Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Gesta9323: Az osztrák Freud! Na, menjetek a p.csáb@… :D (2020.07.07. 20:28) Az osztrákok
  • Zsolt Máté Papp: @Egysenki: NEM, NEM és NEM! Te pont annak a sterilizált, önmegvető, bocsánat hogy élek, tucat-nem-... (2020.06.29. 22:24) A csehek
  • HajdúB: Európa alfele Olaszország. Mondotta egykor a nagy ánglius államférfi. A ki vért és könnyeket ígért... (2020.06.06. 00:32) Az olaszok
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok

Náci propagandaiskola kezdőknek és haladóknak

2014.12.01. 10:30 - Gudea enszi

December 1-jén igazán van okunk ünnepelni. Na, nem azt, hogy Medgyessy Péter ezen a napon önfeledten koccintott újdonsült barátainkkal, a románokkal. 71 éve ekkor ért véget a teheráni konferencia, amelyen végleg eldőlt, hogy a nácizmus vereséget fog szenvedni, és mi, az ezután következő nemzedékek már egy teljesen más, nácimentes, vidám, boldogabb korban fogunk élni.

A világ végül valóban megszabadult az elnyomó, embertelen, és nem mellesleg reménytelenül kretén németnácik agybajaitól. Szerencsésen lecsengett ez az őrület, s a németnácik idiotizmusa ma már csak arra jó, hogy Földi Pál és Mécsné Magyar Fruzsina ne legyen munkanélküli, legyen mivel megtölteni a Rubicon magazint és a Spektrum TV-t, továbbá jókat derülhetünk az egykori propagandaanyagokon. Ezek az izzadságszagú propagandaanyagok, az ocsmány szögletes fejjel megrajzolt náci katonákkal és dolgozókkal, igencsak szánalmat ébresztőek ma már. Nagy szerencse, hogy a világháború vége óta már nincsenek nácik, így senki sem fáraszt minket ilyesmivel, ugye? Valóban tapintható a különbség, hiszen a németnácik legalább ingyen adták a propagandájukat, az amerinácik viszont olyan harácsoló pondrók, hogy még ezt is pénzért mérik, és veled vásároltatják meg a saját agymosásodat képregények, mozijegyek alakjában.

Superman.jpgA két azonos kép közti undorítóságversenyt 10 cent különbséggel a jobb oldali nyeri

Az amerikai egyetemeken futószalagon tenyésztett, óriási mellkasú, magamutogató, öntelt szupersportolónak és a belőle levezetett amerikai férfiideálnak biztosan semmi köze egymáshoz, ahogy a germán faji eszményképet tükröző szögletes fej rendszeres felbukkanása a szuperhősök világában is előzmény nélküli véletlen csupán.

Superman-Batman.jpgA finom arcvonások megrajzolásánál kínosan ügyeltek a faji tisztaságra

Ehhez az amerikai férfiideálhoz és a Playboyban összephotoshoppolt, bomba alakú nőideálhoz igazodó képregényrajzolók pedig – egészen véletlenül – pontosan olyan amerikai szuperhősöket rajzolt, mint amilyen az amerikai gyümölcs: valószerűtlenül hatalmasra felpumpált, a tökéletesnél is tökéletesebb alakú, fényes mosolyú műanyag, aminek a valós tartalma senkit sem érdekel, a lényeg, hogy jól nézzen ki. Bulldózer (Juggernaut).PNGMég az sem kizárható, hogy az amerikaiak életét a sportjukban, a kultúrájukban, az ételeikben és úgy általában mindenükben ugyanaz a sekélyes szellemiség hatja át, amely csak a minél nagyobb külsőségekkel foglalkozik.

 

A végtagjait nagyobbra is rajzolhatták volna,
mert így még nem teljesen biztos,
hogy képes lesz szétütni Szíriát és Iránt

 

Mellékszál, hogy a sportolóból leképezett magyar hőst ezzel szemben az ellenfeleit fifikával ronggyá verő Papp Laci, az ellenfelekből fifikával hülyét csináló Puskás Öcsi, az ellenfelet végtelen eleganciával lekaszaboló Szilágyi Áron, az ellenfeleknél végtelen eleganciával gyorsabb Gyurta Dániel és a háromszor akkora ellenfeleknél elegánsabb, szebb és gyorsabb Egerszegi Krisztina jelenti. A magyar eszményképek helyett az amerikaiakért rajongani egy magyarnak pontosan olyan, mint a menő vendéglőben, kellemes zene mellett elköltött, villányi vörösborral lekísért Csáky rostélyos helyett éjjel, a Móricz körtéren, részegen hamburgert zabálni, állva.

