Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Pozsony, a szlovák lélek tükre - A túl ismerős város

2012.03.19. 13:30 - Kurtz ezredes

Miután megismerhettétek az egyik legősibb civilizáció igazi bölcsőjét, és kimerítő sétát tettetek lenyűgöző, impozáns, négytornyos palotája körül, figyelmetekbe ajánljuk a vár alatt lüktető megalopolist is. Néhány toleráns honfitársunk Bratislava néven emlegeti, a többségi fasiszta magyarság Pozsony néven ismeri, pedig mindketten tévednek. Mai cikkünk ugyanis bepillantást enged egy döbbenetes ténybe, amit eddig homály fedett: Budapest nincs egyedül, létezik belőle egy kicsit sárgább, kicsit savanyúbb változat. Nem Kínában, nem Amerikában, hanem alig néhány órányira az eredetitől.

Persze nem kell megijedni! Egyáltalán nincs szó arról, hogy a világ leggyönyörűbb városának első helyét bárki fenyegetné, hisz még az ezüst- és a bronzérmes is igen mély szakadékból bámul fel a fellegekben tanyázó Székesfővárosunkra. Mai dolgozatunk sokkal inkább arról a sokat emlegetett, de tételesen ritkán bemutatott tényről szól, mely szerint szlovák barátaink képtelenek az önálló létezésre, és még a seggtörlést is magyar kezek megfigyelésével képesek csak elsajátítani. Nyilvánvaló azonban, hogy Pozsonnyal kapcsolatban nem szabad kizárólag a szlovákokra haragudnunk, hiszen a város történetének 23. órájában, annak is az 58. percében kezdték el menedzselni imádott fővárosukat, úgy a 37. másodpercnél. Tulajdonképpen még ezt is igen erős túlzás állítani, hisz Pozsony modern építészetének majd minden megoldása rettentő ismerős lehet minden magyar számára, aki már legalább egyszer sétált néhány folyamkilométerrel lejjebb.

Ha valaki volt annyira naiv, és azt képzelte,
hogy a pozsonyi címer majd máshogy oldja meg, mint a szlovák...

 

...az most nyugodtan próbálja meg fellelni a két kép közti három különbséget.
A helyes megfejtők városnézést nyerhetnek a szlovák fővárosba!

 

Kezdjük viszont az ősi építményeknél! Legyen elsőként a legrégibb kőhíd, amely 1890-ben épült, így viszonylagos rondaságáért természetesen nem a szlovákok felelnek. A háború utáni ínséges időkben, Budapesten, bontási törmelékből és kiselejtezett kórházi ágyakból összekapart Kossuth hídhoz megszólalásig hasonló szerkezet a roppant kreatív „Öreg híd” elnevezésnek örvend, ami egyszersmind bepillantást enged a szlovák történelem megszámlálhatatlanul sok dicső hőse közé. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a jellegtelensége és igénytelensége miatt, 1960-ban elbontott ideiglenes Kossuth hídnál lényegesen jellegtelenebb és igénytelenebb hidat megpróbálták valahogy feldobni, így közvetlen szomszédságában építették fel az Északi összekötő tökéletes mását. Ez a húzás annyira tökéletesre sikeredett, hogy a vasúti forgalom megszűnése után is meghagyták, nyilván a városkép tökéletesítése végett. Az ikerhídon egészen a közelmúltig közúti forgalom is folyt, pár éve azonban elhatározták lebontását. A döntés fizikai véghezvitele viszont súlyos dilemmákat okozott a szlovákoknál, akik valószínűleg előbb értesülhettek a Kossuth híd lebontásáról, majd némi fáziskéséssel azt is megtudták, hogy a Lánchíd még mindig áll.

 

"Nem baj! Van másik!"
Vajon bohóctréfa?

