Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

A mi olimpiánk II. – A Magyar Sportoló

2012.08.25. 07:00 - Kurtz ezredes

Olimpiai ruha_2.jpgVívóink, cselgáncsozóink és birkózóink személyében már az előző részben is megismerhettük a magyar sportolók áltagosnak tekinthető alaptulajdonságait. Ezek a tulajdonságok azonban nem korlátozódnak a küzdősportokra, hiszen úszásban, tornában, atlétikában és öttusában is viszontláthattuk mindet.

A magyar sportoló higgadt, alapos és nyugodt, hiszen tiszta és lelkiismeretes felkészülési időszak áll mögötte. Tisztában van múltjával. Tudja, hogy 116 éves történet részese. Még egyszer! 116 év. 116 év, ami nem 16 év. Tisztában van vele, hogy a 116 év alatt rengeteg másik sportban rengeteg hozzá hasonló magyar sportoló szerzett már érmet. Ez a tény magabiztossá és büszkévé teszi a magyar sportolót, nem kell reszketnie azon, szeles napot hoz-e a sors a paplanernyő-pálya fölé. Ha pedig a magyar sportoló fölényesen vagy nagy küzdelemben nyert, egyből megköszöni azt az őt leginkább segítőnek. Gyurta Dániel (dobogó) 2.jpgEsetleg egy másik, korábban nyert magyar bajnok fogadja, „Üdv a klubban” felkiáltással. Netán egy elhunyt mesterre, ismerősre, barátra emlékezik. Sőt egyből saját nemzetére, amelyik a rég ismert iskola szerint állítólag széthúzó, acsarkodó, pártoskodó, de valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis egy emberként drukkol bajnokunknak. Ugyanezen régi destruktőrök szerint nemzetünk kizárólag az aranyérmet hajlandó elfogadni. Ezzel szemben úgy áll, hogy ha színeinket képviselő hősünk aranyat nyer, annak nagyon örülünk. Ha nem nyer aranyat, semmi baj. Majd nyer aranyat 4 év múlva, vagy nyer aranyat más. Úgyis nyerünk aranyat. Mindig nyerünk aranyat, és mindig nyerni is fogunk aranyat. Akármilyen fájdalmas tény ez a magyarság ellenségeinek.

Kezdjük rögtön Gyurta Dániellel, aki győzelmét nem átallott 15 millió magyarnak, aranyérmét pedig tragikusan elhunyt norvég versenyzőtársának ajánlani. Láthattuk, mennyire nem így kéne viselkednie egy úszónak, hiszen Michael Phelps vagy Ryan Lochte semmi ilyesmit nem csinált. Eredményhirdetés közbeni röhögcsélés zsebredugott kézzel és a dobogóra felbaszott lábbal, a bronzérmes leszarása, rágózás, idétlen vigyorgás, na ezek remekül mennek. Jó hír, hogy Michael a jövőben már nem terhel minket olimpiai jelenlétével. Forrest Gump a pingpong és a futás után kivégezte az úszást is, Rióban reményeink szerint golfra vált majd! Ryan Lochte ellenben folytatja, ami többszörösen is öröm. A rosszindulatú vádak ellenére ez a nagyon szimpatikus és nagyon egyszerű amerikai srác egészen biztosan nem használ semmiféle véroxigén-fokozót, hiszen nincs olyan szer, amely csupán nyaktól lefelé növelné meg vérének oxigénfelvevő képességét.

Ha ilyesmit használna, bizonyára hiba nélkül tudná összeszorozni a hetet a néggyel, a heveny oxigéntöbbletből az agy mellett futná a szájmozgató izmok jobb ellátására, és nem az anyukája jelentené be, hogy a nagy bajnok a sok úszás mellett inkább kötetlenül, semmint komoly kapcsolatban szeret kefélni. Üde színfolt vagy Ryan, mi nagyon várunk négy év múlva is!