Bulldózer (Juggernaut).jpgHitler bukásával a rohamsisakos erőpropagandának is leáldozott

Hulk.jpgA zabolátlanul dühöngő, nyers erő a németnácik sajátja volt, Amerika viszont szerencsére teljesen más

Amerika kapitány.jpgA világ legszabadabb, legkúlabb államáért minden józan ember rajong, ezért a németnácikkal ellentétben
nem kell olcsó, gyermeteg propagandával hirdetnie önnön nagyszerűségét

szuperhős-páncélruhák.jpgAz eredetileg sztreccses cicanadrágot hordó szuperhősök mára páncélruhákba átöltözve lepték el a világ plázamozijait. A szuperdemokratikus, emberi jogokat szuperül betartó, nyugati amerináci militarista lélek ugyanúgy nem bír elszakadni a különleges páncélok okozta bódulattól, mint a világháború németjei, akik szívük szerint az anyjuk picsáját is bepáncélozták volna.

 

 

német harckocsitervek.jpg

Thor.jpgVégezetül álljon itt az egész történet jelképe, aki mellé nem is tettünk be mást, mert magunk sem tudtuk eldönteni, hogy német vagy amerikai náci propaganda!

 

 

 

A cikkben szereplő szuperhősök a képzelet szüleményei, bármiféle hasonlóságuk egy korábbi valósággal pusztán a véletlen műve. Vagy a germán vidéken ma is közkeletű fajszemléleté.

Címkék: német amerikai náci propaganda acél aberrált militarizmus Freya acélpinája

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr86947297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hintz ezredes 2014.12.01. 13:46:42

Az amerikai nácik mindig is a német kollégáik nyomában kullogtak, s ez mit sem változott. Az amerikai hősideál ugyanannyira náci, mint a német, csak silányabb.

mayorlacko 2014.12.02. 09:51:23

Él és virul a párt, sokkal ízlésesebb csilagossávossá átszínezett svasztikával. Az egy szavazatnyi difi ami miatt angolul csevegnek a struktúráltabb német helyett, nem igazán számít. NSM88 rövidítve.

omron 2014.12.02. 10:48:24

Az mekkora lett volna, ha a normandiai partraszálláskor az amerikai szövetségesek azt kiabálják a géppuskatűzben, hogy hilfe! Vagy hilf mir?
Mindegy, valami hasonlót.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2014.12.02. 12:00:10

Ne adjatok hird nevet a képet tartalmazó mappáknak mert az adblock kiszűri!

mayorlacko 2014.12.03. 19:11:30

Fasza és érdekes ez az érdektelenség erre a szvsz. kiváló posztra, de ezt szintén szvsz. ti szúrtátok el azzal a tetves faszbúkkal, mindegy. ez van.
Nos annyit tennék még hozzá. hogy kirándulgattam egy kicsit és valami érdekeset találtam, nevezetesen a Sherman tank ügyében.
Az most tök mindegy, melyik variációját rendszeresítették a Wehrmachtban, de valami apró ok miatt megtették.
Már a gonosz németek.
Ami kérdéses, milyen nevet adtak neki és miként páncélozták át, illetve fejlesztették igazi germán géniusszá.
Sejtem egy kicsit átlapolták a futóművet, hogy az orosz síkságon klasszul elakadjon a sárévszakban és baszottul nagyobb ágyúval látták el, mondjuk a jól bevált légvédelmi svédnácival.
Mindenesetre Schermann biztosan nem lehetett, bevallom még azt sem találtam meg, mikor és miért is rendszeresítették, sőt azt sem, hogy hol alkalmazták a szokásos háborús bűntetteik véghezviteléhez, ám az tuti, hogy amerikai nácibb barátaik inkább szétrombolták őket a konkurrencia pajzán és természetesen protestáns értékrendjéből adódóan, hisz egyetlen náci hatalom kell legyen ezen a bolygón és az nem lehet más, mint aminek a tiszteletteljes megnevezését itt ki sem kell mondani.
Aztán kellett egy pici Marshall hilfe és alles in ordnung, ja.

