Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok

Rendkívüli hírek! - Kitört a görög örökösödési háború!

2011.04.09. 07:00 - Gudea enszi

Feltalálták a szürrealizmust a hír műfajában! Diogenész igazi utódai előbújtak és kimásztak a hordóból, majd kiborították a szemetet belőle. Vizuális alkatú olvasók előnyben!

 
 

 

 

 

 

„Két férfit lelőttek, három megsebesült egy athéni szeméttelepnél pénteken kitört lövöldözésben - közölte a görög rendőrség. Az áldozatok valószínűleg ázsiai bevándorlók, akik albániai romákkal tűztek össze, a szeméttelepen kimentett hulladék birtoklásán. Egy rendőrségi közlemény szerint a köztisztasági munkások alkalmi táborában tört ki a lövöldözés, a görög főváros fő szeméttelepén. Őrizetbe vételről nem adtak hírt, de rendőröket vezényeltek a helyszínre, hogy megelőzzék a további erőszakot.”

Athén. Szeméttelep. Albán cigányok. Ázsiaiak (vietnámiak?). Köztisztasági munkások.  Megnéztük, nem április 1-je van. Nem, nem is mi találtuk ki, azt viszont nem zárjuk ki, hogy Uj Péterék nagyon bekúrtak a szerkesztőségben este, és ilyenekkel szórakoztak. További eshetőség, hogy az egészet csak a görög országimázsközpont találta ki, hogy ne mindig csak az államcsőddel kerüljenek fel a gyülifalra.

Athén ugye már önmagában is szeméttelep, így az athéni szeméttelep kifejezés még a szlovák történésznél is sokkal viccesebb. Az albán cigányt talán magyarázni sem kell, hogy miért hihetetlenül vicces. Ha ilyen albán cigányok a Rákóczi úton lőnének agyon néhány sárgát, már azon is hülyére röhögnénk magunkat. Na, de a görög szemétdombon… (most kivételesen nem az egész országra értjük). Nem a svéden, nem a francián, nem az olaszon. A görögön. Képzeljétek el, ahogy egy csapat szervkereskedő kiönti a szemétkupacok közé vájt járatokból a sok sárgát!

Görögország igazán büszkén rátart, hogy homogén nemzetállam – ez már a hírből is egyértelműen látszik. Emellett természetesen következetesen tagadják, hogy ők balkániak lennének. Ebben a hírt látván igazat kell nekik adnunk, hiszen ez már bőven Afrika, habár nehéz ezt a dolgot földrészileg besorolni. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a Fehér Emberhez semmi köze. Azt a képet viszont nem tudjuk kiverni a fejünkből, ahogy az albán cigány örömteli arccal emeli ki a szemétkupacból az ütött-kopott Elin fritőzt, és akkor megpillantja a szomszéd halomnál szorgoskodó vieteket. Öröme egyből elillan, éktelen haragra gyúl, és kabátbelsőjébe nyúl, hogy egyszer s mindenkorra lerendezze a görögök (a görögök!!!) szemetének birtoklása feletti kétségeket. Ez a Balkán… a legnagyobb szeméthalmon albán cigányok hadakoznak vietkongokkal. Ha a Twin Peaks volt szürreális, akkor ez mi?! Még a cigány sem reguláris, hanem upgrade albán változat. Nem lehet fokozni. Talán ha a közelben járó cseh turista meghallaná pár száz méterről a lövéseket, és felszólítás nélkül, azonnal megadná magát az albgányoknak. Vagy ha joviális osztrák apuka kefélné a kislányát a vietek által enyhén szétfürelt szemétkupac alá vájt pincében. Ez a történet azonban már ezek nélkül is olyan, amihez képest James Joyce Ulysses-e Mikola István nyilatkozat.

A hír szerint a görög rendőrség további erőket vezényelt a helyszínre, hogy megelőzzék az újabb erőszaktételt. A vége szerintünk az lesz, hogy a görögök kétségbeesetten fogják szemlélni, ahogy a szeméthalmokon megjelennek a kis félgömb betonbunkerek, amiket vietkongok próbálnak majd szuronyrohammal elsöpörni az útból. Ha nem sikerül megfékezni a vérontást, vajon milyen szöveggel védekezik majd a hellén yard? „Nem állíthatunk minden szemétdomb mellé rendőrt.”? Ragoznánk még, de felesleges. Bármit írunk, nem lesz olyan vicces, mint maga a nyers történet. Egy ismert párbeszéddel szeretnénk megvillantani, hogy is történhetett mindez.

