Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Gesta9323: Az osztrák Freud! Na, menjetek a p.csáb@… :D (2020.07.07. 20:28) Az osztrákok
  • Zsolt Máté Papp: @Egysenki: NEM, NEM és NEM! Te pont annak a sterilizált, önmegvető, bocsánat hogy élek, tucat-nem-... (2020.06.29. 22:24) A csehek
  • HajdúB: Európa alfele Olaszország. Mondotta egykor a nagy ánglius államférfi. A ki vért és könnyeket ígért... (2020.06.06. 00:32) Az olaszok
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok

A gyűlölködés szakmódszertana 5. – Nők (2.rész)

2011.01.27. 13:00 - Kurtz ezredes

Szakmódszertani elemzésünk folytatásaként most Európán kívülre kalandozunk. Nem árulunk el túl nagy meglepetést azzal, hogy lányainknak a világban sincs igazi vetélytársa, mégis érdemes alaposan megvizsgálni a távoli kontinensek nőkínálatát.

Összehasonlító kalandozásunkban most érünk először olyan helyre, amelyet a nők – de csakis a nők – szempontjából nem kísér mélységes megvetésünk: a szláv nők ugyanis szépek. Itt szeretnénk eloszlatni egy sajnálatosan széles körben elterjedt tévhitet. A Vasfüggönyt nem Sztálin alkotta meg, és Churchill fedezte fel. A Vasfüggönyt a Jóisten alkotta meg, és azok a férfiak fedezték fel, akik először átlépték nyugat-keleti irányban. A Vasfüggönytől keletre ugyanis jelentős többséget élveznek a szemrevaló hölgyek, míg attól nyugatra nagyítóval kell keresni őket, miközben indokolatlanul felülreprezentáltak a csúnya gombszemű, idomtalan arcú furcsaságok. 

A szlávok nőállomány szempontjából szorosan itt loholnak a nyomunkban, utolérni azonban mégsem képesek minket. Ki ne ismerné fel kapásból a tipikus szláv nőt a világos hajával és szép vonalú arcával? A tudomány azonban itt megáll, ugyanis ez az egyféle nő található ott meg. A közéjük olvadt idegen származékok hoznak ugyan némi izgalmat a szőke egyhangúságba, de az nem számottevő. Ellenben ha a jellemző magyar női külsőt keressük, akkor első pillanatban is legalább 4-5 teljesen különböző szépséges arc villan fel a szemünk előtt. Egyszerűbben szólva, ha az ő Marija Sarapovájuk mellé odaállítjuk Baby Klárit, már akkor is némi előny mutatkozik a javunkra. Ám ezután ők csak további Sarapovákat képesek kiállítani, amire mi rezzenéstelen arccal Görög Zitát ajánljuk a világ figyelmébe. A sort még folytathatnánk is, de úgy érezzük, a lényeg ennyiből is tisztán kiviláglik. Egyetlen kivételt tudunk csak mondani. A szlovák nőket a nagyszámú közéjük olvadt magyar genetikai elem miatt valóban többnyire képtelenség megkülönböztetni a magyaroktól. De a szlovákokat úgy általában minden téren lehetetlen a csehektől vagy a magyaroktól megkülönböztetni.

Olaszország szintén rászolgált megvetésünkre és gyűlöletünkre. Az ország magukat férfiaknak csúfoló ripacsai egy petárda robbanásától is azonnal megadják magukat, mégis érdekes tény, hogy még ezek a pasinak sem elégséges szerencsétlenségek is tudják, hogy a csajból a magyar a legjobb. Az olasz nők ugyanis minden olyan tulajdonsággal bírnak, ami megkeserítheti egy óvatlan nőtlen életét. Fiatalon még kívánatosnak tűnnek, de dugásról szó sem lehet, azt majd a házasság után. Amikor pedig ez a sötét pillanat bekövetkezik, hirtelen transformersként változnak olyan alacsony, Maradonatestű mammává, aki a tésztaszűrésen, nyilvános fehérnemű-teregetésen és emelt hangú ordenáré stílusban előadott veszekedésen kívül csak arcán borostaszerűen megjelenő fekete szőrszállak számában kíván versenyezi a város többi asszonyával. Innen pedig csak egy lépés a szomszédos Hispánia, ahol hasonló állapotok uralkodnak. Egy fokkal talán jobban állnak olasz kollegináiknál markáns és összefüggő szőrzet tekintetében. Fiatalon szintén akad köztük olyan, akit jóleső érzéssel mustrál végig a férfiember (azért senkinek ne legyenek illúziói, a pornóiparból népszerű "latina" fogalom elsősorban a latin-amerikai, indiánvérrel fűszerezett hölgyek terepe), érettebb korra azonban itt is feltűnnek az arcon szabálytalanul elhelyezkedő mangalicasörték.

Mindennek hatványozott képviselői a bajuszkirálynő portugál nők (már ha valaki meg tudja különböztetni a portugálokat a spanyoloktól). Ha pedig már így nekiszaladtunk a latin világnak, ne hagyjuk ki imádott keleti szomszédunkat se! A román nők között bizony vannak igencsak mutatósak, és ezt nem csak azzal magyarázzuk, hogy a Vasfüggönytől keletre sodorta őket a jószerencse és a Magyar Balsors. Bizony nem tekinthetünk el a románok között évszázadok során elvegyült tekintélyes szláv és magyar elemtől. Ennek köszönhetően román tornászkislányok egész hadára csorgatta a nyálát a teljes germán világ az olimpiák alkalmával. A román nők másik, nagyobb része viszont pont olyan sötét cigány, mintha a Balkán legmélyebb bugyrából húzták volna elő. De tulajdonképpen ez érthető, hiszen a teljes románságot onnan húzták elő.

