Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Gesta9323: Az osztrák Freud! Na, menjetek a p.csáb@… :D (2020.07.07. 20:28) Az osztrákok
  • Zsolt Máté Papp: @Egysenki: NEM, NEM és NEM! Te pont annak a sterilizált, önmegvető, bocsánat hogy élek, tucat-nem-... (2020.06.29. 22:24) A csehek
  • HajdúB: Európa alfele Olaszország. Mondotta egykor a nagy ánglius államférfi. A ki vért és könnyeket ígért... (2020.06.06. 00:32) Az olaszok
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok

Ahol karácsonykor sem jobb az élet

2012.12.26. 07:00 - Gudea enszi

Ahol karácsonykor sem jobb az élet.jpgKarácsonykor a Magyar Ember jóllakottan, elégedetten, lelkében megnyugodva dől hátra a fotelben, és megérdemelt pihenését tölti családja körében. Ilyenkor ritkán gondolunk a világ szerencsétlen sorsú gyermekeinek tömegére, akik a szent ünnep idején is súlyos megpróbáltatásokkal kénytelenek szembenézni. A germán vidék gyermekei ebben a korban jobbára csak ártatlan lények, akik még nem törtek-zúztak részeg csordákba szerveződve, nem csonkoltak és nem ettek embert, nem önkielégítettek emberi csontokkal, és nem molesztáltak kisgyermeket. Épp ellenkezőleg, sokuk ebben a korban szenvedi el az egész életét meghatározó molesztálást a szüleitől, vagy más felnőttektől. Germániában karácsonyozunk, de nincs ám olyan szerencsétek, hogy megússzátok a fahéjillatú, bécsi adventi sramlival és a műanyagpunccsal. Mélyebbre ereszkedünk, megnézzük Belzebubot otthon.

Nem foglalkozhatunk a karácsonnyal Mikulás, a kedves öreg bácsi nélkül, aki elválaszthatatlanul összefonódott Jézus születésének ünnepével! A gyermekek megajándékozása Szent Miklós hagyományához kötődve egy szép és emberséges népszokás. Olyan szép és emberséges, hogy természetszerűleg erősen zavarja a germánokat. Nálunk Mikulás napján az öreg apóka látja el a gyermekeket – a kétpólusúvá manipulált édességpiac okán – Jacobs-Suchard, vagy Milka termékekkel, karácsonykor pedig Jézuska hoz ajándékot mindenkinek, és az egész házat a szeretet lengi be. Germán körökben a Mikulás alakja egyrészt összemosódott a karácsonyi ajándékozással, és ami szörnyűbb, rendkívül ellenszenves „segítőtársat" is kapott. Ha minket kérdeztek, inkább lennénk spártai gyermekek, mint germánok. Előbbieket csak keményen edzették, és valós kihágásokért időnként megverték őket. Nem állítjuk, hogy ez a legcélszerűbb gyermeknevelési módszer, de legalább nem kellett a verés mellett, nap mint nap lelki megnyomorítással, rettegéssel és aberrált szüleik nemi szervével szembenézniük.

krampusz 1.jpg

 

Egy osztrák apukának minden nap karácsony van

 

Arra most nem is vesztegetnénk több szót, hogy a Dick, Jimmy és Bill nevű elnökök országában Szent Miklós sem úszhatta meg az elnickesedést. Ennél fontosabb, hogy a világtól elzárt, lucskos pincékkel teleépített osztrák völgyekben egy olyan munkatárs csatlakozott hozzá, aki a germán igényeknek megfelelően árnyalja a gyermekek számára csupa szép és jó élményt jelentő ünnepet. Szerintük ugyanis a jó mellé szükség van a rosszra is. Érthetetlen módon, Európa és a világ nem germán részein Krampusz nélkül is kiválóan működik a karácsony. Nekünk viszont volt olyan szerencsétlenségünk, hogy németosztrák szomszéddal vert meg minket a sors, aminél hét török szomszéd is elviselhetőbb lenne. Incesztrák hatásra, sajnos a Magyar Embertől teljesen idegen, lelki rothadást jelképező, ocsmány krampusz épp úgy gyökeret vert nálunk, mint a Magyar Embertől teljesen idegen, lelki rothadást jelképező, ocsmány „magyar" nóta. Természetesen nem Ausztria lenne – ahol mindennek van sissisített változata – ha nem létezne marcipánkrampusz. Ez az éneklő-világító műanyagmikuláshoz társuló, jópofáskodó giccsförmedvény pontosan illeszkedik a magamutogató, alattomos osztrák modorhoz, és már-már elterelné a figyelmet a jelenség valódi arcáról. Abban ugyanakkor már nem vagyunk biztosak, hogy Josef Fritzl unokagyermekei, vagy bármelyik osztrák gyermek arcára őszinte mosolyt varázsolnak ezek. Persze azt azért nem merik megtenni, hogy nem mosolyognak neki, hiszen azt az osztrák (germán) gyermeket, aki nem mosolyog, amikor a szülei elvárják, bizony megbüntetik.

