Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Sohaország kalandjai apuval

2013.06.06. 01:20 - Gudea enszi

Rafaj.jpgIgen, kétségtelen, hogy a korábban iszonyatosan röhejes szlovák téma tényleg kezd unalmas lenni. Körülbelül annyira izgalmas, újszerű és vicces, mint a Csíííz home videós bakiparádéi a műsor megszűnése előtti néhány évben. Most mégis úgy döntöttünk, hogy ez a téma többet érdemel a gyülifalnál. Nem azért, mert annyira vicces, hanem mert annyira tanulságos. Ha Fáy András élne, ő írta volna ezt az állatmesét, és még La Fontaine is elismerően veregetné meg érte a vállát.

Talán még értő, avatott olvasóink számára is meglepetést okozhat, hogy egy nemrégiben még a parlamentben vitézkedő párttól ilyen érvelés szaladhat ki a médiába. Gurmai Zitát nem úgy ismerjük, mint aki képes lenne egy kicsit is következetes érvelésre, de még ő is alaposan elszégyellné magát, ha ilyen nevetséges handabandázáson kapnák. Ez a vicces nevű Rafael Rafaj (akit érdekel, játékból meghosszabbíthatja az f-et, miközben a szóvégi j-t y-ra cseréli), a Szlovák Nemzeti Párt (SNS; nem összetévesztendő a soviniszta Szlovén Nemzeti Párt /SNS/ nevével – a szerk.) alelnöke, olyat talált mondani, hogy attól Johnny Bravo napszemüvege is leesne.

Íme:
Maďarsko by malo byť rado, že po dvoch svetových vojnách vôbec existuje, pretože tak či tak vzniklo až 16.11.1918. Keďže Maďarsko pred rokom 1918 neexistovalo, nemohlo v Saint-Germaine a v Trianone dôjsť k údajnému deleniu jeho územia.

Az alacsony-tátrai lengyel nyelvjárást nem folyékonyan értők számára álljon itt Isten nyelvén is:
Magyarország örülhetne, hogy két világháború után egyáltalán létezik, mivel csak 1918. november 16-án jött létre. Mivel Magyarország 1918 előtt nem létezett, nem oszthatták fel a területét Saint-Germainban és Trianonban.

A korábbi nyiltakozataikból is merítve, de minden felesleges sallang nélkül összefoglalnánk az SNS álláspontját: Magyarország, noha egészen 1918-ig nem létezett, ezen nemlétezés közben gonoszul, nyíltan elnyomta és magyarizálta az Osztrák Birodalom területén élő szlovákokat. Ennek legsúlyosabb példája, amikor a nem létező magyar állam hatóságai betiltották a Matica Slovenská nevű humanista, kulturális, politikailag teljesen ártalmatlan szervezetet. Magyarország soha el nem évülő bűne ez a szlovákokkal szemben, még úgy is, ha akkor még nem létezett. Ugyanez a Magyarország 1918. november 16-án jött létre, de előtte még sikerült elvesztenie az 1918. november 11-én az utolsó hadszíntéren is véget ért I. világháborút. Szinyei - Majális.jpgA trianoni békediktátum 1920. június 4-i aláírásakor jött létre az egyébként 1918. november 16-án létrejött Magyarország. Elképesztő bravúrok ezek, kérem, mi magunk szeretnénk legjobban tudni, hogy hogyan csináltuk.

 

Szinyei Merse Pál: Majális

 

