Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Egy rém rendes választás

2010.04.29. 12:00 - Gudea enszi

Mögöttünk vannak a napok, amelyeken az ország ismét kezébe vette a sorsát, hogy aztán 4 évre újra kiengedhesse onnan, és visszafekhessen dagonyázni a langyos hamisgulyásba. Természetesen mi sem mehetünk el gyűlölködés nélkül e jeles esemény lezárulta mellett. Eszünk ágában sincs azonban fennhangon kárhoztatni a választásokat a demokráciával egyetemben. Marhaság, hogy a demokrácia a legkisebb rossz, aminél jobbat még nem találtak fel. Nem meglepő, hogy ezt a sületlenséget is az a Churchill mondta, akinek a képességeit teljesen lekötötte a kétség, hogy agyi erei táguljanak a szesztől, vagy szűküljenek a dohányzástól. A demokrácia egy hibátlan rendszer, amivel itt baj van, azok a választók és a választottak.

A magyar politikai közeg egy nagy család. Beletartoznak a pártok és maga a nép is. A család működése pedig rém ismerős, hiszen mindenki gyűlöl mindenkit, mégis egymásból táplálkozva léteznek ők. A család feje Al Bundy. Határozottnak tűnő egyéniség, akinek mindig van egy jó sporthasonlata az éppen aktuális helyzetre. Lételeme a szónoklás, sőt kinyilatkoztatás, de még soha nem láttuk, hogy tényleg csinált volna valami maradandót. Abból él, hogy egyszer régen egyetlen választáson 4 évet szerzett. A felelősséget persze minden sikertelenségéért kizárólag a destruktív Pegre keni. Feleségével ellentétben szereti megfogni a pénzt, és nehéz szívvel adja a családnak, ám ha az önbizalomnövelő hobbijairól van szó, akkor sosem sajnálja. Elvileg humora is van, de valójában csak vicces, hogy bárkit lealáz szóban. Néha képes nagy igazságokat mondani, amelyek akár szállóigeként is fennmaradnak, ám ezek általában nem mutatnak túl Peggy leszólásán, és senki sem hallgatja őket végig Budon kívül. Ilyenkor Al hajlamos azt gondolni, hogy Bud a – természetesen alárendelt – szövetségese, akit tanítgathat, pedig Bud egyszerűen csak szeretne végre részt venni egy olyan szavazáson, ahol valami neki is leesik, és mindenhol ezt a lehetőséget keresi.

Amikor Al komoly pofával ad elő valami éktelen ökörséget, a vége általában csúnya szívás, és Peg Marcyval összefogva zavarja vissza a kanapéra. Tulajdonképpen akkor jár a legjobban, ha csendben tesz-vesz, mert amint megszólal, jó eséllyel hülyét csinál magából. Al már 20 éve nagykoalícióban él Peggyvel, csak ez egyáltalán nem látszik, hiszen a legritkább esetben szavaznak együtt. Ha pedig mégis megesik, utána Peg rendszeresen megalázza Alt, hogy milyen bénán szavaz. Alben megvannak ugyan a férfias képességek, gyávasága miatt mégis képtelen változtatni a fennálló rendszeren, ráadásul cipőárusként sosem tud szabadulni a nők luxusigényeinek kínzó jelenléte alól. Ezért aztán üres frázispufogtatással küzd az otthoni áldatlan állapotok ellen.

Peggy imádja kiosztani a férjét minden lehetséges pillanatban, és ragaszkodik hozzá, hogy a dolgok az ő szájíze szerint történjenek. Gyakorta felforgatja a ház megszokott rendjét Al megkérdezése nélkül. Emellett viszont sajnos egyáltalán nem érti a háztartási eszközök, és úgy általában az összes gép működési elvét. Amint valami nehézsége támad, azonnal Alt hívja segítségül, és megejtő természetességgel lőcsöli rá az összes gondot, megtoldva még azzal a kritikával is, hogy Al nem elég segítőkész. Az egyetlen amihez igazán ért, hogy hogyan édesgesse magához a buta Kellyt. Eközben persze két kézzel szórja a pénzt, és a végén mindenkinek arra hivatkozik, hogy milyen szép ruhákat és táskákat vett.

