Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra

2014.03.12. 22:15 - Kurtz ezredes

letöltés.jpgEU_Flag_Pictures.gifKözelgő nemzeti ünnepünk alkalmával kötelességünknek éreztük barátilag felköszönteni a március 15-ét március 12-én ünneplő, kebelbaráti Ausztriát. Mielőtt valakinek szemet szúrna, hogy a bécsi forradalom 1848. március 13-án tört ki, mi természetesen nem ezt az eseményt értjük Ausztria igazi tavasza, kivirágzása alatt. Ez a festői (Ausztriában vajon megrettennek ettől a jelzőtől?) környezet, és ez a híresen demokrata nép ismét kihozta belőlünk azt a maximumot, amelyre kizárólag a csehek és az angolok képesek.

Nézzük, hogy vált Ausztria Hitler áldozatává, és mennyire megváltozott már ezekhez a borzasztó időkhöz képest. Példát vehetnénk róluk demokráciából, jogállamiságból, európaiságból és a kirekesztés elleni harcból is! Segítségünkre pedig ez a kiváló képes oldal volt, amit szeretettel ajánlunk minden kedves olvasónknak!

SAbrunnen.jpg

A pitiző oroszlán alatt hűsölő, biztosan nem osztrák SA harcosok itt még nem tudják, hogy alig 10 év múlva elkeseredetten fogják védeni a dühöngő vörös hordák ellen ezt a meseszép kis főteret, amely a heves harcok során Budapesttel ellentétben, szinte teljesen megsemmisül majd.

sabrunnenn2.jpg

 

bgadenmaibaumakgw.jpg

Újabb képen csodálhatjuk meg, hogy a Hitlernek bátran ellenálló harcos kis nép micsoda csapásokat élt át a háborúban, hiszen a földig rombolt városkát heroikus erőfeszítéssel kellett rendbehozniuk, ráadásul az államszocialista időkben kizárólag panelt építhettek.

bgadenmaibaumn2.jpg

 

bgaden3fotoalbum36.jpg

Szerencsére semmi nem emlékeztet már a rosszemlékű náci múltra, amikor a város minden magánházát kisajátította a német hadsereg, hogy minden ablakból kilógathassa pártzászlóját, amely ellen az ott élő antifasiszta civilek undorral tiltakoznak. Ennek már vége, mert Berchtesgadenben nyoma sincs ennek, mármint a náci zászlóknak, mert amúgy minden más változatlan. Hol lehetnek most ezek a zászlók? Mondjuk a… pincékben?

bgadentown1n.jpg

 

Hogyan tüntessük el annak nyomait, hogy nácik lennénk I. (osztrák recept):bgaden1fotoalbum36.jpg

 

- Gyorsan szedjük le a nagy horogkeresztes paplant a házról, hát nem vagyunk mi ilyenek! Ne dobjuk azért ki, mert erre még szükség lesz!
- Házunkat fessük le, lehetőleg ugyanolyan színűre
- Az addigi festett cégér helyett csináltassunk erre külön táblát
- Csináltassunk egy új díszes vaselemet a bejárat fölé
- Tegyünk mellé egy szintén vasból készült utcai lámpát

 

bgadentown2n.jpg

 

 

 

 

 

 


- Ha mindezekkel kész vagyunk, végre foglalkozhatunk a félretett horogkeresztes lepedővel. A teljes vörös hátteret felesleges lenne mind eltüntetni, hiszen van ennél költséghatékonyabb megoldás is. A felét hagyjuk meg, a másik felét fessük be kékfestővel. A középen található fehér kör még jó szolgálatot tehet, a horogkeresztet viszont mindenképpen igyekezzünk belőle kisuvickolni. Egy kis kék festék itt is csodákat tud művelni. Végre kiélhetjük kreativitásunkat, és különféle kék vonalakat belerajzolva már csak néhány magyar bloggernek tűnik fel, mi lehetett ez fénykorában. Mivel őket úgyse tudjuk átbaszni, az amerikai turistáknak viszont ennyi bőven elég, ezért jó munkát végeztünk, és nem kell argentin beutazóvízumért könyörögni a plébánosnak.

