Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

A nők

2010.03.08. 17:30 - facial abuser

A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretnénk mi is felköszönteni a környezet- és egyébtudatos, érzékeny nőket, akik kedvéért fokozottan védett virágok százezreit tépik ki ilyenkor a földből. Mi, heteroszexuális férfiak tökéletesek, nemesek, nagylelkűek, bátrak, erősek, magasak, szépek, okosak, szellemesek és intelligensek vagyunk, valamint imádjuk a nőket. Van azonban néhány zavaró mellékkörülmény, amely rendre megzavarja a két nem közötti idillt. Mivel ennyi jó tulajdonsággal a hátunk mögött logikusan levontuk azt a következtetést, hogy a hiba biztosan nem a mi készülékünkben van, ideje átkukkantani picit a kevésbé karbantartott másik oldalra, hátha ott nem stimmel valami.

Unjuk kijelenteni, de hátha lesz pár új olvasónk ma. Cikkeink tudományos alapossággal, kimért, szilárd logika vonala mentén lettek lefektetve. Mindent alaposan megvizsgáltunk, és főként nem viccelünk! Sajnos minden rajongásunk mellett azt kellett észrevennünk, hogy a nőknek kezd elmenni a maradék józan esze is. Saját elhatározásukból eldobták maguktól a konyha kellemes melegét, és fejükbe vették, hogy ránk, férfiakra akarnak hasonlítani. Ezt az egészet nehéz lenne megérteni, de ha rájövünk, hogy az ideológiai alapokat testileg és lelkileg különösen hátramaradott angolszász országokban rakták le, mindjárt világosabb a kép. A dolog nyitja a hatalom birtoklásában és gyakorlásában rejlik. Uralkodásra nem képes akárki. Ahhoz intelligencia, tudás és arányérzék szükségeltetik. Vannak uralkodásra hivatott népek, és vannak olyan fogatlan, vörhenyes csőcselékből álló mázlisták, mint például a már kitárgyalt angolok. Ha egy ilyen népség akár csak egy morzsányi hatással bír a világra, abból érthető okokból azonnal zavar keletkezik.

Ezen népek legnagyobb hibája, hogy képtelenek megbékélni a világgal, folyton javítani, változtatni akarnak rajta. Különösen érdekes ez annak fényében, hogy egy jobb, becsületesebb, igazságosabb világban már rég megszállta és kiirtotta volna őket egy erősebb és okosabb népcsoport. Az általuk kitalált rengeteg ökörség egy ideig megmosolyogtató volt, de a huszadik század második felére hatalmuk oly mértékben koncentrálódott, hogy hozzákezdtek szétrobbantani a világ normális felének évezredes tapasztalatok alapján felépített, óramű pontossággal szuperáló társadalmait is. Mára odáig jutottunk, hogy a magyar nők teljes mértékben elfogadják az amerikai nők által megálmodott, megvalósított és továbbfejlesztett elveket, ami azért nagyon szomorú, mert a magyar nők szépek és okosak, az amerikai nők viszont nem. Tehát amíg a magyar nők a menő férfiak ágyában landolhatnak, addig az amerikaiak kénytelenek beérni ennek a csúcsélménynek a pótszereivel. A magyar nőknek – az amerikaiakkal ellentétben – minden eszköz és körülmény adva van, hogy megtalálják igazi helyüket a férfiak mellett, mégsem élnek vele.

Mi férfiak bátrak, kemények és rendíthetetlenek vagyunk. Világos céljaink vannak, amit nem félünk megvalósítani, szó nélkül tudomásul vesszük, ha valami mégsem úgy alakult, ahogy azt terveztük – az ilyesmi egyébként nagyon ritka. Az még rendben van, hogy a nők ezt az önfegyelmet irigylik tőlünk, hiszen nem tudnak parancsolni a gyerekes indulataiknak, viszont amíg egy kurva előszobát képtelenek felmosni a világfájdalom érzete nélkül, jobb, ha csak csendben csodálnak minket. Egy nő a legritkább esetben tudja biztosan, hogy mit akar, ha ez a legritkább eset bekövetkezik, biztosan nem tudja majd megfogalmazni, hogyan akarja, ha pedig valami csoda folytán mégis megvilágosodna, biztosan nem meri elmondani nekünk. Csupán egyetlen dolog van, amiben mindketten teljesen biztosak lehetünk, a nőknek egyszerűen gyorsabban ketyeg az óra. 24 éves korukig általában éretlen csitrik, 24 után azonban vészesen frusztrálja őket a tudat, hogy nemsokára 30 évesek lesznek. Amikor ez a pillanat bekövetkezik, általában már mindennek vége. Ha nem vagyunk észnél, akkor könnyen nekünk is, ugyanis ilyenkor érthetetlen módon könnyebben „szakad” a gumi, esetleg kimarad pár szem tabletta. Az erős és független nők minden vágya egy erős, független váll, amelyre életük végéig lehajthatják fejüket.

Egy rövid történettel szeretnénk bemutatni a női lélek csapongását kicsiben és nagyban, hogy elhelyezhessük a történelem forgatagában. Anička (eredeti nevén: Anna) 1939-ben már egy ideje leszbikus kapcsolatban élt Václavával, aki még 1918 után győzte meg arról, hogy hagyja el élettársát és nevelőapját, a sármos és gáláns, deres halántékú, jóképű Árpádot. Anička lelencgyerek volt, Árpád még egész kiskorában vette magához, becsületben felnevelte, majd megtetszett neki a csinos lány. Václava azután női intrikával elhitette Aničkával, hogy Árpád csak megalázza, és nem hagyja, hogy igazi nő legyen. A nagyon fiatal Anička persze naivan bedőlt az ámításnak. Ekkor kezdődő kapcsolatukban Václaváé volt a butch szerepe, de érzelmileg kizsákmányolta a lányt, s ezért amaz hamar kiábrándult belőle. Anička teljesen elbizonytalanodott, összezavarodtak az érzelmei, és tanácstalan volt. Egyedül érezte magát a világban, és már az is  megfordult a fejében, hogy visszakönyörgi magát Árpádhoz.

Ekkor fordult a figyelme egy buliban a keseszőke, kigyúrt, bivalyerős és gazdag Frigyes felé, amint éppen a WC felé tartott Václavával. Frigyes nagy nőcsábász hírében állt, aki sorra felszedi, majd eldobja a nőket. Nem sokkal később visszatértek, a rommá alázott Václava szemein teljesen elkenődött a festék, nyállal kevert taknya a térdénél lógott. Ezek a külső jelek elég egyértelművé tették, hogy mi történt odabent, Anička viszont azonnal beleszeretett az erős és magabiztos férfibe. Az első adandó alkalommal a lábai elé vetette magát, és azt mondta, bármit megtehet vele, csak mentse meg volt élettársától, Árpádtól. Frigyes, szokásához híven nem fogta vissza magát, és viszonyt kezdett a fiatal Aničkával, s ebből született később közös fiuk, az agresszív, ám egyúttal félénk és labilis idegzetű Pospolitosť, akin sajnos erősen meglátszik, hogy apai minta híján nőtt fel. Václava természetesen nem haragudott a megaláztatásért, sőt nem sokkal később az anyagi biztonság reményében rajongásával halmozta el a férfit, az öntörvényű Frigyes azonban ekkor már Václava idősebb nővére, Polina iránt érdeklődött. Ő viszont húgától teljesen különböző jellem volt, és nem hódolt be a férfinek. Később a gyámügyesek – Francois, Winston és Sam –  az alkoholista nagymamával, Ruslanával karöltve nagyon megverték Frigyest a nőügyei miatt. Az igazsághoz tartozik, hogy a bátortalan, homoszexuális Francois is gyengéd érzelmeket táplát Frigyes iránt, de egy szopatáson kívül más nem történt köztük. Mindenesetre  a verést  Francois az ágy alól nézte végig, és csak a végén bújt elő, Sam és Winston féltő-óvó árnyékában. Anička pedig megalázkodva ismét Václavával költözött össze, ma pedig, egy rakás bukott kapcsolaton túl, egyedül, megkeseredetten neveli  szellemi és lelkisérült fiát, és minden bajáért másokat okol.

Némely nők ma már a menstruáció vegyi eltérítésétől sem riadnak vissza. Elmondásuk szerint a menstruáció igazságtalan, mert csak nehezíti az életüket. Ez a szemét természet is hátrányosan megkülönbözteti a nőket, mert havi pár napig akadályozza őket a férfiak szolgai utánzásában. Mi férfiak ez alapján követelhetnénk a focilabdával tökönrúgás és az ónos eső megszüntetését, hiszen ezek semmire sem jók, csak fölös bonyodalmakkal terhelnek minket. De mi nem mondunk semmi ilyesmit, hiszen beláthatjuk, amit már Besenyő Pista bácsi (aki egészen véletlenül férfi, jófej, laza és vicces) is megmondott: ez kérem hülyeség! Mi nem légvárakat építünk, hanem időtálló dolgokat kőből, téglából, ércből, hűségből, barátságból. És ugyanígy nem sopánkodunk, nem kombinálunk stresszhelyzetet minden apróság köré, ellenben ami szembejön, azt megoldjuk. Mi abból főzünk amink van, és ez eredményezi az emberiség szüntelen fejlődését. De, ha már az ónos esővel ilyen észrevétlenül előbújt az autóvezetés témaköre, hát járjuk körbe alaposan!

Mi férfiak sokat és jól vezetünk, ez nem titok. A jó vezetéshez visszavonhatatlan döntések határozott és gyors meghozatala szükséges. Egyértelmű, hogy a nőkre ebből a háromból egyetlen egy sem igaz, mitöbb ez a lehető legteljesebb ellentétben áll a „felveszem a bordó ruhámat... nem, inkább a bíbort... nem, inkább mégis a bordót... jaj, nem tudom mi legyen... nincs egy göncöm amit felvehetnék” féle női lélekkel. Az autóvezetés az élet legtöbb területéhez hasonlóan olyan jelenség, amelyben minden mindennel összefügg, rendszert alkot, és bármely elem elmozdítása esetén következmény keletkezik. A kulcsszavak tehát összefüggés, rendszer és következmény. Feltételezem, hogy férfiolvasóink tisztában vannak eme fogalmak jelentésével, a nők viszont bármilyen igyekezetünk ellenére sem lesznek soha, így felesleges ezeket tovább ecsetelni. Azonnal hozzá kell azonban tenni, hogy szó sincs arról, hogy a férfiak ne hibáznának vezetés közben – azt a közismert statisztikai tényt, hogy 100 közlekedési hibából 93-at nők követnek el, most elég csak megemlítenünk, hiszen közismert.

A különbség sokkal inkább a hibák jellegében lakozik. Ha egy férfi vezette autót látunk hülyeséget csinálni, ott egy valóban elrontott, ugyanakkor határozott és következetesen véghezvitt cselekvés játszódik le. Ezzel szemben a nő vezette autó sötétben, hátulról is könnyűszerrel felismerhető. Nem tudja, hogy mit csinál, de még arról sincs elképzelése, hogy hogyan csinálja azt, amiről nem tudja, hogy micsoda. Az eredmény kapkodás lesz, a vánszorgó kocsi idegesen cikázik jobbra-balra, és lecsúszik a sminkkészlet a középkonzolról, miközben a nő kishíján vizet facsar a kormányból. Ha létezne még ókori képírás, minden bizonnyal a nő vezette autó rajzával jelölnék a „nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok” fogalmat. Azt a fogalmat, amit mi férfiak legfeljebb hírből és rövid, de velős tapasztalásokból ismerünk. Ha az erős, önálló, független nő kislányosan azt nyafogja, hogy „nem tudom”, az annyit jelent, hogy a megoldást majd kigondolja és kivitelezi a csak böfögni és alsógatyát széthagyni képes, disznó férfi, aki nélkül egyébként simán elvan az erős és önálló nő.

