Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok

A koszovóiak

2011.03.01. 08:00 - Jakováli Hasszán

Óvatosnak kell lenni a sosemvolt országokkal, nehogy az ember feleslegesen nagy figyelmet szenteljen ezeknek a dajkameséknek. Mi köztudomásúlag a Norvégia és Ausztria szintnél húztuk meg a határt, mivel ezek legalább nem csak a jelenkori atlaszokban bukkantak fel első ízben. Kimaradt volna Koszovó is, azonban Balkán-szakértő barátunk felhívta rá a figyelmünket, hogy az Egyesült Államok legeslegjobb barátja általános tévképzet szerint a világ egyik legfiatalabb országa, valójában inkább az egyik legöregebb maffiaszervezete. Egy modern, sikeres, európai nemzet, ahol már euróval fizetnek, bár a kecskét is mindenhol elfogadják. Minden okunk megvan irigykedni rájuk, Albánia Moldovájára. A Balkán, már balkáni mércével is túl balkáni szegletével ismerkedünk ma meg.

Mivel a magyarok egyik nehezen értelmezhető furcsasága az, hogy ha baj éri őket, akkor éreznek elégtételt vagy megnyugvást, ha azt látják, hogy a szomszédjuk még nagyobbat szívott, ezért ez az egész koszovói-szerb BDSM szappanopera úgy válik számunkra érdekessé, hogy igencsak beindítja a fenti reflexeinket, meg akarva akaratlan Trianon-allegóriákat szül. De hát kérem, mi nem veszítettük el Esztergomot! Legszebb öröm a káröröm, jelen esetben kiáradhat a Sár-masszívum és az Ibar fölé a turáni hungarikum, amikor a szerbeknek ezt az egyszerre pitiáner, horrorisztikus és korrupciótól bűzlő vergődését nézzük.

 

A koszovár nemzeti öntudat az évszázados létezés magabiztosságából táplálkozik

 

Még a nagyvilág történéseiben tájékozott magyar olvasó is csak úgy kb. három éve tud arról, hogy léteznek koszovárok (koszovóiak), vagy dardánok is, és nem valahol az ennedik világban, hanem a Balkán-félsziget földrajzi középpontjában. Kik is ezek a koszovárok, miért vannak, vannak-e egyáltalán, és kinek jó, hogy vannak? Lakonikus válasz lenne erre az, hogy a koszovárok abban különböznek az albánoktól, hogy ők nem tudnak átúszni Dél-Olaszországba se tutajjal, se szekrényben, se traktorgumiban, így jobb híján terrorizálnak, meg gengszterkednek. A globális világ új förmedvénye Európa azon sötét szegletében jött létre, ahol az egymás iránti gyűlölet és gyanakvás az államközi kapcsolatok alapja, és ahol az alábbi diplomáciai stratégiák az ajánlottak:

1. Az egyik szomszédomat megpróbálom kevésbé gyűlölni, és tűrhető kapcsolatot kialakítani vele a céljaim elérése érdekében – természetesen ez a legritkább, talán a görög-szerb macedónellenes szövetség ilyen.

2. Mindenkivel ellenséges vagyok és bezárkózom. Ez Sztálin legjobb tanítványának bunkerekkel tarkított országára volt igaz, a félelmetes hírű Peking-Tirana tengely felbomlása után.

3. Állandóan lebegtetek, lavírozok, sunnyogok és folyton oda pozicionálom magam, ahová érdekeim kívánják – nos nem nehéz kitalálni, hogy ez Románia útja és mikor az albánok is erre az útra léptek, jött a Koszovó sztori.

A koszovár-dardánok olyan történelmi és identitászavarban szenvedő, főleg Koszovóban élő albánok, akik a Balkán őslakosai, az illírek rokonainak tartják magukat, és persze nagyvonalúan eltekintenek az elméletet alátámasztó bizonyítékok hiányától. Ugye ismerős a sztori? Kitalálunk valami cujka-vagy rakigőzös, homályos, de mégis menő elméletet egy ismert antik néppel való rokonságunkról, aztán meg kivárva a megfelelő alkalmat hátba támadjuk a szomszédot, és lehúzzuk tőle az óhajtott területeit „Mi voltunk itt előbb!” – címszóval. Mintha csak bocskoros szomszédaink nulladik típusú etnogenezisét hallanánk farkasanya vulvája és Decebal dákója viszonylatában.

