Gyűlölt Ellenségeink

Az alkalmazott nemzetkarakterológia vezető szakmai műhelye.
A világ népei hamis előítéletektől mentesen, a tények és összefüggések tükrében. Minden, amit a másoknak és önmaguknak hazudozó, politikailag korrekt szemforgatók sosem mondanak ki.

Komoly? Vagy vicc?
Vagy mégis komoly?
Hát mit fognak ehhez szólni mások?!

Állandóan időszerű

Ha nem egyértelmű, hogy hol jársz, olvasd el a tudományos alapvetést!

A gyűlölködés szakmódszertana

Ha nagyon gyűlölöd bármilyen csoport tagjait, vagy a többi kommentelőt, vagy egy részüket, add ki magadból a személyeskedőposztban!
Gyűlöllek te rohadék...! - személyeskedőposzt

Gyűlölködj a Fácsén!

Innen gyűlölködtök

Friss hozzászólások

  • Gesta9323: Az osztrák Freud! Na, menjetek a p.csáb@… :D (2020.07.07. 20:28) Az osztrákok
  • Zsolt Máté Papp: @Egysenki: NEM, NEM és NEM! Te pont annak a sterilizált, önmegvető, bocsánat hogy élek, tucat-nem-... (2020.06.29. 22:24) A csehek
  • HajdúB: Európa alfele Olaszország. Mondotta egykor a nagy ánglius államférfi. A ki vért és könnyeket ígért... (2020.06.06. 00:32) Az olaszok
  • kaldijozef: @aku99: Sajnos magyar. A szemetek közül emlkedett ki...megérdemelten akasztották föl. (2019.12.01. 19:37) Az örmények
  • Nemvoltjobbötletem: Jöhetne már lassan Afrika, kíváncsi vagyok mit hoztok ki belőle (2019.08.04. 13:08) Mi ilyen Európát akarunk
  • Cardinalis: @Natalie Portman: Respect! (2019.05.24. 02:38) A szlovákok
  • D3D: Most jutott el hozzám a poszt. Én éltem ott, minden szó igaz. (2018.11.27. 18:12) Az ausztrálok

Nemzeti Összetartozás Napja: a blog szalad, a blog marad

2016.06.04. 16:32 - Gudea enszi

Kedves olvasóink!

Összenőtt ami összetartozik, és szétvált, ami nem annyira tartozik össze.
Minden továbbit ITT tudhattok meg.

Címkék: pina

Már megváltoztak…

2015.10.01. 10:30 - Gudea enszi

mar_megvaltoztak.jpg…olvastuk ezt megannyi elvtelen idegenrajongótól itt a Gyűlölt Ellenségeinken, amikor már esélyük sem volt megcáfolni az adott kedvenckéiket kínos helyzetben leleplező állításokat. A népek megváltozásának okait és körülményeit persze rendre elmulasztották közölni velünk, így mindannyiszor kénytelenek voltunk a tudománytalan fantazmagória világába sorolni az efféle erőtlen vagdalkozásokat. Most viszont a fél világot lázban tartó korszakos probléma, a migránsválság pontosan megmutatta, hogy a népeknek eszük ágában sincs megváltozni.

Címkék: pina románok bevándorlás osztrákok szlovákok szerbek csehek lengyelek horvátok szakmódszertan migránsválság

Az ukránok

2015.09.12. 11:00 - Gudea enszi

az_ukranok.jpgA szlovákok minden tekintetben komoly vetélytársat kaptak. Valójában persze lehetetlen kideríteni, hogy ki kapott vetélytársat, mert a nem létező népeknél képtelenség megállapítani, hogy melyikük szeretne előbb lenni volna. Tény viszont, hogy a szlovákok és a macedónok mellett az ukránok is részt vesznek a Senna-Prost-Mansell hármast idéző, megalkuvás nélküli, ám égbekiáltó hülyeségekkel tarkított, nemes versengésben a leghülyébb szláv vágynép címéért. A crnagorácok sajnos lemaradtak kicsit képzelőerő terén.