Figyeljük meg viszont, hogy a férfi elgondolkodó, határozott arccal mondja ugyanezt! Ha pedig mondja, annak rögtön két oka is lehet. Az egyik, hogy záporoznak a fejében a gondolatok, problémakezelési ötletek, és még nem gyúrta össze őket egységes megoldássá. Ez azonban nyilvánvalóan csak idő kérdése. A másik ok, hogy a megoldás már rég megszületett a fejében, csak nem akarja magyarázni, mert az tovább tartana, mint maga a megoldás, ráadásul a nő úgysem értené, hiszen ő a problémák bonyolításában van otthon, nem a felgöngyölítésben. A férfi az egyszerű nagyszerűségre törekszik, ezért fejlődik a világ, ezért lehet a nőknek egyre mívesebb retiküljük (a benne leledző egyre nagyobb kupihoz semmi közünk), egyre jobb telefonjuk és élhetnek egyre komfortosabb lakásokban.

Ki kell térnünk a nemek egymás általi becézésére is, ami nagyon mélyen gyökerezik kultúránkban. Ugyan melyik férfi ne lett volna már patkány vagy disznó? A női megérzés elképesztően működik ez esetben is, hiszen a patkány egy talpraesett állat, amely páratlan alkalmazkodó- és problémamegoldó-készségről tesz tanúbizonyságot időtlen idők óta. A disznó pedig a férfi környezetében élő legnagyszerűbb lény, mely elbűvöl minket eszével és finomságával. Ezenfelül egyikük sem ismer határokat, ha szexről van szó. A másik oldalt megnézve a liba állandóan fenyegetve érzi magát, szüntelenül hajtja a belső kényszer, hogy igazolja erejét. Ezért egyebet sem csinál, mint erőszakosan csipked mindenfelé,  legyen az az ember etető keze, szaporodni vágyó gúnár, de méginkább egy másik liba. A tyúkról ugyanezt mondhatjuk el, a különbség mindössze annyi, hogy kevesebb bátorsága van támadni.

A nők egyik legfurcsább tulajdonsága a férfiszemmel érthetetlenül infantilis vágyakozás életük hercege iránt, akinek vattacukorral körülfont alakja a messzi naplemente rózsaszín sugarai között sejlik fel csupán. Nyilván teljesen érhető, ha valaki egy megbízható, erős társra vágyik, akivel egy életen át jóban-rosszban együtt lehet. Mi, igazi férfiak ezt a társat általában a nagycsoport és az alsó tagozat utolsó évei között megleljük. Senki nem lehet fontosabb nekünk, mint Ő. Egy életen át kitartunk mellette, soha meg nem csaljuk, naponta kedves apróságokkal halmozzuk el, felhőtlen boldogság minden vele töltött perc, sosem feledkezünk meg a születésnapjáról, és főként mindennél és mindenkinél jobban szeretjük. Sajnos ez a nagy Ő a sóvárgó nőknek tényleg csak egy mesebeli alak, mert bennünk lakozik, és senkit sem enged közelebb magához, élete egyetlen szerelménél. Mint annyi mindent, a nők ezt sem képesek megérteni, tudomásul venni pedig még kevésbé. Ennek köszönhetjük azt a végeláthatatlan sírásáradatot, miszerint már kivesztek az igazi férfiak. Az igazi férfi viszont az eddig felsorolt tulajdonságai mellett kifinomultan és szépen bókol. Az igazi férfi után pityergő nő pedig olyan zavarba jön egy közepes bóktól is, mint Bajnai Gordon, ha a bohém Hajdú BÉT-es időkről kérdezik.

Néha azonban megesik, hogy a nők is részesülnek némi szeretetből. Ez a helyzet fokozott veszélyeket rejteget számunkra, ugyanis ha nem vigyázunk, könnyen egy nem kívánt párkapcsolatban találhatjuk magunkat. Ilyenkor készüljünk fel a legrosszabbra, mert véget érnek a boldog pillanatok. A női lélek minden baját és frusztrációját ránk fogja zúdítani, evidens hát, hogy ha valódi, boldog, bizalmon alapuló és tartós kapcsolatot szeretnénk, akkor nagyon hamar meg kell alázzuk őt. Ne higgyünk a párkapcsolati pszichológiának és szexológiának csúfolt kaliforniai áltudományoknak!  Kezelni érdemes problémát egy párkapcsolatban kizárólag nő okozhat, azon belül is a nő irreálisan magas szeretet/alávetettség-hányadosa. Vannak azonban nők, akik irreálisan rondák bármiféle kapcsolathoz.

Nos, belőlük lesznek azok a női tudósok, akik a Szlovák Tudományos Akadémia történettudósainál is görcsösebben szeretnének múltbéli gyökerekbe kapaszkodni. A matriarchátus és a különféle női uralkodók idealizált képe kizárólag az ő lázálmas képzelgéseikben létezik. Nincs egyértelműbb dolog ezen a világon annál, minthogy a nők a bogyószedésnél és tűzőrzésnél fontosabb dolgot a múltban nem végeztek – mi férfiak már ekkor is nagy bátorságot és koordinációt igénylő csoportos tevékenységeket űztünk. Egyébként teljesen biztosak vagyunk benne, hogy bizony néha kialudt az a tűz, és szanaszét gurultak a barlang mohái közt a ribizlik, hiszen akkoriban az ember már ismerte a féltékenység, a menstruáció és a migrén fogalmát. Pontosabban az ember ismerte, a nő pedig lelkesen gyakorolta. Vélhetően az utóbbi szedegette össze a savanyú bogyókat és előbbi gyújtotta újra a közösségi lét alapját. Elmagyarázzuk miért volt ez így.

Most mindannyian képzeljünk magunk elé egy macedón-osztrák-szlovák-belga nagyszülői négyessel megáldott szerencsétlent, akinek osztrák nagymamája valahogy kitört a családi körből, és letelepedve az ómorva és a makedón birodalmak határán, halálosan beleszeretett egy belga gyémántkereskedőbe. Mi, heteroszexuális magyar férfiak előbb találunk közös pontot egy ilyen szerencsétlenséggel – ha saját nemünk képviselőjét tisztelhetjük benne – mint akármelyik nővel. A nők képtelenek közösséget alkotni. Itt jegyzem meg, hogy a toleráns kommentpolitikánk ellenére mindenkit szépen kérünk, hogy ennek cáfolására ne pazarolja a közös felületet. Ha egyetlen nővel van dolgunk, még viszonylag jó esélyekkel lesz képes elviselni saját magát, három fölött azonban már eleve esélytelen bármiféle egység kialakítása.

Csak viszonyításképp, mi férfiak több millió társunkkal tudunk együtt lélegezni, ölni, harcolni. Ösztönösen imádjuk, ha ilyesmikre alkalmunk nyílik. Mivel ilyesmire háborúban nyílik alkalmunk, ezek a ronda, irigy dögök mára elérték, hogy nincsenek értelmes célokért zajló és korrekt szabályok közt folyó háborúk. Mivel a nők irigysége és gátlástalansága férfimércével felfoghatatlan, nem érték be ennyivel, volt képük beerőltetni magukat a hülye, nyámnyila ideológiájuk által mentálisan teljesen tönkretett hadseregek harcoló alakulataiba. Senkit ne tévesszenek meg a külsőségek, a rangjelzés, bakancs, gépfegyver, rohamsisak. Hiába illegetik magukat ilyesmikben ezek a dilinyósok, soha nem lesznek olyanok, mint egy csapat igazi férfi. Bajtársaink szentebbek bármiféle nőcskénél. Elképzelhetetlen, hogy ne osszuk meg egymással utolsó konzervünket, rókalyukunkat, mentőövünket. Mi ilyenek vagyunk. Közösségünk a dicsőségre és a harcra alapul, nem a miniszoknyák csereberéjére és a társas körömlakkozásra. Csak a rend kedvéért nézzünk meg most egy rövid jelenetet a férfiak Szex és New Yorkjából, aminél szebb, nemesebb és meghatóbb ábrázolás még nem született a filmtörténetben. Valamennyien elérzékenyültünk, az a maroknyi nő, aki egyáltalán meg mert nézni velünk egy háborús filmet, csak értetlenül és bambán bámult. Nem értették a gombócot a torkunkban, se azt ami a képernyőn zajlott. Azóta sem világos számukra hogy mi érintett meg minket ennyire, ők nem láttak benne mást, mint sok szegény halottat és trehány disznó módjára összekoszolt ruhákat.

Ahogy a tábornok mondta, olyan kötelék, ami csak harctéren alakulhat ki, testvérek között. De nincs mindig háború, így a férfiaknak ki kellett találniuk valamit, ami testi-lelki edzésben tartja őket, valamint megalapozza a férfivé válást. A férfi így a harctér szimulációjaként megalkotta a sportot, ami alapvető elemeiben különbözik a testedzéstől. Testedzésre bárki képes, még a nők is. A sport ezzel szemben egy magasabbrendű esemény, ahol a férfiak csapatban együttműködve küzdenek, egy akarat hajtja őket egy szent cél felé. A sportokban be kell lőni / hatolni az ellenfél bázisára vagy a területére, illetve le kell ütni / szúrni / szorítani az ellenfelet. Nyilvánvalóan nem véletlen a hasonlóság a háborúhoz. Az már mindenki számára világos, hogy a nők erre teljességgel képtelenek, hiszen már két nőt is legalább három akarat hajt, de persze ebben sem biztosak. A sport ennek fényében a lehető legtökéletesebb férfivé válási rítus, ami a való életre készíti fel az embert. Kénytelenek vagyunk kitérni egy írásra, amely szerint a szülés az igazi kihívás, mert az fáj, de nem lehet kiszállni közben, hogy kilihegje magát az ember. Ezzel szemben a sport alkalmatlan arra, hogy férfivé érlelje a fiút, mert nincs tétje. Képzeljük hát el Kiss Gergelyt, amint a szerbek elleni olimpiai döntő utolsó negyedében cserben hagyja társait, akikkel 4 éve küzd vállvetve ezért a pillanatért, komótosan kiúszik a partra, és így szól a kapitányhoz: „Dénes, bocs, én kiszállok, fáradt vagyok, a derekamat is meghúztam, és egyébként sem vagyok biztos benne, hogy van-e ennek bármilyen tétje.” Mi úgy hisszük, hogy Kiss Gergely valóban fáradt és elgyötört volt akkor, de ezt nem is érezte attól az extázistól, amit a bajtársias, dicső küzdelem hevében átélt. És mielőtt még bárkinek kétségei támadnának, egy egyszerű, vasárnap délutáni haveri focinak is pont ilyen tétje van abban a pillanatban. Csak ismételhetjük hát, hogy a sport az, ami férfit farag a fiúból, a nők pedig – mint oly sok mindent – alkalmatlanságuk okán ezt is elirigyelték tőlünk.

