, hogy a nép nagyobbik része rizspalántát dugványozott vagy moszatot halászott. Volt azonban négy különleges fajta japán, nekik nem kellett napi húsz órát dolgozni. Ők voltak a Nindzsa, a Szamuráj, a Sógun, valamint a hülyepiramis csúcsán ücsörgő császár (Tenno). Ezeknek annyi volt a dolguk, hogy szigorú szabályok között vagy fakultatív formában egymást vagdossák, a polgárháború gyakorlatilag összes variációját bemutatva. A nindzsa ölte a szamurájt és viszont. A sógun rendszeresen ölte mindkettőt, valamint valamennyi csoport ölte saját magát és a parasztokat is alkalom szerint. A jelenlegi japán társadalom neurotikus szervezettsége mögött nem bírjuk nem észrevenni az 1867 évnyi borsa kopaszi létet. Ezt a kedves kis belső rítust nagyon ritkán zavarta meg ellenség – leginkább azért, mert szörnyülködve menekült ennyi zakkant elmebeteget látva, vagy olyan nyámnyila kereskedőkből állt, mint a portugál – így a 19. század közepéig a kardtörlő rongy volt a legkeresettebb japán iparcikk.

Természetesen a sok kötöznivaló vadállat nem akart belenyugodni, hogy vége a gyereknapnak, így minden olyan ellenséget megsemmisített, amely pontosan az egy szamurájkard-suhintásnyi távolságon belül próbálta elsütni fegyverét. Aki szokott Tom Cruise filmeket nézni, az bizonyára kívülről fújja, hogy az ilyen ellenségek száma nem volt túlságosan nagy, így a sógunátus nemes intézménye Csák Máté trencséni magyar nagyúr SZLOVÁK KIRÁLY halála után pontosan 566 évvel Japánban is az enyészeté lett. Úgy tűnt, a japánok végre elkezdenek civilizált emberre hasonlítani. Lett öltönyük, zsebórájuk, parlamentjük, sőt még vasútjuk is. A nagy normalitás egészen 40 évig kitartott, ekkor rájöttek, hogy ha másnak lehet, akkor ők is imperialistásat akarnak játszani.

A földtörténet egyik legmókásabb háborújában szépen megfingatták a tökkelütött ruszkikat, majd ezen felbuzdulva elorozták a Német Császárság valamennyi környékbeli gyarmatát, amely négyzetkilométereinek száma nagyjából megegyezett azokkal a puskásokkal, akiket a szamurájok meg tudtak bökni. A harmincas években aztán szépen elkezdtek beszivárogni a gazdátlan Mandzsúriába és Kínába. Bármelyik józan stratéga belátta volna, hogy a japán expanzió ezen a ponton nagyjából véget kell érjen. A szovjetek simán szarráverik azt, aki az olaszokat megszégyenítő kávédarálókat gyárt le tank címszó alatt, a nyugati hatalmaktól meg csak kikapni lehet. Terméketlen vulkáni szigetek, Korea és korall, nagyjából ezeket a semmire sem jó dolgokat tudta igába hajtani a császár birodalma.

 

Yamato-osztály az űrben. Csak nekünk sci-fi, Japánban valószínűleg a legnagyobb koponyák dolgoznak rajta.

 

Különösen jól jellemzi a japán nép mentális állapotát az a csodaszép történet, ahogy belekeveredtek a háborúba. Amikor a németek lerohanták Lengyelországot, a vezérkar leült, osztott-szorzott és arra a helyes következtetésre jutott, hogy ha belép a németek oldalán, akkor veszíteni fog. A francia kapituláció után újra leültek, újra kiszámolták és újra ez jött ki. Egy év múlva megint ott ücsörögtek az asztal mellett, megint kijött ugyanaz a végeredmény, de a fejeseket ez már nem izgatta különösebben. Valami olyasmire hivatkoztak, hogy a császár becsülete fontosabb bármiféle katonai racionalitásnál, valójában azonban a teljesen gyogyós hadsereg, és az egy apró fokkal normálisabb haditengerészet már olyan szinten utálta egymást, hogy ha nem találnak nekik sürgősen ellenséget, akkor még az évben egymás torkának ugranak.