Peggy egyetlen valós eredménye, hogy sikerült a régi életét maga mögött hagyva átslisszolnia Wanker megyéből, és magával hozhatta az értékes retiküljét, a személyes holmiját, sőt még a pénzét is. Wankerben mindenki egy nagy családot alkotott, azonban Peggy előéletéből csak agresszív, semmirekellő ingyenélők tűnnek fel. Mindenki mélységesen lenézi őket, Peg viszont még emellett sem tud végleg szakítani velük érzelmileg. Egyedül Kelly viszonyul hozzájuk másként, ő nem érti mi velük a gáz, hiszen  vele régen is tök jó fejek voltak. Mindig volt mit enni náluk, és sohasem kellett csinálni semmit.

Marcy D’Arcyban, az arrogáns szomszédasszonyban egyesül minden, amit a Bundyk utálnak és irigyelnek. Marcy okoskodó, gazdag és látszólag sikeres, azonban saját rendes otthona nincs, így állandóan Bundyéknál őgyeleg. Habár nem tagja a családnak, teljes jogú félként folyik bele majd minden vitába. Al száján időnként kiszalad egy-egy meggondolatlan „Marcy, MENJ HAZA!” mondat, Peggy ilyenkor indulatosan közbelép és rendre utasítja Al-t agresszív kirekesztési kísérletei miatt. Marcy szellemi fölényével és gőgösségével próbálja kiosztani a lenézett büdös prolikat, akiket azonban mégis nagyon is irigyel. Neki ugyanis hiába van elengánsabb lakása, az hidegebb és kietlenebb hely a Plútónál is, így valójában megpukkad hogy a sok gond ellenére Bundyéknál van családi melegség, amelyben neki sosem lehet része. Ennek folyományaként sokszor nem tudja fegyelmezni magát, és – megfeledkezvén idegen mivoltáról – nemcsak Al-t, de a család többi tagját is ingerülten ostorozza.

Kelly nagyon ellentmondásos figura. Szegénynek fogalma sincs róla, hogy mennyire elképesztően ostoba és igénytelen, de legalább jól néz ki. Ha néha olyan helyzet adódik, hogy egyáltalán meghallja valaki a hangját, azonnal bárgyún mosolyog, és azt hiszi, hogy hatással lehet valamire, ami a házban történik. Valójában egyebet sem tesz, mint asszisztál Al és Peg vitáihoz, amelyeknek a felét sem érti. Sosem dönt semmiről, mert túl hülye hozzá, azonban teljesen kielégíti, ha kap enni, szép ruhában járhat, és időnként megdugják.

Egyszer, még kiskorukban Bud a szülők távollétét kihasználva könnyedén becsapta szegény együgyű Kellyt. Marcy ugyan átjött okoskodni, és e téren hiába múlta felül Budot, azért ő mégiscsak egy idegen, így Kelly nem őt választotta. Bud ettől egy öntelt hólyag lett, leszart mindent, és csak vigyorgott a recskás markába. Az addig nagyon magabiztos Marcy pedig éktelen haragra gerjedt. Amikor Kelly elunta Bud flegmaságát és tehetetlenségét, átszaladt a nőkhöz. Marcyt fűtötte a bosszúvágy, és még Peggyvel is összeszövetkezett, pedig utálta. Amikor nagy lett a női összhang, Bruno jól megugatta Kellyt, aki apuci felé fordult. Apuci ezután folyton azt hangoztatta, hogy a férfiak a menők, a Nudi bárba járt kikapcsolódni, és végre egyszer igazán felszabadult és jókedvű lehetett. A dohányt viszont szűkmarkúan mérte, Kelly kevés új ruhát kapott, ezért ismét a nőkhöz szaladt. Aki most úgy érzi, hogy Kelly reménytelenül buta, és halvány gőze sincs róla, hogy mit akar, az jól érzi.