A bájos afrikai harmadik világról már volt szó. Az arrébb fekvő kontinensre érkezvén az ember azt hinné, végre javulni látszik a helyzet, ha nagyvonalúan csak az europid népességet vesszük alapul, és kihagyjuk az olyan indián népeket, akiknél fejre képtelenség megmondani ki férfi és ki nő, ahhoz látni kell az afrikaiasan legalább derékig lógó melleket. A latin-amerikai szappanoperák szereplői alapján a hiszékeny magyarok még talán azt is beszopnák, hogy a térség asszonyai szépek, de a nevezetes Lucelia de Santos – Isaura – szemlélteti csak igazán, hogy a dolog mennyire nincs így. Aki 53 évesen jobban néz ki, mint 19 évesen (képünkön), azt bizony a legkevésbé sem nevezhetjük szépnek. Abszolút mellékszálként jegyeznénk meg továbbá, hogy messze nem Isaura volt a legcsúnyább sztárocska. Aki még emlékszik a Lambada néven előadott mámorítóan latinos vérpezsdítő ritmikus fiesztára, az bizonyára egy életre megjegyezte a dolgot. A sok rossz mellett ugyanis – amit ez a szám adott nekünk – ez volt a világtörténelem egyetlen világslágere, amelynek videoklipjében úgy szerepel kizárólag csúnya nő, hogy dramaturgiailag valószínűleg kizárólag szépet akartak volna.

A vonzó külsővel igen, de kellő éleslátással nem rendelkező magyar nők körében mégsem Amerika déli és középső szektora végezte a legsúlyosabb rombolást. A kiemelten retardált, genetikailag minősíthetetlenül silány, és ezért különlegesen ostoba és belterjes vallási fanatizmusba menekült XVII. századi Angliában is létezett egy szűk közösség, melynek kiemelten retardált, genetikailag minősíthetetlenül silány, és ezért különlegesen ostoba és belterjes tagjai még az átlagangolhoz képest is kiemelten retardáltak, genetikailag silányabbak voltak. Mindezek hatására olyan belterjes vallási fanatizmusba fordultak, hogy az már az átlagos angol – amúgy igencsak tűrőképes – idegeket is kikezdte. Megoldásként pedig egy olyan világba deportálták őket, ahol kedvükre szabadonereszthetik minden frusztrációjukat. Mintha egy csapat szilveszterikor petárdázó kölyköt annyira a messzi semmibe kergetnénk az ablakunk alól, hogy akár már fűzérbe kötött hidrogénbombákkal is szabadon durrogtathatnának.

Ez a követhetetlen katyvasz már előre garantálta, hogy bármennyi bevándorló is érkezik e nagy és csodálatosan szabad országba, olyan tevékenységeket, amikkel akár örömet is okozhat magának – kábító és bódítószerek, alkohol, anális és orális közösülés – kizárólag halálbüntetés terhe mellett űzhet. Az orgazmussal ezek a harcias, csinos amazonok már engedékenyebbek voltak, hiszen csak 20-tól életfogytig büntették volna. Bizony ez az első ország felmérésünk során, ahol egészen a közelmúltig teljesen mindegy volt, ha egy szép nővel jössz is össze, mert a ronda nők lobbija sikerrel elérte, hogy ne dughass, ihass, beszélgess, táncolhass, vagy sétálhass vele egy jót felszabadultan, törvényi fenyegetettség nélkül. Az ezt követő hippi pótcselekvés csak olaj volt a tűzre, hiszen egy férfi sem szereti, ha az ilyen szintű szellemi degenerációt a nők igénytelenséggel, ápolatlansággal, és más igénytelen és ápolatlan férfiak futószalag-szerű leszopásával kompenzálják.

Az Egyesült Államok frusztrációalapjai annyira erősek, hogy nem érték be ennyivel. Kellett valami, amivel a világ többi országában is értelmetlenné teszik azt az egyetlen fontos kérdést, hogy egy nő szép-e, vagy sem. Új modell fejlesztésébe fogtak hát, ami Kaliforniában él, szőke, csak mosolyogni tud, és azt is csak egyféleképpen, öntudatos, erős, okos, és van olyan jó, mint a férfiak. A modell nagy előnye, hogy annak ajka, orra és melle a plasztikai sebészetnek hála – ami egyébként a katonailag felhasználható készletek legdurvább pazarlása – szabadon alakítható szinte bármikor. A nullszériás Pamela Anderson már a nyolcvanas évek végétől tarolt, és azóta csak egyre újabbak és újabbak jönnek. Aki szerint Paris Hilton már tényleg annyira visszataszító, hogy kifejezni is alig lehet, annak megszereztük a legújabb fejlesztést (jobbra fent). Rendszeresítésére szerencsére még legalább 2025-ig várni kell.

Hogy ne csak mindig a rosszat lássuk meg, szerencsére Ázsia több pontjain élnek nagy számban kedves, rendes, aranyos nők. Különösen igaz ez Thaiföldre, ahol akkora számban élnek, hogy a férfiak nagy része is kedves, rendes, aranyos és ha elég ügyes és igénytelen egy vállalkozó kedvű sebészt találni, akkor még nő is lehet belőle. Az egyébként szintén kedves, helyes és egész szép japán lányokkal viszonylag kevés a probléma, azonban az előző cikkben az olvasókat megosztó dzsumbujpunci itt is változatlanul fennáll, az olvasókat meg nem osztó hónaljkutyával egyetemben. A bukkake, és egyéb ennél jóval nagyobb perverziók a frusztrált japán férfiak kedvenc időtöltései, amit a japán nők rabszolgai kézséggel teljesítenek is, ezért leginkább ilyen célra használhatók. Megdugásuk esetén viszont számoljunk a két oktávval a sirályok által kiadott hang feletti vonyítással, ami úgy nagyjából 20 másodperc után kezdi komolyan idegesíteni a férfit. A kínai és koreai nők vélhetően pontosan ugyanúgy viselkednek, mint a japánok, csak nem néznek ki olyan jól.

Végül pedig következzék az a világ, ahol a látszólagos ideológiai ellentétek dacára a baszatlan ronda amerikai protestáns nők is beleváladékoznának a kisárgult bő bugyikba. Itt ismét nem igazán a nők külseje számít, hiszen életveszélyes a 10 méteres körzetükben tartózkodni. Naná, hogy az iszlámról van szó. Ez lesz az a pont, amikor végre a férfiakat kezdjük baszogatni, hiszen a Közel-Keleten bizony sok jó csaj van, ezért különösen érthetetlen, hogy erre egyes nomád népek férfijei ezen jó nők bebugyolálásával, és helyettük saját szállítóeszközeik megkúrásával reagáltak. A korabeli globalizmus ügyes trükkjeként ez a nomád ideológia más, fejlettebb kultúrákban is gyökeret eresztett. Erősen gondolkodtunk rajta, hogy a kies középkort indokolatlan gazdagsággal és direkt erre a célra odacsábított ribancok kefélgetésével ötvöző erkölcsös öböl-menti arab államok szerepeljenek-e itt, de választásunk inkább Iránra, az egyik legcivilizáltabb iszlám országra esett, ahol ráadásul nem kevés jó csaj van ám. A vallási diktatúrának nevezett rendszerben a jogtudósoknak csúfolt iszlám fanatikusok igen egyszerű szabályokat hoztak.

- Ne akarj dugni!

- Ne is akard nézni!

- Semmilyen körülmények között ne akard kiverni!

- Ne nézz ki úgy, hogy dugni akarjanak vagy kiverjék rád!

A hivatalos magyar külügyi álláspont szerint az ezeket megszegőkre itthon elképzelhetetlenül szigorú büntetés is kiszabható, szóval magyarul hát, kampó. A papírforma szerint most nőkövező videónak kéne következnie, de igazság szerint nálunk is megvan a határ. Úgy alapból nem igazán tudjuk tehetetlenül nézni a nők öncélú vegzálását, de aki látott már kövezést, az biztosan hasonlóan vélekedik. A youtubeon talál mindenki, aki akar – egyébként senki ne tévesszen meg a békés hangnem, ezek a vadak Magyarországon is lemészárolnának mindenkit, ha hatalmukban állna – ezért úgy döntöttünk mégis valami kacagtató jelenettel emlékezünk meg az iráni rendszerről.

A gyanútlan magyar azt hinné, ez az elmebeteg diktatúra a sok rossz mellett annyi jót hoz, hogy legalább a nőket megfosztja attól a lehetőségtől, hogy a férfiak szolgai másolása közben komplett hülyét csináljanak magukból, erre itt sikerül a világon a legjobban… A vallásgestapo helyében kicsit szétnéznénk az iráni belügy részlegeinek vezetőinél, mert nagy valószínűséggel illegális kalózmásolatok tucatjai kerülnének mollakézre. Az egység létrehozóinak fejében láthatóan ötvöződött a Monty Python-i zsenialitás, a Batman filmek akciójelenetei, az Apácashow, a csendőrvígjátékok felhőtlen hangulata, valamint a Cobra11 sablonos képi megoldásai. Vélhetően egyesével is nyilvános akasztást ér bármelyik, amiben mi – egészséges férfiak – őszintén gyönyörködnénk. Hihetetlenül meglepő, de Magyarországgal ellentétben Iránban a ronda nők mennek rendőrnek, kizárólag abból az okból, hogy minden olyan nőt megbüntethessenek, aki szebbnek született náluk, ezért nem öltözik gyászoló teletubbienak.

Végezetül a metapediás osztrákimádók bosszantására az izraeli csajokat sem oltjuk szét, viszont az az ország, ahol nem szürreális fogalom a katonai szandál, már alapszinten kivívja ellenszenvünket. Hivatalos női vélemények szerint egyébként egyetlen nőtől sem lehet elvárni, hogy két évig bakancsban rohadjon a lába. A férfiaktól ezzel ellentétben picit többet is el lehet várni háború esetén, gondolunk itt a parancsok teljesítésére, a fájdalom, éhezés, szenvedés elviselésére és esetleg a halálra.

Természetesen hozzá lehet tenni még bármilyen kimaradt nációt, de a lényeg nem változik. A magyar csajok a legjobbak.

Címkék: pina szakmódszertan

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr292613979

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ประเทศไทย 4. – Thai nők 2011.01.27. 17:58:45

 Gyönyörűek.Ez persze így még nem pontos, mert a szépség nem csak a külsőben rejlik.A svéd nők például esztétikai értelemben nagyon szépek – de mindegyikben ott lakik egy kis Gudrun Schyman, úgyhogy végül elmegy tőlük az ember kedve.&nb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.01.27. 13:54:28

Na végre. Már azt hittem, hogy. Pedig.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.01.27. 14:36:19

Mi van itt?! Saccra úgy becsültem, hogy kábé ezer kommentet kell majd végigolvasnom arról, hogy milyen gyökerek vagytok, stb., ehhez képest én vagyok a második?

Beszarás. Vagy már ez is az olvasói öncenzúra dícséretes megnyilvánulása?

Commandante Jayasuriya 2011.01.27. 14:37:35

Ezt még emészteni kell egy kicsit, de ettől teljesen függetlenül MNK!

Johny the mocsok 2011.01.27. 14:38:55

Azért a paraguay-i, venezuelai nők ott vannak a szeren! De csak azok akikben túlnyomórészt európai vér folyik egy kis indóval keveredve!

tommygun 2011.01.27. 14:40:33

Hááááát... ez egy kicsit sasjózsisra sikerült, azaz látszik az erőfeszítés hogy humoros legyen de mégsem igazán...

Inner Circle 2011.01.27. 14:41:48

Az iráni videón végig röhögtem. Biztos, hogy ez komoly? Ahogy kilógnak a rendőrautóból, az tiszta Monty Python Hell's Grannies:
www.youtube.com/watch?v=Ygy7UDADXDg
De nem, az összhatás igazából a Queen Victoria Handicapet idézi: www.youtube.com/watch?v=ktYMkxD0Fzc

Jimbo75 2011.01.27. 14:44:13

@tommygun:

Humoros ez, főleg az utolsó mondat nevetséges:))

noreturn 2011.01.27. 14:46:16

Hát ez egy nagyon buta cikk lett sajnos. Ha viccesnek szántátok, akkor csak humortalan.

Különben is kihagytátok a svéd lányokat. Nekik a közelükbe se érhetünk :)

Feri nagyapa 2011.01.27. 14:54:43

Tényleg elkeserítő. Valaki itt siránkozik, hogy kimaradtak a svéd lányok, de addig nem jut el, hogy felfogja: ez a második rész. Ha az elsőt megnézte volna és nem találja a svédeket, akkor gondolhatnánk, hogy analfabéta (bár a képről rájöhetne). Így egy humortalan, felületes khm ... nem merem azt írni, hogy pöcs, mert az utolsó mondata nem erre utal. Ha viszont nem férfi, akkor nem is magyar, mert egy mayar nő nem mondaná azt a svédekre, hogy nem ér azok közelébe.

massziv 2011.01.27. 14:56:33

Fehéroroszországban a következő viccet mondogattuk egymásnak:
Ha az utcán utánafordulsz egy csinos csajnak,akkor másik háromról maradsz le:-)

noreturn 2011.01.27. 14:58:05

@Feri nagyapa: Ezek után valahogy nem volt kedvem elolvasni még egy részt ;)

De biztos nem vagyok magyar, ha te azt mondod.

Mr.AT 2011.01.27. 15:01:20

A megszokott magas színvonal, full respect. :-)

-d(-_-)b- 2011.01.27. 15:04:23

@noreturn: Ha gondolod, olvass bele a cikk első részébe, ami 3 napja jött ki.

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2011.01.27. 15:10:52

@noreturn:
Jah, humorérzék az kell hozzá, nem írták! Pótlom helyettük:)

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2011.01.27. 15:14:09

Frankó kis írás ez, nagyon is szórakoztató! Várjuk a folytatást!!!

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.01.27. 15:16:46

ezért megérte várni! nagyon jó!
a metapédiás rész különösen jó lett :D
"Ez jó mulatság, férfi munka volt!"

az ausztrál nőkkel mi a helyzet?

genyamagyar 2011.01.27. 15:29:29

A helyzet az, hogy a magyar nők buták, ápolatlanok és lusták. Viszont rondák!
Tisztelet a kevés kivételnek.)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.27. 15:29:36

:
Azokat könnyű kikövetkeztetni az angol, olasz, egyéb latin és kínai részekből.

Trollteso 2011.01.27. 15:29:42

Igen a magyar lányok szépek. De csak ennyi. Régen volt De ma már sehol nincsenek. Általában egy két dugás a külföldiektől oszt inkább keresnek egy cseh vagy lengyel lányt aki képes szeretni.
Attól a kevés Nőtől aki itthon még van attól elnézést kérek a nyers őszinteségemért, de ők egyetértenek velem.
Ja és ha ettől nem vagyok magyar akkor felvállalom.

pyromaster 2011.01.27. 16:04:17

@genyamagyar: Te hol eltel eddig? Vagy esetleg homokos vagy? :D Elarulom, egyik sem, egyszeruen csak ilyen nok allnak veled szoba, valoszinuleg, mert egy megkeseredett nulla vagy, penzed nincs, a kulsodtol meg felfordul a nok gyomra. Vaan ilyen, nem haragszunk rad, matyizgass sokat, elmulik a szorongas.

supernowa 2011.01.27. 16:04:49

@Trollteso: Igen, szépek, és itt nagyjából erről szól a dal. A többit már a "nők" című írásban olvashattuk, ami globálisan igaz cseh, lengyel, magyar nőre.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.01.27. 16:11:05

az irán videó vérkomoly. már 1979-ben voltak az utcán ilyen bárisnyák, akik az iráni nőket azzal vegzálták, hogy kilóg egy hajtincs, vagy hogy miért vannak kirúzsozva. ez kőkemény volt, mert általában ha éppen bunkóbb állapotban voltak, bevitték a nőket a fogdába, ahol simán megvádolhatták őket a nem megfelelő öltözködés miatt kurvasággal, ami ugye halálbüntetés kísér. ja, és természetesen hogy még véletlenül se menjen át a nő szűzen a túlvilágra, mert azt allah bünteti, kivégzés előtt megerőszakolták az erre a célra tartott hóhérok.

leginkább a forradalom után volt nagyon durva a nők ilyen irányú terrorizálása, illetve most a 2009-es választásokkor...

AB40 2011.01.27. 16:16:47

@Kurtz ezredes:
A hijab akár izgató is lehet. Nézzetek körül nálam:
lepel.blog.hu/

zoone 2011.01.27. 16:20:25

@noreturn:

Sved lanyok?? Baszod, nagytestu, lomha balna mind, ritkas, mocskosszoke hajjal. A legrosszabb, amikor kuras kozben radneznek azzal a savoszemu szemeikkel...

Kis ember 2011.01.27. 16:24:13

A cikk elejéhez:
Volt a létező szocializmusban egy mondás, miszerint
aki nyugatra megy kiküldetésbe, autót hoz haza, aki keletre, az feleséget.

Murderface 2011.01.27. 16:30:33

"...gyászoló teletubbie..."
Leolvadt az agyam :D
Mester, le a kalappal előtted :D

eqlessootista 2011.01.27. 16:32:39

Magyar (és amerikai) nők egy része: szelektív-szopó-szemét-szajha (SZSZSZSZ).
Vajon más náció csajai is ilyenek?

(értsd: jól meg tudja választani, érdekei eléréséhez kinek a farkát és mikor kell leszopnia)

G_P 2011.01.27. 17:30:25

Felejtsük már el ezt a "magyarnőkalegjobbak" dumát, mert kurva unalmas. A lengyel nők is állati jól néznek ki, az oroszok is, de még Norvégiában is láttam csomó szép lányt. És tőlünk nyugatabbra legalább nem nagyképű hülye picsák mászkálnak. Ez a magyar specialitás, a nagyképűség, meg a 'neszóljhozzám'.

Linford 2011.01.27. 17:35:03

Szokásos cinikus írás...öt sor utána feladtam, nagyon fárasztó:S

pazola 2011.01.27. 18:02:51

@Murderface: Nekem a siralyos es a szallitoeszkoz-kurasos resz utan ez volt az, ahol konkretan besirtam :DDD

xtolzig 2011.01.27. 18:26:27

@almokvaloravalnak: remélem 500 szőrös gibbon fogja megbaszni az ánuszodat anyád ravatalán, te senkiházi, hogy a jó kurva anyádba hirdetsz itt ilyen kurvaanyádat.

Illés Béla 2011.01.27. 18:33:23

A gyönyörű magyar nők miatt lettem ilyen :

www.youtube.com/watch?v=Dv2Z3FPSwW0

Gyűlölöm magam amiért megint dicsérnem kell titeket,de sajnos el kell ismernem hogy tetszik a cikk.
Néha már azon kapom magam,hogy szeretem (még leírni is rossz)ezt az oldalt. :)

Külföldi 2011.01.27. 18:56:32

hát az orosz nőkre vonatkozó részen is jót röhögtem, de azért kicsit más a valóságban. egy orosz csaj írt a társairól, magyarul. nem véletlenül nyálaz sok férfiember a szláv csajokra: posztinfo.hu/blog/anja-blogja-moszkva/az-orosz-nokrol-ferfiaknak/

amúgy azt azért hozzátenném, hogy az iráni nők nem csak szépek, hanem ügyesek is. van egy muszlim gyrosos pesten, náluk dolgozik egy iráni csaj. amióta itt van, élvezi az életet, hatalmas ribancként viselkedik, pedig az esze a helyén van. ezt teszi az emberrel a tiltás utáni szabadulás : )

foodlfg 2011.01.27. 18:57:40

A kínai nőket nagyon gyorsan elintézte a poszt-toló. Tán őket már nem ismeri annyira ? :DD

A szintén belterjes bandzsa japánokat meg miért nem említi ? Mindig csak a bukake, meg a visító hangú perverz kúrások... cöh!

nyuszilurkó 2011.01.27. 19:02:26

Top sorrend nálam: arab csajok fiatalon, zsidó csajok nagyon fiatalon, japánok nagyon fiataltól 35-ig, thai csajok 15-től 45-ig, török csajok fiatalon, román csajok nagyon fiataltól 40-ig, ukrán csajok fiatalon, orosz, cseh csajok fiataltól 40-ig, francia nők 15-től 50-ig, koreai -europid fiatalon, 3/4 europid+1/4 aphro de csak 70 cm-es derék alatt, magyar csajok 65-ös derék alatt, brazil csajok akár plusz 10 kg-al is, cigány-europid csajok nagyon fiatalon, kínai-wietnami csajok 25-35 között.
A legjobban a francia nők tartják magukat, 50 évesen is olyan kisugárzásuk van mint a magyar csajoknak 30 évesen.

