Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok
  • 11110000: @virágelvtárs: Nem minna, minnä. Nem mindegy. @El Topo (Sgt. Elias): Valójában egy finnország... (2018.01.12. 21:18) A finnek
  • Vitárius Gyuszi: @iTeM23: Egyetértek önnel. (2018.01.07. 14:19) A szlovákok

Köcsögválogatott 2012

2012.07.09. 21:46 - Gudea enszi

Nyitókép.jpgMár egy hét eltelt az EB óta, de nem nagyon hozott minket lázba az egész. Egy adósságunkat azonban törlesztjük, és a Matula kezdeményezése nyomán divattá vált válogatás szellemében mi is kiállítunk egy köcsögválogatottat. Támadó felfogású csapatot küldünk pályára, hiszen ezek a suttyók egyedül akarnak gólt lőni, mint az osztály önző seggfeje az általános iskolában. Itt van még az ellenfelet vérbe fagyasztani próbáló védő, amihez nem kellenek neki társak, valamint a játszani nem hajlandó középpályás, akinek meg úgyis tökmindegy az egész.

Köcsögválogatottunk játékosai természetesen gusztustalan, testhez tapadós mezben lépnek pályára. Akárcsak Bíró Ica. Őrületes fejlemény, hogy a csapatok mezeit, amelyek egyszerű megkülönböztető jelzésnek indultak, ma már divatházak mutatják be a tornák előtt. A buzikkal teletűzdelt divatszakma ráült a buzis színészkedésre és lelkizésre eleve egyre hajlamosabb focira, így pedig a beckhameket és rinyaldócskákat egyre nehezebb lesz kimagyarázni a szivárványos vádakból. Következő fejleményként megérkezhetne a Gucci dizájnszemüveg és a Calvin Klein izzadság. Sajnos kifelejtették a mezekről az oldalzsebet, így nincs hova tenni a láncos Doxát.

1 Szczesny.jpgWojcziech Szczęsny – Az igazat megvallva kapusposzton komoly gondban voltunk. Leginkább Joe Hartot szerettük volna betolni ide, hiszen egy angol kapusban mindig lehet bízni, hogy egy csapásra elcseszi két év reménykedését az övéinek. Ahol David Seaman kapuslegenda lehetett, Paul Robinson válogatott kapus, David James pedig kapus, ott bármilyen lepke felbukkanhat, legnagyobb sajnálatunkra azonban a szöszi náci (össze ne keverjétek Neuerrel!) nem intézte el a vereséget sem a franciák, sem az olaszok ellen. Így esett a választásunk az egész lengyel csapatot jelképező Szczęsnyre. Képes volt csapata egyetlen megnyerhető meccsét elrontani azzal, hogy kiállíttatta magát, bár ez nem csak az ő hibája volt. Ez elég szánalmas teljesítmény egy kegyelemcsoportba lottózott házigazdától. Igazán nem sok bajunk van a lengyelekkel, így minden rokonszenvünket előkotorva javasoljuk nekik, hogy legközelebb inkább kajak-kenu EB-vel próbálkozzanak. Azon több siker néz ki nekik, ráadásul nem hagy maga után szellemkastélyként üzemelő, ötvenezres stadionokat.

2 Boateng.jpgJerome Boateng – A népszerű jobbhátvédnek csak a neve kevésbé német az arcánál. Ne legyünk persze igazságtalanok, hiszen Boateng ugyanannyira német, amennyire Koman Vladimir magyar, csak pechjére sokkal feketébb apukát adott neki a négerek istene. Bizonyára nem is lenne élcelődés tárgya a színe és a származása, ha nem lenne még mellette Özil, Khedira, Podolski és Klose, valamint nem járt volna már itt Asamoahtól Kuranyiig az összes harmadik világbeli éhező. Mi azonban senkit nem utálunk kizárólag a bőrszínéért, a gyűlöletünkért hazugnak, gyávának, gonosznak, vagy éppen hülyének kell lenni. Hogy utóbbi elég nagy százalékban sikerül a négereknek, megintcsak nem a mi sarunk. Boatengre jó móka volt rájátszani a beadásokat, ilyenkor rendre úgy viselkedett, mintha még csak a tüzet ismerné, de a labdát még nem. A kérlelhetetlen arcú Jürgen Kohler posztján remekül szórakoztunk a rémült kis Jerome-on, akiről még a jó kontrát csak a 2004-es évkönyvekből ismerő görögök is képesek voltak gólt lőni.

