Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Pozsony, a szlovák lélek tükre - A köztársaság szíve

2012.04.02. 08:00 - Gudea enszi

Nem bírunk lekattanni róla, a szlovák főváros igazi aranybányának bizonyult, ahogy közelről is szemügyre vettük. Amint láttátok, csak úgy sorakoznak benne az érdekesebbnél érdekesebb, egyedi épületek. Ma mindezek legkülönlegesebbjéről, a szlovák törvényhozás éppen mostanság újranépesülő épületkomplexumáról olvashattok bővebben.

De ugye mi a pék faszát lehet írni egy SZTK-rendelőről? Majdnem száz évvel a mi csodálatos Országházunk után készült el, cserébe nem tudjuk eldönteni, hogy csak csúnya, vagy még annál is unalmasabb. A szocializmus idején mindössze évi két teadélutánt terveztek bele az elvtársak, de még ez sem valósult meg. Semmi szándékosság nincs ebben, de megint saját magunk jutunk az eszünkbe. Tudjuk, hogy a magyar millenniumi ünnepségsorozat egy éves késéssel került megrendezésre az építkezések csúszása miatt, így természetesen a szlovákoknak is kellett egy elkésett építkezés. A parlament csak 1990 után készült el, a várral szemközti dombon. Az önálló gondolkodásukat és teremtőkészségüket elnézve biztosak vagyunk benne, hogy a Fidesz elsöprő győzelme híján a szlovákok még azt sem tudták volna, hogyan lehet abszolút többséget megszavazni Ficoéknak. Ezzel viszont nagy gondot okoztak, mert sajnos egyetlen helyiségbe sem fér be tanácskozni a kormánypárt frakciója. Őrület, hogy mennyi előre nem látható nemzetállami buktatón kell átjutnia egy ilyen serdülőnek, mint a tót impérium. Szerencsére itt vannak a magyarok, így – ahogy az egyszeri háziasszonynak az urától – van kiről másolni az élet kérdéseire adott hiteles válaszokat.

Bármibe lefogadjuk, hogy a tótok éveken belül lázas park- és szoborrendezésbe kezdenek a parlament körül. Mindössze azzal lesznek gondban, hogy hogyan állítsák vissza az 1944-es állapotot. A Tabán visszaépítése is elég bonyolult feladat lenne. Vajon hol vannak az őrök? Bárki bemehet? Csak egy TAJ-kártyát kell mutatni és kész? Őszintén szólva kicsit zavarban vagyunk, mert sehogy sem találjuk az országházi koronaőrök szlovák kollégáit. A szlovákok önkívületben vitáznának végig évtizedeket arról, hogy múzeumban, vagy a parlamentben tartsák a koronát, de erre annyi esélyük sincs, mint a szerbeknek olimpiát nyerni vízilabdában. Ráadásul ez még egy elég homályos fogalom számukra, úgy vannak az évtizeddel, mint Jávor Benedek a frakcióvezetéssel: jól hangzik, de valójában fogalma sincs róla.

 

 

Káprázatos belső térkialakítás,
a lenyűgöző freskókat arany faldíszek
és történelmi címerek választják el egymástól.
Minden ízében pompa és nemesség.

 

Ezúttal nem leszünk olyan jófejek és elnézőek, mint eddig rendszeresen. Ideje többé nem behunyni a szemünket jóhiszeműen a gyermeki hazugságok és önámítások fölött. Na nem, azért persze az Országház üléstermének képét mégsem tesszük ide, nem lövünk ágyúval verébre. Elég lesz a Kongresszusi Központ is.

 

 

Utóbbiról nem hallgathatjuk el illemből azt a tényt, hogy úgy tud szebb és barátságosabb lenni a szlovák törvényhozásnál, hogy közben legalább háromszor akkora.