berch111SC374710.jpg

A mesés osztrák gazdagság olyan apró, de rendkívül leleményes megoldásokból fakad, amit a képpáron is megcsodálhatunk. Az Osztrák Köztársaságtól teljesen független Habsburg birodalom által kirobbantott első világháború áldozattá tette az éppen létrejött, de 1914-18 között mégse létező Ausztriát is, ezért fiatal osztrák éveikben megemlékeztek róla ezzel a mélyenszántóan egyszerű gyerekrajzzal. 1945-ben ismét adva volt, hogy Ausztriának már csak az amerikai megszállók megnyugtatása miatt is meg kellene emlékeznie az osztrák megszállásról, de hát arról ugye már van egy emlékmű, ezért kár lenne parlagon hagyni. Írjuk mellé azokat az éveket, amikor a nácik elnyomott áldozatainak éreztük magunkat, és minden maradhat a régiben!

bgaden3idmay05.jpg

bgaden4.jpg

A nácifészek polgári(?) vezetői itt épp még nem tudják, hogy nem szükséges bűnbánatot gyakorolniuk a demokratikus megszállók előtt, ők ugyanis a náci önkény ártatlan osztrák áldozatai.

Postamt.jpg

Hogyan tüntessük el a náci múlt nyomait II. (osztrák recept):
- Mivel ezért a roppant ízléses képért nagyon kár lenne, ezért csak a horogkereszt helyére rajzoljunk be valami aktuálisat. Mi menő most, nem tudjátok? Két smároló néger fiú? Szakállas nő? Jó, mindegy, rajzoljatok bármit, csak horogkeresztet ne!

postamtclose.jpg

Hogyan tüntessük el a náci múlt nyomait III. (osztrák recept):
hitlerpaulann2.jpg
- Micsoda??? Még mindig Hitler felirat szerepel egy madáretetőben? Ezt rögtön el kell tüntetni, nem érdekel, hogy ide van eltemetve! Levesszük baszd meg, mert már NEM vagyunk nácik! Egy nemnáci pedig nem tűrheti meg egymás mellett a H, az I, a T, az L, az E és az R betűket, még ha ez nem Adolf, de akkor se!
- Na, készen vagyunk! Már szinte érezzük is itt belül, magunkban, hogy nem vagyunk többé nácik!


paulahitlergraveoct07a.jpg

Nézzük, melyik felirat mit üzen nekünk az éppen aktuális Ausztriáról:

wienlooshaus.jpgUgyanaz a vér a közös birodalomba való!

Looshaus_Vienna.jpgBécs

wienbundedskanzlei11mar38volk.jpgHarc révén a győzelembe!

Bundeskanzleramt_Wien.jpgAusztria révén az EU-ba!

Végül nézzük azt a kis alapcsomagot, amit ezek után tárgyalási minimumnak érzünk az osztrákok, magyarsággal szembeni öt évszázados bűncselekményeinek elvi kompenzációjáért:
- Az osztrák hadsereg az utolsó emberig, utolsó töltényig harcol kilátástalanul a komcsikkal, csatatérré téve ezzel az ország (???) minden apró szegletét.
- Az osztrák hadsereg emellett végrehajtja az 1945-ben elszabotált, ausztriai születésű, Ausztriában szocializálódott, osztrák anyától és osztrák apától származó Adolf Hitler Nero-parancsát, melynek értelmében szisztematikusan megsemmisíti Ausztria legfontosabb infrastrukturális létesítményeit.
- Ausztria népének (sic) minden egyes háztartása végignemierőszakolódik a megszálló hadsereg által. Bár ismerve az orosz és az osztrák szexuális kultúrát, ez igazából szexuális szocializációt jelent, hiszen értelmes emberi lények olyan felnőttekkel létesítenek szexuális aktust, akik nem a vérrokonaik. Ez kettőből semmi, ami az osztrák pincerendszert illeti.