omron 2014.12.04. 07:59:49

Erre nem is gondoltam! Mármint, hogy ezért ekkora pangás, mert a népek átszoktak a hüjjjegyerekek elektronyos homokozójára, a pofakönyvre. Egyszer engem is baxtattak, hogy lépjek be, megtettem, megbántam, fél óráig tartott, mire megszabadultam ettől a szutyoktól!
Lehet, hogy germán származásom miatt irritál ennyire ez a minden struktúrát nélkülöző kiberlecsó? Vagy inkább a tartalom?
Talán nem is baj, hogy néhányan megmaradunk kisebbségben.
Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl...!
Lehet, hogy amaz egyszerűbb, kényelmesebb, tisztább, szárazabb, biztonságosabb, és a populáció olyan, mint a villanyáram. Arra szeret folyni, amerre kisebb az ellenállás.
De ellenpontozásként ott van a közös szenvedés összetartó ereje, a testvériség misztériuma, a felsőbbrendűségi tudat!
Na honnan kopiztam eme idézetet?

mayorlacko 2014.12.04. 11:41:27

@omron:
Nem tudtam rájönni honnan az idézet, biztosan nem AH:MK, vagy talán mégis? Herr oder Frau Scheeckßpeer szintén írt valami hasonlót, már amennyiben schreibelt valaha bármit is.
Világröhej, hogy a kurucinfo szintén a fent említett és egyáltalán nem antiszemitizmusáról elhíresült oldalán kommenteli korántsem cioncigóbarát értekezéseit. Volt egy ruszki-magyar csajszi, aki azt furcsállta, nincsenek ellenkommentek, vagy legalábbis elenyésző számban, ami azért a tudjuk kik szakértelmére hajaz. Mellesleg egész kellemes külcsínnel bír őnagysága, tózse Фейсбу́к á lá Марк Цукерберг.

omron 2014.12.04. 15:14:57

@mayorlacko: Frank Herbert amerikanische író: Dűne c. könyvéből van. Elég xar filmet csinált belőle David Lynch. Vagyis annyira nem volt .zar, csak úgy tűnt, a forgatókönyvíró nem olvasta az eredeti művet. Sting alakította a moziban az egyik főg.cit. Maradt volna inkább rendőr!
Lemaradtam valamiről? Shakespeare nő is lehetett? Vagy csak kedvelte a másságot? Herr oder frau, das ist die Frage?
Amúgy mi az, hogy AH:MK?

mayorlacko 2014.12.04. 22:14:00

@omron: Akkor sorjában. Sajna én nem olvastam el a művet, a filmet láttam és tán emiatt. Utánanéztem, a forgatókönyvet is a Davidke írta a maga presbiteriánus felfogásában. Nem igazán sikerült a mű. Sting nagyon gáz volt benne, viszont azt nem tudtam, hogy zsaru volt.
Nos ez a Shakespeare story egy másik történet.
Egyrészt egy amerikai rettenetben mint komplett buzit állították be, ha jól emlékszem Richard Dreyfuss épületes alakításában, de ha megölnek sem tudom a film címét, ellenben nagyon gagyi valami volt.
Őszintén szólva nem csodálkoznék, ha a művész úr mindkét oldalát kenegette a vajas kenyérnek, ez arrafelé nem szokatlan.
Az pedig, hogy ő írta-e mindazt, amit neki tulajdonítanak, nos ezt pedig egy albioni adaptációból sejtették meg velem, sajnos most annak a címe sem jut eszembe, de nem annyira régi film és még rossznak sem mondanám.
Hát akkor az utolsó kérdés, oder frage.
Die antwort ist: Adolf Hitler:Mein Kampf.
Olyan jókat dumálunk mi itt ketten. :)

omron 2014.12.05. 08:28:39

@mayorlacko: Gudea, az origgón adják az ívet a történészeknek!
Mayorlacko!
Ja-ja! Lassan bevehetnének a stábba!
Nem tudom, hogy volt-e rendőr Sting, de a Police nevű bandában alapozta meg a jövőjét. Roxane meg hasonlók, odatették magukat a fiúk rendesen, de hát hárman zenéltek, nem nagyon lehetett lazsálni.
Érdekes dolog, hogy ki milyen szemüvegen át szemléli a világot. Aki pl. kétfelé vajaz, nyilván azt hiszi, hogy ez a legnormálisabb hozzáállás a vajazáshoz. Ha még un. művész is, szét is szórhatja rendesen az ötleteit.Lehet, hogy ez a Dreyfuss is úgy gondolta, másság nélkül nem lehet valaki alkotó. Frantz Liszt is kipróbálhatta mindkét vonalat Párizstól Moszkváig, amikor meg már nem ment neki, úgy döntött, hogy abbé lesz, vagy rabbi, vagy esperes vagy presbiter vagy mittomén.
Wiliam azért mégiscsak jó lehetett valamiben, menedzsernek biztosan, különben nem emlékeznénk rá. Mondjuk én nem voltam soha színházba járó, néha kényszer hatására (barátnő) muszáj volt, de ötszáz éve nem ülhettem volna a monitor előtt.
Az meg, hogy koppintotta-e a szerző, senkit sem érdekelt.
A filmből tényleg nem derül ki, meg nem is olvastam a mejnkampfot, de a Dűne társadalma eléggé kaszt-ista, nem éppen hippi beállítottságú. :)
Az ókori görögökben talán nem volt meg a felsőbbrendűségi tudat? Kevesen voltak, csórók és kb. lexarták a túlvilágot, főleg amikor bebaxtak, mégis elnáspángolták a perzsákat! Talán éppen ezért!

