Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

2012.06.04. 14:15 - Kurtz ezredes

Titokzatos vendégposztunk kimerítően mutatja be Hazánk máig megmaradó kultúrfölényét, a kisantant nevetséges kreálmányaival szemben, avagy:

DJ KISANTANT A TRIANON PALACE PARTYN 

 

 

 

Trianon fáj. Bőrszínre, vallásra, nemre, politikai meggyőződésre tekintet nélkül minden magyarnak. Abebe Dánielnek, alias Bebének, a Black II Back énekesének, Papp Lajos professzornak, az aranykezű szívsebésznek és dr. Al Ghaoui Hesna haditudósítónak is.

A Novák Előd Duró Dóra házaspárnak nyilván alapjáraton is fáj, nem kell hozzá semmiféle tudatmódosító.

A Gusztos Péter – Kovács Patrícia házaspárnál már lehet, hogy egy komolyabb italozás, netán egy varázsgomba-pörkölt elfogyasztását követően tör magának utat a mélymagyar bú.

Nem marad más hátra, mint a Klebelsberg Kuno-féle kultúrfölényünkkel vigasztalódnunk,mindaddig amíg emlékeink közül nem szabadul el egy sunyi dallam: „Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!/Mha nahno mha nahna rikho! Ihni Kohei!/ Imádlak! Szomorú szamuráj!” – te jó isten!

De most nem magunkat jöttem gyalázni, hanem ezeket a kispályás-surmókat, akiknek a korabeli nagyhatalmak kaparták ki a gesztenyét. Akik a déli végekről ránk zúdítják a balkáni szemetet, de muhaha: Ők is megélték a maguk Trianonját. Hozzájuk is befutott a Józsi az ötös BMW-vel, meg az SL mercis spanjával.

Mai posztunkban a trianoni békediktátum egykori haszonélvező utódállamaiban barangolunk, és azokból a számokból csemegézünk, amelyekkel a saját nemzettársaikat büntetik. A trash-műfajt most mellőzzük, az Uhrin Benedek-típusú, „annyira rossz, hogy már jó”, autodidakta könnyűzenei futóbolondok által előadott produkciók nincsenek ebben a gyűjtésben, csak profik(?).

1./ Cseh(mínusz)szlovákok

Leszbikusok támogatása Karel Gott feldolgozással.

Ettől az eurovíziós hangszerelésű nyáltól még Martina Navratilova, minden idők legnagyobb csehszlovák leszbikusa is habzó szájjal köcsögözne. 0.42-nél vigyázó szemeinket érdemes a nézőtérről bevágott Karel Gottra vetni, amint ráncfellvarrt telimosollyal skandálja a „Ringo, George, Paul, John” refrént. Sajnos el kell ismerni, Kelet Sinatrája azért űbereli a mi Korda Gyurinkat, még pojácáskodásban is. Nesze neked Beneš-dekrétumok.

2./ Ukránok (Ex-SU)

Verka Serduschka Dancing Lasha Tumbai

Még egy eurovíziós gagyi. Ilyenek nyúlták le Kárpátalját? (Ugyan előbb e fenti csehszlovákok, végül mégis náluk landolt.) Lentebb említett, hírhedt huszadik századi zenepedagógus, bizonyos Adolf Hitler, a szláv rassz, eme nemében is meghatározhatatlan díszpéldányát bizonyára egy egészen különleges, bentlakásos zenei táborba utalta volna.

3./ Románok (Róma felnőtt polgárai, némi francia nyelvtannal megbolondítva)

Cheeky Girls – Cheeky Song (Touch My Bum)

Egy meglehetősen közönséges arcú ikerpár, akik pucsító riszálással próbálkoztak az orosz mű-tinileszbikus t.A.T.u. stílusában érvényesülni az esztrád-világban. Mindössze két dolog nem megy nekik; az angol és az éneklés. Pedig micsoda pazar dalszöveg!