Mi férfiak állandóan készen állunk a testiségre. Ezt megszámlálhatatlanul sok nő értelmezi félre, és abban a tévképzetben él, hogy fontos számunkra. Nyilvánvaló azonban, hogy mi ezt pusztán élvezzük, fontosnak pedig csupa olyan dolgot vélünk, amiket kizárólag nemtársainkkal művelünk. A nők azért értik félre a dolgot, mert saját gátlásaik, frusztrációjuk és görcseik következményeképpen, sok egyéb mellett még a szexet sem bírják élvezni. Mivel képtelenek belátni problémáik valós gyökereit, a kudarcokkal és sírással teli pillanataikban természetesen minket vesznek elő. Erre a fojtó légkörre vezethető vissza, hogy egy kibaszott nyalás köré is olyan cécót bírnak felépíteni, mintha valami ezer évenként nyíló virág lenne. Pedig pusztán annyi a bajuk, hogy nem lazák és menők mint mi, férfiak.

A nők örökös érve, hogy a férfiak nincsenek el nők és szex nélkül, míg ez fordítva nem így van. Nos, a legújabb orvosi-pszichológiai vizsgálatok fényében ezzel részben egyet kell értenünk. A nőknek ugyanis majdnem mindegy, hiszen az esetek töredékében képesek csak eljutni az orgazmusig. Azt ugye nem kell kiemelnünk, hogy a valóban magabiztos és erős férfinek mennyi a szex/orgazmus hányadosa? Igen, persze tudjuk, mi tehetünk róla, hogy a nőknek nincs. Miattunk stresszelnek olyan dolgokon, amelyek szerintük érdekelnek minket, szerintünk viszont nem. És persze miattunk gyártanak le fordista-taylorista hatékonysággal olyan problémákat, amelyek sosem léteztek. Ezután a fejünkhöz vágják, hogy nem vesszük észre magunktól ezeket a „problémákat”, majd végül minket kérnek meg a megoldásukra. A természet jósága folytán azonban a nőknek is kínálkozik egy menekülőút, hogy valóban élvezzék a szexet. A megerőszakolt nők több, mint 20%-a él át orgazmust a megaláztatás és kihasználtság állapotában, ami ugyebár jócskán felülmúlja a nemi életet békés, rendezett körülmények közt élő nők élvezési arányát. A női pszichológusok – a férfi pszichológusok lefojtott kuncogása közepette – persze elmagyarázzák, hogy a nedvesedés ilyenkor csak önvédelmi ösztön a nők részéről, és még véletlenül sem arról van szó, hogy egyszerűen imádják ha sáros bakanccsal a földbe döngölik őket, és miszlikbe aprítják azt a cseppnyi önbecsülésüket is. Ez a bizonyos cseppnyi önbecsülés az „ugye kövér vagyok?”, „vajon megfelelek a férfiaknak?” és a „vajon vagyok olyan jó, mint a többi nő?” kérdéskörre épül, így igazán nem csodáljuk, hogy a nők nem nagyon ragaszkodnak hozzá, inkább rácsimpaszkodnak egy férfiéra. A férfi önbecsülése ugyanis kijelentő mondatokon alapszik.

Végezetül nézzünk meg három igazi amerikai amazont, akik sziklaszilárdan meg voltak győzödve róla, hogy vannak olyan jók, mint a férfiak. Vagy mégsem?

Jessica Lynch

Jessica talán kevéssé ismert hazánkban, pedig története remekül példázza, miért beteg ez a világ. Jessica minden tekintetben bizonyította, miért alkalmatlan és érdemtelen a harcmezőn való szolgálatra. Nem reá neheztelünk igazán, hanem a valamennyi elviselhetetlen női tulajdonságot egymagába sűrítő modern amerikai médiára, amely képes volt hőst kreálni ebből a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes kislányból. Amerikára sok rosszat lehet mondani, az viszont még velük szemben is légből kapott vád, hogy ne ismernék a hős fogalmát. A hős gépfegyvere nem ragad be a homoktól, mert a hős tisztában van vele, hogy a sivatagban fokozottan ügyelni kell erre a veszélyre is. A hős nem bújik be sírva egy kilőtt Humvee mögé, nem kap hisztériás rohamot ha körülötte bombák robbannak, meg turbános őrültek üvöltöznek futkosva. Főként pedig, a hős – ha már mindenáron meg kell adnia magát – nem hagyja, hogy az érte küldött mentőakció után alaptalan sztorikat terjesszenek róla, és hősként ünnepeljék. Helyette őszintén bevallja, hogy a hülye, feminista hagymázak és hamis ideológiák ellenére végre rádöbbent, neméből kifolyó okból képtelen férfiként harcolni. Jessica legalább ez utóbbiban nem vallott teljesen szégyent.

Hillary Clinton

Az elmúlt 15 évben a női hatalom és erő megtestesítője. Végre egy okos nő, aki tartalommal töltötte meg az üres mosollyal integető first lady intézményét. A politika nagyasszonya, aki macskaügyességel vezetette gumifejű, bamba férjét a politika útvesztőiben. Szegény kis Bill nélküle bizonyára csak egy Arkansas-i tahó maradt volna. Hillary egy pillanatra talán még maga is elhitte, hogy ő a büszkeség, a női öntudat és önállóság megtestesítője. Legkésőbb 2008-ra minden nőnek, így neki is szembesülni kellett volna a szörnyű valósággal, miszerint ez egyáltalán nem így van. Előbb Bill Clinton, majd Barack Obama személye bizonyította, hogy ez a nő elmondhatatlanul szenved a büszkeség, az öntudat és önállóság hiánya miatt. Bár Hillary meglehetősen intelligens, sajnos sosem lesz elég bátorsága a szomorú tény beismeréséhez. Ebből kifolyólag az amerikaiak sosem fogják elnökké választani.

Büszkeségének hála, házasságát meg tudta menteni, és 1998 óta nyilván nyitott kapcsolatban él, amit valószínűleg úgy kell értenünk, hogy Bill azóta is kedvére kefél, Hillary pedig ha elég diszkrét nem tudja meg a partnerek vezetéknevét. Két éve jött egy nyurga fekete, a nagypolitikában totálisan outsidernek számító szenátor. Kenyai muszlim apukájának személye az amerikai politikában egyedül Hillary ellenében nem lehetett elég elrettentő erő. Kis hiszti után az öntudatos Hillary megbékélt, és boldogan foglalta el az Obama békejobbjával érkező külügyminiszteri tárcát. Az elmúlt szűk egy év alatt már világosan látszik, Hillary évtizedek óta a legönállóbb külpolitikát folytató külügyér lesz.

Amelia Earhart

Mivel lusták vagyunk hosszabb jellemzést írni, és kellően aljasak is vagyuk bevallani, hogy Amelia Jessicával és Hillaryval ellentétben értett ahhoz, amit csinált, tessék utánanézni, hogy bírt eltűnni a kristálytiszta égboltról. Pedig mindent megkapott, ami a túléléshez kell, szupermodern repülőgép, térkép, iránytű, férfi navigátor…

Nézzük meg egy igazi, csak férfiak számára érthető példán, hogy vélekedik az USA, a feminizmus legnagyobb exportőre a Csendes-óceán térségének leghíresebb női és férfi hőséről.

 

              SS Amelia Earhart                                   USS Nimitz

 tömeg      14.245 tonna (vajon kövér?)      103.000 tonna
 hossz      134 méter      332 méter
 hajtómű      2db olajtüzelésű gőzturbina (2.500 lóerő)

     2db Westinghouse A4W
     nukleáris reaktor

     4db gőzturbina (260.000 lóerő)

 sebesség      11.5 csomó      31.5 csomó
 fegyverzet

     1db 100mm-es fedélzeti löveg

     légvédelmi gépágyúk

     24 db Sea Sparrow rakéta

     4 db RIM-116 Rolling Airframe
     rakétablokk

     90 db harci repülőgép és helikopter

 jelentőség      2709 teljesen egyforma társához
     hasonlóan Ameliát rövid és
     eseménytelen szolgálat
     után leselejtezték.
     Ha kihajózik, a teljes iszlám világ
     összeszarja magát.

 

Kedves nők, lányok, asszonyok, most olyat teszünk, amit nem kéne. Érvekkel szeretnénk hatni rátok. Verjétek már ki ezt a butaságot a fejetekből! Nyilvánvaló, hogy nem vagytok ti olyanok, mint mi. Olyan jók meg pláne nem vagytok. Nem is lehettek. Nagyon nagy szerencsétekre viszont nem kell elkeseredni, hiszen hiába vagyunk tökéletesek, van pár terület, ahol még nektek is teremhet babér. Megveszünk például a pináért, kurvára untat minket a házimunka, és nem szeretjük a kisgyerekek fagyitól ragacsos kezét fogdosni. Természetesen tudjuk, hogy sokan vannak a világon a nagyszerű, jóravaló nők is. Ők biztosan nem olvasták ezt a cikket, mert a gyerekkáddal, mosógéppel, fakanállal, zöldséghámozóval és a hitvesi ággyal nem lehet internetezni. Ha Te, kedves hölgy mégis elolvastad, nyugodtan írj egy riposztot, amely – intelligenciátokat, jéghideg fejeteket, metsző iróniátokat és legendás humorotokat ismerve – biztos lesz olyan jó, mint ez.

Címkék: pina szex feminizmus nők tyúk butaság hillary clinton nőnap irigység frusztráció házimunka zavar liba frigid kétség amelia earhart kompenzálás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr701803435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zn 2010.03.11. 05:19:42

@tiboru: @Gudea enszi: Akkor hogy lehet(ett) ő a király?

gabesz7004 2010.03.11. 10:55:33

@Gudea enszi: Ennek egyébként örülök, hogy nem gay, mert amikor hallottam eléggé meglepődtem. Bár nem vagyok Magnum fan (csak a jégkrém!), de Tom Selleck szimpatikus figura!

Elvis pedig tényleg él! Vagy a Hold túlsó felén, vagy egy UFO-ban, vagy Ő volt Michael Jackson és most ő Lady Gaga reinkarnálódva.

Billy_Bright 2010.03.11. 13:21:10

A bajtársiasságról mindig ez a film jut az eszembe:

www.youtube.com/watch?v=6F5vBsY9VZ8

Amúgy meg bármilyen versenyen indulni és azt megnyerni - mi lehet ennél fontosabb az életben? Persze a nők szart se értenek az egészből.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.11. 13:25:16

@Billy_Bright:
Van még pár nők által értelmezhetetlen jelenet, ami minden igaz férfi szívét megérinti.
www.youtube.com/watch?v=pOW9FYwRsyk

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.03.11. 15:12:52

@Zn:

Hát király is volt meg királynő is. Meg királylány.

Elvis minden.

@Gudea enszi:

Csak teszteltem az elkötelezettséged. Átmentél.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.11. 15:41:18

@tiboru:
Amikor egy nő is fog ilyen posztot írni, akkor beszélhetünk majd veszélyesen előrehaladott emancipációról. Addig mindez csak súlytalan vinnyogás.

Illés Béla 2010.03.11. 18:26:26

@Kurtz ezredes:
Gyűlöletesen hatásos!
Viszont van olyan dal a világon,amely mindkét nem szívét megérinti. :)

www.youtube.com/watch?v=FKE2GzOrLog

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2010.03.11. 21:28:22

ehehe a hozzáfűznivalómat már élőben elmondtam, itt csak álljon annyi, a buccs az nem egy szerep.