 

A szlovák kreativitást és történelmi arcképcsarnokot dicséri, hogy az Öreg híd mellett, megdöbbenést keltve, az egyébként modernsége mellett is viszonylag előnyös külsejű Új híd áll, melynek tetején csodálhatjuk Pozsony jelképét, a legendás UFO-éttermet. Itt – a világon egyedülálló módon – úgy ehetünk meg egy finom burgonyaételt, hogy mindeközben két országot is láthatunk, noha állítólag egy harmadikban vagyunk. Impozáns és árulkodó a sorban következő Lafranconi híd is. Grazioso Enea Lanfranconi olasz mérnök volt, akit a 1870-ben invitáltak Pozsonyba, hogy Pozsony Clark Ádámjaként próbálja visszaadni a Pest-Budán több évtizeddel korábban tevékenykedő Clark Ádámot. Természetesen ez egyszer nem vádolhatjuk szolgai utánzással szlovák barátainkat, hiszen 1870-ben ők egyrészt néhány ezres létszámban léteztek, másrészt az ekkor számszerűleg jelentékenyebb ősalapjaik annyi szerepet játszottak a városban, hogy viszonylag szebb káposztáikat és burgonyáikat a piacára talicskázhatták (természetesen a rohadtabb és fagyottabb darabokat maguk próbálták elfogyasztani). Az Árpád hídról köztudott, hogy hosszas tervezgetés és történelmi viharverések után az 1950-es évek elején fejezték be, pont egykorú tehát a modern szlovák nemzettel. 2x1 sávos mérete indokolttá tette kiszélesítését, ami szlovák idő szerint i.e. 9-ben be is fejeződött. A Lafranconi híd pontosan az Árpád híd kiszélesítése utáni évben kezdett épülni, csaknem öt év múltán 2x1 sávon, míg 1992-től már kiszélesítve mutat jelentékeny hasonlóságot az Árpád híddal. Leszámítva azt az apróságot, hogy nem jár rajta villamos és olyan sok autó.

Vagy várostervezési koncepció?

 

Hidakról lévén szó, a gyanútlan Magyar Ember azt képzelné, hogy ezek összekötik Pozsony két oldalát. Nos az a helyzet, hogy Pozsonynak nincs még pesti oldala. Egészen pontosan a szlovákok már gőzerővel dolgoznak rajta, de egyelőre még csak a káposztásmegyeri lakótelepet sikerült felhúzniuk, ebbe viszont annyira belefeledkeztek, hogy rögtön kibővítették a rákospalotai és kőbányai lakótelepekkel is. Ez a lenyűgöző panelrengeteg néz farkasszemet az apró, bár kétségtelenül bájos óvárossal. Ebben a városrészben sétálva a szlovák ember azt érezheti, amit a Magyar Ember Ciudad Juárezben, leszámítva, hogy a Magyar Embernek nincs rossz lelkiismerete egyetlen mexikói felé sem, Mexikó Magyarországhoz csatolása miatt. Egyébként itt található a Grassalkovich-kastély, ebben lakik a szlovák állam feje, pont ahogy a Magyar Államé tette nyaranként Gödöllőn, mintegy nyolcvan évvel a Szlovák Állam megszületése előtt. Rögtön e rezidencia mellett találjuk a híres Szabadság teret, melynek egyik oldalát minden budapesti legnagyobb döbbenetére a Szlovák Nemzeti Bank foglalja el. Szlovák barátaink a Televízió épületét már nem merték ideköltöztetni, beérték hát a Rádióval.

Bárki is volt ez a szlovák Picasso, nagyon eltalálta a Déli Pályaudvar lényét. Csak annyi a különbség, hogy az nem ronda, és a vonatok nem tudnak továbbmenni belőle Pozsony irányába.

Pozsony egyszerűségét többek közt az olyan dolgok adják meg, hogy nem kell bennszülötteknek is ismeretlen járatokon, mindenféle kétes külvárosi elemek közt órákig utazni, ha vasútmúzeumra vágyik az ember. Ez ugyanis egyetlen sarokra van az említett belvárosi látványosságoktól, cserébe viszont jóval kisebb a budapestinél. És persze a szlovák vasutak történelméből nem igazán látunk semmit, hiszen a szlovák vasutak történelmének első fejezete még kinn zajlik az ország(???) sínpárjain. Ha már vasút, akkor érdemes egy pillantást vetni a múzeum szomszédságában tornyosuló épületre, amely Pozsony Keleti, Déli, Nyugati és Kelenföldi pályaudvara. Rendszeres olvasóink bizonyára emlékeznek még a messzeföldön híres parlament épületére. Hát nagy város ez a Pozsony, elfér benne két SZTK is.

Egy már kivont típus a pozsonyi tömegközlekedés mindennapjaiból...