 

 

 

Nincs saját nyelved? Nincs saját történelmed? Nincs saját műveltséged? Nincs valódi öntudatod? Nincs semmid? Álcázd örök értéknek a köztársaságot, és kapaszkodj a nyúlfarknyi hagyományába, mint csepp létezésed egyetlen kézzelfogható valóságába! Írd ki mindenhova, hogy ez a te köztársaságod, tedd ki mindenhova a köztársaságod zászlaját, meg mindenkiét, aki veled kánonban hazudja a világnak, hogy létezel. Nem baj, ha lövésed sincs arról, hogy miként kell egy államot csinálni. A zászlóerdő olyan, mint a pálinka. Minden bajt megold.

De vigyázz: a zászlódat soha, soha ne hibázd el! Sokan vannak még rajtad kívül, akik ugyanilyen színek alatt bizonygatják önmagukat.

Ez mi lehetett? Itt volt a szerb elnök? Ebben az elképesztő piros-fehér-kék sokféleségben oly könnyen hibázik az ember, és máris teljesen új értelmet nyer minden. Mintha a szlovák helyett szlovént mondanánk, ütős érvekkel megtámogatott, elsöprő női haragot magunkra uszítva. Minek rosszban lenni egy ilyen csinos szlovák fehérnéppel, akinek csillagok vannak az országa fölött az égen. Persze gyanúnk beigazolódott, és bizony magyar anyuka nélkül nem sikerült volna ilyen bájosra ez a büszke szlavón kislány sem.

 

Nos, egészen idáig azon röhögtünk, hogy ez egy nyomorult orvosi rendelőintézet. Most olyan rész következik a bejárat mellől, amit Ötvös Csöpi úgy fogalmazott meg: „Neked vonzza a tojást a fejed, haver.”

Kérem a következőt!

Pozsony, a túl ismerős város – A vár

Pozsony, a túl ismerős város – A túl ismerős város

Pozsony, a túl ismerős város – A nagymorva bölcső

Címkék: pina köztársaság parlament szégyen szlovák pozsony szocialista sztk rendelőintézet

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr404355323

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.02. 09:48:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefánia kisasszony 2012.04.02. 16:33:20

Ezzel a cikkel most alaposan mellélőttetek.

A szlovák parlament ugyanis sokkal szebb, mint az Országház.

Az Országház leginkább egy disneylandi elvarázsolt kastélyra emlékezett. Hivalkodó, túldíszített, pöffeszkedő, öncélú. Már csak egy óriási Micky Mouse-fej hiányzik a kupola csúcsáról.

Steindl pedig egy magyarul sem tudó sváb volt, aki a német neogótikus templomépítészet bódító befolyása alatt állt.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.02. 17:04:35

@Stefánia kisasszony:
Valamint a szlovákok sokkal európaibbal, sokkal toleránsabbak és mosolygósabbak, skinheadjeik pedig bevándorlók helyett a saját honfitársaikat bökik agyon.

Stefánia kisasszony 2012.04.02. 17:46:31

Na idefigyelj, te szerencsétlen seggfej! Nem szoktam a hozzád hasonló, ostoba idiótákra időt pazarolni, most azonban valami megmagyarázhatatlan és leküzdhetetlen vágyat érzek arra, hogy nyilvánosan kioktassalak, megszégyenítselek.

Többé-kevésbé egyetértünk abban, hogy Budapest szép város. Az más kérdés, hogy ez főleg a város földrajzi és természeti adottságainak köszönhető. Melocco Miklós nyilatkozta egyszer, hogy Budapest az egyetlen város, amely szétlőve és lebombázva is szép tud lenni, mert a Duna, a Margit-sziget és a budai dombok látványa elcsúfíthatatlan.

Budapest építészeti öröksége már egészen más téma. Ehhez az örökséghez tudniillik a "magyaroknak" van a legkevesebb közük. Bizonyításképpen engedd meg, hogy felsoroljam azokat az építészeket, akik Budapestet világvárossá fejlesztették a kiegyezés után.