KariKa 2010.03.11. 22:40:32

pinavadász vagyok, nem bugyibaszóóó

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.12. 12:05:56

@Bettie Page:
A buccs lehet h nem, de a cseh az teljes mértékben. Vannak a világtörténelemnek olyan periódusai, amikor eljátszák, hogy csehek.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.12. 15:20:23

@Illés Béla:
Tudjátok, hogy ez a gyengém...
Számomra az ideális férfi-nő kapcsolatról a Wenn die Soldaten c induló szól.

Illés Béla 2010.03.12. 19:07:22

@Kurtz ezredes:
Ismerem az indulót,és nagyon szeretem.
Én sváb vagyok,és anno az apám hozott az NSZK-ban élő(kitelepített) rokonainktól 2-indulókkal teli kazit(még az átkosban),amit rongyá hallgattunk.
Ez volt a kedvencem. :)
Osszuk is meg mindenkivel,mert gyűlölném ha csak mi ketten ismernénk.

www.youtube.com/watch?v=-vQpM84Vf4c

gabesz7004 2010.03.13. 18:12:41

@Illés Béla: Keblemre testvérem! Én ugyan nem tartozom az igazi svábokhoz, mert ők katolikusok mi meg evangélikusok, de azt hiszem tudnánk mesélni a családjainkat ért hányadtatásokról!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.13. 19:18:08

@gabesz7004:
Már értem miért puhítják ennyire a németeket. Ha nem abban a tudatban élnek, hogy örökre bűnösök maradnak, egyből előjön a panaszáradat. Még a zsidóknál is elszántabban nyomják a felsőbbrendűségi tudattal meglocsolt siratást.

gabesz7004 2010.03.13. 22:29:19

A panasz csak a Mo-i komcsi időre vonatkozik! A kintiek hülyék hogy bedőlnek a metszettfarkúak holokamujának és kollektív felelősségről szóló faszságainak! Hopp, host törvénytsértettem! :))) Sajnos túl jószívűek lettünk és a közelünkbe engedjük a világ minden rabszolganépét, akik lassan már azt hiszik, hogy olyanok mint mi, rendes Német vagy Magyar emberek! Sic transit gloria mundi!

KariKa 2010.03.14. 02:37:08

@gabesz7004:

rabszolganépek, akik lassan már azt hiszik, hogy olyanok, mint mi, rendes német vagy magyar emberek...???

Néha állj meg egy percre, és tekints le magadra kívülről, testvérem, mert ennek nem lesz így jó vége.

Az a fajta gyűlölet hallik ki a szavaidból, ami a kerek világon másra nincs hatással, csupán önmagadra.

Vigyázz, mert ez lassan, belülről emészt el.

Illés Béla 2010.03.14. 08:11:09

@gabesz7004:
Az hogy milyen vallású vagy,nem számít.
Sváb vagy és ez a lényeg.
De a nemzet mindenek felett való.
Például a nagyapám is,mint Magyar katona eset orosz fogságba.
Nekünk ez a föld szent,és a vérünket is ontanánk érte,ha kell.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.14. 09:29:54

@Illés Béla: @gabesz7004: ettől függetlenül a magyar, a német és a magyarországi kisbetű:)

és gyűlölöm a nyelvtannácikat:)

gabesz7004 2010.03.15. 12:00:02

@KariKa: Légy szíves olvasd el a blog teljes nevét, de most figyelmesen! :)

gabesz7004 2010.03.15. 12:01:47

@vészmadár (pica pica): Nem! A helysírási szabályunk rossz! A Magyar MINDIG nagybetűs kell hogy legyen!!!
A gyűlöleted megtiszteltetésnek veszem, szóval köszönöm! :)

gabesz7004 2010.03.15. 12:03:20

@Illés Béla: Ehhez nem is tudok mit hozzátenni! Kivívtad maximális tiszteletemet!

KariKa 2010.03.15. 14:27:21

@gabesz7004:

Isten színe előtt minden ember egyenlő.

Nőstényekre ez nem vonatkozik.

cd-r 2010.03.16. 14:39:31

@Illés Béla: azt ugye tudjátok, kedves svábok, hogy titeket az echte németek jobban utálnak, mint a cigányokat. ezt biztosan tudom, IGAZI németektől.

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.17. 10:41:41

A szívemből szólt a cikk... Megyek, nyomtatok egy NO'MAAM-es pólót, és abban fogom megelégedve nézegetni, ahogy ezek a született egoisták nyomakodnak át az ajtókon, amikor egyszerre érnek oda....

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.03.17. 13:51:21

nagyon jó hímsoviniszta írás! kicsit erősödött is an énképem, míg olvastam.

vernarancs 2010.03.17. 16:12:00

Nagyon rendben van ez az iras :)

Avenarius 2010.03.18. 23:47:01

@KariKa:
de igen.
és te ezt?
végső pusztulás, sálálálálálá,
végső pusztulás, sálálálálálá.

Forestdream 2010.03.26. 18:16:15

Nő vagyok, ekkorát már régen röhögtem, tetszett a poszt :)

Amelia Earhart nem tévedt volna el, ha nem férfi navigátor ül mellette :P

Most megyek, és még egyszer elolvasom Írországot, mert azon is összesz@rtam magam :)

Forestdream 2010.03.26. 18:19:17

@Gudea enszi:

Jelentem, hegyezem a pennám... :D

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.26. 18:34:25

@Forestdream:
Gudea szerintem Tiboru írására gondolt, de én most ki merem jelenteni, hogy szeretlek.

Forestdream 2010.03.26. 18:45:13

@Kurtz ezredes:

Ezredes Úr! Ilyet jelent ki, itt, ezen a blogon?! :D

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.03.26. 19:07:16

@Forestdream:
Te különleges és kivételes vagy, ezért simán.

Yvettebabacool 2010.03.31. 15:03:32

Ma apacanak allok (not!)
ezert gyulolom a faqszcibalo kurva anyADAT; amiert megint beleraktam ehy mobilt egy pohar vizbe a szaros hivasaid miatt, TE KIS FASZ.

Charly McCoor 2010.04.02. 11:43:04

@Charly McCoor: Hmm.A hallgatás gyakran igent jelent.Amúgy furcsálom a dolgot.Hivogatásaim azért nem voltak , ha időbeli egységet nézek.Máskor ki kell kapcsolni a telefont , hogy ne a legrosszab időpontban csörögjön.

Editke vagyok · http://editkevagyok.blog.hu/ 2010.04.05. 17:08:14

Kedves facial abuser,

1. nickneved elég egyértelműen jelzi, hogy eddigi legmélyrehatóbbb kapcsolatod egy nővel monitoron keresztül történt
2. Jól állna neke.d a szanalmas.hu-n a content manager-i szerep. Vagy még inkább a content szerep ;)
3. Na, jó, elismerem, a harmadik X közeledte engebb is nyomaszt időnként. :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.05. 20:24:39

@Editke vagyok:
Szerintem ezt gondold át mégegyszer, és légy őszinte magaddal! Ahogy a zsigeri felháborodásodat és a csapkodó visszavágásodat elnézem, találni fogsz egyéb dolgokat is, amelyek nyomasztanak a harmadik X-en kívül.

Facial abuser kollégát pedig ne bántsd, hiszen a neve éppen az ellenkezőjéről árulkodik, mint amit te a meggondolatlan és kapkodó (hogy úgy mondjam: nőies) haragodban kikövetkeztettél belőle.

[c] 2010.04.13. 16:15:57

"Nagyon nagy szerencsétekre viszont nem kell elkeseredni, hiszen hiába vagyunk tökéletesek, van pár terület, ahol még nektek is teremhet babér. Megveszünk például a pináért, kurvára untat minket a házimunka, és nem szeretjük a kisgyerekek fagyitól ragacsos kezét fogdosni."

Jaj, igazán oan édik vagytok, hogy megengeditek nekünk, hogy valamiben mi is jeleskedhessünk a Nagyfaszú Inteligencs Hímek mellett!
Elmerülhetünk a főzés és takarítás tudományában, törölgethetjük a taknyos orrokat, széttárt lábbal és szájjal a rendelkezésetekre állhatunk!
Ez oan elegantos gesztus! De tényleg! :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.13. 21:00:41

@lúzer_:
Gálánsak vagyunk hidd el, tényleg simán megengedünk ilyesmiket.

greybull 2010.06.25. 18:58:58

Azt ugye senki nem vitatja, hogy a tojás az lényegében egyetlen sejt, ugye? Igaz ez a kolibri tojástól a strucc tojásig minden tojásra. Tehát a méret még nem cáfolja az első tételt.
Ebből következően bizonyított biológiai tény, hogy a NŐKNEK összesen 3, azaz HÁROM agysejtjük van: az első vezérli a hisztit, a második a menzeszt, és a harmadik, nos az: kapcsolgat az első kettő között.
Egy ember meséli, hogy átoperáltatta magát nőnek. Kérdezik, hogy milyen volt: hát azt még csak csak elviseltem, amikor a nemi jelleget alakították ki rajtam, de amikor elkezdték az agyam zsugorítani?...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.25. 19:27:37

@greybull:
Az az igazi tragédia, hogy a nőknek van agyuk, csak egyszerűen csomó esetben nem használják.

greybull 2010.06.29. 17:00:06

@Kurtz ezredes: igazad van, a nőknek van agyuk, csak nincs hozzá agyuk, hogy használják! (oxymoron a köbön!)

greybull 2010.06.29. 17:01:09

@Pekár Szabi: ej-ej, most melyiket kapcsolta a 3.agysejted? hisztit, vagy menzenszt?

Lora álma (törölt) 2010.09.27. 00:14:38

@Tetsu: fasza meg minden... de minek van nektek, férfiaknak párotok ha ennyire le se szarjátok? gumi vagina és le van tudva... ritka nagy kretén az író

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.27. 01:21:43

@Lora álma:
Utoljára akkor volt párunk, amikor szögletnél ugrottunk fel fejelni. A pár két egyenrangú fél találkozása, ami a férfi-nő viszonylatban nem áll meg. Amúgy meg minek gumivagina, ha adtok ti igazit is valami ordenáré, teljesen hiteltelen hazugságért cserébe?

Sajatvelemeny (törölt) 2011.02.08. 02:28:11

Hogy ti pasik milyen bunkok vagytok :) !! Hihetetlen!! De csak azokrol irom,akik ilyen szepeket mondtok a nokrol..szerintem ti lelki serult pasik vagytok,akiket dobott a nojuk :).
Es most lazadtok.Szanalmas !!Az a baj hogy TITEKET IS NO HOZOTT A VILAGRA!!!!!HASONLOAK VAGYTOK AZ ARAB PASIK GONDOLKODAS MODJAHOZ...MEGVETITEK A NOKET,MEG AZOKAT IS AKIK NAGYON ERTEKES EMBEREK.HOLOTT ORULHETNETEK HOGY EGY NOTOL (IS) FUGG A TI KIS SZAROS ELETETEK :).
ES HOGY A TI KIB..SZOTT FAGYIS KEZETEKET IS LETOROLTE AZ EDESANYATOK ANNAK IDEJEN .!!
TUDJATOK,AKIK ITT IGY FOGALMAZTOK ,MEG SEM ERDEMLITEK HOGY VALAHA AZ ELETBEN LEGYEN GYEREKETEK !! TI NEM CSAK FAJGYULOLOK,TI NAGYON NAGYON BETEG EMBEREK VAGYTOK !!A FEJETEKKEL VALAMI GAZ VAN !