mayorlacko 2014.12.06. 11:36:33

@omron: Jah, az ókori görögök. Amikor a nagyszerű Alekszandrosz után már csak VV Alekoszok és Alkeszok maradtak + valami Πτολεμαίος Σωτήρ, így valahogy ellanyhult az a baromira jól kitalált phalanaxos felállásuk és ezt követően a náluk sokkal felsőbbrendű rómaiaktól kezdeve az über felsőbbrendü germánokig, beleértve ebbe a kategóriába az upupübernek magukat definiáló brit köcsögöket, mindenki lealázta őket. Sic transit gloria mundi. Ez a közmondás természetesen az összes übermensch latinra-germánra ráhúzható. Görög barátaink manapság boldog semmittevéssel élősködnek az Eu-n, végső soron jogaikat érvényesítve. Német barátaik a legközelebbi jamboree-ig kellő mértékben ellátják őket Leo-zwei monstrumokkal, hogy legyen majd mit xarrá lőni a legújabb fejlesztésű kaisertigerpantherleopardmauspumaelephantrhinodinosaurus886688 játékszereikkel.
Nem vagyok biztos minden zoológia elnevezés nyelvtani helyességében, tök mindegy, ugyanaz az északi típusnak hazudott horda.

mayorlacko 2014.12.06. 11:51:44

"Immigrant Song"

Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
From the midnight sun where the hot springs flow.
The hammer of the gods will drive our ships to new lands,
To fight the horde, singing and crying: Valhalla, I am coming!

On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.

Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
From the midnight sun where the hot springs blow.
How soft your fields so green, can whisper tales of gore,
Of how we calmed the tides of war. We are your overlords.

On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.

So now you'd better stop and rebuild all your ruins,
For peace and trust can win the day despite of all your losing.

Akár egy szépséges Wagner dalocska is lehetne, nem Plant, Siegfried torkaszakadtából.

mayorlacko 2014.12.06. 12:36:34

A mai Mikulásos ünneplésre okot adó szeretetcsomag, mely ékesen bizonyítja tengeren és óceánon túli barátaink emberséges, a civil lakossággal hagyományosan demokratikus hozzáállását a múltban, úgy pontosan 60 évvel ezelőtt. Megjegyezném, nem tudok hasonló akcióról a mi náci részünkről, kivétel ha a légelhárítás hűvösre tett egy-két Liberatort, Lacastert néhány pilótafülkéből kivigyorgó germanoiddal egyetemben:
www.roncskutatas.hu/node/9466

omron 2014.12.07. 10:00:01

@mayorlacko: Hi-fi magazin, 80-as évek: Mai cikkünk tárgyának nincs magyar neve. Angolul mat, németül schlanplatterunterlage.
Szóval az a bigyó, ami a lemezjátszó tányérja és a hanglemez között van.
Ennél már csak a görög gázabb, azt még el se lehet olvasni, és az oroszoknak is kitől kellett megtanulni az írást? Hát persze, hogy a korrupt, kontraszelektált, protekcionista, korcs bizánciaktól! Fhú de utáltam őket, amikor második gimiben félévkor 1,4-re álltam oroszból!
Amúgy meg mi köze van a mai görögöknek Leonidaszhoz? Annyi, mint az Angkor-Vatban rohangáló majmoknak a város építőihez?

apro_marosan_petergabor 2014.12.25. 21:06:02

@mayorlacko:
Ez marhaság, "városi legenda". Nem egy szavazaton múlt, hogy az USA-ban angol a hivatalos nyelv. Ilyen szavazás nem is volt. Ez automatikusan így alakult ki a bevándorlók miatt.