Ybl, Hild, Pollack, Szkalnitzky, Steindl, Schulek, Lechner, Hübner, Alpár (eredetileg Schöckl), Hauszmann...

A magyarok még arra sem voltak képesek, hogy a saját Millenniumi emlékművüket megtervezzék, helyette inkább megbíztak egy németet, Schickedanz Albertet.

Tehát húzd be füled-farkad, s gondolkozz el ezen, te szánalmas csótány...

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.04.02. 18:06:58

Tartok tőle, hogy Kurtzot most durván kioktatták és megszégyenítették. Nem mintha sajnálnám, sosem kedveltem sem őt, sem a szar és humortalan blogjait. Ezek után én már nem blogolnék többet a helyében...

Noname Watanabe 2012.04.02. 18:10:41

@Stefánia kisasszony: Hörr-dörr, Vértoleráncs kisaSSzony, most akkor a náczi, a ruszki, vagy a shalom-kurzushoz tartozik-é? (Ha már a szarmagyarokat szidja)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.02. 18:14:31

@[Lombroso]:
Nagyon, nem is hiszem, hogy blogolnék többet.
@Stefánia kisasszony:
Szerintem Budapestért a legtöbbet Magyar Bálint és Székely Gábor pártja tette, nevük miatt a magyarságuk megkérdőjelezhetetlen.

Stefánia kisasszony 2012.04.02. 18:21:58

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Értem én, hogy az ide járó nacionalisták szeretnek skatulyázni, címkéket ragasztani. Szeretik tudni mindennek a helyét. Az általad felsorolt címkéket azonban a leghatározottabban visszautasítom.

Én mindenekelőtt nő vagyok.

Stefánia kisasszony 2012.04.02. 18:35:49

@[Lombroso]:

Igen, sajnos olvastam azt az undorító, felháborító írást. Azóta erősen gondolkozom azon, hogy tegyek-e feljelentést közösség elleni izgatás miatt. Esetleg megkeresem a Egyenlő Bánásmód Hatóságot vagy Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és megkérem őket, hogy haladéktalanul távolítsák el azt a gyalázkodó mocskot!

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.04.02. 18:43:42

@Stefánia kisasszony: Végre valaki, aki felemeli a szavát a hazánknak nevezett koszfészekben dúló sovén gyűlölködés ellen. Én már vagy egy hete szóltam a PATENT-os kollegináknak. Remélem lesz belőle valami, nem fogjuk megint egy femina.hu-s cikkel letudni az egészet.
Amúgy van egy ügyvéd ismerősöm, holnap bemegyek hozzá, hogy nem lehetne-e gyűlöletkeltésért bebörtönözni ezeket. Rájuk férne, hogy megb@ssza őket néhány ci... na érted.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.04.02. 18:48:11

@Stefánia kisasszony: Hogyan juthattál erre a messzemenően hamis következtetésre, kollegina? Meg vagyok döbbenve...

BZ1975 2012.04.02. 21:17:08

@Stefánia kisasszony: csak ezek a német származású építészek önként, erőszak nélkül, hazaszeretetből váltak magyarrá, asszimilálódtak.

Ebből Lechner már sokadik generációs magyar volt, ugyanis már 200 évvel azelötti felmenője is magyarnak valotta magát, a mostani Kismarton területén...

3x: A magyar parlamentet javarészt tót kőművesek építették, akik egy tutajon, a Vágon és aztán a Dunán hajóztak le a Budapestig. Emléküket két, egymással párhuzamos, Dunára futó utca neve őrzi a XIII: kerületben: a Vág és a Tutaj utca, vszeg anno sokan ezen a környéken kötöttek ki. Ld. még Janót a Grundról. : P

BZ1975 2012.04.02. 21:18:10

@Stefánia kisasszony: az nem parlament, hanem egy vidéki művház.

