Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A gyűlölködés szakmódszertana 3. – Földrajz

2010.06.11. 08:45 - Gudea enszi

Mi, földrajzot szerető emberek hiszünk abban, hogy az országok jellege és jelleme visszatükröződik az alakjukban. Ebbéli meggyőződésünktől vezérelve összegyűjtöttünk egy csokrot az európai országokból. Azért csak Európából, mert a vén földrészen kívül csak olyan országokat találunk, amelyeket nem igazi nemzetek laknak, ezért azok nem jók egyébre, mint rabszolgának, vagy arra, hogy minket megnevettessenek.

 

 

Mielőtt bárki ellenkezne, a nemzeti lét egyetlen és legfontosabb feltétele, hogy az illető nép nemzetnek érezze saját magát. Tudjuk, mire gondoltok, és igazatok van. A környéken is sok nép táncol eme határon. Azt, hogy őket is kielemeztük most, mintha igazi nemzetek lennének, tudjuk be a határtalan tudományos érdeklődésünknek és az arany szívünknek!

Mi mással is kezdhetnénk a felsorolást, mint Szent Magyar Anyaföldünkkel! A sors megpróbáltatásai folytán hazánknak két alakját is vizsgálhatjuk. Az első, mindannyiunk szívében élő sziluett egy kecsesen ívelt, kiegyensúlyozott, gömbölyded forma. Tudjuk, hogy a gömb a természet legtökéletesebb alakzata, a félgömb viszont egyúttal megingathatatlan is. A történelmi Magyarország hosszú, egyenes talapzatának köszönhetően magabiztosan állt, száz meg száz veszélytől körülvéve is. Ilyen alakú országa csakis kifogástalan, nemes úriembereknek lehet, akik nem tehetnek arról, hogy tönkrement. A másik, mai alak töredezettsége és kiegyensúlyozatlansága sajnos egyértelmű, mégis találhatunk benne előnyös jelleget. Magyarország mai, közismert rántotthús alakja azt jelképezi, hogy csinálhatnak vele bármit, étel az bizony mindig lesz itt. Igen, mélyen tisztelt világ. Hús. Minden nap.

Talán ne is menjünk messzire, és vegyük szemügyre közvetlen környezetünket! Romániáról már mindenki tudja, hogy Európa Eric Cartmanje. Undorítóan elhízott, önmagát mégis jóképűnek érző, nárcisztikus, lomha zsírcsomó, akit csak az első verekedésig gondol bárki erősnek. Valójában gyenge, gyáva, és egy lány is megverné. Ez talán nem is szorul további magyarázatra, mégis szemügyre kell vennünk egy korábbi, sokkal rokonszenvesebb Romániát is. A bezabálás előtti állapotban egy hatalmas, kitátott pofát láthatunk, amelynek egyetlen életcélja, hogy harapjon, valamint tokát és nyakredőhájat szedjen fel. Az ilyen falánk dögöt előbb vissza kell fogyasztani, majd kiverni a fogait, hogy a szomorú eset ne ismétlődhessen meg. Ezért javasolnánk Erdély keleti-déli határait nem a csipkézett hegygerinchez igazítani, hanem minél egyenesebbre lesimítani.

Szlovákia alakja cseh elvtársunk szerint magyar hentestermékre emlékeztet. A magyar jelzőt nem vitatjuk el, hiszen Szlovákiának a nyelve jelentős részén és a zászlaján kívül valóban mindene magyar. Ugyanakkor az alakját nézegetve képtelenek voltunk eldönteni, hogy mire hasonlít, egyáltalán mi ez. Ezzel pedig pontosan úgy vagyunk, mint a szlovák nép önmagával.

Az egykori Jugoszlávia leginkább egy sültcsirkére hasonlított, ám azóta szerencsésen feltálalták, és szétdarabolták az állatot. Bizonyos részeit jó étvággyal – már amennyire egy hormonkezelt, gyorshizlalt csirke étvágygerjesztő lehet – elfogyasztja a kapitalizmus. Szlovénia, a csirke nyaka, amelyen keresztül bármiféle ellátmány eljutott a többi testrészhez is. Csontos, igazából élvezhetetlen darab, húsa azonban levesbe főzve, sok összetevő egyikeként finom. Ha azonban az igazi – életében négy lábon közlekedő – húson felnőtt ember nézi ezt az igénytelen darabot, valójában csak undort érez. Horvátország megtört alakja az állat szárnya, amely sokat ugyan nem ér, de a kellemesen fűszeres, jól átsütött, csipkézett vége ízletes falat. A táposcsirke középső, mellrésze sem igazi ínyencfalat, mégis az él a köztudatban a legfinomabb darabként. Ezért aztán olyan öldöklést folytattak le érte, hogy teljesen széttrancsírozták az egészet, úgyhogy Bosznia még sokáig ellesz a cafatok összeszedegetésével. A combként üzemelő Montenegró legalább a gyerekeket érdekli, s így maradt Koszovó, a kaparó, Szerbia, a csontos, gusztustalan hát (azért a felső részén található némi húst szívesen levakarnánk róla), és Macedónia, a bűzlő seggmirigy. Ezek teljesen érthető módon senkinek sem kellenek, így máris megromlottak, megférgesedtek, ami fokozódó bűzzel jár. Hamarosan elkezdik majd zavarni az embereket, így nem marad más, mint kidobni őket az „Ázsia” feliratú szemétkukába.

