Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok

Az argentinok

2009.12.14. 13:45 - Kurtz ezredes

Szegény Ganxsta Zoli, rájár a rúd ezen a hétvégén. Az agresszív, iszákos finnek után megismerhetjük Döglégy feminin oldalát is. Kúl kis ország ez ugye? Egy kis spanyol, egy kis olasz, egy kis Amerika, egy kis Európa és sok-sok latin. Akik szeretik a modoros dedózást, azok bizonyára imádják argentin barátainkat, mi normális emberek azonban nem. Szedjük össze mit érdemes tudni róluk.

Sokszor vagyunk vele úgy, hogy egy bizonyos népet a cikkírás közben kezdünk el igazán gyűlölni. Nos, ebben az esetben szó sem volt ilyesmiről, hiszen Argentína a világ hulladék népeinek olvasztótégelye. Egyesíti magában a Don Quijotéből jól ismert spanyolosan gyerekes idiotizmust az olaszok sunyiságával és gyávaságával. Vannak itt még bujdosó nácik, zsidók, örmények, a volt Szovjetunió majd valamennyi csökevényéből egy kis darabka. Ha ezek a kevés helyi megmaradt indiánnal keverednek, olyan genetikai csodákat hoznak létre mint Diego Maradona vagy Carlos Tévez.

 

Az isteni Diego ezer arca…

…hol OCÖ-elnök

 

Dundiego komoly eséllyel pályázik a világtörténelem legköcsögebb futballistájának megtisztelő címére, ráadásul rendkívüli alávalósága mellé még azt is képes volt kinézni a modern világból, hogy nem ismeri a visszatekerés és újranézés procedúráját. Csak gratulálni tudunk, hogy ezt a narkós, csaló kis gecit képesek voltak példaképnek beállítani, sőt még kapitánynak is megtették. Szegény Baróti Lajos bácsi forog a sírjában. Carlos Tévezt még köcsögnek sem lehet nevezni, mivel túl csökött bármiféle besoroláshoz. A borotvált farkasember három év óta egy kukkot sem tud kinyögni a ragokkal és bonyolult kifejezésekkel teletűzdelt angol nyelven. Két, padon ücsörgős Manchester Unitedben elcsalt éve alatt „megnyert” mindent, amit meg lehetett. Egy szerény összegért képes volt ezek után a roppant szimpatikus városi riválishoz igazolni, azonban alig néhány hete jelentette ki, hogy elfáradt, és amennyiben a FIFA a jövő évi vébét is hajlandó lesz pofátlan módon elcsalni az argentin válogatottnak, ő felhagy a profi futballal, és 26 esztendősen megkezdi békés nyugdíjas éveit.

 

…hol Gaskó István

 

Ha már az elcsalt focivébéknél tartunk, ugye senki nem engedett még a 78-ból? Ilyen undorítóan elvezetett meccset még a sokat tapasztalt olasz, román és szlovák – csak vicceltünk, ők még meg sem fogantak ekkor – válogatott tagjai sem láthattak. Az argentinoknak persze nem volt elég, hogy a fiaink ellen csak vérlázító bírói segédlettel tudtak megmenekülni a nyitómeccses leégéstől, a középdöntőben gátlás nélkül vették meg gólkülönbség-javítónak Perut is. Tulajdonképpen inkább a világot minősíti, hogy ezek után még hajlandó indulni bármiféle FIFA-rendezvényen. Az egyetlen jó dolog, ami az argentin labdarúgásról beugrik nekünk, az a Boca Juniors – River Plate örökrangadók utáni szokásos zavargáshullám. Teljesen érthetetlen, hogyan képesek tömegek rajongani ezekért szerte a nagyvilágban.

