Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Hawaii

2010.02.23. 16:01 - Kurtz ezredes

A meleg, párás helyekből sosem elég, ezért maláj barátaink után megismerhetitek a bolygó legfelkapottabb és legirigyeltebb szigetcsoportját. Egy igazi trópusi édent, ahová sosem köszönt be a tél, ahol ritmikusan ring minden csípő, boldog mosolyra húzódik minden száj, virágfüzér nyílik minden nyakban, magát az igazi földi Paradicsomot.

Ahol pont olyan elviselhetetlenül undorító klíma lenne mint a korábban már agyondicsért malájoknál, ha a lágy óceáni szellő ki nem söpörné azt a sok cseppfertőző szemetet a légtérből. Persze időnként a lágy szellő orkán és hurrikánerejű lesz, esetleg megreccsen a föld vagy a tengerfenék, kitör egy-két kedvesen szunnyadó tűzhányó, és cunami mossa a vakítóan fehér homokos partot. Ilyenkor tanácsos hamar összekapni a szörfdeszkát meg a törölközőt és még mielőtt masszív vulkáni hamuval telítődne a repülőtér légtere, elkapni az utolsó gépet, ami elvisz mondjuk a Balatonra. Itt a veszély könnyed fényjel, nem pedig veszettül vonyító légvédelmi sziréna, és nyilvánvaló, hogy legfeljebb egy kiadós zuhi jön, nem pedig a Badacsony kúpjának szétrobbanása néhány haditengerészeti támaszpontra irányított szovjet robbanófejjel kombinálva.

Mivel mi – normális emberek – utáljuk az amerikai üres egyenmosolyokat, ezért kiemelt gyűlölettel tartozunk a fogalom szülőhelye, Hawaii iránt. Amerika mentségére szólva, ott nyilván senki nem gondolja komolyan ezt a keep smiling hülyeséget, szigetünk őshonos népe, a buta, bamba dagadékok azonban néhány „Aloha Hitler” karlendítés után szívből akasztottak volna virágfüzért még a sajnos soha fel nem állított Hawaiier Einsatzgruppe-törzs tábori csendőreinek Feldgendarmerie láncaira is. Tudjuk, hogy egyes népcsoportok különösen undorító vezetői sokszor lelkesen működnek közre saját kiirtásukban, de még a kiemelten gusztustalan budapesti zsidó főkarvalyok sem tettek le minden nap puszta kedvességből a máme friss flódnijából Eichmann és Vesenmayer asztalára. 

 

 

A nyakba akasztható szeretet más népeknél is ismert kifejezőeszköz.

 

 

Hawaii népe valószínűleg esetlenebbnek és butábbnak tűnt még a dodómadárnál is, viszont az evolúciós zsákutcának tekintett szárnyassal ellentétben elérte, hogy hülyeségének mértéke miatt senki se tekintse az evolúciós harc részének, így karcolásokkal úszta meg a vérzivataros évszázadokat. Amíg mi a besenyőkkel, tatárokkal, törökökkel, osztrákokkal, oroszokkal vívtunk heroikus létküzdelmet, addig Cook kapitány megérkezéséig semmi sem történt. Sőt akkor sem, mert élünk a gyanúval, hogy a kapitánnyal néhány berumozott angol matróz végzett, egy ember ugyanis okosabb a halnál és a hawaii őslakosnál, utóbbi viszont csak a butább halakat bírja megelőzni, egy angol tengerésztisztet már nem.

A heves szívdobogás után Hawaiion minden visszaállt a szokott kerékvágásba és ismét semmi sem történt azt leszámítva, hogy a sziget elveszítette önállóságát és különféle angolszász országok befolyása alá került. Az ott élők valószínűleg annyit értettek meg ebből, mint a Budapest TV nézőközönsége a hadronütköztetésből, így némiképp meglepő, hogy ezek a láncra fűzött magmaleeresztő szelepek királyi családot és forradalmat is ki bírtak szenvedni magukból. Addig nem volt semmi baj, amíg az uralkodók a 90-es években Magyarországon is jól csengő Kamehameha nevet vették fel, a XIX. század végén azonban csőstül jöttek a bajok.

Volt azonban egy csodás asszony, név szerint Liliuokalani, aki Honolulu Zrínyi Ilonájaként úgy döntött, nem engedi, hogy népe idegen befolyás alatt sínylődjön. Sajnos azonban ez a páratlan képességű államnő nem bírt a frissen megalakult Misszionárius Párttal, amely kirugdosta a hájas seggét a királyi fűkunyhóból, és kikiáltotta a Hawaii Köztársaságot. Győzött hát az ananászos forradalom, Liliuokalani azonban nem adta fel, és személyesen Cleveland elnök beavatkozását kérte. Érthetetlen, hogy Batthyányi Lajosnak miért nem jutott eszébe a bécsi udvar segítségét kérni például Jellasics bán ellen, mindenesetre a Hawaii Köztársaság 4 év után annektálódott, furcsa mód pont az Egyesült Államok által.

 

Lydia Paki Liliuokalani, azaz Liliuokalani, a tamperei állatkert büszkesége, a világ egyetlen fogságban született uralkodónője

 

Az ezt követő évtizedekből mindenképpen megemlítendő a sok szép hotel, a szörfözés, valamint Thomas Magnum – akit minden gyűlöletmirigyünk ellenére is eszetlenül király arcnak tartunk. Ez a csodálatos állam természetesen egyetlen amerikai elnöknek sem szolgált szülőhelyül. Itt látta meg viszont Allah fényességes világát az iszlám hatodik pillére, a méltán népszerű Barack Hussein Obama. Végül természetesen nem feledkeztünk meg Amerika Muhijáról, a Pearl Harbor-i kikötőről, amely még ma is magán viseli minden al-Kaida vezető álmát. A csúnya japánok gonosz orvtámadására egy évtizeddel ezelőtt olyan filmmel állt bosszút Hollywood, amely méltó a szigetcsoport szellemiségéhez. Ami második világháborús, repülős, és az egyébként legendásan kemény Kurtz ezredes mégsem bírja végignézni, az méltán pályázhat a Hawaii Filmfesztivál Aranycunamijára.

Talán kevesen ismerik Hawaii sportéletét, pedig minden bizonnyal itt lelünk rá a valaha volt legkeményebb és legbrutálisabb egyetemi csapatra, a világhírű Hawaii Rainbow Warriorsra. A szivárvány harcosa ősi heteroszexuális férfiszimbólum. Olyan egyenes és nemes szervezetek nevezték el járműveiket róla, mint például a mindnyájunk által csodált Greenpeace. Nem véletlen, hogy az egyetem csapata méltán népszerű Amerika más részein is, vendégként pedig hihetetlen tisztelet és megbecsülés övezi. Amerikai profi csapat valamiért nem választotta még lakóhelyül a Csendes-óceán közepét, így kénytelenek voltak beérni olyan borzasztó pótcselekvésekkel, mint a sörmeccsnek beillő NFL ProBowl.

Kemény, férfias és mindenek fellett hetero, Hawaii Rainbow Warriors

Kedves olvasók! Hányszor de hányszor használtátok már ti is pozitív kifejezésként ennek a borzalomnak a nevét. Vessünk véget ennek! A dunai szigeteink majd minden fronton verik Hawaiit. Aki viszont kénszagra izgul, maradjon csak ezeknél!

Címkék: pina buta usa amerikai hülye mosoly ostoba csúnya aloha dagadt hawaii nyál bamba virágfüzér csökött

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr41784063

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Obama túl sokat szív és iszik 2010.03.03. 17:00:03

Orvosai szerint Barack Obamának nem csak a dohányzásról kéne leszoknia, hanem az alkoholfogyasztást is mérsékelnie kellene. A választási győzelem után első alkalommal elvégzett, a 48 év felettiek számára kötelezően előírt orvosi vizsgálat alapján úgy t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.27. 22:47:10

Beszarok. Hol a sok nagyszájú, hôbörgô.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.28. 00:05:08

Ha már sportélet (Bár ez a Balaton partján is lehetne):

www.youtube.com/watch?v=Ft3J0D2TxIY

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.28. 00:16:00

szokásos gecijó színvonal.

amúgy ne búsuljunk, épp mostanában ér oda a chilei földrengés által keltett cunami

Jamal_Fraser 2010.02.28. 14:30:26

Az ,,Aloha Hitler!'' a kedvencem. Az állandóan félmeztelenül, mezítláb rohangáló majom őslakosok milyen áhítattal tekintettek volna a német fegyelemre és militáns megjelenésre. Szégyenükbe szaladtak volna a korszakban méltán divatos Waffen-SS-be.

Különösen jó megfigyelés továbbá, hogy milyen rusnya, kövér emberek (?) élnek ott, bár egyre inkább az az érzésem, azon a kontinensen mindenki disznaj (gringók, maradona,stb.)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.28. 14:40:03

@Jamal_Fraser:

Hawaii az amerikai kontinensen van, mint ahogy Ausztrália, Japán stb. is, s a Csendes-óceán egy beltenger.

McBright 2010.02.28. 14:42:15

Mit lehetne mondani egy olyan népről aminek a történelme a wikipédiában is csak három sor.

HunVanHungary? 2010.02.28. 15:38:10

Nem hittem volna, hogy gyűlöletünk egy ilyen utolsó periférikus lávaszigetre is elér. Mindenesetre kösz a felvilágosítást, így már tudom, hogy nem csak Lost című rendkívül gyűlölhető sorozat miatt utálom őket.
Azért remélem a szerzők hamarosan visszatérnek az olyan félcivilizált területekre mint Dél Amerika, Közel Kelet stb. nem is beszélve a civilizációt még szóból sem ismerő bokorugró népek által lakott Afrika ,India meg ilyenek .
Na aloha unka bunga

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.28. 19:28:44

"A nyakba akasztható szeretet más népeknél is ismert kifejezőeszköz. "

bruhahahahahahahahahahaaaaaaa, lefordultam a székről és a szőnyeget ha-ha-harapdáloooom...

KariKa 2010.02.28. 19:39:10

Akkor tehát most sorban jönnek a maradék csíkos zászlós országok?

és most elolvasom :)

Amade (törölt) 2010.02.28. 21:34:14

Ez nem nevettetett meg. Mily gyűlöletes...!

KariKa 2010.02.28. 21:52:02

Ilyen kis fityimfasz helynek ennyi jár.
A Magnumos rész viszont melengette a szívemet, szokatlan érzés.

Noked-Lee 2010.02.28. 22:57:06

"a világ egyetlen fogságban született uralkodónője" :)
korrekt írás, de ez csak előételnek elégséges!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.01. 00:36:43

@KariKa:
Ne mondd, hogy nem marha vicces a hawaii zászló! Úgy éreztük, hogy ennek még photoshopra sincs szüksége, ez önmagáért beszél. :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.03.01. 10:41:35

@Gudea enszi:

Ja; úgy néz ki, mintha egy brit fennhatóságú szlovák gyarmat lobogója lenne, ami önmagában is gyomorforgató perspektíva.

Stoney Hill Billy 2010.03.01. 11:15:21

Nem is értem, hogy költöznek emberek ilyen helyekre, mint ez...
A ZUSA meg hálás lehetett volna a japóknak, hogy elviszik, de nem, még egy világháborúba is képesek voltak belépni ezért a koszfészekért.

Rich.mond 2010.03.01. 12:44:09

Hihi:)
Még a cunaminak sem kellett az a posvány szigetcsoport.
Mondjuk nem csak dagadt őslakók élnek arrafelé.Nem tudom, mennyiben tekinthető tudományos műnek a Kincs, ami nincs, de az anyakirálynő lánykái bizony egy közepes magyar átlagot is megütöttek.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.03.01. 13:21:53

Azért az innen (is) is kinőtt szörfös kultúra is megért volna néhány odavetett megjegyzést.

És Kaliforniában még ezeket a majmokat majmolták - nem is csoda, hogy később azt választották kormányzónak, akit.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.03.01. 13:32:49

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

A kormányzót bántani nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem!

BékaRóka 2010.03.01. 16:03:31

@Rich.mond: Mennyire tekinthető tudományos műnek??? Csak az tekinthető annak! A teljes vonatkozó történelem átfogó és hiteles rekonstruálására született - nem is értem, hogy nem kapott legalább 3 oszkárt?!

Rich.mond 2010.03.01. 16:20:50

@BékaRóka: Mindenesetre ifjúkorom világszemléletére, nyíladozó értelmem élesedésére nagy hatással volt e két jeles színész kalandozása Pongo-Pongon.
Mindenesetre nagy élmény lehetett az őslakóknak, amikor egy-két Kamaszuka-hadosztály után a nyakukba pottyant egy rágózó, a más kultúrák iránt legalább japán-szintű érdeklődést mutató texasi farmerkülönítmény.

nyílméregbéka 2010.03.01. 20:38:02

Ez kegyetlen volt: "Itt látta meg viszont Allah fényességes világát az iszlám hatodik pillére, a méltán népszerű Barack Hussein Obama."

escaper · http://elinnen.blog.hu 2010.03.03. 23:01:53

Takamiyama Daigorot, Akebono Tarot kihagyni, mint oslakos alaptipust nem kis hiba. Fatol az erdot.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2010.03.03. 23:14:20

Ezenkivul MINDEN thrillerben a fohos egy felhomalyos szobaban a nippek kozt egy hógömböt emel fel, majd egy hawaii tancosno babat (hula dollt) pockol meg. Lep egyet, majd jon a gyilok, verfroccs, es kifordult szemu sorozatgyilkos.

Illés Béla 2010.03.04. 15:26:23

Gyűlölöm hogy én nem tudok ilyen ékesszólóan gyűlöletes írást írni,mint az általam emiatt gyűlölt posztírók.
Ismét egy remekmű és bár gyűlölök más teljesítménye előtt meghajolni,de most mégis ezt teszem.