Bud elég hányatott sorsú srác. Kiskorukban egyértelműen ő dominált testvére, Kelly fölött, később azonban szava teljesen súlyát vesztette. Bud előbb apja árnyékában keresett menedéket, majd ott is vesztesnek érezve magát megpróbálta a saját útját járni. Egyáltalán nem meglepő, hogy aki még Al Bundyhoz képest is vesztes, a saját lábán sem volt képes megállni. A sok kudarc hatására Bud rendszeresen meghasonlott önmagával, és ettől gyakorlati és eszmei értelemben is egyre kisebbé vált. Senki sem gondolta volna, hogy végső elkeseredésében még az önmagát porig alázó Marcyval is összefekszik, korábbi haragjuk ellenére. Bud azonban ezt egyáltalán nem érzi ilyen súlyos húzásnak, hiszen számára mindennél többet jelent, hogy végre pinát érezhet a közelében, noha említésre méltó menet nyilvánvalóan ebből sem lehetett.

Lehet más Marcy? Igen lehet, mert itt van Jeff, az új férj. Jeff egy valódi pojáca, akit minden tekintetben a neje irányít. Megvannak persze benne az önállóság szikrái, azonban ezek esélyt sem kapnak a kibontakozásra. Próbál értelmesen szólni mindenkihez, Allel is haverkodik, de nincs aki igazán komolyan venné. Sötét énjét időnként a NO MA’AM klubban való álcázott részvétellel éli ki, de azután minden alkalommal bocsánatot kér Marcytól, persze úgy, hogy ezt a kis közjátékot senki se lássa. Valójában Jeff egy nagy titok, amely senkit sem érdekel annyira, hogy mélyrehatóan kikutassa.


Bruno Bundy, a család kutyája a legintelligensebb és legártatlanabb szereplő az egész történetben. Pusztán annyi a probléma, hogy aranyos pofiján túlburjánzanak a szőrcsomók, és hiába jelez valami fontosat az ugatásával, ezt soha senki nem képes megérteni. Ilyenkor hajlamos megsértődni és hamar otthagyni az egész jelenetet. Régebben Peggyhez szeretett odabújni, mivel ő egyszer megértette mit szeretne. Ezután viszont elszökött, hosszas csavargásai után pedig most rálelt arra, aki a házból leginkább vágyik a szőrös, meleg dolgokra, így Bud vakargatja a füle tövét.

Az utóbbi epizódokban jelentősen megnőtt a NO MA’AM klub szerepe. A csoport működése nagyrészt rejtett a külvilág elől, senki sem tudja pontosan, hogy miféle szellemi műhelyt alkotnak. Amit tudunk, hogy a lelki elnyomatás ellen tiltakoznak, frusztráltak, erőszakosak, és olyasmi ellen lázadnak, ami ellen remekül lehet érvelni, a világból kiveszejteni viszont aligha. Azzal viszont mindenki tisztában van, hogy Al Bundy is kokettál velük. Szélsőséges nőgyűlöletük nem ismer határokat, így Peggy és az összes többi nő is szúrja a szemüket. Marcy, a lelkes amazon megjelenésekor pedig még Al szerény családapai énjén is felülkerekedik a harcos, és titokban a NO MA’AM fő szálmozgatójává válik. Amikor azonban Bundy nincs a környékükön, akkor nélküle gyakorlatilag semmi érdemleges eredményt nem tudnak felmutatni.

Al és Peggy legutóbbi veszekedése váratlan fordulattal járt. Peggy már korábban eléggé összerúgta a port mindenkivel, Al pedig úgy lerendezte az asszonyt, hogy az megnyikkani se bír. Bud belebukott az önálló útkeresésbe, a karaktere teljesen leamortizálódott, így kiírták a sorozatból. A NO MA’AM is nagy öntudatra ébredt, Al első lépése pedig természetesen Marcy kitiltása volt a házból. Marcy ezek után a háttérbe vonul, és már csak a szálak legfőbb mozgatójaként, mint rendező vesz részt a továbbiakban. És ami a legfontosabb, hogy Al felszabadult vigyorától függetlenül senki se higgye, hogy Kelly most akár egy fokkal is okosabb, mint bármikor ezelőtt, vagy ezután.