Címkék: pina német ausztria háború holokauszt náci brüsszel frusztráció népirtás osztrák schwarzenegger aberráció beltenyészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr35468256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pecsétes Malcador 2014.03.12. 23:05:13

Nálam a hiba, vagy tényleg hiányoznak a képek?

mayorlacko 2014.03.13. 07:39:19

www.thirdreichruins.com/czech.htm
Mások is megváltoztak. :) Az oldal ugyanaz, kettős értelmben.

eleonora46 2014.03.13. 10:59:37

Perverz zsidó szöveg.

eleonora46 2014.03.13. 11:00:54

Az első és második világháborút ti, zsidók robbantottátok ki. Csak éppen "elfelejtettétek", igaz?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.03.13. 15:05:00

@eleonora46:
Tényleg, most, hogy mondod, tényleg mi, zsidók voltunk. Ezeknek a békés humanista germánoknak semmi köze nem volt hozzá.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.03.13. 15:11:08

@mayorlacko:
Erre nem mertünk rámenni, de egyszer majd megtesszük. :)

mayorlacko 2014.03.13. 20:26:19

@Kurtz ezredes:
Ha jól vagyok értesülve, mi, kelenföldi bibsik és még sokan mások vagyunk a tettesek. Lehetelen germán kötődés, hisz ők már az Én, Claudius-ban sem mészárolgattak csak úgy kedvtelésből az Amfiteátrumban. :)

mayorlacko 2014.03.13. 20:31:21

Néha egy e és egy t betű kimarad, bocs.

eleonora46 2014.03.15. 21:23:15

@Kurtz ezredes:
Nálatok zsidóknál kivétel nélkül mindenki békésebb és humanistább. Szörnyű, hogy mit műveltetek bolsevizmusotok idején
www.youtube.com/watch?v=7t_985jhS-4

és szörnyű, ma mit műveltek Palesztinában és máshol.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.03.15. 23:46:55

@eleonora46:
Valóban rettenetes, ezért magyarként rajongjunk inkább a germánokért, azok közt is a legsilányabb osztrákokért. Bravó. :)

Thyhor 2014.03.19. 12:59:41

@Kurtz ezredes: Néha úgy válaszolsz hogy már nem tudom hogy hol az irónia és hol az egyenes beszéd : ) Szóval akkor nem vagy zsidó? Egyébként ha már a zsidóknál tartunk vannak történészek akik zsidónak vallják Árpád vezérünket,sőt,az egyik ukrán ismerősöm a múltkor az egyetemen azzal próbált engem meggyőzni hogy a magyarok a cigányoktól származnak,méghozzá teljes komolysággal.

responsa (törölt) 2014.03.19. 21:09:03

1. Hmmm. ausztria??? Az vajon mi?
2. Sajat nyelvuk sincs, sajat penzuk sincs (velunk ellentetben)
3. Ez az "orszag" ahol embereket tartanak bezarva pincekben?
4. Ezek kuldtek rank a mocskos hokotroikat a nemzeti unnepen tavaly, amikor pinterek mar mindent megoldottak?

Mondjuk jo lehet ott lenni erettsegizonek: a nemzeti tortenelem csak par oldal lehet, nem ugy mint nalunk.

Nátán Apfelbaum 2014.04.02. 23:41:44

A képek nálam is hibádzanak. (chrome)

visszakettopadlogaz (törölt) 2014.04.16. 06:37:31

az osztrakok a Habsburgoknak koszonhetik hogy most nem egy tartomany Nemetorszagbol.

szekertabor · provo.blog.hu 2014.04.16. 09:20:41

Mint köztudott, az első és második világháborút is a magyarok robbantották ki, valamint a holokauszt ötlete is a magyaroktól ered, Hitler csak lekoppintotta. Ezért nem győzünk elégszer bocsánatot kérni a németektől, akik mintául szolgálnak egész Európában tolerancia, a nemzetiségek támogatása, és a kulturális autonómia kiszélesítése dolgában.