gabesz7004 2011.01.27. 19:31:16

Szerintem:
brit szigetek+izland+skandinávia: kis mell, nagy segg, beképzelt idióták.
francia+az összes tőlünk délre fekvő lepratelep: szőrős majmok.
közép Eu.: a Magyar hódításoknak köszönhetően egész jó nők.
Magyarország: a legszebb nők a világon! Aki azt mondja hogy nem így van, az egy balfasz, aki ronda mint az ördög és lúzer is mert még nem volt jó nője!
7 éve svédo.ban egyik este mivel semmi program nem volt elmentünk vacsorázni. Véletlenül egy olyan étterembe, ahol egy szépségverseny résztvevői vacsoráztak. Azok a "szépségek" itt nézőként nem mehetnének be egy versenyre, nem hogy fellépni!
Az amcsi nők viszont az egészséges életmód agymosásnak köszönhetően kezdenek jól kinézni, mármint a testük. Eu-ban pont fordított a helyzet különösen Németo.ban, ott most híznak a nők.

SzocsO 2011.01.27. 19:54:43

A kínai lányok nem visítanak. A többiről nem nyilatkozom. Pár hét múlva pedig megyek egy thai cicához, nagyon tetszik, és a barátnői között is vannak jópáran, akiktől eláll a lélegzetem.
Hiába, lehetnek szépek a szláv csajok (azok, főleg a lengyelek, de ezt csak személyes tapasztalat alapján tudom állítani), vonz a kelet. És a kínaiak meg a koreaiak is nagyon szép nők, ráadásul nem olyan o-lábúak, mint a japánok, akik ettől még szintén nagyon vonzóak persze.
A poszt tetszik, akárcsak az összes többi errefelé!

Czelder Orbán 2011.01.27. 20:43:45

@SzocsO: A thai cicáddal azért légy óvatos. Lehet, hogy az útlevelében Miss helyett Mr van beírva...

iszkiri 2011.01.27. 20:49:14

Mielőtt kijelented, hogy a magyarok a legszebbek, -amivel részben magam is egyetértek- el kell látogatni Libanonba!
Egy átlagos estén bármelyik szórakozóhelyen azt hiheted filmforgatásra érkeztél.

SzocsO 2011.01.27. 21:14:29

@Czelder Orbán: már tesztelve van, nincs para :D

Anyád a baráthal 2011.01.28. 10:27:55

"A keleti nők szépek" kijelentés statisztikai értelemben azért nem igaz. Legalábbis ami a "ferdeszemű" népeket illeti. Amennyi kínai van, abból természetesen rengeteg szép és gyönyörű lány kerül ki, de a csúnyák azért többségben vannak.

Igen meglepő azonban, hogy abban a Hong Kongban, amelyre genetikai szempontból a "kiemelten retardált, genetikailag minősíthetetlenül silány, és ezért különlegesen ostoba és belterjes" angolok gyakoroltak hatást, mégis nagyobb arányban fordulnak elő az igencsak figyelemre méltó, szép arcú leányzók. Ráadásul ezeken látszik is az európai beütés.

Az olaszokról pedig annyit, hogy mikor (nem turista szezonban) Firenzében a kupola megmászása után leültünk a haverommal a dóm lépcsőjére, elhatároztuk, hogy addig pihenünk, amíg egy jó nő arra nem jön. Még most is ott ülnénk, ha nem jött volna egy magyar csoport :).

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.01.28. 11:08:57

Nekem az iráni kommandósnők kötélen aláereszkedéséről Hitchcock Madarak-ja jut eszembe. Amikor a főszereplőnő ül a padon, és egyszercsak már egész sereg ronda varjú pózol mellette a vasállványon, miközben folyamatosan újabbak szállnak le közéjük.

Hintz ezredes 2011.01.29. 17:37:30

A vasfüggöny rossz helyen húzódott, mert a NDK-nak egyértelműen a túloldalon lett volna a helye...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.01.31. 23:21:01

távolkeleten magyar legény kis fasszal is lehet király. mint tudjuk vakok közt félszemű a király.

Zigi 2011.02.01. 08:57:52

Most már kéne egy valódi gyűlöletposzt is, mondjuk az észak-afrikai arabokról, akik képesek azért forradalmat kirobbantani, hogy az egyik gusztustalan diktátor helyére egy másik gusztustalan diktátort rakhassanak.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.01. 12:26:57

@Zigi:
Lesz poszt a héten, de nem arab ország következik ennyit segítek. Viszont Afrika legmókásabb szeglete hamarosan következik.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.02.01. 13:55:19

@Kurtz ezredes: "a héten", persze...
Az, hogy mindkét nős posztnál én voltam az első kommentelő, úgy, hogy el is olvastam, jelent valamit.
Pl. hogy ritkán van poszt. Vagy hogy mások nem értékelik a művészetet.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2011.02.03. 14:49:51

@massziv: Így van, arrafelé, meg a ruszki-lengyel tengelyen elképesztően sok jó buksza van.

A magyar csajok valóban jó(l néznek ki és szegények, ezért néger faszt szopnak és átköpik egymás szájába a gecit pénzért - a kamera előtt...)k, csak annyira el vannak pukkanva maguktól, hogy ihaj. A lengyel csajok nem ennyire elszálltak.

Itt, Írországban azt tartja a mondás, ha jó csajt látsz, akkor az lengyel :) (Érdekes módon itt Cork környékén burjánzanak a gyönyörű ír csajok is, hihetetlen. Persze arrébb 50 kilométeres körzeten kívül meg, jááááj...)