A derék koszovárok (román viszonylatban árgyelánok) persze ugyanúgy suttyomban, nagyhatalomhoz dörgölőzve bugázták le Koszovót a háborúba beleroppant szerbektől, ahogy a románok tették ezt mivelünk, csak az ehhez szükséges fegyvereket szerezték be más-más rafinált módszerekkel. Románia avval próbált a franciáknak smúzolni, hogy önként jelentkezett a szovjet-oroszországi polgárháborúban való részvételre, ehhez persze nagy tételben kért fegyvereket Párizstól, melyeket végül ellenünk vetett be. A koszovói gerillák pedig kihasználták az 1997-es albániai piramisjáték-válságot, és a nagy káoszban hogyhogy nem, több százezer Kalasnyikov került az UCK-hoz az ellenőrizetlen albán laktanyákból. (Ennek ellenére érdekes és tipikusan balkáni jelenség, hogy Románia a mai napig nem ismeri el Koszovó függetlenségét.)

Minden, ami Koszovóban fellelhető: mecset, amerikabuziság, 20 éve még menőnek számító, lopott Merci és cigányok.

 

A koszovár-dardán „nép” léte tehát egy erősen vitatott, nulla állami előzménnyel rendelkező, kreált országhoz, és egy zavaros rokonságelmélethez köthető, így ez az egész hóbelevanc szánalmasan egyensúlyoz a kárörvendetes, a posztmodernül patriarchális és a bicskanyitogatóan frusztráló kategóriái között, attól függően, hogy kinek a szemüvegén át nézzük. Az egész koszovár és albán énképnek, meg eredetkamunak kiemelten fontos része az a stihhes önigazolás, hogy mi úgy maradtunk meg a történelem viharaiban, és úgy lettünk azok akik, hogy időről időre felcuccoltunk a hegyek közé a kecskéinkkel, juhainkkal, asszonyainkkal, hímringyóinkkal a búsba, aztán ha tiszta volt a levegő visszaszivárogtunk. Ebben az alpinista-transhumance pásztoridillben csak az volt a bökkenő, hogy mindeközben halvány lila fingjuk se volt arról, hogy mi is zajlik a nagyvilágban, így több évszázados lemaradást halmoztak fel.

Akik ezeket hamisították, azokhoz képest Veres Jani svájci óra

Az albánok és sugárzásveszélyes izotópjaik, a koszovárok nem átallottak önteremtő mítoszt csinálni abból a tényből, hogy függetlenség, államiság, miegyebek, szóval minden az ölükbe hullott, vagy egy nagyhatalom tolta a seggük alá, ááá nem, ők ezt önerőből érték el. Komolyabban nekifutva a problémának a koszovárok tehát volt jugoszláv területeken élő albánok, erősebb muszlim és illír identitással megáldva, mint anyaországi társaik, akik az Észak-Albániában használatos geg nyelvjárást beszélik. Gegek pedig nemcsak a filmszakmában léteznek, ők az oldalon már kivesézett albán nép neccesebb, hírhedtebb részét képezik, és szinte minden albánokkal kapcsolatos hiedelem és előítélet passzol rájuk: vérbosszú, klánrendszer, bűnözés, gerillák, drog, stb. No de mi is ez az ország, miért lett ekkora hacacáré egy 2-3 magyar megyényi területű állam függetlenségének kikiáltásából?

Ez bizony egy sosevoltország, egy olyan terület, amely flippergolyóként pattogott Bizánc, Bulgária, Szerbia, az Oszmán birodalom és Olaszország között, amely területen még a török időkben is 3 vilajet osztozott, és ami a XX. század végéig csak két törökök ellen beszopott csatáról volt ismeretes. Koszovó egy több évszázados szerb-albán pelenkaháború és oda-vissza kibaszósdi színtere volt, fontosságát a nagyhatalmak szemében az is mutatja, hogy Hitler a rettegett olasz hadseregre bízta a megszállását, a taljánok pedig kvázi megvalósították a mai fejlett világ egyik rémálmát, Nagy-Albániát. A titoi Jugoszláviában, illetve korábban a török időkben aki tehette és volt valami kis esze, az tiplizett innen, az albánok – bocsánat, koszovárok meg követték a 5-8 gyerekes családmodellt, és a ’80-as évek végére 90 %-os többségbe kerültek.