3 Mathijsen.jpgJoris Mathijsen – A hollandok érthetetlenül népszerűek a világversenyeken, valamiért rájuk ragadt a tévhit, miszerint tetszetős, technikás támadófutballt játszanak. Mindebből csak annyi igaz, hogy az első két vébédöntőjüket gyengébb csapatok ellen bukták be. Ezt a hollandrajongók az egyetemes igazságtalansággal magyarázzák, és még véletlenül sem ötlik fel bennük okként az, hogy kedvenceikbe annyi tartás szorult, mint egy fogságba ejtett román fegyveresbe. A dánok elleni vereség után a németek következtek, és borítékolható volt, hogy apuci elrendezi majd a gyenge idegzetű, renitens kölyköt. Ekkor már világos volt, hogy ez nem az ő EB-jük lesz, lemondtak róla ők maguk is. Mathijsen a védelem tengelyében jó, hogy kávéval és karamellás sütivel nem kínálta az arra járó ellenséges védőket. A holland védelem németekkel szembeni magatartása erősen emlékeztetett az 1940. május 10-14. közti időszakra, ennek pedig hősünk valódi kulcsfigurája volt.

4 Coentrao.jpgFábio Coentrão – Senkiből sem lehet portugál válogatott védő, ha nem elég érzéketlen, goromba tuskó ehhez a nemes feladathoz. Pepe megjelenése óta könnyű szavakba önteni a jelenséget, az iskolát azonban egyre többen járják ki. Az ellenfél csatárainak kíméletlen felrúgása, megtaposása és lefaragása csak egy a vágyspanyolok fegyvertárából, akkor is magabiztosan mozognak, ha sunyin, a bíró szemei elől rejtve kell megmasszírozni néhány csontot. Aztán ha meg kell úszni a büntit, vagy tizenegyes kéne a latinos, lelketlen erőfoci eredménytelensége közepette, akkor repkednek a portugálok, mint a kínai kung-fu filmekben. És mindeközben a legnagyobb baj a száj. Az a ronda, hangosan hőbörgő, cigány pofa, ami a kurva anyjáért sem állna be egy pillanatra. Sír, ha bántották, sír, ha el akarja hitetni, hogy bántották, sír, ha nem jó passzt kapott, sír, ha nem sikerült sérülést okoznia. És sír, ha kiesett. Ez mondjuk jó. Coentrão azzal előzte be az önmagához képest ezúttal némileg visszafogott Pepét a pepeizmusért feltétlenül járó köcsögválogatottságban, hogy a faszát mutogatta apucinak a spanyol-portugál élményrangadón. Kimutogatása a spanyol kispadnak szinte még a korábbi keménykedéseit is feledtette, mi viszont semmit sem felejtünk el.

5 Milner.jpgJames Milner – Bizonyára nem volt ember, akinek ne fordult volna fel a gyomra az angol válogatottól. A futball tanítómesterei meg sem próbáltak játszani, helyzetet kialakítani, végrehajtani valami olyasmit, amiért emlékezhetnének rájuk mások is, a hozzánk hasonló, germán- és alibistagyűlölő sajtótermékeken kívül. Kiemelni senkit sem lehet közülük, hiszen mindegyikük minősíthetetlen volt, még Welbeck nevét is csak egyszer, a sarkazós véletlengóljánál hallottuk. Nem volt más választásunk, mint fejre kiválasztani valakit az EB legnézhetetlenebb, legundorítóbb csapatából, itt viszont egyértelműen Milner nyert. Szögletes-darabos arcberendezés, reménytelenül ostoba tekintet, nulla szellemes megoldás. Ez a fej egyetlen liverpooli vagy southamptoni kikötői dokkból sem lógna ki, ahol éppen rakják át vasútra a bennszülöttek halomba ölése és koncentrációs táborokba zárása után rabolt elefántcsontot. A focit viszont nem kéne erőltetniük, az összecsalt vébéjükön kívül az életben többé nem nyernek semmit a válogatott tornákon.