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem értjük. Ők nem értik, csak érzik, ez kétségtelen. Mi sem a szöveget fejtettük meg, hanem azt, hogy miért van. Ennél még egy újonnan szobafogságra ítélt, kisírt szemű kislány is összeszedettebb logikai láncolatot képes felállítani. Mégis, mielőtt nevetnénk, gondolkodjunk el rajta! Ne kezdjünk önfeledt kacagásba szerencsétlen szlovák gyermekünk teljesen parttalan, duzzogó vagdalkozását szemlélve! Inkább lássuk meg eme történetben a jót! A szlovákság, ez a világból még jóformán semmit sem látott, tojáshéjjal a fenekén szaladgáló bölcsődés elkezdett élni. Még nagyon sután és nevetségesen csinálja, leginkább egy újszülött zsiráfra emlékeztet, de legalább megpróbálja. Önmagából kiindulva levonja az első, ugyan téves, de legalább saját következtetéseit. Így máris megérthetjük, miként kaphatnak helyet ebben a történetben olyan dolgok, amelyek egy még nem létező állammal történnek. Az ő „történelmük” minden „eseménye” azelőtt „történt”, hogy létrejöttek volna. Értékeljük hát az első, bizonytalankodó szárnypróbálgatásaikat! Még akkor is, ha a önmagukból kiindulva annyit látnak a magyarokból, mint egy légy Szinyei Merse Pál Majálisából.

Szinyei - Majális (rovarszem).jpg

 

Merše Pavol Synovský: Majáles

Címkék: pina szlovák tót frusztráció kislány érveléstechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr665346396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katamori 2013.06.06. 04:55:17

Nem szívesen lennék nacionalista szlovák...az a kétségbeesettség, ami átjárja a mindennapjukat...nincs történelmük, nincs saját kultúrájuk, nyelvük, nemzetük. Ezért kénytelen nap mint nap ilyeneken agyalni. Fel is sülnek, mint az a poszt tartalmából látható.

Komolyan eljutottam arra a pontra, hogy már nem is esnék nekik egy herélőkéssel, annyira lenézem őket.

Rózservóterz 2013.06.06. 14:17:45

Istenem...szánalmas banda.

Abendsen 2013.06.06. 17:58:59

Ha Magyarországot 1918-ban kiáltották ki akkor Szlovákiát 1993-ban tehát még így is egy közel tízszer olyan idős államról beszélhetünk :)

omron 2013.06.07. 09:00:23

Waters!
Ja-ja! Érdekes, hogy minden körülöttünk valaha létező kenézség, 'vajdaság', törzsfőnökség, kánság, mókusörs, stb több ezer éves dicső múltat tud felmutatni, ellenben velünk, akik csak nyolcvan éve alakultak országgá!
Azért valahol tényleg röhejes lenne ez az erőlködés, ha...!
Ilyen alapon talán mi is tagadhatnánk, hogy voltak egy vérfertőző, tömeggyilkos, degenerált majomdinasztiához tartozó uralkodóink a nemlétzésünk utolsó néhány évszázadában.
Kurtz ezs és Enszi!
Közben olvasgatom , ahogy terelitek Csincsillát a helyes irányba! Kevés sikerrel! Az ő baja!
Másfél évet lehúztam az MN-ben, rohadtul unva és utálva a szituációt, szaxiként leszerelve, de ha ilyen főnökeim lettek volna, mint Ti, lehet beadom a tsz-t.:)
omron

Alexi Borzovan 2013.06.07. 20:05:24

A beteg agy... Sajnos, van nekik és még ennyi ráérő idejük is, hogy ilyesmiket kreáljanak vele. Annyira szánalmasak, hogy az már művészi. Szlota János meg jól beb...ik és még vezet is? Nm baj, ennek a hírnek legalább örültem, mégsincs minden veszve. :) Ez meg a részeg nationalführer esete bizonyítja, hogy mennyire kell őket komolyan venni. Semennyire.

Lorgem 2013.06.07. 21:52:38

Az északi tótoknak (nem a hasonlóan karakteres délnyugatiakról beszélek) az a legnagyobb baja hogy nem tudják eldönteni: csehek vagy magyarok akarjanak lenni. Érzik hogy a magyar léthez, még bauer tamás szintjéhez is hatalmasat kellene fejlődniük (pedig ez még a legtöbb alkoholista szerencsétlennek is óriási mélyrepülés), de annyi tartás mégis van bennük hogy a könnyebbik utat választva ne egykönnyen osztozzanak a csehek megalkuvást nem (dehogynem) tűrő természetében.