Csehország alakja megdöbbentően emlékeztet egy Németország felé szaglászó, bozontos kiskutya fejére. Arról a fajtáról van szó, amely kis aranyos módon pitizik, aztán ha elszabadul, akkor ő csahol a leghangosabban a gazdájára, ráadásul félrerúgni is nehéz, mert fürgén változtatja a helyét. A legdühítőbb ebben, hogy valaki végül mindig megeteti a kis korcsot. Akárhányszor ránéztünk viszont Németországra, valami titokzatos optikai csalódás vett erőt rajtunk, és egy kétségbeesetten áthúzott horogkereszt alakját véltük kirajzolódni. Ez természetesen teljes képtelenség, Németország semmi ilyesmire nem hasonlít, ellenben erős bezártságérzetet, duzzadó feszültséget kelt a formája. Mintha szeretne kitörni mindenfelé. Szeretne szétrobbanni. Korábbi alakjára nézve azonban elmondhatjuk, hogy túl kis talapzatra, minden gyakorlati érzéket nélkülözően széles felépítményt hozott létre, amely törvényszerű módon el is dőlt a gecibe. Most erre a szűk helyen szorongó darabra készül ráhajtódni, azt ellepni az oda pontosan illeszkedő, szögletes és unalmasan lapos Lengyelország. A másik oldalon Hollandia és Belgium teljes mértékben egy Németország oldalán kapaszkodó nyálas meztelen csigát juttat eszünkbe, amelyet a termés önző és mohó lerágásán kívül az égvilágon semmi sem motivál. Németország pincéjében pedig Ausztria, ez a retardált csomó éppen beledugja hosszú farkát a saját lányába, Svájcba. Svájcot azonban mindez nem különösebben zavarja, az erkölcsi érzék sosem volt az erőssége. Rongyosra reszelt vulva alakját az őt mindenkor kitartó, különböző eredetű gazdag bűnözők közreműködésének köszönheti.

Franciaország stabilan áll, mégis kivívta gyűlöletünket. Nem elégszik meg ugyanis ezzel a magabiztos helyzettel, de minden irányban nyújtogatja kellemetlen, szurkáló csúcsait (az angolok felé kettőt is), ami semmi mást nem szolgál, minthogy flegmán baszogasson mindenkit, aki a környékén van. Teljesen érthető és jogos a szomszédjai abbéli vágya, hogy ezeket a kiszögelléseket letörjék, és saját birtokba vegyék. A Brit-sziget alapja nagyon biztos és egyenes, ám ha feljebb tekintünk rá, egyrészt félig el van rothadva, másrészt csak Európának makacsul hátat fordító hajlott gerincet és rákos kinövésekkel tarkított, szottyadt testet látunk. Nyilvánvaló, hogy súlyosan degenerált, és már mozdulni is képtelen. Az Ír-sziget pedig… nos, nyilván mindannyian régen észrevettétek, egy rothadt krumpli.

Skandinávia sem okoz nagy fejtörést. Svédország, a központi elem, egy szesztől reménytelenül lekonyult fasz, Norvégia pedig ennek a pénisznek a teljesen felesleges és értelmezhetetlen, beteg kinövése. Dánia az amorf pacaként elhelyezkedő, célba nem ért, félkész utód, amely egykor nagy lendülettel kilövellt belőle. Finnország pedig az egész felszerelés löttyedt herezacskója, amely ugyanúgy részesült a munkakötelezettségből és a szesz romboló hatásából, mint gazdája, élvezet azonban soha egy szemernyi sem jutott neki.

Most pedig forduljunk délre, az igazán kifejező elhelyezkedést mutató Mediterráneumba! Itt meglepő módon valamennyi ország azt a hatást kelti, hogy élősködve csimpaszkodik valami életképesebb szervezeten, a nagy semmi fölött lógva. Spanyolország alakja egy zsákra emlékeztet, amely bármennyi pénzt képes nyomtalanul elnyelni. Jól odaerősítették a Pireneusok párkányára, azonban ha Európa úgy dönt, hogy egyenként és nagy élvezettel kihúzogatja a rozsdásodó hispán szögecskéket, az egész kóceráj belepottyan az alatta terpeszkedő, a reménytelenségnél is reménytelenebb homoktengerbe. Portugáliával itt is nehéz bármit kezdeni. Egy lyukas zseb, amit erre a nyomorult zsákra férceltek fel oldalról. Nemhogy semmi értelme, hanem kifejezetten káros. Még annyit sem ér, mint egy rothadt krumpli. Olaszország egy hivalkodó, egykor elegáns, ma már kellőképpen buzis csizma, amely utoljára a 18. században volt divatos. Jelenleg csak muzeális értéke van, és egyre nehezebb helyet szorítani neki a vitrinben. Ha netán elfajulna a világgazdasági helyzet, és be kéne zárni egypár költséges múzeumot, bizony fennáll a veszélye, hogy a szorgos germán ujjak elengedik a csizma díszes felső részét, az pedig elkezd lefelé zuhanni, zuhanni… pontosan oda, ahová a haszontalan régiség való. A harmadik világba.