Címkék: pina maffia orosz vodka ukrán csőd szláv alkoholista összeomlás történelemhamisítás krím bamba életképtelen donyeck vágynép

A gyűlölködés szakmódszertana - Tömegközlekedés I. - USA

2015.06.24. 08:00 - Kurtz ezredes

Freemasonry.gifNaivan azt gondolhattuk, hogy az általánosságokon túl ételeikkel és épített környezetükkel ezek a szerencsétlen, felszínes és műveletlen népek sok újat már nem mutathatnak nekünk, de a helyzet sajnos sokkal kiábrándítóbb ennél. Közlekedéskultúrájukat elemezve ugyanis döbbenetes, érthetetlen és felfoghatatlan dolgok következnek, ami a végén ezeket megkoronázza, az már-már maga az Antikrisztus. Következzen tehát az a szegmens, aminél a Magyar Ember nem is várná, hogy a legjobban legtöbb az amerikainál!

Címkék: pina usa amerikai angol náci frusztráció népirtás agresszív komplexus alattomos szakmódszertan alávaló agyonhypeolt alakoskodás

Leszbikus identitás zátonyra futott nőknek

2015.01.22. 15:15 - facial abuser

leszbik.jpgA leszbikus nők ugyebár igazán megmozgatják a férfiak fantáziáját? Mégis ki kell ábrándítanunk a megduplázódó elsődleges és másodlagos női nemi jellegről álmodozó férfitársainkat, a történet ugyanis korántsem olyan mesés, ahogy azt a Pornhub videói alapján elképzelik. Olyan sokan beszélnek manapság őszintén a leszbikusságról, megtesszük hát mi is.

Címkék: pina hazugság leszbikus lmbt még egy pina

A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra II.

2014.12.25. 20:51 - Kurtz ezredes

osztrák - zászló.jpgA karácsonyi ünnepkörre való tekintettel most kivételesen valami könnyeddel jelentkezünk, így a karácsonyt végigterrorizáló, és a faggyút élelmiszernek tekintő germánok elől a gyertyát elevő szörnyek helyett, most folytatjuk az osztrák metamorfózis elemzését. Míg korábban a külső, épített környezetre koncentráltunk, most következzék az osztrákok belseje!

Címkék: német háború náci csalás frusztráció népirtás osztrák agresszív adolf hitler komplexus alattomos alávaló aberrált germánok alakoskodás

Náci propagandaiskola kezdőknek és haladóknak

2014.12.01. 10:30 - Gudea enszi

December 1-jén igazán van okunk ünnepelni. Na, nem azt, hogy Medgyessy Péter ezen a napon önfeledten koccintott újdonsült barátainkkal, a románokkal. 71 éve ekkor ért véget a teheráni konferencia, amelyen végleg eldőlt, hogy a nácizmus vereséget fog szenvedni, és mi, az ezután következő nemzedékek már egy teljesen más, nácimentes, vidám, boldogabb korban fogunk élni.

Címkék: német amerikai náci propaganda acél aberrált militarizmus Freya acélpinája

Fald fel Amerikát!

2014.09.24. 12:21 - Kurtz ezredes

images (4).jpgAz Egyesült Államok nagyszerűségét hosszasan méltattuk már korábban is blogunkon. Az általánosságokon túl több külön részben emlékeztünk meg parádés és roppant ízléses városépítészetükről. Ezeken felbuzdulva pedig hasonló logikával következzék behatóbban a méltán világhíres amerikai gasztronómia, amelyet hiba lenne csupán a felszínes hamburger-hotdog-steak közhelyekkel letudni, hiszen jó germánokhoz méltóan a mélyben ennél sokkal, de sokkal betegebb dolgok mérgeznek.

Címkék: pina usa amerikai étel pénz angol náci angolszász frusztráció komplexus

VB-útmutató magyar szurkolóknak

2014.06.12. 22:49 - Kurtz ezredes

Foci vb.jpgA labdarúgó-világbajnokság alkalmával sok honfitársunk beteges kényszert érez idegen nemzetek válogatottjaival szimpatizálni, s ez a szimpatizálás idővel és eredménnyel párosulva beteges azonosulássá fajulhat. Ennek megelőzésére illetve gyógyítására lássunk egy gyors áttekintést a világbajnokság legjobb csapataival. Ha muszáj is szurkolni valakinek, nekik semmiképpen se, ha magyar vagy!