Mi nagyon sajnáljuk, hogy nem ez történt, mert bemutatták volna a világ legmókásabb klánháborúját. Na persze így sem lehet sok okunk a panaszra. Ezek a hősies idióták akkor bírták megverni az amerikai flottát, amikor horgonyláncon pihent. Sikerült elfoglalják három borzasztóan fontos alaszkai szigetét és néhány, amúgy kiürítésre ítélt helyet. A béna európai államocskák – mint például Nagy Britannia vagy Hollandia – birtokait pedig még Olaszország is meg tudta volna hódítani ezekben az években. Szegény Yamamoto tengernagy 14 hónapra saccolta azt az időszakot, amíg ők fingathatják a szövetségeseket. Természetesen a japán nem olyan fajta, hogy belássa a saját hülyeségeit vagy bukását, így hiába veszítették el flottájuk csapásmérő erejét szűk 8 perc alatt, a hátralevő 3 évben egyszer sem jutott eszükbe abbahagyni az egészet. A „modern” japán harcmodor egyébként három különböző iskolát ismert:

Sunyi, lesből támadó kamikáze – ha már elfogyott a töltény, akkor nem harcolnak tovább, és barlangban ülve várják az ellenséges kézigránátokat.

Deklarált kamikáze

Afféle önámító kamikáze – ennek legszebb példája, amikor büszkén megjelentek a 70 ezer tonnás csatahajóikkal, majd értetlenkedve fogadták, hogy ezeket az amerikai zuhanóbombázók simán elsüllyesztik.

Amikor  amerikai barátaink már minden kis szigetüket elszedték tőlük és az összes deszkavárosukat porig égették, a japán kormány – ennél a pontnál jegyeznénk meg, hogy ekkoriban három kormányképes erő volt az országban: a Hadsereg, a Haditengerészet és A Császár Uralmával Teljesen Egyetértő Párt. Ugye ezek után senki nem akad, aki ne dobott volna ezekre atomot? – még mindig nem gondolta úgy, hogy itt a pillanat a kapitulációra. Sőt, sok militarista állat még a két puki után is folytatta volna a harcot.

A japán vendégszeretet messze földön híres.

 

Szerencsére az amerikai vezetés okosabb, mint a francia vagy brit, így ügyesen kigondolták, hogy ezeket a hiperaktív tűzhangyákat nem megalázó békével lehet elriasztani a háborútól, hanem praktikusan le kell foglalni őket valamivel. Mint azt mindenki tudja, a dolog bejött. Sajnos azonban az utóbbi évtizedekben Japánban már nem minden a munkáról szól. Szabadidejükben ugyanis utaznak, és itt érkeztünk el a japán ember lelkének megértéséhez. Azt ugyanis remekül érti minden japán, hogy az összes ázsiai nép felett áll, ezt egyébként nem is nagyon titkolják. A sok utazással meg kultúracsereberével azonban szintén megértették – és akkor még tapintatosan nem is említettük a vesztes háborút – hogy mi fehér emberek viszont felettük állunk.

Ne feledjük, hogy amikor egy japán, a 35 milliós Tokió/Jokohama repterén felül az 550 utasra székezett gépre, és iderepül hozzánk szép épületeket, 10 centiméternél nagyobb péniszeket, félig üres metrószerelvényeket és 70 négyzetméteres lakásokat fotózni, akkor óhatatlanul tudja, hogy hol jobb élni. Japán területe 377 ezer négyzetkilométer, ennek nagy része azonban lakhatatlan, így jó, ha egy Nagymagyarországnyi területre van beszorítva a 127 millió löttyedtagyú. A közismert metrótömködés meg gyufásdoboz-hotel mellett érdemes elgondolkodni azon, hogy gyakorlatilag lehetetlen ott úgy fingani egy jó egészségeset, hogy arról azonnal ne értesülne legalább 100 sárga. Ez nem élet. Ez egy hangyaboly. Nem is csoda, ha mind kicsinálja magát 40 éves koráig.

Japán pornó. Reméljük, hogy "csak" az, aminek látszik. Anyatej és kutyakaja.

