Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Egysenki: Hiába szidjuk a cseheket hogy egy semmi nep -met nekik jobb gazdaságuk van nemzet tudat reálisabb ... (2020.01.29. 15:21) A csehek
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok
  • Frick László Intézet: A pincében lakó osztrák lányról nekem nem az Amstetti Rém áldozata ugrott be, sokak laknak szuteré... (2018.09.23. 08:30) A svédek
  • Albu: indavideo.hu/video/Csibesz_-_Gigolo web.archive.org/web/20110321052930/https://mulatos.blog.hu/201... (2018.07.24. 14:51) Fos zenék egykori gátlástalan kirablóinktól - Vendégposzt

Már megváltoztak…

2015.10.01. 10:30 - Gudea enszi

mar_megvaltoztak.jpg…olvastuk ezt megannyi elvtelen idegenrajongótól itt a Gyűlölt Ellenségeinken, amikor már esélyük sem volt megcáfolni az adott kedvenckéiket kínos helyzetben leleplező állításokat. A népek megváltozásának okait és körülményeit persze rendre elmulasztották közölni velünk, így mindannyiszor kénytelenek voltunk a tudománytalan fantazmagória világába sorolni az efféle erőtlen vagdalkozásokat. Most viszont a fél világot lázban tartó korszakos probléma, a migránsválság pontosan megmutatta, hogy a népeknek eszük ágában sincs megváltozni.

 


cseh.jpg

Biztosan sokakat meglep a csehek és a szlovákok karakán kiállása mellettünk. A csehek legerősebb, mondhatni egyetlen valós motivációja, cselekedeteik kizárólagos alakítója változatlanul a félelem. És a végeláthatatlan sorokban özönlő, mifelénk még csak köveket hajigáló, de a kalasnyikovval és a séfkéssel is bensőséges viszonyban álló, torzonborz, sárga fogú, Allah akbart üvöltöző tömeget – érthető módon – jelenleg lényegesen veszélyesebbnek látják, mint a Wilkommenskulturrá idomított németeket. Orientációjukat erősíti, hogy Herrin Angelától még nem sikerült kiszivárognia olyan, következetesen védhető és képviselhető, tartós álláspontnak, amely mellé odasorakozhattak volna. Ami pedig végképp a bevándorlásellenesség oldalára sodorta a cseheket, hogy közismerten berzenkednek a megsérüléssel fenyegető helyzetektől, így 400 éve mindig elkerülik ezeket. A muszlim veszély ugyan körvonalazódik, de nekik még nem kell ellene s.k. fellépniük, mert megteszi azt más, az ilyesmi pedig óriási megkönnyebbülés azok számára, akiknek minden vágyuk egy melegedő, habtalan fél korsó sör mellett végigvegetálni az összes átlagos délutánt.

tot.jpgAnyicska még mindig azt teszi, amit anyu, apu vagy a diszkóban őt aktuálisan felszedő srác mond neki. Hogy mikor melyiküknek fogad szót, az pontosan annyira követhetetlen, mint amikor az érzelmekkel túlfűtött női agy szövevényes működését a kamaszos hormontúltengés is súlyosbítja. A dackorszak még mindig nem múlt el, és fogunk is még vele vesződni eleget, de most éppen apu a jófej, ráadásul olyan ritka kegyelmi állapot állt be, hogy anyuval is egyetértenek.

lengyel.jpg

 


Ha vannak valakik Európában, akiknek a történelmét a miénknél is több értelmetlen hülyeség tarkítja, és az írek nem játszanak, akkor azok a lengyelek. Amióta Nagy Katalin a létező leggusztustalanabb módon, további felesleges gusztustalanságokkal körítve felszámolta az országukat, azóta csak olyan dolog lehet lengyel, ami legkevésbé sem orosz. Szívet melengető ez az elvhűség, de annyira életképes politika, mint az oszmán hódítás árnyékában polgárháborúzni. A lengyelek feltétlen bizalmát nagyjából annyiból áll elnyerni, hogy eléjük tartunk egy rajzlapot, rajta az orosz medve képével, és közben barátságosan megveregetjük hátulról a vállukat. Természetesen a WashingtonBrüsszel forródrót lenne az utolsó, aki ilyen ziccert kihagy, így az ukrán válsággal magukhoz ölelt lengyeleket simán kidumálták a V4-es csapatból.

horvath.jpgSokszáz évnyi együttlét után mi sem természetesebb egy önmagát tökös kis népként látó hitvány, gyáva szláv csürhe számára, mint szembefordulni a jótevőjével. Megtette ezt már 1848-ban is, amikor német parancsra sunyin a magyarok ellen uszult, hogy aztán a néhány tucatnyi emberveszteségtől megszeppenve, inkább visszakotródjon az óljába lapítani. Az elmaradt hadisikert egy Budapest felé hadonászó Jellacsics szoborral feledtették a horvátok, amelyet aztán hősiesen inkább Belgrád felé forgattak el, amikor a széthúzó magyarok szomszédságában fellazult picit a jugoszláv nemzeti kohézió. Ahelyett, hogy az indokolt védekezéssel törődtek volna, most bevándorlásügyben is megpróbálkoztak egy átgondolatlan offenzívával, de pár nap alatt épp úgy lepattantak rólunk, mint anno Pákozdnál, így megint a kisebb ellenállásnak ígérkező szerbeknél jelentkeztek be a soros parasztlengőért, majd kibékültek velük, majd újra összevesztek. Eközben a saját nemzeti hősével könnyedén elbánó, büszke horvát rendőrség tehetetlenül bámulja az illegális határsértők továbbra is özönlő tízezreit. Történelmi éleslátásukat ismerve, a horvátok valószínűleg a jövőben is mindig az éppen aktuális ellenséget fogják örökös főellenségüknek tekinteni, úgyhogy Gotovina majdani szobrát már érdemes lenne eleve forgóaljzatra felállítaniuk, hogy mindig azonnal reagálhasson az idők szavára.

rac.jpgFél évezrednyi megalkuvás nélküli harc az ősellenséggé vált muszlimok ellen megedzette a szerb karokat, megkeményítette a szerb lelkeket, és beleoltotta a becsületet a szerb szívekbe. Ettől váltak olyan rettenthetetlenné a szerb harcosok, hogy meg sem próbálták megvédeni az országukat, hanem elejétől fogva puha ülésű buszokon utaztatják át pénzért az országukon a gyűlölt muzulmánokat. És amikor már elviselhetetlenül undorodnak saját maguktól, akkor „te mocskos muzulmán!” felkiáltással, félelmet nem ismerve meggumibotozzák a legvéznább, sűrű szemöldökű iraki srácot.

Az egész bevándorlási probléma töredéke ekkora lenne a Balkánon és nálunk is, ha a híresen okos görögök Európa második legnagyobb légierejével és ötödik legnagyobb haditengerészetével rendet tudnának tartani abban a szigetvilágban, ahol erre utoljára II. Baszileiosz volt képes. gorog.jpgIgaz ami igaz, ha a párhuzamosan zajló, sokfelvonásos csőd-tragikomédiájukban nép és kormánya egyaránt képes rendre a legidiótább megoldást választani, akkor az se várható el tőlük, hogy egy vízi akadályokkal gazdagon tagolt területen feltartóztassák az illegális határátlépőket. Sajnos ehhez elég helikopterre nem futotta nekik, hiszen mindenki tudja, hogy több ezer sziget ellenőrzéséhez sokkal célszerűbb egy 250 vadászgépből álló légiflottát fenntartani. Talán fokhagymafüzért kéne akasztani a kevés helikopterük vezetőkonzoljára is, hogy az megóvja őket a gumicsónakokból kiugráló szírek, afganoszírek, bangladoszírek és afroszírek őrületesen ravasz cselvetései ellen.

Sokszor leírtuk már, és talán felesleges újra kiemelni, mennyire undorítóak az elmúlt másfél évszázadban Európa összes szövetségi rendszerét megjárt románok. Mindig lehet tudni, hogy kivel vannak, de azt soha, hogy kivel lesznek egy perc múlva.olah.JPG Valamiféle nyolcadik érzékük százszázalékos biztonsággal megjósolja, hogy hova kell állniuk, hogy a végén pozitív legyen az egyenlegük, ezt pedig olyan ártatlan arccal játsszák el, hogy újra és újra mindenki beszopja nekik. Most éppen a tökkelütött EU került a szerszám kellemetlenebbik végére, hiszen elégedetten figyelte, amint a románok kiélik magukat a szokásos heveny magyarozásban, majd arra kellett eszmélnie, hogy rezzenéstelen arccal mégis bemasíroznak a magyarok vezette kvótaellenes csapat zászlaja alá. Van még kérdés?

Amikor kérdez, akkor is hazudik. És persze közben valószínűleg egyezkedik az összes szomszédoddal, hogy hogyan basszanak ki veled. Ráadásul azt is kitalálta már, hogyan baszik ki az alkalmi barátaival, miután a segítségükkel veled kibaszott. Az osztrákok közismerten alig maradnak el az angoloktól aljasságban; a kancellárjuk által előadott, naponta mást hazudunk, eközben minden lehetséges és lehetetlen mocskossággal megvádoljuk a másik felet, és persze igazodunk a németekhez játék számukra olyan napi rutin, mint svédországi bevándorló számára a jogvédő lányok halálra erőszakolása. Incesztriával utoljára a mi Mátyás királyunk bánt érdemei szerint, azóta viszont a művelt világ felfoghatatlanul agyonbabusgatja, és annyira túlértékeli, mint Andy Vajna saját magát. Faymann műsora óta csábító eshetőség a Szabadságpárt győzelme, de ne legyenek illúzióink – ők csak a bevándorlókat szeretik kevésbé a népszocdemeknél, ám ugyanolyan frusztrált, elfojtásokkal teli, antiszociális, álságos pinceivadékok.

osztrak.jpg

Címkék: pina románok bevándorlás osztrákok szlovákok szerbek csehek lengyelek horvátok szakmódszertan migránsválság

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/api/trackback/id/tr497867984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayorlacko 2015.10.01. 11:40:16

Ismét remek elemzés, megnyugtató, hogy ilyen kedves barátaink élnek körülöttünk és velünk egy akolban. Elsőre hiányoltam néhány söpredéket a felsorolásból, aztán rájöttem a miértjére, talán. Mackedónia és Kisnémetország Déltótiája jutottak eszembe, de hát ezek ugye....
Várom a mindannyian szírek vagyunk posztot, abban nagyon el lehet mélyedni.

Hintz ezredes 2015.10.01. 15:33:09

Ezzel a poszttal nem lehet vitába szállni.

Alexi Borzovan 2015.10.01. 21:45:29

Már megváltoztak... A FASZOMAT!!! És nem kérek elnézést a kurva igénytelen hangnemért - mert egész egyszerűen elegem van már ebből a cirkuszból. Hogy lehet az, hogy ezek a szírek, meg mittoménmilyen arab söpredék úgy jött át a Balkánon, mint mutatóujj a friss szaron!?! (még jó is a hasonlat...)
Persze, a határőrséget szét kellett verni, mert mi annyira européer-uniófasszpokodó, bájvigyoros csürhe (mert az eu-nak csak az vagyunk) kellet legyünk, hogy mindenben az utolsó csepp geciig kiszopjuk a mocskos, aljas, liberálbolsevik unió faszát! Egyáltalán, minek kellett nekünk ez a kurva nagy unió??? Euró nincs (és nem is lesz), de písziskedés, meg magyarázkodás, az mindig lesz!
Az, meg, hogy a gizdáskodó szír (?) faszkalap kövekkel dobálja a rendőreinket, a határon, az milyen már!?! Otthon baszik fegyvert fogni, mert fosik megvédeni a hazáját, de itt meg dobálózik?!?!?!?! Hát a jó kurva anyját az ilyennek! Menjen vissza, ha ekkora arc és dobálja az ISIS-t! :((((
Egyébként pletykaszinten az terjed, hogy ez a menekültáradat Izrael bosszúja a holokausztért. Azért Németország a célpont, mert majd ott lehet jó pár év múlva iszlámozni, meg bomlasztani.
Viszont ami a lényeg, hogy az iszlámot kurvára meg kell állítani. Ez nem Európába való dolog. Ez egy más kultúra - ha valóban az. Ennek itt nincs helye - ahogy a migránsoknak sem.
Mi, magyarok, egyszer már megállítottuk az iszlám katasztrófát Európának, és bár rettenetesen nagy árat fizettünk érte, én mégis azt mondom, meg kell állítani megint, mert az iszlámnál nincs borzasztóbb világnézet - egyenlő a nácizmussal és a bolsevizmussal - de legfőképpen a neoliberalizmussal (ami maga a SÁTÁN teljes valójában).

Bicepsz Elek77 2015.10.04. 16:50:07

Azaz!!!!
Mondjuk kimaradtak a potyaleso törökök, akik azert engedtek ezeket a nepeket, hogy több pénzt zsebelhessenek be kesobb.
Kimaradtak a minden nagynak(USA, Izrael, Hollande szavazobazisa stb.)beny.lo franciak, illetve a szigetukre mar senki menkultet be nem engedo, lapito angolok!!! Igaz ezek nem a szomszedaink!

qwertzu 2015.10.06. 19:22:58

Na most ez legjobb esetben is félmunka. Hol vannak a németek? A megváltozott, teljesen megváltozott németek, a Wilkommenskultur népe, ahol elképesztő változás mellett, mintegy véletlenül,óránként ég porig egy menekültszállás.

Thyhor 2015.10.14. 23:53:19

Az ukránokról szerény tapasztalataimból csak annyit tudok hozzátenni hogy soha sincs stabil álláspontjuk.Mikor Orbán a bevándorlás ellen lépett fel az ukrán sajtó a gonosz fasiszta magyarokat szidta miközben Kijevben az "Ukrajna az ukránoké" transzparensekkel tüntettek a lelkes ukrán hazafiak.
Ezzel parallel az oroszra allergiás lengyelek iránti szimpátiájukat próbálták bizonygatni miközben Varsóban a "bazdmeg az ukrán felkelő hadsereget" zengett azon a tüntetésen amit alapból a bevándorlás ellen kívántak indítani.Miután a legnagyobb ellenségük is hadat üzent az ISIS-nek az ukránok a muszlimokban már nem a NATO által diktált ellenséget látták hanem a legújabb szövetségesüket aki a nagyobb ellenség ellen harcol,most már az önnön szabadságáért és nem pedig az iszlám világuralomért.
Sosem fogom megérteni ezeket pedig annyira vágyom rá hogy egyszer saját véleményük is legyen amit felvállalnak.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2015.10.17. 13:31:47

@Thyhor:
Teljesen nyilvánvaló, hogy az ilyen szláv vágynépekkel kapcsolatban akkor van minden rendben, ha te 1100 éves magyarként nem érted.

omron 2015.12.19. 19:48:00

Üdv!
Ukrajnához csak áttételesen kapcsolódik, de ide vagyok beregelve, máshova nem nagyon akaródzik. Kéne télire valami nézhető anyag! Aki tudja, árulja már el, hogy ez a 'Vikingek' van olyan, mint a Trónök Harcza, vagy a Spartccuss? Olyan jó kis szemezős-belezős!

Bicepsz Elek77 2016.01.04. 23:25:00

"Rámutatott(Zrman cseh miniszterelnok): csak Törökországban több mint 25 ezer embercsempész dolgozik, s ez több, mint az egész cseh hadsereg létszáma. "Egy ilyen hatalmas embercsempész-hálózatot megszervezni komoly előkészítést igényel" - tette hozzá. Megjegyezte, hogy ezt a hálózatot nyilván valaki a háttérből szervezi.
Forrás: kuruc.info/r/4/153343/
A 25 000 embercsempesznek kovekkel mennyi idejebe telne megfutamitania a cseh hadsereget????
No komment....

ZorPrime 2016.05.11. 16:11:05

Hol van már a jó ideje ígért új megaposzt? Gyűlöllek titeket!