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.02.03. 16:08:17

@KuKori:
"Itt, Írországban azt tartja a mondás, ha jó csajt látsz, akkor az lengyel"

confirmed.

Apokalipsz István 2011.02.04. 12:17:18

@Kurtz ezredes:

Legmókásabb? Csak nem az a vidám etnikai dühöngő a kontinens seggén? Azt szívesen (és gyűlölködve) olvasnám.

gólhaj · http://kroki.blog.hu/ 2011.02.19. 17:41:27

egész jaó lött.
viszont a gyalogosokat baszogató, harsányhangú boszorkákat vízpróbának vetném alá.

ebedli 2011.03.17. 14:21:17

"A magyar csajok a legjobbak."

A legjobbak, de miben? Ez a szomorú.

ebedli 2011.03.17. 14:22:19

...lásd Vad Katalin művésznő, ha valaki nem értené...

ebedli 2011.03.17. 14:28:18

...nem mintha bajom lenne vele, hiszen a videóin nőttem fel, de hát azért mégiscsak...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.17. 17:32:52

@ebedli:
Most akkor van bajod vele - ha a videóin képes voltál felnőni - vagy nem?

BékaRóka 2011.03.17. 17:37:33

Valószínűleg ez is színtiszta módszertani szándékkal íródott :D
Rózsaszín Pitbull - Magyar Pina www.youtube.com/watch?v=i4AHhe2BFOU

ebedli 2011.03.17. 22:20:26

@Kurtz ezredes: az a bajom, hogy amikor valaki azt mondja "a magyar nők a legjobbak a világon", azt úgy érti, hogy az ágyban.
Ez pedig elég kétes dicsőség. Az angol nőket mindenki becsmérli a kinézetük miatt, mégis, ha megjelennek valahol van respektjük.
A magyar nőkről meg mindenkinek az ugrik be elsőnek külföldön, hogy amsterdami vöröslámpás negyed.

ebedli 2011.03.17. 22:22:31

A másik probléma, hogy ezzel az állandó hivalkodással idecsődítjük a világ összes perverzét, aztán siránkozunk, hogy elveszik a nőinket.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.17. 23:45:08

@ebedli:
na nekem meg az a bajom, hogy hol van még respektje van a nőknek?
vadászgépeket terveznek? kilőnek egy teljes tárat a célba? michelin-csillagos éttermet vezetnek? krízishelyzetben nem tör elő belőlük a 8 éves kis picsa, és nem kezdik el alap nélkül leállítani az országban a reaktorokat?

ebedli 2011.03.18. 06:31:00

@Kurtz ezredes: jogos, nem azt mondom én sem, hogy most azonnal át kell adni a vezetést a fasztalanoknak, csak talán nem kellene ennyire kínálgatnunk őket.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.03.18. 10:51:34

@Kurtz ezredes: étterem ;)
"Az Onyx elismerése az első azonban, amelyet magyar szakácsok, Szulló Szabina és Széll Tamás kapott:"

De Merkel gyerekes kapkodására nincs mentség.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.18. 17:24:05

@peetmaster:
törzsolvasóként igazán a dolgok mögé láthatnál már picit
a nős cikk után még vannak illúzióid arról, hogy ki vezeti azt az éttermet?:)

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.03.18. 23:37:09

@Kurtz ezredes: minden sikeres nő mögött áll egy férfi.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 00:03:04

@peetmaster:
persze
minden sikeres férfi mögött áll egy nő
meg valószínűleg térdel is néhány, akiket - ha a férfi valóban sikeres - a mögötte álló nő sosem lát meg, csak érez
azt meg simán ki lehet dumálni
ha meg meglátja őket...
akkor sincs semmi, lásd clintonék
semmi önbecsülésük nincs, olyanok mint a kutyák

ebedli 2011.03.19. 15:11:53

@Kurtz ezredes: a kutyáknak nagyon is van önbecsülése.

ebedli 2011.03.19. 15:12:24

a macskáknak nincs

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 17:49:10

@ebedli:
Igazad van. A kerítésen félig lehunyt szemmel ülő, az embereket alapvetően magasról leszaró macskákkal együtt meghajlunk a kifogástalanul felépített érvrendszered előtt.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 18:39:35

@Gudea enszi:
Ki ne felejtsük a valódi falkavezér híján vezéri pozícióra törtető, ugyanakkor belül saját alkalmatlanságát érző, és ezért alapvetőben boldogtalan kutyát/nőt, aki csakis valódi falkavezér alárendeltségében lehet igazán boldog.

ebedli 2011.03.19. 21:48:30

@Gudea enszi: éppen ez az, a macska egy viszonylag értelmes ragadozó, emberi érzések és gondolatok híján, ezért az "önbecsülés" is értelmezhetetlen velük kapcsolatban.
A kutya viszont kénytelen betagozódni a társadalmunkba, vannak olyan képességei és megnyilvánulásai, mint az embereknek.
A macskák társadalma egészen más mint az emberé, csak egymás mellett élünk velük, a kutyák viszont igazi háziállatok, sőt, akinek van, vagy volt kutyája tudhatja: családtagok!
(jaj, persze, nyilván a macska is családtag egyeseknél, csak épp az elél ember nélkül is, a kutya meg megy a sintértelepre, ha előbb el nem ütik...)

ebedli 2011.03.19. 21:52:16

Mauglit se a tigris nevelte...

ebedli 2011.03.19. 22:00:29

Mielőtt továbbmennénk, jelzem: gyűlölök vitatkozni.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 22:13:23