 

 

Végül de nem utolsósorban szeretnék mindenkit megismertetni azzal a fogalommal, ahol a lehető legérzékletesebb példákat lehet felhozni a japán társadalom kötöznivalóságára. Nem öngyilkossági ráta meg utcán köpködés lesz – ezek minket nem érdekelnek – hanem a pornó. Nekünk – egészséges embereknek – ez azt jelenti, hogy egy vagy több tökös férfi meghemperget egy vagy több dögös macát, és történik, aminek történnie kell. Japánban egyáltalán nem divat a kölcsönös örömszerzés. Ezek arra izgulnak, ha 50, frusztrált nyakkendős hivatalnoknak öltözött aktakukac nagy hajlongások után beleveri egy pillangójelmezes, 12 évesnek maszkírozott – valójában nagyonis nagykorú, és egészen tűrhetően kinéző – leányka hal/hínárlevesébe, aki a végén nagy tapsolások közepette megissza a végeredményt. Aki szerint ez gusztustalan, annak jelezzük, hogy van ennél még sokkal undorítóbb rituálé. Japán találmány például a távfosás, a kutyasegglyuk-nyalás vagy a fingofón. A legszebb dolog azonban a cenzúra, ugyanis ezek a dolgok mehetnek, de nemi szerv az erkölcsi okok miatt – valójában azért, mert a legkevésbé apró japán pöcs is csupán 7 cm izgalmi állapotban – nem, így ezt kikockázzák. Szép ugye?

Egy csomó dolgot nem hoztunk még fel – zen, sintoizmus, csoportos nemi erőszak, manga, tamagocsi, mérgező hal – de ezek már tényleg csak a habrózsák a tortán. Ezek egész egyszerűen bolondok. Aki mást állít, az csinálja ezek után szusiból a halászlevet…

Címkék: pina japánok japán hülyeség butaság császár bukkake szamuráj nindzsa paranoia neurózis elmebetegség aberráció kreténség kisebbrendűségi komplexus sógun skizófrénia felsőbbrendűségi komplexus

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr651298715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

One China 2009.08.10. 00:12:39

Fuguból kell csinálni a halászlevet.

www.terebess.hu/keletkultinfo/fugu.html

Máig azon röhögök, hogya japánok legyôzték Kínát. Meg a mongolok meg a britek. Meg kell nézni most hol tartanak. Nade nyilvánvaló: minden szigetlakó idióta belterjes barom.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.10. 00:14:36

@One China:
Nem akarom én kinyírni ezeket a barmokat. Elég annyi, ha nyers halat esznek vízzel, porpaprikával és nyers hagymával.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.10. 00:15:37

@Kurtz ezredes:
És tengeri hínárból kifőzött ízfokozóval. Amit nálunk a buzik használnak.

Lasombra 2009.08.10. 01:02:22

ez az ország még megvan?

nem is tudom, az ország, ami keletebbre van még Debrecennél is, ahol ma is nagyobb rajongótábora van a Neoton Famíliának, mint nálunk, és ahol úgy hívják Pozsonyt, hogy Buracsiszuraba, az talán még ebbe a blogba is magas labda.

csak egy példa a nyugat felsőbbrendűségére az 54322 közül: mezítlábas-pusztakezes bohóckodásban (ők harcművészetnek nevezik) Japán világhatalom. sportlövészetben? azt sem tudják, mi az.
amikor ők feltalálták a háborút, itt már kardoztak.
amikor ők feltalálták a kardot, itt kb a howitzernél járt a technika.
ők azóta is a kardot tökéletesítik. ilyen tempóban mire egy rohadt flintát legyártanak, addigra kb Szlovákia is felavatja az első Halálcsillagát.

SCHMIDT (törölt) 2009.08.10. 02:54:34

A blog maga remek. Viszont nekem lassan fenntartásaim lesznek a készítőivel szemben. Gyanúsan nagy a sunnyogás Izraellel kapcsolatban. Csak nem?....xD
A japánokat csak szánni lehet, gyűlölni nem.:)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.10. 06:20:22

A bukkake kimaradt, mint ősi japán szertartás.
Amúgy én se értem, hogy a pinát miért cenzúrázzák ki egy olyan videóban, ami a világ konzervatívabb részein minimum 21+ -os karikát kapna.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.10. 09:36:42

@Rorschach:
Nem a konzervatívabb, hanem a kevésbé lelkisérült részein.