==T== 2012.04.03. 09:07:51

@Stefánia kisasszony: esetleg inkább kereshetnél magadba valamit.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.04.03. 14:32:42

Szenzációs írás, csak sikerült még egy bőrt lehúzni erről. Persze Stefánia kisasszony is kellett a teljességhez.
Szerintem a
"Te most gúnyolódsz rajtam" hozzáaszólás vitathatatlanul a blog történetének legszebbje!
Emberileg sajnálom, hogy Kurtz ezredes önérzete meg lett sértve, de végre feltárta valaki neki az igazságot, megérdemelte!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.04.03. 14:34:13

@Kurtz ezredes: Megfejtettem a rejtélyt: Stefánia kisasszony valójában Kurtz Ezredes Úr álnéven!
Mindenesetre akkor is kiváló lett, maradjon törzskommentelő

vmalcsik 2012.04.03. 15:51:24

@Stefánia kisasszony: Neharagudj, de nagyon buta pesti ribi lehetsz. Steindl és a többiek is elmagyarosodtak, vagy ha nem, min. hogy hungarus tudatúak voltak. Ti belpesti libák csak a begyöpösödött 21. századi nemzetiállami keretek között tudtok gondolkodni. Javaslom menj el bukarestbe és élvezz el a Cotroceni palota látványától

Letifer 2012.04.03. 17:38:57

Szeretnék népszavazást kiírni, hogy felvegyétek Stefánia kisasszonyt is szerkesztőnek.

Noname Watanabe 2012.04.03. 17:44:58

Stefánia szelet felnyitotta a szemem: elhatárolódom a szarmagyaroktól, vérfaszistáktól, az Árpád-sávos Árpád-háztól, a genetikailag alávaló Kárpát-medenczei mocsoktól! Éljen a szlovák történelem, a román gasztronómia, a szerb intellektus és az osztrák erkölcs és etika!!!4!négy

Noname Watanabe 2012.04.03. 17:46:25

@Stefánia kisasszony: Nőnek skatulyázod magad? Pedig lehetnél kukisnő is. Vagy puncis pasi. Vagy hermafrodita transzvesztita. Vagy férfivá operált leszbikus, aki csak kecskékkel csinálja, á lá Balkán.

gabesz7004 2012.04.04. 08:39:21

@Stefánia kisasszony: :D Nop! Az én hsz-eim, nem azt mutatják, a tiéddel ellentétben! ;) Amúgy ajánlom az Értelmező kéziszótárt lapozgatását az "i" betűnél. Irónia. :)

Stefánia kisasszony 2012.04.04. 13:51:19

@gabesz7004:

Igazad van. A te hozzászólásaidból inkább az tűnik ki, hogy egy rohadt faszszopó nyomorék vagy, akit a nácik méreginjekcióval öltek volna meg a T-4 fedőnevű eutanáziaprogram keretein belül. Bevallom, nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy nyomorékságod genetikailag örökölt tulajdonságoknak köszönhető-e, vagy egyszerűen születésedkor rátekeredett a nyakadra a köldökzsinór, és a így fellépő oxigénhiány súlyos agykárosodáshoz vezetett.

Tégy a világnak egy szívességet, menj le a pincébe, keress egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kösd fel magad.

BékaRóka 2012.04.04. 15:08:07

index.hu/kulfold/2012/04/04/ostobanak_tetteti_magat_a_szlovak_falu/

Ez mekkora! Szerintem egyáltalán nem tettetik magukat. 1cerűen csak tótok. :D

gabesz7004 2012.04.04. 16:19:30

@Stefánia kisasszony: :D Egyre jobb! Kérlek ne hagyd abba! :D Amúgy van egy közös tulajdonságunk. Egyikünk sem szop faszt, de míg ez nálam erény, nálad súlyos következményekkel járó hiányosság. Az a nő(?) ír ilyeneket aki nem emlékszik az utolsó orgazmusára, olyan rég volt. Sajnálom, de én a fasz jó oldalán állok s szerencsére a volt és jelenlegi barátnő(k) sem panaszkodnak. :)
Ami az eutanázia programot illati, ki kell hogy ábrándítsalak! Világos bőr és haj, kék szemek, protestáns vallás. Nem mi voltunk a táborozó turisták mintaképe! De ha gondolod elküldöm egyik nagybátyám Hunyadi SS-es képét! :D

Stefánia kisasszony 2012.04.04. 16:40:09

@gabesz7004:

Gyanúsan hosszú mondatokat szenteltél a germán származásod bizonyítására.