A közhiedelemmel ellentétben egyetlen szlovák többségű településen sem kell tartózkodnunk Isten nyelvének használatától. Arra nagy esély mutatkozik, hogy a modern eszmeáramlatok és világtrendek által megkavart szlovák barátaink magyar szót hallván megpróbálják kifejezni nemtetszésüket, ez azonban kifejezetten örömmel kell minket eltöltsön. Ne feledjük, a szlovákok jelentős részben a magyarokon szocializálódtak. Szláv vérüknek ellentmondóan képesek voltak bátor kiállást, kezdeményezőkészséget és akaratot ellesni, érthető hát, ha mindezt megpróbálják az életben is alkalmazni. Kell majd néhány másodperc, amire rájönnek, hogy ezen tulajdonságokat pont általunk ismerhették meg. Ekkor anyuci X-kromoszómái révén automatikusan visszakapcsolnak a csehektől ismert behódoló üzemmódba. Természetesen ilyenkor magyaros nagylelkűséggel, belátással és szeretettel kell viszonyulnunk irányukba, hiszen egy karatézni tanuló másodikost sem ver agyon a hat danos nagymestere, mert megpróbálta megütni.

és pótlása...
Persze, tudjuk, hogy ezek is közös, uhor buszok

 

Kicsit kiszabadulva az I. kerületnél nagyságrendekkel kisebb belvárosból, ideje valami változatosságot találni a szlovák nép Egyszerű Emberei között is. Rögtön megdöbbentő ténnyel szembesülünk! Elképesztően egyedi ötlettel a város valamennyi jelentős sportlétesítményét egyetlen területre zsúfolták össze. Ha Pozsonyban lenne metró (Budapesten van? Hm, na akkor lehet, hogy itt is belekezdenek) akkor bizonyára itteni megállóját „Stadionok” névre keresztelnék, amivel végre kitörhetne a metropolisok monoton egyhangúságából. Népstadionjuk (Martin Fabuš Stadion) ugyan nincs, de ezt remekül pótolva egymás mellé hozták a pozsonyi Ferencváros és Újpest létesítményét is, amivel sok örömteli pillanatot szereztek volna az egymást véresre verő szlovák futballhuligánok látványát különösen kedvelő dunaszerdahelyi drukkerek soraiban. Ez azonban sajnos sosem valósult meg, mivel a szlovák futballhuligán rohamrendőri támogatás nélkül még csak meg sem kísérel megverni bárkit is, képességei kimerülnek az orosz zászlók közt félmeztelenül ugrabugrálásban. További nehézséget jelent, hogy a pozsonyi UTE sajnos megszűnt, de egy újra ennyire fogékony nemzet lelkében bizonyára könnyedén fog főnixmadárként feltámadni más klubszínekkel.

 

Lehelova hala? Nie, Športová Aréna Krištofa Štejnera!

 

Hihetetlen meglepetésre a focipályák mellett található Pozsony sportarénája is, ahol a méltán népszerű jégkorong mérkőzései kerül megrendezésre. Sajnos Szlovákiának nincs háromszoros olimpiai bajnok, jófej, vicces és laza, heteroszexuális ökölvívó-legendája. Harmincas vadvízi-kajakszlalomosokról mégse mertek elnevezni nemzeti(???) sportcsarnokot, így maradt a csehszlovák idők egyszeres olimpiai bajnok homoszexuális műkorisa. Igazán nem szeretnénk kiérdemelni a homofób jelzőt, hisz tulajdonképpen még szimpatikus is lehet, ha egy férfi homoszexuális. Természetesen csak abban az esetben, ha arra a rendkívüli szerencsére, hogy nem nőnek született, nem azt a felettébb érthetetlen reakciót mutatja, hogy minden ízében feminin vonásokat vesz fel. Akinek esetleg van gusztusa belenézni, hogyan spanolják egymást a jégtáncos fiúkák, annak melegen ajánljuk. Mindenesetre biztosak lehetünk benne, hogy a mi büszke névadónkat rektálisan nem segítették ellenfeleinek ostoros sejtecskéi a minél jobb eredmény elérésében. Mondjuk nem is AIDS-ben halt meg 38 évesen, ami még így is kétszer több, mint Szlovákia.