@SCHMIDT:
Szóval te is holokoauszttagadóantiszemitanácikirekesztő vagy, hogy egyből a zsidókat gyűlölnéd szívesen...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.10. 11:03:01

@SCHMIDT: Izrael terveink szerint lesz majd.
@Rorschach: Ez a levesbeverős is ilyen bukkake-szerűség, de gondoltam, hogy a hölgyolvasóink miatt annyira nem megyek bele ezekbe.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.10. 12:23:46

@Kurtz ezredes:

Ráadásul, most látom, hogy a címszavakban szerepel a bukkake, úgyhogy nem szóltam..
Egyébként a japánok baszogatása (is) szokás szerint pazar lett, már párszor végigmentem rajta.

Lasombra 2009.08.10. 17:35:05

@Kurtz ezredes: "Hehehe. Na ettől most elmenekültek a csajok, és nyugodtan beszélhetünk a bukkakéról."
valahonnét ez ugrott be.

Amade (törölt) 2009.08.11. 12:37:13

@Lasombra: Bratislava [gy.k. bratyiszlava], de értjük.

Jamal_Fraser 2009.08.11. 13:07:41

Mondják, hogy ahol végződik az amerikai pornó, ott kezdődik a japán... Van benne valami.

Jóez a poszt, de a hamburgerzabáló jenkik valahogy túlságosan jó, sikeres színeben tűnnek fel. Ennek kapcsán megemlíteném, hogy egy ilyen ultrakonzervatív, hagyománytisztelő, morbid halálkultusszal terhes történelemmel rendelkező nemzet, mint a japán, feltételezhetően nem kizárólag maga találta ki ezt a sok beteges aberrációt. Tetten érhető a '45 utáni amerikai befolyás, amit nyílván a beteg lelkű japók turbótak így fel, dehát azért... A globalizáció és a nagytőke ebben az országban aratta tán legnagyobb sikerét, olyan sikert, melyről mindig álmodott: teljesen tönkretett mindenféle kötődést az erkölcshöz és tradícióhoz, hagyományhoz és valláshoz. Az már a japók problémája,hogy ez épp náluk sikerült ennyire kiugróan tökéletesre.

gubapeti 2009.08.11. 17:50:30

Ha már japcsi pornó. Egyszer láttam egy filmet ami nemcsak pornó, de egy kicsit horror is. A lényege egy család. Apu dolgozik, anyu feji saját magát, miközben a nagyobbik gyerek erre élvez esernyő alatt, a lánygyerek k...a, akit apu visz el és feldarabol tudományosan miközben bedrogozva próbál a halott lányról leszállni. Egy mondat ragadt meg bennem: Keiko help me!!! Sajnos kinn láttam Norvégiában angol nyelven, de szeretném itthon is megmutatni néhány pihent barátomnak. Ha valaki tud segíteni legalább a film címével azt nagyon megköszönném!

Amade (törölt) 2009.08.12. 09:58:04

@wertzui1987: meg a qrva parlamenti nyelvtörvényeseknél!

Lasombra 2009.08.12. 13:08:53

@Amadé: vágom. írhattam volna bármi mást annak illusztrálására, hogy milyen kihívásokkal küszködnek a szegényes hangkészletükkel. csak ez jól hangzott. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.12. 17:15:53

gyűlölöm a japcsikat, vááá

egyet szeretek csak ---> japancsaj.blog.hu/

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.13. 06:18:47

@Bastille:

Gyűlölöm azt az oldalt, miafasz értelme van annak, hogy a csajok végig ruhában fotózkodnak, kérem szépen?

raoul_duke 2009.08.13. 15:19:17

Végre egy reális bemutató arról, hogy mire gondolnak azok a posztban is említett beteges japánkodók, ázsiáskodók, akik olyanokat mondanak, hogy "a keleti emberek bölcsessége", meg hogy "ezt a nyugati ember máshogy látja, és nem biztos, hogy igaza van..."
Hát kösz, de nem kérek.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.13. 16:33:01

Gratulálni szeretnék a másik bloghoz ( ez itt nem a reklám helye), de úgy érzem, végre méltó helyére került a 20. század legfontosabb évtizede.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.13. 17:50:48