Albánia szakasztott olyan, mint egy cipő lábnyoma, amely ebből kifolyólag csakis Fehér Ember után maradhatott. Miután az ember otthagyta, teljesen érthető módon soha többé felé se néz, a lábnyom koszos tócsájában vegetáló egysejtűek és baktériumok pedig sosem jutnak ki onnan, még egy körülnézés erejéig sem. Bulgária gyakorlatilag egy egyszerű téglalap, amelynek meglehetne azon előnye, hogy ha az embernek nagyritkán egy egyszerű téglalapra támad szüksége, akkor felhasználhatná. De nem, Bulgária ugyanis egy olyan téglalap, amelynek egyik oldalát sem voltak képesek egyenesre megcsinálni, így tényleg semmire sem jó. Szellemi csúcsát tökéletesen jellemzi, hogy leghőbb vágya – Macedónia bekebelezésével – ferde trapézzá válni. Szerencsére nem éri annyi víz, mint az ír krumplit, így elrohadni azért talán nem fog. Görögország esetében viszont még hagyján, hogy fogalmunk sincs arról, mi tartja a helyén, de oly mértékben oszlásnak indult már, hogy a förtelmes bűze itt terjeng egész Európa fölött. Az ilyen szeméttől jobb mihamarabb megválni, mert akár mindenféle ismeretlen fertőzések melegágya lehet.

Végezetül kénytelenek vagyunk tenni egy keleti kitérőt. Gyerekkorunkból tudjuk, hogy a legtöbb pocsolya hasonlít valamelyik országra, vagy egyéb földrajzi képződményre. Ugyanakkor emlékszünk olyan, hatalmas tócsákra is, amelyek önmagukon kívül semmire sem hasonlítanak, ránézésre is nagyon mélyek és nagyon sárosak, annyira ellenszenvesek, hogy eszünkbe sem jutott vidáman szöktelve beléjük tapicskolni, ráadásul valami iszonyúan nyomasztó szag lengte körül őket. Akik kitalálják, hogy melyik országról van szó, azok között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A fődíj nyertese ezentúl a világ legnagyszerűbb országában élhet, illetve bármikor visszatérhet oda, a 2-3. helyezett nyereménye pedig az, hogy a világ legkifejezőbb nyelvén olvashatja el, sűrű bólogatások közepette újra ezt a cikket.

Címkék: pina földrajz országok alak szakmódszertan

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr252071581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porkolabisti 2010.06.11. 10:35:04

OFF: egy kis helyesírási hibára hívnám fel a figyelmet: romániát (nyilván véletlenül) nagy betűvel írtad!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.06.11. 10:58:03

Ez megint jó lett, mint a régi nagy cikkek

Karaj87 2010.06.11. 11:47:13

Elsimerésem! Nagyon tetszett, hatalmas, mint az előző 2 szakmódszertanos írásotok.
Főleg a vége jött be, a nyereményjátékos cucc:D

Noked-Lee 2010.06.11. 12:21:22

valóban hiánypótló írás, a keleti hatalmas tócsa pedig nem lehet más, mint a hegyi karabah köztársaság!

GÜNTI 2010.06.11. 13:00:39

ÁÁÁ gyerekek, Gudeát a Parlamentbe!!

Elképesztő az írás, természetesen tudományos és tapasztalati alapokon nyugszik.

Egy-két dologgal még kiegészíteném, ha megengeded!

Hollandia: Már jó pár éve észrevettem, hogy ez egyértelműen egy fejet ábrázol, aminek a nyelve folyamatosan Németország farában túrkál kis labanc-tallérok után, de azért a nemi szervét odatartja Angliához vagy franciaországhoz (direkt kisbetű), hogy verjék már ki, mert egy jó csajt nem tud magának találni. (Ez utalás is arra a viccre, hogy a holland tulajdonképpen egy német ember, aki bebas.ott és angolul próbál karattyolni.)