„(oo) boy's cheeky girls (oo) girl's cheeky boys
(oo) boy's cheeky girls (oo) girl's cheeky boys
(oo) boy's cheeky girls (oo) girl's cheeky boys
(oo) boy's cheeky girls (oo) girl's cheeky boys ………………….
don't ask why don't be shy touch my bum this is life”

4./ Szerbek (Ex-YU, illetve Szerb-Horvát Szlovén Királyság)

Jelena Karleuša – Insomnia

Magas költségvetéssel hozták össze ezt a szánalmas Lady Gaga-koppintást, a(z egyébként is elég gáz) turbofolk szégyenét. Egy annyira elfuserált turbofolk-klip, amiről még Hitler-video is készült. Ebből pár gyöngyszem: „Valaha én is forgattam mulatós klipeket. Európa-szerte sugározták.” meg: „Ha az összes énekest kivégeznék, köztük Jelena Karleušát is, akkor szegény ártatlan áldozat lenne.” (Szerkesztőségi állásáfoglalás szerint, aki egyszer a turbofolkban megmérettette magát, az énekeljen bármilyen egyéb műfajban, akár Vásáry André-féle popoperában, annak további munkássága is turbofolknak minősül. Ugyanis Jelena Karleuša hivatkozott „remekműve” sokak szerint csak egy simán ótvar popszám, nem turbofolk. A turbofolkról dióhéjban: A turbofolk Szerbiában, az 1990-es évek elején született zenei műfaj. A falusi lakosság körében népszerű pop-folk stílusból ered. Az elnevezés névadója Rambo Amadeus montenegrói énekes: Folk a nép. A turbo-meghajtás a motor teljesítményét növeli. A turbofolk a nép égése. A turbofolk nem zene, hanem a nép üzemanyag-befecskendezésének az eszköze. Nem én találtam ki a turbofolkot, csupán elneveztem.)

5./ Horvátok/bosnyákok (lásd 4-es pont)

Edo Maajka – Mater vam jebem

A boszniából a polgárháború alatt kamaszként áttelepült rapper feladta a leckét a délszláv utódállamok média hatóságainak. A polgárháború pusztítását, korrupciót, az illúzió-vesztett kisemberek elkeseredett dühét feldolgozó, egyben egyik legnagyobb slágerének címe és refrénje: „Baszom az anyátokat”. Ice-T, watch and learn!

6./ Ausztria

Opus Life Is Live

Lúzertársaink, akik ennek ellenére lecsípték tőlünk az Őrvidéket. Az Opus együttes érthetetlenül hatalmas világslágere. Ami valljuk be nem csupán a Twitteren egymás faszát szopkodó sznobberek szerint ultrakínos, hanem tényleg az.

Bónusz

Máté Péter – Ez itt az én hazám

Zárszóként tragikus sorsú zsenink egyik remekművével vágunk vissza ezeknek a területharácsoló nímandoknak. Érdemes meghallgatni Máté Péter néhány mondatát a dal előtt, amit a szövegről mond. (Közel) tizenötmillió nemzettársunk nevében, ha ezt a dalt hallgatjuk, akkor tényleg jó magyarnak lenni és méltóképpen emlékezhetünk a nemzeti összetartozás napjára. A Nekrológ blog ezzel a poszttal járult hozzá a megemlékezéshez. Köszönet szerény, mostanság tetszhalott álhalálhírblogunk szintén tolerancia-bajnok sorstárs Nagy Testvérének, a Gyűlölt Ellenségeinknek, a publikálási felületért.

Címkék: pina trianon románok zsidók franciák szlovákok szerbek csehek horvátok szlovének kisantant

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr744564669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trianon, avagy a legnagyobb magyar tragédia 2012.06.04. 21:08:57

Azt hiszem, minden beteg emlékszik a napra, amikor testének egy részét amputálták és talán még mindig reménykedik egy kicsit, hogy visszakaphatja azt, amit elveszett. 1920. június 4.-én, 92 éve került az ország lakosságának 2/3-a más állam területére, ...

Trackback: Kádár János szelleme kísérti Orbán Viktort 2012.06.04. 20:52:54

Orbán Viktor nem tudta megfejteni Kádár népszerűségének titkát, ezért kiment a temetőbe, hogy tanácsot kérjen az MSZMP egykori főtitkárától. Mit tanácsolt Kádár János szelleme Orbán Viktornak? A lentebbi képen látható: * *...

Trackback: Orbán pinát rajzolt a plenáris ülés alatt a Nemzeti Összetartozás Napjának tiszteletére (Nem viccelek, tényleg pinát rajzolt!) 2012.06.04. 20:36:16

  Aprólékosan kidolgozott rajzot tett közzé hétfőn délután az [origo] azzal, hogy ugyan mondanák meg a kedves olvasók, szerintük mit ábrázol. A képet a június 4-i plenáris ülés alatt elmélyülten rajzolgató Orbán asztalán lőtte a kíváncsi fotós. Az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albu 2012.06.04. 14:35:25

Ezredesem! Melyik Nekrológ-cikkről van szó? A csehszlovákiásról?

endre2714 2012.06.04. 14:37:28

A Cheeky Girls duó félig magyar :)

Albu 2012.06.04. 14:44:35

Közben leesett, hogy az egykori Nekrológ szerzőjének vendégcikkét olvastam.