@raoul_duke:
Igen, aki kitalálta ezt az "Ex Oriente lux" baromságot, befizethetett volna vmi körutazásra előtte.
@Rorschach:
Köszönjük szépen :) Főleg egy törzsolvasótól esik ez nagyon jól. Továbbra is dolgozunk a bővítésen.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.13. 20:49:19

@Rorschach: bocs! :) nem linkelek olyat, biztos tudsz. a ásik bloghoz meg szintén egy grat, egy közösségi oldalon találtam a linket és megörűltem, korán reggel, főleg a biciklis naci miatt, hát az nagyon nagy, mai napig abba bicózom, ha hosszabb útra indulok!

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.08.14. 12:42:40

egyszer majdnem lett egy japán csávók, de a második randira női táskával jött, úgyhogy hirtelen halaszthatatlan dolgom akadt.
nem fogom egyébként minden gyülielis poszt alá bekommentelni milyen nemzetiségű csávóim voltak, nyugi.

raoul_duke 2009.08.14. 14:47:18

@Bettie Page: vegyük akkor úgy, hogy ahol nem szólsz külön, hogy ilyen nem volt, olyan volt? :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.14. 16:01:49

@Bettie Page:

Ha engem előbb megkérdez, akkor elmondtam volna hogy a japánok ratyik, és megspórolta volna magának a randezvous-t a homár tasis fiatalemberrel.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.08.16. 19:12:36

De ne hagyjuk a rajzfilmeket, könyörgöm szeretettel! Semmi nem jellezőbb a japánkr, mint amikor arra élveznek, hogy jakuza fazonok nagyszemű, síró, rettegő gyereklányokat abuzálnak!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.16. 19:27:39

@El Topo (Sgt. Elias):
A Csip-Csup-Csodákat, a Nils Holgersont, meg a 80 nap alatt a föld körült néztem tőlük. Kb ezek a nem aberrált filmjeik, a többi az... beteges.

miou · http://365buildings.tumblr.com 2009.08.16. 19:44:29

@gubapeti: Miike Takashi a rendező és a Visitor Q c. opuszról van szó.
itt (is) találhatni róla több információt: en.wikipedia.org/wiki/Visitor_Q
Pasolini Teorémájához szokták valóban hasonlítani, uis ez inkább bizarr szatíra, semmint pornó vagy horror. Persze meglehetősen beteg, de szórakoztató film.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.08.16. 20:51:58

@Kurtz ezredes:

Nyebaski! A Niels Holgerson német, a 80 nap alatt a főld körül meg spanyol. A harmadikat nem is tudom.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.16. 21:12:28

@El Topo (Sgt. Elias):
Koprodukciós mindegyik, úgyhogy a japók is benne voltak. Mondjuk a sztorit vszeg nem ők írták, azért lett normális.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.16. 21:33:31

@El Topo (Sgt. Elias):

A Nils Holgersson nem német, hanem svéd. ÉS tényleg japánok rajzolták.
Egyébként a pálya ördögei is jó volt, azt meg szintén japánok rajzolták, azt meg olasz koprodukcióban. Minden részben feltűnt egy újabb csodalábú gyerek, aki olyat rúgott a labdába, hogy az lángolt a légköri ellenállástól, és mégis cikk-cakkban ment a pályán... de ez inkább a 90-es évekre való.

Czelder Orbán 2009.08.16. 22:13:07

@Rorschach:
Tényleg, a pálya ördögei! Nálunk az volt kultfilm, nem a szargagyiübergáz Dragonbóóóóóóóól. :-)
Mehetne a 90es blogra.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.16. 22:31:23

@Czelder Orbán:

Nagyon ott volt az a rajzfilm :) Volt benne egy gyerek, annak az volt a különleges képessége, hogy úgy megcsavarta a labdát, hogy az a kapus gyereket konkrétan beletúrta a földbe, mint egy exkavátor. Egy ilyen kunszt után mindig az következett, hogy a játékosok vagy az eddző gondolatait hallottuk, hogy "ez hihhetetlen, ilyen nincs, stb" miközben bámultak, és kis izzadságcsepp volt a halántékukon.
Közben meg előtte már rúgtak három olyat, hogy a laszti földkörüli pályára állt, mint egy szputnyik.
Egyszer meg japánokkal álltak ki, azok meg karatéztak, a kapus kézéllel hárította a labdát, meg ilyenek, szóval jó kis rajzfilm volt :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.16. 22:38:52