Tarantino kiváló rendező, de ilyet próbáljon összehozni!
- Visszamegyünk dolgozni?
- Naa, azt azért nem. Rablás. Ezt itt.
- Ezt itt?! Ezt a szeméttelepet?
- Mi a baj vele? Szeméttelepeket sosem szoktak kirabolni. Egy bár, italbolt, benzinkút, egyforma az esély, hogy lelőnek. A szeméttelep viszont más. Ott nem számítanak rablásra, legalábbis nem annyira.
- Bármibe lefogadom, hogy itt senki sem fog hősködni.
- Nem hát. A szeméttelepvezető? Baszik rá. Csak minél hamarabb kint legyél, mielőtt széthordasz minden redvát. A kukások? Basznak rá azok is, nem fogják lelövetni magukat néhány rossz hűtőért. A csövesek, a csavargók néhány filléres órabérért? Pláne basznak rá, ha kirabolod a tulajt. A patkányok meg csak ülnek teli pofával, azt se tudják hány óra. Bejöttek, kajálnak gyanútlanul, egyszer csak egy csapat albán cigány a képükben.


- Kifelé a szemétből büdös vietnámiak!!!

Címkék: pina vita cigány görög albán lövöldözés szeméttelep vietkong

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr152811103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.09. 10:37:24

Meg kell nézni, hogy itthon mi van lomtalanításnál. Őrködik a cigánygárda.

csoko20 2011.04.09. 11:10:37

@imperial: Ez az ! Kicsit másabb ha egy szeméttelepen megy a harc, vagy a civilek ablakai alatt!

Karnamantra 2011.04.09. 11:37:23

@imperial: Már nem, törvény született rá...

Murderface 2011.04.09. 11:57:38

@Karnamantra: De igen :) Ugyanúgy "dolgoznak" azóta is, mintha mi se történt volna :P
Gyilkosság ellen is született törvény, mégis gyilkolnak :P

fedkvas 2011.04.09. 14:42:17

@Murderface: de azért lomtalanításkor látszik, hogy a legkiválóbb szállítójármű, mely a földtekén valaha létrejött, az az ezeröcsi névre hallgató, togliatti remekmű.
mindössze egy zsigában (zsigán, zsigához kötve) 7-8 cigány, 4-5 hűtőszekrény, 8-10 sima szekrény, halmokban vegyes szemét, fémhulladék, tegnapról maradt lopott fa, kartondobozok, fémcsövek, asztalok, székek, konyhaszekrények, toi-toi vécék, csodálatos.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.09. 15:41:19

Emberek, nehogy már ennyire leragadjatok a saját kis provinciális cigánygondjaitoknál!
Egy görög szeméttelepen albán cigányok ázsiaiakat lőttek le a szemétért. Tényleg nem érzitek, ahogy ennek a mondatnak minden egyes szava elemi erővel hasít?!

Letifer 2011.04.09. 16:00:58

Nem találok szavakat....

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.04.09. 16:05:54

Ez egyszerűen óriási lett megint. Persze ezt most az élet írta, de remekül adtátok vissza!

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.04.09. 16:36:48

Ez nagyon kemény :D
Itt van az a pont szerintem, amikor az egész világot meg kellene állítani, resetelni, és valami másik irányban újrakezdeni...

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.04.09. 16:39:03

@Gudea enszi: De érezni... de erre már semmilyen értelmes reakció nem létezik. Szemétért. Társadalom, civilizáció csődje.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.09. 17:10:13

Képzeljük el az újgörög mondát, amelyben Párisz elrabolja Menelaosz kukáját.
Menelaosz pedig hatalmas sereget gyűjt a kuka tartalmának visszaszerzésére...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.09. 19:34:17

@Kurtz ezredes:
Menelaosz illír zsoldosokat fogad fel, Párisz pedig keleti zsoldosokkal erősíti meg a seregét. Az illírek agyonnyilaznak két keleti katonát, és többet megsebesítenek. Végül megérkeznek a hellén királyi hadsereg katonái, akik egymás közt azon zúgolódnak, hogy nem állíthatnak minden szemét mellé őrséget, ráadásul azon is aggódnak, hogy meg fog szűnni a királyság, mert üres a kincstár.