6 Robben.JPGArjen Robben – A holland elhasalás fő letéteményese, aki azzal próbálta megoldani a góltalansági válságot, hogy sosem látott, befelé húzós cselsorozatba kezdett a jobbszélen, majd visszahúzta a lövést a rövid sarokra. Az örökké megújuló Robben nagyjából annyi meglepetést tudott előhúzni a tarsolyából, mint Debreczeni József és Bauer Tamás együttvéve. Nyomora felett érzett örömünket csak fokozta az ostoba konoksága, amely a leglehetetlenebb helyzetekből is lövésre késztette ezt a korszakos zsenit. A holland bukást minden alkalommal kihagyott százszázalékos helyzetek szegélyezik, majd a baj kézzelfoghatóvá válása után rendszerint elfelejtik a labdát, és csak az ellenfél lábával törődnek. Azt akarják miszlikbe rúgni, ahogy megpróbálkoztak ezzel ’74-ben 1:2-nél, ’78-ban 1:3-nál és 2010-ben 0:1-nél, nem is beszélve az elődöntős, negyeddöntős kieséseikről. Most viszont nagy-nagy örömmel néztük, hogy a hollandok legalább annyira utálják egymást, mint a németeket. Ez odáig fajult, hogy még az ellenfél lábának pépesítéséhez szükséges csapategységet sem voltak képesek megvalósítani, ez pedig pontosan azt eredményezte, amire a holland „nemzet” jogosult. Csendes, eseménytelen elmúlás.

7 Arsavin.jpgAndrej Arsavin – A szentpétervári zseni 2008-ban már majdnem csúcsra járatta a szovjeteket, és egész Európa a lábai előtt hevert, miután szétverték a jelen összeállításunkban is főszereplő némethollandokat. Andrej akkor elmondta, hogy a Barcelonában szeretne játszani, Katalóniában viszont felmérték, hogy Iniesta talán egy árnyalatnyival jobb megoldás. A Barcelona vezérkara számára az volt a jó döntés jutalma, hogy végignézhették, amint Arsavin tétlenül végigbújócskázza a három meccset. Az orosz egyetlen mentsége, hogy mindez nem is igazán érdekelte. Még arra sem méltatta az EB-t, hogy kihagyjon pár komoly helyzetet, meghagyta a feladatot Kerzsakovnak, aki ezt bármilyen ziccerből megoldotta. Támadó szellemű köcsögválogatottunk megbízható árnyékéke, aki egész biztosan nem fogja egyetlen jó labdával sem kiugratni az előtte levőket, miközben halálra unatkozza magát.

8 Cé Ronaldo.jpgCristiano Ronaldo – A bevezetőben említett önző seggfej az általános iskolából. És most nem arról van szó, hogy több iskolát nem is nagyon végzett ez az okos tekintetű ifjú, hanem arról, hogy mekkora szerencsétlenség éri az olyan csapatokat, ahol egy ünnepelt, öntelt sztárcsatárt kiáltanak ki vezéregyéniséggé. A portugál cséká karszalagot rábízni nagyjából olyan volt, mintha a Fideszt Deutsch Tomi vezetné Miniszterelnök Úr helyett. Cének semmi más gondolata nincs a pályán, minthogy ő rúgjon még egy gólt, bár a kaput elég ritkán találja el. Csapattársaiba nem sok bizalmat fektetett, amit a többiek tudása fényében, egyrészt meg lehet érteni, másrészt viszont az ilyen alapokra helyezett csapatnak már az elődöntő is érdemtelen dolog. Ha nincs ez az elsorsolt, elcsalt, eluefázott A-csoport, jó eséllyel már a negyeddöntőben kicsapták volna Európa legcigányabb braziljait. Így viszont Ronaldócska már egészen közelinek érezhette a karrierjében sem eddig, sem ezután el nem érkező válogatott sikert, és bizonyára férfias krokodilkönnyek kísérték a hörgő zokogást az elbukott büntetőpárbaj után.

