Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A gyűlölködés szakmódszertana 4. – Himnusz

2010.06.25. 08:45 - Kurtz ezredes

Szakmódszertani elemzősorozatunk ma rendhagyó témában jelentkezik, hiszen az eddigiekkel ellentétben bizony van olyan lényeges dolog is, amiben mi magyarok tökutolsók vagyunk. Nem voltunk képesek összeeszkábálni egy épkézláb Nemzeti Indulót. Ez tarthatatlan állapot!

Nincs a világon még egy népség, amelyik képes a saját szennyesét kiteregetni egy létfontosságú focimeccs előtt. Képzeljük el, ahogy a dánok átszellemülve hallgatják az „Isten áldd meg a dánt, nyelvvel és napfénnyel” sorokat, Rooney és csökött cimborái sem a „God save our gracious Queen, ’coz she’s our hottest chick” hátborzongatóan hamis dalolászása után bénáznak el ismét egy tizenegyespárbajt. Ez a fajta magyar önsiratás sok országban teljesen ismeretlen, és úgy véljük, ha valamit átvehetnénk ezektől a kultúráktól, az pont ez a felesleges, öncélú nyavalygás mellőzése.

Magyarnak lenni egyáltalán nem olyan borzasztó, ahogy a Himnusz írója gondolta. Isten ments, hogy Kölcsey Ferencet kezdjük csesztetni, hiszen rendkívül hányatatott sorsa miatt megértjük keserűségét. Ráadásul kellően fel nem világosult európaiként nem tudhatta, mennyivel rosszabb dolog románnak lenni, meg szlovénnek, meg szlováknak, macedónnak, olasznak, norvégnek, finnek, ukránnak, fehérorosznak, észtnek, lettnek, albánnak, bosnyáknak, moldovainak, montenegróinak, luxemburginak és végül, de nem utolsó sorban koszovóinak.

Külön figyelemre méltó, hogy a magyar Himnusz szövegét és zenéjét is magyar írta, ami nekünk evidensnek tűnhet, pedig egyáltalán nincs ez így a világ minden szegletében. Itt van például az amúgy gyönyörű és méltóságteljes német himnusz, aminek világszerte ismert dallamát az amúgy német Joseph Haydn írta. Ő ugyan német volt, de nem úgy német, ahogy egy igazi német, viszont nagyon szeretett volna igazi német lenni, de tudta, hogy sosem lehet igazi német. Képzett olvasóink már kívülről fújják, miféle „nemzet” fia lehetett ő, a kevésbé művelt olvasóinknak pedig ezt az írást ajánljuk.

Csak csendben tesszük hozzá, hogy szintén egy osztrák személy fokozatos szellemi leépüléséből kifolyólag ma a német himnusz eléneklése Németországban kettőtől hat évig terjed. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy August Heinrich Hoffmann von Fallersleben – Kölcseyhez hasonlóan – nem érte be néhány gondolattal, így az egész német nép tiszta lelkiismerettel énekelheti minden egyes olimpiai arany után az „Értünk Kunság mezein” versszak germán megfelelőjét. Vannak pillanatok, amikor nagyon sajnáljuk a németek világháborús vereségét, ez azonban biztosan nem az a pillanat…

Bizonyára mindenki sejti, hogy messze nem a német himnusz a legégőbb Európában. Előráncigálhatnánk a franciák forradalmi indulóját is, de az ezredes rigorózusan rendpárti, így nem fogja elemezni a legocsmányabb lázító csőcselék hőbörgését. Ráadásul itt van mindjárt a svájciak nemzeti indulója, amit becses szerzője 1841-ben írt meg, viszont a türelmes svájciak egészen 1981-ig vártak himnusszá nyilvánításával. Zenét nem nagyon írtak alá, hiszen ezt az angolok már megtették helyettük. Érdekes apróság, hogy a svájci válogatott németjei németül, franciái franciául, olaszai olaszul, rétorománjai rétorománul, négerei és törökjei pedig sehogy sem éneklik.