Illés Béla 2013.06.08. 23:25:24

Ha már történelem. :

www.youtube.com/watch?v=QJSdlHL440Q

A képek önmagukért beszélnek :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.06.09. 01:55:54

@Illés Béla:
Mielőtt elvakítanának mindenkit az érzelmek, ezt úgy nézzétek, hogy a jelenet legédesebb része nem mi vagyunk benne. Az ugyanis Sohaország, ami még ekkor sem létezett.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.06.12. 23:43:04

Az emberi elme csodalatos dolog, akkor tud erdekes dolgokat muvelni igazan ha egy szlovak koponyaba kerul ! :D

multkor belegondoltam, de rossz lenne ugy felkelni hogy egy olyan nepcsoporthoz tartozok akik nem adtak semmit a vilagnak, nincsenek nagyjaik, nincsenek kiralyaik, soha nem vivtak haborut a megmaradasukert es soha nem vette komolyan oket senki. Rossz lehet.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.06.14. 04:54:43

pina szlovák tót frusztráció kislány érveléstechnika

pina? :D:D:D

Menetekel 2013.06.21. 05:55:22

Az első képen Novák Előd szlovák (gonosz) ikertestvére látható ?

SontPent 2013.06.21. 19:36:46

Ha Magyarország nem létezett 1918 előtt, akkor miért kellene bocsánatot kérni a mai magyar kormánynak a 1918 előtt elkövetett a szlovákok elleni úgynevezett "szörnyűségekért"?
Ha Magyarország 1918-ban alakult, akkor az első világháború alatt (1914-1918 között) ugyebár Magyarország nem létezett, ott nem is harcolhatott, tehát nem is lehetett vesztes ország. Következésképpen egy 1 v.h. háború idején még nem létező országgal íratták alá a békeszerződést 1920-ban, és kötelezték háborús jóvátételre. De miféle háborús jóvátételre, ha a háború alatt még nem létezett Magyarország?

1000bocs 2013.06.27. 16:07:37

Sohaország magyarul is beszélő Csehszlovák kémje (Mi a szlovák? Az a cseh, aki beszél magyarul) nem engedte ki a hozzászólásomat a blogján a Skultéty hamvak elrablásával kapcsolatban. Nem voltam trágár vagy agresszív. Csak kérdeztem:) Most csalódott vagyok, mert készültem hogy esetleg érvekkel fogom szembetalálni magam:))))

phantom47 2013.07.06. 16:04:01

Most van a büszkeség ideje, és sehol semmi írás azokról, akiket igazán kockázatos és veszélyes ma gyűlölni? Hol a poszt a homárokról, a félhomárokról, a megélhetési homárokról, a divathomárokról, a celebhomárokról, az inverzhomárokról???

Szintén Üldözöttecske 2013.07.11. 21:55:40

Változatlanul az adott közösség bomlasztására törekedtek. Zsidó szokás szerint.
Feszítitek a húrt. Múltkor majdnem rajtavesztettetek.
El vagytok telve önmagatoktól, még a budapesti púpos kis zsidó is valakinek képzeli magát.
Hátha még ő is Nobel díjat kap!
Nem jó úton jártok.
Szerintetek mi bő gatyások vagyunk ( ami egyébként jó dolog), szerintem ti roppant kártékony élősködők.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.19. 07:36:34

@Kurtz ezredes: kitort a vilagbeke? mindenkit szeretunk? semmi uj cikk?? felveszem a szlovak allampolgarsagot es veszek egy uj daciat ha nem lesz uj poszt! ( ezt vehetitek fenyegetesnek is!! :))))

mayorlacko 2013.07.19. 10:14:11

Lehet, hogy az ezredes úr legnagyobb kedvencének és mélyen tisztelt, hatalmas hadvezérének hadvezetési és haditervekké kidolgozott, bevált és sikeres stratégiáit alkalmazza, azaz megvárja, míg a világ idiótatermelési mutatói, katonai és informatikai szinten olyasvalamit képesek produkálni, amit már érdemes példanélkülinek nevezni, de akár egy jót posztolni is rá.
A türelem rózsát terem, mindegy milyen színűt.
Nyaralni pedig kell, ha már hajózni nem lehet.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.07.19. 12:05:56

