Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

GY.Ú.É.K.

2010.12.31. 22:05 - Gudea enszi

A Gyűlölt Ellenségeink utolsó 2010-es posztjában ezennel hivatalosan lezárjuk a karácsony előtt elindított szavazást, és eredményt hirdetünk. Szavazni persze ezután is lehet, de a büdös életben senki nem fogja már nézni az eredmény módosulását, úgyhogy teljesen felesleges. Ezenkívül kihirdetjük a szerzőpárosunk álláspontját is néhány érdekes kérdésben.

Elsőként lássuk, hogy kit választottatok idei leggyűlöltebb ellenségünknek! Nem állíthatjuk, hogy meglepődtünk, hiszen Erdély ősi dákoromán gyermekei rajt-cél győzelemmel nyerték a gyűlöletversenyt. Második helyen a szlovákszlovének végeztek, amire viszont nem számítottunk. Mivel a szlovén egyébként egy annyira jelentéktelen nép, hogy észrevenni is alig lehet, gyanítjuk, hogy más állhat az eredmény hátterében. Vélhetően az olvasóink tekintélyes hányada összekeverte őket a szlovákokkal. Ezért természetesen nem jár dicséret, de szidás sem, mert tényleg nem könnyű megkülönböztetni őket. A románok és a szlovákoknak gondolt szlovének alapján egyébként úgy véljük, hogy a Magyar Emberben még működnek a régi beidegződések. Ugyanakkor reméljük, hogy ebben a gyűlöletben már kisebb részt tesz ki a hagyomány, és nagyobbat a tudományosan alátámasztott, jogos, és gondolkodó emberek számára megfellebezhetetlen gyűlölet! Adósak vagyunk még a harmadik helyezettel. Nem győzünk csodálkozni, hogy a malájok gyűlölete annyire magával ragadott titeket, hogy még a gyerekbaszó dánokat is megelőzték egy kicsivel. A mezőny többi része viszonylag kiegyenlített szavazatszámot kapott.

Leggyűlöletesebb tény versenyszámunkban a leggyűlöltebb ellenségre rímelve a román árulási és hátbaszúrási világcsúcs végzett. Mindvégig hatalmas különversenyt vívott azonban a legális dán, svéd és holland pedofilpornóval, amelyet végül milliméterekkel előzött csak meg. A győztesektől jelentősen elmaradva, viszont a többit messze megelőzve a harmadik leggyűlöltebb tény lett, hogy sosem lőtték szét Prágát, pedig nagyon megérdemelte volna. Mi ehhez még bátran hozzávennénk Bécset is, amely ugyanazokat a pusztításokat úszta meg ugyanazokkal a szemforgató, hazug kispolgári, avítt, cukormázas módszerekkel, s ráadásul még perverz, beltenyész és nácikitermelő is. Utóbbi csak egy kupac szar marcipánborítással, amelyre ilyenkor ünnepekkor még egy undorítóan giccses marcipánmikulást is feltesznek, amely majd elhegedüli a Für Elise-t. A megvezetett Magyar Ember még meg is köszöni, hogy beleharaphatott ebbe a fosba. Prága pedig ugyanennek a mézeskalács változata hasonlóan ellenszenves jellemzőkkel. Azt kell mondjuk, hogy ebben a kérdésben ugyanazokat gyűlöltétek legjobban, mint mi is. Gratulálunk!

Végül, mintegy könnyed szilveszteri ráhangolódásként megmutatjuk a legmókásabb tények versenyét. Mint azt már a szakmódszertanban is kifejtettük, a gyűlölködés mellett javallott alkalmaznunk a lenéző megvetést is. Az idei ellenségeink között hatalmas fölénnyel a csehek nyerték a körberöhögöttek versenyét. Velünk egyetértésben ti is úgy gondoltátok, hogy nincs még egy olyan "nemzet", amely képes lenne letenni a fegyvert egy másnap totális vereséget szenvedő hatalom előtt. Második helyen a Prut folyó hídjait egymástól őrző géppuskás román határőrök végeztek, hajszállal megelőzve az osztrák származású, ám az osztrákok miatt betiltott német himnuszt.