@Czelder Orbán:
Most összeszedtünk oda rengeteg rajzfilmet, de majd szóljatok ránk, nehogy ezeket kihagyjuk! :)

Czelder Orbán 2009.08.16. 23:28:20

@Rorschach:
Igen, emlékszem arra a csavarós gyerekre. Igazából az volt a legjobb része a sorozatnak, amikor csak úgy, a helyi bajnokságban focizgattak. Amikorra már összeszedték a csapattagokat mindenhonnan és a nemzetközi meccseken nyomultak, már nem volt olyan klassz. Azt azért mi is levágtuk, hogy karatézós-repülős kamikázefoci kamu. :D
Onnantól már nem élveztem annyira.

@Kurtz ezredes:
Ja, láttam. Nem lett rossz, de még bőségesen van mit megírni. ;-)
Balu kapitány lesz? Egész estés Disney-rajzfilmek?
Anno iszonyat sokat játszottunk a Pocahontas társasokkal, olvastuk az Oroszlánkirály képeskönyvet meg kölcsönöztük a videókat. :D

Rajna 2009.08.18. 02:22:02

Azért a Balu kapitány még az én gyerekkoromnak is meghatározó élménye, pedig a kilencvenes évek első felében még nem sok közöm volt a televízióhoz, a vége felé pedig már átálltam a sportközvetítésekre + érettebb Minimaxműsorok.

BékaRóka 2009.08.19. 21:22:25

@Bettie Page: Konnyicsi va! Kedves Bettie, ne tedd ki magad ennyiféle népségben rejlő kockázatnak - inkább kezeld helyi szinten igényeidet az adott idegen nyelven beszélő honfitársaiddal ;-) (I also speak English, i gávárjú párúszki! Etwas Deutsch auch, Italiano un poco...)

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2009.08.21. 09:23:53

Nahát, mi minden van a (felkelő) nap alatt! Most találtam rá a blogra és nagyon teccik!

Témajavaslatom, hogy vegyétek fel a szaunában izzadó, társaságban beszélni nem tudó vagy nem merő finneket is, akiknek egyetlen jó ötletük az volt, hogy a mi rokonainknak állítják be magukat, de persze ezt nem vesszük be...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.21. 13:32:54

@promontor:
A finnek régóta a listánkon vannak, még idén számíthattok rájuk.

lastuan 2009.08.21. 19:33:11

@Kurtz ezredes:

A halszagúakat már én is nagyon várom, a zenei részleghez nyugodt szívvel ajánlanám őt:

www.youtube.com/watch?v=LcDoAAtbFYk

Ráadásul a fószer síoktató, sőt, mára már újraválasztott parlamenti képviselő!

RoFä 2009.08.28. 07:55:56

Gudea, Kurtz.

Kinai gyuloletposztot akarok, most. Legalabb negy kepernyonyit. Kulonben gyulollek benneteket (meg egyebkent is).

Ha nem kapom meg, megirom en.

sárkánylábasárga 2009.08.28. 09:05:46

Mi ez a nagy csend? Elfogytak a gyűlölhető népek?

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.28. 18:12:09

@sárkánylábasárga:

Szerintem az örmények bosszúja utolérte enszit, meg az ezredest. Valahol sejtettem, hogy ez lesz. Valószínűleg ők is tudták hogy nem tudják elkerülni végzetüket, és éppen ezért tiszteletreméltó az a konokság, amellyel posztoltak, mindhalálig.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.28. 19:10:51

@Rorschach:
Szó sincs ilyesmiről, a hétvégén végre lesz poszt.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.08.30. 18:52:47

Bizony, nagyüzem lesz, hiszen Kurtz hétvégi posztja után további tennivalók akadnak. Elvégre nem mehetünk el szó nélkül a közeljövő két válogatott labdarúgó mérkőzése mellett...