Kevéssé ismert közkincs a csehek nemzeti indulója, aminek kezdő sorai – „Hol van hazám, hol van hazám?” – még a búvalbaszott magyar vérzivatarnál is szebben fejezi ki egy nép lelkületét. Ez a velejéig sunyi és gyáva banda természetesen szót sem ejt arról a továbbiakban, hogy a románokhoz hasonlóan nemcsak kapható volt egy kiadós ass-to-mouth-ra, ha egy kicsit erősebb nép jött szembe, hanem egyenesen maga ajánlkozott rá. Ha már a románok is szóba kerültek, himnuszukban egyformán románként jelenik meg a római császártól a magyar királyig bezárólag mindenki. Nyilván Drakulát azért mégse merték beleírni, más román pedig nem maradt meg az emlékezetben az évszázadok során. Az osztrák sramlialapokon nyugvó szlovén nemzeti indulóban egy szó sem esik Szlovéniáról, viszont annak ellenére éneklik a forradalmi költőjük egy versének hetedik versszakát, hogy ők nem háborús bűnösök. Nem is tudunk róla semmilyen pozitívumot elmondani azon kívül, hogy nem sírnak benne, pedig nekik lenne miért.

 

Pálffy Zsigmond, a szlovák jégkorong kiemelkedő alakja, a szlovák bajokcsapat mezében a szlovák himnuszt hallgatja

 

Köztudott, hogy az amerikai himnuszt egy brit kocsmadalból csinosítgatták jelenlegi állapotára, ez teljesen rendben van, hiszen egyik nemzetből születik a másik. Szlovákia remekül érzett rá erre a nemzetközi trendre, és nemzeti himnuszának egy zempléni népdalt választott. Még az a szerencsétlen tökkelütött Belgium is képes volt lelopni valami kardozós-baszós film végefőcímének zenéjét, ezek után igazán ciki ez a siratóének, amit mi adunk elő minden iskolai ünnepély elején.

Némi örömmel tölti el a Magyar Embert, hogy ennél is van lejjebb. Létezik egy himnusz, amelynek meghallgatása, ne adj Isten eléneklése után kedvünk lenne még apróbb ponttá összetzsugorodni, mintha a magyart adtuk volna elő. Bizonyára mindenki kitalálta, hogy a székelyek himnuszáról van szó, akik ugyan székelynek mondják, mégis magyarnak gondolják magukat. Hogy mik is ők valójában, azzal majd egy másik alkalommal foglalkozunk. A nemzeti indulójukról szólva legyen elég, hogy az általunk egyébként kevésre tartott, ballib seggekből ritkán kilátszó Dessewffy Tibor ezúttal rendkívül árnyaltan fogalmazott. A székely himnusz maga az abszolút nulla. Ráadásul két zsidó írta. Budapesten.

Itt az ideje, hogy lecseréljük ezt a szerencsétlen gyászindulót valami rendes, pozitív magyarságjellemzésre.  Olyan dolgok vannak itt, amelyekről a Magyar Ember hajlamos azt gondolni, hogy mindenhol evidensek. Pedig nem. Annyit tudnánk mondani magunkról, hogy van saját történelmünk, nyelvünk, zászlónk, címerünk, kajáink, kultúránk, van egy gyönyörű fővárosunk, aminek utcáin csak úgy nyüzsögnek a jó csajok. Nem igaz, hogy ilyen adottságokból – amikkel egyetlen környékbeli ország sem rendelkezik – nem lehet kihozni valamit.

Címkék: pina magyar német angol szlovén szlovák világbajnokság himnusz román foci vb székely dán szakmódszertan

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr952105065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KariKa 2010.07.23. 04:00:40

Na pina mostmár pina kezdek pina ideges pina lenni pina hogy pina meddig pina késik pina már pina az új tótkutyapinaposzt!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.23. 20:43:29

Magyar Himnusz

Ősidők óta mélyen a szívekben,
A magyar lelke vágyakozva néz,
És előre vágy a kelet felé,
Még Budára tekint a szem.

A mi reményünk soha el nem fogy,
Hatvanhat év ősi reménye,
Szabad nemzetként lenni a hazában,
Buda és Alcsútdoboz földjén.