 

A fenyegető argentin imperializmus…

 

Az argentin történelemről azért nem olvashattok itt bővebben, mert kurvára unalmas. Spanyol telepesek, függetlenség, bevándorlók, mezőgazdasági konjunktúra, rothadt katonai junták, majd a végén valami demokráciának látszó katyvasz. Ugyanaz a műsor minden egyes rohadt spanyolajkú országban. Gyakorlatilag egyedül Argentínából nézhette ki bárki, hogy nem ugyanerre a sorsra jut. Meglepően kellemes a klíma, és ha az ember körülnéz, az a kényszerképzete is támadhat, hogy nem egy dél-amerikai lepratelepre keveredett. Mára azonban Argentína már minden józan gondolkodó számára bebizonyította, egy fokkal sem jobb mondjuk Paraguaynál vagy Kolumbiánál, hiszen ez az egykor virágzó ország önként és dalolva vezette magát az IMF által megásott szakadékba. A pénzügyi szakembereik bizonyára azt gondolták, az államcsőd elkerülhető annyival, hogy lemennek a térre játszani. Amikor Magyarországon gazdasági válságról, munkanélküliségről, törlesztőrészletekről hallunk, sose felejtsük el, hogy minden bénázásunk ellenére sem fogunk akkorát csattani a betonon, mint ezek a szerencsétlen balfaszok.

 

…és áldozatai


Az argentin infantilizmus nem ismer határokat. Normális országok olyan színeket tesznek lobogóikba, amelyekkel nem szokás újszülött-osztályokat tapétázni. Az aranyos babakék igazán jól megy a napocskához, talán még pár lufi, gombolyagkergető cica meg repülő kiselefánt felfért volna, azonban ez nem az egyetlen gügyögős kreténségük. A század legaljasabb húzásának nem az isteni Diego bekezezett továbbjutását, vagy minden idők leggyalázatosabban elcsalt focivébéjét tartják, hanem azt a szörnyű gaztettet, hogy az általuk kezdeményezett rövidke és nevetséges háborúban egy brit tengeralattjáró el merte süllyeszteni az egyik cirkálójukat. Igen, orvul és lesből, a tenger alól. Valószínűleg többen meg is ijedtek a fedélzeten. Ilyen féktelen gonoszság láttán még nekünk is görcsbe rándul a gyomrunk.

 

…hol meztelen csiga

 

A szánalmas dedó azonban nem eddig terjedt, hiszen alig harminc évvel korábban az argentin nemzet képest volt anyjának fogadni egy olyan nőszemélyt, akinek páratlanul izgalmas és bonyolult személyiségét még Madonna is hiteles színészi játékkal bírta visszaadni. Persze nem bántjuk mi az argentinokat, Evita Peron tökéletesen olyan volt, mint ők. Szépnek, elragadónak aligha lehet nevezni, nálunk 2 perc alatt 20 jobb csaj jön szembe a körúton, ráadásul harmincon túl is betegesen igyekezett 12 éves kislánynak kinézni. Mivel ügyesen hozzáment egy kétszer idősebb mackós kalandorhoz – aki a véletlenek szerencsétlen játékaként hatalomra került – nagy hirtelen a försztlédik üres és sekélyes világában találta magát. Evita úgy próbálta a szociálisan rendkívül érzékeny, levesosztó ősanya szerepkörét játszani, hogy életének egyetlen dilemmája a „Ma este rókát vagy inkább nercet?” újra és újra visszatérő kínzó létkérdése volt.

 

Csak szerintünk szakasztott Irma Grese?

 