Az uszoda után következzen a tornacsarnok, ahol egyik legnagyobb aranyesélyesünk, Berki Krisztián mutatta be aranyérmes gyakorlatát. Magyarok vagyunk, úgyhogy csak ez érdekel minket. Ne is beszéljünk Hidvégi Vidről, aki Krisztián mellett szintén döntős volt, és a széthúzó magyarság jelképeként kézilabda-válogatottunk egyik leglelkesebb szurkolójának bizonyult.

magyarok.jpgSportolóink épp acsarkodnak, széthúznak, pártoskodnak és törésvonalak mentén repedeznek,
nem tudnak őszintén örülni a másik sikerének.

0_5.jpgSzintén nem emlékezünk meg Krisztián legnagyobb vetélytársáról, a brit Louis Smithről, aki a legócskább szigetországi bulvárlapok koholmányával ellentétben kifejezetten sportszerűen és példamutatóan viselkedett, elsőként elismerve a jobbik versenyző győzelmét. Ne feledjük, hogy négy éve elképzelhetetlen lett volna hazai pályán pontozásos sportágban legyőzni egy jellegtelen pirosdresszes tornagépet, még akkor is, ha hat lába egyszerre akad bele a szerbe. Örömteli és felemelő változás a pekingi borzalomhoz képest.

Talán Pars Krisztián és az atlétika mutatta a legélesebb kontrasztot a magyar színvonal és a világelit között. Nagy szerencsénkre a kalapácsvetés döntője pont egybeesett a 100 méteres síkfutás döntőjével. Krisztián nem érezte szükségét bemutatásánál megmutatni, hogy ő a világegyetem legeslegcsodálatosabb egyéniségével megáldott kalapácsvetője. Bőven beérte azzal, hogy ő dobta a legmesszebbre a kalapácsot. A verseny végeztével pedig első útja edzőjéhez vezetett. Edzője nemzeti zászlóba burkolta, majd kezébe adta nevelőedzőjének képét. Azt a nevelőedzőjét, aki Krisztiánban még kisgyerekként meglátta az olimpiai bajnokot, de ennek megvalósulását már nem élhette meg. Mellesleg ez a nevelőedző a jelenlegi edző édesapja. Szép kerek történet lenne ez már magában is, de ne feledjük, hogy Krisztiánt sok minden zavarta a döntő folyamán. Főleg a hálóból nehezen leszedett kalapácsok és a teljes atlétikai versenysorozat legjobban várt száma, a híres-neves 100 méter. Már versenyzők bemutatásánál is döbbenetes volt a kontraszt, hiszen valósággal egy 50 cent videoklip-forgatáson érezhettük magunkat. Sajgó méretű aranyláncokat csodálhattunk és megismerhettük a karibi-szigeteken élt indiánok helyére telepített munkaerő szinte teljes arcmimika-készletét. Legyünk egy kicsit megértőek, hisz most megmutathatták egykori angolszász gazdáiknak, micsoda egyéniségre tettek szert. Volt mit pótolniuk abból a háromszáz évből, ami a hajókról, angolszászok által való kiostorozásuk, és az angolszászok általi felszabadításuk közt telt el.

Pars Krisztián 3.jpg

A síkvízi kajak-kenu – senki számára nem meglepetés – magyar terület. A facsúsztatást nem számítva mi voltunk a sportág legeredményesebb nemzete az olimpián. Az NDK-s hagyományokból kivirágzott német sportolók persze ott loholnak a nyomunkban, mi azonban óriási tartalékokkal rendelkezünk. Még úgy is hoztuk a Barcelona utáni olimpiáink általános szintjét, hogy két biztosnak hitt győzelmünk elmaradt Eton Dorneyban. Szinte bele sem merünk gondolni, hogy megugrottak volna a rosszulléti mentőriasztások a VII. kerületben, ha Janics Natasa, valamint a Kovács-Janics páros is behúzza az aranyat. Siránkozni azonban – mint magyarként általában – itt sincs okunk, hiszen hoztuk a kötelezőt. Aki pedig azzal próbál ellenérvelni, hogy a kajak-kenu egy életképtelen, nézhetetlen, dögunalmas sportág, az kötelezően nézze végig a vitorlázás követhetetlenül pörgős versenyeit!