Úgy döntöttünk, hogy a legjobb képet megszavaztatni túlságosan bonyolult lett volna, így saját hatáskörben döntöttünk. Nálunk Kurtz ezredes formabontó, és hihetetlenül realista cseh címere nyert, második pedig szintén az ő photoshopjából származó Eric Cartmanescu lett. Harmadik helyre Gudea enszi Peggy Bundy portréját szavaztuk be. Most visszalapozhattok, hogy megnézzétek a díjazott képeket, addig várunk egy kicsit.

A képek visszanézése után e helyütt kell kiemelnünk, és megköszönnünk két csoport jelenlétét, hozzászólásait. Van egy viszonylag szűk kör, amely igazi erőt ad nekünk a folytatásra, hiszen azt jelzi, nem hiábavaló amit csinálunk. Ők a mi hosszú ideje jelen lévő, értő, aktív kommentelőink. A teljesség igénye nélkül ők: Modor Tibi és tiboru kollégák, valamint Kurt S. Earp, baliquez, Noked-Lee, KariKa, Czelder Orbán, Rich.mond, Jamal Fraser, scsaba1, Bölcs Ész, Eastbay1, Intizar, The Drunken Master, Karaj87, peetmaster és Rothstein. (Ha valaki úgy érzi, hogy kihagytuk, pedig itt a helye, kérjük jelezze kommentben vélt/jogos rosszallását!) Szintén közéjük tartozik gabesz7004, Illés Béla és GÜNTI, akik reméljük minél előbb nem csak megértik, de fel is dolgozzák a német cikk mondanivalóját. Ugyancsak ebbe a körbe kívánkozik Donna Anna, mert sejtésünk szerint jó muff.

A másik kiemelendő csoportot a trollok képezik, de nevesíteni csak kevesüket érdemes. Többségük csak azért imád egy-egy nemzetet, mert valamikor pénzért kinyalták a seggét, és ez olyan félreértéseket szült az agyában, hogy képes tulajdon Magyar Nemzetét is ócsárolni az ilyen értéktelen fattyakkal szemben. Jellemzően csak imádott népük kritikája fáj nekik, a többi nem érdekes. Ennek ellenére kiemeltünk közülük néhány igazán emlékezeteset. Norström a túlpörgött anarchopunk alapesete, hiszen mindenkit nácinak néz, aki kevesebbet ragasztózik, mint ő. An hero please nevű olvasónk vallja, hogy ami tőlünk nyugatra van, az csak jobb lehet. Azt nem fejtette ki, hogy ez a pedofilpornóra és a nyelvtelenségre is vonatkozik-e. Doncsecz a harcias szlovákvédő szlovénvédő személyével már igazi nehézszlávba ütköztünk, hiszen 25 centis vállfesztávolsága ellenére is megölne minket, ha a falujába tévednénk. Talán a szandál-zokni kombós lábával rúgna bele minket az árokba? Nos, nem fog kiderülni, mert nem tévedünk oda, de ha mégis, ő nem mer majd megölni minket. A hivatásos magyargyűlölő mintapéldánya genyamagyar, aki csak pótcselekvésként imádja a Nyugatot (sejtésünk szerint 20 éve még a Keletet imádta), elsődlegesen a sajátjára fröcsög. A gejl, avítt, áporodott, kispolgári, perverz osztrák kultúra legjobb barátja, Hunnenkoenig. És végül jön minden trollok legnagyobbika, a rendkívül aktív gattolini, aki kitartóbb, mint egy teljes olasz hadseregcsoport. Minden érzelmi húrt megragad, ha a magyarok ellen kell hörögni, és érv legyen a talpán, amelyet megért, ha az olaszok gyávaságáról van szó.

Zárásul nem is mondhatunk mást, mint, hogy olvassatok minket 2011-ben is, eresszetek meg sok értő hozzászólást, röhögjünk együtt a nemzetünk salakját képező trollokon, és várjuk együtt bizakodva Belgium feloszlását és a Mediterráneum csődjét! Gyűlölködő Új Évet Kívánunk!