Intizar 2010.07.23. 21:02:21

@Bokortalan Lajtalan: Fordíthattad volna rímelősre is. Bár úgy még ennyire sem poenos... A hatvanhatot meg sehova nem tudom tenni. Talán a Sátán számának magyarított (kicsiny) változata? Vagy a snapszlira utal?

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.24. 08:22:12

@Intizar: "A hatvanhatot meg sehova nem tudom tenni." A burkolt tagadás is tagadás, vigyázz.

KariKa 2010.07.25. 12:08:47

hatvanhat, seggem a szádra pattanhat

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.07.26. 19:34:08

Tisztán zenei szempontból: a magyar himnusz messze meghaladja az átlagember hangterjedelmét.
Senkinek nem jut eszébe, hogy mélyen kezdje, és fent elfogy, vagy fordítva. Ezért általában az van, hogy az énektanárnő meg pár stréber énekkaros (meg idős, hamis hangú reszelős férfitanárok) bömbölnek, a többiek meg tátognak, miközben Ibolyka a céből kiájul a sorból, hogy az ünnepség többi részét ellóghassa.

KariKa 2010.07.27. 02:08:43

Felháborító, már ne is haragudjon, kisasszony, de súlyos tárgyi tévedést tartalmaz az elmélete, Ibolya ugyanis bés volt.

Baloggie 2010.07.27. 11:03:46

@Bokortalan Lajtalan: Ez kurvanagy :D
Bár akkor már harmadik-negyedik versszakként csattanhatna villám-nagy mennydörgés a mátra fölött is.

Intizar 2010.07.27. 12:00:32

@Bokortalan Lajtalan: Frankón nem tudom, mi történ 1954-ben, amire emlékezni kéne. Akkor született Jimmy, a király?

Intizar 2010.07.27. 12:01:49

@Intizar: Ja, negyvennégy. Hát, most már NAGYON tréfás.

Alexi Borzovan 2010.07.28. 09:54:35

@Mokele-Mbembe:
Nem, igaza van a kommentelőnek, a székely himnusz (?) ultragáz. Hogy két zsidó írta-e és hogy hol, az tökmindegy. Akkor is nagy szar az egész. Atomrészeg, trianonozó mélymagyarok dajdajoztatására való, nem ér többet.

GÜNTI 2010.07.28. 12:24:35

Új bejegyzést és kenyeret a népnek!!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.28. 18:23:16

Magyar Himnusz

Alcsútdobozon szebben süt a Nap
Az igazságban hívők szemének fénye
Viktor hitünk tetőpontja.
Üzeneted, ó, Vezér, a függetlenség, a szabadság életünk célja
beleivódott lelkünkbe
Ó, forradalmárok! Kiáltásaitok visszhangzanak az idő fülében:
Légy tartós, örökké fennálló,
Magyar Keresztény Köztársaság!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.28. 18:30:55

Székely himnusz

Ébredj székely, ébredj halotti álmodból,
Melybe sűlyesztettek barbár zsarnokok!
Most, vagy soha, teremts magadnak eljövendő sorsot,
Melynek kegyetlen ellenséged is meghajolni fog!

Most vagy soha, bizonyítsd be a világnak
Hogy még folyik a iráni vér ereidben
És hogy szívünkben még őrzünk büszkén egy nevet
Csaták győztesét, egy nevet: Vlad Tepes.

Nézzétek ti kísértetek: Emese, Izabella, Dancs Annamari
Székely nemzet, a ti dédunokáitok,
Felfegyverkezve, a ti tüzetekkel ereinkben
Mind azt kiáltjuk "Élet szabadon, vagy halál!"

Papok kereszttel az élen! Hisz a had keresztény,
A mottó a szabadság, a cél szent,
Inkább meghalunk csatában, teljes glóriában,
Mint hogy újból rabszolgák legyünk régi földünkön.

nyílméregbéka 2010.07.28. 18:58:37

@GÜNTI: igazad van! Legyen már új poszt, fiúk, vagy megtudjátok, milyen rettenetes tud lenni, amikor egy béka igazán gyűlöl.