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.08. 10:24:29

@Sajatvelemeny:
Tudjuk, hogy minket is nő hozott a világra, hálásak is vagyunk anyáinknak, és nagyon szeretjük őket. Az életünk viszont már jó ideje elsősorban önmagunktól függ. Ráadásul nők iránti megvetésről egy árva szó sincs itt, valamit nagyon félreértettél. Egyszerűen bemutattuk a nők eltévelyedését, de mindemellett leszögeztük, hogy imádjuk őket. Oda van írva betűvel, próbáld figyelmesebben elolvasni!

Lázadás egy szemernyi sincs ebben. Rögtön az elején lefektettük, hogy logikai fonálon felépített írásról van szó, amely egyébként -- nyilván nem vetted észre, de -- mellőzi a személyeskedést.
Nem úgy te, aki csak személyeskedéssel válaszoltál. Tudod, az a helyzet, hogy lehetünk mi anyánk által neveltek, nő által elhagyottak, sőt akár még kopasz, kövér, SZTK-szemüveges, fingós-böfögős, ronda férfiak is lehetünk, a leírtak valóságtartalmán mindez nem változtat. Legfeljebb a te kis gonoszkodó ösztöneidet elégítené ki.

Ugyanannyit tehetsz, mint eddig egész életed során: hazudd le magadnak a valóságot, és akkor szép életed lesz, ahol majd a férjed szembesül a te (igazi) problémáiddal, és a sajátjai mellett azokat is megoldja.

Azt a kurva capslockot pedig tényleg kapcsold ki, mert ordenáré bunkóságnak számít kommentekben és fórumokon ilyen kiemelten közölni a számodra fontosnak tűnő, ám valójában rém érdektelen adatokat!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.08. 10:46:45

@Gudea enszi:
ÚÚÚÚÚÚ de bunkóóóóóó vaaaaaagy!
Nem szabad általánosítani jó?
Minden nő más és más, különben se beszéljünk erről. Megfájdult miattad a fejem.

Stupidella 2011.03.08. 15:33:26

ez túl hosszú ahhoz, hogy elolvassam, nem érek én rá

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.08. 16:37:31

@Stupidella:
gondoltunk erre
a lényeg akkor is átjön, ha csak a képeket nézegeted

Ironfist 2011.03.15. 00:33:59

Miért bannoltátok azt, aki csak ellenvéleményt fogalmazott meg? Igaz, logikátlan, minden valóságalapot nélkülöző, és a tények erős eltúlzásával, más tények elhagyásával, egyes részek kiemelésével járó jogtalan, és túlzó felháborodás vezérelte véleményt, de mégiscsak véleményt.

Kurtz ezredes: ezen az utolsó kommenteden hangosan felröhögtem, amit tán nem kellett volna, hisz mégiscsak hajnali fél egy van :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.06.04. 10:21:20

@supernowa:
És ilyennel manapság a napiszaron kell találkozni, mert a könyvesboltok kiemelt polcait ellepte Popper Péter, Coelho és Fejős Éva... Ennyit süllyedt az emberi kultúra 56 év alatt.

@Ironfist:
Kinek a bannolására gondolsz? Eddig a blog történetében egyetlen felhasználót tiltottunk le, de őt nem ellenvélemény megfogalmazása miatt. Ő a hozzászólásaival az égvilágon semmit nem fogalmaz meg, ennek ellenére rendkívül termékeny, ráadásul társai is vannak, akiknek a megjelenése szintén várható lett volna. Figyelembe vettük a Modoroson kifejtett tevékenységét, és úgy határoztunk, hogy GYE-n még a kommentsor is túl érdekes ahhoz, hogy engedjük a teleszemetelését olyan dolgokkal, amik semmit nem jelentenek, és senkit nem érdekelnek.

Ironfist 2011.06.05. 23:40:44

@Gudea enszi:

Valakik itt fentebb picsogtak valami feminista faszságot, de a nevük mellett már az van, hogy törölt. Azt hittem ti bannoltátok őket.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.06.06. 13:46:50

@Ironfist:
Ugyan már, gondolod h kiszórnánk ilyen szórakoztató kommentelőket innen?

Ironfist 2011.06.07. 10:34:54

@Kurtz ezredes:
Jogos, erre nem gondoltam. Férfiasan bevallom, hogy tévedtem. >.<

sájsze júden 2011.06.16. 16:35:44

@Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt):

Ide figyelj te zsidó! Ilyet egy szittyának ne mondjál, mert ha férfi vagy, akkor nővé teszlek, ha meg nő, akkor még jobban nőve!

Boldog matriarchátust! :D

Jakováli Hasszán 2011.06.16. 18:19:29

@sájsze júden: Csak nem bírsz elülni a seggeden te kis szemétláda, mivel a szerkesztőség éleslátása és férfias logikája előtt kénytelen voltál meghajolni, most itt személyeskedsz. Legalább szofisztikáltan, rafináltan szidalmaznál, mocskolódnál, ahogy azt a kommentelőink többsége teszi, de stílusérzéknek meg jó ízlésnek eléggé híján vagy. Úgy látszik neked tényleg megártott a sok marlenka és gránátalmalé ajvázkám, az anatóliai sivatagokról pedig valójában nem a török csóróság jut az eszedbe......

sájsze júden 2011.06.16. 23:04:54

Te annyira vagy török, mint amennyire Jean Reno andalúziai spanyol.
Ha már nők és örmények, akkor el kell, hogy mondjam, hogy jobban becsülöm a mi kis Kim Kardasianunkat, meg a MILF múzsa Keresztes Ildikót, mint akármelyik férfi hitsorstársadat.
Állítólag az esetek 25%-ában félrecsúszik, vagy túlszalad a penge, amikor titeket keresztelnek.

A férfiasság nálatok annyiból áll, hogy NY-ban a szerencsétlen k-európai bevándorló nőktől elveszitek az irataikat és rabszolgát csináltok belőlük, meg bicikliztek foszöld pólóban egy LMP kampányfilmben, vagy egy Kaukázus klipben.

Tudni kell, ha már te ilyen fiatal török vagy, hogy a Szaroniki székhelyű fiatal törökök, akik az örményeket irtották ugyanolyan származásúak voltak, mint Cirill és Metód, akiknek az egész szláv rémálmot köszönhetjük, és kibaszottul nem örmények voltak
Ha felmész a padlásra és nézel valami lodomériai okmányt és megnézed a Bibliádat, akkor találsz hasonló betűket.

Mi a férfias logika? Hogy Bismarck mellé, aki egy északi faszpumpából ravasz, férfias éleslátással létrehozta Európa legerősebb államát, melléteszitek Lendvai FiatalonmegbaszottChe Ildikót? Ez kurvára nem az, sőt ciki is. Egyrészt, hogy mellétettétek és nem alá, másrészt mert Bismarck költő, író, államférfi volt, aki olyan jófej fickóval is spanolt, mint Jókai Mór, Ildikónak meg a legnagyobb élménye az volt, mikor 56-ban a nagyapám a fejéhez tartotta a pisztolyt.

Vagy az, hogy olyan kibaszott közhelyekkel jöttök, hogy a nők nem tudnak vezetni?
A nők vezetni nem tudása elsősorban nem a kombinációkészség, a koncentráció és a határozott hiányában van (bár közrejátszik benne), hanem abban, hogy
van egy bizonyos gén, ami az egyetlen hasznos input hardverükben rövidzárlatot okoz a robanómotor okozta rezonancia miatt, és emiatt melléktermékeket kezd el termelni, miközben a sebességváltót is helytelen kéztartással fogják meg, és az ablakmosófolyadékot egyenesen soha nem merik használni, mert az beadná a kék halált. A Doors 95 teljesen lefagy Honey Cave üzenettel. Ez gátolja meg őket abban, hogy valaha is olyan kiválóságaik legyenek, mint Nicolas Cage a Tolvajtempóból, vagy Johnny Tornado a Grand Prixből.

Egyébként teljesen gratulálok a poszthoz. Ahelyett, hogy a poszt megírása közben is valamilyen szittya menyecskét hágnátok, egymás f@szát dörzsölgetitek, mert már egy normális f@szverést sem tudtok csinálni technikai okokból.

Free Armenia!
Gotovina Heroj!

sájsze júden 2011.06.16. 23:10:54

@sájsze júden:
Inkább azzal jönnétek, hogy a nők kevés hasznos dolgainak egyikében a főzésben sem a legjobbak, mert mesterszakácsot láttunk már, de mesterszakácsnőt még egyet sem.
A takarítás és a mosás a háztartási gépek megjelenésével teljesen kiszorította szegényeket. A bevásárlásban a buzik körözték le őket, a telefonálásban meg egy Újvárosi Csaba nevezetű debreceni polgár.
Így hát most már nem kell másra koncentrálniuk, csak egyetlen hivatásukra, amit igyekeznek tökélyre fejleszteni...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.06.17. 00:36:33

@sájsze júden:
Sajnos azóta megjártuk a germán lélek (lélek a faszt, legfeljebb idegdúc) legeslegmélyebb bugyrait is, és szomorúan kellett belássuk hogy egy negyed lendvai ildikó (aki fiatalon ugye igazi kis geciputtony lehetett) is többet ér százezer bismarcknál. A germánok az emberi viselkedést kizárólag színlelni bírják, mint hannibal lecter, amikor rajta van a szájmaszk. Ez a végtelenül aberrált és retardált faj képtelen megbirkózni azzal az ősi frusztrációjával, hogy a nap fénye ritkán töri át a tejfelszerű ködét, ha pedig a szél kifújja a picsába, a napsütésben akkor sincs sok köszönet. A germán faj nyelvein (ez is túlzás, jó ha egy nyelvük van) a napmeleg kifejezés oximoron, meleget a tűz és a saját lányuk leláncolt pinája ad. A gyermekláncfű magasságán én színén túl megérni képtelen germán búzából összeizzadt savanyú feketekenyér pedig csak ront az amúgy is gyászos összképen.
Blogunk nem titkolt végkövetkeztetése, hogy ezen a bolygón addig nem lesz béke és boldogság, míg az utolsó germán ronda visszataszító barnás szíve is megszűnik dobogni.

sájsze júden 2011.06.17. 00:55:58

@Kurtz ezredes:
Nem azt akartam Bismarckkal kapcsolatban írni, hogy egy nemeslelkű porosz hazafi volt, hanem azt, hogy amit csinált azt profin csinálta. Az egész német álom léte egy áruláson alapul, amit Alvenslebeni Konvenciónak neveznek.