Címkék: pina szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr222551325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.12.31. 23:33:40

Boldog, humorban és egészséges tudatban gazdag új esztendőt.
Egy kihagyott törzsolvasó troll :)

Kurt S. Earp 2011.01.01. 10:37:35

Boldog Új Évet szerkesztő Urak!
Belgium? Há' mé' az még létezik? Na vazze...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2011.01.01. 12:00:39

Buék és hasonló kiváló posztokat idénre is! Belgium megszűntekor talán Kohn bácsi is el tudná dönteni, melyik sorba álljon :)

Rich.mond 2011.01.01. 13:11:03

Boldog Új Évet! Remélem hazánk eme vakítóan fényes kulturális világítótornya még sokáig ki fog emelkedni a magyar internet mocsarából. Azon mindenesetre meglepődtem, hogy az oldal nem csak egy náci gyűlöletblog, hanem a zsidó propagandagépezet egy fontos alkotóeleme (lásd metapédia, vagy mi a rosseb).
Nem lehetséges, hogy csak az örmények akarnak megint mindent a zsidókra kenni?
Ezt azért még jó lenne az Újév elején tisztázni...

Egyébként fenntartom ama véleményemet, hogy az angol cikk lett a legjobb, melyet szorosan követ az osztrák (?) és az ír.

Belgiumra pedig semmi szükség. A Mediterránium meg ne menjen csődbe, mert akkor még több olasz és görög jön majd ide.

Dzsó Bendzsó 2011.01.01. 14:49:05

gyúék nektek is. minden szavatokat kortyolom, bár kommentálni nem szoktam. saját magamban gyűlölködöm és külföldi látogatásaimon során élő hangon (ékesen magyarul) küldöm el a pics@b@ az adott nemzet minden útálatos mocskát.

Noked-Lee 2011.01.01. 19:44:54

köszönjük az elmúlt év gyűlölettől csöpögő sorait, reméljük, az új esztendő is hoz remek posztokat!
(sokan és nagyon várjuk már a tudjukkiket!)

gabesz7004 2011.01.01. 19:46:32

Nektek is GYÚÉK!

Köszönöm a megtiszteltetést, hogy bekerültem a posztba és ígérem újraolvasom a német írásotok, hogy letudjam vetkőzni (fél)németségem!
Én 2011től azt várom, hogy felolvadjon az Antarktisz és végre eltűnjün a Föld felszínéről a fél Mediterránum, izrael, belga-francia, holland-németia, jew york és a többi förtelmes amerikai város, utat engedve a hurrikánoknak egészen Seattle-ig!
Nem is beszélve arról, hogy talán románia is veszítene végre valamit!

Illés Béla 2011.01.01. 20:16:33

Hajnalban már írtam nektek,de nyilván valamelyik gyűlölt ellenségünk ármánykodása(gyanítom a blogmotor) megakadályozta az oldalra kerülést.
Először is BUÉK mindenkinek. :)
Amire reagálnék még:
"Szintén közéjük tartozik gabesz7004, Illés Béla és GÜNTI, akik reméljük minél előbb nem csak megértik, de fel is dolgozzák a német cikk mondanivalóját."
Nehéz ügy... de dolgozom rajta. :)

-d(-_-)b- 2011.01.02. 04:03:46

Hát persze, hogy nem vagyok aktív kommentelő, ha egyszer mindig egyetértek a leírtakkal. Azt meg mégsem írhatom oda mindig, hogy "+1", az olyan ... romános (?)

A csehes cikk pont csehországi utunk alatt jött ki, igencsak felvidította ott-tartózkodásunkat.

-d(-_-)b- 2011.01.02. 04:04:42

Hát persze, hogy nem vagyok aktív kommentelő, ha egyszer mindig egyetértek a leírtakkal. Azt meg mégsem írhatom oda mindig, hogy "+1", az olyan ... romános (?)

A csehes cikk pont csehországi utunk alatt jött ki, igencsak felvidította ott-tartózkodásunkat.