Rögtön az arénák szomszédságában olyasmi üti meg a szemünket, ami már a csodák kategóriájába tartozik: „Polus City Shopping & Entertainment Center”. Káprázat volna tán? Mindenesetre néhány évvel budapesti elődje után épült, bár lövésünk sincs, honnan vehették az ötletet. Hosszú sétánk köre ismét a Duna partjára visz, ahol egy csodálatos, üde, friss épületben lakozik a szlovák nemzeti színjátszás legjava. Gondolta volna bármelyik magyar, hogy ezt így is lehet? Miért zárkózunk be, és miért nem tudunk egy picit nyitottabbak lenni a világra? Miért nem tesszük néha félre ezt a ránk jellemző, dögszagú nacionalizmust, amelynek révén azt hisszük, hogy még mindig mi diktálunk a szomszédos országoknak?! Lényeg a lényeg, hogy képzeljétek magyarok! Az új Nemzeti mellett egy vadonatúj híd áll, majd rögtön utána Pozsony csepeli szabadkikötője következik. Lesz itt üres telek még, és ha északi szomszédunknak (jó csak tréfáltunk, most nincs szó a lengyelekről) továbbra is ilyen jól megy, akkor néhány év múlva megépülhet a Szlovák Művészetek Palotája, valamivel feljebb pedig a jellegzetes formájú „Bálna” is.

Még most sem érzitek úgy, hogy...

Hogy Pozsonyban nincs metró? Alávaló csúsztatás, mert igenis van! Ha az Óváros egyes csomópontjaihoz érünk, azonnal ismerős lehet az Arany János utcánál vagy a Batthyány téren már megszokott látvány: üvegépület, az utasokat szorgalmasan le- és felszállító mozgólépcsők. Ezek a metróállomások. A rutintalan látogató kicsit meglepődhet leérve, ugyanis az aluljáróból hiányoznak a vágányok és a kocsik, de a szlovákok előrelátóak voltak: ha egyszer, valaha megindulnak a fúrópajzsok (Boroš-Bočkor?), akkor a mozgólépcsők kialakításával már nem kell bajlódniuk. További előnye a városkép kialakításában, hogy az idelátogató diplomatákat csodálatosan át lehet így baszni: azok úgyse fognak lenézni a föld alá, de abban a hiszemben kocsikáznak végig Prešporok ódon ulicácskáin, hogy itt még metró is van. Ugye mindannyian ismerjük a 90-es években terjedő mini-hifitornyok gagyibb variánsait, ahol CD-lejátszóra emlékeztető decket alakítottak ki? Na, itt is pontosan ez a helyzet. Elsőre elhiszed, hogy ott van a CD-tálca, lehet nyomkodni, simogatni, csak éppen működni nem fog soha. Ilyen a pozsonyi metró is.

...ez már nem is olyan vicces, mert igazából egy szellemi fogyatékos utánozza minden egyes mozdulatotokat?

Kötelességünknek érezzük kicsit szétnézni a Pozsonyt övező környezetben, bár ez fokozott óvatosságot igényel, hiszen egy kövér gázzal máris Bécsben vagyunk. Aki esetleg csorgott már le Budapestről hajóval a Dunán, a fővárostól délre található Százhalombattára, a MOL egy nagy-nagy-nagy-nagy-nagy olajfinomítójával kellett, hogy találkozzon. Nem fogjátok elhinni, de Pozsonyból indulva a Dunán lefelé csorogva, egy nagy-nagy-nagy-nagy-nagy olajfinomító áll, „Slovnaft” felirattal. Aki ezt a párhuzamot már túl erőltetettnek és sántának véli, annak a MOL a maga módján kedveskedett, hiszen a „Slovnaft” elé ezen rendkívül gyengébb emberek kedvéért, egy röpke adásvétellel a „MOL”-t illesztette. Végezetül pedig jöjjön az, amit már mi sem hinnénk, ha nem ellenőriztük és mértük le volna többször is. A Pozsonyt nyugatról övező erdős hegyek völgyében áll az a település, amely a Pozsonyhidegkút névre hallgat. A Pozsonyt jobban ismerők nyugodtan kommentálják be, hogy oda pedig Pozsonyhűvösvölgyön át vezet az út, a rengetegben egyedül a Veľké Lúky pázsitja csalogat egy kis pihenésre, ahol még hallani a detská železnica – némi szokásos szlovák fáziskéséssel még vöröscsillaggal díszített – dízelmozdonyának boldog füttyét.

Kedves szlovákok, mi igazából imádunk benneteket! Tényleg képtelenek lennétek nélkülünk létezni!