 

 

Címkék: anglia pina spanyolország franciaország horvátország olaszország németország argentína hollandia brazília portugália kamerun belgium foci vb magyar szurkolók

A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra

2014.03.12. 22:15 - Kurtz ezredes

letöltés.jpgEU_Flag_Pictures.gifKözelgő nemzeti ünnepünk alkalmával kötelességünknek éreztük barátilag felköszönteni a március 15-ét március 12-én ünneplő, kebelbaráti Ausztriát. Mielőtt valakinek szemet szúrna, hogy a bécsi forradalom 1848. március 13-án tört ki, mi természetesen nem ezt az eseményt értjük Ausztria igazi tavasza, kivirágzása alatt. Ez a festői (Ausztriában vajon megrettennek ettől a jelzőtől?) környezet, és ez a híresen demokrata nép ismét kihozta belőlünk azt a maximumot, amelyre kizárólag a csehek és az angolok képesek.

Címkék: pina német ausztria háború holokauszt náci brüsszel frusztráció népirtás osztrák schwarzenegger aberráció beltenyészet

A fajwestern

2014.02.26. 21:57 - Kurtz ezredes

Címkék: film usa népirtás agresszív John Wayne

A téli olimpia

2014.02.07. 22:48 - Kurtz ezredes

Címkék: podcast olimpia

Akinek nótája nincsen, szíve sincsen annak

2013.10.21. 10:00 - Gudea enszi

magyar nóta.jpg

„Igenis ne sírva vigadjon a magyar! A magyarban, az igazi magyarban, aki a jövő Magyarországát megalkotja majd, életerő van. Sírhat vérkönnyeket, ha oka van rá. De be kell látnia: azzal semmire sem megy.”
(Kodály Zoltán)

 

 

 

Nem élhetek muzsikaszó nélkül, piros rózsa, feslő rózsa, nótát hozzál a síromra, az én édesanyám egy olyan jó asszony, nótáskedvű volt az apám, álmodó Tisza-part, sír a hegedű, jaj de csinos, de takaros menyecske, valaki a boldogságát pezsgő mellett siratja, húzd rá cigány! Sorolhatnánk a végtelenségig, de nem célunk, hogy rögtön a poszt legelején mindenki hányni menjen. Az eleje Modoros, a vége Gyűlölt Ellenségeink, az ok, amiért ide került az anyag, hogy mindez nem készülhetett volna el a kontinens legvisszataszítóbb népe és legaljasabb családja nélkül. A magyarnóta és kultúrköre sokkal hosszabb történet, mint gondolnátok, és mire a végére érünk, sokkal dühösebbek lesztek, mint gondoltátok volna.

Címkék: pina náci cigány giccs nosztalgia habsburg műanyag osztrák cigányzene aberrált igénytelenség bartók béla kodály zoltán pecsétgyűrű magyar nóta érzelgés siratás sírva vigadás németesítés elfajzás

A legeslegnagyobb településnevek

2013.08.22. 03:31 - Gudea enszi

Magyarbél.jpgNehéz hivatás utódállamnak lenni. Gombóc a torokban, szűnni nem bíró rettegés, nyirkos hátú ébredések, mert a rablott szajrén mindenütt ott virít az eredeti tulajdonos névjegye. Nem elég ledönteni a kultúrtáj megépítői által állított szobrokat, emlékműveket, hiszen a terület minden négyzetcentimétere menthetetlenül átitatódott a magyarokkal.

Címkék: pina béna szlovák román tót frusztráció oláh soviniszta átnevezés helységnév

Az államalapítás ünnepe, kinek-kinek érdeme szerint.

2013.08.20. 15:29 - Kurtz ezredes

nevtelen2_1377005360.jpg_800x1682

Gyűlölt Ellenségeink - Képtár

2013.08.13. 10:04 - Kurtz ezredes

Igazodva a kor igényeihez, facebookos oldalunkon egy vadonatúj rovatot kezdünk, melynek keretében a szokásos gyülis tartalom jelentkezik, kicsit más formában, de állandóan frissülve. Néhány tudnivaló a dologról.