Czelder Orbán 2011.01.02. 12:24:12

GYÚÉK!

Régen tettem már tiszteletemet itt, pedig nem kevés intellektuális gyűlölettel gyarapodtam nektek köszönhetően (és továbbra is a néderlandereket gyűlölöm a legjobban!).

Arról lehet valamit tudni, hogy mely csatornatöltelék népségekre számíthat az elit közönség a közeljövőben? Söpredék írek? Latincigányék egyik putriállama/államputrija (pl. Mexikó, Spanyolo.)? Esetleg valamelyik random szláv csorda?

Fetishstar · http://szellemifoleny.blog.hu 2011.01.02. 15:13:10

Erre az évre való bizakodásotokat osztom és reményeiteket teljes mértékben támogatom! És epedve várom az eddig kimaradt csürhéket is mélységes gyűlölettel!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.02. 20:47:00

@Czelder Orbán:
Eddig nagyrészt Európára összpontosítottunk, habár szinte észrevétlenül, közben Ázsia jelentős részét is megtárgyaltuk (oroszok, mongolok, türkök, japánok, indiaiak, malájok).
Most a tervek szerint távolabbi vidékek söpredékeit vesszük célba a következőkben, hiszen a teljességhez az egész bolygót ki kell veséznünk.

insert random 2011.01.02. 22:36:20

@Gudea enszi: Mielőtt tényleg elhagyjuk Európát, tudnátok nekünk demonstrálni, milyen lenne a földrész ideális felosztása, mondjuk e térkép segítségével:
www.teacherweb.com/ca/skylinecommunitycollege/mrstanford/blank_europe_map.gif

Korábban volt róla szó párszor, hogy jobb lenne az egészet 8-10 államba zsúfolni, na de milyenekbe?
Én valami ilyesmire gondoltam, de érzem, hogy még nem tökéletes:
kepgep.hu/2011/01/02/main/terkep.html

Főleg a délszlávokkal vagyok bajban, hogy egyáltalán kiket kéne kihez csatolni. Bolgár Birodalom esetleg?(jelzés arra, hogy a bolgárok is jöhetnének már)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.02. 22:42:17

@insert random
tudjuk, már kész a térkép érdemi része, néhány apró vita van még pár részletről
hamarosan poszttá érik

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.03. 04:12:37

@insert random:
Hát öregem, nagyon ráéreztél. Kb. 3 hete készítettem el az előzetes térképet, még néhány apróbb javítás esedékes rajta. Az eltérések ellenére számos hasonlóságot mutat a tiéddel, az alapelvet mindenesetre teljesen jól vágod.

Ironfist 2011.01.03. 10:19:31

@insert random:

Ez nem jó, a bolgárok nem szláv népség, csak részben. Inkább ilyen törökszármazékfajzatok.

Noked-Lee 2011.01.03. 17:31:40

ó, lehet ezt még egyszerűsíteni. európában laknak MAGYAROK, germánok, szlávok, és cigányok. minden nép besorolható ezen kategóriák valamelyikébe.

nyílméregbéka 2011.01.03. 20:01:47

@Noked-Lee: (sokan és nagyon várjuk már a tudjukkiket!)
A voldemortokat??

Rich.mond 2011.01.03. 21:40:46

No, azért nem kell Ázsiáig, vagy Afrikáig menni.
Spanyolország, Törökország, Bulgária, Horvátország...bár töredelmesen bevallom, hogy a hispánokat nem gyűlölöm.Sőt, az angolokat sem, bár a róluk szóló poszt remekbe szabott volt, és minden szava igaz.

Hintz ezredes 2011.01.03. 23:42:47

Bár kérlelhetetlenül gyűlölöm a spanyolokat, azért Torrente jó iránymutató arab-, francia- és latin-amerikai-kérdésben.