Nyugati szomszédaink (a Lajtától Los Angelesig húzódó egész sátáni földbirtokot értve ez alatt) képtelenek fogalmat alkotni a gyereknevelésről pusztán olyan dolgok által, mint a határozott szó, az elfenekelés, esetleg a pofon. A germán felnőttek nem viselik el az önfeledten boldog gyermeki arcot, hogy a gyerekek önzetlen megajándékozását legalább részben ne szője át a megverésük, kínzásuk, lehetőleg pedofil szexuális töltettel. Ott, az elfojtott érzelmek aberrált, freudi világában a sunyi sziszegés, a kifinomult testi fenyítéssel aláhúzott megalázás, a zsarolás, a megfélemlítés által nevelődnek a gyermekek és unokák (ezt néha nem is lehet különválasztani), akik majd ugyanígy molesztálják, vagy akár unokagyermekekkel ajándékozzák meg a saját gyereküket.

krampusz 3.jpg

Népszerű családi játék pillanatfelvétele a Salzach völgyéből

 

Vizsgáljuk meg kicsit Krampusz (németből: karmos), vagy ahogy egyes helyeken nevezik, Belsnickel (németből: ütlegelő Mikulás) alakját! Az ünnep alkalmával Mikuláshoz hasonlóan, Krampusznak is az egyik felnőtt öltözött be. Ördögálarc, kiöltött nyelv, ostor, virgács, lánc, fekete bőrszerkó; ez inkább emlékeztet egy Monique Covet filmre, mint a gyerekekről szóló ünnepségre, habár a művésznő hasonló dolgokon esett át hivatásából eredően, mint a germán gyerekek pusztán a germánságukból kifolyólag. Bizonyára nem tévedünk sokat az állítással, hogy a Krampusz-gyermek találkozás valami egészen mást jelent. Valami olyat, aminek semmi köze a Mikuláshoz, és nem csak évente egyszer történt meg. Sajnos Freud lélektorzult népének a felnőtt férfi és felnőtt nő közösülése még segédeszközökkel feldobva sem jelent kielégülést, így aztán a gyermekek felé fordultak – borzalmas gyanúnk szerint ez esetben sem mellőzve a legkülönbözőbb segédeszközöket.

Mégiscsak karácsonyi tárgykörű írásról van szó, úgyhogy ne csak a gyerekek perverz megerőszakolásáról legyen szó! Beszéljünk kicsit az ijesztgetésükről is, ami köztudottan remek móka és kikapcsolódás a felnőttek számára! Ja, hogy nem? Akkor a kedves olvasó bizonyára nem osztrák, holland, dán, amerikai, vagy valami hasonló. Krampusz fontos eleme az ijesztő, démoni külső, ami a germánok elképzelése szerint jóvá ijeszti a rossz gyereket. Talán nincs szükség pszichológiai szakvéleményre ezen nevelési módszer értékeléséhez, ám úgy sejtjük, hogy ez is csak a germán szülők által hangoztatott, elég hanyagul kidolgozott kifogás. Eszünkbe jutott a macska nagyon hasonló esete az egérrel, amikor egyre csak üldözi rémült áldozatát, amely egy idő után már megváltásnak érezné a halált. Ehelyett reménytelenül menekül az életéért. A tudományos álláspont szerint az izgalomtól felmegy a vércukorszintje, édesebb lesz, finomabb csemegét biztosítva a macskának. A ragadozó macska viszont élvezettel fogyasztja el az üldözés nélkül, váratlanul elkapott verebet, sőt a szintén nem megkergetett tejet, sajtot is. Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy a macska magát az üldözést, a másik feletti korlátlan hatalom érzését legalább annyira élvezi, mint a cukortól édes egérhús ízét. De a kegyetlenségre hajlamos macskában is van annyi emberség, hogy ezt egy sunnyogva ténykedő, idegen kártevővel teszi, nem pedig a saját kölykével. Ugyanez az emberség hiányzik a germánokból, hiszen ők akárkivel megteszik. A mozikban mindenféle borzasztóan félelmetes sátános-démonos filmekkel ijesztgetik a nézőket, pedig az igazi sátános film A kőszívű ember fiai.

