Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt
  • Atti Békási: @dr. Trebitsch: Sajnos nem olvastam el hamarabb a hozzászolását,így ugyanerre hívtam fel a figyelm... (2018.06.08. 06:58) A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra
  • Flat Eric / sta prest: @pixelpiréz plüssvitéz: Maraggyá má kiskancsó! Azé bazmeg, mer nemtucc ennyit eccerre elovasni, m... (2018.03.07. 15:49) Az osztrákok

Leszbikus identitás zátonyra futott nőknek

2015.01.22. 15:15 - facial abuser

leszbik.jpgA leszbikus nők ugyebár igazán megmozgatják a férfiak fantáziáját? Mégis ki kell ábrándítanunk a megduplázódó elsődleges és másodlagos női nemi jellegről álmodozó férfitársainkat, a történet ugyanis korántsem olyan mesés, ahogy azt a Pornhub videói alapján elképzelik. Olyan sokan beszélnek manapság őszintén a leszbikusságról, megtesszük hát mi is.

 

 

 

Valójában a férfiak számára kívánatos elsődleges és másodlagos női nemi jelleg imádja, hogy kívánatos a férfiak számára, és így esze ágában sincs leszbikusnak lenni. A leszbikusság esete rendszerint akkor merül fel, hogyha az elsődleges és másodlagos nemi jelleg alapból nem valami vonzó férfiszemmel, vagy annyira megöregszik, hogy vonzerejét jórészt elveszíti. Mindezt egy konkrét esettanulmányon mutatjuk be.

A félreértések elkerülése végett, az elején le kell szögeznünk, hogy nem igazán tartjuk nagyra Tom Cruise színészi pályafutását, jóindulatúan megítélünk neki egy közepest, míg színészi képességeiről elég annyi, hogy csak és kizárólag önmagát képes alakítani. Kelly McGillis színészi pályájáról a Top Gun óta csak jelen cikk miatt tudtunk meg többet, úgyhogy ennek minőségét ugyanúgy nem tudjuk megítélni, ahogy a meccs végén pályára lépő focisták neve mellé sem kerül számszerű értékelés a sportújságokban. Most mégis a Top Gunnál kezdődik a történet, amely 1986-ban került a mozikba Tom Cruise és Kelly McGillis főszereplésével. Mindketten fiatalok és vonzóak voltak, habár tartozunk annyival az igazságnak, hogy McGillis öt évvel idősebb volt, és ez azóta sem változott meg. Akkoriban így néztek ki:

kelly_mcgillis_1986.jpg

Tom Cruise kinézete sajnos nem állja meg a helyét, ugyanis rajta kívül mindenki úgy gondolja, hogy plasztikai műtétek egész sora áll amögött, hogy évtizedek óta nem változik az arca. Ez azonban nem baj, hiszen nem is ő a cikkünk főszereplője, ráadásul a középkorú férfiak nem ritka jellemzője a fiatalkori sármjuk megőrzése vagy akár fokozása, kelly_mcgillis_2004.jpgés ezzel összefüggésben a náluk jóval fiatalabb nő az oldalukon. 2004-ben, 47 évesen Kelly McGillis még éppen eljátszhatta színházban a fiatal fiút elcsábító MILF, Mrs. Robinson szerepét, és valljuk be, ez egy ennyi idős nőtől figyelemre méltó. De ha ránézünk az akkori képére, már eléggé hajszálon múlott a szerep hitelessége.

Időközben McGillis elvált a második férjétől is 2002-ben, de a 2001-ben szintén második házasságából kibukó, egyre fiatalabb nőket sorjázó, majd tőlük is rendre kibukó, vélhetően buta seggfej Tom Cruise-zal ellentétben már nem lelt magának újabb társat. Mígnem 2009-ben ismét rátalált az őszinte, vegytiszta szerelem Melanie Leis személyében. Igen, Melanie egy nő. Melanie Leis és Kelly McGillis közös pontja, hogy mindketten elváltak voltak, amikor találkoztak. A pár össze is házasodott 2010-ben, de a frigy csak 2012-ig tartott. McGillis viszont azóta is leszbikus maradt, amit valószínűleg cseppet sem bán, ugyanis a filmes munkákban 2001-ig bővelkedő színésznő a 40-es évei második felében már nem igazán jutott szerepekhez, egészen addig, amíg nem comingoutolt. Mindössze egy mozi- és két tévéfilmszerep jutott neki, majd 2008-ban már felbukkant egy leszbikus témájú sorozatban. Egy évvel későbbi nyilvános comingoutja óta a különböző devianciákért rajongó Hollywood hálából elhalmozza őt gagyi horrorszerepekkel. Így nézett ki, amikor rádöbbent, hogy 52 heteroszexuális év után ő mégis inkább leszbikus:

kelly_mcgillis_2010.jpgAzaz, nem rádöbbent, hanem saját bevallása szerint, egy réges-régen zajló folyamat során megérlelte magában a nemi irányultságát. Az, amit a heteroszexuálisok és a tényleg homoszexuálisok is legkésőbb kamaszkorukban már egyértelműen tudnak magukról, nála több évtizedes folyamat eredménye volt. Sajnos itt csak két lehetőség áll fenn. Kelly McGillis vagy 52 éves koráig, vagy 52 éves kora óta hazudik mindenkinek – saját magát is beleértve, és képtelenek vagyunk eldönteni, melyik a súlyosabb. Ezzel azonban nincs egyedül, hiszen egészen hasonló cipőben jár még jó néhány női híresség, ahogy a nem híres nők között is akadnak, akik előnytelen külsejük és az ebből eredő magánéleti sikertelenség miatt, „egy magukban hosszan lezajló folyamat” végén leszbikussá minősítik magukat. – Jaj, malacka, megütötted magad? – Kuss, én így szoktam leszállni!

Kelly McGillis egy interjúban elmondta magáról, hogy nem akar 30 évesnek látszani, ezért elutasítja a plasztikai műtétet. Ez még rokonszenves is lehetne, ha ugyanezzel a lendülettel nem hazugsággal mentené ki magát a hagyományos mederben valószínűleg kudarcot vallott magánéletéből. A nők a túlburjánzó szépségkultusz legnagyobb vesztesei. Fiatalon magától jön számukra a siker, ha szépek, és amikor ezzel érnek a csúcsra, még nem törődnek vele, hogy később el fognak bukni – ugyanezen szemlélet miatt. A szépségkultusz alapelve, hogy ha tetszik, mindenáron megszerzem, ha már nem tetszik, eldobom. Ezt pedig a férfiak is alkalmazzák – a nőkkel is. Márpedig ez a nők számára egyénileg előbb rendkívül előnyös, később rendkívül hátrányos. Emiatt a celebiparban – és fő kirakatában, Hollywoodban – darabra több válás van, mint ahány celeb, a méltósággal megöregedés pedig jórészt ismeretlen fogalom. A férfiak könnyen vannak, hiszen az öregedés során a nőknél általában idősebb korban váltanak végletesen alakot, penz_es_sarm.jpgráadásul nem elsősorban a külsejükkel hódítanak, hanem számtalan egyéb tulajdonságukkal, amelyeket rendszeresen büszkén villantanak fel a világ előtt. A nők – ugyan némelyikük ezt nehezen látja be – a férfias viselkedésmintákban eleve behozhatatlan hátrányban vannak, szóval nem nagyon van más életszerű választásuk, mint azokban a viselkedésmintákban versenybe szállni, amelyekben ők a legjobbak, és amelyekre a férfiak – a szépség mellett természetesen – rendszerint igényt is tartanak.

Amíg viszont felülnek a férfiaknak igencsak „hazai pálya” szépségkultuszra, addig így lesz a 40-es és 50-es anyukákból, ahelyett, hogy egyszerű nagymamává válnának, inkább elvált anyuka, majd a megráncosodó szépség miatt magányos anyuka, végül kínjában sokukból jobb esetben kutya/macska/lombikgyerek/bárki aki hajlandó vele élni-függő, rosszabb esetben „boldog” leszbikus anyuka válik vén napjaira, egy legalább olyan szerencsétlen másik nő mellett. Amíg a náluk pár évvel idősebb első férjük már a második vagy harmadik annyi idős nővel él, amennyi a középkorú leszbikus volt 20 éve. A volt férj sem egészen boldog persze, de még mindig sokkal elviselhetőbb az élete. Kedves feministák, elő a híres irigységgel, hogy végre egy jó állásfoglalást váltson ki Önökből!