Tehát zsidó vagy. Egy zsidó faszszopó.

vmalcsik 2012.04.04. 17:24:48

@Stefánia kisasszony: neh, csak kibújt a szög a zsákból! egy virtigli kis ántiszemita nácziribi vagy! pfujj

Illés Béla 2012.04.04. 19:58:50

Ezt remekül összefoglaltad enszi :

"Nincs saját nyelved? Nincs saját történelmed? Nincs saját műveltséged? Nincs valódi öntudatod? Nincs semmid? Álcázd örök értéknek a köztársaságot, és kapaszkodj a nyúlfarknyi hagyományába, mint csepp létezésed egyetlen kézzelfogható valóságába! Írd ki mindenhova, hogy ez a te köztársaságod, tedd ki mindenhova a köztársaságod zászlaját, meg mindenkiét, aki veled kánonban hazudja a világnak, hogy létezel." :D
A kisasszony meg teljesen gattolinire hajaz,azzal a különbséggel ,hogy neki elhittem hogy amit ír abban hisz is,viszont a kisasszonynál ezt nem érzem.
Kicsit talán túl közönséges is nő létére,szóval gyanús. :)

gabesz7004 2012.04.04. 20:10:46

@Stefánia kisasszony: Amennyiben három összetett mondat neked már sok, akkor biztos azért vagy ilyen értelmes! :D Az zsidózik aki zsidó, szóval... :D

gabesz7004 2012.04.04. 20:12:37

@gabesz7004: gattolini+csehszlovák kém= kisasszony. Mondjuk össze is kell adni annak a két idiótának a hülyeségét, hogy kijöjjön ennek hbp-nak a teljesítménye.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.04. 22:49:03

@gabesz7004:
Tartozunk annyival a női nemnek, hogy a kisasszony nem nő. A nem zsidóknak is tartozunk ezen logika mentén valamivel, remélem értjük egymást...:)

gabesz7004 2012.04.05. 08:47:43

@Kurtz ezredes: Ja, natürlich mein kamerad! ;)

Kisfiu 2012.04.06. 00:09:49

@Stefánia kisasszony: Én sunáználak a pozsonyi SzTK tövében.

Alexi Borzovan 2012.04.06. 10:55:22

Stefánia kisasszony elszomorítóan nyomorultul modoros. Ja, és persze szlovák (=magyarul beszélő cseh, ugye...). No further comment.

Dream_walker 2012.04.06. 21:44:57

jó cikksorozat, remélem lesz folytatása :)

@Stefánia kisasszony:

lol
Sőt, LOL!
Kérdezd ám majd meg mindenképpen, hogy rendőrviccekért is lehet-e feljelentést tenni, mert hát az meg hivatalos szerv elleni /verbális/ erőszak :D

Sírnék, ha fel tudna kavarni az állatias érzelmek kavalkádja :D

hhh. 2012.04.07. 20:39:20

@Stefánia kisasszony: első két beírásodra reagálnék.
baromságokat írsz. a felsorolt építészek -két kivétellel- mind Magyarországon születtek, de mind magyarok voltak, a szó legnemesebb értelmében. rendkívül széles, nemzetközi ismeretekkel és tapasztalatokkal munkálkodtak az ország építésén, szépítésén, és, mint pl Steindl vagy Schulek esetében, a történelmi emlékek felderítésén-megőrzésén.
az, hogy nem tudott volna magyarul, szimplán hülyeség.
nagyon sajnálom a hozzád hasonló, szűk látókörű, begyepesedett embereket.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.11. 11:24:54