Neve rég eltűnt volna a többi tűrhetetlen diktátorfeleség között, de egy okos lépése miatt mégis mindenki ismeri. A sok fehérköpenyes doktorbácsi hiába kínált cukrot meg matricát, Evita elzárkózott frissen diagnosztizált méhnyakrákjának operálásától. Biztos elmúlik magától is, ezért nem érdemes kihagyni egyetlen erkélyről a népnek integetős partit sem. Mi még azt sem zárjuk ki, hogy fogyni szeretett volna, mert kövérnek érezte magát. Halálakor nem egyszerűen félbehagyták a Kacsameséket, hanem heteken keresztül zokogtak az utcákon, tereken, boltokban, középületekben, börtönökben(!), laktanyákban(!!!). Képzeljük el, milyen műsort rendeznek, ha egyszer ráeszmélnek, hogy nincs Mikulás! A Magyar Nemzet arculcsapásaként erről a dilis tyúkról képesek voltak Budapesten leforgatni egy szuperprodukciót, Hollywood nagyjai pedig kielégítőnek látták, ha a Szabadság téren felállítanak néhány pálmafát, így szép fővárosunkból egyből Buenos Aires lesz. Ezek a seggfejek valószínűleg a Go trabi go címszereplőjét is Thomas Magnum ferrárijának kartondobozba bujtatásával oldották volna meg. Bizonyára mindenki ismeri Che Guevarát, aki Evita férfi verziójaként 35 felett sem volt képes felfogni azt, amit mi már óvodában megértettünk. Ha az ember féktelenül csintalankodik, előbb-utóbb nyakonvágja egy felnőtt. Szintén emlékezetes, hogy az ország háborús bűnösök tucatjainak szolgált menedékül. A csóringer Adolf Eichmann még kis halnak is számított közöttük. Ahogy már korábban említettük, sem belgrádi természetgyógyászok, sem finn Joulupukkik szakállát nem tanácsos piszkálni, aki azonban Argentínában próbálna meg ilyesmit, arra valószínűleg rég halottnak hitt, dühös és öreg náci vezérek vetnének szúrós pillantásokat.

 

…hol pedig minden olyan jelkép hordozója, ami a Magyar Embert jogos gyűlölettel tölti el

 

Nagyon reméljük, hogy az argentin nép még sokáig marad gyerek. Szeretnénk látni a hisztijüket, amikor újra és újra szembesülnek vele, hogy a háborúban lőnek, az eszetlen költekezés előbb-utóbb csődhöz vezet, a halálos betegségeket nem lehet struccpolitikával gyógyítani, Ganxta Zoli külön bosszantásaként pedig nagyon szeretnénk Carlos Tevez játékát még hosszú-hosszú évekig csodálni.

Argentína, mi aztán kurvára nem sírunk érted!

Címkék: latin pina foci náci csalás che guevara maradona madonna argentin eichmann falkland szigetek evita infantilis babakék isten keze dundiego

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr921595645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.12.14. 14:12:13

ez is nagyon jó, bár várhattatok volna pár napot, mert így félek, hogy megint hónapokat kell várni az új adagra:)

Bodzaszedő Manager (törölt) 2009.12.14. 14:59:21

És kimaradt a cikkből, hogy Evitát Otto Skorzeny is hőmérőzgette, mert az öreg huannak már fel sem állt. És a gyászhuszárok meggyalázták a halott perón nét. (nekrofil nép, bizonyára az indián GYÖKEREK miatt van ez az aberráció)
Nem beszélve a Falkland incidensről, ahol párszáz alkoholista brit királyi lövész egy rozsdás vastelepről visszahozott teknővel elgyakta a többezer fős úgynevezett elit haderőt.
röhej.

Nevada00 2009.12.14. 16:21:38

Így 2009-re már egy aranylabdát is sikeresen összebundáztak maguknak. Várom már a 2010-es világbajnokságot, ahol a nyolcaddöntőben elvéreznek valami jöttment afrikai "csapat" ellen. Akkor lesz ám nagy sírás rívás, Maradona gyenge jellem, újra elkezd narkózni és minden probléma megoldóik.:) Még a telibepókolt, Magyarországon agyonvetített szappanoperáikkal kéne valamit kezdeni.....

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.14. 18:10:09

A legnagyobb hőstettük az volt, amikor három francia géppel, francia rakétákkal elsűlyeszették a Sheffield rombolót. Ebben mondjuk az volta vicces, hogy a hülye angolok annyit bénátak azon a hajón, hogy az volt a csoda, hogy nem magukat sűlyesztették el.