Pozsony, a túl ismerős város A vár

Pozsony, a túl ismerős város A köztársaság szíve

Pozsony, a túl ismerős város A nagymorva bölcső

Címkék: budapest pina szlovák tót frusztráció pozsony rettegés műország műcímer műnemzet műfőváros

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr874310874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefánia kisasszony 2012.03.19. 15:04:51

Budapest a világ leggyönyörűbb városa VOLT. Az ostrom során szinte rommá lőtték, utána pedig az úgynevezett "újjáépítés" alatt még tovább rombolták a város egyedülálló építészeti örökségét.

Itt rögtön megjegyzem, hogy a világháború pusztítása semmi ahhoz képest, amit Finta József tett a városképpel.

eHOG 2012.03.19. 19:15:30

Hát igen, Pozsony.
Képzeljük el a Soroksár-Dunajská Hrastý (Dunaharaszti) vagy a Cinkota - Kleintartschen (Kistarcsa) határátkelőket Budapesten, Pozsonyban mindez valóság. Nem beszélve olyan utcanevekről (Nem sikátorokról, kis utcákról, hanem főutakról van szó) amiket olyan ősi szlovákokról neveztek el, mint Röntgen, Apolló, Platón, Mickiewicz, Lafranconi vagy Gagarin - A Röntgenovát pl. le sem tudják írni. egyetlen előnyük van Pesttel szemben, az a közlekedésileg előnyösebb városszerkezet

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.03.19. 20:05:30

Mestermunka, de már megint és még mindig. Persze annyira nem színvonalas, hogy mondjuk a Ténytárral vagy a Véleményvezérrel egy lapon lehessen emlegetni, nem is érdemli meg a nyilvánosságot ezért.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.03.19. 20:22:56

@Modor Tibi:
Ki ne felejtsd a fantasztikus dotoho blogot. Mondjuk teljesen jogos amit írnak, külföldi ne szóljon bele más ország belpolitikájába. Kivéve persze, ha amerikai-brit-francia-német-osztrák-svájci baloldali-zöld-liberális-européer kozmopolita az illető, mert akkor szünet nélkül szólhat bele bárhol és bármit.

Altaïr 2012.03.19. 20:51:02

@Kurtz ezredes: Milyen külföldi? Helóóó!!!

Noname Watanabe 2012.03.20. 08:34:21

Hm. Ezek a szlotákok szánalomnégyzetek és szégyenköbök. Komolyan mondom, már csak azt várom, hogy lekoppintsák a Pilisben található világ-szívcsakrát, mondjuk Slovensko Slavensku Sivecke Cakra néven - és ha már buddhista templom nem épült odaát, alapítsanak egy saját, kecskesajt-termelő monostort.

Alexi Borzovan 2012.03.20. 11:59:39

Hát, nem is tudom, mit mondjak. Amikor a posztjaitokat olvasom, mindig felötlik bennem, hogy azért vannak még jó dolgok ezen a világon. Mint pl. ez a blog is az. Ismét tökély a poszt. Kedvencem:

"A döntés fizikai véghezvitele viszont súlyos dilemmákat okozott a szlovákoknál, akik valószínűleg előbb értesülhettek a Kossuth híd lebontásáról, majd némi fáziskéséssel azt is megtudták, hogy a Lánchíd még mindig áll." - EPIC!!! :D

A csodálatos Óz 2012.03.20. 19:30:13

Annyiban helyesbítenék, hogy Magyarország székesfővárosa nem Budapest, hanem Székesfehérvár!

vmalcsik 2012.03.20. 22:41:58

@A csodálatos Óz: Teljesen egyetértek! pestbuda egy kis pattanás volt az ország testében, amikor Székesfehérvár, már virágzó központ baszomnagy koronázótemplommal!

Chicano 2012.03.21. 14:25:32

Megfájdult az oldalam a röhögéstől. Én időnként átjárok Révkomáromba, az is megérne egy misét. Hogy mit meg nem tesznek a nyomorultak hogy az is szlovák városnak LÁTSSZON.

Chicano 2012.03.21. 14:33:14

@Űrlény Lajos: Ez nagyon zsír, ez simán elmenne viccnek is. Most kéne őket lerohanni amíg nem tudják cepelni a puccos kis hírközpontjukat. (Slota úrnak üzenném hogy csak viccelek, ne tessék lerohanni bennünket tankkal.) Bár ha jobban belegondolok egész szlovákiát le lehetne fedni egy pár olcsó CB rádióval.