 

Pristina Andrássy útja, amely Koszovó Árpádjának, Bill Clintonnak nevét viseli.

 

A koszovóiak messze földön híres székesfővárosa valóságos kis ékszerdobozként csillog a kecskebogyós kaptatók között. Ez a csodálatos város majdnem olyan gyönyörű, mint Ózd 1980-ban, viszont semmiféle ipari tevékenység nem folyik benne. Itt található a nevezetes Köszönet-fal, amin a hálás koszovói nép bölcsődei naiv festészet formájában fejezi ki érzéseit az őt megálmodó nemzetek, valamint Ausztria, Svájc és Belgium iránt. Belegondolhatunk mekkora szarban lehetnek a szerbek és hová csúszhatott le az önértékelésük, ha ezért a hegyilegelő- és drogültetvény-komplexumért sír a szájuk. (Viszonyításul egy adat: a szocialista Jugoszlávia legfejlettebb tagköztársaságában, Szlovéniában a GDP majd’ tízszerese volt a koszovóinak.) A jugoszláv polgárháborúba és az azt követő blokádokba belerokkant Szerbia ugyanis a körmeszakadtáig ragaszkodik ehhez a területhez, egyrészt mert Koszovóban van Pec/Ipek, a „szerb Esztergom”, másrészt a koszovói függetlenség 2008-as egyoldalú kikiáltása végleg kiverte a biztosítékot a Montenegró kiválását épp csak emésztgető Belgrádnál, lett is gyűlölködés, önsajnálat, meg frusztráció a köbön. A koszovárok pedig a nem túl bíztató „Legyünk függetlenek mindenáron, aztán majd lesz valahogy” stratégiát követték. Hát lett valahogy, nem is akárhogy!

Elindult a hét szabad albán művészet, a kocsikastázás (I need a Mercedes Benz like all of my friends…), a rodáztatás (kurvafuttatás), a drogbiznisz, a pénzmosás (autómosásban is profik), az embercsempészet, a szervkereskedelem és a szerbszopatás. Létrejött egy olyan állam, ahol 60%-os a munkanélküliség, ahol az emberek javarészt bűnözésből élnek, ezt pedig zárt struktúrájú klánok irányítják, ahová a titkosrendőrök sem tudnak beépülni. Ráadásul olyan nyelvet beszélnek itt is, amit a kutya sem ért, és nagyon nehéz megtanulni: „….beszéljen az istenadta még egy nyelvet, mert kivel érteti meg magát albánul ezen a világon!” – foglalja össze az albán oktatás prioritását Rexhep Qosja, a magyar könyvpiac leendő állócsillaga. A Transparecy International minden évben kibocsátott korrupcióészlelési index (CPI) listáján Koszovó először 2010-ben szerepelt, és a nem éppen előkelő 110. helyet sikerült megszereznie.

 

Hashim Thaci, a világ legsokoldalúbb miniszerelnöke. Egy modern, körözött, européer, nacionalista, marxista, demokrata, rendőrgyilkos, terrorista, maffiózó államalapító.

 

Ez azt jelenti, hogy a korrupció az országban hasonló mértékű, mint például Bolíviában vagy Etiópiában. Mivel Koszovó fehérgazdasági potenciálja néhány bánya, ahol színesfémet, meg a hadászatban használatos ritkafémeket bányásznak (talán ezért is kellett a NATO-nak), meg egy-két vízerőmű, mindez mégsem annyira meglepő. A legkomolyabb az egészben az, hogy ez a nagyon gáz műsor a nemzetközi szervezetek hallgatólagos egyetértésével, sőt támogatásával megy végbe. Koszovó azért lehetett független, mert a nagyhatalmak létre akartak hozni egy zárványt, ahová a fent említett tevékenységeket korlátozzák és ott majd „ellenőrzik”, vagy inkább lesápolják. Ez olyan jól sikerült, hogy mára már például a Magyarországon fogyasztott és eladott drogok több mint a fele Koszovóból érkezik, Ausztria, Svájc és Nyugat-Magyarország tele van koszovár pénzmosodákkal. Mindezért pedig olyan hálásak a nyugati politikusoknak, hogy róluk nevezik el a gyerekeiket. Na nem úgy, ahogy Rákosi után a lányok is a Mátyás nevet kapták, hanem még egy kicsit durvábban. Gyanítjuk, hogy a szerbgyilkolás lehetőségének kinyitásáért hálás albán családokban sorra születtek annak idején a Benitomussolini Mishaxi vagy a Galeazzociano Zhuzhumi nevű lurkók.