@gabesz7004:
"Világos bőr és haj, kék szemek, protestáns vallás."

megijesztesz...

gabesz7004 2012.04.11. 11:31:03

@Gudea enszi: Sőt katona is voltam s elég jól lövök! :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.11. 13:39:40

@gabesz7004:
Annak én csak örülök, mert te legalább jó irányba fogsz lőni (remélem, akkor is, amikor a németek támadnak ránk), de a protestantizmus némileg ijesztő. :)

gabesz7004 2012.04.11. 19:47:41

@Gudea enszi: Amennyiben a HAZÁT kell védeni mindegy ki az ellenség, én lövök! Miért ijesztő a protestáns vallásom? Evangélikus vagyok, ami szerintem a legbékésebb vallás.

Albu 2012.04.12. 02:27:52

@BZ1975: Ma jártam a Vág utcában, nem gondoltam, hogy az Országház építéséhez köze lehet. Az utcanévlexikon csak annyit ír, hogy 1900-as utcanévbokor folyónevekből és folyókhoz kapcsolódó fogalmakból.

Stefánia kisasszonyról pedig nem tudom eldönteni, hogy komolyan gyűlöl, vagy humorból -- és hogy kiket.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.04.12. 03:06:55

@Albu:
Ne írjál le ilyen ősi évszámokat egy szlovákokról szóló cikk alatt, mint 1900, mert Y2K-t csinálsz szegényeknek!

gabesz7004 2012.04.12. 12:50:27

@Gudea enszi: Azt még nem,én új vagyok itt! :D Szép írás a refikről!

Albu 2012.04.12. 21:03:28

@Gudea enszi: :D Ez jó!
Asszem, ez egy Y–19. Még eszembe jutott az ab urbe condita is, de úgysem értenék. :)

Namely 2012.11.19. 11:17:45

"Nem baj, ha lövésed sincs arról, hogy miként kell egy államot csinálni."
Kár, kedves posztoló, hogy a szlovákok jobban vezetik a saját államukat, mint mi "Mária-országát".... LOL. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy nekünk nincs lövésünk erről.
Ha valakit erről ki kell oktatnod, akkor ajánlom figyelmedbe a magyar Parlament töltelékét.... és a hazai politikai "elit" tagjait. Lehet szídni a szlovákokat, de ők valahogy nem egymás torkát harapják át, mint mi...
veritek itt a melleteket, hogy 1000 éves királyság, meg Turul, de mire is elég mindez? Hogy az orrotokat fennhordva fetrengjetek a saját mocskotokban.......

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.11.20. 01:57:14

@Namely:
Jobban vezetik? A Gorilla-botrányra gondolsz, amikor tavaly nyilvánosságra került, hogy lényegében az egész parlamentjüket egy pénzügyi befektető csoport csicskáztatja? Vagy a gazdaságukra gondolsz, amiben a három külföldi (és a hasznát külföldre vivő) autógyáron kívül semmi használható dolog nincs? Netán a magyarországinál valamivel alacsonyabb átlagbérekkel és a magasabb árakkal előznek? Esetleg az 5 eurós (1400 Ft) vizitdíj olyan nagyon irigylésre méltó? Mesélj, te nagy szakértő! Mit csinálnak jobban a bezzegszlovákok?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.12.17. 18:06:46

@Namely: @Gudea enszi:
Na mi van, Okoska? Nyitva a szem, mozog a száj, de agy pajtás már rég elmenekült, ugye?

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.09. 06:07:39

@Stefánia kisasszony: neked nincs humorod azt meg kell allapitsam. Nem baj, humor nelkul lehet elni, bar szerintem felesleges.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.09. 06:17:00

@Gudea enszi: csodalom hogy jo cikkeket irsz es meg marad idod azokra akiknek - humorerzekuk hijan - itt semmi keresnivalojuk.