9 Van Persie.jpgRobin van Persie – Az Arsenal főágyúja narancssárga mezben csak egy a tizenegy tehetetlen fajankó közül. Egymaga megnyerhette volna csapata összes meccsét, azonban az egész tornán nagyon biztos lábbal hagyta ki a ziccerek tömegét. Sajnos a németeknek lőtt, utóbb teljesen haszontalannak bizonyult gólja után sem tudtuk abbahagyni a dán meccsükön elkezdett nevetést. Amikor már nem lett volna más dolga, csak tetszőleges oldalon ellőni a kapus mellett a labdát, Van Persie jobb lába meglódult, és elrúgta a saját bal lábát. Elképesztően jellemgyenge ez a holland csapat. Ha hátrányból kell felállni, nem csak az a hit foszlik szerte bennük, hogy képesek gólt lőni, hanem az is, hogy egyáltalán létezik a népük. Ez az egyetlen olyan pillanat, amikor teljesen azonosulni tudunk velük.

10 Balotelli.jpgMario Balotelli – Az olasz öltözködőbajnok a kezelhetetlenség és a kártékonyság szobra. A Matula indokolatlanul ekézte annakidején szegény Emile Heskeyt a butaniggerezéssel, hiszen az ő viselkedése akadémiai székfoglaló volt Balotelliéhez képest. Azt már tudjuk, hogy Mario borzasztó izmos, és egyúttal meggyőződésünk, hogy az érzelmi intelligenciáját negatív szám fejezi ki. Góljait a felszínre törő boldogság helyett „na ugye, én megmondtam, hogy be tudom lőni, ti rohadt faszfejek” arckifejezéssel ünnepli, mint egy vérig sértett óvodás. Kiskorában többször kellett volna kiengedni a ketrecéből, és kevesebbet kellett volna vesszőzni szegény srácot, mert így odáig süllyedt, hogy egy Horváth Ádám sorozat szövevényes emberi kapcsolatait sem lenne képes feldolgozni. Hiába ösztönös zseni, és hiába lő hatalmas gólokat, ha nem lehet rá számítani, mivel minden parádés gólját képes elképesztően ócska teljesítménnyel lenullázni a következő meccsén. Ilyenkor a labdakezelése olyan, mintha egy konyhaszéknek játszanák be a tizenhatoson belülre, ha pedig egyedül tör kapura, akkor még a 47 éves, de fénykorában sem egy kimondott szélvész Lőrincz Emil is lihegés nélkül futná be, hogy szerelje. A döntőre egy igazi csatárt küldhetett volna be helyette Prandelli, hiszen a németek elleni góljai után nyilvánvaló volt, hogy gólokat nem, csak pofákat fog vágni. Kedvencünk természetesen az első spanyol-olasz meccs, amikor csak az üres banán- és mogyoróhéjak hiányoztak mellőle az önkívületi állapotú talajpüfölés közben. Ezután olyan tekintettel nézett az őt fegyelmező Kassai Viktorra, mint aki nem csak a megölendőt látja az ellenségében, hanem egyúttal az ételt is.

11 Postiga.jpgHélder Postiga – A tapasztalt támadó végülis semmi komolyat nem csinált, csak azt hozta, ami a cigánykodásban világelső csapatától mindenkor várható. Nekiáll technikázni, egyik lábáról a másikra pöcköli a labdát a kis varázslókám, aztán amikor elpattan tőle, mert mégsem akkora mágus, és kigurul a bogyó az alapvonalon, akkor hasra veti magát, mert őt nagyon bántották. Postiga mindezt már az első fordulóban egy olyan ordenáré taplósággal toldotta meg, ami miatt tiszteletbeli angollá/írré avathatnák. Páros talppal csúszott rá Neuer lábára, ha betalál – ahogy szándéka volt –, akkor a német kapus lábának darabkáit szemöldökcsipesszel kellett volna felszedegetni a Lviv Aréna gyepéről. Megtetszett neki a dolog, mert később teljesen feleslegesen megtaposta Andersen kapust is – természetesen csak „véletlenül” belebotlott, így megúszta statáriális piros lap nélkül. Remélhetőleg nem látjuk többé a panaszos és a sunyi tekintetet váltogató fejét világversenyen. Máskor meg ugye nem nagyon nézünk már focit, mert szörnyen unalmas.