Az egyedüli emberi szintet elért germán faj a bajor, akikbe került jócskán iszákos avar vér is. Talán innen jön az alkohol felé mutatott rajongásuk, ami meggátolja őket abban, hogy a lógófasszal való bajor pornón kívül bármilyen agresszív, geciző tevékenységre képesek legyenek. (Günther and the Sunshine Girls: Ding-dong song)

A németek addig teljesen cigányok voltak, amíg néhány dicső lovasíjász hadosztály emberi arcra próbálta volna formálni az asszonyaikat.
Minden dolog, amit kurvára ősinek gondolnak tőlünk ered. A rúnák, amik valójában rovások, vagy Irminsul, ami nálunk Égig Érő Fa.
Meséik is két perverz faszkalap agyszüleményei, amíg nálunk egy több ezer éves szerves kultúra részei a népmesék. Az eredeti Jancsi és Juliskában valójában azért menekültek el, mert meghallották, hogy a szülei meg akarják őket enni.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.06.17. 02:08:53

@sájsze júden:
A germán-cigány párhuzamot belső körben viszonylag sokat emlegetjük egy ideje (a német cikk óta). Külön elismerésünk, amiért így rátapintottál a lényegre!

belzebubó 2012.04.24. 17:11:40

Azért örülök annak, hogy olvastok Hamvas Bélát is.

hipszi 2012.07.04. 14:57:31

Ez hihetetlen. Nagyon sajnállak titeket. De tényleg. Boldogtalanok vagytok, és az ilyen cikkekben élhetitek ki képzelt magasabbrendűségi képzelgéseiteket.
Minden sora vicc, egy normális lelkületű, erős férfi nevet már a második során is. Hisz, ti úgy bizonygatjátok a fiktív bátorságot, erőtöket, hogy mást próbáltok megalázni. Mit mást, mindenkit. Szerintetek, csak a fehér magyar férfi a tökéletes ember. És így fogjátok leélni az életeteket. Én aggódom értetek, ti is elkezdhetnétek.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.07. 09:51:44

@Gudea enszi:
Csak hogy folytassam az előbbi gondolatmenetet. Szerintem te a nagyanyáddal laksz, erősen kopaszodsz, és nincs barátnőd, ami minden lelki problémád okozója. Remélem beletaláltam, és személyeskedés nélkül sikerült vitába szállnom aljas cikked minden undorító állításával.

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.05. 04:47:26

Jaj, buta kisfiúk.

Ez a cikk annyira szánalmas , annyira erőltetett és annyira hallatlanul gyermeteg, hogy még megbotránkozni sem lehet rajta. Pedig teljesen nyilvánvaló számomra, hogy kifejezetten provokatív szándékkal tettétek közzé ezt a kis butaságot, azt remélve, hogy majd a felháborodott nők és lányok elárasztják dühöngő hozzászólásokkal. Visszatekintve megállapítható, hogy teljes kudarcot vallottatok, hiszen (egy-két hisztis női reakciót leszámítva) a várt hatás elmaradt. A visszafogott és higgadt női reakciók is azt bizonyítják, hogy mi nők higgadtabb vérmérsékletűek, megfontoltabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

Én is sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon megéri-e csak azért regisztrálni, hogy elverjem a popsitokat. Végül úgy döntöttem, hogy regisztrálok, hátha tanultok valamit.

Na, kezdjük a képeknél.

Lendvai Ildikót hasonlítjátok Bismarckhoz? Tényleg? Más nem jutott az eszetekbe? Ha történelem órán nem a fütyitekkel játszottatok volna, akkor tudnátok, hogy a világtörténelem sok ezer nagyszerű, nagyhatású, történelemformáló nőt/lányt termelt ki magából, és szerintem túlzás nélkül kijelenthető, hogy órákig válogathattatok volna a bőséges kínálatból. De nem, ti direkt egy jelentéktelen és népszerűtlen szoci politikusnőt állítottatok szembe az egységes német nemzetállam megalapítójával. Ez annyira izzadságszagú és szánalmas...

Miért nem Kleopátrát vagy Margaret Thatchert választottátok? De folytathatnám még a sort: Jeanne d'Arc, II. Katalin, Rosa Parks, Diana hercegnő... Mondanak valamit ezek a nevek?

Ugyanez igaz az SS Amelia Earhart és a USS Nimitz összehonosítására.

Miért nem a 200 ezer tonnás Hilda Knudsent vagy a világ leggyorsabb és legfényűzőbb óceánjáróját, a Queen Mary 2-őt választottátok??? Ugye, ugye...

Ejnye-bejnye, fiúcskák, nagyon rosszak voltatok!

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.05. 04:56:47

Ja, és mielőtt még belekötnétek a helyesírásomba:

Queen Mary 2-őt = Queen Mary 2-t

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.05. 18:57:56

@pillangószárnyú csincsilla:
Mivel a tiéd az első értékelhető ellenvélemény, megpróbálom teljesíteni kérésedet.

Bismarck vs Kleopátra: Mivel Bismarck nem a nemi szervével igyekezett behálózni a konkurens nagyhatalom ellenkező nemű vezetőit, ezért nem gondoltuk, hogy ez a név egyáltalán felmerülhet vele szemben. Ez a szerencsétlen nő a kozmetikai kezelésein és ágyról ágyra ugrálásán kívül soha semmit nem alkotott, leszámítva természetesen extrém öngyilkosságát.

Bismarck vs Margaret Thacher: Ajánljuk az angol fejezetet. Anglia eddigi összes miniszterelnökére kivétel nélkül igaz a gondolkodás és szaktudás hiánya, amely tulajdonságok mellé még párosul a parttalan agresszivitás. Margaret a nyolcvanas évek autoparalizátor Nagy-Britanniájának esszenciájaként tört, zúzott, pusztított, amit ért. Állítólagos konzervatívként a legsötétebb szdszi mélységekbe is lejutott, amikor színes üveggyöngyökért kótyavetyélte el a legkülönfélébb nemzeti tulajdonú vállalatokat. Regnálása alatt mediterrán országok szintjére kúszott a munkanélküliség, amit remekül ellensúlyozott legendás háborúja, egy, még az övénél is debilebb ország (?) ellen. Az ismert magyar mondás szerint okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből. Ennek fényében kérlek találj egy jelzőt Margaretre, aki Winston Churchillhez hasonlóan képes volt harcba küldeni a flottáját úgy, hogy nem volt felette hatásos légifedezet. Utóbbi 1941-ben sem volt képes megérteni azzal a csökött, alkoholtól és dohányfüsttől szűkült artériákkal körbefont fejével, hogy vége az első világháborúnak. Margaret erre 1982-ben megismételte a bravúrt. Azért pedig külön undorodunk a britektől, hogy még ezt a nettó kudarc háborút is képesek voltak győzelemmel befejezni, bár az argentin hadsereg ellen talán Zala megye is lehozná győzelemre.

II. Katalin viszont tökéletesen megállná a helyét, hiszen Bismarckhoz hasonlóan német volt, csak nem volt olyan sikeres, és céljait vasakarattal végigvivő vezető. Katalin viszont az államigazgatási posztokat aszerint töltötte fel, hogy melyik alattvalója bírta őt kielégítően megkefélni. Míg Bismarck Németországot, addig Katalin Németország első számú másoldáját hozta létre. Ez a nemes hagyomány pedig a mai napig kitart. Ezek egy kurva autót is képtelenek voltak önállóan összehozni, inkább megvették, leszerelték vagy ellopták, az amerikai, német, olasz (I!!!) autót, majd kicsit vagy nagyon rosszabb változatban piacra dobták, hogy megküzdjön a többi rossz másolatukkal. Képtelenek voltak saját szellemből létrehozni egy gépkarabélyt, egy repülőgépet, egy órát, elvetni egy szem krumplit. Ez az összehasonlításod tökéletesen ül, ha megengeded, a továbbiakban használni is fogjuk.

A következő hármat remélem csak viccből írtad, oda se teszem eléjük h Bismarck vs.

Jeanne d'Arc-ban egy tragikus sorsú, fiatalkorú, a tudathasadás tüneteit produkáló nőt tisztelhetünk, mondjuk Mansfeld Péterrel a tudathasadást leszámítva megállna egy párhuzam, Bismarckkal sajnos nem.

Rosa Park szívszorító történetét mi is minden egyes alkalommal megkönnyezzük. Bátor személye valóban sokat alakított a társadalom értékítéletén, hiszen az őszintén niggerező angolszász suttyókból mára mindenki mocskos álszent alantas PC féreg lett. Ezért hálás köszönet neki. Ő volt az afro-amerikai közösség Heller Ágnese, leszámítva a tudományos fokozatokat, és azt, hogy a nyolcvan éves Heller Ágnest legalább nem támadta meg crackes zsidó a saját ingatlanában.

Diana hercegnőről annyit tudunk, hogy ő szerepelt legtöbbet a Sun címlapján. A legelegánsabb vacsora felett is sokat gondolt az éhezőkre, és a legdrágább Gucci cipőbe lépve is csakis a taposóaknák betiltása járt az eszében. Valamint férje hasonló viselkedését megbosszulva bárkivel lefeküdt az udvarból. Ha ittas sofőrje nem hajt neki egy betonoszlopnak, Diana glóriája ma valahol Madonna és Angela Merkel közt lenne félúton.

Végezetük jöjjön a leghálásabb rész:
A Hilda Knutsen a Knutsen vállalat egyik szupertankere (alapította apa és fia), de hogy ki az a Hilda Knutsen, arra nem sikerült rájönnünk.
A Queen Mary 2 már könnyebben megy.
Az egyik hajó funkciója, hogy monoton, kreativitást nem igénylő feladatban elsőrangú, a másiké pedig, hogy szép legyen.
Ezek alapján mindkét névválasztás kiváló. Nem is szükséges, hogy erőben, potenciálban, a világtörténelem alakításában játszott szerepben hasonlítsd össze őket a Nimitz osztály 10 hajójával (USS Nimitz, USS D.D. Eisenhower, USS Carl Vinson, USS Theodore Roosevelt, USS Abraham Lincoln, USS George Washington, USS John S. Stennis, USS Harry Truman, USS Ronald Reagan, USS George H. W. Bush), bőven elég lesz a mára már emlék KMS Tirpitz, KMS Bismarck, KMS Prinz Eugen, KMS Admiral Hipper, KMS Graf Spee, HMS Hood, HMS Nelson vagy HMS Rodney is.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.05. 19:25:54

@pillangószárnyú csincsilla:
Azon kívül Ildikó nevében kikérem magamnak, hogy Ildikó, vagy akár a Párt jelentéktelen vagy népszerűtlen lenne!
Most már mindjárt megbuktatják a Fideszt, sőt, ha olvasol Indexet, akkor gyakorlatilag naponta megbuktatják.
Ildikó annyira népszerű (egyébként azért szerepelt ő Bismarck oldalán, mert a cikk írásának időpontjában az MSZP elnöke volt), hogy alig jelentette be politikai élettől való 2014-es visszavonulását, máris színre lépett az Új Ildikó, egy afféle Lendvai Ildikó Junior Grade

Küllemben, bájban, hanghordozásban, nemhogy megszólalásig hasonlít anyura, de megszólalás után olyan csak igazán.
mszp.hu/sites/default/files/kunhalmi_belso_0.JPG

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.06. 00:36:49

@Kurtz ezredes:

Semmiféle hiteles történelmi bizonyíték nincs arra, hogy Kleopátra, ahogy te fogalmaztál, a nemi szervével politizált, azt viszont megbízható korabeli forrásokból tudjuk, hogy földöntúli szépséggel és bájjal rendelkezett. Ráadásul a rendelkezésünkre álló krónikák és geszták azt is elárulják, hogy rendkívüli intelligenciával és taktikai érzékkel volt megáldva, így hát nem nehéz ebből kikövetkeztetni azt, hogy Kleo valószínűleg nagyon ügyesen és fondorlatosan kihasználta testi-szellemi adottságait a politikai ellenfeleivel szemben. Helyesen tette, véleményem szerint. Mindenki azzal főz, amije van.