Fetishstar · http://szellemifoleny.blog.hu 2011.01.04. 08:13:20

A portugál és a görög írás részben szólhatna akár a spanyolokról is, csak be kéne illeszteni a megfelelő helyekre a "spanyol" ill. a "Spanyolország" szót, de ettől függetlenül megérdemelnek egy önálló bejegyzést. Na meg ott vannak Skandinávia elsőszámú elmeroggyantjai, a norvégok is.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2011.01.04. 10:02:13

@insert random: @Gudea enszi: "Főleg a délszlávokkal vagyok bajban, hogy egyáltalán kiket kéne kihez csatolni. Bolgár Birodalom esetleg?(jelzés arra, hogy a bolgárok is jöhetnének már) "

A törökökhöz, kihez máshoz. Csakúgy, mint a görögöket. Ami tőlem lehetne Bolgár Birodalom, hiszen ők is törökök, mint tudjuk.

Egyébként azt is rosszallom, hogy Nyugat-Európát rendben lévőnek tartod. Nehogymá' Anglia, Franciaország vagy éppen Némeország úgy legyen jó, ahogy van. Persze tudom, nehéz ügy, de mondjuk Angliát odaadhatnánk a vikingeknek, pl.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2011.01.04. 10:09:01

@insert random: Ja, és mi az, hogy Belarusz és Ukrajna az oroszoké, ezt mégis hogy képzelted? Előbbi ősi polák juss, az utóbbiról lemondani pedig a hazaárulás minősített esete, fel vagyok háborodva!

Ami a Rusz maradékát illeti, az szerintem a mongoloké kéne, hogy legyen, de nyitott vagyok más megoldásra is.

Amúgy GYÚÉK!

Nagy_Cthulhu 2011.01.05. 21:56:59

@insert random: Mindamellett, hogy messzemenőleg egyet kell értenem @promontor: kollégával Ukrajnát illetően, meg kell jegyeznem a térképed még egy hiányosságát, a többi maradhat.

Moldovát a ruszkiknak???? Azt az államot löknéd oda tízórainak a legfertelmesebb szláv hordának, ahol azért nyomokban még élnek Moldovai Csángó Testvéreink?
Azt az államot, amely vazallusa volt az egyetlen olyan királyunknak, akinek meg tudom bocsájtani francia származását?

Moldva a MIÉNK!

Viszont, Moldva helyett én odalökném Ivánnak Finnországot. Azzal a ruszkik sem nyernek sokat, mert pár mocsárba fagyott rénszarvassal még senki sem nyert atomháborút, meg nehogymár a hal- és mocsárszagú finn (és lapp, azaz északi finn) népség ne Európa legsöpredékebb népének a fennhatósága alá kerüljön már! Méghogy rokonság. Rokon-e a sólyom a mocsári teknőssel?

Ja, meg GYUÉK!

Jamal_Fraser 2011.01.06. 14:19:08

@nyílméregbéka: nem-nem, Voldemort kitaszított, akire N-lee gondol, azok sajnos (még) nem... érteeeed??? :)

Greghausz 2011.01.06. 18:06:45

Európai "népek" tekintetében a spanyol, a bolgár, a norvég és a skót undorító annyira, hogy azonnal posztra kívánkozik. Persze címlapra valóak az óccó kici kínaiak, a Belgium-szerű Dél-Afrika, a büdös Fekete-Afrika, a kiváltképp gyűlöletes Csendes-óceáni szigetországok, valamint nyilvánvaló okokból Izrael, Kanada,az ex-azték Mexikó és Kolumbia (aminek vonzata természetesen Bolívia, Venezuela és a többi környékbeli spanyol csürhe), Brazília, na meg a himalájai környezetben fekvő Peru. Jaj, ki ne felejtsem a gusztustalan arabokat sem! Na, mennyi ötlet, tessék szépen dolgozni!

Greghausz 2011.01.06. 18:08:50

És mégis kihagytam valamit, a folyamatosan minket csesztető, amellett pedig irtózatos szagú törököket!

gabesz7004 2011.01.07. 12:23:50

@Greghausz: Nézz át a szomszédba is! Onnan is hiányzik valaki!