Belorusszia: (Nem tom miért Fehéroroszoknak hívják magukat? Olyan utálatos orosz-kínai-ukrán fejük van!)
Alakja egy töppeszkedő, elhízott patkány, aki nem tudja, hogy visszamenjen-e a csatornába (Oroszo.), vagy terjessze-e a kórt kinn az utcán (Európa)

Mit képzel a Belorusz Erkölcsi Tanács, hogy beszünteti a RAMMS+EIN-koncertet. Őket nem lehet megállítani.
www.youtube.com/watch?v=gYQlv7hepgo
www.youtube.com/watch?v=Efyr34NdcJw

Kb. ennyi.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.06.11. 13:07:25

Lengyelo. formája pont olyan, mint valami afrikai műállamé: az egykori gyarmatosítók meghúzták vonalzóval a határokat, majd odaköptek: na, mostantól ez vagytok TI.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.11. 13:07:49

Felháborító, hogy a balti államokat kihagytad. Csak rájuk kell nézni, mind önálló egyéniség!

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.06.11. 13:09:16

@GÜNTI: A FEHÉRorosz név annak a kétségbeesett kísérletnek a következménye, h bebizonyítsák: mi NEM vagyunk cigányok! Pedig lófaszt nem.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.06.11. 13:11:06

Külön kitérnék Szárdíniára és Korzikára, amelyek mint két szardarab, éppen kicsusszannak dél-európa ánuszából.

GÜNTI 2010.06.11. 13:14:49

Gudeát a Parlamentbe!

Ha megengeded, egy pár szóval kiegészíteném!

Hollandia: Nekem mindig is egy ember fejére hasonlított az alakja, akinek a nyelve folyamatosan Németország farában túrkál, csak hogy találhasson egy kis labanctallért. A nemi szerve viszont inkább Anglia vagy franciaország (direkt kisbetű) felé húzott, csak hogy végre valaki ráhúzzon egy párat, mert normális csajt nem tud magának találni. (Ez utalás is arra a viccre, miszerint a holland egy olyan német ember, aki be van ba.zva, és angolul próbál karattyolni.)

Belorusszia: (Nem értem mitől hívják ezek magukat fehérnek, mikor olyan a pofájuk, mint egy orosz-ukrán-kínai menekültnek. )

A formája teljesen hasonlít egy elhízott, töppeszkedő patkányéra, aki nem tudja eldönteni, kibe kapaszkodjon, vagyis, hogy maradjon inkább a csatornában (Oroszo.) vagy inkább terjessze a pestist a nyílt utcán (Európa).

Ja és azt hitte a fehérorosz társadalmi tanács, hogy megállíthatja a Ramms+eint. Őket nem lehet!

www.youtube.com/watch?v=gYQlv7hepgo

Kb. ennyi!

GÜNTI 2010.06.11. 13:17:36

Hoppá, az előbb megnéztem 2x is , és nem illesztette be, azért írtam újra. Bocsi a dupla írásért.

raoul_duke 2010.06.11. 13:59:41

Az ilyen minőségű dolgozatok miatt járok ide.

gabesz7004 2010.06.11. 14:54:43

@GÜNTI: Vitatkoznom kell veled, Szerintem: GUDEA FOR PRESIDENT!!!
Enszi, feljelentelek mint holokauszt(?) túlélők(?) a MÁV-ot! Nem elég, hogy majd belehalok a sok röhögésbe, de a kollégáim mind hülyének is néznek, teljesen aláásva a péntek délutáni munkamorált! Szégyeld magad! Azért grat a poszthoz! :)

gabesz7004 2010.06.11. 14:59:21

Ukrajna a vízből kiemelkedő (fehér?)cápa, ami épp készül bekapni a moldáv fasztudjamit és eric cartman bal vállát. A miénk a jobboldala! Ezzel helyére is kerülne a kis dagi!

Várúr 2010.06.11. 17:36:54

Zseniális. Rég olvastam ilyen jó vitriolost. Nesze nektek soviniszták! Mind szopnak ebben a cikkben (én is).

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.06.11. 17:50:16

ezt hívják geosovinizmusnak.

mréveiller 2010.06.11. 18:53:39

Magyarország államformája: Rántott Hús

raja ram 2010.06.11. 18:57:27

Olaszországnak nem véletlenül van csizmaalakja. Már négyszer picsán rúgott mindenkit a világbajnokságokon ez a csizma.Most nem valószínű, de soha nem lehet tudni. Forza Azurri!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.11. 18:59:53

@raja ram:
Igen, és miattuk is zengi a világ értelmesebbik része
"Football for men, soccer for sweet tiny litte pussies!"

Antifaszok Réme 2010.06.11. 19:43:08

"Azért csak Európából, mert a vén földrészen kívül csak olyan országokat találunk, amelyeket nem igazi nemzetek laknak, ezért azok nem jók egyébre, mint rabszolgának, vagy arra, hogy minket megnevettessenek."

Te antiszemita, rasszista, TE !!!!