@ebedli:
Világos, de azt lásd be, hogy a kutya alapvetően parancsokra és dominanciára vágyik, semmiképp sem arra, hogy egyenrangú partnerként kezeld. Ez férfiként kizárólag a macskával teheted meg, a macskák a mi egyetlen szövetségeseink ezen a világon.
Nem véletlenül értelmetlen az a kifejezéscsokor, hogy macskába se veszi, macskahideg van, macskául érzi magát, vki vkinek a macskája, stb.

ebedli 2011.03.19. 22:27:43

@Kurtz ezredes: no igen, de ha valaki megtámad tégd vagy a családod, ki fog előbb (legalább megpróbálni) megvédeni akár a saját élete árán is, a kutyád vagy a macskád?

ebedli 2011.03.19. 22:33:27

Abban sem vagyok biztos, hogy a kutyák uralkodóra vágynak, csak képesek elfogadni a hierarchiát. Nagyon helyesen különben, az emberiség fejlődésének is fontos állomása volt ugyanez.

ebedli 2011.03.19. 22:35:43

...és milyen szépen hangzik: kutyabaj, farkastörvények.

ebedli 2011.03.19. 22:37:19

Na meg Róma se lenne sehol az áldozatkész szuka nélkül.

Illés Béla 2011.03.19. 22:39:45

@ebedli: A kérdés jogos.
Node Ne legyenek illúzióink...az ezredes hatalmas szókincs arzenálját fogja bevetni ellenünk(nekem is van kutyám,kinek neve Töki),hogy ezt a nyilvánvalóan téves(minthogy a macskáknak a doromboláson kívül,van értelme) álláspontot védje. :)

ebedli 2011.03.19. 22:44:37

Nem is értem, hogy akik a NENYI-t oly lelkesen tették ki annak idején a honlapra, hogy isteníthetnek egy olyan együttműködésre képtelen állatot, mint a macska.
A nemzet olyan mint a falka. Mi a gyűlöletünk alapja, ha nem az összetartozás, amit a kutyák tökéletesen értenek, a macskák meg szarnak rá?

Illés Béla 2011.03.19. 23:07:15

A "macskatartó öreg néni"fogalmat,már már félve teszem hozzá arzenálunkhoz.
Igazságunk bizonyítéka a "kutya az ember legjobb barátja"mondás.
Ezen fogalmakat szembe állítva egymással megállapítható,hogy totális győzelmünk elvitathatatlan!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.19. 23:09:00

Szó sincs róla, hogy én itt kutya-macska ellentéteket akarnék szítani. A kutyák remek állatok, semmi baj sincs velük, csak nem szabad úgy kezelni őket, mint a macskákat, akik alapvetően nem igényelnek és nem is tűrnek el beleszólást az életükbe. A kutyák lelke egyszerűen olyan mint a nőké, a macskák ellenben tökéletesen hasonlítanak ránk, férfiakra, hiszen imádják önmagukat, és nem hódolnak meg senki előtt.

Illés Béla 2011.03.19. 23:19:48

@Kurtz ezredes: A részemről,elfogadom a kapitulációdat,és egyben egyetértek.
Nálunk férfiaknál,nincs csodálatosabb,határozottabb,gyakorlatiasabb,célratörőbb lény e világon.
Csak egy hibánk van...mindez,a NŐ nélkül nem megy. :)

ebedli 2011.03.19. 23:33:29

Bizony, ahogy a két agyféltekénknek is meg kell férnie egymás mellett, úgy az ember is párban érzi jobban magát.
Ha megengedtek ennyi hivalkodást, én még ennél is jobban kedvelem a háremeket, illetve a nyitott kapcsolatot, talán a kakas is említést érdemelhet a totemek közül, ráadásul a magyar kakasok világhírűek és még a meséinkben is helyet kaptak.

ebedli 2011.03.19. 23:36:21

És igen rájöttem: a kutya együttműködő, a kakas büszke, a macska megalkuvó! :P

ebedli 2011.03.19. 23:39:00

...persze a szó legjobb értelmében.

Illés Béla 2011.03.20. 00:09:45

@ebedli: Gyermekorom legszebb pillanatai ugrottak be,természetesen a korszellemnek megfelelő,fekete-fehérben.:)

ebedli 2011.03.20. 11:19:31

@Illés Béla: igen, egy kicsit én is elérzékenyültem, ezért finomítok az álláspontomon: a macskák is fejlesztettek egy csatornát a társadalmunkhoz a doromboláson keresztül. De ne felejtsük, hogy a krokodilokat és a cápákat is transzba lehet ejteni, ha valaki tudja a módját.

Ironfist 2011.04.15. 11:14:15

@Kurtz ezredes:
Itt ajánlom mindenki figyelmébe H.P. Lovecraft "Kutyák és Macskák" című bölcseleti tanulmányát :P
Ő is tudta már, hol az igazság.

id. Modor Tibor 2011.11.24. 23:57:23

@Árpa Jankó: Akkor Elton John mitől olyan dagadt?

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.11.25. 09:21:04

@id. Modor Tibor: Ha alaposan szemügyre veszed Elton John-nak – bár nem tudjuk, hogy alkalmasint a fasz melyik végén található – gusztustalan külsejéhez és elhízott testéhez képest még a tokája a legkisebb. Viszont Elton John és Truman Capote között igen sok hasonlóság – szexualitás, drog, alkohol, flanc – fedezhető fel.