Risztov Éva (dobogó).jpgRemek volt ez az olimpia, szenzációs a magyar szereplés, de semminek nem örültünk annyira, mint Risztov Éva bravúros aranyának. A semmiből nyert meg hihetetlen módon egy őrült versenyszámot. A rengeteg személyes kudarca után nála jobban senki nem érdemli meg az aranyérmet. Szabályellenesen, nemzeti zászlóval állt fel a dobogóra, amit Kósa Lajos dobott be neki. Kell ennél több? Köszönjük Éva! Köszönjük Polgármester Úr!

A korai, teljes svéd dominanciát követően magyar-szovjet vetélkedéssé alakult át az olimpiai öttusatorna. Egyéniben annyival sikeresebbek vagyunk az eddigiek során, hogy azt a szovjet felbomlás óta nyert aranyakkal sem bírta ledolgozni a Balczó család kedvenc nagyhatalma. Természetesen csapatban is mi vagyunk az eredményesebbek, és ez a félévszázados vetélkedés a katonatiszti sportban tisztán mutatja, hogy melyik nép adja a világ legjobb katonáit. Marosi Ádám bronzérmével szépen folytatta a magyar éremgyűjtő hagyományt, és mindössze egy bánatunk van ezzel a versennyel. Nem, nem az fáj nekünk, hogy a cseh nyerte meg. Az fáj, hogy cseh versenyző egyáltalán elindulhat egy ilyen katonai erényeket megkövetelő versenyen. Megfontolandónak tartjuk afféle rejtett, öt és feledik tusaként a bátorságpróba felvételét a versenybe, hogy az ilyen hitványságokat, mint például a cseh részvétel, mindörökre száműzzük ebből a szép hagyományokkal élő, nemes sportágból. Messzemenőkig méltatlan, hogy egy olyan nép képviselője vehessen részt ebben, amelynek a hazájában, a hazájáért több új-zélandi katona esett el, mint saját.

Bognár Richárd.jpgUgyan bennünket magyarokat kizárólag az érem, azon belül is az aranyérem érdekel, valamiért mégsem mulasztunk el szólni helyezést elért versenyzőinkről. Joó Abigél szenzációs hősiességét előző cikkünkben is említettük, azonban annyira hősies volt, hogy itt is muszáj. Úszóink közül Cseh László érdemel külön elismerést, hiszen két komoly hibáját javítva éremmel tudott hazamenni. Hosszú Katinkának sajnos nem sikerült ugyanez, de úszóink, összességében a két férfi váltóval, az álomszép Jakabos Zsuzsannával és a nagyon helyes Kapás Boglárkával együtt remekül szerepeltek. Férfi kéziseink gondoskodtak arról, ha már vízipólóban nem lehet kiejteni a szerbeket, legalább itt sikerüljön. Az egyenes kieséses szakaszban pedig megnyerték a torna legjobb meccsét, amire még a kézilabdát nem különösebben ismerő angolok és amerikaiak is rákattantak. Hasonlóan jónak mondható sportlövőink teljesítménye, akik közül mindenki helyezéssel tért haza, Bognár Richárd pedig sportteljesítménye mellett szellemességével, életörömével és jópofaságával érdemelte ki az „Olimpia legjobb arca” címet.