Az alvilágban hatalmi átrendeződés történt, az albánok a törökök csicskásaiból és heroinos kifutófiújaiból Európa top gengsztereivé nőtték ki magukat. Koszovó persze emiatt a kiáltó ellentétek országa lett, üvegpalotákkal, Mercedesekkel az egyik és putrikkal, szemétdombokkal a másik oldalon. Ami ebben az országban egyáltalán figyelemre méltó kulturális teljesítmény, az a szerbek nevéhez köthető, a dardán-illír király palotája sajnos nem maradt fenn, így jobb híján Szkander bég szobrok vannak mindenütt. A koszovár önkifejezés kimerül abban, hogy szerbeket és görögöket anyázó, magukat fényező videókat nyomnak fel a youtube-ra, és nap mint nap sóváran nézik, hogy hány új balfasz nézte meg azokat. Ezek után agyonparfümözik magukat, és digósan lenyalt hajjal elmennek korzózni lazacszínű ingben meg fehér vászongatyában. A koszovóiaknál, albánoknál a kevés pozitívum egyike azon kívül, hogy szeretik a magyarokat a kaja.

A gasztronómiai kínálat nagy részét már ismerheti az, aki nyaralt a Balkánon, és ezek mellett két különleges nemzeti étekre hívnánk fel a figyelmet, az egyik a kokorecsi, avagy sült birkabél, ami undorítóan hangzik, de állítólag nagyon finom, a másik pedig a báránypofa. Húsos és pizzás burekért és finom édességekért meg nem kell annyit utazni, elég betérni a Nagykörút, a Nagy Lajos király útja, a Kárász utca, vagy a Várkerület egyik nemrég nyílt pékségébe, az eredmény garantált. Az albán-koszovói nők szerintünk egész szépnek mondhatók, legalábbis 35 éves korukig, bár legmutatósabb és bevállalósabb példányaikat már az olasz, osztrák, svájci és francia külvárosi sztrádák és kamionparkolók környékén találjuk.

 

Képzeljétek el, hogy ennyire
szeretnetek kellene Amerikát!

 

A koszovói sport dicső pillanatai rovat, már ha van ilyen egyáltalán, elég karcsúra sikeredne. Az ország Montenegrót követő függetlenné válása csak a vízilabda világába hozott némi zavarodottságot, így beérjük azzal az apró megfigyelésünkkel, hogy a német vagy a svájci válogatott egy-két furcsa nevű játékosánál, mint Kedira felmerül az albánság vagy koszovárság gyanúja. Koszovó óriási pechje az, hogy olyan tradicionális albán sportok, mint a szamaragolás, templomrombolás meg hegymászás egyelőre nem szerepelnek az olimpia programjában. A derék koszovárok is tudják, hogy ez így elég cink, nagyon rossz hírük van Európa-szerte, így aztán úgy propagálják magukat, hogy ők a jövő országa, Európa ifjúsága, tehát ők igazi européerek.