Szövetségi kapitány  Joachim Löw

Amíg a Procter & Gamble is véd- és dacszövetséget köt valamelyik tengerentúli ligával a kókuszillatú popsitörlőkendő-biznisz fellendítése végett, érjük be ezzel a szerény kis videóval! Khedira vagy Özil lakkozott nagylábujja sem sokáig bírná ki lepattogzás nélkül a jég alatt. A hisztérikus menekülés jutalmaként, a szomszéd öltözőben már ott vár rájuk Herrchen Löw egy teli tubus frissítő Niveával, hogy bekenje az egész testüket.

Címkék: sport ukrajna lengyelország foci eb köcsögválogatott buzik euro 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr844638586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_Norton 2012.07.10. 09:54:03

Boateng nem jobbhátvéd, csak kényszerből játszatta ott Löw, de egyébként stimmel.

Pepe hogy maradhatott ki ebből az összeállításból? Vagy Meireles, Kacuranisz? Utóbbinak volt pofája hányni a kereszteket, hogy őt felrúgta az orosz a büntetőterületen belül. Amikor a lengyelek ellen kihagyta a büntetőt (asszem ő volt az), akkor meg egy pillanatra hisztérikusan, karját széttárva nézett az ég felé, mint ezen a képen Cé.

De bekerülhetett volna Szamarasz is, csak a hajával.

Six 2012.07.10. 10:06:18

Pepe nélkül nincs köcsögválogatott, amíg világ a világ. Őt kihagyni komoly szakmai hiba.

Circus 2012.07.10. 10:11:48

Már megint beletrafáltatok, hogy rohadnátok meg!

Tulajdonképpen az egész narancsos csapatot be lehetett volna nevezni, az edzőjükkel együtt, de ugye hollandgyűlölő poszt már mintha lenne.

Utáljuk Platinit is, jó? Egyrészt mert francia (ez megbocsáthatatlan), másrészt mert az amúgy tökéletes teljesítményt nyújtó (naná, iszen MAGYAR) Kassai direkt elvégzett (akkor már se nem osztott, se nem szorzott a 2. számú sárga-kék csapatnak) technikai bemutatója sem volt képes meggyőzni, hogy a gólbíró szart sem ér.

hszs 2012.07.10. 10:16:04

Robben volt a csúcs antihős.
Nemcsak irritáló arc, de qrva öregnek is tűnik, vagy 46 éves ránézésre.

Scagnetti 2012.07.10. 10:49:47

C Ronaldo most egész jó volt, és kevésbé önző, mint máskor. Tudom, hogy őt elvből kell utálni, de most nem érdemli meg. Arról nem tehet, hogy ő az egyetlen a csapatban, aki tud gólt rúgni. Adott tuti gólpasszt is hiába.

És bármennyire is rühellem Pepét, most én sem tettem volna be a köcsögcsapatba, mert magához képest nagyon visszafogott volt, és egész jól játszott.

A holland csapat viszont egy az egyben befért volna.

Pötty1 2012.07.10. 10:55:50

Most komolyan. Millner azért van benne, mert balta arca van? Ezért van benne a köcsög válogatottban?
Tudtok ti ennél többet is. Remélem.
Pl. Evra? Aki lefingta a csapattársa mezét? Van olyan jó ok mint Millner buta arca.

Mielőtt valaki nekem esik, szerintem a saját anyja sem érti mit keres egy Millner féle zseni az Angol válogatott környékén. Pláne stabil kezdőként.