Címkék: pina magyar választás mszp fidesz szdsz mdf bud al bundy kelly jeff lmp peggy marcy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr641906724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GÜNTI 2010.04.29. 12:34:40

Ezaz, erre vártam!!!

"Lételeme a szónoklás, sőt kinyilatkoztatás, de még soha nem láttuk, hogy tényleg csinált volna valami maradandót." Fantasztikus. Mennyire igaz.

Az előző részek tartalmából:
Peggy még mindig nem tud főzni,ezért inkább megkéri Al-t, hogy 4 évig hordja ő a szoknyát. Persze azért Peggy ezentúl is megy pénzt kuncsorogni Al-hez.
Jeff beköltözik Al-ék házába, leginkább Peggyvel ápol jó viszonyt. Teszi ezt persze úgy, hogy mintha ő semmi rosszat nem csinálna.

A következő részekben: Peggy egy vadonatúj, csillogó ruhát vesz magának, mert úgy érzi, a régiekben már nem néz ki jól. De fodrászhoz nem megy el, szerinte jól áll neki a vörös...

Természetesen nem akartam kiegészíteni az írásodat, kedves Gudea, csak eszembe jutott még egy-két gondolat.
Az írásod tökéletes, minden szava igazság.

Tilikov (törölt) 2010.04.29. 13:43:26

Gratulálok, elképesztően találó írás, na ők azok, akiket tényleg szívből lehet gyűlölni.

A pojáca aki akkor jár a legjobban, ha csendben tesz-vesz, mert ha megszólal hülyét csinál magából. A vörös ördög, aki abból él amit Wanker megyéből sikerült átmentenie. Az új fiú, aki egy nagy titok, de senkit nem érdekel annyira, hogy kikutassa. És a frusztráltak klubja, akik olyasmi ellen lázadnak, ami ellen remekül lehet érvelni, a világból kiveszejteni viszont aligha. Ez ezerszer többet árul el róluk, mint minden hamis politológusi maszlag.

De a legjobb Kelly, mint a zemberek típuspéldánya. Igazi telitalálat, az utolsó mondat kiváltképp, csak gratulálni tudok.

Grigorij 2010.04.29. 14:04:25

Jó, jó, de számomra sértő, hogy az ilyen ragyogó színészeket, ezt a csodás sorozatot és a mi ostoba, korrupt, tetves, mocskos, rasszista, fasisztoid politikusainkat és az nagy átlag választócsürhét egy napon (lapon) emlegeted!

Al Bundy családja és környezete 10000000 év alatt nem tesznek annyi kárt a magyar népben, mint a hazai politika és a zombicsürhe 1 pillanat alatt!!!

camparisoda 2010.04.29. 14:05:34

Sírok...
hiánypótló értekezés. Gratulálok!

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2010.04.29. 14:32:25

Mo-n maximum az Mszp fasiszta meg rasszista. Más nem.

TheQuestion 2010.04.29. 14:59:06

Teljesen jó.

"Al, tegyél magadévá ezen a szent helyen..."

reccs 2010.04.29. 15:19:30

@longlife:
Megint nem szeded a gyógyszert? Hogy jön ez ide?

AutosVilli 2010.04.29. 15:24:10

Akkor most jön az a rész amikor Al megjavítja a család autóját,és kimenti a főbb alkatrészeit a család markából,amit feltettek a netre elárverezni?

Stoney Hill Billy 2010.04.29. 15:31:09

már most klasszikus írás

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.04.29. 15:58:07

mestermű, bár a no ma'am hasonlít nekem nem tetszett, de minden más remek!

egerészölyv 2010.04.29. 15:59:26

Terjengős, szellemtelen, elfogult, szemellenzős írás.