A Magyar Ember ilyenkor nem tudja, hogy hányjon-e ettől a képmutatástól, vagy kínjában röhögjön-e, amikor egy olyan ország külügyminisztere mondja ezt, amelyet mindenki az UCK-ról ismer, ahol a gyerekek nagy része bűnöző szeretne lenni, ha nagy lesz. Igazi európai ország ez, ahol a választásokat elcsalják és késelésekkel tarkítják, amelynek egyik legismertebb embere végtelenül korrupt miniszterelnöke, Hashim Thaci, aki amellett, hogy terrorista, szervkereskedelemben is utazik, így visszavezet minket a kiveséz szavunk jelentéstörténeti útvesztőiben. Kedvező nemzetközi helyzet és nagyhatalmi támogatás esetén valószínűnek látszik a Corleone Köztársaság kikiáltása és nemzetközi elismertetése is. Ezek után csak az a kérdés, hogy mikor ismerjük meg az albán Dr. Mengelét, mikor valósul meg az albán Anschluss, és Nagy-Albánia, vagy Nagy-Koszovó lesz-e ennek a végeredménye? A nemzetközi helyzet közben egyre enyhül, nő eme becses ország elismertsége, hiszen pár hete már Omán is felvette vele a diplomáciai kapcsolatokat…

Címkék: pina maffia nyugat emberrablás kecske pénzmosás frusztráció albán bűnöző muzulmán szervkereskedelem drogkereskedelem önigazolás illír koszovár dardán sosemvoltország

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr852694782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.03.01. 10:18:46

remek :)
a lakótelepi fényűzést ábrázoló kép... az mindent bemutat :D

nem is tudtam, hogy az albánok szeretnek minket. nagyon helyes! minket csak csodálni lehet, rajta vannak a jó úton.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.03.01. 10:48:12

Ezek is szexelnek a kecskéikkel, mint a románok?

gabesz7004 2011.03.01. 11:17:38

@immortalis: Tőlünk délre és keletre mindenki!

gabesz7004 2011.03.01. 11:18:12

Korrekt poszt! Allah hozott Hasszán!

SzJ1982 2011.03.01. 11:18:38

@immortalis: Sőt mi több, családot alapítanak a kecskéikkel...
Atomot nekik!

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.03.01. 12:17:50

@immortalis:
Reggel felkel az albán pásztor, kilép a kunyhója ajtaján és jólesően belenyújtózik a felkelő napba. Majd ránéz a közelben legelésző kecskéjére és megszólal:
- Ha még főzni is tudnál...!

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.03.01. 13:48:41

Az EU delegációjának spanyol vezetője és a koszovói bizottság tolmácsa megbeszélést tart a koszovói-szerb határon: www.youtube.com/watch?v=Dp0Bt2cbcc8

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.01. 15:08:27

Menjetek a francba, az a kedvenc Merdzsó-szériám!

De segítsetek! Ha most egyszer Kosovoba kellene mennem, akkor mit vigyek valutának: kecskenyájat lábon vagy ép belsőséggel rendelkező embereket... hát azokat is lábon, mert odafelé még csóró leszek. Szóval?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.01. 15:10:02

@neccharisnyás útonálló:
lehetőleg ne menj
amúgy bármit elfogadnak, vese, máj, szaruhártya ilyesmik

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.01. 15:15:39

@Kurtz ezredes:
Ó, akkor lehet, hogy elég lesz 4 ember is? Megúszom alapanyag áron. Remek! :D

@Atlétás Bandi: Sírva nevetek. Én a hapsi helyében nagy hanggal állítanám, hogy erősen be voltam nyomva, mikor a video készült. Férfiember hogy hagyhatja, hogy így bánjon vele egy karámba szorult, négylábú, háztáji baromfi.

isssti 2011.03.01. 15:41:38

Mért érzem kicsit egyoldalúnak ezt a posztot?
..biztos bennem van a hiba!

krj 2011.03.01. 15:55:24

tavaly voltam négy napot. tényleg retek hely, de jó a kaja, ez tény...

csoko20 2011.03.01. 15:56:57

@gabesz7004: Azért az alpesi beltenyészet sem gyenge, és északon a tótok!!!!

Magyar ember ezért nem eszik sem milka csokit, sem paranyicát.....

vajdasagi 2011.03.01. 16:02:18

@isssti: Egyoldalú, amennyiben másokat nem bánt, csak a koszovói albánokat, meg akikkel megvonja a hasonlóságot.
De két dolgot azért leszögeznék:

1. Minden állítása védhető, sőt még az apró sejtetések is.
Pl. engem is zavar, hogy ezek soha semmit nem alkottak,
csak sok-sok gyereket, és most államot kapnak, mi meg
Vajdaságban azért hagytunk ezt-azt, és mégis...
Igaz, nem csináltunk az évszázadok során elég gyereket...