R9naldo 2012.07.10. 11:01:46

Pepe - tényleg ott a helye...na de amit fel nem fogok...IBRAHIMOVIC miért nincs itt??????????????? :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.10. 11:03:12

Čech, Pepe, Meireles, Van Bommel, De Jong, Busquets, Rosický, Kacuranisz, Ribéry, Kerzsakov, Baroš, Ibrahimović, Rooney, az összes ír, az összes angol, az összes holland -- mind befértek volna, de egy csapatban 11 hely van, súlyoznunk kellett. Nem is életműdíjat osztogattunk, az fért be, aki ezen az EB-n rászolgált. Köcsögválogatott alatt azon méltatlankodni, hogy ki maradt ki, különben is köcsögség.

Lófaszt nektek, nem minőségi összeállítást! Hogy Löw masszírozná a bőrötökbe a Nivea testápolót!

Beni22 2012.07.10. 11:15:10

Az egész EB-én azon gondolkodtam, hogy ki nyerne egy Pepe vs. Balotelli ketrecharcban, amit egy fürt banánért vívnak.

EMU 2012.07.10. 11:33:33

Coentrão? Ezt a faszt meg ki vagy mi sarkallta, hogy írjon? Akinek annyi köze van a futballhoz, hogy az egész eb egyik legjobb és legstabilabb teljesítményét fikázza, legalább kussba maradna.

☉ ☾ 2012.07.10. 11:48:10

A Jerome Boatengról írott rasszista eszmefuttatás csupán azt bizonyítja, hogy a cikk szerzője mekkora egy paraszt.

☉ ☾ 2012.07.10. 11:53:52

...aztán tovább olvastam - teljesen érthetetlen ez a hangnem. A hasonlatok pedig gyengébbek a magyar válogatottnál is.

Ehhh 2012.07.10. 11:55:30

Szép munka.... Gratulálok.
A kurva sok szabadidődben mennél inkább dolgozni. Legalább valami hasznod lenne.
Pl. egy árokásáshoz az eszed is megvan.
Nem hiszem el, hogy milyen alapon veszi valaki a bátorságot, hogy olyan sportembereket ócsároljon, akik az egész életüket ennek szentelik, és valamit már el is értek és letettek az asztalra.
Hiszen nem hiába vannak ott, ahol, Te meg a szar monitorod mögött. Írjál még ilyen okosakat, úgy, hogy kettőt nem tudsz dekázni, világbarma.

EMU 2012.07.10. 11:59:04

és Pepe fikázása is kizárólag szánalmas sztereotípia, tavasszal is már végig, meg az EB-n is tökéletesen tisztán, de kőkeményen játszott, kurva jó középső védő lett belőle. A durvulásai meg már a régmúlt, aki nem néz meccseket, amin játszik, legalább csöndben maradna. Abszolút letisztult a pali játéka, világ 5 legjobb belső védőjévé vált, és még javulni fog, biztosak lehetünk benne. És nem azért mondom, mert portugál vagy real fan volnék, hanem mert nem csak barcika meccset nézek, mint azok, akik futball szurkolóknak mondják magukat kb. 5 éve, de a játékot sem értik.

Dolgozónép 2012.07.10. 12:34:01

Erőltetett, bunkóskodó, szar poszt.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.10. 12:39:23

@☉ ☾:
A te magyar válogatottas hasonlatoddal eszemben sem volt versenyezni, mert annyira kiváló.

@Ehhh:
Ezek a "hatalmas sportemberek" többségében eurómilliókon tartott, még nálad is ostobább nyafogógépek és fetrengő ribancok.

@EMU:
Nagyon büszke lehetsz magadra, amiért rendszeresen nézed klubszinten is ezt a pénzharácsolásnak alárendelt, kiüresített, geciunalmas játékot, amelyben a férfias kiállást büntetik, a buzis szimulálást, az aljasságot és a csalást viszont nem.

Kivlov 2012.07.10. 12:42:49

Mit keres itt C.Roni?