Reméljük, többre is képes a szerzője.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.04.29. 16:01:09

Az megvan, amikor Al és Jefferson megpróbálnak barkácsolni és a lányok fotózzák, ahogy átfúrják és összeszegecselik egymást?

A három nap küszködés után csődötmondott Al megmondja Kally-nek, hogy nincs ostobább szegény lánynál, a bánatos Kally ekkor egy laza mozdulattal összeállítja a munkapadot és még észre sem veszi, hogy ezzel Al lett a legostobább ember a világon.

Ez talán kicsit túl hepi rész.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.04.29. 16:05:04

Ja, és mikor Paggy Amway ügynök, az is nagypn passzol ide.
Paggy minden áruját maga rendeli meg, hogy jutalékot kapjon.
Hozza a postás a csekkeket a jutalékról és Al teljesen meg van alázva, hogy nem tud ennyi pénzt sem keresni.
Aztán kiderül, hogy a vásárlásokat ki kellene fizetni.

moszkvics · http://moszkvablog.blog.hu/ 2010.04.29. 16:05:05

ŰSzóhoz sem jutok a döbbenettől, és máris elkezdtem összeesküvés elméleteket gyártani a fejembeeeeeeen.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.04.29. 16:06:19

ez nagyon argh! lett. de a jó értelemben vett argh.

migueldiez 2010.04.29. 16:08:53

Még ne olvastam végig,
de azt már most mondom, hogy valóban, kevés jobb hasonlat (allegória, metafora, akármi) van erre az országra, mint a Rém rendes család.

Jamal_Fraser 2010.04.29. 16:58:00

Hm, rágom ezt a posztot, rágom, de még csak nem sikerült lenyelnem, bármennyire is tisztelem az alkotót.

Persze a jogos válasz az lenne, hogy húzzál Jamal a sarokba még rágódni te koszos nigger. Nagyon helyesen, teszem hozzá.

wirth6 2010.04.29. 17:04:38

Elég gyenge hasonlat. Kiskorukban ugyanis Kelly dominálta Bud-ot (wc-csészébe dugdosta a fejét, amikor vigyázott rá)
Al pedig nem egyszerűen kokettál a No ma'am szervezettel, hanem tulajdonképpen a vezetőjük.
Jefferson sokrétűségét is elrejted, csak azért, hogy elmondhasd az LMP-ről, hogy teljesen az SZDSZ irányítja. Pedig valójában semmit sem tesz meg Marcy-nak (munkakeresés, stb.), az ügynök múltjáról nem is beszélve.
Marcy és Bud amúgy sosem feküdt össze, csak Kelly hitette el velük.
És Brúnó hiába okos, egyedül a kutyalányok és a kaja érdekli.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.04.29. 18:03:57

És Izraelről mikor lesz poszt? Nem meritek, mi?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.29. 18:08:45

@wirth6:
Kelly aligha lenne képes bárkit is dominálni, néha kibaszott Buddal, és ettől a fellegekben érezte magát.
A No Ma'am-et nyilván nem vezeti senki, ugyanis a garázsban sörözve hőbörgés nem kíván semmiféle vezetést.
Jeff sokszor külön utakon jár ugyan, de Marcy pénzeli, és az ő ágyába fekszik esténként. Teljesen nyilvánvaló, hogy Marcynak esze ágában sincs Jeffből önálló egzisztenciát fabrikálni, hiszen akkor ott ülhetne megint egyedül abban a jéghideg, üres házban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.04.29. 18:24:34

Tökéletes concept. Remek kivitelezés!

wirth6 2010.04.29. 18:32:33

@Kurtz ezredes:

Most már nem is, de amikor kisebbek voltak simán dominálhatta. Ráadásul bármit elér Budnál, ha belengeti neki, hogy összeismerteti az egyik barátnőjével.
Ellentmondásnak tűnhet, de hiába okoz sokszor megoldhatatlan rejtélyt szegény Kellynek akár az ajtókilincs használata is, az embereket nagyon jól tudja manipulálni.

Al annyiban a no ma'am vezetője, hogy ő találja ki a programokat, ő mondja meg, hova menjenek inni/tüntetni (Jefferson még a képviselőházba is bejuttatta őket), ő hozta el nekik a férfi tízparancsolatát, az üléseiket is ő vezeti, és amikor egyházat alapítottak, annak is ő volt a feje.

Jefferson pedig nagyon jól meglenne egyedül, akár fitnessz oktatóként, akár máshogy. Csak túl lusta, és jobb szereti a kitartott szerepet.

szita szita péntek 2010.04.29. 18:41:35

Gratula, remek post. Tényleg. Viszont Churchill-nek igaza volt. Tudnék érvelni, de elrontaná a post hangulatát.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.29. 18:47:11

@Jamal_Fraser:
Jamal, húzzál a sarokba még rágódni te koszos nigger!

@wirth6:
Mondhatni mindenben egyetértek veled.
Kelly valóban elképesztően buta, ugyanakkor mégis bájos, és vannak olyan rejtett képességei, amelyeket kiaknázva sokkal többre vihetné.
Al mondja meg, hogy a NO MA'AM hova menjen tüntetni, azt pedig nem tudhatod, hogy a föld alatti, titkos gyűléseiken ki elnököl... :)
Jefferson jól meglenne egyedül is, csak túl lusta, és jobb szereti a kitartott szerepet. Tökéletes megfogalmazás. Nem lehet más. :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.29. 18:54:22

@Gudea enszi:
Annyit azért hozzátennék, hogy bár nem lehet más, Jeff egy alapvetően jó arc csávó, nem pedig egy idegesítő, okoskodó liba.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.04.29. 19:18:48

@Kurtz ezredes:
Jefferson szerint, aki munkát keres, annak nincs tartása.
Az egyik részben pedig kiderül, hogy titkosügynök.
Egy másik részben viszont jól megszervezi az Isten cipője projekt anyagi és piároldalát.
Akkor Al épp próféta.

Ja, a lányok megveretnek mindenkit Al-el és kiröhögik, mert szerintük egy nagy buta rendőrkutya.

El pedig borzongva gondol arra, amikor az ántiidőkben nagyon megalázó dolgokat kellett tennie Paggy-vel, ami után a srácok születtek.

Ja, nagyon jól passzolnak a dolgok, csak szegény Bud nekem nem igazán MDF.

aLegtöbbMiAdható 2010.04.29. 19:22:29

Arra nem tér ki az írás ,hogy Kelly butább e mint a hasonló korabeli lyányok.
Tényleg, az?

killercsiga 2010.04.29. 19:44:58

Azt lehetne még hozzátenni, hogy Kellyt rendszeresen megdugják. :P

Inner Circle 2010.04.29. 20:32:52

Naná, hogy Kelly-t bármivel rá lehet szedni, hiszen folyton az utcán menő kocsival száguldozó srácokat bámulja, és hol Al, hol Peggy hiteti el vele, hogy öt év múlva neki is lehet ilyen pasija, ilyen kocsija, ráadásul euróval fizethet érte. Szegény Kelly bármire hajlandó lenne, hogy ő is úgy élhessen, mint a szomszédok, és egyre elkeseredettebb, hogy mégis mindig csak távolabb kerül tőlük.
Az írás 100%-os, gratula! :-)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.04.29. 20:47:51

@Gudea enszi:
Na, erről meg az jut eszembe, hogy a rémrendesben a lányok szerint a férfi:
egy két lábon járó vidámpark...

naja, de azért még mindig stimmel az analógia a mai posztban.

queensryche 2010.04.29. 20:52:33

Na ilyen burkolt zsidózást rég olvastam.

Nem vagyok fideszes 2010.04.29. 21:13:03

Bakker, most paff vagyok. Kurva nagy írás, zseniális!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.04.29. 22:45:51

@Sir Hantos:
Mint a stílusod, az országod és az életed.

gabesz7004 2010.05.03. 00:50:44

Nem rossz, de a jótól is messsze van! Ti azért ennél sokkal többet tudtok! Tessék már végre valami komoly gyűlölettel megajándékozni minket! Ha már választás akkor itt egy kis Magyar emlékezés!
rossebezred.blog.hu/2010/04/27/ki_valaszt_kit_valaszt#c9677592

KariKa 2010.05.03. 14:22:29

Csak az a szomorú, hogy vannak, akik szerint ez zsidózás, buta vagy szar.
Vakok.

Czelder Orbán 2010.05.03. 16:11:34

Soha nem láttam egy részt se a Rém rendes családból. Nem is értem, miről is beszéltek ti. :)

BékaRóka 2010.05.03. 22:32:58

Ez a bugyuta sorozat még ahhoz is kevés, hogy utáljam. Ez a rejtjelezett cucc is lapos. Kéne már egy normális nemzetgyűlölő poszt, mert az eddigi kirándulások nem jöttek be.

Bergamol 2010.05.07. 10:45:27

Az eddigi lelket emelő és szárnyaló gyülölködés most nehézkes és izzadtságszagú lett...
Tényleg az eddigi leggyengébb post. :(
Persze még mindig jobb mint az index cikkei, de ne arra közelitsetek...

Alexi Borzovan 2010.05.12. 09:22:29

@Bergamol:
Szerintem meg zseniális írás. Csak kár, hogy ezt a foshalmaz sorozatot vették alapul. Ha valamit tudok igazán gyűlölni (Susan Boyle-on és Lovasi Andráson kívül) az a Rém szar rendes család című népbutító jenki szarság!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.06. 08:13:55

A Ficsor Ádi innen is ki tudott maradni? Parlagon hagyni egy akkora arcot, echéim! Jó, az index megengedheti magának ezt a luxust, de ti??

Frick László Emlékzenekar 2010.06.06. 08:16:53

@migueldiez: Ha te vagy Bundyné, szivesen kúrlak, mert Bundynénál csak a The Nunny nunny-jának van jobb picsája.
laverymedia.files.wordpress.com/2009/11/the_nanny.jpg

gabesz7004 2010.08.31. 19:28:30

Csak hogy feldobjam kicsit a posztot, íme az lmp igazi jelentései:
Lehetne Miénk a Pénzed!
Legyen Metélt a Péniszed!
Lakjon Mindenki Putriban!
Legyen Miénk Palesztina!
Lájkolj Minkek a Phacebookon!
Lógjon Minden Politikus!
Lopjunk Milliókat a Parlamanetben!
Lapulj Magyar Paraszt!
Lákátos Menyhért Purdéi
Lenézünk Minden Pártot!

Ha valakit megsértettem fenti soraimmal, annál jobb! :)

yellowcsirke 2010.11.02. 23:37:52

bocs a kellemetlenségért, de valamit ki akarok próbálni, és tudom, hogy ti nagyjából leszarjátok
a link 1 "llamas with hats" youtube videóra megy, semmi káros, de töröljétek nyugodtan
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kZUPCB9533Y&feature=channel">Llamas with hats</a>>

yellowcsirke 2010.11.02. 23:38:30

ok, szal nem működik (vagy csak béna vagyok...)

jazzva 2011.03.29. 18:15:35

Kedves Gudea! Zseniális a cikk, zseniális a párhuzam, és érzésem szerint minél többször olvasom majd el, annál több rejtett kis motívumot találok majd benne. Ha előbb olvasom el ezt, mint a szerb blogot, talán nem reagálok olyan hevesen, Természetesen ez csak baráti kézfogás, és fegyver letétel, a véleményem és az álláspontom maradt! :))
Szép napot!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.29. 23:59:04

@jazzva:
Egyszer majd a roppantul összetartó jugoszláv nemzettársaid politikai életét is kielemezzük. Ott valószínűleg a Hullajó fertőzött szereplői fognak szimbolizálni egy-egy pártot.

jazzva 2011.03.30. 11:09:38

Tito papa is legyen benne! :)