2. Nagyon szórakoztató volt a stílusa. Interneten elfér az ilyen.

Gratulálok.

MTi 2011.03.01. 16:54:58

Mélységesen tudom sajnálni azokat az országokat, amelyek számára Koszovó nyugatnak számít.
Tulajdonképpen nem is ország, hiszen két nagyhatalom, Szlovákia és Románia, valamint Spanyolország sem ismerte el.

eHOG 2011.03.01. 16:59:27

És még nem volt szó a másik híres ottani népcsoportról, a Goranikról: Az egy speciális fajta, muzulmán és szerb.

eHOG 2011.03.01. 17:03:12

Ha meg valaki meg akarja tapasztalni a koszovói hangulatot, anélkül, hogy belépne az országba, ajánlom figyelmébe a Preševo (Preshevë) völgyet, akik rendszeresen mennek autóval Görögországba, jól ismerik....

walter77 2011.03.01. 17:08:36

@vajdasagi:

Egyetértek! Egyfelől tényleg gázos ez a koszovó dolog, pláne ha hozzáadjuk mennyi ideig adóztunk otthon külön adókkal koszovó kiépítésére. Grrr.

Másfelől tényleg jó kis írás!

Grat. Hasszán

Karaj87 2011.03.01. 21:30:11

Nekem is elnyerte a tetszésemet a poszt. Vicces, szemléletes, és gondolom sok benne a valóság :(

Sosem felejtem el, 2008-ban amikor Svájcban laktam az EB alatt nem egy ilyen autót láttam, ahol mindenféle balkáni putri zászlajait tűzték ki a bevándorlók a svájci zászló mellé. Arról nem is beszélve, hogy 1-1 bevándorlónegyed társasházain a svájcitól a portugálon át a török zászlóig mindenféle megtalálható volt az emeleti zászlótartókban.

Ott voltam amikor kikiáltották ennek a förmedvénynek a függetlenségét, az albánok és az attól a perctől "hivatalosan létező" koszovárok lógatták is ki az albán zászlókat, és rakigőzös mámorban dudálva óbégattak a főúton hajtva...akkor hirtelen Jugoszláviában éreztem magam.

Jakováli Hasszán 2011.03.01. 22:21:03

@isssti: Az egyoldalúság, amit érzel, az az oldal egyik sajátossága, itt torz tükröt tartunk az országok elé meg turkálunk a nemzeti szennyesben, de minden nép megkapja a magáét, nézd meg a szerbeket például. Amúgy meg ha hiszed, ha nem a bolgárok mellett az albánokat komázom a Balkánon, és nehéz volt őket így lesavazni, de a tények makacs dolgok. Ezért nem írtam Rugováról, mert őt tisztelem

Jakováli Hasszán 2011.03.01. 22:23:43

@eHOG: Köszi a magjegyzést. Róluk is lesz szó Montenegró és a Novi Bazari szandzsák kapcsán

Noked-Lee 2011.03.01. 23:57:37

hehe, nálam már a koszovói zászlóért megkapjátok az 5öst :)
de most komolyan: tud még ez a balkáni csürhe tovább korcsulni? mi jön még? román nyelven beszélő muszlimok, akik cirill betűkkel írnak? blöe

gabesz7004 2011.03.02. 09:12:18

@csoko20: Jogos! Félve írom le hogy a Milkát szeretem! Valószínüleg a bennem csordogáló német vér miatt!

isssti 2011.03.02. 09:37:53

@Jakováli Hasszán: Also, szóval ez egy ilyen fricskázós oldal - igy érthetőbb.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.03.02. 11:17:06

Amellett, hogy a cikk ismét nem lett rossz, egyetlen név a teljes tárgyilagosság kedvéért:
Teréz anya

Jakováli Hasszán 2011.03.02. 13:12:33

@HZ: Jogos amit mondasz, de nem akarom ismételni a korábbi posztokban leírtakat, Teréz anyáról meg volt szó az albán szösszenetben. Egyébként ha szigorú akarnék lenni, akkor Teréz anya a macedón posztban kéne hogy szerepeljen, mert Skopjéban született.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.03.02. 13:25:20

@Jakováli Hasszán: Valóban szó volt Teréz anyáról, de abban ugye egyetértünk, hogy ez a Szkopjéban született, tehát macedón annak ellenére, hogy koszovói szülei vannak, az ugyanaz az analógia, hogy minden csíkszeredai román, minden dunaszerdahelyi szlovák stb., azaz nem helyes?