KariKa 2010.03.04. 16:18:59

Mindenki kattyincson sokat a reklámra, hogy végre megkapják a magukét a rothadék aljas népnyúzó balansz nyugdíjasok is!

Greghausz 2010.03.04. 18:15:35

Kedves gyűlölt barátaim! Fatális hiba folytán nem találom a románokról szóló posztot! Merem remélni, hogy épp bővítésen esik át!
Őszinte gyűlölettel: Greghausz

Bodzaszedő Manager (törölt) 2010.03.05. 09:26:44

A zsidókról szeretnék végre olvasni.

minja konka 2010.03.17. 20:56:11

"Érthetetlen, hogy Batthyányi Lajosnak miért nem jutott eszébe a bécsi udvar segítségét kérni például Jellasics bán ellen"

rosszul tudod, mert kérte

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.17. 21:06:53

@minja konka:
Igen ezt öniróniának szántunk, bevallhatom utólag.

Super aGyuri 2010.03.21. 09:07:30

Fergeteges a blog. Egyetlen félénk észrevétel: gyűlöljetek meg érte, de első felelős (gyűlölt, méltán kivégzett) miniszterelnökünk neve Batthyány Lajos. Az ny után nincs i, ugyanis Battyánból származik a család és nem Battyányból. Ennek ellenére mindenki "Battyányi"-nak mondja, talán azért, mert a rohadt metróban így mondják be a róla (miért?) elnevezett teret, de az is lehet, hogy azért, mert így kell mondani.

Szóval: Batthyány.

Amúgy gratula! (Bár eddig messze a svédekről szóló poszt volt a legjobb, ugyanis rajtuk tényleg nincs mit utálni, de mégis tudtatok írni vagy háromszázezer karaktert kibírhatatlan aljas pocsék tulajdonságaikról :))

torcipepe 2010.04.07. 21:18:06

a greenpeace-ről mikor lesz blog, ha már így szóbakerült

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.07. 21:42:20

Már van:

greenpeace.blog.hu/

Lehet, hogy te a posztra gondoltál, csak nem tudod kifejezni magad.

torcipepe 2010.04.14. 20:22:23

kössz a javítást, tényleg úgy gondoltam

tucano 2010.04.16. 20:41:34

Kocsog taljánoknál képesek voltak leadni úgy egy részt, hogy azzal kezdődött Magnum lelőtte a főgonoszt a daruról, majd kiderült, hogy elb*szta a Ferrari szervízkönyvét és vége. kb. 3 percig tartott, jellemző. Persze sehol egy bocsánat, hogy a playt se tudjuk lenyomni a vezérlőben vagy vmi.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2010.04.17. 03:34:05

Én szégyenszemre bevallom, hogy nyitott tetejű sportkocsival, a manga őshazájából származó barátnővel megjártam eme kénköves pokolnak több szigetét is. Senkinek sem kívánom az állandó 27-28 celsiusos, kissé párás időt, a nyugis, kedvesen mosolygó embereket, az egy szigeten a vulkán csúcsa felé a felhőrétegen áthatolva megtapasztalt vagy 8 klímatípust fél órán belül, ahol már kénytelenek voltunk megállni, és gombnyomásra bezárni az ezüst színű sportautó tetejét, mert fent már bizony hűvösebb volt a levegő. A lét elviselhetetlen könnyűsége volt az a néhány hét, amit kínkeservesen átvészeltünk hol este az óceánparton pezsgőt kortyolgatva, hol csak mások által gyönyörűnek és egzotikusnak tartott, a józan paraszti ésszel azonban könnyen belátható, hogy inkább csak kiépítetlen, civilizálatlan, és kifejezetten veszélyes hegyi úton kanyarogva egy korszerűtlen, lökőrudas teherautómotorral ellátott, megfelelően merev tetővel sem rendelkező amerikai gépjárművel.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.12.09. 12:41:41

ezek a hawaii-ak még a fémet sem ismerik, nem hiába van fából az összes fegyverük:
www.tikimaster.com/category/05.21/

(a véleményemért meg fogtok kövezni, de a lua-luat tényleg hard core nyomják :) )

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 01:13:58

muhaha! :) szeretem hawaiit, sokat jarok oda, a bamba benszulottekrol irottak talaloak! ( ket fele hawaii benszulott van, a kamakawiwo'ole szeru 300poundosra hizott es a nyeszlett. Kozepmeret, regular nincs.

errol nem emlekeztel meg, a legiresebb ( es egyetlen ) slagerukrol! :D

www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k

szinvonal a szokasos remek!!! :)