sárkánylábasárga 2009.08.31. 12:11:30

@Rorschach:
Az örmények megpróbálták fenntartani a látszatot, hogy minden OK (lásd az ezredes és enszi fenti fogadkozását - biztos pisztolyt szorítottak a fejükhöz, hogy megírják), de elmúlt a hétvége, poszt meg sehol. Szerintem nekik annyi...
R.I.P. ezredes
R.I.P. enszi

Jamal_Fraser 2009.08.31. 12:18:59

Kezdem gyűlölni a két admint, mert elveszik tőlem a jól megérdemelt heti gyűlölködés adagomat.

kristof.bardos 2009.09.30. 18:41:18

Hát, ha ez tetszett, akkor olvassátok el ezt: ases.blog.hu/2008/07/04/japanoskodas_japanok

"ELEVE KIKOCKÁZÁSOK! Japán fotókat kapás néha e-mailen. Fürdőkádban csaj gyertyában magát ívben szájonfosás, minden látszás de mégis PINA KIKOCKÁZÁSA! Milyen agyelbaszott fasz barom állat határozás meg, hogy pinát kikockázás, de szájonfosást nem? ORTT-hez hasonló logika."

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.09.30. 23:56:00

Már csak egy alkotó admin van, szóval legyetek végtelen türelemmel felé!

One China 2009.10.01. 00:02:14

@Kurtz ezredes:

örmény börtönben van wifi?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.10.01. 00:06:00

@One China:
Nagy szerencsémre az örmények számára a börtön fogalma teljesen érthetetlen, így megúsztam más büntetéssel.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2009.10.01. 11:57:58

@Kurtz ezredes: Ne papolj már nekem türelemről egy gyűlöletblogon, hé! Tessék folyamatosan gyűlölködni!!

Egyébként meg tessék írni a törökökről meg az azeriekrők (bár az ugyanaz tulajdonképpen) néhány gyűlölködő mondatot, mindjárt kedvesebbek lesznek hozzád az örmények!

nyugtalan 2009.10.01. 16:15:30

Hát már jó pár hete böjtölünk...

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.07.26. 20:45:11

Kimaradt a Hetalia, pedig ott kiröhögtetik nemcsak magukat, hanem az összes többi országot is.

Callinicus 2011.03.20. 00:16:59

Azért azt tegyük hozzá, hogy Japán nem jó dolgában lépett be a 2. VH-ba hanem mert az usákok elzárták előlük az olajcsapot, és pár év múltán háború nélkül is elbuktak volna a gazdasági versenyben, szóval gondolták inkább megpróbálnak legalább háborúzni egyet amíg van mivel. Nem jött be. Mellesleg ismeretes olyan eset, hogy volt még lőszere a japóknak de inkább megindítottak egy szuronyos rohamot, mert hősiesebb. Na az sem jött össze.

Ja és a japán technika és városkultúra csak néhány évtizeddel előzi meg jelenleg a magyart, persze véletlenül sem tagadom például a használtbugyiautomaták létezését, de azért általában véve - pont túl vannak egy cunamin, szóval most kb. egy hónapig nem érvényes ez az állítás - tisztább, biztonságosabb városaik vannak és még a tömegközeledés is hatékonyabb egy pár ezer százalékkal. Mióta a japánok a fanatizmusukat elektronikai cikk fejlesztésbe ölik lehagyták az egész világot ilyen téren. Mindig ez volt a stílusuk, látnak valamit, lemásolják, továbbfejlesztik, mint a borg. A Zerok is nagyjából így jöttek létre.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.20. 00:25:27

@Callinicus:
Nem fogunk itt cikkeket újraírni, de azóta olyan népségeket ismertünk meg mint az angolok, osztrákok, csehek, dánok. Ezek mellett a japánok már határozottan szimpatikusnak tűnnek.

Callinicus 2011.03.20. 00:28:19

Véletlenül sem kértem az újraírást, csak kiegészítettem a magam szerény módján a tartalmat. Szigetlakó népekről leírni, hogy olyan hülyék mint a szigetlakó népek dicséretes dolog.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.20. 00:30:46

@Callinicus:
Igen, a japánokban nem nehéz szimpatikus vonásokat találni. Az osztrákok vagy csehek esetében ez eleve esélytelen.