Noked-Lee 2010.08.03. 08:59:26

valami gyűlöletmorzsát dobjatok már srácok! ma reggel azzal keltem, hogy toleránsabb vagyok, mint gusztos péter! ez nem mehet tovább!

Elanor_ 2010.08.03. 22:07:46

ja, a Himnusz az szívás. emlékszem, gimiben kötelező volt megtanulni, és sorban mindenki lefelelt belőle. én vagy ötször. sosem voltam nagy lázadó alkat, de azt a szart nem voltam hajlandó megtanulni. szóval a negyedik egyesnél a tanár szépen megkért, h tanuljam már meg, mert nem akar pont engem megbuktatni év végén. :)

@Noked-Lee: ha azt mondom, utálom a nokedlit, segítek vagy csak megalázkodok, mert te úgyis felsőbb körökből vársz segítséget? :D

gabesz7004 2010.08.05. 22:26:26

Kedves elenor, szerintem az a szívás, ha valaki nem tudja a Himnuszt, szóval szerintem ezzel járatod le magad, nem a megalázkodással!

ebedli 2010.08.06. 11:32:19

A legegyszerűbb és legnagyszerűbb megoldás a fent is olvasható NENYI rímekbe szedése és megzenésítése lenne. Új alkotmány, új himnusz, már csak egy új zászló kell, na meg persze államformaváltás és uralkodóház.

KariKa 2010.08.09. 23:32:11

@Elanor_:
@gabesz7004:

Hát mi a fenét képzeltek, hol vagytok? Ezzel a stílussal, mi? He? HE?

Kuss legyen és szeretet, vagy szétcsapok!

gabesz7004 2010.08.10. 02:20:59

@Elanor_: Jé, te elvégezted a gimit?

Jamal_Fraser 2010.08.16. 17:07:06

@KariKa: enszi és az ezredes olaszok, nincs mese, rühellenek dolgozni. A munkás magyarok által épül addig a blogélet a kommentekben.

Viszont himnuszokról jut eszembe minap egy kis családi rendezvényen leültem beszélgetni egy újonnan bemutatott német rokonnal, mer ne unatkozzon szegény, és mikor kellő pia volt már bennem elénekeltettem vele az über alles-t, és még a család tetszését is elnyerte. Szépen hangzott eredeti nyelven, na.

Még több pia után meg bevallottam, hogy 1 német mondatot tudok rendesen, méghozzá a Cartman-féle 'vir müsszen di júden auszrotten'-t. Na, ott már csak pislogott, hehe!

Rich.mond 2010.08.16. 21:23:17

két hónapja nem volt új bejegyzés. Tisztára befordultam.

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.08.18. 10:44:00

Én erre szavaznék: www.youtube.com/watch?v=lZhrUNJ0Gys

(Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország) Lehet hogy ezt is zsidó írta, és Budapesten, de ettől még szép. Persze nem túl harcias ez sem, de arra van Erdélyi induló, stb...

Illés Béla 2010.08.22. 02:14:47

Kezdek aggódni.
Nem lehet,hogy "Azok"-keze van dologban?
Ha így van,nem kell válaszolnotok...értünk mindent.
Egy kis lelkesítő dal...ezt még "Ők"-sem tilthatják.

www.youtube.com/watch?v=8qm7A34P528

:)

nyugtalan 2010.08.22. 18:54:12

A következő poszt legyen a "Megasztár" :D

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.08.25. 10:25:01

lusta portugál banda! mikor lesz új bejegyzés?!

:)

KariKa 2010.08.25. 13:48:43

Vegyetek jó példát a konteóról, DE VILLÁMGYORSAN!

nyugtalan 2010.08.26. 22:20:27

Tűrhetetlen ez a hanyagság!

Jamal_Fraser 2010.08.27. 00:26:38

@nyugtalan: semmi gond, valami nagy dolog készül, én már ebben bízok. Talán a TUDJUK KIKRŐL? Egyébként megérdemelnénk már, ennyi böjt után, azzal talán ki lehetne engesztelni.

gabesz7004 2010.08.29. 12:34:14

@Jamal_Fraser: Vagy elfogytak a gyűlölnivaló népek?! :) Persze tudom nem! cigó és zsidóvért akarok!!!! :)))

Jamal_Fraser 2010.08.29. 13:54:00

@gabesz7004: nono, szívemnek kedves ez a komment, csak ne ilyen hangosan, még meghallják ŐK is!...:)

KariKa 2010.08.29. 15:19:35

éva colner gábor baji gyula véber

gabesz7004 2010.08.29. 19:56:36

@Jamal_Fraser: Hát hallják! A MI hangunk legyen erősebb, ne az ÖVÉK!

gabesz7004 2010.08.29. 19:57:19

Tényleg tudunk valamit erről a két gyűlölnivalóan lusta posztolóról? Világkörüli útra mentek?

GÜNTI 2010.08.29. 20:26:15

@gabesz7004:

Én Kurtzban bízok, (persze Gudeában is, csak) egy ezredes nem hagyja bajban kamerad-jait.
-Ezt szép magyar-németséggel mondtam-

KariKa 2010.08.30. 11:10:56

@GÜNTI:

ezt most nem értem

tényleg nem értem.

a haverod elvette a fényképezőgépedet, és most nem adja vissza, hanem eldugta a spejzodba?

he?

A balatoni hiéna 2010.08.30. 20:04:38

www.youtube.com/watch?v=4ApacyBwN8w

himnusznak teljesen tökéletes lesz ez is.
Azt a részt hogy "Evilágon" lecserélni "Magyarhonba'", - aztán jóóóság van.
Sirituálisos is, meg menő is, nemzet-az-egyénben közösségi individualizmus szócsere után meg akkor már pláne, történelmi szintű maszturbáció nincs benne, de arról úgyis mindenki tanul az isibe', a külföldi figyelmeket meg sokkal jobban fölkelti ez... de a Hobó mindenképp le lesz róla tiltva - loncsos hegyigólemek csak felizgatnák a versenyek/ünnepek népét.

gabesz7004 2010.08.31. 16:54:22

@KariKa: Á, ezért kell nyelveket tanulni! :)
kamerad=bajtárs

KariKa 2010.08.31. 21:03:17

@gabesz7004:

vitzeltem

a haverod elvette a fényképezőgépedet, és most nem adja vissza, hanem eldugta a spejzodba?

=

a kamerád a kamerád a kamrádba rejtette

tudom, hogy gyenge :)

gabesz7004 2010.09.01. 11:06:36

@KariKa: ok, ott volt a smile, de tényleg gyenge volt! :))))

Jamal_Fraser 2010.09.01. 17:05:07

basszus ma azt álmodtam, hogy volt új poszt... ilyet!

Noked-Lee 2010.09.02. 19:09:57

fene a kétszínű haszid mindeneteket!
modoros blogra bezzeg van időtök, pföjj!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.03. 02:28:09

@Noked-Lee
lesz pont hamarosan, ismét nagyon berágtunk egy klasszikus álnépre

gabesz7004 2010.09.03. 20:24:51

Merre jártatok, csak nem izraelben?

Illés Béla 2010.09.04. 01:22:23

Ennyi várakozás után,szerintem ez most ide illik(a kívánt részek,kívánalom illetve helyszín szerint,behelyesítendők):

www.youtube.com/watch?v=ZUPULaUTHHM

:)

Rich.mond 2010.09.05. 21:17:14

Bezzeg a modorosra tudnak írni! Jó poszt lett, nem is erről van szó, de én népeket akarok gyűlölni, nem leszbi kurvákat!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.05. 21:24:19

@Rich.mond:
ha figyelmesen elolvastad abban nem volt szó semmiféle kurvákról, és ha még figyelmesebben akkor leszbikről sem
a népek gyűlölése a jövő héten végre folytatódik

GÜNTI 2010.09.07. 12:02:49

@KariKa:
Nem volt az olyan rossz!!