RedRum 2012.07.10. 12:45:02

@Gudea enszi: Ibrat kihagyni akkor is súlyos szakmai hiba...beleinni a kapus butykosába...vagy egy ilyen fejjel szimplán csak létezni...persze.h jól játszott, ahogy C. is jó volt, ha tetszik, ha nem, de egy nemi szerv az utolsó hajszáláig

RedRum 2012.07.10. 12:51:02

@Gudea enszi: ..amúgy meg igazad van, amíg sok "%+"!%+!% bámulja hétről-hétre (napról-napra) ezeket a fenti nézők jóvoltából túlfizetett primadonnákat, addig ne csodálkozzunk, mivé fejlődnek ezek az egyedek, akik ugye amúgy sem az emberi faj krémjéből kerülnek ki...pl. csak mint legújabb hír, R.Giggs,mint olimpiai kapitány? röhej...

TsK 2012.07.10. 13:16:51

a holland valogatottra abszolut rafer a fikazas de egy ilyen mondat hogy : Ha hátrányból kell felállni, nem csak az a hit foszlik szerte bennük, hogy képesek gólt lőni, hanem az is, hogy egyáltalán létezik a népük.. szerintem eleg gusztustalan.

SzocsO 2012.07.10. 13:21:27

Ahogy a vége felé jártam, kezdtem félni, hogy az a bunkó, digónak hazudott zulumajom kimarad, de aztán megnyugodtam. Mindenesetre az a nyavalyás szarnyaláb egy alapos indok arra, hogy az ember lemondjon az olasz állampolgárságról (ami természetesen amúgy is csak egy megbélyegző kolonc), én tuti nem lennék hajlandó együtt élni egy országban egy ekkora seggarccal.

ATCG 2012.07.10. 13:22:26

Koman Vladimir magyar, ha éltél volna kisebbségi sorban egy velünk határos országban, akkor tudhatnád, hogy ott sokszor még a neved is idegenül adják.

EMU 2012.07.10. 13:23:25

@Gudea enszi: Te pedig még büszkébb lehetsz, hiszen te se nem nézed, se nem érdekel, se nem szereted, képben sem vagy, mégis még a blog fórumokon is jelen vagy. Ez ám a teljesítmény!

Ehhh 2012.07.10. 13:24:29

@Gudea enszi:

Nem baj, lényeg, hogy te sikeres lettél...
(A szókincsed alapján) a nyolc -tornaóráról igazolással felmentett- általánosoddal tényleg különb vagy, legalább annyira, hogy véleményt nyilváníts.
Ömlik a fos és az irigység a szádból. Szánalmas.
Hál' Istennek ez az első és egyben utolsó bejegyzés amibe beleolvastam. Hiba volt.
További hasonló sikereket, remélem ez, és az ehhez hasonlók lesznek a legnagyobbak.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.10. 13:27:14

@TsK:
Rechtmatig. Nederlanders zijn, dat is zeker.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.07.10. 13:33:33

Tolerant troll is offensive.
Címlapártalom.

B. Bíró 2012.07.10. 13:41:15

hát... Azért ez nem Bede.

B. Bíró 2012.07.10. 13:42:28

@Ehhh: te most mit csinálsz éppen a szar monitorod mögött?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.07.10. 13:50:59

@TsK:
Ih zehe, tu vónszt in Hollandia. Hollandia iszt faszinierenden Landesz. Vír vollen zó zájn vi tu. The projekt starts cu unzerem Spraak hollandizieren.

Illés Béla 2012.07.10. 17:03:51

@ATCG: "ha éltél volna kisebbségi sorban egy velünk határos országban, akkor tudhatnád, hogy ott sokszor még a neved is idegenül adják." ...ráhibáztál,ugyanis a szerző egy ilyen "országból"származik.

A cikk ismét remek,de a rugdosóbajnok copfos köcsög valóban megérdemelte volna a csapattagságot.

B. Bíró 2012.07.10. 19:37:35

@ATCG:"Koman Vladimir a pénteki Nemzeti Sportban nyilatkozva arról vall, hogy ő ukrának érzi magát, Ukrajnában született és úgy készül, hogy majd egyszer az ukrán felnőttválogatottban kapjon szerepet."

Nem teszem ki a linket, találd meg a forrást. És nincsen ezzel semmi baj. Ukrán, kész.

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2012.07.11. 13:40:33

@Gudea enszi: Benne lehettek volna a cserék között ;-)

Kiflee 2012.07.11. 19:57:54

remek cikk! és ha valóban csak az idei eb-n nyújtott teljesítény volt a mérvadó, akkor érthető Pepe vagy Ibrahimovic kimaradása. egyébként meg én is üzenem a szerzőnek, hogy nagyon irigy és rossz ember, tűrhetetlen és nem européer a hangnem! könyörgöm, kik ezek a szerencsétlen idióták, akik képesek időt pazarolni arra, hogy - teljes hiábavalósággal - portugálokat meg hollandokat mentegessenek??? menjetek, olvassatok inkább egy kis blikket, vagy az okosabb fajta próbálkozhat magyar naranccsal is, az való nektek!

ATCG 2012.07.12. 00:51:44

@B. Bíró: Igen? Egyszer azt nyilatkozza: a magyar válogatottban szeretne játszani, mert ő magyar, azután meg ukránnak érzi magát, mert Ukrajnában született; és emiatt minden vágya, hogy az ukrán válogatottban játsszon? az anyanyelve az, ugye nem tagadod meg? , az magyar. Miért ne lenne ezzel a mentalitással baj? Nagy László miatt is baj lesz a magyar kéziseknél az olimpián, meglátod. Csalódtam Komanban, ha valóban ezt nyilatkozta.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.07.12. 11:16:49

Cé ennek a válogatottnak a méltó kapitánya, pontosan úgy viselkedett, ahogy a szerző leírta. A Csehek elleni meccsen nagyjából negyvenötször lőtt kapura - kibaszottul mindegy volt neki, hogy százhuszonhárom méterre van a kaputól, neadjisten olyan szögben, ahonnan Hidegkuti se talált volna be - ő rárúgta. Végül a 80. percben összejött neki az egy bemákolt találat, amire olyan ünneplést rendezett, mintha éppen megtalálta volna a Higgs-bozont.
Viszont én is érthetetlennek tartom, hogy egy görög sem fért be az összeállításba. Ha az olaszokat nem számítjuk, akkor a görögök a legelbaszottabb tragédia, ami valaha történhetett a labdarúgással.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.07.12. 11:18:32

@B. Bíró: Hát nem. Ha visszajön a szokásos csavargásáról, elintézem neked, hogy lecummanthasd.

Circus 2012.07.12. 16:57:55

Nesze neked címlap, már megint betévedt néhány szűz tag...

Emberek hogyan tudják ennyire komolyan venni magukat... Biztos mind holland.

Alexi Borzovan 2012.07.14. 15:45:18

Már megint remekeltetek, az írás tökéletesen érzékelteti a mai európai labdarúgás színvonalát (kiv. spanyolok). GÖRÖGÖK az Eb-n, istenem, miért bünteted még mindig ezt a háborúktól amúgy is szétcseszett földrészt?!? Plusz még a főköcsög főfasz, az a lófarkas, kéksárgamezes bosnyák idióta!
Viszont a műolasz, ghánai félmajomról keveslem a megemlítést, ez a Bal(fasz)otelli önálló posztot érdemelne!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.07.15. 19:27:45

Ismét érdemes volt idelátogatni, zseniális írás, annyi benne a nyelvészeti gyöngy, hogy nem is idéznék, nehogy a többi szellemes megjegyzés megsértődjön. A végső katarzist Ehhh váltotta ki, szerintem ő is beépített, de nem baj, mert így lett tökéletes.

wynarsky1 2012.07.25. 14:52:08

@Kiflee: ja milyen szar már, hogy felnőtt magyar emberek besértődnek azon, hogy egy portugáél cigányra valaki azt meri mondani, hogy az egy darab portugál cigány...
ide jutottunk. ezért is kell felhívni honfitársaink figyelmét a GYE blog olvasására. fejből idézni belőle amikor csak lehet! gyógyuljon a magyar:D