Továbbá a labancok annektálása is eredetileg Hunyadi Mátyás ötlete volt, Hitler csak jó időben volt jó helyen, így valójában Ausztria felé is bocsánatkéréssel tartozunk.

Valandil 2014.04.16. 11:32:10

@responsa (törölt): 3: elsősorban saját lányaikat

dr. Trebitsch 2014.04.16. 21:19:19

Itt engem kicsit csak az zavar, hogy Berchtesgaden felirat van néhány képe. Viszont ez a város Németországban van, nem Ausztriában...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.04.17. 19:22:53

@dr. Trebitsch:
Bocs ez jogos. Dunaújváros is Fejér megyében van, nem pedig Magyarországon.

Pilatus 2014.04.18. 15:42:02

@visszakettopadlogaz:

A Habsburgok meg a magyaroknak (Morvamezei csata - Kun László segíti győzelemre Habsburg Rudolfot - Ottokár ellen) köszönhetik, hogy azzá lettek, amivé lettek.

mayorlacko 2014.04.24. 08:30:03

Megható ez forró szeretet valaki, valami iránt.
kepfeltoltes.hu/view/140424/Ostmarkiai__hitat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Osztrákok/németek?" tömegei örömujjongással fogadják Adolf Hitlert Ausztria és Németország egyesítésének előestéjén, 1938-ban.

Alexi Borzovan 2014.05.11. 18:55:13

Ááá, az Eurovíziót megnyerte a labancgeci wannabejesus nőimitátor, ez milyen már?!? :OOOO POSZTOT, AZONNAL!!! :DDD

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.05.13. 22:53:24

"Mi menő most, nem tudjátok? Két smároló néger fiú? Szakállas nő?"

csak nem elore meg lett mondva???

megneztem bing-ben es "Below is a snapshot of the Web page as it appeared on 4/26/2014 (the last time our crawler visited it)."
ekkor mar benne volt

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.05.16. 23:55:57

@Selkath - Nightwish rulez!: @Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:
Butaság, mi nem vagyunk liberálisok, tehát nem lehetünk okosak sem. Véletlen egybeesés az egész. Nyugaton mindenki trendy, tartalmas művész, tehát nem lehet előre kiszámítani őket.

Geza 2014.06.03. 13:07:59

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Ja, de még ők se merik leírni, hogy a szakállas rém neve az eredeti helyesírással "Kohn Csita". Biztos attól félnek, hogy Tarzan ellátja a bajukat...

Bicepsz Elek 2014.08.14. 23:35:08

Jo poszt!!! Allitolag Hitler szulofalujaban anno a hazat valaki megvette es minden emleket eltoroltek, de a szuletesnapjan este ment a Happy birthday for u! az amerikai turistak kedveert!!!!

ZorPrime 2016.04.25. 14:35:08

A "gyerekrajzos" képpár (1914-1918 / 1939-1945) nem egészen passzol ide, ugyanis a fotó ugyan éppen hogy csak nem, de már nem Ausztria területén készült. Az épület rajta a falfestménnyel Berchtesgaden belvárosában van - ami anno is Bajorországhoz tartozott. Ne soroljuk a bajorokat holmi degenerált osztrákok közé, pls. :)

ZorPrime 2016.04.25. 14:36:57

@ZorPrime: Bocsánat, már megelőzött Trebitsch.

Atti Békási 2018.06.08. 06:52:22

Vicces csak az illusztrációkkal van egy kis hiba! Berctesgaden kein Österreich! Das ist Bayern!!!!!

Atti Békási 2018.06.08. 06:58:04

@dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelmet!