Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A gyűlölködés szakmódszertana 5. – Nők (1. rész)

2011.01.24. 09:00 - Kurtz ezredes

Rendszeres olvasóink bizonyára nem fogják megdöbbenéssel fogadni a hírt, hogy a világ a férfiaktól forog. Azt a férfiak találták ki, tervezték meg, kivitelezték, finomítgatták, üzemeltetik, és még a tengelyét is férfiak olajozzák. Miért foglalkoznánk hát a teljesen mellékes nőkkel, a tavalyi fergeteges posztunk után? Nos, mert a nők külső minősége bizony jelentősen befolyásolhatja még az amúgy kiváló szellemi és fizikai állapotban levő férfiakat is. Tisztán és nyersen fogalmazva mai módszertani elemzésünk a föld országainak pináiról szól, és csak azért nem ez a címe, mert a férfiak úgyis tudják, a nőket pedig – a rengeteg brutális őszinteség után – most az egyszer megerősíthetjük picit az egyik fontos önhazugságukban. Lássuk hát miben ver ismét köröket Magyarország a világra!

Minden felesleges bevezetést mellőzve ismét egy alapigazsággal kezdünk. Jó nőket más országban is lehet találni, ennyi jó nőt ilyen kis helyen azonban majdnem biztosan lehetetlen. Magyarországon a jócsaj/háztömb hányados egészen egyedülállóan magas. A Gyűlölt Ellenségeink alkotógárdája nem a levegőbe beszél, és mivel kifejezetten kísérletező típusok vagyunk, tettünk már lépéseket a jelenség tudományos leírására. Például érdekes megfigyelni, hogy ismerőseink között a szép nők ötszörösen múlják felül a nem szépeket. Facebook-klubunkban is hasonlóak az arányok, ezért merész tesztre szántuk el magunkat. A kiváltó ok igazából az a külföldiek számára furcsa tény volt, hogy egy szaros műszaki főiskola kollégiumából is valósággal özönlenek ki a fiatal dögös csajok, különösen ez inspirált minket arra, hogy egyszer végre megtegyük, amit előttünk még senki. Lajstromba venni az összes jó csajt, aki szembejön velünk egy viszonylag hosszabb fővárosi szakaszon.

A táv – Amfiteátrum-Nyugati pályaudvar – sajnos teljesíthetetlenül hosszúnak bizonyult, 437-nél hagytuk abba, amikor a Margit híd budai hídfőjénél egy aranyos szőke kis rendőrnő próbált leráncigálni a nyeregből valami beszívott rasztás hippit. Ha valaki végig bírja egyszer csinálni ezt a puncimaratont, komolyan kíváncsiak leszünk a teljesen objektív végeredményre, mivel csak becsülni mertük, de ez alapján a 40 alatti magyar nőállomány fele jó és még úgy 20-30% is dugható kellő ráhangolódás esetén. Na melyik országban adnák oda az összes ecetes hagymát ilyen fantasztikusan jó arányért?

Az angolokról ejtettünk már pár szót blogunkon a korábbiakban. Nem sokat tudunk hozzátenni az akkor leírtakhoz. Rondák, alkoholisták, vörhenyesek, modorosak, buták, kövérek és büdösek. Aki szereti az ilyen nőket, annak kifejezetten ajánljuk a csajozást Angliában, bizonyára meg lesz elégedve a felhozatallal. Ez valószínűleg a világ egyetlen országa, ahol ilyen külsővel is pornózni lehet, meg ilyennel, meg ilyennel. Persze Nagy-Britannia nem csak ebben egyedülálló. Róma bukása óta ez az egyetlen államalakulat, amelynek összes miniszterelnöke – az egy szem Margaret Thatchert kivéve – megízlelte már a férfi nemi szervet és nemi nedveket, viszont akármennyire undorodunk a buzulástól, valahol mégis megértjük, hogy egy ennyire béna nőkínálattal rendelkező országban minden komolyabb társadalmi státusszal rendelkező férfi kötelességének tudja be a saját nemével való huncutkodást. Azt se felejtsük el, hogy Anglia hiper-szuper világhíres lánycsapatába egy darab jócsajt sikerült összekaparni, aki félig spanyol, negyed részben pedig svéd-ír. Ugye nem kell mondjuk, hogy egy alsó-középkategóriás magyar tátikacsapatban sem rúgna senki labdába Mel C vagy Emma Bunton tucatkülsejével – és tapintatosan szót sem ejtettünk a napról napra riasztóbb Mrs. Beckhamről. Hogy néhány jó szót is szóljunk az angolokról, a Benny Hill Show castingosa valószínűleg szakmája mestere lehetett, bár nem kis kockázat az ország összes jó nőjét bezsúfolni egy robbanó lámpákkal teli gyúlékony stúdióba.

A ködös, esős, satnya Angliát elhagyva jöjjön a több fokkal jobb szomszédvár Franciaország, amelynek női közismertek bujaságukról, szabados szexuális életükről, de érdekes módon szépségükről még véletlenül sem. A franciák köztudottan perverz népek. Az elit körében az angolokéhoz hasonló homokozás dúl. Azt ugye már mindenki kívülről fújja, hogy a mosdás nem erősségük, de ne feledjük, hogy egészen a közelmúltig a maroknyi heteroszexuális francia kisebbség körében még töretlen népszerűségnek örvendett a hónaljkutya-dzsumbujpunci párosítás, aminél így most hirtelen nem tudunk egészséges férfit jobban lelombozó dolgot. A két háború közti Franciaország felelős továbbá a fiúsra vágott női frizurákért, az öntudatos, erős, független nő képének meghazudásáért. Eszerint az ideál szerint egyáltalán nem baj, ha egy nő csúnya, horvátcsárlisra dohányozza szét a hangszalagait, és oly kecses, mint egy talicskába kötött betonpaca. Az értelmiségi francia nők körében villámsebesen terjedt ez a vírus, hiszen nagyvonalúan fátylat borított arra a megkerülhetetlen tényre, hogy egy nő lehet olyan okos, kedves, értelmes, művelt, intelligens és önálló véleménnyel bíró, amennyire csak lehetséges, értékének 98%-át mégis a külseje adja. Ez a francia nők esetében magyar szemmel még csak átlagosnak sem nagyon nevezhető, hiszen Párizs romantikus utcácskáin a Catherine Deneuve/Edith Piaf arány kb. 1:14000.

Izgatott versenyzők harca a Miss Sudeten 1938 címért

 

Az első ország, amit kifejezetten dicsérni tudunk, a németeké, hiszen a szláv és a török csajok igen jók. A szocializmus alatt a Balatont állandó megszállás alatt tartó ossie és wessi hordákról már korántsem tudunk ennyi jót mondani. A német nők valamiért mégis legendásan népszerűek voltak a magyar férfiak körében. Nem nehéz rájönni az okra, hiszen a német nők már pont annyira Marlene Dietrichesen nem csúnyák, hogy ha igyekeznek egy kicsit, akkor egész baszhatóvá válnak. Igen, ebből a mondatból hiányoztak azok a szavak, amik egy nőnek nagyon jól tudnak esni. Szép, csinos, gyönyörű, szívdöglesztő, dögös, különleges. Néha mi is hazudunk ilyeneket, de ez a blog az igazság megtalálásáról, megfogalmazásáról, és ennek kozmetikázás nélküli közléséről híres. Nyugodt szívvel kijelenthetjük hát, hogy német férfi ilyet magyar nőnek elenyésző esetben hazudik, míg magyar férfi német nőnek nagyjából tízpercenként.

Elkeseredett svéd nő a "Jappajöppe" május utolsó szerdájára eső ünnepekor. A hagyomány szerint a tavasz beköszöntének első jelére az addig sötétben unatkozó nők elcsenik férfijaik jellegzetes használati tárgyait, és egy napig férfiként próbálnak boldogulni, ezzel bírva szaporább ébredésre a tisztaszeszes hordók közt téli álmot alvó férfiakat.

A skandináv régiókba érve némileg javul a helyzet, ugyanis itt megszaporodnak a kifejezetten szép arcok, amik a természetes vörös és szőke hajakkal párosítva egész jó összhatást gyakorolnak a magyar férfire. Azt igazából kurvára leszarjuk ám, hogy a skandináv nők hidegek, meg mosoly nem hagyja el arcukat,  mert van jobb program is a beszélgetésnél meg a nevetésnél. Ugyanis a skandináv férfiaknál a jeges idő mértéktelen alkoholfogyasztást generál, így az év nagy részében aktusképtelenek. A skandináv nők számára ezért egy erektált pénisz nagyobb kincs még egy kosárnyi áfonyánál is. Sajnos ez arrafelé igen ritka, így a magukat leszbikusnak hazudó nők aránya ezekben az országokban már-már elviselhetetlen méreteket ölt. Mai írásunkból kifejezetten hanyagoltuk volna a személyes tanácsokat, de felhívjuk a figyelmet arra a tömegjelenségre, ami a skandináv nők szép arca alatt szokott jelentkezni. Aki nem bírja a bálnazsíron nevelt búvárharang-alakot, az ne is kezdjen bele a vetkőztetésbe, és elégedjen meg egy orális aktussal!

Most először mondjuk komolyan, hogy inkább Churchill, Eden, Major és Blair

Természetesen nem felejtünk el szólni a távoli kontinensek nőanyagáról sem. Fekete-Afrika nyilvánvalóan alapból kiesett, hiszen több liter férges víz fejtetőn hazaegyensúlyozása egyetlen néger willendorfi vénuszt sem tesz kívánatossá a Fehér EMBER számára. A köldökvonal alá belógó mellek, és a hiányos, ahol pedig meglevő, ott aranysárga fogsor viszont egyenesen taszító tud lenni. Legfeljebb azoknak ajánljuk az ilyen nőket, akik kifejezetten buknak a lapított orra, és az arra újra és újra visszaszálló legyek végtelen rajára. Az ilyen hippinek kifejezetten javasolnánk is a gumi nélküli aktust, hiszen úgy ismerkedhet meg az AIDS-szel, vagy bármi más helyi specialitással, hogy azt – kis szerencsénkkel – már haza sem tudja hozni. A földrész déli csücskében található – a magukat hollandnak hazudó nácik valódi énjét kivillantó – fehér telepesek közt nagyjából annyi jó nő lehet, mint Németország Hollandiának nevezett területein a multikulturális korszak beköszönte előtt. Aki ezért képes Budapestről Fokvárosba utazni, annak szeretettel küldjük…

Címkék: pina szakmódszertan

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr832144162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e_e 2011.01.24. 14:34:02

ezzel a poszttal nem az a legnagyobb baj, h nogyulolo, hanem, h nem humoros es nem igaz.

bájgúnár 2011.01.24. 14:35:54

@kapiksz:
Nagy igasság abban rejlik hogy maga a szépség fogalma ,igénye más és más a nemzeteknél.Ami nálunk szép és jó csaj az máshol értéktelen mert ott pont minél kövérebb annál szebb elv érvényesűl.Az angol,amerikai nőkről igazán nemlehet aztmondani hogy szépek/mi igényeink szerint/ Viszont aki ott nősűl az megvan győződve róla hogy micsoda szépséget vett el!

Kurt S. Earp 2011.01.24. 14:38:32

A magyar nők a világon a legszebbek. Evidenciákról is lehet posztot írni?

"A táv – Amfiteátrum-Nyugati pályaudvar – sajnos teljesíthetetlenül hosszúnak bizonyult, 437-nél hagytuk abba,..."
437? Ez egy kurva gyenge nap volt. Bár igaz, ha a mintavétel éjfélkor, egy fogcsikorgatóan hideg februári napon, ónos esőben készült, akkor elfogadható.

Publius Decius Mus 2011.01.24. 14:40:43

És a nagy Oroszország női? Külön téma sztem.

vén betyár 2011.01.24. 14:41:49

@Browning:
Végre egy komoly, nemcsak a pillanatnyi, hanem a hosszútávú használhatóságot is figyelembe vevő hozzászólás.:)
Nem jártam olyan sokfelé a világban, mint a hozzászóló szakértők többsége, de azt bízvást állíthatom, hogy bárhonnan hazatérve, újra és újra megállapítottam, hogy mindenütt jó, de a legjobb baszni, hazai pályán, hazai áruval!:)

TemplarOmega (törölt) 2011.01.24. 14:43:33

Ez egy közhelygyüjtemény?
A mai magyar csajok többsége egy lestapált trampli.

Vállfás Gyuszi 2011.01.24. 15:03:51

Lengyelek? Oroszok? Ukránok? Vagy ők majd a folytatásban?

v2peti 2011.01.24. 15:05:20

Nő 1. rész. Remélem lesz 2. rész, mert a spanyol, olasz, cseh, lengyel, orosz, román csajok hiányoznak a felsorolásból. És azért többek között a lengyeleknél vannak jó kis bombázók.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 15:15:19

Természetesen jön majd a folytatás, úgyhogy annak végeztével érdemes hozzáírni a kimaradókat

pelikán* 2011.01.24. 15:18:03

Egyszer láttam olyan francia csajt, aki tetszett.
Aztán megszólalt.

skovalsky 2011.01.24. 15:18:53

A magyar nők valóban szépek, de mivel úton-útfélen ezt hallják elviselhetetlenül beképzeltek is. Sokkal nagyobb probléma van a belső értékeikkel, ebben ugyanis messze alulmaradnak mondjuk a lengyel nőtársaiktól ha már mindenképp összehasonlítünk. Senki sem beszél olyan lesajnálóan a magyar férfiakról mint a magyar nő, hatalmas divatnak örvend körükben, hogy más nemzet fiaival házasodnak és hiába válik mellette esetenként disznóvá a választottja az, hogy szerencsétlen barma nem magyarnak született minden alól feloldozza. Minden tiszteletem a kivételé de, hogy nem létezik ez a szomorú trend azt kár lenne tagadni.

31/48 2011.01.24. 15:27:17

@bájgúnár: ez meg egyszerűen nem igaz.

en.wikipedia.org/wiki/Nigger#Other_languages

A nagy testvérbaráti szocializmusban is a gyarmati elnyomás alatt élő _NÉGEREKNEK_ gyűjtögetett a szocialista haza. Szóval távolról sem sértő.

Karachar Nevian (törölt) 2011.01.24. 15:34:31

Sztem nagyon sarkos a cikk.
Alapvetően azok a csajok jók, akik jelentős vérkeveredésen estek át és ebből a körből senkit sem zárnék ki kategorikusan.
Egy mongol lány keveredve a német v. mediterrán vérrel csodákat tud tenni.
Ezt jól meg lehet figyelni a nagyon kevert társadalmakban, mint a brazilok, ausztrálok vagy usa(bevándorlók, ex-rabszolgák, őslakosok, újhullámos spanyolajkúak, melyek külön-külön csapnivalóak, de 2-3. generációs leszármazottaik gyönyörű mesztic-mulatt-kreol-zambo kombinációkban köszönnek vissza). Ugyenezen okból szépek a szláv csajok(especially SVK,CZE,POL,RUS,EST,LAT,LIT,UKR) és hozzáveszem a románokat is, hisz ők eleve keverék népek(épp mint mi).
Ha jót akarsz, keveredsz!

31/48 2011.01.24. 15:34:45

Amúgy mind tévedtek. Egy szilaj kis gödölyével semmi sem ér fel.

31/48 2011.01.24. 15:35:50

@Karachar Nevian: alapvetően igazat adok, de nem mongoloid akart lenni?

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.01.24. 15:43:53

Ismét alapvetően igaz cikk.
Munkámból kifolyólag a fele időmet külföldön töltöm, a fél Földet bejártam, SEHOL nincs közel olyan arányban a szép nők/lányok aránya mint itthon.
Annyi megjegyzést hozzátennék a megjegyzéshez, hogy aki ragaszkodik a nő nemi szervének kopaszra borotválásához, az pedofil. Legfeljebb eddig magáról sem tudta, hogy miért akarja, hogy kislánynak nézzen ki a barátnő/feleség.

Da Real Knee Grow 2011.01.24. 16:21:23

Mai nők bazzmeg, náluk a "hi hi hi igen tudok főzni, igen hihihi" azt jelenti hogy megtalálja a mirelit részlegen a steak krumplit.
Aztán csodálkozik, ha spenót helyett sóskával állít boldogan haza, akkor kizárom az udvarra 2 órát gondolkodni, de 2 óra után sem jön rá. A SPENÓT bazzdmeg nem SÓSKA, hogy szálna föl a rétisas abba a kis tágítatlan segglyukacskádba te!
De még így is a magyar nők a legjobbak.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 16:22:05

@HZ:
Te egy borotvált puncit azonosnak érzel az 5 éves dán gyerekek kamera előtt való szabadon kefélésével?
Szerintem ezen a blogon gondold meg mikor használod a pedofil szót. Mi itt valódi pedofilokat tárunk fel, a maguk teljes perverz gusztustalanságában.

Da Real Knee Grow 2011.01.24. 16:23:25

@Karachar Nevian: keverdjen a fingszag a szaunában tesa! Az keveredjen.

Da Real Knee Grow 2011.01.24. 16:26:56

@skovalsky: Igazat beszélsz Tesa! Nekem is van három ismerősöm aki francia, angol meg amerikai férjet választott.
Aztán ha desznót kell vágni, mindegyik bedugja a lába közé a heréit, felveszi a keringő ruháját és csajnak hazudja magát.
Dínom dánom kis paksimogyi termesztők tesa!

Da Real Knee Grow 2011.01.24. 16:30:23

@HZ: Te megőrültél Tesa?
Azé mer te szeretsz bundát rágni, még nem kell frontális támadást intézni a kopi puni imádók ellen. Kopi péjszt tesa, kopi péjszt!

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.01.24. 16:37:27

@e_e: Megjött az első osztrák. Vonatkoztassatok már el poszt betűjétől. Ez egy óda magyar nőhöz.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 16:46:51

@nigel:
És milyen igaz. Aminek a magyar részlege Fásy Ádám kezében lehet, az világszinten nyilvánvalóan teljesen megbízható értékmérő. Így gondoltad?

@kapiksz:
Reméljük, hogy ez a viszonylag bombázó lány is olvassa a blogot!

@bájgúnár:
Nem alaptalan állítás, csakhogy a hazánkba látogató idegenek ízlése valamiért itt mégis rendre megegyezik a miénkkel abban, hogy a magyar lányok bizony igencsak szépek.

@skovalsky:
Ez valóban kellemetlen, ám ne csak a magyar nőket kárhoztassuk! A nők legfőbb igénye egy önbizalommal telt, büszke, következetes férfi.
Ha viszont a magyar férfiak jelentős része képes mindenféle idegen népeket imádni csak azért, mert egy ottani kiránduláson pénzért kinyalták a seggét, és emiatt képes tulajdon nemzetét is válogatott ocsmányságokkal illetni, az nem vall éppen dagadó önbizalomra és büszkeségre. Az ilyen magyar "férfi" tehát ne is csodálkozzon, ha szarba se veszik a magyar nők! Ebben ugyanis a GYE szerkesztőségének véleménye teljesen egyezik a magyar nőkével.

ambbay 2011.01.24. 16:48:09

Na kész, eddig úgy ahogy elhittem, de mostmár nem adjátok be, hogy nem a tiétek volt a Dugnam blog is. :DD

Zigi 2011.01.24. 16:50:08

@Karachar Nevian: "Egy mongol lány keveredve a német ... vérrel csodákat tud tenni."

Ja, akár még magyar válogatott kézilabdázót is.

www.eurohandball.com/ec/cl/men/2009-10/player/520697/Istvan+Timuzsin+Schuch

e_e 2011.01.24. 16:56:28

@Judea:
ezek magyar mondatok? nem magyarul vannak ugyanis megfogalmazva
"Vonatkoztassatok már el poszt betűjétől. Ez egy óda magyar nőhöz."
-ertelmezhetetlen, igy nem is lehet reagalni ra.

fraulein praxa 2011.01.24. 16:56:37

aki az orosz nőket isteníti, azoknak mesélnék valamit.
törökországban nyaraltam, és nagyon sok orosz turista volt ott, főleg családok. a szállodában üzemelt egy diszkó is, ahová esténként lenéztünk, és apám amit ott láttunk... komolyan mondom, a legnagyobb riherongyok az orosz nők voltak. amelyik nappal apuval meg a két kisgyerekkel vagy a pasijával sétálgatott a strandon, az este ott nyomult egyedül, tökrészegen, ukránkurva stílusban. vonaglottak, tökmindegy milyen zene szólt, azok csak erre voltak képesek, és ők nyomultak rá elsőként és a legvehemensebben a török viziaerobicot oktató fiúkra. nyelvet nem beszélnek, harsányak, bunkók, és mogorvák.

skovalsky 2011.01.24. 17:12:00

@Gudea enszi: a magyar férfiak jelentős része ennyire nem ostoba, ahogy a magyar nők sem. Nem igazán értem a példádat.

Da Real Knee Grow 2011.01.24. 17:14:39

@fraulein praxa: Az kell Tesa! Vonaglás, alkohol, dirty dancing!

Illés Béla 2011.01.24. 17:28:03

A magyar nő legnagyobb hibája saját szépségének teljes tudata,amivel igen gyakran visszaél...
Az írás ismét remek lett.

Logan Grimnar 2011.01.24. 17:39:34

Humoros, felüdítő poszt :-)
Ajánlom a montenegrói csajokat, az az egyetlen ország, ahol több a jó csaj átlagban mint nálunk!

bájgúnár 2011.01.24. 17:51:57

@Gudea enszi:
Persze!Mert itt szembesűlnek vele!Átis értékelik magukat.
@Tīmūr-e Lang:
Ja de amcsiba simán megbüntetnek ezért a szóért!@púzókutya:
Na ja .De amikor megismered akkor nem beszélgetni akarsz vele hanem egyből kefélni!
Ha nemfekszik le azonnal akkor beképzelt picsa.Ha lefekszik ,könnyüvérű qurva.Ki járatja le őket,ki csinál qurvát belőlük és ki él meg ebből?Ugye teis tudod hogy bizony a futtatója.Aki mellesleg férfi!

Letifer 2011.01.24. 18:12:31

Egyszerűen tökéletes. Nem értem miért rázza mindenki magát a blogon, ha nem tetszik, nem kell olvasni. (Egyelőre) nem kötelező olvasmány.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.01.24. 18:12:46

@e_e: Nem is az volt a célom, hogy reagáljanak. Egyébként meg valójában Mosad ügynök vagyok.
Nem persze, hogy nem, csak éjjel dolgoztam és kissé indiszponált lettem ettől. :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.24. 18:18:05

@Karachar Nevian:

Szerintem olyan adalékvér nincs, ami egy mongol lányból akárcsak egy olyat tudna csinálni, amelyik előtt nem reped meg a fémtükör.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.24. 18:23:08

@Logan Grimnar:

A montenegrói (általában a balkáni) csajokkal nincs semmi baj, ha közvetlenül epilálás után randizol velük. És ha nem töltötték be a 19-et.

rakaz 2011.01.24. 18:39:53

A drága szerzőt kérdezem, mikor lessz a folytatás???

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2011.01.24. 19:00:41

@Illés Béla:
Ez sajnálatos mód, pontosan így van!
Pesten meg aztán főleg, értelmes nőt találni...akár komolyra, akár dugásra...előbb vidéken!

zZz 2011.01.24. 19:11:53

@nigel: egyetértek. A "magyar nők a legszebbek" közhely valójában mítosz.

zZz 2011.01.24. 19:13:07

@Steppenwolf: csajozási szöveg.
Magyar lány megkérdezte a francia férfit, hogy miért mondják ezt a közhelyet. Válasz: csak azért, hogy lefektessék a könnyen kapható magyar nőket. És mondom, ezt face to face egy magyar lánynak mondta.

Illés Béla 2011.01.24. 19:19:51

Bár a szöveg,a számunkra különösképp gyűlölt francia nyelven íródott,azt hiszem a lényeg tökéletesen átjön :)

www.youtube.com/watch?v=uHF3X8tQYPU&ob=av3el&translated=1

stim 2011.01.24. 19:30:44

én úgy gondolom, hogy mivel a lány gyerek ugyanattól a szülőtől van mint a fiú ezért a férfiak is ilyen alapon a világ leszebbjei. Ugyanaz a génállomány. Lehet vitatkozni róla:)

Egyébként meg szép-szép, de számító ribanc, főzni nem tud és nem is akar, a kapcsolatból kivenni akar nem beletenni és semmi se jó neki. Ha már magyar nők. Olyan elvárásaik vannak mintha nem is itt élnének de nem baj, majd amikor 35 lesz és bőven veri őket a következő garnitúra akkor majd elgondolkozhat hol baszta el a fene nagy arcával.

zZz 2011.01.24. 19:31:55

@Birca Maxval: ott a pont. Ezek szerint nem csak nekem van szemem.

Kabar 2011.01.24. 19:55:16

Hát, srácok nem jártatok még Izraelben sem..

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 20:14:33

@Illés Béla:
Megoldás: a magyar férfi nemzetközi, illetve férfi-nő viszonylatban is kimutatható felsőbbségének teljes tudata.

@Logan Grimnar:
Emlékeim szerint mi sem megyénként tárgyaltuk Szép Hazánk nőviszonyait, így hát kérlek, te se tedd ezt más országokkal!

A többi ellenkezőnek pedig csak egyet ajánlanék figyelmébe. Egy teljesen nyilvánvaló, és sokak által ismert tény ellen hadakozni azon a blogon, ahol a többség azért tisztában van a valósággal, igencsak komoly lelki hiányosságokra enged következtetni. Azt nem hiszem el, hogy nektek jó, amit csináltok. Azt viszont simán el tudom képzelni, hogy amikor így üresbe kötekedtek, akkor egy kicsit kevésbé rossz, mint általában, mert egy pillanatra megfeledkezhettek személyiségetek nyomorúságáról, önbecsülésetek úgyszólván teljes hiányáról és életetek megannyi lelki kudarcáról.

cukorrépa 2011.01.24. 20:25:04

@Kabar:
hélóka, nem propagandából, de a zsidó lányaink többsége biza nem igazán csinos arcú, eztet be kell lássuk. van gyönyörű, de itt az arányokról beszélünk.

a poszt egyébként zseniálisan humoros - és igaz is... pedig én is jártam már sokfelé. el ne kapkodjátok a második részt!

nyílméregbéka 2011.01.24. 20:32:04

Erdélyben* tapasztaltam a nyáron, hogy meglepően sok szép nő van, viszont sajnos ezzel fordítottan arányos jó pasi. Feszülten figyeltünk erre egy idő után, és kb. minden második lány / nő nagyon szép volt, igazán dögös pasiból viszont tíz nap alatt csak négy darabot találtunk (pedig nagyon kerestünk).
Abból az egyik a házigazdánk volt, a másik egy olasz turista.

* természetesen nem a románokra gondolok

kéne egy nick 2011.01.24. 20:37:48

Szerintem helytelen az alapfelállás.

Egyszer majdnem minden (50 alatti) nő baszható, pláne ha az ember rég dugott már utoljára, és a kecske is fáradt, legföljebb némi vörösbort segítségül kell hívni.
És aztán még ébredés előtt hazamenni, jobb a békesség (önmagunkkal; meg a kecskével).

Illés Béla 2011.01.24. 20:45:04

@Gudea enszi:
A Magyar férfi,megfoghatatlan ideák ellen küzd(teszem hozzá,reménytelenül).
A magyar férfi,azon dolgozik,hogy a magyar nő számára ideális körülményeket hazudjon...
A magyar férfi,hatalmas hátrányban van,a nála négyzetméter/menő kocsi hányadosban jobb számot mutató (és most tessenek felháborodni)német vagy (félve írom le)osztrák...senkiháziaknál.
:)

terensz szpenszer 2011.01.24. 20:54:12

@Browning: jah, kérem teljesíteni is kell tudni. Ha kevés vagy és dobnak, mindjárt kurvák, pénzéhesek, mi? Szánalmas bébipöcs.

kéne egy nick 2011.01.24. 20:56:25

@Browning:
Ha komolyabb életet szeretnél, menjél nőre horgászni Angliába vagy Finnországba.

De előtte elárulom, hogy mindkét országban foglalt már mindkét jó csaj.

@Karachar Nevian:
Az észtek mióta szlávok?

@Kurtz ezredes:
Pedig igaza van. A női punci szőrös. A kislányoké szőrtelen.

terensz szpenszer 2011.01.24. 20:58:34

@skovalsky: "...nagyobb probléma van a belső értékeikkel..."
Te meg biztos randa vagy. Kár, hogy senki nem fog a gyönyörű belső értékeidért végre egyszer jól megkefélni. Szegény vén kisasszony.

zZz 2011.01.24. 21:01:26

@kéne egy nick: akkor te biztosan a női hónaljat, kezet, lábat és úgy mindent szőrösen szeretsz, ugye? Gondolom a fenti francia példánál lévő nőre is jól beindultál.

Más: egy dolog szépnek és más vonzónak lenni. A szépség segít, de nem elég. A magyar nőknek jó, ha 5%-a vonzó és ez a lényeg, nem a szépség. A vonzóereje miatt fogok egy nő iránt érdeklődni.

kéne egy nick 2011.01.24. 21:20:13

@zZz:
A hónaljat konkrétan igen, kezet-lábat is a maguk természetességében.
És igen, az a nő nekem tetszik.

(Ez a szőrtelenítési mánia az utóbbi 20 évben terjedt el, én óriási marhaságnak tartom. És tényleg tutira van köze a pedofíliához.)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.01.24. 21:31:11

a bajszos bolgár menyecskék a legjobbak! ez a kopaszodás a tengerentúlról érkezett, és egyre jobban halad keletre. a nyolcvanas években még mi is bátran nyaltunk szőrös sunát, most azonban már a kopasz a divat. de keletebbre még tartja magát, hogy a bundás asszony a jó. már az, aki meztelenül is bundás. vastag, fekete orrszőre kunkorodik ki krumpliorrából, oszlopszerű lábain a fehér harisnyán átütköznek a mangalicához hasonlatos vastag sörtécskék.

a magyar nők és a magyar lányok között pedig igen nagy különbség van, kéretik kommentben nem csúsztatni.

Illés Béla 2011.01.24. 21:39:18

@kéne egy nick:

"És tényleg tutira van köze a pedofíliához.)"
Mesélj.
Mit akarsz még mondani azokról a gusztustalan férgekről,amit nem tudunk?
Tereljünk(ahogy állítólag szoktam)más felé...konkrétan a pina irányába...szeretsz szőrt köpködni?
Az esztétikai élmény másodlagos?

Logan Grimnar 2011.01.24. 21:57:30

@Gudea enszi: "Emlékeim szerint mi sem megyénként tárgyaltuk Szép Hazánk nőviszonyait, így hát kérlek, te se tedd ezt más országokkal!"

Mivel smiley-t nem tettél ki, ezért halkan megjegyzem, hogy Montenegró független állam......

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.24. 22:22:10

@Kurtz ezredes:

Remélem, nem velük fogok álmodni.

Vagy ha igen, az állom vissza fog hullani rátok.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 22:26:43

@tiboru:
igazából most már belátom, hogy felületes voltam, mert két perc alatt megtaláltam ezt a három gyönyörűséget
a harmadik hölgy nevével fémjelzett filmben vannak ám az igazi szépségek
www.bgafd.co.uk/films/details.php/id/w00368
Alie és Sue jelenete bizonyára formabontó lehet a pornótörténetben

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 22:31:14

@Logan Grimnar:
A GYE színvonala már régesrég meghaladta a szmájlizás szintjét.
Azt pedig halkan jegyzem meg, hogy az ilyen ügyetlen trükköknek, mint Montenegró, Moldova, Ausztria, Hollandia, Portugália, stb. legfeljebb a kezdő olvasóink dőlnek be.

kéne egy nick 2011.01.24. 23:01:15

@Illés Béla:
Ki akarja nyalogatni?
Baszni nem tudsz?

Az esztétikai élmény meg pina esetében szőrrel az igazi.
Bár igaz, mostanában már festmény helyett is el lehet adni a szarral bemázolt vásznat, mert van, akinek az tetszik. Úgymond az neki az esztétikai élmény.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.24. 23:06:55

@kéne egy nick:
Ugyan srácok, ez a személyeskedő vita már méltatlan. Még vesszetek össze azon is, hogy hányszor hányas prémet kell hagyni a pina fölött, hogy gusztusos legyen. De erre a célra javaslom a személyeskedőposzt kommentfalát.

kéne egy nick 2011.01.24. 23:12:01

@Gudea enszi:
Szerintem nem személyeskedő. :-)

Amúgy meg milyen hányszor hányas?
Samo rodny. :-)
(Bár ez mondjuk félreérthető a rodny eredeti jelentése miatt. :-)

zZz 2011.01.25. 00:11:36

@kéne egy nick: oké, így korrekt, hogy egységesen elfogadod mindenhol. Bár ha bajusza lenne, azt is elfogadnád vagy elküldenéd borotválkozni? Ha már itt tartunk, te borotválkozol? Mi van a hajjal? Az is szőr.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.01.25. 10:44:27

Szerintem magyar embernek mindig a magyar nő lesz a legszebb. Persze van egy két deviáns. Az egy dolog, hogy a külföldiek csajozós dumának használják a "magyar lányok a legszebbek" fordulatot, hiszen ettől még lehet igaz. Érdekes pl. Angliába nincsenek ilyen turista utak, oda csak a pia, meg a foci miatt mennek az emberek. Nem hiszem, hogy más országokban zárkózottabbak lennének a nők, kivéve talán Skandinávia. Egyszerűen a külföldiek meglovagolnak egy nyilvánvaló tényt, hogy sikert érjenek el.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.01.25. 14:55:54

van egy kurva jó ötletem.

mivel a 30-on túli nők úgyis öregek, meg rondák, ráadásul még válogatnak is, hogy kivel akarnak baszni, és egyébként is az értékük 98%-át a külsejük adja, tegyük legálissá a szopni-baszni-főzni-takarítani nem akaró 30-on túli, vagy az esztétikai szempontoknak nem megfelelő nők legyilkolását. amelyiket egy-egy férfi mégis megtart otthoni szexrabszolgának, vagy házirobotnak, azok életben maradhatnak. de persze a férfinak kötelezettséget kell vállalnia, hogy a kurvája nem lesz terhére a társadalomnak mindenféle betegségekkel, meg öregséggel, szóval ha mondjuk beteg lesz, akkor golyót a fejbe. (olcsóbb, mint a méreginjekció)

vagy legyenek elkülönítő táborok a 30-on túli nők számára, ahol kényszermunkát végezhetnek, így legalább valami hasznukat is láthatjuk.

és tegyük legálissá, hogy amelyik élni engedélyezett nő szabad téren tartózkodik a tulajdonosa nélkül, az legyen szabadon megbaszható mindenki által.

felháborító ez a diszkrimináció a férfiak felé, hogy nem kúrhatnak meg kedvükre bármi nőstényt, ami eléjük kerül. és felháborító, hogy ezek a csökött, emberszerű majomlények, ezek a nők, merik megkérdőjelezni a férfi fensőbbrendűséget.

le ezekkel a ronda vén kurvákkal! állítsuk vissza a férfiak hatalmát!

Henkmúdi 2011.01.25. 15:42:30

Ez a poszt annyira aljas, hogy az már kurva jó!
Végre valaki, aki kendőzetlenül kimondta azt, amit ebben az országban kb. minden férfi gondol.
Annyi, hogy sajnos tudatukra ébredtek a nők, és - a fővárosban kevésbé, de kisebb városokban érzékelhetően- sznobok.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.25. 17:37:48

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Az ötleted már az első sortól kezdve önellentmondásokra épül, de a nők sajnos már csak ilyenek. Ezen a bolygón senki más nem tud olyan négysoros gondolatmeneteket alkotni, ahol minden sor szöges ellentmondásban van a felette állóval. A delfinek, csimpánzok nagyon okos állatok ugyan, de a négy sor azért sok nekik. A férfiak pedig nem engedhetik meg maguknak a koherens gondolati egységek mellőzését, abból ugyanis virágot termesztő aknavető és tengeralattjáró repülőgép születne.
Egyébként a világon a férfi uralkodik, a nő ugyanis képtelen erre. Ahhoz éleslátás, logika, arányérzék, kitartás, akarat, önbecsülés és felsőbbségtudat kell. Ez hétből semmi, ami a nőket illeti.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.25. 19:31:03

@tiboru:

állom = átkom.

Bassza meg, ez már a templomosok átka?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.25. 19:50:36

@tiboru:
:)
Biztos vmi örmény tyúkszemre léptél ezzel a templomos konteóval

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.01.26. 12:15:59

@Kurtz ezredes:
azt ígértétek, hogy szerda reggel felkerül a folytatás.
kezdtek olyan szavatartóak lenni, mint a bocskoros hegyifranciák (románok).

:)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.26. 12:16:59

:
Jön a poszt ma nyugalom, még egy kicsit dolgozunk rajta

supernowa 2011.01.26. 14:18:38

Először is, természetesen hozza a - már elvárt - színvonalat a poszt, várjuk a következőt.
Másik, hogy pár ismerősnek is megmutattam (remélem nem baj, hogy terjesztem az igét), és legtöbben azt szajkózzák, hogy ez a blog így meg úgy egy nagy poén csupán. Namost, hogyan világítsak rá arra, hogy itt erről szó sincs? Elnézést, hogy ilyenekkel zargatom a szerzőket a munka közepette, de kezdem gyűlölni azokat, akik lekezelően viszonyulnak e gyűlölködő kincstárhoz.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.26. 15:42:29

@supernowa:
Őszintén megmondom, ezek után tanácstalan vagyok. Ha ebből a cikkből is poénnak vélik azt, hogy Eden egészen biztosan leszopta Churchill-t (és viszont), akkor esetleg világíts rá a struccpolitikájuk elviselhetetlen mértékére. Talán elég életszerű feltételezés, hogy Széchényi - minden anglomániája ellenére - sem törölgette Kossuth gecijét a szakállából, mert Magyarországon már akkor sem lehetett lépni a csinos nőktől. Ki szerint viccelünk ezzel? Most komolyan kérdezem.

Bergamol 2011.01.26. 16:21:18

@Kurtz ezredes:
Ezredes tanitani kellene a nőkhöz való viszonyodat.
Van pár beérett gondolatod.. :D
Ez a leszbika kioktatás jobban tetszett mint a post..
:D

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.26. 16:29:30

@Bergamol:
Jaj ne
Ez a hölgy is leszbikusnak hazudja magát? Mert úgy alakult hogy nekem komoly tapasztalatom van már ebben a témában. Szívesen segítenék rajta ha jól néz ki, úgyhogy ez esetben vissza az egész.

gabesz7004 2011.01.26. 19:42:15

Sziasztok!

Kicsit összefoglalnám európa női térképét:
brit szigetek+izland+skandinávia: kis mell, nagy segg, beképzelt idióták.
francia+az összes tőlünk délre fekvő lepratelep: szőrős majmok.
közép Eu.: a Magyar hódításoknak köszönhetően egész jó nők.
Magyarország: a legszebb nők a világon! Aki azt mondja hogy nem így van, az egy balfasz, aki ronda mint az ördög és lúzer is mert még nem volt jó nője!
7 éve svédo.ban egyik este mivel semmi program nem volt elmentünk vacsorázni. Véletlenül egy olyan étterembe, ahol egy szépségverseny résztvevői vacsoráztak. Azok a "szépségek" itt nézőként nem mehetnének be egy versenyre, nem hogy fellépni!
Az amcsi nők viszont az egészséges életmód agymosásnak köszönhetően kezdenek jól kinézni, mármint a testük. Eu-ban pont fordított a helyzet különösen Németoban, ott most híznak a nők.

Spiritmonger 2011.01.28. 02:21:21

norvégia valami egészen durva hely, mert oda úgy viszik a csúnya nőket, csak hogy legyenek ott, főleg nigger banyákat kurválkodni oslóba, nem tudni, milyen megfontolásból

a természetes norvég lány gyönyörű, felvilágosult és kedves, akárcsak a dánok, bár azok már tramplibbak, a finn és svéd nők pedig nagyon vegyes felhozatal

Olasz- és spanyolországban, portugáliában a helyi eredeti jó nő kevésbé gyakran látható átlagemberek számára elérhető közelségben, mint a kolombó felesége

franciaországban és németországban, svájcban és ausztriában a félvér lányok, bármilyen keveredésből, nagyon jók tudnak lenni

beneluxok nagyon vegyesek, de alapvetően már rondák, akárcsak a görögök és a törökök

az ír és brit szigeteken aki jó nő, az nem ott született, az angolszász csúnyaság oly mértékű, hogy nem lehet kezelni semmi sminkkel, fodrásszal, ruházkodással

Magyarország jó helyen áll nőfelhozatalban, külső tekintetében veri a világot, de a mai lányok elszállási együtthatója katasztrofális

és ahol a legjobb nőket találni:

Volt szovjet köztársaságok
volt jugoszlávia
volt csehszlovákia
és az egész volt keleti blokk, de kimagaslik a kínálatból Bulgária

európa kb ennyi, illetve van még Ausztrália, ahol a nők buknak a nem helyi típusú fiúkra, és ez így nagyon kellemessé teszi az auszi lyányokkal az ismerkedést

Hintz ezredes 2011.01.29. 16:57:51

Az örmény nők vagy a franciák szőrösebbek-e vajon?

sóskatáska 2011.02.01. 02:25:30

@tiboru: és a négercsók az akkor rabszolgacsók?

gabesz7004 2011.02.03. 09:50:39

@sóskatáska: Nem, az elítélendő perverzió!

gregibroki 2011.02.07. 16:31:21

@Spiritmonger: nem olvastam el az összes kommentet, a Tieddel pedig nagyon egyet értek. Kb 10 éve középsulis koromban vegyeskarral kórusolimpiáera mentünk. Akikért odavoltam (14-18 éves csajok) a lengyel és a svéd egynemű lánykar. Na ott a csajok 80-90 %-ka nagyon szép volt. Továbbá sok jót tudok elmondani az ukrán csajokról is.
A spanyol csajok is bejöttek nekem.
Közép-Kelet Európában a magyar lányok átlagban szépek, de nem kiemelkedően. Vannak vetélytársak rendesen. Sajnos a magyar férfiak pedig nem veszik fel a versenyt a spanyol, olasz, skandináv kaszanovokkal (nagy átlagban).