krampusz 2.jpg

 

Josef Fritzl szexuális felvilágosítást tart lányának egy régi családi fényképen, még a pincébe száműzése előtt

 

Ha már a macskákról volt szó, át is ruccanunk Izlandra, a velejéig rothadt germán lét háborítatlan, vegytiszta kirakatába. Arrafelé tartja magát a hagyomány, hogy mindenkinek kell új ruhát kapnia. Karácsonykor érkezik ugyanis egy különleges fekete macska, amely mindenkit megeszik, aki régi ruhát visel. Ugye, ugye, milyen ravaszul próbálják a sátán fattyai a rossz oldalra átpropagálni szegény macskát, aki – amint előbb is láttuk – sokkal különb lény náluk? Persze megjelenik ebben a történetben a nyomorúságos vidék lakóinak olyan ritka kincs utáni görcsös vágyakozása, mint egy új ruha. És ugye tudjuk, hogy a karácsonykor eltűnt, régi ruhát viselő izlandiakat kik ették meg valójában?

Ez a lakhatatlan szigetország rendkívül kiterjedt karácsonyi hagyományokkal bír. Szinte több szereplője van az ünnephez kapcsolódó mítosznak, mint a sziget életének. Megismerkedünk a Yule legényekkel, a hihetetlenül megnyerő manókkal, akik a kéthetes izlandi karácsony főszereplői. Az izlandiak úgy mondják, arrafelé 13 napon át tart az ajándékozás, noha tudjuk, hogy mindez valójában egyetlen nagyon hosszú éjszaka alatt történik. Szóval a 13 napnyi időtartamú, csodás ünnep idején sorra érkeznek ezek az utálatos kis korcsok, akik megkeserítik a háziak életét. Lássuk őket érkezési sorrendben, a tevékenységi körükkel együtt!

December 12.: Stekkjastaur – A kemény műlábával zaklatja az izlandiak maréknyi juhait.
December 13.: Giljagaur – Az alkalmat kilesve belopózik az istállóba, és tejet lop a sovány, szomorú tehén mellől.
December 14.: Stúfur – Ellopja a serpenyőket, hogy megegye az ehetetlen „kenyér" rajtuk maradt héját.
December 15.: Þvöruseikir – Ellopja az izlandi ínyencfogásokkal összemaszatolt fakanalat, hogy nyalogathassa.
December 16.: Pottasleikir – Ellopja a fazekakból a mennyei maradékfalatokat.
December 17.: Askasleikir – Az ágy alatt rejtőzik, amíg egy óvatlan családtag – a saját túlélését kockáztatva – le nem teszi a földre a tálkáját, mire a kis rohadék meglovasítja, a benne lévő szerény táplálékkal együtt.
December 18.: Hurðaskellir – Éjjel csapkodja az ajtókat.
December 19.: Skyrgámur – A skyr nevű kenősajtot ellopó törpe.
December 20.: Bjúgnakrækir – Ellopja a kamrából az Izlandon fellelhető legnagyobb kincset, az import füstölt kolbászt.
December 21.: Gluggagægir – Kukkoló, aki a világ többi kukkolójától eltérően nem szexre, hanem ellopható dolgokra, vélhetően főleg ételre ácsingózik.
December 22.: Gáttaþefur – Hatalmas orrával kiszagolja, és ellopja a karácsonykor, méz és rendes liszt híján, mézeskalács helyett sütött keletlen, száraz lepénykenyeret.
December 23.: Ketrókur – Kampójával ellopja a kamrából a lakható országoktól vett húst.
December 24.: Kertasníkir – Követi a gyerekeket, hogy ellopja tőlük a faggyúból készült, tehát szerinte ehető gyertyát.

