Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

A Magyar Ember és a labdarúgás - 1. rész

2012.06.08. 08:35 - Kurtz ezredes

A ma kezdődő kontinenstorna tiszteletére oldalunk egy újabb sorozattal jelentkezik, amely ismételten segít a Magyar Embernek a dolgok megfelelő értelmezésében. Mint az köztudott, válogatottunknak a kvalifikáció ismételten túl nagy feladatnak bizonyult. Nem kell azonban csüggedni, hiszen Miniszterelnök Úr értő háttértámogatásával láthatóan ismét erős, Nemzeti Válogatott van születőben. Lépésről lépésre építkezve pedig visszahozhatja a mérkőzések újbóli élvezetét számunkra.

Jelenleg ugyanis élvezhetetlen. Amit valaha futballnak hívtak, régóta halott. Hosszas és szisztematikus programmal lerombolta valami titokzatos, gonosz erő. Az egykor nyugodt, derűs, szimpatikus, heteroszexuális úriemberek és jófej kültelki vagányok férfias sportja helyett ma latin szappanopera-szereplők monológjait, vagy letelepedési engedélyüket kecskevágással és dervistánccal ünneplő gyanús elemeket bámulhatunk. A játék amúgyis egy nagy szar. Unalmas, defenzív, a fogadási és szövetségi – ez a kettő egyébként nagy valószínűséggel egy és ugyanaz – maffia által pofonegyszerűen befolyásolható. Nagy tornát rendezni és/vagy nyerni sok-sok-sok pénzzel és a megfelelő ágyakba jutatott pre-tinikurvákkal lehet. Szerencsére nekünk egyik sem volt, így nem kell egy hónapig elviselni magukból kivetkőzött germán szurkolófalkák tömegeit. Előszóként csak még annyit: becsüljük, tiszteljük, szeretjük a hozzánk rendkívül sokban hasonlító lengyel népet, de ennek ellenére sem érdemel Labdarúgó Európa-bajnokságot, akinél a legnépszerűbb sport a salakmotor.

 

Az UEFA következő elnöke

 

A sportág őshazájaként ismert Anglia messzeföldön híres a művelt, józan, hűvös, távolságtartó korrekt úriemberek hadáról, akik bármelyik pillanatban képesek lefeküdni egymással. Na, őket ne is keressük egy brit focimeccsen, hiszen ott a brit alsóbb osztályok kopottas fémkondérjainak aljára égett, gennyszínű zacc tartózkodik, olyan emblematikus hősökkel, mint Stuart Pearce, Tony Adams vagy Wayne Rooney. Bizony, rengeteget kaptunk ettől az ősi sportkultúrától. Mondjuk úgy 1923-ig, mert utána a tudásáramlás iránya megfordult... volna, már amennyiben az angolok ezt hajlandóak lettek volna tudomásul venni. Helyette maradt a gyáva bezárkózás, és a különféle világeseményekről való, mondvacsinált okokkal indokolt távolmaradás. Olimpiák és világbajnokságok kihívása helyett teljesen megelégedtek egymás agyontaposásával az angol – skót/walesi/északír/man-szigeti/csatorna-szigeteki/északír/ír/kelta/gael/középföldei szuperrangadókon, amelyek rendszerint ötösön belüli kapustámadásos fejesgólokkal dőltek el. 

 

A második világháború utáni eufória végre kikergette a fogatlan brit oroszlánt a barlangjából. Végre méltóztattak áthajózni az óceánon, hogy ott az addigi futballtörténelem egyik legnagyobb égését abszolválják az amerikai baseball-válogatott elleni 0:1 alkalmával. Félreértés ne essék, ez az eredmény természetesen labdarúgásban született. Innen már egyenes út vezetett az otthoni 3:6-hoz (ne feledjük, indokolatlanul hízelgő eredmény volt ez a játékuk alapján), majd a további folyamatos, megbízható égésekhez minden egyes világbajnokságon. Lehervasztó kivételként 1966-ban, valami megmagyarázhatatlan véletlen folytán sikerült benullanullázniuk egy hazai rendezésű vébét, olyan undorító játékkal, hogy még a lengyelek is a nyugatnémeteket sajnálták a döntő után. A defenzív, nézhetetlen, kaput messze elkerülő támadójáték csak a döntőben fordult visszájára, amikor is kiborult a gólzsák. Ekkor már olyan tűz égett bennük, hogy kapura sem volt szükségük a gólhoz. Az ezt követő negyven évről két pozitívumot tudunk megjegyezni: Az angol csapat nem jutott ki minden tornára, és ha kijutott, legalább nem nyert.