:))

Mokele-Mbembe 2010.09.08. 14:48:38

Most tényleg nincsen új poszt, vagy csak eltakarja a Forradalmi Kiáltvány?

KariKa 2010.09.08. 20:35:35

@Kurtz ezredes:

Rafinált, mondhatom, nagyon rafinált.

Mert ugye azt nem mondod, hogy melyik héten!

Nem mellesleg pénteken van a 33. születésnapom...
Ha kérhetek ajándékot...

Rich.mond 2010.09.08. 20:56:36

@Kurtz ezredes: Elnézését kérem Ezredes Elvtárs, csak a várakozás izgalma ragadtatott a fenti sorokra.
Egyébként tényleg nincsenek igazi leszbikusok. Aki meg tényleg az, az úgy néz ki, mint egy görög nő.

gabesz7004 2010.09.12. 18:24:41

@Kurtz ezredes: Húzzon bele Ezredes úr, mert fogy az idő,a múniciónk is fogytán, de kitartunk az utolsó gyűlöletig!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.12. 18:30:39

@gabesz7004:
Dolgozunk a poszton, holnap reggelre élesítve.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.13. 11:15:21

@Kurtz ezredes:
Mielőtt reklamálnátok, a poszt készül, még finomítgatjuk.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.13. 11:39:27

késő. már mindjárt dél, jó magyar szokás szerint megkondulnak a harangok, de poszt még sehol.

Noked-Lee 2010.09.13. 11:42:05

én nem bírom tovább a várakozást, kivettem a blogot a könyvjelzők közül. lehet gyűlölni érte.

szmrmszrzt 2010.09.13. 15:17:02

én már főbelőttem magam.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.13. 15:28:59

ennyi. trabantok vagytok (nagy hang, kis teljesítmény).

:)

Kemencés Szittya Buci 2010.09.13. 16:13:02

Gyűlölnivaló, lusta népség vagytok. :)
Ennyit váratni az embert... Biztos magatokról írjátok a posztot. :D
Tegyétek már feeel!!!

insert random 2010.09.13. 18:17:22

@Öreg Trafford: Már régóta fennt van a "poszt", nem látjátok? Címe lehetne: Gyűlölt Ellenségeink: A Gyűlölt Ellenségeink blog. :)

Huntroll 2010.09.13. 19:56:31

Mivel a szerkesztők nem hajlandóak ápolni a blog szellemiségét javasolnám, hogy mi, olvasók írjuk le hogy melyik népben mit - figyelem, nem gyűlölünk, hanem - szeretünk. Kezdeném is a sort.

A románokban azt szeretem, hogy az átlagéletkoruk 0,8 évvel rövidebb, mint a miénk (ami természetesen csak más, meg nem nevezett népek machinációi miatt nem világelső).

Illés Béla 2010.09.13. 20:36:54

Én azt szeretem a roma kisességben,hogy találékony. :)
Engem sikerült egy kocsi adásvételivel(16 éves szamarám "adtam"el,vizsga nélkül) úgy átqrniuk...hogy szinte már kalaplengetést érdemel.
Remélem jó egészségben tartja meg őket az isten...

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.09.14. 00:05:31

Mivel a himnuszos a legrosszabb cikketek (az egyetlen igazán pocsék), jó lenne, ha írnátok egy jót. A nemzeti együttműködés pedig nem ide való.

gabesz7004 2010.09.14. 11:19:30

@Kurtz ezredes: Gyűlölöm, hogy még a finomítás lehetőségét is elveszitek tőlünk!? Legelább a reklamálást hagyjátok meg! Önző disznók!

GÜNTI 2010.09.14. 14:24:10

Nemrég kaptam kézbe, (küldték ímélben) hogy honnan származtatták OV-ék ezt a politikai nyilatkozatot.
Állítólag egy 1952-es Szabad Nép-ből lopták.
Egy történész szerint nyílvánvalóan kamu az egész.

Kár, pedig már lehetett volna szidni őket is!