Sohaország kalandjai apuval

2013.06.06. 01:20 - Gudea enszi

Rafaj.jpgIgen, kétségtelen, hogy a korábban iszonyatosan röhejes szlovák téma tényleg kezd unalmas lenni. Körülbelül annyira izgalmas, újszerű és vicces, mint a Csíííz home videós bakiparádéi a műsor megszűnése előtti néhány évben. Most mégis úgy döntöttünk, hogy ez a téma többet érdemel a gyülifalnál. Nem azért, mert annyira vicces, hanem mert annyira tanulságos. Ha Fáy András élne, ő írta volna ezt az állatmesét, és még La Fontaine is elismerően veregetné meg érte a vállát.

Címkék: pina szlovák tót frusztráció kislány érveléstechnika

A magyar ember és a labdarúgás - 3. rész

2013.05.28. 13:19 - Gudea enszi

mlsz_logo1423341488.jpgMindenki tudja, hogy az angolok a futball tanítómesterei. Ez afféle szépségtapasz, vigaszdíj. Hokinemzet helyett a kanadaiakat is a hoki tanítómestereinek hívnák, ha soha az életben nem nyernének semmit. Olyan ez, mint a tiszteletbeli elnöki cím bárhol: köszönjük, hogy létrehoztál nekünk valamit, ami most már a miénk, neked semmi közöd hozzá, de azért az előszobáig még bejöhetsz. Na és akkor kik lehetnek az elnökök? Kórusban vágja rá a munkásosztály, hogy a brazilok.

Címkék: brazil foci színész debil cigány hentes csalás kiesés gyermeki védekezés fetrengés tehetetlen szambaország maracana

Az Eurovíziós Dalfesztivál

2013.05.22. 14:01 - Kurtz ezredes

Gay_sign.png2013. május 18-án páratlan élményben lehetett részünk. Egy különleges estén következmények nélkül kukkanthattunk át abba a párhuzamos dimenzióba, ahol a Szabad Demokraták Szövetsége még nem a saját darabjai kupacba söprésével foglalatoskodik, hanem ereje teljében rendez nekünk egy hatalmas show-t. Szokásosan toleráns felfogásuknak megfelelően mindenféle, még itt-ott megmaradt gátlásuktól megszabadulva provokálnak minden olyan szerveződést, amelyik nem ők. Hatalmuk – meglepő módon – a színfalak mögött felerősödik, nem csoda hát, hogy a rendezői-produceri-stylisti három madaruk virgoncan csicseregve kergeti egymás farkát.

Címkék: náci segg frusztráció komplexus

A kanadaiak

2013.03.18. 10:47 - Kurtz ezredes

 

Hockey-Canada-Logo2.jpgBoldog percek következnek, hiszen ismét egy gyűlölhetetlenül szánalmas és utálhatatlanul nemlétező nemzetimitátor mindennapi nyomorát ismerhetitek meg, akit egy pillanatig sem kell komolyan vennünk. Hősünk elképesztő ütemben gyűjtögeti a bevándorlókat, mégse sikerült eddig bármi valamit elérnie belőlük. Vékonyka szálként egyetlen sportág tartja el attól, amit rettenetesen tagad, ami rettenetesen nem szeretne lenni, mégis rettenetesen az. Igaz őszintén szólva az a rettenetes az se igazán az. Elég zavaros ugye? Akkor jó nyomon vagytok!

Címkék: pina usa amerikai angol jégkorong ladyboy nhl műanyag hazudozás gyarmat protestáns képmutató jellegtelen kisebbrendűségi komplexus önállótlanság erőlködés műnemzet bizonyítási kényszer

· 1 trackback

Vendégposzt - Brek-feszt

2013.03.13. 17:43 - Kurtz ezredes

Modor Tibor barátunk egy színpompás kis képpel kedveskedett nektek. A kultúrák, civilizációk metszéspontjából gyakran létrejön az a sokszínűség, amit nekünk is illene végre elsajátítani. Sajnos azonban csökönyösen ragaszkodunk a saját reggelinkhez, ahelyett, hogy ilyen finom különlegességeket ennénk, amiket az angolokon kívül senki más nem fogyaszt. Következzenek hát az angolok és szigorúan nemangolok különféle reggeli étkei, ha a képek közt meg tudjátok találni a különbséget, megehetitek!