 

Legzseniálisabb húzásuk, hogy a falklandi háború visszavágójaként ugyanazon meccsen voltak képesek beszopni Maradona két leghíresebb találatát. Ekkortájt jelentek meg a háromoroszlánosok első színesbőrű labdazsonglőrjei is, a filmes szakmába kényszerítve az összes Vinnie Jones-i karakterjeggyel megáldott, csupaszív fehér középpályást. Jóval szívderítőbb a szövetségi kapitány kérdésköre. Nos, az elmúlt évtized alapján egyszerű törvényt fektethetünk le: Ha a briteknél brit a szövetségi kapitány, ki se jutnak. Ha külföldi, kijutnak, de szerencsére semmi köszönet nincs a dologban. Persze Anglia oly gazdag és bőséges ország, hogy hiba lenne beérni pusztán a nemzeti válogatottal, hiszen remek a bajnokságuk is. Minden rendben ezzel a dologgal, leszámítva az eső áztatta, négylelátós brit stadionok máig legnagyobb logisztikai problémáját. A gyepszőnyeg közvetlen közelében, klubcímerrel összefogott turbánban énekelgető indiaiak lehetetlenné teszik a mentővel való betolatást, amire egyébként majd minden meccsen szükség lenne.

 

Azért ne legyünk igazságtalanok. Az angol pályákon nem kizárólag lelketlen, csonttörős, rakkolós játékot láthattunk, hiszen Puskás visszahúzós csele, Farkas Jancsi bombagólja is rajtuk született.  

 

Számunkra, magyarok számára legendás korszak a háború előtti „Sárosi-éra”, az azt követő „Aranycsapat” korszaka, valamint a hatvanas évek „Mágikus Magyarjai”. Legalább ennyire szép időszak volt a nemzetközi futball szempontjából az 1985-90 közti röpke fél évtized. Mielőtt mindenki a 3-0-s brazilverésre gondolna, ne feledkezzünk meg a Heysel-tragédiának nevezett eseménysorról, amikor a legtaplóbb angol klub huligánjai egy belga stadionban futtatták betonfalnak a leggyökerebb olasz egyesület bátor tifosijait, öt teljes évre kitiltva ezzel valamennyi angol klubot a nemzetközi porondról. Sajnos a válogatottra ez nem vonatkozott, de az angolok nem olyanok, akik kibírnak öt teljes évet stadiontragédia nélkül, így a büntetés alatt mekkai zarándokokat megszégyenítően estek saját maguknak. Mára ez a szép korszak sajnos már a múlté. A repedező beton és a könyöktámasztó korlátok a kerítésekkel együtt lettek színházi széksorokra cserélve minden egyes angol stadionban. Ezzel az ügyes húzással elérték, hogy a futball, a büfé és az időjárás mellett már a hangulat is szar legyen.

 

Színtelen náci csapatok mérkőznek a Harmadik Birodalom fővárosában, a Führer előtt. Állítólag az egyik angol, a másik meg német, de a kép alapján esélytelen rájönni, az egypetéjű ikrek közül melyik-melyik.

 

Butaság lenne elpazarolni minden gyűlöletenergiánkat az angol futballra, hiszen bár az angol futball gyűlöletes és megvetésre méltó, van még nála is gyűlöletesebb és megvetésre méltóbb. Igen, a német futballról van szó, amely hazánkban érthetetlen közimádatnak örvend. Az a német futball, amely remekül bemutatja Németország szerves történelmi fejlődésének valamennyi síkját. Rajta keresztül nyerhetünk bepillantást a lélektelen és tehetségtelen, szögletes, szőke, vajbőrű, náci mészárosok visszataszító rakkolásától, a pajeszos, szélsőbalos, alkoholista huligán hippiken át, a nigger-szláv-balkáni-arab pénzváltók és gastarbeiterek, homokos-multikulti válogatottjáig. 