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.01.07. 19:12:02

*pirul, vigyorog*

Poroszország mikor kapja meg? Igaz, hogy elvileg már nem létezik, de a Hetaliában (alapmű, minden népet kiröhögtet) átvette az NDK szerepét, majd falomlás után húsz évvel még mindig itt lébecol kisöccse, Németország házában, minden őt kinyírni próbáló érzelgős fanfic dacára. :D Oktatási rendszere figyelemre méltó, nyomokban még ma is fellelhető. Bonaparte (ő is posztot érdemelne) feltörölte vele a csatateret. Ausztriát sokat izélgette, de Magyarország időnként fejbevágta a palacsintasütővel.

Belarusz Oroszország pszichopata húga, aki feleségül akar menni a bátyushoz. Még Iván is retteg tőle.

Kanada volt már? Valamiért mindenki azt hiszi, hogy Kanada aranyos, az USA bunkó, de vajon tényleg aranyosak?

Jamal_Fraser 2011.01.07. 21:09:24

@Donna Anna: senki sem aranyos, mindenki a saját posványában hempergő vaddisznóhoz hasonlít!

Különben igazad van: Bonaparte, az a felkapaszkodott, senkiházi, izgőmozgó, tehetségtelen kis cigány féreg megérne egy posztot, majdnem annyira túlsztárolt rohadék, mint szülőnemzete, a cigá... az ola... izé a francia (haha). Mondtam már? Asszem igen.

Hintz ezredes 2011.01.08. 17:25:42

Magyarország szomszédai

1.) Nyugaton Németország
2.) Északon Lengyelország
3.) Keleten Oroszország és a Fekete-tenger
4.) Délen Törökország

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.01.08. 18:07:14

Akkor hajrá a Bonapartés poszttal! :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.08. 20:48:25

@Donna Anna:
Poroszország lényegében már megkapta a németek gyűlöletében, ráadásul említettük ott az NDK-t is az atomkor Ausztriájaként. Ennél jobban ezt nem tudjuk összefoglalni, és ezért gyanítjuk, hogy nem is lehet. :)

Bonaparte poszt nem várható, a személyeskedést mégse emelhetjük be a tudományos kánonba.

@Hintz ezredes:
Belátható időn belül érkezik egy szakmódszertani írás az európai nyelvekről, amelyben elképesztő felsőbbrendűségünk újabb igazolása mellett letisztázzuk a nyelvek és a népek számát, és egyúttal a kívánatos országmennyiséget is.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.09. 05:27:34

Nyelvek: Magyar, Germán, latin, szláv, egyéb (albán)
Népek: Magyar, germánok, szlávok, déliek/cigányok

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.09. 19:26:40

Ha ismernék ilyen érzéseket a teljesen tudományos és hidegfejű gyűlölködés mellett, akkor azt mondhatnám, hogy megtisztelve érzem magam, amiért megemlítetek ezen a nagyszerűen gyűlöletes blogon, ráadásul a zelit olvasók között.
Szerencsére a megalapozott gyűlölködés sosem személyes, hanem általános, ezért nem a blog szorgos és tehetséges szerzőit, hanem az általános poszthiányt gyűlölöm.
Minél többet, minél hosszabban, minél több csoportról! Előre a módszeresség lenini útján!
GYÚÉK!

gabesz7004 2011.01.10. 10:19:22

@peetmaster: Nem kenyerem megvédeni a gyűlölt posztolókat, igazat adni nekik pláne nem akarok, de valahon el kell ismerni, hogy a posztok közti nyújtásának van racionális érve! Minél tovább húzzák, annál tovább tart, hisz tudjuk hogy egyszer elfogynak a gyűlölt népek. Mármint posztilag fogynak el, bár jó lenne ha fizikailag is fogynának!

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.10. 12:33:41

@gabesz7004: nana. A tudományosítottan általánosító csoportképzés lehetőségei csaknem végtelenek.
Pl. kétfős, és így már gyűlölhető csoportból 7 milliárdos népesség esetén 6 999 999 999 van.
A téma örök.

gabesz7004 2011.01.10. 14:18:22

@peetmaster: Meggyőztél! POSZTOT, DE AZONNAL!!!!