Hintz ezredes 2011.04.10. 04:24:43

Szerintem a vietnamiak nem is a szemétért, hanem méretes, kövér patkányokért mentek a szeméttelepre, amiből az édes-savanyú takonylevest főzik, csak ezt az albán cigányok félreértették, és tüzet nyitottak. Azt hitték, másnak is kell az a sok szar, amit már a görögök is kidobtak. Mindenesetre mókás sztori.

gabesz7004 2011.04.10. 13:26:03

Ez annyira korrekt poszt, hogy tényleg nehéz hozzászólni! Két szó kívánkozik csak ki belőlem. Megérdemlik egymást!

fedkvas 2011.04.11. 20:58:55

@Hintz ezredes: ezzel az a baj, hogy szamárkóróból, fügecsutkából meg kecskecsontból nem lesz kövér patkány.

az én elméletem szerint, a csalafinta albán cigányok titokban zseléfőző üzemet tartottak fenn a szeméttelepen, melyet kecskecsontból állítottak elő, míg a vietkongok a rühes, nyeszlett patkányok bőréből dzsekit varrtak csonttűvel, saját ritkás szőrzetükből fonva cérnát.

a háború, mely kitört, gazdasági dominanciaharc volt, a dolgos "görögök" két elemi szükséglete fölötti hatalomgyakorlásból kifolyólag, mely hatalomharc célja az athéni magaskultúra fölötti mindenható irányítás megszerzése.

hiszen tudvalevő, hogy a zselétől deprivált görög egy kenetért még akár olyan dolgokra is vetemedne - persze csak gondolatkísérlet formájában - mint a munka.

Noked-Lee 2011.04.11. 21:15:12

basszus, ilyen a mesében nincs.
még néhány kecskebaszó oláh hiányzik a történetből, de ezt leszámítva tökéletes.

Droid 2011.04.11. 21:50:26

www.grreporter.info/en/roma_shot_two_pakistanis_scrap_dump/4358

Sokszor szörnyülködök, hogy mi megy itt Magyarországon, de ezek a hírek mindig megnyugtatnak, hogy még messze-messze trágyább a Balkán...

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.04.12. 11:50:54

Jól elvannak magukban, tiszta családi kör :D

Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az olajfa lombja,
Zúg a skuló, nekimegy az albánnak,
Aki Nagyot koppan, azután elhallgat.
Mintha lába kelne valamennyi görögnek,
Lomha földi békaként szanaszét görögnek,
Csapong a sárga a cigit sodorván,
Rikoltoz a bagoly csonka, kicsi faszán.

A telepen fehérlik szőre egy patkánynak:
Az albán cigány épen az imént illeszti faszának;
Az csendesen kérődzik, igen jámbor fajta,
Pedig éhes roma nagyokat döf rajta.
Ballag egy sárga is - bogarászni restel -
Óvakodva lépked a felhúzot fegyverrel,
Meg-megáll, körűlnéz: most kapja, hirtelen
Egy iramodással a a szeméthegyen terem.

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2011.04.13. 17:46:17

Oan rosszándékuak vagytok. Én ismertem egy naon kedves albán-cgány vietkong házaspárt és naon rendesek voltak. Minden hétvégén meghivtak a partyjaikba meg haza is furikázott a pasheee a sötétitet ablakos fekete mercijében. Biztos csak irigyek vagytok mert nektek nem futja ien luxusautora...

Hintz ezredes 2011.04.23. 01:41:44

@Noked-Lee: Kecskebaszónak ott volt egy rakat albán cigány meg görög rendőr...

eHOG 2011.09.22. 18:39:59

Van ennél rosszabb: Amikor a transznisztriai menekültek csapnak össze a dobrudzsai lipovánokkal a bukaresti szeméttelepen....

traktakoma 2011.09.28. 11:21:36

A bolgárokat nem is gyűlöljük?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.09.28. 23:04:06

@traktakoma:
Hát ezért a nagyon szívmelengető hírért aligha :)

traktakoma 2011.10.18. 09:15:49

@Kurtz ezredes: Olvasom a Farkasházy/Trunkó gyűlölést. Nem értek veletek egyet: a Farkasházy teljesen reménytelenné vált, a Trunkó mindig is az volt. A posztnak lenne helye a gyűlöltellenségeinken is, ha már újat nem tudtok kipréselni magatokból!
Kormánypárti humor tényleg nem létezik, de humortalan kormány igen!

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.03.25. 02:28:45

@Gudea enszi: rejtoi magassagokba szarnyal az elet eme hirrel. Ehhez a hirhez tenyleg kommenter sem kellett volna, magat adja :)

azert ezer koszonet erte, tovabbra is varjuk az uj bejegyzeseket :)

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.06.13. 05:06:01

kethavonta atolvasom, fenomenalis! ;D;D;D

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.06.13. 17:01:31

@Kurtz ezredes: a legjobb mikor a szakacsnak is izlik amit fozott nemcsak a vendegeknek ! :)