A német labdarúgás közismerten legnagyobb erénye a fegyelmezettség, ami nagyjából annyit jelent, hogy a fegyelmezett német labdarúgók nem próbálkoznak olyasmivel, amit úgysem tudnának megcsinálni, valamint henteskülsejű hátvédjeik az ellenfélnek okozott vérző sérülés esetén – hihetetlen önfegyelemről tanulságot téve – nem ugranak neki teli szájjal a sebből kibuggyanó mézédes nedűnek. Ugye emlékszünk még a hihetetlenül szimpatikus Werner Liebrichre? Ez a nyilvánvaló háborús bűnös még saját csapattársait sem kímélte az edzéseken. A világháborús kudarcok és be nem fejezett holokausztok miatt eleve frusztrált, kiváló hátvéd igazi sportemberként viselte el a százhuszonöt szinttel magasabban játszó MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT kiváló játékosainak remek cseleit, fantasztikus megoldásait és szemkápráztató góljait. Két emberölési kísérlete sajnos nem volt elég ahhoz, hogy MG-42-es lövedékekből kialakított speciális stoplijaival sikerüljön eltalálnia Puskás Ferencet, valamint, hogy ezen kísérleteiért a sportszerűségről és egyenességről világszerte közismert Anglia játékvezetője lezavarja a retkes geci kurva anyjába a játéktérről.

A világháborúkkal ellentétben ez a két elbukott kísérlet nem szegte náci barátunk kedvét, és harmadszorra már magabiztosan szántott lövészárkot a kissé túl gyanútlan csodacsatárunk alá. Természetesen a sportszerűség és úriemberség megtestesült szobra még ekkor sem érezte szükségét, hogy az összecsapás eme embertelen szörny nélkül folytatódjon. A végeredmény pedig közismert. A Magyar Válogatott ismét példát mutatott, és az állandó áskálódás, csalás, diplomáciai ügyeskedések és alattomosságok ellenére, sokkal nehezebb ellenfelekkel szemben is bejutott a torna döntőjébe. Itt aztán a csalással, diplomáciai ügyeskedéssel, "elnézett" szabálytalanságokkal, metamfetamin-ampullákkal, esővel és jókora mázlival felvértezett fekete-fehér hóhérok mindent bevetve, nagy nehezen kicsalták tőlünk a jól megérdemelt kupánkat. Ennek azonban ára volt, és kicsit sem szeretett németjeink kénytelenek voltak elindulni a liberalizmus, holokauszt-emléknapokkal erősen megtűzdelt eltörökösödési ösvényén. Ugye már nem is csillog annyira csúnyán ez az ezüstérem?

Mivel az 1954-ben győztes német válogatott tagjainak neve ma kizárólag a Simon Wiesenthal Központ archívumában lelhető fel, kénytelenek vagyunk a későbbi korok német szuperhősei közül válogatni. Legemlékezetesebb pillanataik az 1966-os, ellenük elcsalt döntő, és 1970, amikor minden idők legjobb hosszabbításában szerencsére nem jutottak be a döntőbe. Ezek után nyilvánvaló volt, hogy a következő, náluk rendezett világbajnokságot kizárólag a harmadik világháború kitörésének esetén nem fogja odacsalni nekik a FIFA. A Nationalelf azonban minden józan várakozást felülmúlt, hiszen az NDK elleni, nyilvánvalóan szándékos vereségük indította be a világbajnokságok mérkőzéseinek tőzsdei kereskedését. Emlékszünk utána Argentínában a házigazdák szuperrangadójára Peruval? A totócsalós Rossiékra négy évvel később? Köszönjük Németország!

 

Ki ne felejtsük a Nemzet Einsatzgruppéját, aki a vébék történetének második legundorítóbb megtorlatlan szabálytalanságáért felelős. Nyugalom, természetesen az első is német!

 