Magyarán: megvadította, elbódította és az az ujja köré csavarta a férfiakat, bámulatos sikerrel.

Tegyük fel egy pillanatra, hogy tényleg neked van igazad. Tegyük fel, hogy Kleopátra minden politikai sikerét a "puncijának" köszönheti. Belegondoltál már abba, hogy ez milyen lesújtó képet fest rólatok, férfiakról? Ti, férfiak, önfényező módon folyamatosan azt terjesztitek magatokról, hogy az érzelemvezérelt (és éppen ezért kiszámíthatatlan, gyenge) női nemmel ellentétben, titeket kizárólag a materializmus, a tudományosság, a hideg ráció vezérel. Ja-ja, persze, addig a pontig, amíg egy leányka meg nem villantja előttetek csupasz, bársonyos, gömbölyű combjait. Amikor ez megtörténik, vér tódul a fejetekbe (és egyéb testrészeitekbe is, hihihi), és elpárolog belőletek minden önuralom, és nyáladzó, öntudatlan ösztönlényekké váltok.

Szánalmas...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.06. 01:48:17

@pillangószárnyú csincsilla:
Igen, sajnos mivel nagyon régen történt, ezért semmiféle hiteles bizonyítékunk nincs semmire. Megpróbálom összefoglalni, amit tudunk. Kérlek javíts ki, ha tévedek, de ezt a remek taktikai érzékű nőt 18 éves korában megpuccsolta a 12 éves férjöccse, aki száműzte. Majd a remek taktikai érzékű nő az Egyiptomba bevonuló római uraknak kellette magát, illetve egészen pontosan merő véletlenségből a főnöküknek, akivel össze is jött az old fart-young pussy felállás. Aztán valami csoda folytán a főnök meghagyta ezt a páratlanul zseniális vezérnőt afféle kis Hamid Karzainak, sőt még fel is csinálta. Sajnos azonban remek taktikai érzéke ellenére végül levágták ezt a csodálatos aranytyúkot, majd a remek taktikai érzékű nő pont az apu hatalmát betölteni igyekvő vezérbe habarodott bele, de sajnos remek taktikai érzéke ellenére ezúttal bukta az új lovagot, a gyereket, az országot meg a saját életét is.
Mindezek fényében milyen lehet a rossz taktikai érzék?

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.06. 06:47:59

@Kurtz ezredes:

Szomorúan veszem tudomásul, hogy sunyi férfiravaszsággal megpróbálod kizökkenteni a beszélgetést abból a mederből, amit én a hozzászólásom második felével gondosan kijelöltem a vita folytatására. Ez nem szép dolog. Stílszerűen mondhatnám úgy is, hogy férfiatlan dolog.

Őszintén remélem, hogy ez nem azért van, mert lefegyvereztelek és nem tudsz vitába szállni azokkal érvekkel, amelyeket a hozzászólásom második részében neked szegeztem.

Ami pedig Kleopátrát illeti, vele kapcsolatban kizárólag olyan forrásokra támaszkodhatunk, amelyeket férfiak vetettek papírra (pergamenre). Ezek a hímnemű krónikások és történetírók természetesen a kor szexista, hímsovén perspektívájának prizmáján keresztül szemlélték a világot, így hát nem meglepő, hogy szegény Kleopátrát könnyűvérű kurvának ábrázolták. Szeretnélek emlékeztetni rá, hogy egészen a közelmúltig Mária Magdalénáról is azt mondták, hogy prostituált volt. Persze nem volt az, ez most már teljesen nyilvánvaló, de a férfiak által kanonizált történelemnarratíva szerint csakis kurva lehetett, hiszen nő volt.

Most pedig kérlek válaszolj a hozzászólásom második részére is.

Válaszodat türelmetlenül várom.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.06. 13:51:17

@pillangószárnyú csincsilla:
Nem nagyon értem, hogy mire akarsz kilyukadni ezzel. Szép női legenda ez a femme fatale-ok által maguk köré csavart, tudatuktól és akaratuktól megfosztott pasik tömege, de hogy a világot alakító férfiakkal ilyesmi történne, abban enyhén szólva kételkedem. Nagyjából annyira vannak ők megfogva a töküknél, mint amennyire Monica Lewinsky fogta meg Bill Clintont. Jó dolog a szex, meg mi is nagyon élvezzük, de azért mégse akkora szám, hogy ennek révén uralni lehessen egy saját maga iránt feltétel nélkül rajongó férfit.
Kleopátra könnyűvérűségéről itt most nem volt szó. Mindössze arra a tarthatatlan állításodra kívántam rávilágítani, hogy Kleopátra a történelem aktív alakítójaként formálta azt. Egy egykor nagy, de akkora már gyengécske birodalom elűzött uralkodójaként a megszállók árnyékában oldalgott vissza, és teljes politikai tevékenysége kimerült a megszállók vezéreivel való összejövésben. Sajnos még ezt is rosszul csinálta, mert a világtörténelem 100 legjobb stratégája közé tartozó helyett egy meglehetősen link tucathadvezérrel jött össze. Ezért nem értem, hogy beszélünk még a taktikai érzékéről. Vagy a taktikai mégis jó volt, csak a stratégiai volt pocsék?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.06. 14:30:11

@pillangószárnyú csincsilla:
Nagyon élvezetes ez a kis diskurzus itt kettőtök között, és nem állom meg, hogy hozzászóljak. Mivel Kurtz pajtásom láthatóan leszarja az érzéseidet, hadd válaszoljak én! Mindenekelőtt azt a női tévhitet oszlatnám el, hogy a férfiak materialisták, és csak a hideg ész vezérli őket! Elég csak ezen a blogon körülnézned, és máris tapasztalhatod, hogy gazdag és meglehetősen erős érzelemvilágot tükröz. A férfiak legfelsőbb céljait ugyanis kivétel nélkül az érzelmeik határozzák meg. A céljaik megvalósításához pedig gyakorlatiasan, hideg ésszel látnak hozzá. Ezzel szemben a nők nemhogy nem tudják megválasztani az érzelem, illetve az értelem megfelelő idejét és helyét, hanem gyakorta mégcsak különbséget sem képesek tenni a kettő között. Ezért van az, hogy a világot megváltoztató férfiak elérik a céljaikat, világot megváltoztató nő pedig még nem élt. Ha volt is némely nőkben efféle ambíció, vélhetően már a pontos, határozott, őszinte célkitűzés fázisában bukták a dolgot.

A férfinak egészen különleges, mondhatnám teremtett képessége van arra, hogy meg tudja választani nem csak az érzelem és az értelem alkalmas helyét és idejét, hanem a felhőtlen játékét, valamint az ideiglenesen ösztönlénnyé válásét is. A nők, akik feminista felajzottságtól vezérelve, képtelenek ezt átlátni és elfogadni, ahelyett, hogy a saját helyükre és feladatukra összpontosítanának, szidják a férfit. Szidják, amikor hidegen érzelemmentes, szidják amikor túláradnak az érzései, szidják, amikor gyerekesen játszik, szidják amikor ösztönlény. És amíg a nő ezeken szorong, addig a férfi érez, kigondol, megvalósít, valamint vígan játszik és vígan kefél.

Még Kleopátrát is az alkalmas helyen és időben ösztönlénnyé váló Caesar kefélte, majd ugyanez a Caesar simán odadobta őt, amikor a birodalma, népe, egyszóval a legmagasabb céljai úgy kívánták. A "taktikai zseni", "világmegváltó" Kleopátra pedig öntudatlan szerelemtől megittasulva asszisztált mindehhez.

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.06. 15:27:40

@Kurtz ezredes:

Tőled pedig elnézést kérek, de ezt a vitát ezen a ponton mindenképpen félbe kell szakítanunk, ugyanis a haverod egy mocskos férfidisznó, és én nem tűröm az ilyen fölényes, sértegető és lekezelő stílust. Főleg nem egy férfitől.

Pá!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.06. 16:15:46

@pillangószárnyú csincsilla:
Hm, seggfej! Ez igen! Micsoda lenyűgöző érvelés! Ha nincs igazad, és érved sem maradt, mindig azzal vágod ki magad, hogy a másik seggfej? Ezt a módszert azért már az alsó tagozaton sem mindig tolerálják ám, hát még a felnőttek között. Hozzáteszem, aki kettőnk közül minősítette a másikat, az te voltál, úgyhogy a sértegetést talán nem kéne felemlegetned, mert félő, hogy komolytalanná válsz.

Jó szívvel tanácsolom, hogy ha legközelebb a férfi-női viszonyok bármelyik szakértőjével állsz le vitázni, előtte a mostaninál sokkal alaposabban készülj fel, mert így csak fölösleges pofonokba fogsz belefutni, amitől tovább fog nőni az igazi (értsd: határozott, döntésképes, megingathatatlan, őszinte, stb.) férfiak iránti dühödt ellenszenved.

És mivel feltűnően nem értetted meg, amit írtam (attól tartok, nem sikerült különválasztanod az érzelmeidet az értelmedtől), megmutatom képen.

kep.index.hu/1/0/435/4353/43532/4353294_5b8b1e7ed7c74462dff2e862e1950adf_wm.jpg

Vádolhatnánk őt könnyelműséggel, lustasággal, vagy akár gyerekességgel is. De tudod, miért fekszik ott ilyen görcsmentesen ez a férfi katona? Egyrészt mert kedve van hozzá, másrészt mert pontosan felmérte, hogy ott és akkor ezt megteheti.

pillangószárnyú csincsilla 2013.06.22. 19:49:39

Azért egy Sharapova-Đoković meccset szívesen megnéznék.

Szerintem meglepő eredmény születne, hiszen a sportban nem csak az izomerő számít! Ha csak a nyers erő döntene, mindig a legizmosabb teniszező győzne. Márpedig tudjuk, ismerjük, tapasztaljuk, hogy ez nem így van.

Bennünk, nőkben rengeteg olyan erény megtalálható, ami a férfiakból részlegesen vagy teljesen hiányzik. A kemény akarat, a jellembeli szilárdság, a lankadásra és bármilyen megalkuvásra való alkati képtelenség, elszántság, kitartás, szorgalom, motiváltság.

Mellesleg pedig nagyon élvezem ezt a forróságot, és remélem, hogy hosszú nyarunk lesz. Imádom nézni a férfiak reakciót, amikor felveszem a meglehetősen keveset takaró fürdőrucimat és lassú, kihívó léptekkel végigsétálok a strandon. Egy szempillantás alatt nyálcsorgató zombikká válnak.

"A férfiak marionettek, amelyeket, láthatatlan szálakon, a női szépség és ügyesség táncoltat."

omron 2013.06.24. 12:24:01

Üdv!
Csilla nem tudom hány éves lehet, de ha nézhető bikiniben, valószínűleg nem öreg. Ezért nem biztos, hogy emlékszik Martina Navratilovára, akitől egy riporter megkérdezte, hogy kiállna-e a férfi listavezetővel. Már nem emlékszem ki volt akkoriban a nagymenő, talán Borg vagy McEnroe (ha jól írom?) vagy Connors, nem vagyok teniszfan, de nem is ez a lényeg!
Mit válaszolt Martina, akiről köztudott volt, hogy hm... nem egy pasizós típus?
Emlékezetből kb. "A férfi ranglista 100. helyén van John Smith ausztrál teniszező, vele azért már volna esélyem!"
Milyen állat a krokodil? Kétszer olyan hosszú, mint amilyen zöld.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.26. 01:54:38

@pillangószárnyú csincsilla:
pillangószárnyú csincsilla 2013.06.06-án 15:27:40-kor ezt írta:
ezt a vitát ezen a ponton mindenképpen félbe kell szakítanunk

aztán pillangószárnyú csincsilla 2013.06.22-án 19:49:39-kor, bő két heti hyatus után nem bírta tovább, és állásfoglalása dacára, mégis újra megszólalt:
Bennünk, nőkben rengeteg olyan erény megtalálható, ami a férfiakból részlegesen vagy teljesen hiányzik. [...] bármilyen megalkuvásra való alkati képtelenség

Ugye te is érzed a megalkuvó önellentmondást?