Bicepsz Elek77 2012.03.22. 08:46:25

A fonix blog lopja a gyuloletkeltest innen!!!!

Chicano 2012.03.22. 17:16:51

@Bicepsz Elek77: A rohadékok! Innentől a főnixblogot is gyűlöljük!

Szintén Üldözöttecske 2012.03.22. 21:03:26

Nagyon hülye úton jártok és nem bírtok magatokkal...
Hasznosabb hülyeségre nem telik tőletek, mint ez az idióta gyűlöletizé ?
Van egy bőgatyás-fütyülős mondás a szélről-viharról....
Okosabb dolgokkal is foglalkozhatnátok !

Szintén Üldözöttecske 2012.03.22. 21:39:03

Tényleg az a fixa ideátok, hogy egy zsidó csak akkor jó zsidó, ha folyvást indulatokat gerjesztve közösséget bomlaszt ?
Nem mindenki azonosul ezzel !
Korábbi válaszaitokból kitetszik, hogy kiszsidó létetekre nárcisztikus szupremácia kényszerképzetetek van.....és ezzel rengeteget ártotok a magyar zsidóságnak !!!!
Nem tudnátok egy kicsit csendesebbek lenni ?
Sokat ártotok.
Zavart keltetek.

ezanicknevem 2012.03.23. 09:52:32

@Szintén Üldözöttecske: valamit bizonyára félreértettél. Javaslom, hogy pihenj, sétálj, lazíts. Tavasz van.

Jamal_Fraser 2012.03.24. 02:48:29

@A csodálatos Óz: annyira vártam ezt a kommentet... de a székesfőváros nem Dunaújváros a hatalmas katedrálisaival? dehogynem!

Illés Béla 2012.03.26. 21:58:52

Az írás perfekt.(ha lehet ilyen képzavarral élni,zene szemeimnek) :)
Üldözött barátunkat meg már egy kicsit(nagyon)unom,hogy állandóan szét offolja az írásokat.
Nem lehetne esetleg,az általam igen gyűlölt és a végtelenségig liberális(nemlétező) tiltási eljárást felülvizsgálni?
Ő nyilván egy sértett rabbi lehet id: "..és ezzel rengeteget ártotok a magyar zsidóságnak !!!!
Nem tudnátok egy kicsit csendesebbek lenni ?
Sokat ártotok.
Zavart keltetek." ezért tiszteletben kéne tartanotok az érzéseit,aggodalmait,
Kérlek óvjátok meg a további inzultusoktól,mert a végén még agyvérzést kap. :)

Szintén Üldözöttecske 2012.03.31. 22:17:56

Biz kedvem lenne az ilyen ostoba, mindenkire bajt hozó kiszsidókat elfenekelni, ha már apátok nem tette meg !
Nem fértek a bőrötökbe ?
Ez itt nem a cionizmus helye.
Itt sokan élünk, magyarokkal együtt.
Így is marad.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.04.17. 11:22:04

@Szintén Üldözöttecske: Te magadtól vagy ennyire ostoba vagy valami speckó képzésre jártál?

atila68 (törölt) 2012.06.26. 19:12:55

Kérem önök zseniálisak, hogy még ilyen viccre is van idejük Virág elvtárséknak, hogy a Dániel meg a bandája...

atila68 (törölt) 2012.06.26. 19:13:46

@Szintén Üldözöttecske: Kérem szépen én mint félzsidó üzenem, hogy ön egy sztrovacsek.
Most boldog?

pocaklakó minimanó 2013.03.20. 19:50:11

"Lehelova hala? Nie, Športová Aréna Krištofa Štejnera!"

Tam koncert bol jednoducho skvelý. :)

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.09. 06:44:16

@Szintén Üldözöttecske: szerintem ez a blog nem neked valo.

@Kurtz ezredes: nem szeretnek belekotkodalni a nagyok dolgaba de nem Szekesfehervar a "szekesfovarosunk" ?

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.09. 06:46:56

@Kurtz ezredes:

Igaz esetemre a mondas:" bolcs maradtal volna ha csendben maradtal volna"

Ezt talaltam az iment

"Budapest szekesfovaros reszvetele az 1905-1906. evi nemzeti ellenallasban (Varostorteneti tanulmanyok) (Hungarian Edition)"

Akkor megsem Szekesfehervar.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.09. 08:07:13

@A csodálatos Óz: utanna neztem: mindket varos viselheti a cimet.