Köztudomású, hogy a legnagyobb német sztárok a söprögetők közül kerültek ki. A nemzet tankelhárító-ágyúit a középpályáról a nemzet tengeralattjárói támogatták, akik láthatatlan gyilkosként végeztek valamennyi, játéknak nevezhető tevékenységgel. Elöl pedig ki más iratkozhatott volna fel az 1:0-s góllövőtáblára, mint Gerd Müller. A Nemzet Bombázójának nevezett férfiú maga a Nagynémet Labdarúgó esszenciája. Kicsi, jellegtelen, semmit sem csinál, de remekül helyezkedik és rengeteg gólt pöcköl az ellenség kapujába, ezért állítólag jó, de ő a lelke helyén kavargó szürke köd mélyén érzi, hogy nem. Innen pedig már egyenes út vezet az alkoholizmusig, ami természetesen más nemzet futballistáinak is sajátja. Csak összegzésképpen: A magyar focisták általában azért lesznek alkoholisták, mert érzik, hogy olyan tehetség szunnyad bennük, amelyet önhibájukon kívül képtelenek kibontakoztatni. A németek azért, mert lényegében jellegtelen góllövő-ágyúk. Az angolok meg azért, mert fogalmuk sincs, milyen lehet nem alkoholistának lenni. Már a ronda anyjuk lógó, hájas melléből is langyos barnasör csordogált. A nem alkoholistaság egyszerűen nincs benne a kultúrájukban.

Címkék: sport pina német állat angol náci ármány csalás gyilkos labdarúgás csonttörés hóhér embertelen lélektelen

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr374572057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stoney Hill Billy 2012.06.08. 09:19:01

Az angol válogatott tényleg vicc kategória, szerencsére a csoportot most sem élik túl. Az a pár nap Lengyelországban pont arra lesz elég, hogy a csk végigdugja a csapattársak asszonyait.
A német jellemzés is elég találó, bár a '90es vb döntőt is meg lehet említeni, ahova szintén teljesen érdemtelenül, az elődöntőből egy komoly gentlemenlike nyálcserével jutottak be. Aztán egy jogtalan kiállítás és büntető megítélése után kb. fegyverrel kellet fenyegetni ezeket a bátor hősöket, h. vki elvégezze a tizit. A völler-effenberg-kahn féle vonalon is lenne még mit csócsálni...

Styxx 2012.06.08. 09:36:00

Pazar poszt és milyen igaz.
(sajnos olyan vén vagyok) hogy egyik első gyerekkori tévés fudbalélményeim egyike, amikor a kapus-mészáros poszton játszó Harald "Toni" Schumacher brutálisan legyalulta a csöpp kis gall csatárt, Battistont. Jó Magyar Ember létemre franciát azóta csak egyetlen egyszer sajnáltam, amikor az első képen szereplő Domina Strauss Kahn következő UEFA-elnök Urat teljesen alaptalanul megvádolta a sunyi, NÉGER, illegális bevándorló, nyerészkedő szobalány.
@Stoney Hill Billy:
A Rykardot leköpő Voller-videót én is várom ám valamelyik következő részben, a holland focimultikultiba beilleszkedő szinesbőrű úriemberek dícséreteként.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.06.08. 09:47:17

Zseniális, hozzáfűzni sem tudok. Várom a többit.

Mentolosmájkrém 2012.06.08. 09:47:46

Ez egy ritka undorito valami volt es csöpög a rosszindulattol.
Csak egy kerdes: a magyar valogatott, hemzsegve a zseniktöl mikor volt ott utoljara barmilyen nemzetközi futballtornan es a hentesnek titulalt svabok mennyi ilyen esemeneyen vegeztek az elsö 6-ban?

p4r4j35u5 2012.06.08. 09:58:23

@Styxx:
Aki picit is emlékszik a dolgokat és nem csak habzó szájjal fröcsög az tudja hogy nem Völler köpte le Rijkardot hanem Rijkard Völlert.
Kétszer.
www.youtube.com/watch?v=nxAvy32wXY0
0.52 és 1.23

Styxx 2012.06.08. 10:04:56

teljesen igazad van. Jól emlékszem, csak sajnos elírtam. Már gyűlölködésben se vagyok a régi.

1kutya 2012.06.08. 10:06:58

az a "német" válogatott kép odabasz rendesen:)

Anselmo 2012.06.08. 10:07:29

Korrekt sporttörténeti összefoglalás volt, köszönöm!

Mentolosmájkrém 2012.06.08. 10:38:03

@1kutya: nezd meg a sved valogatottat, vagy barmelyik olyan orszag valogatottjat, ahova erdemes volt bevandorolni az elmult 30 evben. Ugyanezt fogod latni.
Ibrahimovics, Majstorovics meg a fax tudja milyen -ics mindenutt.
Zlatan az isten jelenleg, oszt meg egy tiszta sved szot eleteben nem ejtett ki.