Minden magyarnak ismerős lehet az „aranygép” kifejezés. Ez alatt azt értjük, hogy nemzetünk légitársasága egy kiválasztott repülőgépével szállítja haza nemzetünk repülőterére nemzetünk olimpiai csapatának aranyérmeseit, illetve mivel a magyar olimpiai csapatnak sok aranyérmese szokott lenni, sok versenyszámban, legalább az olimpia második és harmadik harmadában bajnoki címet szerzett sportolóinkat. Mint az köztudott, nemzetünk légitársaságát hosszú folyamat betetőzéseként idén végre sikerült kicsinálni, az aranygépet így idén külföldi légitársaság adta. Mielőtt bárki ajvékolni kezdene, nézzük meg gyorsan a szlovák és osztrák összteljesítményt! Ez úgy néz ki, hogy a szlovák ezüstgép bizonytalan iskolakörök után kemény huppanással ér földet a schwechati betonon. És ennyi. Kész. Ne várjon senki semmilyen folytatást, mert nincs folytatás. 13 millió ember, soksoksoksok milliárd euró GDP, bődületes profitot bezsebelő remek bankok, a futószalagról tizedmásodpercenként lehuppanó német/francia/koreai autócsodák, egyetlen említésre méltó repülőtér, 0 arany, 1 ezüst, 3 bronz. Ezt nincs hivatásos, vagy önjelölt szerv, amely kimagyarázná. Katt!

Fico szomorú.jpg

A mi olimpiánk I. – Küzdősportok

Címkék: sport pina olimpia magyarok angolok osztrákok szlovákok janics natasa cseh lászló usain bolt michael phelps gyurta dániel pars krisztián kovács katalin berki krisztián kézilabda válogatott kozák danuta risztov éva ryan lochte bognár richárd

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr174730555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell a Donna 2012.08.25. 09:51:29

A vége ütős.
Cs.K. reagál majd rá?

hhh. 2012.08.25. 10:47:23

tus. dotoho lassan csinálhatja a seppukut.

sztenke 2012.08.25. 10:51:23

Felvidéken nem 5 millióan laknak?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.08.25. 11:08:15

@sztenke: Először én is néztem de szerintem az író ahogy írja szlovák -osztrák összteljesítmény.
Ausztria 8 millió lakos.
Északi gyarmatunk 5 millió lakos.
Így jön ki a 13 millió.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.08.25. 11:09:05

Amúgy meg.Nagyok voltak a sportolóink az olimpián.

Styxx 2012.08.25. 11:37:42

a hájp rész vsillagos ötös, de a gyűlöletből kevés. Louis Smithről nem kellett volna csupa jót vagy semmit írni, hiszen utóbb csak elkezdett rinyálni, hgoy neki járt volna az arany, ráadásul akkora hónaéjpulikkal lólengett, hogy hálát adtam az úrnak, mert még nem fejlesztették ki a 3D-szageffektusos tévét.

Maretz 2012.08.25. 12:37:52

Valami hirtelen felindulásból elolvastam annak a magyarul beszélő cseh patkánynak az ömlengését is... nem kellett volna. Újra és újra rájövök, hogy csehekkel nem érdemes foglalkozni. Bár ez a CsK patkány nyilván a kicsit fejlettebb egyedekből való, elvégre mégiscsak megtanult valahogy magyarul. Ráadásul -- igaz az interneten, képernyő mögül, anonimitásba burkolózva -- de mégiscsak próbál keménykedni. Az átlag cseh még a szobájában a gépe előtt is összefosná magát, ha véletlenül valami harciasat kell írni...

D. úr 2012.08.25. 12:43:38

Louis Smith tényleg vitatja Berki Krisztián aranyérmét. Elég gusztustalan tőle. De egy (gyanús) angoltól nem is várunk mást. A gerincproblémák Nelson admirális óta gyötrik őket!

Pas de probleme 2012.08.25. 13:41:50

Hat, erre nem volt szukseg.

Lehetne azoknak az aranyaknak kulturaltan is orulni, az ellenfelek fikazasa nelkul is.

Ha meg nem birtad elvezni Usain Boltot, vagy Fraser-Pricet, Felixet, vagy a 4x100-asokat, hat, baratom, sokat vesztettel.

Zarkozz csak be a betegsegedbe. Ez a szlovakozas, meg osztrakozas - broaf- kar, hogy nem forditjak le nekik, jot rohognenek rajtad.

A bajnokaink sokkal jobb sportemberek annal, mintsem egyetertsenek veled. Az tuti.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.08.25. 13:48:25

@Pas de probleme: " hogy nem forditjak le nekik, jot rohognenek rajtad."

Bizony nagy kár.

Akkor te lehetnél az élő példa arra, hogy az osztrákok és a magyarok között az a legnagyobb különbség, hogy nekünk nincs humorérzékünk.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.08.25. 13:49:05

@[Lombroso]: "Nekünk" alatt a magyarokra gondoltam, mielőtt CsK összezavarná a szálakat.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.08.25. 13:56:06

@Pas de probleme:
A bajnokaink egytől egyig kiváló Magyar Emberek, akik bizonyára szintén észrevették pl. Bolt vagy Phelps viselkedésbeli hitványságát. Ebből kifolyólag bizonyára szintén undorodtak ettől a művies, arcoskodó magatartástól. Persze vannak olyan szerények és alázatosak, hogy nem teszik szóvá, hiszen tudják: erre itt vagyunk mi. Ők teszik a dolgukat és mi is a miénket. Azt mi is sajnáljuk, hogy ezt nem fordítják le a szlovákoknak, mert ellenérvek híján tényleg legfeljebb kínjukban röhöghetnének, vagy esetleg elkezdenének mongolozni, ahogy szokták.

Egyébként örülünk az ékezetnélküliségednek, ez egy biztató folyamat kezdete. Reméljük, hogy nem is jössz haza, nincs itt szükség +1 liberális felforgatóra.

guatemall 2012.08.26. 15:58:05

És ne feledjük, hogy eddig egyedül Magyar Embernek sikerült nem csak aranyat nyerni, hanem az olimpia legsikeresebb sportolójának lenni úgy, hogy a nemzete hivatalosan nem is vett részt a játékokon. (Szabó Katalinnak Los Angelesben)

Ottó Pál 2012.08.27. 15:04:18

Szerintem az ország jórésze odaadná az összes olimpia aranyunkat (aminek amúgy nincs sok haszna főleg az a magyarországi nyomort tekintve) a cseh (sőt a szlovák!!!) életszínvonalért. Jó lenne már gazdasági sikereket is elérni nem csak pattogni. Egyébként arról miért nem írsz, hogy milyen gyalázatosan viselkedtek a szurkolóink az izraeli-magyar meccsen? Ezzel megint kiírtuk magunkat a nyugati civilizációból...

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.08.27. 21:54:52

Az egész cikk kibaszott jó, de ahogy felvillant előttem az utolsó kép Robó arcával, üvöltöttem egyet a röhögéstől :D köszönöm, Fiúk, bravó-bravó!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.08.27. 23:08:03

Remek cikk, és köszönet, hogy kitértetek a sógorok remek teljesítményére.

@Ottó Pál: most meg fogsz lepődni: az ország nagy része NEM adná oda nemzeti büszkeségünket, kiválóságunkat a teljességgel elhanyagolható különbségekért, amelyek ezen országok közt a vásárlóerőparitáson mért egy főre jutó GDP-ben adódnak.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.08.28. 04:54:56

büszkeség s derültség, no de ez a Polgármester Úr összetétel, no. nem tudom, ti nem jártatok soha a Millenáris Parkban? ott vagy megdöglik az ember lelkében kelt fideszes gyermek, vagy fideszes felnőtté hatalmasodik. utóbbi vadászata pedig épp úgy szükséges volna - alacsony sportértéke ellenére - mint kommunista köpönyegforgatóké és apparatcsikoké. szép dolog volt abszolutóriumig jutó, számmal jelölt Lajostól a fentebb vázolt cselekedet, de ettől még nem lesz tanácselnökből se úr, se Úr.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.08.28. 05:30:02

@Ottó Pál: Kérlek, a nézők egy része szurkoló és ezen szurkolók egy része vitt végbe különböző cselekedeteket. A himnuszuk kezelése érdekes kérdés, hiszen a szövegszerző monarchiabéli, míg dallama lopott portéka, így nem is csoda, ha némelyek a kérdést önmagukban rendezni nem kívánván, hátukat mutatták Rafaelovéknak. Palesztina éltetése ezzel szemben oktondiság, mivel efféle (szinte) nincs és (szinte) nem is volt, a Bibliából pedig akképp ivódott belénk az Ige, miszerint a Dávid nevű a jó srác, míg a filiszteus, azaz palesztin Góliát a rossz arcú, erőfölényével visszaélő, de pofára eső gaz hódító. A közel-keleti válságnak becézett második forduló pedig rendezhető volna játszi könnyedséggel, ha a németek rokonai (a perzsák) nem kevernék a lételemüknek számító fekáliát. A megoldás szerint, mivel most a zsidók vannak erőfölényben, a filiszteusoknak kell Dávidot adniuk szedett-vedetté, arabnak mondottá, arabul beszélővé, megkeverté, arab s türk által fellahá tett (majd a sosem volt, zsidók által meghonosított jóléttől elszemtelenedő) népüknek*, ezáltal kiegyenlítve a meccset. S akkor majd tán a csak fejfedője által megkülönböztethető jemeni zsidó s jemeni arab is felfogja (az indoeurópaiak bevitt gólja által), hogy az övék nem két nép, csak egy. És ez lesz a filiszteusok veszte. No de ez már csak a jövő egy idealisztikus lefolyása, a valóság sodra csak egy tényadatot vet ki, bizonyos cionizmus, bizonyos atyját, Herzl Tivadart, kit ugye Pest adott a világzsidóságnak. Egy marginális csoport hebrencs filiszteusimádata eltörpül e (különbözőképp megítélhető) tett mellett, melyet szeretett székesfővárosunk e darabkája, önnön erejéből, puszta létezésével vitt végbe.

*Természetesen ha rokoníthatóak a bibliai, feltehetően (tágan értelmezett) árja népséggel, ha nem, úgy kicsit tán necces a névválasztás, hisz mi sem nevezzük magunkat avaroknak - meg persze németül sem beszélünk, így viszont egyből érthetővé válik a filiszteusok (?) éltetése: a magyar lélek szánakozása a nyomorult fölött, mely a rosszindulatot nélkülöző magyar rafinéria közreműködésével a hazánk szülöttje által megálmodott kísérleti kolónián élők jelentéktelen labdarúgó válogatottját is megfricskázta.

Hintz ezredes 2012.08.28. 10:34:42

@Ottó Pál: Te ugye már álltál pszichiátriai kezelés alatt? Ha nem, itt az ideje.

zeckyboy 2012.08.30. 03:28:05

"13 millió ember, soksoksoksok milliárd euró GDP." Jó, mi meg vagyunk 15-en, ha már a milliókat számoljuk. A sok milliárd euró GDP-t a labancoknál még elfogadnám, bár ezt a pénzt ahelyett, hogy az ifjúság nevelésére fordítanák, vagy beneveznének valami iskolatej programra, inkább pinceépítésre és ehetetlen kaják készítésére fordítják. Az északi országrészünkről meg csak annyit, hogy azért mert pár koronával többet kapnak, attól még ugyanúgy a saját borovicska-szagú hányásukban fetrengenek, meg amúgy is, amikor egy túszul ejtett felvidéki bajtársamnak mondtam, hogy mennyit keresek abban a pozícióban, ahová őt a tótok kényszerítették, csak irigykedett.

Überfiorentini 2012.08.30. 11:07:55

@zeckyboy: Nem lep meg. A Luník 9 lakói is irigylik az Avast.