Noked-Lee 2011.02.07. 20:58:36

@gregibroki: az utolsó mondatod vérlázító, égbekiáltó hazugság!
a nyalka magyar legények bizony magasan verik az átlagot, így különösen lealacsonyító, hogy holmi olasz meg francia cigányokhoz hasonlítasz minket.
sajnos a magyar nőkbe tinikorukban beleoltják, hogy a ezek a szőrös digók a latin szeretők, és a nyivákolás, cigánykodás, és a higiénia teljes mellőzése a sármjuk része. undorító.

gregibroki 2011.02.07. 23:08:27

@Noked-Lee: ki kell ábrándítsalak. A magyar férfiak egyáltalán nem néznek ki olyan sármosan, mint a dánok, svédek vagy a spanyolok átlagban. Miért? NEm sportolunk annyit, nem ápoljuk a külsőnket annyira, az öltözködésünk is hagy némi kívánni valót maga után. Ehhez azt azért hozzáfűzöm, hogy véleményme szerint inkább a középkortól fölfele van és egyre inkább eltűnőben. Nézz végig az átlagon, menj ki az említett országokba és ott is tedd meg.
Menj ki egy magyar strandra, menj ki egy spanyol városira április-májusban(azért mondom, mert inkább a helyiek vannak). Van mit behoznunk és ez az életmóddal kapcsolatos. EEEEEEEEEEnnnyi.
A csajaink meg tényleg leszállhatnának a magas lóról.
De hozzá kell tennem, hogy a szlovák , román, ukrán hímneműeket verjük rendesen. Igénytelenebbek, rondák.
ÁTLAGBAN! Ne felejtsd el! AZt sem, hogy ezt nem véstem kőbe, az alkotmányban sincs benne, csak ez a személyes vélrményem.

gregibroki 2011.02.11. 11:38:20

A magyar lányokról meg annyit, ha meghallanak idegennyelvű faszingereket, már ugranak rájuk, mint tyúk a takonyra. Ha meg szimplán szemezni akarsz velük az utcán, kábé magasívben szarnak le. Átmentem a szlovákokhoz, ukránokhoz, románokhoz, megfordultam a csaj után és láttam ő is megfordult utánnam... ez mit jelent, nem tudom, de sejtésem van(vagy én vertem körökkel szomszédaink fiait, vagy kedvesebbek, nyíltabbak a lányok).
A magyar nő a legszebb a világon hasonló szndróma, mint a legnóbeldíjasabbnépamagyar.
Tény: jó csajaink vannak; beképzeltek sokan.

gabesz7004 2011.02.21. 17:02:45

Csak egy érv az magyar nők mellett az osztrák (hi-hi) szörnyekkel szemben!
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Austria-Hungaria_transparency.png&filetimestamp=20061009090232

Egy magyar angyallal szemben a torzulat!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.21. 18:17:02

@gabesz7004:
Imádnivaló ez a homlokát nyalogató sziámi csirke az osztrák címerben. Mintha az apja éppen szorongatná a torkát, miközben gyengéden beléhatol. Kétezer-háromszáznyolcvanhetedszer.

gregibroki 2011.03.19. 10:33:50

@Noked-Lee: Hogy én egy mekkora barom vagyok. Csak tegnap fedeztem fel a blogot a csehek kiválló és helytálló jellemzése miatt.
Mivel rájöttem, hogy mindenben igazatok van: olaszok, románok, koszovóiak, csehek és nem utolsó sorban hollandok témában, ezért maximálisan geyet kell értenem a magyar férfiak abszolút tökéletességében.
Ezer bocs!

Ironfist 2011.04.15. 10:55:59

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a Rózsaszín Pitbull utolsó albumáról származó okosságot:

Magyar Pina

Fogadd meg az intelmem,
ha dán nővel baszol,
nagyon fáj, és szart sem ér,
így hamar elalszol.
Ha görög nőt kefélsz,
vigyázz a brikre
a fanszőrzete olyan,
mint egy rozsdás drótkefe.
Az orosz nőnek a pinája
nagyobb, mint egy harcigálya,
belefér egy jegesmedve,
harangozni lehet benne.
Ha a fjordok lányát keféled,
elönt majd a mélabú,
jegyezd meg hát barátom,
a norvég pina halszagú.
Ha német csajjal dugsz,
ne várj csodára,
elfáradsz, mire feljutsz
a vénuszdombjára.
A francia nőt erőlködés nélkül
megkapod,
utána egy álló hétig
moshatod a faszod.
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.
Ha az eszkimó nőt hátulról
telibe baszod,
mintha puncsfagylaltba
dugnád a faszod.
Szépek a svéd lányok,
de bennük is van hiba,
a faszod majd összemegy,
mert fagyos a svéd pina.
Az angol nő a legrondább,
nincs is hasonló,
mindegy, honnan közelítesz,
olyan, mint egy ló.
A sötét éjben eltéveszted
a román pinát,
csodálkozik majd a lány,
miért dugod a talpát?
Ukrán csaj az meglepetés,
alul is szőke,
ha a nyelved beledugod,
hullik a szőre.
Fapapucsban járnak
a hollandus lányok,
tiszta ránc a pinájuk,
ha rá gondolok, hányok.
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.
Magyar pinába magyar faszt,
gyerünk, emberek!
Ki magyar pinát kefél,
sosem kesereg.
Keféljetek naphosszat,
nagy lesz majd a nemzet,
az dőlhet majd hátra,
ki 4-5 lurkót nemzett.
MAGYAR PINA! x2
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.

A magyar pina világmárka,
a galaxisban nincs párja.
A magyar pina világmárka,
az univerzumban nincs párja.

DIA. 2012.05.25. 11:02:39

A szerb csajok szebbek a magyaroktól. Arcban is, alakban is.

Pistol Pete Maravich 2012.05.29. 19:58:43

@DIA.: Ha neked a cigányos külső jön be...