Guillaume sous guillotine 2012.06.08. 10:40:18

több a lengyel a német (?) válogatottban mint német. nevetséges

Ringlósztár 2012.06.08. 10:46:55

@Styxx:
Én meg azt hittem, irónia! :)

rexter 2012.06.08. 10:50:12

@Mentolosmájkrém: rossz helyen jarsz, fuss neki megegyszer. nem, inkabb add fel.

Mentolosmájkrém 2012.06.08. 11:02:29

@rexter: nektek kellene inkabb a kurucinfon szerepelni. Valoban rossz ez a hely, olyan hanyingert keltö. Tovabbi jo gyulölködest, kicsi magyarjaim, csak forduljatok vissza a nyeregben.

trendo+ 2012.06.08. 11:41:50

Szar ez grófnő kérem, ahogy van! :) Hogy egy futballmeccsen azon izguljak, hogy a "mi négereink" megverik-e az övékét? :)

vitaygeorgina 2012.06.08. 11:57:31

Na, ha így álltok a focival, akkor ez a mozgalom épp nektek való:

www.youtube.com/watch?v=139uYF9oI7I

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.06.08. 12:12:38

A Tisztelt post-oló azt nem veszi csak észre, hogy egy olyan országot gyalázik, ahova Magyarok százezrei vándoroltak ki, és még csak fognak is. Majd ha Némethekről írtok, akkor meg dettó ua-t tudom csak elmondani. Az imént írtam Angéla asszonynak egy levelet, miszerint legyen szíves engem befogadni, mert nem bírom az itthoni közeget, megvetem a saját népemet.

torvenyfigyelo · http://www.torvenyfigyelo.hu 2012.06.08. 12:26:40

Ha a német csapat lenne az egyetlen focicsapat a földön, akkor sem drukkolnék neki.

A Lineker-féle aranyszabályt se felejtsük el.

Mekkora bódottá' volt, amikor a BMünchen kikapott a BL-döntőn. Ollé!

Córeszmaci 2012.06.08. 12:31:41

@Anselmo:
Igen! Polkorrekt! De ezt sem nevezném erénynek! Szánalmas ...

csabakirályfi 2012.06.08. 12:56:32

"Nem kell azonban csüggedni, hiszen Miniszterelnök Úr értő háttértámogatásával láthatóan ismét erős, Nemzeti Válogatott van születőben."

Erről azé' kérdezze meg a látszerészét...

sTormy 2012.06.08. 13:08:39

@Mentolosmájkrém: Egyébként mire számítottál, amikor megláttad, hogy Gyűlölt Ellenségeink a blog címe, és a bemutatkozás úgy kezdődik, hogy "A tudományos gyűlölködés vezető szakmai műhelye"?

Wagem 2012.06.08. 13:22:03

We are the best..we hate the rest..!

ST83 2012.06.08. 14:27:49

Gusztustalan, verlazito amit ide firkaltal!

Tipikus sotet hozzallas azon rugozni, hogy ki milyen allampolgarnak erzi magat. (Ozil amugy Nemetorszagban szuletett es nott fol, a tobbiek nagyreszt ott nottek fol par eves koruktol).

Es ahogy a nemetekrol meg a feketekrol irsz, azert kulturalt orszagban mar vinnenek is be a sittre! Ezert neveljek a magyar szulok kulfoldon szuletett gyerekeiket magyarnak? Ezt kellene nekik tovabbadni? Amugy hogyan, ha masik KULTURABAN szocializalodnak?! Foleg a hires magyar osszetartast ismerve. Inkabb ez utobbirol irjal, ne olyan dologrol, amirol szemmel lathatoan gozod sincsen.

R.H. ny. 2012.06.08. 14:41:57

@ST83: Niggerből nem lesz szalonna. Hiába onanizálják tele a kis elvbarátaid a beteges elméleteikkel a világot. Német* állampolgár lehet (sajnos), jogai lehetnek (sajnos) de nem lesz német nemzetiségű, olyan államot pedig nem érdemes csinálni és fenntartani ahol a legnívótlanabb barbár söpredék is embernek sőt értékesnek érezheti magát. Ez a Gyűlölt Ellenségeink blog ha nem tetszik takarodj a rendkívül igényes liberális blogok valamelyikére, ott legalább jó érzéssel kényeztetheted a különböző színű metélt faszokat. Gyűlöllek.

*Tetszés szerint behelyettesíthető.