Noked-Lee 2011.03.02. 16:05:50

@HZ: humoros kötelességemnek tartom megjegyezni, hogy teréz anya származását tekintve... (leírni is nehéz röhögés nélkül)
hehe....
...AROMÁN!!!!

Jakováli Hasszán 2011.03.02. 17:39:08

@Noked-Lee: Igen, vagyis a másik gnóm nevén nevezve ezt a hordát: cincár

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.03.03. 10:29:50

@Jakováli Hasszán:
Nem hinném, hogy torz az a tükör, inkább csak kíméletlenül tiszta és éles képet mutat. A többi stimmel. :)

@Noked-Lee:
Jó, hát ezt így előadva én se bírtam ki röhögés nélkül. Rettentő mókásak ezek az import nemzeti celebek. A korzikai francia cszászár, az albán egyiptomi szultán, a grúz orosz főtitkár, az osztrák német kancellár, a szlovák-morva csehszlovák államalapító, a német angol uralkodóház.... Hinnye, de sokan vannak!

supernowa 2011.03.03. 12:43:52

Nagyon jó,és örvendetes hogy újra beindult a gyűlölködő gépezet!
Csak egy apró észrevételem volna (lehet csak túlságosan élesszemű vagyok s csak képzelődöm, mint Kassai Viktor a 16-oson belüli eseményeknél bajnokikon), hogy a poszt helyenként azt sugallja, hogy "szegény szerbek, mindenki ellenük van, stb.", pedig, bár ez valóban így van, de ne feledjük legnagyobb részt maguknak ill. messzemenően békés, más kultúrákat elfogadó természetüknek köszönhették/köszönhetik mindezt..

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.03.04. 00:44:22

vastagbor.blog.hu/2011/03/03/a_kreativ_lopas_uj_bajnoka?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

ezekről ennyit. Még a fürdőszoba nemes vívmányát is nekünk kellett elvinni közéjük, azt is hadsereggel, különben nem érdekelte volna őket. Így sem vált be. Hiába, nem lehet mindenki kultúrnép.

Jakováli Hasszán 2011.03.06. 18:37:15

@supernowa: Köszi az észrevételt, de nem így gondolom. Szerbia magának köszönheti mindezt, az önsajnáltatása siralmas. Nemsokára lesz Bosznia-poszt is, ott majd leírom a véleményem róluk

Hintz ezredes 2011.03.07. 00:28:50

@gabesz7004: Így van, de a tótok és a walesiek is kedvelik a szexnek ezt a formáját.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.03.07. 10:58:17

@Jakováli Hasszán: remek, hogy lesz Bosznia is, örülök, hogy új és termékeny szerzővel bővült gyűlölőkörünk. Ez a Balkán amúgy is egy fekete lyuk, sajnos csak képletesen.
Itt az ideje, hogy többet megtudjunk róluk.

R9naldo 2011.03.07. 12:03:29

Zseniális! :)))

És akkor egy kis pontosítós-nácitrollkodás: Kedira igazából Khedira...

gabesz7004 2011.03.13. 16:41:34

Úgy tűnik Gazdag István is koszovói vonalon mozog! Tanúlságos!
antidogma.hu/node/2754

Jakováli Hasszán 2011.03.15. 20:30:11

@gabesz7004: Nagyon köszönöm uram ezt a hátborzongatóan tanulságos linket. Egy hozzáértő olvasónk, aki továbbgondolja az általunk feltárt ocsmányságokat. Faleminderit!

gabesz7004 2011.03.16. 22:09:02

@Jakováli Hasszán: Mondhatnám hogy szivesen, de természetesen az ember nem oszt meg szivesen ilyet! Max a tanulság miatt!

Jakováli Hasszán 2011.03.20. 23:42:29

Veszélyes modellek vannak terjedőben az új európai kisállamokban. Montenegró a monacoi, míg úgy látszik Koszovó a thaiföldi modellt is követi.
www.youtube.com/watch?v=4VSkrsm06cM

Kurt S. Earp 2011.03.21. 09:06:08

@gabesz7004: Azt hiszem nincs olyan becsmérlő jelző, amit a szörnybalkánról ne mondtam volna már el, de most mégis hozzá kell tegyem: húúúú, basssszd meg, ez olyan bestiálisan durva, hogy egészen kiakasztott.

Jakováli Hasszán 2011.03.27. 12:20:33

@Kurt S. Earp: Hát sajnos mindig van lejjebb, mert a Balkán félsziget rejtett zugaiban hátborzongató dolgok történnek. Boszniában és Koszovóban sikerült a NATO-nak összeütnie Afganisztán, Mexikó és Thaiföld keverékét. Ezekhez képest a bolgárok kedves, békés, megbízható emberek.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.08. 22:40:53

Megkérjük a kedves jelenlévőket, hogy a blog egyébként rendkívül széles skálán mozgó témájához szóljanak hozzá, vagy legalábbis minimum trollkodjanak, de ez alá ne vigyék a kommentek színvonalát.
A Modorosblog kommentáradatának fájdalmas minőségromlásából tanulva úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk tétlenül szemlélni a Gyűlölt Ellenségeink elfrengisedését. Ezen a blogon a hozzászólások között is értékes kultúrkincsek lapulnak, ezeket nem alázhatjuk meg a teljes érdektelenségbe fulladással.

danesdzsu2 2011.05.06. 09:41:43

Khedira csak szeretne koszovár lenni, de valójában élig tunéziai, félig árja.

DanielVonPalota 2011.07.06. 18:55:55

Mondasz valamit, de én még mindig azt mondom, hogy ami rossz a szerbeknek, románoknak, szlovákoknak az nekünk jó. Én nem hasonlítanám össze Koszovót, például Romániával, hiszen anno Szerbia déli részén élő albánok mindig is el akartak szakadni a szerbektől, vagy külön államot alapítva ( Koszovó ), vagy pediglen Albániához csatlakozva. Míg a román dajkamesék, a dák és a római ősökről csak egy rakás baromság, ( hiszen mindenki tudja, hogy a mai románok ősei a mai Albánia keleti és Macedónia nyugati részén pihengettek és az oszmánok idején menekültek északra ), a koszovói "mese" nagyjából igaz, hiszen tudjuk hogy Illíria egy volt létező államalakulat határokkal kipingálva, nem úgy mint a " Dák Birodalom" amelynek a vezetői sámánok voltak és még pattintott kőszerszámokkal baszogatták a rómaiakat.
Még annyit hozzáfűznék, hogy a románok beszivárogtak a középkori Magyarország, erdélyi részébe, míg a koszovárok/koszovóiak/észak-albánok pedig ott éltek a rómaiak idején is azzal a tudattal hogy ők egy népcsoport...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.08.31. 14:10:00

@peetmaster:
Ismerjétek el, hogy kibaszott zsenik vagyunk, kurvára nem tudunk tévedni, egyetlen sorunkkal sem.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2011.09.01. 12:52:21

@Kurtz ezredes: ez eddig sem volt kétséges, mindössze a portugál-olasz-cigány háromszögben mozgó posztolási szorgalmatokkal van probléma. Pedig múltkor levezettem, hogy ezermilliárdszám léteznek csoportok, amiket gyűlölni lehet.

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2011.11.04. 12:34:30

Én azt mondom, hogy azokkal a helyekkel nagyon kell ám vigyázni, ahol szeretik a magyarokat! Ott valami félresiklott, de legalább is nincs rendben. :(

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2011.11.06. 08:39:21

@Aphelion: Hát a mellékelt ábra is mutatja, hogy nem valami frankó helyek ;-)

Αphelion 2011.11.06. 08:52:22

@Zig Zag: De ez véletlen egybeesés. Az tény, hogy ezeken a helyeken valami nagyon félresiklott, de nem látom hogy ez hogy függ össze a magyarszeretettel.