TGV 2010.06.11. 20:02:08

Franciorszagra a franciak ugy szoktak hivatkozni, hogy a hatszog (l'Hexagone). Ez csak valami furcsa igyekves lehet (probalta mar valaki a hatszog sarkait mind osszekotni? naugye...), hiszen eleg ranezni es teljesen nilvanvaloan egy otszoget latunk, amibe csakis voroscsillagot, anarchistajelet es hasonlo dolgokat lehet belerajzolni, ami a tortenelmi ismereteinknek remekul megfelel.

Az meg egeszen nyilvanvalo, hogy az angolok azert ragaszkodnak olyan gorcsosen a penzukhoz, mert a £ ugyanolyan alaku, mint az orszaguk. Az idiota penzatvaltasi modszeruk pedig mar azota halalra volt itelve, hogy a benszulott hatujju oslakossagot leigaztak az otujjuak.

raja ram 2010.06.11. 23:06:06

@Kurtz ezredes: A világ még értelmesebb része viszont azt mondja, hogy: football player can suck my dick and the azzuris rules. Nem véletlen írta Mameli:

Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.
Dov'è la Vittoria?
Le porga la chioma,
che schiava di Roma
Iddio la creò.

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte.
Siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.
Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte.
Siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò!

raja ram 2010.06.11. 23:14:50

Ha valamelyik iskolai kórus elő akarja adni a nem hivatalos verziót, akkor - bár gyűlölöm az iskolai kórusokat és a nem hivatalos verziókat - itt a szöveg:

Il Canto degli Italiani

Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.
Dov'è la Vittoria?
Le porga la chioma,
che schiava di Roma
Iddio la creò.

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.

Noi fummo da secoli
calpesti, derisi,
perché non siam popolo,
perché siam divisi.
Raccolgaci un'unica
bandiera, una speme:
di fonderci insieme
già l'ora suonò.

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.

Uniamoci, amiamoci,
l'unione e l'amore
rivelano ai popoli
le vie del Signore.
Giuriamo far libero
il suolo natio:
uniti, per Dio,
chi vincer ci può?

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.

Dall'Alpi a Sicilia
Dovunque è Legnano,
Ogn'uom di Ferruccio
Ha il core, ha la mano,
I bimbi d'Italia
Si chiaman Balilla,
Il suon d'ogni squilla
I Vespri suonò.

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.

Son giunchi che piegano
Le spade vendute:
Già l'Aquila d'Austria
Le penne ha perdute.
Il sangue d'Italia,
Il sangue Polacco,
Bevé, col cosacco,
Ma il cor le bruciò.

Stringiamci a coorte,
siam pronti alla morte,
l'Italia chiamò.

raja ram 2010.06.12. 01:09:27

www.youtube.com/watch?v=XvNYOEcRtds

az ötödik videót kifelejtetted, ez lesz a nyertes

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.12. 11:47:26

@raja ram:
Belátom, hogy a queer (szerintem egyébként nagyon is női) "logika" ezen gondolatmenete ellen lehetetlen érvelni. Aki úgy néz ki, mint egy férfi, tényleg csak látens homoszexualitását takargatja, és valójában egy 50 kilós, tapadósmezű, csinos frizurás olasz szeretne lenni, valahol félúton a nő és a gyermek között.
Köszönjük kedves lányok, felnyitottátok a szemünket, nélkületek sosem jutott volna ilyesmi eszünkbe!

Cool Story, Bro 2010.06.12. 15:42:12

Tényleg, valaki magyarázza el hogyan tud Spanyolországból MINDEN pénz nyomtalanul eltűnni.
Kezdve Dél Amerika kirablásától.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.12. 15:49:33

@Cool Story, Bro:
Képzeld el Görögországot, és szorozd meg néggyel!

Cool Story, Bro 2010.06.12. 16:52:53

@Kurtz ezredes: Hm... ez további kutatásokat igényel, javaslok egy spanyol posztot.

Intizar 2010.06.13. 00:10:10

Szerintem a régi Románia halacskára hajaz, de arra a fajtára, aminek az alsó állkapcsa előbbre áll, mint a felső... piranha!

Baloggie 2010.06.13. 09:14:09

@Kurtz ezredes: Igazán nyugodtan haragudhatsz, te kockafejű, de a férfi valahol itt kezdődik:
www.youtube.com/watch?v=wiGRcAtqn1c
www.youtube.com/watch?v=9smq580awFg&feature=related
Tud beszélni, vezető alkat és vitézségnek sincs híján... Nyilván nem kell tovább soroljam, hisz te is érzed a különbséget a krákogó sisakos majmok és egy igazi FÉRFI közt.
Egyébként különösen a második videót ajánlom mindenki figyelmébe, igen kedves alvárosiak, rólatok van szó.

ruba 2010.06.13. 11:03:48

Moldovát írta itt valaki, hogy nem tudja mire hasonlít, nos szerintem egyértelmű, hogy egy Románián élősködő pióca alakját vette fel, és ez mindent el is mond az országról.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.13. 11:52:56

@Baloggie:
Nálam nem nagyon fér bele, hogy egy férfi korlátolt, modoros és árad belőle a naftalinszag.

gabesz7004 2010.06.13. 12:38:59

@ruba: Én írtam. Azért románián élősködni már-már tisztelendő lenne, ha nem tudnánk, hogy ők voltak a minket zabáló piranha! Vagy pont azért tisztelendő? :)

ruba 2010.06.13. 16:32:39

@gabesz7004: Románián élősködni szerintem egyértelműen tisztelendő:)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.15. 14:32:04

@danesdzsu2:
Mondanám, hogy próbáld elképzelni ezt a rühes és aljas férget Wittennel szemben, de Witten nyilván nem fog bántani egy olyan gyerekpatkányt, aki hat súlycsoporttal van alatta.

danesdzsu2 2010.06.15. 17:40:29

@Kurtz ezredes: Edward ennyire elhízott volna mostanában?
Az M elmélet viszont tagadhatatlanul ijesztő....

KariKa 2010.06.16. 22:37:09

Amúgy észrevettétek már a hasonlóságot Nagy Magyarország és az romulánia közötti hasonlóságot?

Határozottan próbálják utánozni a harmonikus félgömböt, de csak valami csökevényes elfajzott amőba sikerült nekik.

www.csipetnyiso.hu/files/images/NagyMagyarorszag.preview.jpg

library.thinkquest.org/05aug/01822/english/Romania/picture/Romania_terkep.jpg

Baloggie 2010.06.17. 15:04:12

@Kurtz ezredes: Én elhiszem, hogy számodra mindenki korlátoltnak és modorosnak tűnik, aki nem olyan barlangi előember, mint a kedvenceid, de hidd el, hogy ez nincs így. A naftalinszag pedig annyira övön aluli, hogy arra inkább nem is reagálnék. Pláne vicces egy olyantól, aki izzadságszagú gorillákat bálványoz...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.17. 15:36:44

@Baloggie:
Én komolyan nem értem, mi a fene ütött a világba, amiért a huszadik század közepén elkezdett ilyen szenilis vén fingokat ajnározni. Ez messze nem magyar sajátosság, lásd Churchill vagy FDR. Megérne ez a jelenség is egy velős posztot.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.17. 15:37:51

Egyébként a nemes, erőltető harc utáni izzadságszag a férfi lételeme. A naftalinnal szöges ellentétben!

Baloggie 2010.06.17. 19:07:09

@Kurtz ezredes: A vén szivaros dagadékot, meg a nyomorékot én sem értem, nah de a kormányzóúr őméltóságát a maga bölcsességében és vitézségében teljesen elfogadható ajnározni. Sőt el is várható, egy igazi szíriuszi/szittya/sumér/etruszk MAGYAR embertől...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.17. 21:21:56

@Baloggie:
Szerencsére mi nem ilyenek vagyunk, úgyhogy méltó helyére tettük azt a vén balfaszt, valahova oda Pinochet és Strössner közé

Baloggie 2010.06.18. 10:09:33

@Kurtz ezredes: ha te nem is, mert kockafejű vagy, de elvileg az enszi sumer.
Persze jobban belegondolva, lehet mind tolószékesek vagytok, és a hozzám hasonló jóindulatú demokrata hazafiak megtévesztésére vezetitek ezt a blogot, ami sajnálatos lenne, és az irányotokba áradó őszinte gyűlöletemet a megvetés, és a méla undor váltaná fel.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.21. 16:25:48

ide kicsit off, de megint kiderült, hogy ez a blog minden népről az igazat, csakis az igazat írja.
A HVG-ben a következők olvashatók:

"Ám maga Kirgízia is egy furcsa történelmietlen konstrukció, hisz kirgiz nép is csak azóta létezik, mióta Sztálin az ország területét kihasította Kazahsztánból. A kirgizek gyakorlatilag kazahok és egy sajátságos déli kazah dialektust beszéltek mindaddig, míg a politikai akarat nem teremtett belőlük „népet”, „nyelvet”, „nemzetet”. Épp úgy papíron találták ki őket, mint hajdanán a macedónokat, akik ma is bolgárul beszélnek, Macedónia pedig Bulgária része volt mindaddig, míg a második balkáni háborúban el nem veszítette azt (1913), s nem vált a délszláv királyság részévé. "

hvg.hu/velemeny/20100621_kirgiz_kazah_uzbek/2

Ebből is látszik, hogy ezek a fiktív nemzetek csak ugathatják az államiság, rend és kultúra azon szintjét, amit mi, Magyar Emberek mindennap megtapasztalhatunk.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.21. 17:23:51

@peetmaster:
Örülünk, hogy a HVGben ilyesmit lehet olvasni manapság. Ideje lenne észrevenni végre, hogy Európában maximum 8-10 ország van, nem több.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.21. 18:38:15

@Kurtz ezredes:
Ha nagyon jóindulatú vagyok, akkor 11 nemzetet számolok össze Európában, ország viszont 48 van.
11 nemzetre 48 ország!

Most mindenki emésztgesse egy picit, hogy milyen kurva hülye ez a földrész, aztán hamarosan tudományos összefoglalót is kaptok a jelenségről!

@peetmaster:
Magunk is megannyiszor hangsúlyoztuk, hogy a nyers, megalkuvást nem tűrő modorunk az egy dolog, viszont mindig csakis a színtiszta igazságot írjuk le.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.21. 18:39:47

@Gudea enszi:
Ja, és kihagytam kettőt, amelyek nagyonis nemzetek, nagyonis itt vannak Európában, csak éppen az országuk van Európán kívül. :)

gabesz7004 2010.06.22. 09:44:47

@Gudea enszi: :) Na ez mident visz nálam! GUDEA for President!

gabesz7004 2010.06.22. 09:46:21

Á, most jutott eszembe, hogy én gyerekkoromban (70-es évek:() az esti Híradóban mindig egy pulikutyát láttam a háttérben, nem rántott húst!

greybull 2010.06.25. 10:01:38

@The Drunken Master: gratula, ezt jól megmondtad. Amúgy kis Mo a rántott húson kívül engem még egy hajóra is emlékeztet, ami, hogy költői legyek, hánykolódik a történelem viharos tengerén, de nem süllyed el ("Fluctuat nec mergitur!" - igaz, hogy ez a mondás, ha jól tudom Párizs címerében szerepel, de szerintem ránk is illik.)

gabesz7004 2010.06.29. 21:53:25

@Gudea enszi: Az egyik "nemzet" országának körvonala eléggé hasonlít egy kommandós tőrre, ami kiválóan alkalmas a szomszédok kinyírására, vagy (szerintük) felesleges bőrdarab eltávolítására!

greybull 2010.07.06. 17:51:44

különben ha a földgömböt megfordítjátok, akkor a mai Mo körvonala a régire emlékeztet. Szóval ideje lenne helyreállítani az eredeti állapotot...

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.07.10. 13:23:59

:D ez jópofa. és milyen igaz ;)

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2010.07.18. 17:35:39

Románia tátott száj alakját már a "Légy jó mindhalálig" -ban is elmesélték egyszer... Nem is gondolták hogy egy nap majd bizony harapni fog az a a száj nem is kicsit.

Norström 2010.08.11. 01:55:05

Látom hoztátok a formátokat. Az ilyen szánalmas nácik alkoholistaként rohadnak el. Engem a régi magyarország inkább egy piócára emlékeztet ami a mai horvátorzsághoz tartozó szívókorongjával minnél több vért próbál kiszívni európából. Ezt a célbol teszi ha már ázsiaából jött legalább ottélősködhessen egy kicsit. Azilyet jobb elpusztítani vagy legalább feldarabolni...Ja téll ez már szerencsére megtörtént :D

Jamal_Fraser 2010.08.11. 09:55:26

@Norström: juhhééééé, egy hasonszőrű magyargyűlölő fajti, éljen!

megsúgom (ne mondd senkinek, főleg ne itt): én is szívből gyűlölöm a magyarokat, ocsmány, modoros, náczi egy banda, nem is érdemelnek jobbat! csak azért tanultam meg a nyelvüket anyanyelvi szinten és azért élek itt születésemtől fogva, hogy jól kiröhöghessem őket nap nap után! nincs itt semmi, csak ronda nők, pancsolt borok, moslék pálinkák, szánalmas tájak! Bezzeg külföldön, ott minden jobb! A Külföldiek sokkal jobbfejek! De ezeken a szarmagyarokon legalább lehet röhögni, mint az minden sajnálatos módon magyar testbe született külföldinek kötelező! De már van identitásátültetés is a plasztiksebésznél, ajánlom neked is, mert aki rossz testbe született, ne kelljen már magyarként vergődnie, ha szárnyalhat is!

Csak büdös lesz a szád. Mer a Külföldieknek (SzeretettBarátainknak) csak 1 hibájuk van: büdös a szájuk, hehe!

Jamal_Fraser 2010.08.11. 10:01:31

@Norström: Különben is ilyen későn már ne kommentelgess, edd meg az ínycsiklandozó nyers halat fókazsíros feltéttel, azt' nyomás aludni, no, buta kisfiú!

Noked-Lee 2010.08.11. 10:37:24

dejó, gattolini óta nem járt erre ekkora magyargyűlölő!

gabesz7004 2010.08.12. 19:15:25

@Jamal_Fraser: Ne bántsd, szegény szülők nélkül nőtt fel, mert a nagyszüleit Auswitzban a kedves német katona bácsik ropogósra sütötték! :) Ő csak egy klón a tel-avivi laborból!

tobias2 2010.11.15. 12:26:09

Magyarországot valami Sáv Árpád fedezte fel fehér zsiráf nyakára kötözve (nehogy leessen a magasból), a Vereczkey nevű szláv vitézről elnevezett hágóról. Utódai aztán az országot tangóharmónikaként használták: hol kicsire összenyomták, hol jó szélesre széthúzták. Legnagyobb méretét az oláh Juan de Hunedoara alatt érte el. Jellemző a magyarokra, hogy a nyakukra telepedett Juant elnevezték Hunyadi Jánosnak és a seggét nyalták, mint ez szokásuk minden hódítóval ezt megelőzően és ez után is. Mostanában leginkább a rinyálással vannak elfoglalva. Erre a bejegyzésre is bizonnyal rinyálni fognak.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.11.15. 12:51:29

@tobias2:
A tárgyi tévedések sokaságát figyelmen kívül hagyva értem amit írsz, csak az nem világos, hogy miért írtad le mindezt, és mi volt ezzel a célod.

Ha csak ki akartad adni a gőzt, és sikerült, akkor örülünk, hogy sikerült.
Ha provokálni akartál, akkor ez ezekhez a hasábokhoz méltatlanul gyenge, már-már az index címlapkor megjelenő trollok színvonalát idézi.
Ha viszont ócska magyargyűlölő vagy, akkor nem a megfelelő oldalon jársz. Sőt, gyanítom, hogy nem is a megfelelő országban.

tobias2 2010.11.15. 16:25:31

@Gudea enszi: Megmondtam, hogy rinyálás lesz...

Tehát, hogy helyesbítsem a tárgyi tévedéseket, Sáv Árpád kisnövésű, de annál becsvágyóbb vezér lévén, megmondta lótifuti törzsfőnökeinek, hogy neki szerezzenek egy kétszer akkora lovat mint az övék, de fehér legyen! Így került Mr. Sáv alá egy fehér zsiráf. Mivel azonban mindig leesett róla, a kazároknál "talált" csirizzel odaragasztották a seggét a zsiráf nyakába. Mivel a magyar törzsfőnökök már akkor is a főnökhöz igazodtak, ők is odaragasztották magukat a lovukhoz. (A nadrágot csak később vették át a civilizáltabb népektől, s így a csiriz a puszta feneküket fogta.) Este persze vérzett az alfelük, amikor lehámozták őket a lóról (Mr. Sáv esetén a zsiráfról). A vért a popójuk alá tartott bőrköcsögbe fogták fel, s vacsora után megitták. Ez volt a vérszerződés.

Az avarok e hülye szokás láttán jobbra-balra dőltek a röhögéstől, nem tudtak védekezni, s így vesztesként távoztak.

Így jött létre Magyarország.

Jege 2010.11.15. 22:57:28

@tobias2: Újabb apró tárgyi tévedés, kedves G. mester. Magyarországot a szentkorona alakú Isteni Örök Igazság hozta létre (amint az a népszerű kupléban is hallható) a mítoszok korában, tehát mindig is létezett. Az első világháborúban az antant, vagyis Románia és Trianon szövetsége a rivális erővel, az Isteni Örök Hazugsággal lakott jól, mint minden győztes párt minden szavazója. A rágalmazási per sajnos azóta húzódik.

Noked-Lee 2010.11.17. 15:14:48

hú, az eddigi pattogókban még volt tűz, szenvedély, és jó adag öngyűlölet. ezt a tobiast viszont nem tudom hova tenni.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.11.17. 15:19:17

@Noked-Lee:
Be kell vallanom, hogy én is tanácstalan vagyok kissé. Nem sikerült még eldöntenem, hogy tobias vajon minket gyűlöl, az összes magyart, önmagát, netán az egész világot.
De talán csak az a baja, hogy eddig sehol sem díjazták a "humorát", és ezúttal itt próbálkozott.
Ha utóbbi, akkor szorítsunk neki együtt, hogy a következő helyen már sikerrel járjon!

tobias2 2010.11.17. 19:19:29

@Gudea enszi: Nincs bennem gyűlölet, drága NC. Csak kölcsönkanyar visszajár alapon visszacsipkodtam Macedóniáért, amely a hazám.

Noked-Lee 2010.11.17. 19:59:37

hú, nem tudom, hogy az NC, vagy a kölcsönkanyar volt-e a rosszabb.
@tobias2: ja, így már érthető. ha én macedón lennék (höhöhö), én se találnék örömet az életben. maximum a kecskékben.

tobias2 2010.11.17. 20:00:33

Kölcsönkanyaró visszajár. Kanyarfúró eltalál. Tobias ezennel innen elhónyál.

tobias2 2010.11.17. 20:08:24

@Noked-Lee: :) Vegye figyelembe, hogy én már 300 éve 98 éves vagyok, úgyhogy a kecskék nem érdekelnek, csak az ilyen lökött társalgópartnerek, mint maguk. Mamu.

kida 2010.12.07. 12:03:58

Nekem Nagy-Britannia egy nagyorrú Elvis-hajú nagykabátos ember aki európa felé fut.:) esetleg Írország a lobogó hátitáskája