Többi érdeklődő olvasónk kedvéért fordítok csincsillából magyarra:
kemény akarat=hisztis követelőzés, illetve személyeskedés
jellembeli szilárdság=önmagának is letagadja, hogy rendszeresen, életmódszerűen hazudozik
lankadásra és bármilyen megalkuvásra való alkati képtelenség=a személyeskedéshez , illetve a hazugságaihoz való ragaszkodás azután is, hogy azokat észérvekkel megcáfolták
elszántság, kitartás=hiszti, dühroham, érzelmi sokk által kiváltott véleményhez való beteges ragaszkodás, hosszú időn át
szorgalom=a képzelt ellenség elleni gyűlöletspirál folyamatos szítása, fantomokkal való kitartó hadakozás
motiváltság=vallásos meggyőződés a hiszti, a személyeskedés jogosságáról, valamint a hazugságai igazságáról

"A férfiak marionettek, amelyeket, láthatatlan szálakon, a női szépség és ügyesség táncoltat."

Ennek letesztelésére végezetül ajánlok egy jó módszert. Küldesz magadról egy hiteles bikinis képet és egy hiteles fb-profilt. Utána személyesen is találkozunk, és ha igaz, akkor láthatatlan női damilszálaidon játszi könnyedséggel fogsz velünk cikket íratni a férfiakról.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.07.22. 08:08:45

@Gudea enszi:
Gyűlöletes belegondolni, hogy ez miért lep meg bárkit is, illetve az egész magyarázkodásra mi szükség.
Akinek volt már vitája ellenkező nemű egyeddel, lett légyen az bármilyen triviális és felfújt hülyeség ürügyén, az ezeket mind a saját bőrén érezte, és esméri a szimptómákat, akár a tenyerét.

pillangószárnyú csincsilla 2013.08.07. 20:53:26

Azt tudtátok, hogy a kevlárt egy nő fedezte fel? Most láttam a Discoveryn. Stephanie Kwoleknek hívják a hölgyet. És még hány hozzá hasonló ismeretlen nőnemű feltaláló van!

Sicu Lus 2013.08.11. 15:37:25

Hát számodra - ahogy elnézem a kommentjeidet - bizony lehet, hogy nagyon sok ismeretlen nőnemű feltaláló van. Azt már hozzá sem teszem, hogy ennél azonban nagyságrendekkel több - ugyancsak számodra - ismeretlen férfi feltaláló van.
De elárulnád, hogy röpke ismeretterjesztő kommenteddel konkrétan mit is akartál hozzáadni a témához?
Vagy menjek direkt a francba? :)

Gibson Adolf Mel 2013.08.11. 19:25:46

Nem véletlenül fiatalok/kortalan zsidók műfaja a blogírás.

zila5 2013.12.26. 10:58:36

@pillangószárnyú csincsilla:
Én értem miről beszélsz, mert nő vagyok.
Igaz, végtelenül jót mulattam ezen az íráson is, mert azután, hogy végignéztem, mit művelt anyám apámmal gyerekkoromban, nem lehettem mást, egy életre erősen férfipárti lettem. :D
Ettől függetlenül a mai napig nem tudok mit kezdeni azzal a döbbenetes kontraszttal, ami az értelmes, jó humorú, laza stb férfi és a között a valaki közt húzódik, amit ugyanez az alak az ágyban ad elő szex közben.
Egész életemben talán két olyan pasi akadt, akivel legalább nevetni lehetett két orgazmus között. Vagy egy orgazmus előtt vagy után mondjuk 10 percen belül.
Ezt az apróságot leszámítva számomra összehasonlíthatatlanul sokkal de sokkal jobb társaság bármihez az életben egy férfi, mint egy nő.

omron 2014.09.17. 08:33:17

Üdv!
Az imént hallottam valamelyik TV kanális reggeli hülyeségáradatában, hogy külön forgalmi sáv kellene a nőknek, valamint speciális vezetési oktatás.
Lehet, hogy nem is volt akkora állatság a szeparált osztályok az iskolákban?

Bátor Opos 2015.04.20. 02:13:17

Üdv!
Kénytelen vagyok megosztani azt a listát mindenkivel, amit most találtam egy női oldalon, miszerint "29 feltaláló nő, akiknek nagyon sokat köszönhet a világ!" Szóval ezeket találták fel:
kevlár
ablaktörlő
gázkazán
körfűrész
napelem
lézeres szürkehályog-eltávolító készülék
mosogatógép
Geobond azbeszt-helyettesítő
felhajtható ágy
színes jelzőrakéták
"A titkos kommunikációs rendszer" (frequency-hopping)
"Optikai rendszer elemzés" (?)
COBOL
víz- és folttaszító valami
Blissymbol-nyomtató
melltartó
hibajavító
papírtáska
babahordozó
továbbfejlesztett (!) hajkefe
eldobható pelenka
"Toll House csokoládés sütemény"
új filmelőhívási módszer
hajsütővas
tartós hajhullám gép
Spanx alsónemű
"Állattartási találmányok" (?)
textil-feldolgozás
Barbie-baba
Ennyi. Minden más férfitalálmány.

omron 2015.04.22. 11:11:27

Aha, szóval leült a zsenya az A/4- es lap fölé, és föltalálta az alumíniumot. Meg a műanyagot, a gumit, a bakelitet, (a hanglemez polivinilkloridból van egyébként, PVC) Az acélötvözeteket, a LEDet, vezetékrezet, a kábelszigetelést, az elektronikát, a számítógépet, az optikai lencséket, a finommechanikát, a stabitápot, a trafót, a paksi erőmű generátorát, aztán lerajzolta a lézeres szemészeti ketyerét. Ja, meg a LASER-t is.

mayorlacko 2015.04.28. 09:58:52

@omron: Ha lesz rá időd és vidám hangulatba szeretnél kerülni itt az egész zacc. :)
zacc.nlcafe.hu/2014/02/09/29-feltalalo-no-akinek-nagyon-sokat-koszonhet-a-vilag-fotok/

omron 2015.05.13. 10:24:43

@mayorlacko: Egy hétig agyaltam, mi a a rák az a dickboek, mire rájöttem, hogy fassbuch. Igen, vagyunk néhányan, akik hátborsót kapnak a hulyegyerekek elektronyos homokozójától.
Tényleg ott nyomatják a szerzők? Akkor bojkott!

HáromlábúSzék 2016.02.03. 21:35:30

Ennek a bejegyzésnek mi értelme volt? Észhez téríti a vérlibsi feminista libákat? Nem. Jól esik ezt olvasni egy normális nőnek? Nem. Eddig jónak gondoltam ezt az oldalt, de ez most nagyon fájt. Így is akkora árok van már a férfiak és a nők között, minek ezt tovább szélesíteni bunkóskodással? Fiúk, mi volt ezzel a célotok?
Nem tartom magam kifejezetten feministának, sőt mindig szót emeltem a férfiakat ért igazságtalanságok ellen, pl. hogy minden közepes vígjátékban visszatérő poén a tökön rúgott férfi, hogy Franciaországban nem végeztethetnek apasági tesztet, hogy egyszer egy férfire nagyobb gyerektartást szabtak ki, mint a teljes fizetése, stb, de antifeminista férfiaktól én még soha nem kaptam se online, se offline annyi együttérzést, mint amennyit én mutattam feléjük. Amikor ilyet olvasok nem tartom magam antifeministának. Nagyon bántó ez a cikk, mert amiket leírtok a nőkről azok tényszerűen igazak, de nem szép tőletek, hogy ezeket a tényeket úgy csoportosítjátok, mintha ez lenne a teljes igazság. Hiába céloztok rá, hogy ez csak vicc, mindenki tudja, hogy ez csak álca, a megírása mögött bántó szándék van, aminek az oka jogos vagy képzelt sérelmek lehetnek, én nem tudom. Fiúk, mi most tényleg gyűlölt ellenségek vagyunk, hogyha szeretnénk tanulni, dolgozni, jogsit szerezni, utazni, és a babaprojektet nem az életünk értelmének, csak egy részének tekintjük? Tényleg egy nyomorult feminista vagyok, hogyha szeretnék magamnak anyagi függetlenséget teremteni? Régi cikk, tudom, lehet, hogy nem is fogja olvasni ezt senki, de le akartam írni, hogy nekem ez a cikk nagyon fájt, mert én elsősorban magyarnak tartom magam, és csak utána nőnek. Nekem is van problémám a mai férfiakkal, róluk is lehetne írni egy hasonló cikket, de nem volna értelme, mert akinek inge, az nem venné magára, a normálisakat ellenben vérig sértené.
Kár volt megírni ezt a cikket, mert nem járul hozzá ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat egymás társaságában. Az írója biztosan büszke magára, és a haverjai is biztos megveregették a vállát, hogy "Ez az Bélám, most jól a világba böfögted az IGAZSÁGOT!", de én beteges dolognak tartom, hogy a nemzet egyik fele gúnyolja a másik felét. "Most mindannyian képzeljünk magunk elé egy macedón-osztrák-szlovák-belga nagyszülői négyessel megáldott szerencsétlent, akinek osztrák nagymamája valahogy kitört a családi körből, és letelepedve az ómorva és a makedón birodalmak határán, halálosan beleszeretett egy belga gyémántkereskedőbe. Mi, heteroszexuális magyar férfiak előbb találunk közös pontot egy ilyen szerencsétlenséggel – ha saját nemünk képviselőjét tisztelhetjük benne – mint akármelyik nővel." Ez nagyon szomorú. Más ehhez hasonló viccelődő írással nem volt problémám, de ez most nem jött át. Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. Üdv.

Cefrekecske 2016.04.19. 00:13:28

@HáromlábúSzék: Ó igen, a nők írhatnak végeláthatatlan mennyiségű femininsta, férfigyalázó (valóban gyalázó, érzelemtől túlfűtött irásokról beszélek, ez a cikk viszont tényszerű, kicsit sem érzelemvezérelt) cikket, gyárthatnak mémek ezreit, röhöghetnek, ekézhetnek. De mi ne írjunk egy vicces de mégis olyan cikket amivel mélyen, belül mindenki egyetért. Hát de, írunk. És egyre többet.

omron 2016.11.12. 12:35:54

@mayorlacko: Menjünk át a bezzegnemzetekre? Megérdemlik ezek a g.cik?

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.03.14. 15:19:06

OMG most triggerelve érzem magam! Nem értem, miért kell hazudozni! Mi nők erősek, okosak és bátrak vagyunk, különbek, mint a férfiak! Ah, de nincs itt egy férfi sem, aki megvédene engem, gyenge nőt a mocskos férfiak támadásától?!