A Magyar Ember és a labdarúgás - 2. rész

2013.02.23. 19:51 - Kurtz ezredes

mlsz_logo1423341488.jpgSorozatunk második része ismételten segít elhelyezni a Magyar Embert a világ futballtérképén, mindenekelőtt abban, hogy meggyőzi őt, felesleges és indokolatlan az olasz labdarúgásért rajongania. Ez az a foci, ami minden de minden tekintetben silányabb a hazainál, mégis a Serie A prominens csapatainak, vagy magának a Squadra Azzurrának hazai rajongótábora továbbra is indokolatlanul hihetetlen létszámmal irritál bennünket.

Címkék: sport latin olasz foci csalás gyáva sunyi

Az ígéret földjének eldorádói - II.

2013.01.14. 06:30 - Kurtz ezredes

20090413234752_041309_kcphotoblog_1999.jpgAz új esztendőhöz illő ajándékkal kedveskedünk nektek amerikai városokat bemutató sorozatunk újabb darabjával. Az év első posztjában kóstoljunk bele ismét a gyönyörök édes kertjébe, amelyet remekül egészít ki a csípős szénfüst és benzinólom mellékíze. Előzetesen megcáfolva minden vádaskodó kommentet, semmit nem tettünk hozzá viccből a látottakhoz. Ami itt van, az a tiszta Amerika... Hányólavórral az öletekben is fogadjátok szeretettel!

Címkék: amerika pina amerikai angol szégyen vasút angolszász igénytelen unalmas frusztráció igénytelenség vörhenyes agyonhypeolt

Ahol karácsonykor sem jobb az élet

2012.12.26. 07:00 - Gudea enszi

Ahol karácsonykor sem jobb az élet.jpgKarácsonykor a Magyar Ember jóllakottan, elégedetten, lelkében megnyugodva dől hátra a fotelben, és megérdemelt pihenését tölti családja körében. Ilyenkor ritkán gondolunk a világ szerencsétlen sorsú gyermekeinek tömegére, akik a szent ünnep idején is súlyos megpróbáltatásokkal kénytelenek szembenézni. A germán vidék gyermekei ebben a korban jobbára csak ártatlan lények, akik még nem törtek-zúztak részeg csordákba szerveződve, nem csonkoltak és nem ettek embert, nem önkielégítettek emberi csontokkal, és nem molesztáltak kisgyermeket. Épp ellenkezőleg, sokuk ebben a korban szenvedi el az egész életét meghatározó molesztálást a szüleitől, vagy más felnőttektől. Germániában karácsonyozunk, de nincs ám olyan szerencsétek, hogy megússzátok a fahéjillatú, bécsi adventi sramlival és a műanyagpunccsal. Mélyebbre ereszkedünk, megnézzük Belzebubot otthon.

Címkék: karácsony mikulás pedofília frusztráció perverzió aberráció boszorkány germán gyerekkínzás krampusz gyerekpina gyerekánusz

Az amerikaiak

2012.11.22. 08:31 - Kurtz ezredes

 

Freemasonry.gifApró meglepetésként, hosszú idő után végre ismét egy tartalmas, valódi nemzetfikázó poszttal jelentkezünk. Mielőtt bárki túlzottan örülni kezdene, a kiszemelt nemzet nem rendelkezik a nemzetek néhány alapvető tulajdonságával. Nevezetesen nincsen saját nyelve, saját kultúrája vagy nincs, vagy ha van, abban nincs sok köszönet. Társadalma okos szabadkőművesekből, buta angol prolikból, buta ír prolikból, néger/latin drogbandákból és mihaszna olasz maffiózókból épül fel. Szar ételektől dagadt, vagy csak simán ronda, lófejű, szétműtött nők, neoliberalizmus, vízízű gyümölcsök, befektetési alapok, wilsoni elvek, telemarketing, dögunalmas baseballmeccsek, értelmetlen periférikus háborúk, sorozatgyilkosok és méreginjekció. Lássuk, mit köszönhetünk az Álmok Országának!

Címkék: pina amerikai bűntudat agresszió hazugság háború angol csalás angolszász frusztráció rágógumi aberrált komplexus hálaadás műország műnemzet alakoskodás körülrajongott