Ellentételezésképpen:
Zero şi Tudor Ionescu: Balcani
www.youtube.com/watch?v=Z4EMBt9DDRo

Sparge paharele________Törjenek a poharak
Rupe difuzoarele_______Szakadjanak a hangfalak
Oooo… Ridică mâinile___Óóóó… Föl a kezekkel
Sparge paharele________Törjenek a poharak
Rupe difuzoarele_______Szakadjanak a hangfalak
Oooo… Ridică mâinile___Óóóó… Föl a kezekkel

Suntem o mie de voci___Itt van ezer hang
Aici suntem toţi_______Itt vagyunk mind
Avem o mie de nopţi____Van ezer éjszakánk
Încă o mie de ani______Van ezer éjszakánk
Trăim fără bani________Élünk pénz nélkül
Tot aici in Balcani____Ugyanúgy a Balkánon

(Stimaţi invitaţi, bine aţi venit aici, prin Balcani.)
_(Kedves vendégek, Isten hozta önöket itt a Balkánon.)

Hai, rupe mesele___Hej, törjétek az asztalokat,
fetele vesele______vidám lányok
Să mişte fesele____Mozogjanak a fenekek
arată progresele___mutassátok, mit tudtok
Umple paharele_____Töltsd a poharakat
mişcă motoarele____járjanak a motorok
Şi hai cu palmele__Gyerünk a kezekkel
răsare soarele_____fölkel a nap

(Atenţie! Stimaţi invitaţi! Sa-furat mireasa. Vă rugăm, aduceţi-o înapoi!)
_(Figyelem! Kedves vendégek! Ellopták a menyasszonyt. Kérjük, hozzák vissza!)
_(a végén érthetetlen óbégatás, rekedt visító nevetés)

A fordító megjegyzése:
Maradtatok volna a helyeteken, a Balkán hegyei közt még ezer évig, mintsem hogy a magyar kultúrát (meg a másik, legalább huszat, amit csak az elmúlt 200 évben tüntettetek el a térképről) irtsátok.

Amúgy miért jön föl a román könnyűzene ilyen erősen világszinten? Mire készülnek ezek már megint?

grinya · http://soundcloud.com/lunaticpsy 2012.06.04. 15:54:03

angliaban amugy meno volt ez a cheeky baromsag.
de mit is varhatnank ezektol akik kitermeltek egy elton johnyt...

B. Bíró 2012.06.04. 17:30:17

Na, azért a Cheeky Girlsnél torpanjunk meg egy pillanatra. A lányokat Gabriellának és Monicanak hívják. 82-ben születtek, akkor amikor nem lehetett nagyon magyar nevet anyakönyvezni arrafelé, ezért sok magyar adott olyan nevet gyermekének, ami mind a két nyelvben azonos, vagy hasonló, így elég sok magyar Gabriella, és Mónika született akkoriban. A lányok Kolozsváron születtek, édesanyjuk neve a wikipedia szerint Margit. Volt közük a Magyar Állami Operához is...

Styxx 2012.06.04. 17:37:53

@B. Bíró:
Őket csak félszívből gyűlöljük, mert nem székely szinekben tolják a bed inglist. Ilyen frenetikus énektudás mellett áruld el, hogy mi közük lehet az Állami Operaházhoz? Netán Kovi az egyik páholyban stikában leforgatott velük egy produkciót?

Ziu9 2012.06.04. 17:53:33

@Kurtz ezredes: Az Atomik Harmonik az szlovén, de egyébként már tudomásom szerint feloszlottak. :)

Beygir Gücü 2012.06.04. 17:55:02

Ne felejtsük el Fernando barátunkat sem Karánsebesről, mert akinek a román cigány, gay manele bejön, azoknak ő egy kincs. Nem akarom a román zenerajongókat sajnálni ezen a blogon (meg ezen a napon), de az értelmesebbjének ez ott is nyolc napon túl gyógyul.
www.youtube.com/watch?v=ifmSoRI4TIE&feature=related

Styxx 2012.06.04. 18:10:01

@B. Bíró:
Ez a legnagyobb minimalista poén, amit mostanában láttam (ez nem bántás, tényleg)
@Kurtz ezredes: @Ziu9: Colonell Kurtz figyelmébe ajánlanék egy kiváló kortárs földrajztudóst, aki nemrég egy szlovén expedíciót is abszolvált.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2012.06.04. 18:22:51

@Albu:
volt csehszlovákos posztunk, mégpedig a kevés valós egyike:
nekrolog.blog.hu/2011/02/22/egy_alhalalhir_dontotte_meg_a_csehszlovak_kommunizmust_valos
@Kurtz ezredes: Köszönjük szépen a megjelenést és ha eljön az elkerülhetelen, szomorú pillanat...számíthattok baráti kedvezményeinkre.

szakállasbácsi 2012.06.04. 18:29:27

Trianon az semmi! Nekem ma másfél órát kellet várnom a prostituált T-Pontban!
Ez sokkal igazságtalanabb és mélyebben érint. Lehet, hogy nem is vagyok magyar?

dr. Bubó 2012.06.04. 18:43:05

foglajjuk vissza trianont !!!!

kzoltana 2012.06.04. 19:16:13

Deutsch Twitter Tamás meg most járt Nagyváradon, és beszélgetésbe elegyedett a lakossággal. Különösen a női lakossággal.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2389_deutsch_tamas_mint_a_makk

Nevem Earl 2012.06.04. 19:43:13

Jé, újabb ismeretlen blog az Index címlapon. Néha igazi gyöngyszemeket hoz fel a random-generátor, bár ma azért picit érthetőbb, hogy megjelentetek. Kíváncsi leszek a holnapra.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.06.04. 21:20:06

Azért még mindig Jelena Karleuša idióta dala a legjobb a felsoroltak közül... ez is valami. Gyűlölködésre talán sokkal alkalmasabb ez a gyöngyszem, amiben a kisasszony a többek között a saját bugyogójáról énekel: www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.06.04. 22:16:59

Szerintem elég eröltetett már ez a műmagyarkodás, a nemzeti összefogás napja, a nemzeti ez meg az, az állandó magyarkodással való hencegés. Már lassan- bocs de -a vizeletünk is piros-fehér-zöld.
Nagy a világ találd meg benne a helyed, de szeresd normálisan a hazádat. Ne állandóan az érzelmi húrokat pengetve, sírjuk vissza az elveszett földünket, tudomásul kell venni a rossz döntést és előre nézni.
Elveszi apám rokkantnyugdíját ez a nemzeti csőcselék, lehet nem tudom befejezni az egyetemet. De ezerrel nyomják külföldre a saját magyar pártjaiknak a lóvét. Itthon iszonyú a szegénység, ők meg Erdélyt segítik. Mi pénzbe kerül pár tízezer ember látványos magyarrá avatása, de nincs gyógyszer a kórházakban az nem érdekli őket.
A csaló bukott Schmitt Pálnak az 5 ingatlana mellé 150 milláért adnak palotát, komoly fizetést stb mert mi kutyánknak jár. A rokkant bányász halljon éhen, mert elvették a rokkantnyugdíját. Schmitt elvtárs ha lenne benne egy kis "nemzeti jóérzés" felajánlhatna a nyírségi viharkárosultaknak. Eszébe nem jut a nemzeti nyavalyásnak!

Ilyenek vagytok parlamenti kétharmad, pedig a választók kétharmada nem szavazott a fideszre !

Lebarbározni hazájukban a szomszéd románokat, mi ha nem nemzeti bunkóság, tahóság, Kövér eltárs!

Álszent, sunyi, tetű, simlis banda vagytok.
Sokszor kérték már a kinti magyarok, hogy ne ugassatok bele az ottani dolgaikba. Ők tudják mi a jó nekik.

Törpe minoritás 2012.06.05. 06:51:17

Kicsit fáj, hogy ezt a mindent elsöprő klasszikust kihagytátok:

www.youtube.com/watch?v=8oc52vL7PC4

Pedig...

Ottó Pál 2012.06.05. 10:02:41

Nevetséges ez a hortista magyarkodás... Észre kéne venni hogy nyugaton már abszolút nem így gondolkoznak és ez meg is látszik az ottani életszínvonalon. Nem véletlen, hogy már régen elhúzott mellettünk Románia meg Szlovákia de pláne Csehország.

Alexi Borzovan 2012.06.05. 11:04:49

Szegény Jelenán anus mouthus tüneteket lehet felfedezni, ráadásul a klipbeli csávótól tényleg álmatlanságban (Insomnia) fogok szenvedni! :D Viszont ez az ukrán köcsög menetből kikúrta nálam a biztosítékot! Iszonyat...

...bár, ha úgy vesszük, zenei (?) zajszennyezésért nekünk sem kell messzire mennünk: gáspár geci, karamella, tóTH gabi, espé, fluor, meg úgy ánblokk a viva és a nóta TV (a kisbetű szándékos). No és ne feledjük - mert a magyar mindenhez ért, ugye - a mi kis fehérfeka árenbí szekciónkat: király tezsvírek, tolvai reni és kokeró kanja kállay saUnders andriska... :S

Tisztítótüzet akarok, MOST!!!

Alexi Borzovan 2012.06.05. 11:13:33

@Selkath - Nightwish rulez!:
De mivel metal rajongó lennék, kifelejtettem a hazai rockzenei élet két rákfenékét, mert ugye, ahol lakoma van, ott szarni is szoktak: ossian, pokolgép. Ha melléjük rakunk (és már miért tennénk?) egy Dalriadát, vagy egy Leandert, több, mint gitározható lenne a különbség.

sájsze júden 2012.06.05. 14:50:17

@Selkath - Nightwish rulez!: Teljesen igazad van. Ez a két divatszar megmérgezi az egész magyar metálzenét. Pénzéhes, populáris, igénytelen tömegzenét játszanak. A divat a metal-ba is beférkőzött. A Craddle of Fifth és a Slipknot se az már, mint amikor elkezdték. Maradok a Slayernél és a Dimmu Borgirnál, ők még megmaradtak az eredeti témáknál.
Régen én is Gépet, meg Maident hallgattam, de aztán rájöttem, hogy túlságosan egysíkú, sablonos az egész, ezért tértem át TECHNIKÁSABB trash témákra.

sájsze júden 2012.06.05. 15:13:34

@Ottó Pál: Nem tudom mi van itt, teljesen megfordult a világ. Minden jól ment, aztán mikor beléptünk az EU-ba, mintha valami régi perverz ösztönök jöttek volna elő. Szerintem ezt a magyarkodást csak az irigység, meg a kisebbségi komplexus hozza elő. Tipikusan ezek az eszmék csak a gazdasági válságok idején jönnek elő, amikor az emberek "kifogásokat" keresnek. És még csodálkozunk, hogy mindenki utál minket.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.06.06. 15:41:56

@Ottó Pál:
Igazad van. Szlovákiában mondjuk észrevehetően magasabbak az árak, alacsonyabbak a fizetések, és úgy általában szerényebb a választék, de akkor is elhúztak mellettünk!

Romániában sok helyütt még aszfaltút sincs, nemhogy autópálya az ország majd minden sarkába, de akkor is elhúztak mellettünk.

A cseheknél tényleg több pénz van, de az mind a németeké. Aki adta, vissza is veheti... országostul. A csehek már többször voltak német uralom alatt, mindannyiszor imádták. Mi sokáig, és gyűlöltük. Nem cserélnék velük.

De igazad van, nincs remény. Szerintem menjünk le a pincébe, és kössük fel a magadfajta öngyűlölő csődtömegeket!

Ottó Pál 2012.06.07. 10:38:24

@Gudea enszi: Akkor miért van az, hogy például Bratislavában vagy Bukarestben sokkal több a mosolygós jókedélyű ember mint Magyarországon? Mert sokkal élhetőbb helyek.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.06.07. 12:48:55

@Ottó Pál:
Jól van Tibi, inkább rakj ki vmi új posztot a Modorosra, minthogy itt szórakozol.

Ottó Pál 2012.06.07. 14:13:08

@Kurtz ezredes: Ismerem azt a blogot bár nem kedvelem különösen más emberek céltalan kifigurázását ahogy más országok és népek kifigurázását sem. Javaslom inkább olvasásra a dotoho.blog.hu/ -t ahol egy nagyon alapos és felkészült, pártatlan történész srác foglalkozik a magyar (szlovák és cseh) kérdésekkel. Sokat lehet tanulni tőle nem úgy mint a gyűlölködésből.

Illés Béla 2012.06.07. 18:46:36

@Ottó Pál: Végre valaki aki,rajtam kívül felismerte tót spion talentumát.
Magával ragadóan érvel,vitázik és mindig rendkívül korrektül hagy teret az ellenvéleményeknek is,ezzel is mutatva emberi kvalitásait.
Mindezek mellet,még jó fej is,pompás humorérzékkel megáldva,hisz írásaiból süt a szatíra és az irónia.
Kár hogy mostanában már nem látogat ide hozzánk.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.06.08. 03:00:00

@Ottó Pál:
Te érzéketlen antidemokratikus állat! Az Bucureşti!!!

@Illés Béla:
Egy picit nekünk is hiányzik, de mi tehetünk róla. Mi szembesítettük érvekkel, amelyeket itt nem tudott kimoderálni. Nem bírja a szólásszabadságot a csehszlovák hagyományokon felnőtt srác. :)

Bell a Donna 2012.06.09. 14:03:08

@Illés Béla:
Még Brendel Matyi jöhetne, és teljes lehetne ez a blog.

Melchi Zadok 2012.07.10. 10:00:20

@Ottó Pál: ne butáskodj már.. jártál már baszod bukarestben?

hülye...

Melchi Zadok 2012.07.10. 10:01:43

@Ottó Pál: na jó, ok ezt beszoptam :))

baliquez 2012.07.10. 16:17:29

@melchi zadok: Magyar Ember nem jár hanem halad, nem mindegy.

Majdénmegmondom 2012.07.10. 20:32:53

Teljesen hidegen hagy Trianon. 65 évvel utána születtem. Ha most elcsatolnák tőlünk a Tiszántúlt, az tényleg fájna.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.10. 21:23:08

@Majdénmegmondom:
Nem kéne itt semmit elcsatolni, csak téged elhordatni a magyargyűlölő csetnikekkel. Azután mindenkinek jobb lenne. Téged kivéve persze, de ezt ki nem szarja le.

Majdénmegmondom 2012.07.11. 06:31:33

@Gudea enszi: Szóval ha nem vagyok hajlandó sírni-ríni egy száz éves esemény miatt, akkor magyargyűlölő népellenség vagyok. Értem.
Minden nézőpont kérdése- ami nekünk (nektek) tragédia volt, a románoknak áldás.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.11. 12:21:09

@Majdénmegmondom:
Sírni-ríni nem szabad semmin, mert abból csak baj van. Tisztában kell lenni trianonnal, ahogy azzal is, hogy a határok túloldalán pontosan ugyanolyan magyarok vannak, mint te. Annyi különbséggel, hogy őket napi szinten baszogatják ezért.
De azt is megértem én, hogy a románok nézőpontjából tekintesz a dologra. Ha román vagy, akkor ez teljesen rendjén van.

Balt 2012.08.16. 11:41:27

Hát ez mekkora, az utolsó (előtti) tucat komment főleg! :)) Most teljesen megvilágosodtam, Brendel és CsK(P) a modoros blog melléküzemága. :)) Micsoda belterjes társaság...

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.12.06. 11:54:08

Az hogy a Jugoszláv Csepregi Éva Lepa Brena Janos, Janos c. örökbecsűje lemaradt azt még betudom a felszínes zenei ízléseteken Karell Gott által okozott sokknak! Na de egy ilyen listáról kihagyni Bulgária nemzeti kincsét az skandalum! Youtubon érdemes rákeresni Azis-ra, a hidrogénezett szakállú(!) trubofolk transzi dívára, csodát láttok!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.12.07. 09:37:48

@szájhúzó kutya:
Tekintve, hogy Bulgáriával 895-ben volt utoljára igazán komoly ellentétünk, engem nem lep meg, hogy lemaradtak a listáról.

Albu 2015.06.24. 16:45:42

Smash, Vengerov и Bobina с Матуа, Авериным и Кравец: Нефть:
Ez durvább, mint a sztálinista propaganda…
Remélem egyszer majd nálunk a rezsicsökkentést is megzenésíti mondjuk Ákos ; )”
youtu.be/EucLgHzuZaw

Фабрика: Не родись красивой:
youtu.be/HuSf1UcFRq0

Nicolae Guţă: Gigolo:
youtu.be/uBXseDbxOHo
magyarul: mulatos.blog.hu/2011/02/20/klippremier_csibesz_gigolo (Yt-ról mindig leszedik, Csibész és Kis Grófo is van)