ST83 2012.06.08. 15:06:25

@R.H. ny.: Mi tudsz Te rolam? Elarulom, semmit!

A belso sotetseg sokkal nagyobb gond, mint a borszin, de ezt honnan is tudhatnad? Vannak jo emberek, meg hulladekok. Ezt nehez felfogni? Miert hiszed, hogy te ertekes vagy?

Feher barataid szetlopjak az orszagot, cserbenhagyjak honfitarsaikat. Azzal nincsen gondod? A feketekkel igen, hiszen az kurva nagy aktualis problema Mo-n. Szerencsetlen. Ha az altalad sopredeknek titulalt embereket egyszer elkezdik irtani, nyugodtan allj be a sor veger, mert nem kar erted sem.

R.H. ny. 2012.06.08. 15:58:19

@ST83: Hol írtam, hogy én értékes vagyok? Szerinted ez személyes kérdés? A nyugati civilizációt tartom értékesnek amit ezek a félmajmok képtelenek lennének fenntartani még rövid távon is. Ahogy anno a barbár germánok, szlávok és arabok sem voltak képesek működtetni a Római Birodalmat (vagy egy saját hasonlót létrehozni) és ezzel sikeresen a sötétségbe taszították a nyugati világot hosszú időre.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.06.08. 17:54:36

@R.H. ny.: Azért az arabokat, s azt a két primitív állatfajt egy mondatban említeni durva sértés.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.06.08. 23:34:29

@ST83:
Nagyon jó érzés látni, hogy a liberalizmust és toleranciát már külföldről exportáljátok nekünk.
Tényleg megindultatok kifelé ebből az országból.
Ugye Németországból írsz?

Alexi Borzovan 2012.06.09. 19:38:04

Vártam már, hogy ha EB (vagy VB) közeledik, lesz gyülieli poszt, gratulálok gyerekek, nagyon jól sikerült! Várom a folytatást! :)

@R.H. ny.:
Te meg leszel szíves megkövetni magad itt, ugyanis benézted a blogot. Ez nem a dotoho.

Rich.mond 2012.06.10. 14:41:29

Kiváló, várom a folytatást! Az a baj, hogy a lusta Kurz Ezredes soha nem fog a többi fejezet végére érni az EB alatt, mert a franciák és az olaszok összefoglalhatatlanok tíz oldal alatt.
Aztán ott vannak még a hollandok (phöööj), portugálok, görögök, az összes skandináv.
Na meg a bátor csehek.

gabesz7004 2012.06.11. 05:26:59

Gigalájk (ugye milyen szép magyar szó?!) a posztért és a kommentekért is! Istenem, ennyi marhát honnan sodor ide a szél?
"...ne feledkezzünk meg a Heysel-tragédiának nevezett eseménysorról, amikor a legtaplóbb angol klub huligánjai egy belga stadionban futtatták betonfalnak a leggyökerebb olasz egyesület bátor tifosijait,..." Csak nekem tűnt fel, hogy elkurztad? A Liverpool FC NEM angol klub! ;) Az az Everton a Mersey parton!

Ottó Pál 2012.06.11. 15:42:05

Ujabb rasszista frocsoges olyan orszagokrol amelyek toronymagasan vezetnek Magyarorszaggal szemben. Pedig a szerzok is tudjak hogy a jovo egy liberalis egyesitett Europa.

Csak egy hir:

index.hu/kulfold/2012/06/11/egy_kormanya_marad_europanak/

Dream_walker 2012.06.12. 13:22:45

Köszönöm istenem, hogy nem vagyok értő olvasásra képtelen idióta, így tudom értékelni a poszt örökzöld igazságokat megidéző zsenialitását. Jó kis írás lett :)

A sok multikulti-fan ostobának meg egy aprócska tényt a figyelmébe ajánlanék, ugye milyen jól működik a mai napig az egyesített szovjetunio, az egyesített jugoszlávia, csehszlovákia? Sőt, a híradóban is azt hallani nap mint nap, hogy a liberális és egységes európában milyen jól kijön egymással a görög, a spanyol meg a német gazdaság akár, mennyire egy húron pendülnek, milyen stabil és a liberaizmus miatt mennyire fejlett és örökké valónak tűnő?

Egy kormánya marad európának? Oké, csak ne itt legyen. Ha a méheknek kormánya lenne királynő helyett, nem lenne méz.