Rajtuk kívül érdemes megismerkedni a büszke szülőkkel is. Grýla a Yule legények édesanyja, egy ronda boszorkány, akit a rossz gyerekek rémisztgetésére találtak ki az izlandi szülők, miszerint elrabolja őket. Leppalúði Grýla férje, aki nem olyan gonosz, mint az asszony, de legalább lusta. Bizonyára a germánok leplezhetetlen irigységét jelképezi a termő országokban élő, a munkába beledöglés nélkül is élelemhez jutó, s ezért lustának bélyegzett emberek iránt. Kicsit hiányoltuk, hogy rothasztott halat senki sem lop, de azért látható, hogy az izlandiak minden félelme akörül forog, hogy ellopják az ételüket. És ott nem csak a sonka, de a száraz kenyérhéj és a gyertyafaggyú is ételnek számít. Emellett felhívjuk a figyelmet egy másik fontos dologra is. Nálunk a Mikulás csendben lopózik be, hogy ne zavarja meg a család álmát, és ajándékot hoz, nem pedig garázdálkodik, és ellopja amit talál. És legfőképp nem csapkodja az ajtókat, hogy éjjel összeszard magad.

izlandi karácsony_kicsi.jpgAz izlandi Szent Család (katt a nagyobb képért!)

Ha benézünk a mítoszok mögé, ott mindig a mesékbe burkolt valóságot találjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a láthatóan komoly lelki nyavalyákkal küzdő izlandiak képzeletmanói által elkövetett lopások és ijesztgetések már a valósághoz tartoznak. De ha adott egy sziget, ahol csak izlandiak vannak, akkor vajon kik ijesztgették, lopták és ölték meg az izlandiakat karácsony szent ünnepén? Hát képesek lennének ilyen undorító, kicsinyes megoldásokra ezek a remek germánok, akik olyan kiterjedt rajongótáborral rendelkeznek idehaza?

Címkék: karácsony mikulás pedofília frusztráció perverzió aberráció boszorkány germán gyerekkínzás krampusz gyerekpina gyerekánusz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr794981836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.12.26. 11:20:50

Köszönjük, hiánypótló írás. Legalább, most már értem, miért kísérgette az ált.suliban a Télapót két-három fekete harisnyába öltözött ratyi. "A krampusz azért van, hogy megbüntesse, azt, aki egész évben rossz volt" - azért beszarás, hogy ezek a poroszos fasságok milyen mély gyökeret vertek a magyarokba, még a negyven év bolsevizmus ellenére is! Tényleg kell ez nekünk? A krampusz, a virgács (oké, az ezüsttel lefújva legalább jól néz ki), meg a poroszországi "ünnep"? Ez az izlandi dolog meg egyszerűen röhejes és abszolút komolytalanná teszi az ünnepet. De hála az égnek, elég messze van tőlünk az a kb. 200000 retardált szigetlakó.
Én karácsonyfával, halászlével, meg Trans-Siberian Orchestrával ünnepeltem a karácsonyt és szerintem ez tök jó volt így. Köcsögszájú germánok!

2012.12.27. 09:26:49

Nagyon objektív cikk. Mostmár legalább tudom, hogy fél európa pedofil.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2012.12.27. 09:33:03

Nagyon objektív hozzászólás! Egyébként Jankove, esetedben vajon honnan ez az erős elfojtás?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.12.27. 10:03:44

Mi meg dédelgetjük itthon a sváb kisebbséget. Kígyót melengetünk a keblünkön, én mondom nektek.

Egy nap arra fogunk ébredni, hogy bölcsődéink-óvodáink kiürültek, s a helyi svábok hirtelen sűrűn kezdenek lejárni a közösségi házaik pincéibe...

Nem lehet ezek ellen hatóságilag, a NER szellemében fellépni?

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.12.27. 10:48:49

@Jankove:
Dehogy pedofil fél Európa! Ne mondj ilyet! A bizonyítékok és érvek arra valók, hogy hagyd őket figyelmen kívül, és továbbra is gondold azt, amit a kis naiv mesevilágod mond.