Nagy_Cthulhu 2010.09.14. 15:07:35

Olyanok vagytok mit a politikusok. Azokat mindenki gyűlöli.
Felelőtlen ígérgetés, azt nem betartás, posztot finomítás ígérés, közben azt nagy ívben leszarás, mi fejünket is leszarás, "ha nincs kész nem mondás hogy nem sokára poszt jövés" gondolatmód abszolút mód nem magatokénak érezés. Nyomós okokat adás hogy titeket mi gyűlölés. Nem ásés gyerek vagyok, csak így jött ki.

Pocsék, felháborítóan felelőtlen, gusztustalan banda vagytok. Feltehetőleg örmény-piréz felmenőkkel büszkél(vagyszégynkez)kedhettek.

A minimum hogy a MAI!! poszt után jön egy csütörtökön, majd még egy pénteken, és akkor a vasárnapi posztot olvasva talán enyhülünk cseppet.

szmrmszrzt 2010.09.14. 20:29:03

remélem egyszer majd kiderül, hogy melyik ország titkosszolgálata szabotálja a poszt megjelenését. ki és hol vezetett ipari áramot kurtz ezredes tökeibe, milyen aljas módszerekkel mosták át gudea enszi agyát. rezisztens!

Illés Béla 2010.09.14. 21:06:19

A sok gyűlöletes várakozástól,kezdek megőrülni:

www.youtube.com/watch?v=RMWwOgeg2nA&feature=related

:)

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.16. 09:50:24

ultimátumot intéznek az olvasók:
minden nap, ameddig nem jelenik meg új poszt, valamelyik gyűlöletes nép himnuszával szennyezzük az oldalt.
10 nap múlva ez napi 2 himnuszra fog emelkedni.

azért, hogy megmutassuk, nem viccelünk, itt az első szennyes link:
www.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

:)

Nagy_Cthulhu 2010.09.16. 15:50:15

: Támogatom az ötletet!

dr. emmett brown 2010.09.16. 21:51:37

Ahh, version longue, ördögien gonosz!

dr. emmett brown 2010.09.16. 21:52:35

: mármint Önt dícsérem.

Nagy_Cthulhu 2010.09.17. 08:28:55

No, akkor a mai legyen a Felvidéken élő hegyi szlávoké:

www.youtube.com/watch?v=KTxJlUK7tWo

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.17. 09:41:29

helyes! ez felér egy virtuális tökön rugással :D

KariKa 2010.09.17. 22:07:15

Kurvajól elvagyunk, nademostmár szoruljon TÓTKUTYAPINÁBA a feje az illetékeseknek, őszintén kívánom!

Geza 2010.09.18. 22:51:11

Ezredes!
Az ellenségeinkről szóló beszámolójával való késlekedése komolyan veszélyezteti a következő offenzívánk sikerét, ezzel kockáztatva a hadművelet kivitelezhetőségét is, ami végső soron a Birodalom felemelkedését is kétségessé teheti. Remélem, nem kell ecsetelnem, hogy ez esetben az a legkevesebb, hogy tölgyfalombot legfeljebb a cellája előtti fán láthat.
ön eddig egy tehetséges tiszt benyomását keltette, hát most is tegye a kötelességét ahogy eddig: határozottan, pontosan, sikeresen!

Sturmwolkenführer Joachim von Schlafengehen

Nagy_Cthulhu 2010.09.19. 13:57:25

@Huntroll: Azért ez még úgy is erős volt, hogy a tisztelt blog-írók valóban megérdemlik. :)
00:42-kor belinkelni? Na ez az elhivatottság!

Rich.mond 2010.09.19. 15:16:56

Most már elég! Hát meddig nézik hülyének a magyart? Mit mondok majd a kislányomnak, amikor majd megkérdezi (mert megkérdezi!), hogy "Apuka, pár mondatban össze tudnád foglalni, hogy miért vagyunk jobb fejek a ....-nál?"

Akkor mit mondok majd neki? Mi? Miiii? A kutya Úristenit neki most már...