Michael Collins 2009.12.14. 20:21:56

@Bodzaszedő Manager: A Falkland-szigeteki incidens szárazföldi részét én úgy fogalmaznám, hogy az argentin hadsereg közös kiképzési gyakorlaton vett részt a gurkákal :).

Michael Collins 2009.12.14. 20:28:53

Egyébként van egy tiszteletre méltó sportolójuk Felipe Contepomi, 2003-2009-ben a Leinsterben rögbizett, idén sajna már a a Toulonban :(!

bundás kenyér 2009.12.14. 21:19:45

És persze Mengelét se hagyjuk ki,mert ez a selejtes csorda beengedte őt is,hagy kísérletezzen a gyerekeivel.

Nagy_Cthulhu 2009.12.15. 11:06:09

Meg azért nem hagynám ki, ha már az argentinoknál tartunk, hogy a Csillagközi Invázió nevű film eposz főhősei, Rico és Denise Richards is Buenos Airesi (a filmben). A film tanúsága: Még a bogarak több fényév távolságból is tudták hogy ennek az alja nép(?)nek a fővárosát porig kell rombolni, nincs mese, az Argentína majmoló emberiség meg ezért képes volt háborút indítani ellenük.

Persze meg lehetne említeni Lionel "baby face" Messit is, akiről a cikk fényében csak annyit említenék, hogy Maradona az utódjának nevezte. Meg talán annyit, hogy annak a Ronaldinhonak a 10es mezét örökölte abban a katalán csapatban, akinek az apja nagy valószínűség szerint egy Jamaicai tenyészcsődör volt. No comment

Illés Béla 2009.12.15. 11:34:38

Remek írás!
Gyűlölöm maradonnát.

Mauricio Torrente (törölt) 2009.12.15. 12:06:29

Azért Gabi Sabatinit sunáznám.

gabesz7004 2009.12.15. 13:54:27

Hát ez megint odabasz, de ne higyjétek, hogy pár jó sor után nem gyűlöllek benneteket! Esetleg pár percig nem annyira! Most már azért is, mert elkezdtem csuklani! Ha már a babakéket említettétek, mi van a sábeszdeklisekkel? Őket már nem is gyűlölitek? Vagy azokat Karira tartogatjátok meglepetésnek?

World don't cry for Argentina!

Styxx 2009.12.15. 14:42:12

"egy olyan nőszemélyt, akinek páratlanul izgalmas és bonyolult személyiségét még Madonna is hiteles színészi játékkal bírta visszaadni." szvsz ez volt a csúcs mondat.
Jó poszt, gr, csak a nyálinger közhelyet hiányolom, hogy a JBQA-t a gauchóknak: Spanyolul beszélő olaszok, akik angolok szeretnének lenni.

Noked-Lee 2009.12.15. 23:44:36

ajj, de vártam már, hogy valaki elfikázza azt a retkes cigány maradónát! köszönöm nektek, megkönnyeztem minden sorát!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.16. 07:32:01

Már többször elolvastam, geci jó ez a poszt.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.16. 11:47:07

@Modortalan:
Ez sajnos nem mentség. Natalia Oreirót is sunáznánk, főleg, ha magyar zászlóba tekeri magát, de attól ez még mindig csak egy szennyedék, latínó pöcegödör marad.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.16. 11:52:00

@gabesz7004:
Karira mást tartogatunk, bár ők és ŐK is fel fognak bukkanni.
Már csak nyolcat kell aludni, és ott lesz a fa alatt a karácsonyi poszt.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.16. 12:23:58

Karácsonyi poszt = valamikor január 20-30 között fent lesz.

Jamal_Fraser 2009.12.16. 13:31:41

Argentin cigányok, brr, csak hozzám ne érjen valamelyik!Basszus az öreg Diégót mennyire le kéne vágni, tarthatnánk egy jókis gyűlöltellenségeinkes Maradonatoros vacsorát.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.16. 13:55:33

@Jamal_Fraser:
Finom lenne, de 200 évig sírnának utána. Ne akarjunk unokáinkra Maradona-musicalt hagyni.