@visszakettopadlogaz: @mayorlacko:
Jövő hétre egy igazi amerika-különlegességgel jövünk.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.19. 17:16:25

@Kurtz ezredes: termeszetessen duhtol remegve varjuk!!!:))))

mayorlacko 2013.07.22. 20:24:01

Nem bírom ki, egy kis kedvességet hozzá kell tennem ehhez a kiemelkedően klasszra sikeredett "poszt"-hoz.
Az idézőjel csak azért, mert zsigerből gyűlölöm az anglicizált magyar nyelvet, bocsánat érte.
Na ebben a megfogalmazásban is akadt egy kis germanizmus, ám ezt történelmi hagyatéknak tudom be.
Nos, ami a tárgy az nem más, mint egy kis munkahelyi affér, melyet sajnálatos módon nekem kell kezelnem, mint életpárnak.
Volt egyszer egy cég, amit valaha egy Magyar Ember talált ki, ám sajnálatos módon franciákkal szövetkezett.
Ez már maga lenne a hazaárulás, ám őt ez ez nem zavarta, inkább Rózsa Sanyi módra rabolgatott, míg rá nem jött a fhansziák nagyon okos gépezete és mit nem tesz a következetes frank gazda?
Senki sem találja ki.
Lecserélték egy feminin jelleggel rendelkező kisantant pozsnyira.
Vannak természetesen és még természetesebben pezvez módon bohémianok is a stábban, de ezek már inkább a neue protektorátus még ezidáig el nem ismert tagjai.
Nem szetretném túl hosszúra húzni e kommentemet, akadt egy kérdés a fent említett femina részéről, mely szerint, egy kissé bealkoholizált beszélgetés alkalmával, megjegyzem, semmi gond némi Magyar Bor elfogyasztásának kellemes következményeivel, még akkor sem ha azt valami érdekes személy fogyasztja el, megtette azt, ami számára felfoghatatlannak tetszett; miszerint azt találta megkérdezni, hogy miért nem ismeri senki az ö kedves és ősi hazája gazdag történelmét?
Mit mondhattam volna tanácsként életem párjának, aki sokadmagával alárendelt egy hisztis totova hatalmi allűrjeinek.
Azt, hogy nincs olyan izé?

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.31. 23:20:21

@Kurtz ezredes:

mindenfajta nyomasgyakorlas tavol all tolem es bekes termeszetu vagyok alapvetoen DE itt sulyos - es ugy tunik felelotlen - igeret hangzott el poszt irassal kapcsolatban :))) tovabbiakban is duhtol remegve varjuk a posztot :))))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.08.01. 00:24:05

@visszakettopadlogaz:
Jelentkezni fogunk csütörtökön egy teljesen új gyülielis projekttel, amit valószínűleg hamar megtekinthettek majd itt a blogon is.

1000bocs 2013.08.12. 11:02:41

Melyik csütörtökön? :)))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.08.13. 09:42:43

@1000bocs:
Augusztus 1-jén, csütörtökön. Sajnos azonban a hangrögzítés nem sikerült, viszont ősszel folytatni fogjuk a projektet, ami élő gyülielis-esteket jelent. Ha meg tudjuk oldani a hangrögzítést, az anyag a blogra is felkerült majd vágott formában.

mayorlacko 2013.08.29. 08:12:37

Próbáltam kutakodni a dicső szlovák múlt 1941-es hadüzenete kapcsán, hogy vajon hol bírtak emberfelettien küzdeni a bolsevizmus ellen, de sajna szinte semmit nem találtam e témában. Amit viszont igen, az egy kisantant plakátgyüjtemény és ebből egyet közzétennék: nemnemsoha.gportal.hu/picview.php?prt=2100&gid=2414544&index=24 Rém aranyos.