Egykét 2012.06.12. 18:09:09

Szinte tökéletes írás.

Illés Béla 2012.06.12. 18:22:33

@Ottó Pál: Pontosan.
Tű élesen látod a problémát,mert gazdaságunkat csakis ez mentheti meg,sőt tovább megyek,az egész világot.
Sajnos egyre több szűk látókörű ember azt hiszi,hogy ez a csodálatos pénzügyi rendszer,a "virtuális pénz",és az elvtelen harácsolás,a fedezet nélküli banki tranzakciók játszótere csupán,nos ők mind tévednek.
Ők nem látják át ennek a rendszernek az előrelátó bölcs gazdálkodását,miszerint erőforrásainkat jól beosztva,a szociális hálót még szorosabbra fonva,írhatnám az egyén boldogulását segítve,egy jobb és szebb világ van kialakulóban.
Ennek a jelentéktelen minoritásnak sajnos az internet segítségével,már túl messzire elhallatszik a hangja,mintha tényezők lennének...
De szerencsére bölcs vezetőink mindent megtesznek,természetesen a jól és hatásosan működő demokráciának,valamint a haladó liberális eszméknek köszönhetően,hogy ez a jól működő rendszer soha ne változzon,igyekezve minél több országot bevonni ebbe.

A csodálatos Óz 2012.06.17. 16:40:09

Érdekes az, ami a poszt végén található, hogy miért sikkad el a magyar tehetség. Egy délszláv, román, cseh vagy lengyel játékos sokkal előbb odakerülhet egy világklasszis csapathoz, mint egy magyar. Egyszerűen botrányos az imázsa a magyar játékosoknak, pedig szerintem egy hasonló lakossággal rendelkező Csehországban sincs több tehetséges labdarúgó, mint nálunk! Az Aranycsapatra büszkének kell lenni, de szerintem kár visszasírni, mert már az is óriási véletlen, hogy egy időben, egy országban 13-14 ilyen kaliberű játékos játsszon egy csapatban, hát még az, hogy ez évtizedeken át tartson! természetesen voltak később is világklasszis játékosaink, de egy csapatra való egyszerre sohasem! aztán a foci gazdasági ágazattá válásával mi lecsúsztunk, mert nem volt benne annyi pénz és még most sincs! A román bajnok Kolozsvárnak pont 7szer akkora az éves budzséje, mint a jelenleg legtehetősebbnek tartott Videotonnak! a fociba államilag kell belefeccölni a lóvét, mert a magyar üzletemberek sem annyira gazdagok, hogy ezt finanszírozzák, a probléma csak ott van, hogy ez megtehető-e ilyen gazdasági helyzetben? Ez a kérdés is politikaivá vált, de remélem, ha a befektetett pénz kamatozni fog, akkor a bírálók is kimennek a meccsekre és skandálják, hogy HAJRÁ MAGYAROK!

Hintz ezredes 2012.06.18. 20:16:57

Ha nem lennének ilyen szórakoztatóak, azt mondanám, basszuk ki innen a libsiket!

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.06.19. 23:35:18

@Dream_walker: a SZU-ban nem volt semmiféle multikulti, hacsak az ukrán-orosz, orosz-ukrán, ukrán-fehérorosz stb. "kombinációkat" nem tekinted multikultinak - ne tekintsd. egyébként a szu hiánya ideiglenes állapot, no de no, az Orosz Föderáció is milyen szépen elhitette, hogy ott csak oroszok élnek, pl. a híres orosz teniszező, Marat Szafin és húga Szafina, no meg a híres orosz focicsapat, az Anzsi Mahacskala. no ja, lófasz, Oroszo. most is ugyanúgy multikulti, ahogy a prejelcini időkben: sokféle nép lakja ugyan, de sehogy.

amúgy az is vicces, h az orosz válogatott EB-felfedezettje egy oszét.

@poszt: jó a poszt, csak el ne sikkadjanak a folytatások, mert a görög-digó-spanyol háromszögre azért még ráférne egy alapos, tudományos, ciganológiai fűszerezésű futballelemzés. pláne, hogy ugye az amúgy is rendkívül szimpatikus digó szkvadra (az a vidra valamiféle latino rokona?) csatára egy szimpatikus ghánai. a szimpatikust persze itt úgy értem, hogy szívesen kipróbálnám rajtuk a vietnami háborúból megmaradt gyújtóbombakészletek összességét, mosolyogva persze, hiszen keep smiling, mondá az angolszász gyarmatbirodalom csehektől lopott (!, te atyaég) nevű hugyot vedelő arca. spanyolokat meg egy feltehetően derék (no persze) szefárd legény mozgatja, bizonyos Csabi. vagy hasonló. a görögök pedig egy Szamaras nevezetű Jézus-imitátorral igyekeznek gólt szerezni, felettébb sajátos futballkultúrájukat (melynek alapja feltehetően a kecskékkel folytatott permanens etyepetye lehet) a világ elé tárva. szóval na, folytatást!

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.06.19. 23:40:27

@A csodálatos Óz: no persze, még több pénz kéne az fityiszotonnak, de na, bástya, üres már az államkassza, oszt nyunyógomez is otthon maradt. ronaldinhora majd számol nektek a gyurka egy csirkefarhátnyit, meg ne szomorodjatok ott Narancsi elvtárssal.

na jól van ám, csak szívatlak, tudom én, h így néz ki a költségvetés:
1. Videoton folyó költségei
2. Videoton egyszeri költségei
3. PFLA folyó
4. PFLA egyszeri
5. Konc az Újpestnek
6. adni valamit a Kósa Lallernak, mert a végén kitúrja a kondás orrával a hurkás mindenit
7. minden más, de csak ha nagyon muszáj, de leginkább Simlicska Lallernek kitolni a megmaradó lovettát.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.06.19. 23:48:08

@A csodálatos Óz: ja érdemben is: ne sajnáld már a két lengyel balfasz lepkekirálytól a szar Arsenalt azzal a buzeráns francia seggarcúval. na, ugye hogy ugye. a Dortmund meg akkor volt világklasszis, amikor én gázbolygó. szóval a lengyelektől pont sehogy sem kerül könnyen játékos világklasszis csapatba. a cseheknek meg van egy Rosicky-jük, a délszlávokat viszont tényleg szépen megtanítottuk focizni, hát hadd örüljenek, na, amíg helyükre nem kerülnek, na, jól fog ez jönni, amikor a szerb részönkori Pestnek jelent, kened-vágod.

Dream_walker 2012.06.20. 11:00:03

@Kusics Iván:
gyakorlatilag pont arra utaltam, amit te is írtál, hogy a ruszki határokon belül (még a mai is, nemhogy a szovjet) van nagyjából három tucat nagyobb, és még több kisebb nemzetiség, és emiatt a legnagyobb etnikai és vallási villongások is ott történtek, meg a balkánon, ahol szintén egy kalap alá vettek fél tucatnyi etnikumot, meg is lett az eredménye
persze mondhatnám még fekete afrikát, de nem mondom, ezen a blogon mindenki tudja, mi a stájsz :)

ahol ilyen eltérő embercsoportoknak akarják egységesítve megmondani, hogy hogyan kell f.szt szopni, ott nem sok jó szokott történni

szóval ennyi :)

Alexi Borzovan 2012.06.23. 21:21:37

@Rich.mond:
"...Na meg a bátor csehek."

A Nyulak? LOL... :D - pospisil.blog.hu/2012/06/02/bilek_takarodj
Nem is olyan rossz ez a magyar csapat!

Amúgy meg hajrá ööö... Anglia! Vagy nem? OK, csak vicceltem (sajnos, kiestek az oroszok:( )!

tellybooksah 2012.06.26. 14:31:34

IGAZI _FÉRFI_ nem ereszkedik le odáig, hogy egyáltalán tudomást vegyen erről a football, fußball, foci, tökömtudja nevű homokos tuszkolódásról. Felvilágosult ember vagyok, ezért nem akarom kiirtani az összes ratyit, csak azokat, akik nem húzzák meg magukat a helyükön - a földalatti nyilvános illemhelyek sötét zugaiban esetleg a kültelki Toi-Toi lerakatok környékén.
www.youtube.com/watch?v=RvUIbqKyppY

Az egyetlen élvezetes változata:
www.youtube.com/watch?v=C4wTSSw3FA8&

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.06. 06:13:28

A poszt a szokasos KIVALO minositest kapja tolem, par kommentelo meg vagy nem tudja hova tevedt vagy direkt akarja szetcseszni a gyulolkodok maroknyi, de lelkes taborat :)