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.10. 17:03:05

gyűlölöm a pontatlanságot.
Önkorrekció:
Az említett típusú kétfős csoportból 7 000 000 000 * 6 999 999 999 db van, tekintve, hogy a csoport első tagját kiválasztani 7 Md lehetőség, a második tagja esetében 7Md-1 lehetőség van. Annál inkább sok lehetőség.
POSZTOT ide!

Noked-Lee 2011.01.11. 13:01:05

@gabesz7004: sajnos ezek sosem fogynak el, ettől nem kell tartani. hamarosan megalapul dél-szudán (muhahaha), de én már most gyűlölöm!

Jamal_Fraser 2011.01.12. 22:15:24

@Panther_V: érdekes felvetés, ha egy éve írod le ezeket, biztos vagyok benne, hogy egyetértek, ellenben most korrigálnom kell: a szláv-germán-cigány keveredés nagyon gyakori, a fenti 3as sokszor megkülönböztethetetlen, gondoljunk csak a papíron szláv, minden más szempontból viszont cigány szerbekre, vagy a rendkívül dekadens hollandokra, akik maximum annyira nem cigányok, hogy nyertek a lottón. De hamarosan úgyis eláznak, tehát csavargók lesznek azok is.

Jamal_Fraser 2011.01.13. 12:07:07

@Noked-Lee: bizony, és ráadásul azok ott keresztények!!! bele se merek gondolni milyen lehet a kereszténység a leendő Dél-Szudánban...

Noked-Lee 2011.01.13. 13:25:37

@Jamal_Fraser: gondolom ők amolyan módosított 10 parancsolatot kapnak: ne lopj! (a szűk családi körben legalábbis) ne ölj! (olyat legalábbis ne, aki a te törzsedből való) ne paráználkodj (halakkal vagy madarakkal. a többi oké)

Letifer 2011.01.13. 15:14:25

@Jamal_Fraser: Bizonyos szempontból én is nagyon várom már a _globális_felmelegedést, hogy a drogos hollandok és a büdös angolok is végre fürödjenek. Nameg, a lengyelek is víz alá kerülnének előbb-utóbb, és végre beigazolódhatna a 3_tenger_mossa_Magyarország_határát kifejezés.

Jamal_Fraser 2011.01.14. 17:34:23

@Noked-Lee: vagy csak ennyi: ne legyél nigger!

KariKa 2011.01.17. 06:46:36

A világnak ebben a szegletében, ahol most vagyok, csak elvétve akad net és elég drága.

Én mégis csak a gyuloltellensegeinket olvasom!

Alien sokáig a tót kutyapina!!

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.18. 18:59:47

azt nem lehetne, hogy írtok egy posztot? Mindegy, kiről, csak lehessen már végre gyűlölni valakit. Nagyon unom a zinternetet, és gyűlölöm ezt az érzést.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.19. 14:29:28

@peetmaster:
A hétvégén jön egy módszertani elemzés, jövő héten pedig egy újabb ellenség

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.19. 14:49:21

@Kurtz ezredes: ezt a dumát ismerem tavalyról. Hiszem, ha látom.
(Mentségetekre legyen mondva, hogy általában megéri várni. De akkor is. :) )

gabesz7004 2011.01.22. 11:14:02

@Kurtz ezredes: Ezredes ments meg minket az össze-vissza gyűlölködéstől! Add meg nekünk mindennapi módszerünket! Jövő héten pedig ugorjunk le az Adriára!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.22. 14:11:14

Az összeesküvéselméletesekről kéne valami fasza cikk, mert az utóbbi időben nagyon elszaladt velük a ló.

Esetleg azokról a köcsög militaristákról.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.22. 16:31:50

Alakul a poszt, de csak hétfő reggel lesz éles, tekintettel a címlapra
Ismét döbbenetes dolgok lesznek felfedve, komolyan mondjuk ezek után, hogy világot már egyenesen emelni kell a magyarok seggének kinyalásához!

pitybull 2011.02.22. 13:44:49

@tiboru: nocsak, mit találtam, ha még ti nem ismernétek...
(ti ne ismernétek... :))
osszeeskuves-elmelet.lap.hu/
:)