Címkék: pina hazugság leszbikus lmbt még egy pina

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr677096533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dbm 2015.01.22. 15:22:40

Lényeglátó írás.

Sequoyah 2015.01.22. 23:07:58

Ez egy ertelmes iras, de nem ezert jottem ide. Hol a gyulolkodes???

omron 2015.01.23. 09:23:27

Majd én hozom!
Imádom Hope Solot!
Jó nagy ívben elhajította magától anyuka almás pitéjét, a fogszabályzót, a vasárnapi istentiszteletet, a bárgyú vigyorral gyerekét idomító Amerikai Anyát.
Nyaljátok ki! Üzente a petyhüdt, dekadens, ultrakonformista, nyugati recept szerint tenyésztett pimasz, pacifista, sznob, polkorrekt kocsogoknek.
Ha én nő lennék, rusnya, öreg és hülye, én is útálnám!
Ha lankadt vén pocs, aki Noah bárkáját keresi a hegyek közt, szintén.

mayorlacko 2015.01.24. 08:47:09

@omron:
Mivel nem vagyok foci és ezen belül nöi focirajongó sem, most hallottam róla első alkalommal, thx2u. :) Jó fej csajszi, egyelóre még késik az outcoming, bár tisztességesen rendszabályozza a Seattle-i rokonságát, ebben benga-kunta-kinte párja tiszteletreméltó előéletét kopírozván. A mindenkori rokonság természetesen elsőszámú gyülölt ellenségünk, nem is igazán értem, hogy a sztétszben mindenféle törvények védik a nevelő célzatú, fizikai bántalmazásukat.

omron 2015.01.24. 16:19:53

@mayorlacko: Én se nem vagyok semmilyen rajongó.
Az origón láttam meg a csajszit, akkor beugrott, hogy valamit olvastam már róla, de semmi konkrét nem jutott eszembe.
Annyira tetszett, hogy a faxfej usákoknál akad néha valaki, aki kilóg a sorból, pölö ez a tökös leányzó. Egyébként is riszpekt minden nőnek, aki el tud szakadni a fakanál-pelenka-porszívó mentalitástól. Ránézésre ez a nő imádja a tailt, esze ágában nincs leszbizni! Merthátazért ha két nő cirógatja egymást, miközben egy-két pasi ékeli őket, azért az még nem leszbikusság. Ugye?

Nátán Apfelbaum 2015.02.02. 16:22:08

Negyvenes nők elképesztő mennyi kínt képesek okozni maguknak csak, hogy megfeleljenek a 'társadalom erkölcsi elvárásainak', mint saját vágyaiknak.

gale44 2015.05.31. 16:47:33

@Nátán Apfelbaum: ez egy tökéletes hozzászólás.
Annyiban egészítem csak ki, hogy FOGALMUK SINCS már a média agymosásainak köszönhetően a saját vágyaikról.
Ugyanis ezek tollbamondott dolgok már (és fejbevert is egyúttal).

omron 2015.09.01. 12:44:15

Üdv a törpe kisebbségnek!
Az origón van valami cikk Magyarországon világhírű celebjeinkről. Mikor, kivel, hogyan volt az első?
Hogy' is volt az a duma? A gésa egy aranyos, kedves, csinos prosti, nem pedig egy....!

mayorlacko 2015.09.04. 11:56:17

@omron: Üdv a kisebbségben maradt törpéknek! :))
Mire tippelsz a jövő hétre ígért poszt témáját illetően? Szírek lesznek vagy még nem szírek?

omron 2015.09.09. 13:38:03

@mayorlacko: Miért? Lesz poszt a jövő héten? A valóság felülírja a virtuálisat.

mayorlacko 2015.09.11. 07:57:56

@omron: Ígértek egyet erre a hétre.Végül is, még csak péntek van.

Thyhor 2015.09.11. 11:05:18

Lesz bizony,csak türelem.