@immortalis:
A mo-i svábok megkapták a páratlan lehetőséget az emberré válásra, és szerencsére nagy arányban éltek, élnek is vele. Nem lehet véletlen a köreikben ez a kiterjedt, szándékos elmagyarosodási törekvés már a Monarchia idejét megelőzően is. Szerintem ők pontosan felmérték, hogy honnan hova kerültek, és ezért voltak képesek a saját német testvéreik ellen harcolni az oldalunkon 1848/49-ben.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.12.27. 11:21:59

@Gudea enszi: meghajolok az érveid előtt, de fenntartom a bizalmatlanságomat az elmagyarosodott svábokkal szemben.

Ottó Pál 2012.12.27. 11:43:31

Miután elolvastam ezt a postot muszáj volt olvasnom értelmes blogokat (Kettős Mérce, Véleményvezér), hogy visszanyerjem a reményemet arra, hogy Magyarországon élnek még értelmes emberek. Ez a post mindennek az alja.

Illés Béla 2012.12.27. 12:01:45

@immortalis: Nos mivel megszólítva érzem magam,így nyugodtan kijelenthetem hogy gyűlölöm ha bizalmatlanok velem.
Valamint" Mi meg dédelgetjük itthon a sváb kisebbséget"gondolatkörbe hogyan illesztenéd bele,a "kitelepítés"és a "teljes vagyonelkobzás" fogalmakat?
Persze értem én a viccet,csak nem szeretem(kacsint).

A címlaphoz pedig gratulálok,az mindig hoz egy kis pezsgést az oldalra.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.12.27. 12:10:29

@Ottó Pál:
A Varánuszt, meg a Piroslapot kihagytad, te féleszű. Az ilyen silány beleugatások helyett inkább azok a posztok alatt törhetnéd válaszokon a kis fejecskédet, ahol jól kiosztottak. De az olyan esetekben valamiért mélyen kussolsz.

Aureliano Buendía 2012.12.27. 14:01:13

@Gudea enszi: és kihagyta a Dotoho-t is, pedig minden művel blogger számára az az origo:)

2013.01.01. 12:25:35

@Illés Béla:
Szerintem is baromság volt idekeverni a (magyarországi) svábokat, semmi közük a karácsonyi ünnepléshez. A krampusz/virgács/idétlen-fenyegetőzés-az-ajándékozással "szentháromság" egyértelműen a porosz neveltetés beideg(en)ződésre hajaz.

Ottó Pál 2013.01.07. 12:34:23

@Gudea enszi: érdekes módon azokat a blogokat tömegek olvassák és naponta jelentkeznek míg a ti retrográd blogotok jó ha két három havonta jelentkezik...

dunois99 2013.01.07. 14:02:28

@Ottó Pál: Ezek szánalmas politikai mócsingokon gyűlölködő blogok. Neked tényleg ettől jön meg az életkedved?

Hintz ezredes 2013.01.16. 13:33:48

@Ottó Pál: Igen, tömegek olvassák. A hozzád hasonló buta faszkalapok tömegei.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2013.02.14. 09:45:44

@Ottó Pál: Nagy trauma érhetett a liberneáci seggbekuki képzőbe, ha minden értelem és humor kihúnyt benned! Javasolnám a galambduccsoport oldalát, szerintem zsó-fika máme vodka adagjába is érdemes lenne nagyobb összeget bele invesztálnod! :D

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2013.02.14. 09:48:58

@uraaam: dotoho télleg remek hely, miatta ment tönkre a hócipő! az első kommentemnél kitiltott a libernáci tulaj, erre méltán büszke is vagyok! :D Az a csávó nagyon beteg lehet...

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2013.02.14. 10:00:19

Egyébként meg köszönet a mesternek! Mindíg averzióim voltak Izlanddal kapcsolatban, eddig csak az ezeréves parlamentarizmus meséje, a remek időjárás és 16. században megrekedt, marginális dán dialektus önálló nyelvként való értelmezése (ami sajnos nem egyedi eset Európában, pl portugália, a szomszédos keletnémetország, svejc és az orosz zászló valamilyen variációját használó, osztódással szaporodó törpe minoritások összessége) szolgált alapul. De a 13 napos karácsony, na az mindent visz!

megyünkcseszkóba 2013.03.11. 11:48:00

Ezek tényleg nagyon éhesek lehetnek... :-D