Michael Collins 2009.12.16. 15:14:51

@Kurtz ezredes: Egyébként is az argentínok a marhahúsban jók, nem a sertésben :)!

gabesz7004 2009.12.16. 20:10:28

@Kurtz ezredes: Január 20-30? Akkor MÉGJOBBAN GYŰLÖLLEK!!!! :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.16. 22:58:27

@gabesz7004:
Ha én felelnék a karácsonyi posztért akkor DECEMBER!!! 24-én fent lenne, de nem én felelek, ha értitek a célzást...

Mauricio Torrente (törölt) 2009.12.17. 15:57:17

@Panther V.: Ne má'! Engem eddig csúnyán átvertek.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.17. 16:43:47

@Modortalan:

Talán csak átmeneti hormonzavar, s visszaváltozik.

visszakettopadlogaz (törölt) 2009.12.18. 06:42:25

:) krva jo iras, meg meg es meg!

es ja, a kivalasztott neprol majd megemlekezhetnetek mar....

best ever: az oroszok! ugy ket hetente atolvasom, az uber alles!!!!!

gabesz7004 2009.12.18. 12:24:26

@Kurtz ezredes: Ércsük! Akkó enszi a gyűlölet trágya! (sic) :))

gabesz7004 2009.12.18. 12:26:58

@Kurtz ezredes: Most komolyan, ilyen udvarias re-commentet érdelmek? Egy kicsit több gyűlöletet irántam ha kérhetnék! Plíz!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2009.12.18. 14:20:16

Továbbra is szencáziós a blog, tovább a lenini úton.
Az ugocsa blog meghalt? Az is egy felbecsülhetetlen védjegy...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.18. 17:54:18

@HZ:
Köszönjük a dicsérő szavakat!
A Ugocsa egyelőre téli álmot alszik, de ha majd úgy hozza a történelmi helyzet, ill. a mi elhivatottságunk, akkor újra beindul.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.22. 00:25:56

Tevezt az agyonsztárolt marhatolvajt én csak a FIFA08-ban láttam jól játszani.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 00:49:35

@Gudea enszi:

Hülyéskedsz, gondolom. Nem tud megkülönböztetni ez egy marhát egy jaguártól, nemhogy ellopni.

njmg.typepad.com/photos/uncategorized/2007/08/13/carlos_tevez_the_associated_press.jpg

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.22. 11:13:42

@Panther V.:
Kicsit engedd szabadjára a fantáziádat! Ígérem, h nem lesz nehéz dolgod.

Képzelj oda egy piros kendőt az arca elé, és egy liter rumot az arca mögé! Éppen most lőtte le Estebant, a jóravaló marhapásztort, és már köti is el a jószágot.

gabesz7004 2009.12.22. 12:02:51

@Gudea enszi: Gudea gyűlöllek, ha csak itt kommentelgetsz, ahelyett, hogy a Karira szánt posztoddal serénykednél! Kit fogunk gyűlölni Szenteste ha nem teszed fel? Ja megvan, TÉGED!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.22. 14:41:00

@gabesz7004:
Istenem, mennyire gyűlölöm a feleslegesen aggodalmaskodókat!
A poszt készen van, de hiába vagdalkoztok itt vaktában, hiába fenekedtek, hiába örménykedtek, hiába zsidókodtok, akkor is csak 24-én kapjátok meg!

Bergamol 2010.03.22. 10:51:09

Bravó !
A poszt kiváló, a köcsög áruló ganxtának kötelezővé kellene tenni...
:)

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.18. 08:05:42

MOST OLVASTAM VAGY TIZEDSZER, ( bocsi a caps lock ert ) eme irasodra talalta ki a magyar nyelv anno a "mestermu" kifejezest :)

omron 2013.04.22. 11:48:10

DUNDIEGO baz+! :):):)
Hogy' tudtok egy szóba ennyi poént berakni?