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.19. 22:14:27

a következő:
www.youtube.com/watch?v=f8k-es49Er0

kedves szerkesztők, még 7 nap, és napi 2 szutykos himnuszt teszünk fel.
ti tudjátok... de arra emlékeztetnélek titeket, hogy nagyon, nagyon sok gyűlöletes ország van...!

Illés Béla 2010.09.19. 22:51:04

Ezt nektek! :)

www.youtube.com/watch?v=kMZfXN1UOpw

Annak idején még az énekórán,tanulnunk kellet... :(

Huntroll 2010.09.20. 00:10:25

:
Egy frászt, nincs határidő. Ha nem tanulnak a szép szóból, jön a napi két himnusz. Következő alanyunk nem elég, hogy Dél Amerikában van és négerek lakják, de még a hivatalos nyelv is a francia:
www.youtube.com/watch?v=BfhlqRTEZKU&feature=related

Intizar 2010.09.20. 00:37:39

@Illés Béla: Nem ezt, butus. Ez már a szentoroszországos változat. Mi a szovjettot zengettük.

Illés Béla 2010.09.20. 16:59:25

@Intizar: Gyűlölöm belátni,de sajnos tévedtem.
Azt meg végkép gyűlölöm beismerni,hogy igazad van. :)

supernowa 2010.10.21. 11:49:49

Kedves Szerző Urak, továbbra is nagy tisztelőtök vagyok, nem véletlenül léptem be közétek; de ebből azért többet is ki lehetett volna hozni.
A szöveg nélküli spanyol félpercestől kezdve vagy a lovacskás körhinta alá kísérőzenének beillő olaszon át a szovjet (majd orosz) himnuszig még lehetne csemegézni bőségesen.
A magyar pedig szerintem szövegében egy fohász, zenéjében pedig inkább grandiózus, dicsőségteljes, mintsem sirató; a "megbűnhődte" résznél a nagyzenekari fortissimo és cintányérütés zenei orgazmusa sokkal inkább méltó és képes nemzeti emóciók kiváltására, mint valami bugyuta induló. A székelyeknek pedig van indulójuk is, az "Elhangzott a szó..." kezdetű, ha pörgősebb dalra vágytok Csíkszeredáról.
Ja, építő jellegűnek, és nem fikázásnak szántam e kritikát, további jó és sűrűbb írást kívánok!
üdv.

Circus 2010.11.12. 15:57:55

Gyűlölöm, hogy ilyen későn szólok hozzá, főleg, mert valószínűleg ezért utálni fogtok, de azt pont leszarom, így csak beböfögném, hogy Dél-Amerikában kettő himnuszhoz is van köze magyarnak (tán Urukhai meg Paraguay), ha véletlenül majd sorra kerül valamelyik, ki ne felejtsétek.

Bergamol 2010.12.14. 13:07:24

Igen, ez a post sokmindent kihagyott, de ez a mondat a legjobb időket idézi:
"Még az a szerencsétlen tökkelütött Belgium is képes volt lelopni valami kardozós-baszós film végefőcímének zenéjét"

ROTFL

gabesz7004 2011.06.12. 23:37:52

A hétvégén az Istriai félszigeten voltam egy focitornán. A Himnuszok alatti viselkedés is megér pár mondatot azt hiszem! Az hagyján, hogy a környező országok (már amelyik az!) gyermekei nem tudnak normálisan viselkedni és megadni a tiszteletet a másik csapatok Himnuszai alatt, de hogy felnőttek is úgy viselkednek az hihetetlen! Az olasz egy csürhe nép ezt tudtuk, de ezek a catfanek még a saját himnuszuk alatt is úgy tapsikoltak, mint ha cirkuszban lennének. Horvátok, osztrákok, csehek egy fokkal jobbak. Csak a németek és természetesen a magyarok tudnak rendesen viselkedni!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.06.14. 12:48:56

@gabesz7004:
Én megértem, hogy az olaszok úgy tapsikolnak a saját himnuszuk alatt, mintha cirkuszban lennének. Cirkuszi zenére mi mást tehetnének?

gabesz7004 2011.06.14. 21:53:46

@Gudea enszi: :) Jogos! Tényleg olyan mint egy lovasprodukció!